Vadelmainen yllättäjä

Sain jo pidemmän aikaa sitten kokeiluuni Lumenen uusia Raspberry Miracle -huulipunia. 
Asennevammani vei kuitenkin pitkään voiton, sillä en ole syttynyt Lumenen punille sitten sen aikakauden, kun ne vielä olivat ”vanhaa” laatua ja sinisissä hylsyissä. Punaisiin hylsyihin siirtymisen jälkeen huulipunien tuoksua lisättiin niin paljon ja niin pistäväksi, ettei minun nenäni vaan ole kestänyt sitä. Minulla olikin siis (jälleen…) vahva ennakkomielikuva näistä punista.
Jälleen kerran saatoin kuitenkin todeta, ettei moisia ennakkomielikuvia kannattaisi ruokkia. Ne kun usein osoittautuvat turhiksi.
Suurin ilouutinen oli, ettei tässä laadussa ollut enää niin voimakkaan pistävää (mukamas marjaisaa) tuoksua. Tuoksu oli kyllä yhä selkeästi olemassa, muttei ihan niin mahdoton kuin ennen. En silti ymmärrä, miksi sen annetaan olla punassa noin vahvana. Luulisi, että se rajaisi käyttäjien joukkoa muidenkin kuin minun osaltani?
Sain Lumenelta kokeiluuni neljä Raspberry Miraclen sävyä. 
Sävyt 04 Syyskanervat/Heather Day, 06 Marjametsä/ So Berry, 07 Nuppuja/Buddings ja 08 Kevätpäivä/Dazing Spring.
Nelikön neutraalein sävy oli 07, joka oli kevyt persikanruskea.
Myös sävy 08 lukeutui samaan, neutraalien sävyjen kategoriaan, vaikka olikin ihan hitusen punertavampi.
Sävy 04 oli puolestaan herkullinen pinkki, joka hipoi jo hieman fuchsiaakin.
Joukon jouluisin puna oli sävy 06, joka oli kuitenkin omaan makuuni hieman liian oranssinpunainen ja ruskealla taitettu. 
Oma ylivoimainen suosikkisävyni oli pinkki 04-sävy. Pehmeän pinkki ja herkullisen näköinen sävy näyttää minusta todella upealta!
Yllätyin myös punien hyvästä laadusta. Lumenen punat eivät ole olleet suosikkipuniani, sillä niiden koostumus ei vaan ole vastannut minusta sitä täydellisen huulipunan koostumusta. Suomeksi tämä on tarkoittanut, etteivät ne ole levityksen jälkeen ”sulaneet” kauniisti huulille jättämättä huulten pinnalle paksuhkon näköistä kerrosta. 
Nämä punat kuitenkin levittyivät huulille ihanan ohuina ja kevyen tuntuisina sekä sulivat huulilleni kauniisti. Huulet eivät jääneet tuntumaan paksusti meikatuilta, mutta sävyt kestivät huulilla hyvin ja huulet tuntuivat silti kosteutetuilta. Punan laatu todellakin siis yllätti ja nämä ovatkin olleet laadultaan parhaita Lumenelta kokeilemiani huulipunia. Vielä kun tuosta tuoksun määrästä saataisiin tingittyä hieman lisää…
 
Oletteko te kokeilleet Lumenen Raspberry Miracle -huulipunia? Entä millaisia kokemuksia teillä on muista Lumenen huulipunista? Olenko ainoa, joka ei ole pitänyt marjaisasta tuoksusta?

Kommentit
 1. 1

  Kikka L. sanoo

  En ole, enkä aio kokeillakaan. Ainoa käyttämäni huulipunan väri on kirkas, puhdas punainen ja sitä ei Lumenella valitettavasti ole ollut missään monista uudistuneista punistaan sitten sen vanhan sinisen. Sitä kaipaan. Sävyjä on kymmeniä, muttei ainuttakaan puhtaan punaista.

 2. 2

  LemonJuice sanoo

  Hih, minä olen monessa asiassa vähätuoksuisten ystävä eli olen usein kiinnittänyt kirjoituksissasi huomiota siihen, kuinka joku tuote on sinusta hyvä, mutta olisi vielä parempi, jos se tuoksuisi enemmän. Näiden kohdalla olen pohtinut, että kyseinen tuote voi olla minulle sopiva.

  Eli varsin usein olen ollut havaitsevinani, että sinusta passeli tuoksu tuotteessa on jotain sellaista, joka minun mielestäni on aivan liikaa. Niin, minä olen vähän sellainen, että tuoksut hajuvetenä ja kaikki muut tuotteet "tuoksuttomana", kiitos. 😀 Lainausmerkit sen vuoksi, että usein joku aivan aavistuksenomaisesti tuoksua sisältävä tuoksuu nenään melkeinpä hajuttomalta ja jotkut oikeasti tuoksuttomat haisevat aika voimakkaastikin niille muille valmistusaineille ja se voi olla aika epämiellyttäväkin haju.

  Tämän postauksen kohdalla jäin miettimään, että kuinkahan voimakkaasti nuo tuoksuisivatkaan minun nenääni, jos ne sinullekin ovat hieman liikaa. 😀 Ja tämä siis ihan hyvässä mielessä, silleen naureskellen todeten.

  Tuo pinkki kyllä näyttää hyvältä, täytyy ehkä ensin varovasti testailla kaupassa ja värin lisäksi tsekata se tuoksu.

 3. 3

  sanoo

  En minäkään siitä tykkää. Yksi vanha Lumenen puna löytyy, se on kosteuttavuutensa takia ihan kiva etenkin talvella. Myös Viva la Divan punassani on suht samanlainen tuoksu.

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Kuulostaa ihan mielenkiintosilta ja vois käydä kaupassa vilkuilemassakin, mutta millähän hintahaarukalla näitä löytäs? ü

 5. 5

  sanoo

  Juu, en tykkää minäkään. Jotenkin tylsiä nyt olleet nuo Lumenen uutuussävyt.. (Toivottavasti kesäksi tulisi jotain pirteää?) Pitääpä kokeilla tuota 04:sta, sulle se sopi ainakin tosi hyvin!

 6. 6

  Maria sanoo

  Mulla on kaikkien huulipunien kanssa sellainen ongelma, että niiden sävy muuttuu tosi paljon omilla huulillani – esim. kaikki pinkit saa huulet aina näyttämään siltä kuin olisin syönyt just läjäpäin mustikoita. Ratkaisun tähän ongelmaan löysin huulien pohjustamisesta eli laitan peiteainetta ja puuteria huulille ennen punaa. Nyt uudeksi ongelmaksi on noussut se, että peitevoidehan ei varsinaisesti kosteuta jo muutenkin kuivahkoja huuliani eli huulet jää helposti repaleisiksi. Tuleeko sulle mieleen mitään kosteuttavaa huulimeikin pohjustajaa, joka on kuitenkin värillinen? (väritön kun ei auta tuohon sävyongelmaan)

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Minulla on sävy 1 ja se on ihan kiva, vähän omia huulia tummempi roosa. Ostoslistalla on myös sävy 3, joka näyttää vähemmän punaiselta kuin tuo 6 (en näytä hyvältä räikyvän punaisessa) ja 7, mutta odottelen jotain alennusta. Toivoisin tosin, että puna olisi mattaisempi, kun noissa on tuollaista satiinista heijastusta, mistä en niin välitä. Ja Lumenen hajusta en ole koskaan tykännyt, mutta ei se näissä niin haittaa.

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Minä luovuin Lumenen punista juurikin sen tuoksun (hajun!) vuoksi silloin kun hylsyt vaihtuivat sinisistä punaisiksi. Tuskin tuoksu kovin herkullinenkaan oli, mutta ennen kaikkea ongelmana oli hajusteen voimakkuus. Kaiken kaikkiaan en käsitä hajustettuja meikkejä lainkaan, karmeaa! Tuoksuja löytyy liiaksi jo ihonhoitotuotteista ja moni tykännee käyttää parfyymiakin – meikkien tuoksut ovat ihan liikaa. Käytän nykyisin hajusteetonta tai haihtuvilla tuoksuilla varustettua luonnonkosmetiikkaa ja ainoastaan hajusteettomia (enimmäkseen mineraali-) meikkejä. Tällä tavoin voin (hajusteille herkkänä) pössäyttää iholle aika ajoin jopa hitusen parfyymiakin ja olla tuoksumatta totaaliselle sekamelskalle tai aivastelematta pitkin päivää…

 9. 9

  sanoo

  Sitten sinisten Lumenen punien en ole enää niitä käyttänyt. Silloin Lumene oli ehdoton suosikkini ja juurikin tuon hajusteen takia en voi enää käytttää niitä. Melkoinen pettymys, josta on vaikea päästä yli. Varsinkin Kiilto Vain-huulikiilto oli i-ha-na.

 10. 10

  Colorado sanoo

  Oo, 06 olisi tarpeisiini täydellinen! Huuleni (ja lämpimänsävyinen ihoni?) tosin tuppaavat taittamaan punien sävyn aina kylmempään, mikä saattaisi verottaa sitä kaipaamaani oranssiutta. Pitäisiköhän kuitenkin ottaa riski…

 11. 11

  sanoo

  Tuo 06 vaikuttaisi mahtavalta! Vihreiden silmieni kanssa oranssihtavat punaiset ovat yleensä parhaita.

 12. 12

  Anonyymi sanoo

  Jännä, että tuo 07 Nuppuja näyttää huulillasi niin nudelta ja kuvauskin "persikanruskea"..? Minulla se on tummahko/kirkas koralli-pinkki ja hohtaa hitusen siniseen päin. Vai onko joko minun tai sinun huulipunassa väärä lappu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *