Valikoitua kokoelmaa

Mavalan kesäksi ilmestyneen Select Collectionin lakat ovat yllättävän syksyisiä eivätkä ollenkaan kesäisen pirteitä kuten kesäksi myös tulleet Art Colorsit, mutta jostain syystä lähes kaikki tämän kokoelman sävyistä kolahtivat minuun täysillä ja viisi niistä minun olikin sitten pakko kotiuttaa itselleni.

Ihania sävyjä, vaikka kesä vasta kolkutteleekin ovella.

155 Bronze green

Pahoittelen, ettei minulla ole tästä kynsissäni tämän parempaa kuvaa. Sävy on joka tapauksessa ihana syvä ja tumma oliivi, jossa on kaunis kevyt shimmeri.

161 Moon Grey

Tämä ihana harmaa, joka taittaa hieman violettiseen ja jota on ihan aavistuksen verran sävytetty beigellä, on jotenkin aivan ihastuttava sävy.

163 Black Oyster

Tätä en ole vielä päässyt testaamaan kynsiini, mutta tämä näyttää kaikkine hile- ja shimmerihippuineen aivan mahtavalta.

164 Rose Dust

Myöskään tämä ei ole vielä päässyt kynsilleni, mutta ihana nudesävy näyttää jotenkin niin herkulliselta jo pullossaankin.

166 Khaki Vintage

Viidestä lakasta kolme ei ole vielä ehtinyt kynsiini asti ja tämä on niistä ehtimättömistä se kolmas. Lakan nimi kuvaa sävyä täydellisesti, sillä tämä on nimenomaan khakin vihreä, mutta juuri sellaisella vintage-vivahteella, jos nyt näin voi sanoa.

Minä tykästyin näihin sävyihin ihan mielettömästi. Entäpä te?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Jotkut Näyttää kivoilta!

  Oletko hei kokeillut EOS:in huulirasvoja joita saa Kickseistä? Olen kuullut että ne on tosi hyvin kosteuttavia yms. joten oletko kokeillut? 😀

 2. 3

  hheidi sanoo

  Moikka Virve!

  Haluaisin kysyä sinulta tuote-neuvoa iho-ongelmaani. Kasvoni ovat täynnä mustapäitä. Nenäni, poskeni, leukani – oikeastaan siis koko kasvot peittyvät mustapäihin. (Lisätään tähän vielä satunnaiset finnit). Ihoni on pintakuiva ja herkkä – outo yhdistelmä finnien ja mustapäiden kanssa? Kuitenkin, osaisitko suositella minulle joitakin tuotteita tähän mustapää-ongelmaan?

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Näyttävät tosi hienostuneilta ja herkiltä sävyiltä! Tuo 155 Bronze Green ei kuitenkaan kuulu kesälakkojen joukkoon, vaan on viime syksyn/talven kokoelmasta – olen itse ostanut sen viime marraskuussa. Ihana lakka kuitenkin, ja sopii sävyltään porukkaan. 166 Khaki vintage on varmaankin hankittava sen kaveriks. 🙂

 4. 5

  Karoliina sanoo

  Moon grey ja rose dust taitaa olla pakko kotiuttaa itselle. Valikoimista puuttuukin kaiken kanssa käyvä nude ja ihana harmaa 😉

 5. 6

  Krista sanoo

  Hei, oletko kuullut Herbinan uusista biohajoavista tuotteista, kasvosaippuasta ja kasvovedestä? Olisi mielenkiintoista kuulla mielipiteesi tuotteista. Itseäni erityisesti kiinnostaa tuo kasvosaippua. Soveltuukohan se kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen sekaiholle?

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Täytyy myöntää, että ei sytytä tuo värimaailma minua ollenkaan. Kuten mainitsitkin, eivät ihan perinteisiä kesäsävyjä. Jotenkin liian ankeita tähän värikkääseen aikaan. Mutta haluaisin kysyä lakkauksen perusteista. Käytän hyvin vähän kynsilakkaa (koska olen liian laiska poistamaan lakkauksia) enkä ole todellakaan oppinut laittamaan sitä siististi. Miten siis lakan saa noin nätisti ja suoraan tuohon kynsinauhan reunaan? itsellä menee aina yli ja jäljestä tulee ruman röpöinen 🙁

 7. 8

  sanoo

  Ei liity mitenkään, mutta katsokaa tämä mielenkiintoinen dokumentti naisten kokemista ikäkomplekseista: http://areena.yle.fi/video/1307637978655

  Sattumalta Paula Begounia haastatellaan kanssa ja hänen arvostuksensa laski tuon myötä. Ylisti Botoxia yli kaiken vaikka samaan aikaan myönsi että siitä tulee riippuvaiseksi. Osaa asiansa mutta ampuu samalla itseään jalkaan tuomitsemalla kaikki normaalit, iän mukanatuomat piirteet ihossa.

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  Tuli mieleen, liittyen sun työhön laivalla, että tunnistatko (ilman puheen kuulemista) suomalaisen ja ruotsalaisen? Ja jos, niin mistä? Olen tätä usein miettinyt.

 9. 10

  sanoo

  Ostin juuri kaikki nämä, paitsi tuo Rose Dust jäi vielä kauppaan… Mutta täytynee sekin hakea palkkapäivänä kotiin! Täydellisiä sävyjä just mun makuun.

  Ja edellä kommentoivalle: mä lakkaan kynteni 2-3 kertaa viikossa, eli harjoitusta on todellakin kertynyt, ja silti menee aina reunasta yli! Varsinkin kun lakkaan oikeaa kättä vasemmalla :). Mutta se ei haittaa, nimittäin korjaan tilanteen kastamalla topsin kynsilakanpoistoaineeseen ja pyyhkimällä ylimääräiset sillä pois. Tadaa!

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  minulla on tuollainen vihreä kynsilakka(merkkiä angel london muistaakseni) jota inhoan syvästi. mihin osoitteesen voin lähettää sen?

  -katjahoo(at)gmail.com

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  Mitä tapahtui ahkeralle päivitysputkellesi? Kaipaan päivieni piristyksiä! (:

 12. 13

  sanoo

  Ja vielä: Ei liity tähän postaukseen, mutta ootko tilannu drugstore.comista mitään? Kun sieltä saa suomeen, ja jotkut "pienet" merkit vaikuttaa tosi kivoilta kokeilla!!?

 13. 15

  Anonyymi sanoo

  Sulla on oikeesti ehkä maailman tylsin blogi. Itse olen tyttö ja kiinnostunut muodista yms mutta tää on niin tylsää luettavaa kun kirjotat pelkistä kosmetiikka tuotteista ja meikeistä ei edes yhtään kuvaa susta itsestäs. Joku tykkää joku ei , minä en. Ota tämä lähinnä vinkkinä. Voisit jatkaa kertomalla näistä sun meikki jutuistasi mutta voisit kirjottaa muustakin ja laittaa kuvia itsestäsikin. Kiitos.
  Terveisin todella tylsistynyt "lukija"

 14. 16

  sanoo

  Pinja: Olen tutkinut niitä, mutta jostain syystä en ole koskaan ostanut. En muista, mikä niissä ratkaisi asian. 🙂

  Jonna :): Minäkin tykkään. 🙂

  hheidi: Esimerkiksi vähän aikaa sitten postaamani Clarinsin kasvovesimäinen kuorinta ja Paula's choicen tuotteet voisivat auttaa 🙂

  Anonyymi: Ai, mielenkiintoista. Sävy tuli kuitenkin myyntiin kokoelman mukana, kun itse vastaanotin lakkojen lookkitelineen töissä. :/ Mutta numerollisesti ei tosiaan näytäkään kuuluvan joukkoon. 🙂

  Karoliina: 🙂

  Krista: Tutkin noita juuri hieman kaupassa, mutta en ole ehtinyt perehtyä tarkemmin. :/

  Anonyymi: Ei siihen oikein voi muuta sanoa, kuin että harjoittelu tekee mestarin. 🙂

  Lenita: Kiitos linkistä!

  Anonyymi: Sanoisin, että yli puolissa tapauksista pukeutuminen ja ulkonäkö auttavat jo valmiiksi kertomaan, onko asiakas suomalainen vai ruotsalainen, mutta aina ei tietenkään osu oikeaan. 🙂

  Athelas: 🙂

  Anonyymi: 😀

  Anonyymi: Netti hieman temppuili. 🙂

  Pinja: En ole tilannut, olen vaan tutkinut sivustoa. Pitäisi taas tutustua tarkemmin. 🙂

  todella tylsistynyt "lukija": Niin siis minulle jäi nyt vähän epäselväksi, että miksi sitten käyt edes blogissani kurkkimassa, jos et ole kiinnostunut kosmetiikkatuotteista vaan sinua kiinnostavat eniten ihmisten naamat? Valitettavasti en ole muuttamassa blogini linjaa, koska kuten varmasti hyvä laps..ihminen ymmärrät, on blogia tehdessä kannattavaa valita sen genre ja minulla se nyt vaan on "kosmetiikkatuotteet". Tämä ei siis ole lifestyle-blogi kuten ne muut seuraamasi eikä termi "blogi" ole synonyymi sanoille "esittelen itseäni ja elämääni".

 15. 18

  sanoo

  Juu, Bronze Green on tosiaan "vanhasta" kokoelmasta. Googlasin ja kokoelman nimi on Carousel. Siihen kuuluu myös toinen Mavala suosikeistani: Smoky Blue. Täytyy ehkä katsastaa tämä uusi kokoelma, kivolta näyttävät!

 16. 19

  sanoo

  shiny: 🙂

  Parakeet: Hei niinpäs muuten onkin. Muistelisinkohan vaan väärin ja olisikohan tuota Bronze Greenia vaan ollut meillä valmiiksi ja joku työkaverini vaan olisi nostanut sen uuden kokoelman telineeseen… Hhhmm… ihana sävy silti. 🙂

 17. 20

  Anonyymi sanoo

  Tylsistyneelle lukijalle ja virvelle: Minä ainakin suorastaan palvon tätä blogia! En yksinkertaisesti lue sellaisia jotka ei kiinnosta. Ja käsittääkseni tämän blogin kävijämäärät ovat huomattavan suuret?

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *