Vaahtokarkkimaista puuteria?

Lumene on tuonut myyntiin kaksi aiiiiivan (kirjaimellisesti!) syötävän hyvän näköistä tuotetta:

Touch of Raciance Crystal Bronzerin ja Crystal Highlighterin.

Touch of Raciance Crystal Bronzer.

Nämä kaksi suklaamoussen näköistä tuotetta ovat siis aurinkohohde ja korostushohde.

Touch of Raciance Crystal Highlighter.

Tai siis noin niinkuin teoriassa ovat. Eivät tosin enää silloin, kun tällainen kalpeanassuinen suomalainen vetäisee niitä iholleen. Silloin ne ovat aurinkopuuteri ja tummempi aurinkopuuteri.

Niin tai näin, mutta ihastuin näihin Lumenelta saamiini uutuuksiin valtavasti. Ne jättävät iholle heleän ja kauniin sävyn ja kuten totesin, näyttävät ne myös herkullisilta.

Lumene kuvaa tuotteita näin:

”Innovatiivinen hybridikoostumus yhdistää eri koostumusten (esim. puuterimaiset, voidemaiset ja nestemäiset) parhaat ominaisuudet. Kevyt, joustava ja vaahtokarkkimainen koostumus levittyy helposti ja toistaa sävyt täydellisesti iholla. Lopputulos on luonnollinen ja pitkäkestoinen.”

Koostumus ei ole ihan niin voidemaisen vaahtomainen, kuin miltä kuvaus saa sen kuulostamaan vaan enemmän kuitenkin lähempänä ilmavaa puuteria.

Mihin en ihastunut kuitenkaan oli näiden hinta. Nämä ovat 19,90 euroa kappale. Ja nämä ovat Lumenea.

Ei siinä mitään, ettenkö pitäisi Lumenen tuotteita laadukkaina ja minusta nämä ovat oikeastaan sen 19.90 euron arvoisia, mutta minua jotenkin ärsyttää se, kuinka Lumene on pikkuhiljaa nostanut tuotteidensa hinnat melko korkeisiin lukuihin siihen nähden, millaiseen hintatasoon merkin kanssa ollaan totuttu. Toki kaikki merkit ovat nostaneet hintojaan pikkuhiljaa ja Lumene on joidenkin tuotteiden kohdalla jopa laskenut tuotteiden hintoja niiden uudistuttua, mutta minusta 19,90 euroa on melko kalliin kuuloinen suositushinta Lumenen aurinkopuuterille. 17,90 olisin vielä ehkä ollut valmis nielemään, mutta 19,90 on jo paljon.

Mitä mieltä te olette?

Niin tai näin, mutta nämä ovat joka tapauksessa herkullisen näköisiä ja ihania tuotteita ja ovat tulleet tässä kuussa kauppoihin. Tekisikö teidän mieli kotiuttaa jompi kumpi tai vaikka molemmat?

Postauksen tuotteet ovat Lumenelta saatuja.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hmm.. tuo vaalea voisi olla kiva talvi-iholla aurinkopuuterina. Mutta onpa kyllä tuotteella hintaa! Siis Lumeneksi ja vielä kun tuollaiset mousse koostumuksen omaavat tuotteet vielä kuluvat loppuun huomattavasti nopeammin kuin puuterimaiset tuotteet.

 2. 2

  Henni sanoo

  Mielestäni hintaa on liikaa. Jos tuote maksaisi 15 e voisin kokeilla sitä. Maksoin viime kesänä alessa Chanelin aurinkopuuterista saman verran:). Ja on muuten ollut hyvä sävy tämmöiselle valkonaamalle.

 3. 3

  sanoo

  Itsekin olen kummastellut Lumenen aina vain kallistuvia tuotteita, kyseessähän on kuitenkin "marketti"kosmetiikka, jonka odotetaan olevan kohtuu edullista. Ripsiväristä, tai meikkivoiteesta maksaa mielellään vähän enemmänkin, mutta en nyt tiedä aurinkopuuterista, etenkään jos se on markettikamaa.

  Harmillista ja kummallista on myös, että suomalainen Lumene, tekee niin tummaa aurinkopuuteria, vaaleampikin on tumma, tumma todella tumma ja vähän tommoinen oranssihtava, kun minusta sävy saisi olla kylmempi. Yleensä suomalaiset on kuitenkin melkoisen kalpeaa kansaa, voisi Lumenekin huomioida sen.

  Ostin vasta Laveran aurinkopuuterin, jossa oli hieman helmiäistä mukana. Tuotteessa oli myös kalkkilaivan kapteenille sopiva sävy, joka ei ollut perusoranssi ja hinta 18,90e. Ja se on sentään luonnonkosmetiikkaa.

  Mut niin tai näin, kiva postaus 🙂

 4. 4

  sanoo

  Minäkin hämmästyin kuullessani tuotteen hinnan. Näin nämä jossain blogissa "ennakkomainonnassa", mutta hinnasta ei ollut tuolloin tietoa. Automaattisesti ajattelin tuotteen maksavan 15,90e, mistä lie putkahti päähäni. Samoin ne uudet luomivärit samantyyppisessä ulkoasussa ovat mielestäni turhan kalliita. Laatukaan ei ollut kovin kummoinen, ainakaan siinä yhdessä ruskean sävyssä mikä tuli hankittua.

 5. 5

  sanoo

  Tuota vaaleampaa versiota voisi harkita, nyt mulla on Lumenen aurinkopuuteri (mineral bronzer) sävyä 1 Aamurusko. Tuosta jo pohja näkyy, pitäisi kuluttaa loppuu niin saisi ostaa uuden! En ole kyllä aivan varma, onko tuokin vitivalkoiselle iholleni liian tumma….

 6. 6

  sanoo

  Tänään testailin paikallisessa Emotionissa näitä ja vaaleampi miellytti, kesällä voisi olla juurikin hyvä aurinkopuuteri tälle Lumikille. Mutta toi hinta… Juu, EI. Ei tuolla hinnalla tule kotiutettua noita kumpaakaan. 😐

 7. 7

  Karo sanoo

  Hinta kirpaisi aika paljon, mutta pakkohan tuo highlighter oli eilen kotiuttaa.. Just passeli sävy talviaikaan! Toivottavasti noita saisi kesällä viimeistään jo jostain tarjoushinnallakin.

 8. 8

  sanoo

  Mullakin on näistä toinen, vaikka en vielä ole kokeillut. Olen tasan samoilla linjoilla kanssasi tuossa hinta-asiassa, Lumenen meikkien hinnat OVAT nousseet aika kovastikin.

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  on kyllä tyyriitä 😮
  nää kyllä tais olla jo anttilassa tarjouksessa!
  En kyllä muutenkaan osta mitään lumenea norm. hintaisena.

  tiia

 10. 10

  sanoo

  Ostin tuon ja kokeilin, mutta eieiei oon niin vaalee kalkkuna talvisin, että taitaa mennä kesälle tuon käyttö 🙂 olen arka aurinkopuuterille kun muutun helposti yliampuvan ruskeelänttiseksi.

  Kiitos muuten strawberryn diorin vinkistä ! Hinnat on huokeita, mutta sitä oikeaa persikansävyistä ei ole tarjokka 🙁

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  mua ärsyttää suunnattomasti nuo hinnat.

  olisin valmis maksamaan noista tuotteissa MAKSIMISSAAN 14,90. kaksikymppiä on jo ihan liikaa.

  hyi lumene!!

 12. 12

  sanoo

  Odotan että tulee joku tarjous että kotiutan jomman kumman, minullekkin tuo 19,90e Lumenen aurinkopuuterista on hieman liikaa. :/ Mutta syötävän ihanan näköisiä ovat kyllä, olen jo räpläillyt Sokoksella käydessäni. ;D

 13. 13

  sanoo

  Kun näin tämän postauksen ensimmäisen kuvan ajattelin: jes, tarvitsen edullisen aurinkopuuterin, näyttää hyvältä! Niin, edullisen olisin tarvinut, kahtakymppiä en maksa Lumenesta 🙁 muita edullisia, hyviä aurinkopuutereita?

 14. 14

  sanoo

  Kiitos arviosta!
  No tekisi mieli, mutta tuo hinta tökkii. Tuohon hintaan haluaisin myös hieman ylellisemmän ja tukevamman rasian! Ylipäätään Lumenen pakkaukset voisivat olla rutkasti houkuttelevampia, eikä tuollaisia rumia ja tilaavieviä himpuloita. Iänikuista lumenensinistä voisi ehkä myös päivittää. Ainakin omaan ostopäätökseeni pakkaus vaikuttaa suuresti: kun kyse on kauan käytössä olevasta tuotteesta, vaadin nättiä ja tukevaa pakkausta.
  Noista pintakuvioinneista plussaa.

 15. 16

  sanoo

  Nämä tuotteet näyttävät kyllä tosi houkuttelevilta, monesti minun on pitänyt mennä näitä ihmettelemään, mutta en ole vielä ehtinyt. 🙂 Ihana tuo pinta!

 16. 17

  sanoo

  Teki mieli hankkia tuo korostustuote, kun Nelliina sitä aiemmin jo hehkutti, mutta tuo hinta…! Kuten itsekin sanoit, olisin valmis vielä 17,90 e maksamaan tuosta, parikymppiä kuulostaa _hieman_ liian suolaiselta. 😛 Saa nähdä, miten käy (kunhan nyt ensin pääsis testaamaankin)!

 17. 19

  sanoo

  No huh, parikymppiä.. Mä oon muutenki enemmän kosmetiikan perään, jotai ei Suomesta pysty ostamaan. En tiedä, mutta mulle ei koskaan mikään Lumene/ Nivea oo tuonut kosmetiikassaan hirveen luotettavaa kuvaa.. Mää siis pidättäydyn muissa merkeissä edelleen ; D

 18. 20

  sanoo

  Nuo näyttävät kyllä tosi kauniilta…! Mulle ei sellaisille kuitenkaan ole käyttöä, mutta ihastelen ulkonäköä.

  Juu, ärsyttää täälläkin tuo Lumenen hintojen nousu! 🙁 Se oli ennen maailmanaikaan todella hyvä hinta-laatu -suhteineen, ainakin mun mielestä. Ja tiesi, että siitä merkistä löytyy kohtuuhintaista kosmetiikkaa. Nyt onkin asia ihan toisin. Monesti tämän takia jää Lumenen tuote ostamatta. Muutaman suhteen olen kuitenkin uskollinen, eli Lumenen mineraalimeikkipuuteri on mun mielestä tosi hyvä, samoin olen jo kauan fanittanut huulipunia ja mascaroita.

  Sitten sekin vaivaa, kun sarja alkaa olla täysin englanninkielinen. Ymmärrän sen, että sävyjen ym. nimet on oltava MYÖS enkuksi, kun sarjaa myydään myös muissa maissa, mutta minusta se saisi olla ylpeästi suomalainen, eli suomalaiset tekstit ekaksi ja isoimmalla. 🙂

 19. 21

  sanoo

  Kauniitahan ne ovat, mutta kyllä minustakin hinta alkaa olemaan jo Lumenen totutuista hinnoista liian korkealla. Ei missään nimessä kallis vielä, mutta sen hintainen, etten sitä pelkästään "tää voi olla kiva" ostoksena kassalle kanna ja juuri nyt en uutta aurinkopuuteria tarvitse.

 20. 22

  sanoo

  Ah toi korostushohde! Kuulostaa ja näyttää loistavalta. En tosin ole valmis maksamaan siitä tuota summaa.

 21. 23

  Anonyymi sanoo

  Katselin noita kaupassa viikonloppuna, ja jäivät hyllyyn juurikin hintansa vuoksi 🙁 Ehkä joskus vielä ostan…

  /Sonjaa

 22. 24

  Oona sanoo

  IHANAA NIMIPÄIVÄÄ MAAILMAN IHANIMMALLE VIRVELLE! :)<3 terveisin lukija, joka menetti juuri kommentoituneitsyytensä..

 23. 25

  Anonyymi sanoo

  Huh tuota hintaa. Jotenkin tuntuu että lumenen tuotteiden hinnat alkaa olla jo lähellä joitakin aavistuksen verran "hinnakkaampia ja laadukkaampia" tuotteita, vaikka kyse on markettimerkistä. Mutta ihanaltahan nuo näyttävät kieltämättä;)

 24. 26

  Anonyymi sanoo

  Ihanan näkösiä! 😛 Mutta mulla ei ole tarvetta moisille, kun on vanhempiakin vastaavia tuotteita olemassa. Ja nuo hinnat! Olen myös kauhistellut niitä. Vuosikausia olen paljon Lumenen tuotteita käyttänyt. En edes ole mikään pihi, mutta viimeisen puolen vuoden, vuoden sisään on jäänyt moni normi- ja tarjoushintainenkin Lumene jäänyt ostamatta, kun en yksinkertaisesti ole valmis maksamaan enää noita hintoja. Haluisin kovasti kokeilla esim. kehumaasi kosteuttavaa naamiota, mutta edullisemminkin saa hyviä vastaavia. Sen sijaan Lumenen tehtaanmyymälästä olen tehnyt ihan hyviä löytöjä.

  -Mari-

 25. 27

  Anonyymi sanoo

  Voisitko suositella jotain hyvää meikkipuuteria/meikkivoidetta rasvaiselle sekaiholle, missä on aina muutama finni? Ihoni on kellertävän vaalea. Voi olla vähän laadukkaampikin tuote.

 26. 28

  Anonyymi sanoo

  Tuohon hintaan pitäisi kyllä saada jo kauniimmat pakkaukset eikä tuollaisia perus markettitasoisia, ei ole edes peiliä. Silloin voisin harkita ostoa, mutta nyt en. Suomessa osataan tehdä kaunista designia ja sen voisi ulottaa meikkipakkauksiinkin. Itse puuteriosio on kyllä nätti ja tuote vaikuttavaa toimivalta.

 27. 29

  Anonyymi sanoo

  Heippa! Innostuin tästä tosiaan, sillä olen etsinyt itselleni aurinkopuuteria (ja tuo on aivan järjettömän kaunis pakkaus näin btw), mutta haluaisin tietää onko näissä yhtään shimmeriä vai ovatko aivan mattaa? (:

  – sirkus

 28. 30

  Ässä sanoo

  Itselläni on tuo vaaleampi versio, hinnasta huolimatta. En kuitenkaan pidä sitä oikeastaan korostustuotteena, vaan ennemminkin hohtavana poskipunana. 😀 Ihoni on niin vaalea ja kellertävä, että tuokin taipuu punertavaksi kasvoilla. Lisäksi tuotteen koostumus on mielestäni yllättävän kova, levitän sitä Lily Lolon minikabukilla, koska pehmoiseen Goshin puuterisiveltimeeni tuosta ei tartu juuri mitään. MUTTA kaunista hehkua se tuo poskipäille silti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *