Välikevennys: Heel Stoppers

Ärsyttääkö sinuakin, kuinka korkosi uppoavat nurmikkoon ruohomatolla kävellessä? Tai kuinka kenkien korot naarmuuntuvat pieneen soraan upotessa? Tai pelkäätkö, että korot naarmuttavat lattiaa?
Nyt voit heittää kaikki elämää suuremmat pelkosi roskakoriin (ilman kierrätystä, jopa!), sillä meillä täällä Englannissa on myynnissä siihen ratkaisu!
Heel Stoppersit ovat kenkien korkoihin laitettavat tupet, jotka ratkaisevat kaikki ongelmasi. (Tai ainakin ne suurimmat.)
Heel Stoppereita on saatavissa eri kokoisina sekä eri värisinä ja niiden käyttö on helppoa kuin mikä: sen kun vaan tuikkaat ne korkojen suojiksi ja alat köpötellä.
 
Eeeh… en nyt itse osaa heti näin suorilta käsin sanoa, mitä ajattelisin näistä. 
Mitä te ajattelette?
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Nuo taitaa olla nimenomaan puutarhakekkereihin, fiinihattu-derbyihin ynnä muihin (peribrittiläisiin) ulkoilmatapahtumiin… Korot eivät uppoa nurmeen eivätkä sottaannu.

 2. 3

  sanoo

  Kyllähän noi varmaan toimis (nimimerkillä tuhosin juuri uusista timanttikorkonilkkureistani korot jäämällä ritilään kiinni…), mutta mitä ideaa on sitten käyttää nättejä korkoja jos niihin pitää laittaa tollaset rumistukset? Eipä siis taida sytyttää tuo idea.

 3. 5

  sanoo

  Haha, mitä järkeä laittaa ensin kauniit korkokengät jalkaan ja sitten pilata koko homma tuollaisilla? Itse varmaan mieluummin hiippailisin balleriinat jalassa.

 4. 7

  sanoo

  En kyllä ostais ihan heti, näyttäis jotenki oudolta kun yhtäkkiä koroista tulee tollaset… ja noi näyttää tuolla paketissa ainakin aika huonolaatusilta, mutta ehkä joku saattais tykätäkkin 🙂

 5. 8

  Anonyymi sanoo

  varmasti tosi hyödyllinen jutska:D eriasia sitten kuka OIKEASTI haluaa laittaa tollaset siroihin korkkareihin xd

 6. 11

  sanoo

  Olis kätevät koulun mukulakivillä joissa on valtavat kolot että ei mitään rajaa. Mutta näyttäisi aika oudolta ja itse ainakin katselen välillä ohikulkevien kenkiä ja vaatteita.

 7. 12

  sanoo

  Nuohan saattaa näyttää tyystin oudolta, vaikka ilkeät ovat irvistävät kannatkin 😮 Kyllä. Ei. Onpa vaikea pohtia haluaako noin näkyvästi väistää ongelmaa. Tuntuu, että tuo on ehkä kuitenkin suurempi ongelma ulkonäöllisesti :DD

 8. 14

  sanoo

  hei joskus elloksen sivuilla näin sellasta teippiä. Teippi oli läpinäkyvää, mutta suojas juuri kenkiä siltä, että ei alkanu irvistään koron kangas jos johonki osu. Tai ei se välttämättä ollu läpinäkyvää kun tais olla jonkinlaista kangasteippiä eri värisinä.. Mutta kuitenkin jotain sellasta oon kyllä nähnyt koroille 😀 Se olis ehkä vähän huomaamattomampi vaihtoehto suojata korkoja..

 9. 15

  Anonyymi sanoo

  Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa on noita näkynyt muutamalla naistanssijalla tanssikengissä. Ovat kyllä olleet läpinäkyvää/kirkasta muovia, aika huomaamaattomat kaukaa, mutta läheltä todella rumat!

 10. 16

  sanoo

  Apua, purskahdin nauruun. Laitahan kuvaa kun tepastelet korkkareilla ja noilla "nurmikon ilmaustapeilla";-) siltä ne nimittäin näyttävät ja sinällään voisivat toimia tuossa tarkoituksessaan ihan loistavasti. Kesällä vaan nurtsille jammaamaan;-) Mukavaa viikkoa sinulle! – Jaana –

 11. 17

  sanoo

  Minä itseasiassa omistan tullaiset, ne ovat tosin läpinäkyvät. Ne olivat oikein tehokkaat häissä, joissa tiesin joutuvani nurmikkoalustalle jatkoilla. Eivät ehkä kauneimmasta päästä, mutta satiini kengät pysyivät vahingoittumattomina baltsujen vaihtoon saakka. Eivät ne kauniit ole, mutta nurmikolle jos haluaa korot laittaa eikä upota sinne multaan, niin hyvin ne toimivat.

 12. 18

  Anonyymi sanoo

  No eihän nuo ehkä ihan hirveän nätit ole, mutta kun otetaan valokuvia nurmikolla, esim. hääkuvaa niin että mekko peittää korkkarit, niin sittenhän nuo olis kätevät! Ei mene sen yhden valokuvasession takia korkkarit kokonaan pilalle. 🙂

 13. 19

  sanoo

  Ehkä ihan näppärä jos sisäjuhlat muutoin ja paikasta a paikkaan b siirtyessä nurmikkoa/mukulakiveä/ritilää esteenä on. Ja johonkin puutarhajuhliin. Muuten en ehkä syttyis.

 14. 20

  sanoo

  Ei nämä ole minusta sen kummempi kuin liukuesteet (aivan, Minä olen jo siinä iässä :P) kengissä. Jos käyttäisin korkkareita, hankkisin taatusti. UK:sta ostan muutenkin kaikki kenkäni (ja kenkätarpeet eli sisäkorotusläpyskät mataliin kenkiin – nahkaa, tod. hyvät esim. balleriinoihin -> opitte tietämään Tässä Iässä!), suurimman osan vaatteista sekä osan kempsutuotteista ja no joo, kaikkea muutakin kivaa osuu välillä silmiin.

  Taidan suosia UK:ta kotomaan vastineena, mutta jotkut ideat ovat vaan niin vastustamattomia! 😀

 15. 21

  sanoo

  No mä olen nyt yli 20 vuotta kävellyt koroilla enkä ole vielä tarvinnut mitään muovitappeja…jos tiedossa on paljon seisoskelua epämukavissa oloissa niin laitan jotain muuta kuin korkkarit jalkaan..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *