Vähärasvainen tyyny

Uusin aktiivikäyttöön nostamani hiustuote on eräs mielenkiintoinen Englannin löytöni.

Söpöihin ja tyttömäisen pinkkeihin pakkauksiin pakattujen Lee Staffordin tuotteiden hyllystä löytyi tuote, joka herätti mielenkiintoni:

Low fat cashmere cushion

Anteeksi mikä?

No siis juuri se.

Tämä kosteaan tukkaan levitettävä, hiustenkuivaajan kanssa pesun jälkeen käytettävä jelly annostellaan pituuksiin kevyellä kädellä (tekstissä mainittu oliivin kokoinen nokari on todellakin liikaa, ellei sitten omista polvipituista afroa…) ja lämmön annetaan hoitaa hommansa.

Tuote ei lähmää hiuksia (”low fat”), mutta tekee niistä ihastuttavan pehmeät (”cashmere”). Hiuksissa pysyy rakenne, mutta ne siloittuvat juuri sopivasti pysyen yhä ryhdikkäinä ja ilmavina (”cushion”).

Tuote on ollut minulla nyt aktiivikäytössä jo parisen kuukautta ja pidän siitä todella paljon. Mikäli tahdon supersileää ja liukkaampaa jälkeä tukkaani, ei tämä ole se paras mahdollinen tuote, mutta sileää, pehmeää ja ilmavan ruhdikkääksi jäävää lopputulosta kaivatessani käännyn hiustenpesun yhteydessä tämän puoleen.

Tiedän, ettei merkin tuotteiden tuoksu jostain syystä ole kaikkien mieleen, mutta minun nenääni se miellyttää.

Onko joku kokeillut tätä? Tai onko teillä kokemuksia muista merkin tuotteista? Suomessahan ainakin joitakin merkin muotoilutuotteita myydään Kickseissä valikoiman ollessa kuitenkin huomattavasti Bootsien valikoimaa pienempi.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  voisin ostaa ihan siitä syystä, että tuo purkki on niin söpö 😀 Haluaisin kokeilla, mun hiukset on inhottavan karheet ja sellaset en oikeen tiiä miten kuvailis, ilmavan vastakohdat? 😀

  muuten, jos sulla on sellasia tuotteita mihin palaat aina uudelleen ja uudelleen, tai joihin VOISIT palata, nii teehän niistä jonkilaista postausta? (: vois olla ihan kivaa lukee

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Kuulostaa kyllä tosi erikoiselta! 😀 Tästä olisi tosi siistiä jos vaan saisit tehtyä niin joku video että miten käytetään. 😀

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Ääh, haluan niin takasin Lontooseen ja pyörimään Bootseihin ja etsimään jotain just tälläsiä tuotteita 🙂 jotain just tän tyyppistä oon ettiny.

  -Heidi

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Itselläni on varmaan 10 Lee Staffordin tuotetta, niitä saa myös tilattua Nelly.com :ista, ja jotain olen ostanut Virosta ja kicksistä 🙂 todellakin olen tykännyt, mutta tähän en ole törmännyt missään. Kuulostaa kokeilun arvoiselta 🙂

  -jenna

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Tää vaikuttaa kiinnostavalta! Voiko tätä siis ostaa Suomesta jostain ihan kauppa-kaupasta, ei netistä?

 6. 6

  sanoo

  Mä ostin merkin kuivashampoon viime vuonna Tallinnasta ja en tykännyt. Tukka jäi littaan ja tuoksu oli ehkä enempi miehiseen makuun.

 7. 7

  sanoo

  Alko kyllä kiinnostaa, jos ilmavuus ja pöyheys vielä kestää paria minuuttia kauemmin. Mun tukkaan se oliivin kokoinen vois olla ihan sopiva, vaikkei polvipituista afroa olekaan, muuten vaan niin paksu ja itsepäinen hius, että muotoilutuotteiden annostelu aloitetaan kourallisesta ja lisätään tarpeen mukaan.

Trackbacks

 1. […] Vähärasvainen tyyny – OstolakossaVähärasvainen tyyny; Rooman kosmetiikkatarjonta; Taas on sen aika; Kristallipallon peräss … REN teki temput; Pahimpia heikkouksiani; Katso kenguru loikkaa…Siirry kotisivulle […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *