Uusia alkuja

Blogini puolella on ollut jo pitkään hiljaista. Kuten kerroin, olen ollut kiireinen ja olen ollut todella iloinen, että olette ymmärtäneet asian ja sallinneet minulle blogitaukoni.

En nimittäin ole vaihtanut vain työpaikkaani vaan heittänyt kerralla uusiksi lähes koko elämäni. Työni lisäksi uudistuksen kokivat hyvin lyhyen ajan sisällä niin asunto, paikkakunta kuin parisuhdekin. Kaikkien näiden asioiden yhtäaikaisessa sumplimisessa on ollut kovasti kiirettä ja organisointia, joten ymmärtänette, ettei blogille ole tosiaan jäänyt pahemmin aikaa.

Nyt tilanne alkaa kuitenkin jo olla jotakuinkin hallussa ja pääsen taas nauttimaan blogini kirjoittamisesta. Hyvä niin, sillä teitä odottaa kommentteineni läjäpäin tuotteita aina jäkäläkuorinnasta ja karvojen kasvattajista tarkoituksella lohkeileviin kynsilakkoihin!

Koska lähestulkoon kaikki muukin elämässäni on mennyt kertaheitolla uusiksi, olisi jokseenkin tylsää olla tekemättä uudistuksia bloginikin puolella. Tämän vuoksi päätin ottaa uuden alun myös ostolakko-projektini suhteen.

Kuten olen kertonut, ei tavaroidenvähennysprojektini ole ulottunut vain kosmetiikkaan vaan sen piiriin ovat kuuluneet aivan kaikki muutkin tavarani. Olen vähentänyt niiden määrää parin kuluneen vuoden aikana todella radikaalisti, mutta kun olen pakannut tavaroitani vanhasta kolmiostamme uuteen yksiööni sain huomata, että tavaroita voisi olla vieläkin vähemmän.

Olen joskus maininnut, kuinka haaveilen elämästä, jossa kaikki henkilökohtaiset tavarani mahtuisivat koska tahansa yhteen matkalaukkuun ja jossa olisi muutenkin todella niukasti tavaraa, jolloin tuntisin itseni aina vapaaksi lähtemään, mikäli minusta alkaisi siltä tuntumaan. Nyt kun tavarani hiipivät täyttämään yksiötä ja jokainen tavara, joka asunnossani pyörii on ihan oikeasti vain ja ainoastaan minun omaisuuttani, sain aivan uutta potkua vähennysprojektilleni.

Ennen on ollut niin helppoa ajatella, että kyllähän minulla olisi vähän tavaraa, mutta kun täällä on noita toisenkin tavaroita. Nyt en voi syyttää mistään kuin vain itseäni ja se on aika mukava tunne toisaalta. Päätin siis, että karsintaprojekti saa jälleen uutta tuulta purjeisiinsa (kuten näin uutena merinallena voin sanoa).

Kesän aikana minulta on kulunut loppuun läjäpäin tuotteita, mutta en ole ehtinyt pitää kirjaa niistä kaikista saatika kuvaamaan tai kommentoimaan niitä. Hyppään siis surutta suurimman osan tuotteita ylitse (mutta kommentoin niitä toki, jos joku niistä sattuu kysymään) ja keskityn nykyhetkeen. Ja nykyhetken tilannehan on yhä edelleen se, että jos minulla jotakin on liikaa niin ehdottomasti kosmetiikkaa.

Nollaan siis entiset laskeskeluni ja kirjanpitoni ja aloitan projektini tavallaan alusta. En tiedä, laskenko tuotteita, mutta näenhän minä nyt yksiössäni silmillänikin, mitä kaikkea ympärilläni vielä on ja tulen toki aina raportoimaan siitä teillekin. Blogini tulee silti jatkossakin keskittymään eniten tuotteisiin ja niiden esittelyyn, eli uudet ja loppuneet tuotteeni tulevat jatkossakin näkymään täällä ja kommentteja niistä satelee aivan entiseen tapaansa. Lisäksi pääsen tietysti töiden kautta kokeilemaan paljon sellaisia tuotteita, joiden hankkimisesta en edes haaveile, mutta joita on mukava päästä kokeilemaan kerran tai pari, ihan vaan kokeilemisen ilosta. Ja kun nyt kerran seilaan jatkuvasti Suomen ja Ruotsin välillä, tulee varmasti Tukholmankin kosmetiikkatarjonnasta jossakin vaiheessa juttua.

En vielä takaa, millaiseksi blogini postaustahti jatkossa muodostuu, mutta en aio ottaa asiasta paineita. Jos on paljon asiaa, näpyttelen paljon postauksia, mutta jos joskus ei vaan yksinkertaisesti huvita näpytellä, niin sitten en vaan näpyttele. Uusi työni vie joka toinen viikko aikani todella intensiivisesti, eli riippuu täysin vapaaviikoistani, kuinka usein postauksia tulee ja innostunko ajastamaan niitä.

Blogiini on sen hiljaisuuden aikana tullut paljon kommentteja, joista suurin osa ei varmasti ole enää millään lailla ajankohtaisia enkä usko kommenttien jättäjienkään enää edes muistavan lukea mahdollisia myöhässä tullevia vastauksiani, joten jätän nyt surutta vastaamatta niihin. Jos joku asia ihan oikeasti on jäänyt mietityttämään, niin kysy uudelleen, minä yritän vastata. Toki joku voi olla harmissaan tästä vastaamatta jättämisestä, mutta olen 1,5 vuoden ajan vastaillut melkolailla tunnollisesti lähes kaikkiin kommentteihin, eli on ehkäpä ihan oikeutettua jättää nyt parit kommentit väliin vastaamisen puolesta (lukenuthan minä olen toki kaikki).

Sellaisia uusia alkuja täällä. Vietän vielä loppukuun matkalaukkuelämää ilman omaa varsinaista kotia, mutta kuun vaihteen jälkeen asuntoasiatkin loksahtavat paikoilleen.

Palataan pikapuoliin päiväjärjestykseen uusien ja vanhojen tuotteiden kera!

(Ja kun nyt joku utelias kuitenkin tahtoo tietää, miksi minusta tuli yksiössä asuva sinkku, niin kerron asiasta sen verran, ettei minulla edelleenkään ole mitään pahaa sanottavaa wannabe-insinööristä ja että hän on yhä ihanin, kultaisin, hassuin ja pöhköin tuntemani ihminen. Olemme hyvissä väleissä ja pysymme ystävinä, mutta kummankin täytyy vaan saada elää hieman ja olla omillaan. Kumpikaan ei vaan ollut vielä siinä vaiheessa, että olisi valmis sitoutumaan loppuelämäkseen ja nuorena jos joskus on ehdottomasti hyvä kokeilla, mitä kaikkea elämällä on tarjota.)

Kommentit
 1. 2

  Katjuska sanoo

  Jotain suurta tapahtumaa töiden ohella on melkein voinut odottaakin pienten vihjeiden ja blogihiljaisuuden vuoksi. Haluan toivottaa sinulle oikein antoisaa "uuden elämän" alkua. Mahtavaa kun uskalsit ja olet ottanut tulevaisuutesi, haaveesi ja onnesi omiin käsiin! 🙂

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Hyvää syksyä ja uutta elämänvaihetta sinulle! Miten kypsästi ja järkevästi olette ajatelleet eronne.
  Anne

 3. 5

  Anonyymi sanoo

  Siinäpä muutosta kerrakseen! Olen löytänyt vasta muutamia kuukausia sitten nämä kosmetikkablogit ja huomannut, että koska niistä saa hyviä ideoita ja tuotetietoa, omat meikkivarastoni vaan lisääntyvät…

 4. 6

  sanoo

  voi mahtavaa kuulla kuulumisia sieltä suunnalta, ja onnea uuden asunnon ja sinkkuilun johdosta! 🙂

 5. 8

  sanoo

  Ooh, tervetuloa takaisin!! Mietin jo vierotusoireissani, että pitääkö tässä alkaa omaa meikkipussukkaa kuvamaan. Noh, siinä nyt ei olis kauaa mennyt:D

  Kuulostapaas muutoksesi suurelle, vau ja onnea uudelle suunnalle!!

  On upeaa huomata, että ihmiset osaa erota noinkin järkevästi!!

 6. 12

  sanoo

  Kuulostaa ihanalta, onnea uuteen kotiin ja työhön ja elämään! En malta odottaa, että pääsen lukemaan uusia postauksia! 🙂

 7. 13

  sanoo

  Olet rohkea, kun uskallat hypätä vanhoista kaavoista uuteen elämään! Todella ihailtavaa, Virve! Mutta sitä vaan mietin, että miten pärjäät ilman Prinsessahuonetta vai onko sinulla nyt kokonainen Prinsessakoti? 😀 Onnea uuteen elämäntilanteeseen minultakin!

 8. 14

  nanna sanoo

  ihanaa kuulla sinusta taas ja onnea uusiin alkuihin :)! vaatii suurta rohkeutta tehdä yksi suuri muutos elämässään, saatika sitten noin monta yhdellä kertaa – nostan hattua sille, että olet uskaltanut tehdä isoja ja ehkä ( epäilemättä kyllä ) vaikeitakin ratkaisuja, lopettaa vanhaa ja aloittaa uutta.

  go, girl :)!

 9. 18

  sanoo

  Jeij, Virve is back! (: On ollut ikävä postauksia, mutta olen kanssasi täysin samaa mieltä. Ei kenenkään muun pidä tulla sanomaan sinulle kuinka aktiivisesti pitäisi pitää blogia. Onnea uuteen elämäntilanteeseen! (:

 10. 19

  Anonyymi sanoo

  Kiva kun olet takaisin ja tsemppia kaikkiin muutoksiin! Muutos on aina valilla hyvasta!

 11. 21

  Anonyymi sanoo

  Onnea ja voimia uuteen elämääsi. Totaalinen irtiotto tekisi joskus meille kaikille hyvää.

 12. 23

  sanoo

  Ihana kuulla sinusta että sinulla on kaikki ok vaikka isoja muutoksia elämässäsi on tapahtunutkin.

  Ihanan kypsästi ajateltu ero joka kuulostaa ja onkin järkevä ratkaisu tuollaisessa elämäntilanteissa. Mikä parasta, jos rakastama ihmisen pystyy pitämään jatkossa läheisenä ystävänä niin mikäs sen parempaa :).

  Paljon tsemppiä, onnea, halauksia ja mukavia meikkihetkiä uudelle elämällesi :).

 13. 24

  Meg sanoo

  Voi kun oot niin ihana! Tuli oikein hyvälle mielelle, kun luki tän. Aivan huippua, että oot taas mukana kuvioissa ja pystys kertomaan täällä asioista suoraan ja rehellisesti 🙂 jokatapauksessa niistä asioista tultaisiin kuitenkin täällä jankkaamaan ja spekuloimaan, jos et itse kertoisi sitä oikeaa totuutta.
  Mutta oikein hyvää alkua uudelle elämälle! Itse oon ollut jo vähän aikaa samassa tilanteessa ja voin kyllä sanoa, että on ollut antoisaa aikaa! Pystyy ihan täysillä keskittyyn itteensä ja miettii mitä oikeesti haluu ja toteuttaan kaikkia juttuja joista on haaveillu. Hyvää jatkoo siis! 🙂

 14. 25

  sanoo

  Hei Virve!
  Lähetin jo yhden kommentin mutta ilmeisesti nettiyhteys katkesi juuri kun klikkasin lähetä. Toivottavasti ei tule kommenttini moneen kertaan.

  Olipas mukava kuulla sinun kuulumisiasi! Olen suhteellisen uusi blogisi (ahkera) lukija ja olet yksi niistä blogaajista jotka saivat minut innostumaan ja rohkaistumaan kokeilemaan oman blogin kirjoittamista. Saas nähdä kuinka siinä käy!

  Parisuhteen loppuminen on aina myös joiltain osin surullinen asia, vaikka se tapahtuisikin "kaikessa ystävyydessä", joten muistathan antaa itsesi myös surra kaikessa rauhassa sen mikä surtavaa on. Toisaalta kuulostaa siltä, että olet jonkun uuden ja jännittävän edessä ja ihn eri tavalla "vapaa" kuin aikaisemmin. Sitä taidan vähän sinulta tällä hetkellä kadehtia. 😉

  Älä suotta huolehdi tuosta kommentoinnista! Sen perusteella mitä olen nyt blogiasi ehtinyt lueskelemaan niin olet todella kärsivällisesti, ystävällisesti ja kiltisti vastannut suurimpaan osaan saamistasi kysymyksistä. Silloinkin, kun kysymykset ainakin minun mielestäni ovat osoittaneet jonkinmoista järjenköyhyyttä. =)

  Toivottavasti saat asuntoasiasi pian ja mahdollisimman kivuttomasti kuntoon. Ihanaa "uuden elämän" alkua! 🙂

 15. 26

  Cerp sanoo

  Jes, oot takaisin! Toki postaustauot on aina ymmärrettäviä, enkä ikinä ole tajunnut lukijoita, jotka penäävät huikeaa postaustahtia. Blogin kirjoittaja jos kuka sen päättää! Ja jee, palan innosta kuulla niistä isadoran lohkeilevista lakoista!

 16. 27

  sanoo

  Paljon onnea uuteen alkuun! 🙂

  Jos tässä välillä satuit kuluttamaan niitä Herbinan tuotteita (Marja Spa kasvovesi ja puhdistusmaito yms.) niin niistä kiinnostaisi kuulla arviosi. 🙂

 17. 28

  sanoo

  Kiva kuulla sinustakin taas, koeta jaksaa mullistusten keskellä. Ehdottaisin sulle postausaihetta Tukholman kosmetiikkashoppailuvinkeistä. Sulla on täällä niin paljon luettavaa jo meille kertynyt että ei se joka päivä postaaminen ole välttämätöntä, kun ehtisin kaikki vanhatkin selata läpi!

 18. 29

  sanoo

  Ihanaa, sä oot palannut! Hei, ajattelin aloittaa meikkiblogin kirjoittamisen, lähinnä niinku meikkijuttujen opettelu mielessä, onko jotain vinkkejä, suositteletko blogspottia?

 19. 31

  sanoo

  Onnea uuteen työhön ja uuteen itsenäisempään elämään 🙂 Toivottavasti palaat blogin pariin pikkuhiljaa, juttujasi on aina hauska lukea ja odottelen innolla mitä kaikkea uutta sulla on hihassasi 🙂

 20. 32

  sanoo

  Tervetuloa takaisin!! Näin se vaan jotenkin on, että kun yksi asia muuttuu, niin muuttuu moni sen mukana. Ensimmäinen muutos toimii ikään kuin katalyyttina (lainaus kemian termistöstä) näille muille muutoksille. Kaikkea hyvää uuteen elämäntilanteeseen ja vielä kerran, tervetuloa!!!

 21. 33

  Tiina sanoo

  Kiva kun olet tullut takaisin ja kiitos myymästäsi huulipunasta. Aivan loisto-ostos!

  Jopa mieheni kehui sinua loistavaksi kosmetiikka-myyjäksi vaikkei kosmetiikasta yhtään mitään ymmärräkkään. On vain tuonut kerran jos toisenkin tuliaisia….

  Onnea uudelle elämällesi ja aurinkoisia tuulia!

 22. 34

  mimmi sanoo

  Virve, olet ihana! Rakastan sun asennetta ja hurjasti onnea kaikkeen tulevaan. 🙂

  Muista että olet ihana!

 23. 35

  sanoo

  Täälläkin on jo kaivattu postauksiasi 🙂 Pakko kiittää sinua vielä. Suosittelit minulle joskus Lumenen Arctic Aqua-kosteusvoidetta ja nappiin meni. Kesällä kokeilin sävyttävää kosteusemulsiota ja talveksi hankin syväkosteuttavan kasvovoiteen. Ainakin tuo sävyttävä kosteusemulsio oli nappituote varsinkin kesään, sillä kun sai kauniin hehkun kasvoille ja ripsarin lisäksi kesälookkiin ei muuta tarvinnutkaan. Kasvovoidekin on tuntunut parin käyttökerran kokemuksella loistavalta, ihoa ei kiristä mistään, eikä naamalle jää inhottavaa rasvakalvoa. Joten kiitoskiitoskiitos! Jään innolla odottamaan tuotearviotasi Herbinan tuotteista, sillä ne kuulostavat kokeilun arvoisilta tuotteilta 🙂

  Kaikkea hyvää uusiksi laitettuun elämään!

 24. 36

  sanoo

  Oi, sun bloggailua on ollut niin ikävä! Mutta ihanaa, kun susta taas kuuluu. Ja onnea uuteen alkuun!

  Mä niin toivon, että olet juuri sillä laivalla töissä, jolle mä olen menossa marraskuussa. Haluan päästä törsäämään hyvän ja asiantuntevan myyjän johdolla. 🙂

 25. 38

  Anonyymi sanoo

  Onpas sinun elämässäsi puhaltaneet suuret tuulet, hui. Blogiasi olen kurkkaillut silloin tällöin ja mukava huomata, että aiot jatkaa.
  Onnea uuteen elämäntilanteeseen!
  Outi

 26. 39

  sanoo

  Moi taas! Ymmärrän myös kiireisenä tilanteesi. Olenkin välillä ihmetellyt, miten monilla bloggareilla on aikaa jokapäiväsiin postauksiin!! Moni voi ajatella, että eihän siihen kauan mene, mutta jos on kiireinen yrittäjä ja omaa perheen, ei kotona hihkuta jos vietät ainoita yhteisiä hetkiä koneella bloggaamassa tai kuvaamassa -ah niin ihania- meikkituotteita. Sitäpaitsi Bloggerin kuvienlataus on joskus tuskastuttavan hidasta! Itse tykkään nykyään blogata ja kirjoittaa silloin kun on aikaa ja jotain uutta kerrottavaa. Terppatuloa takas! 🙂

 27. 40

  sanoo

  kirjoitan tämän nyt uudestaan, kun ilmoitit, ettet blogitaukosi aikana tulleisiin kommentteihin vastaa:):
  Hei!

  Olen kahlannut nyt koko blogisi läpi ja täytyy sanoa että pidän kovasti 🙂
  Itselläni on hieman vaikeuksia löytää sopivia puhdistustuotteita(puhdistus,kasvovesi ja rasvat) ja haluaisinkin kysyä osaisitko suositella minulle tuotteita. Ihoni ongelma on rasvaisuus, kiilto ja punoittaminen. Pintakuivuudesta/kuivuudesta en kärsi muuta kuin talvisin ja siihen löytyvät tuotteet, mutta en osaa oikein etsiä tuotteita ongelmiini ja koska sinä tiedät asioista vähän enemmäm halusin kysyä josko sinulta löytyisi vastaus ongelmaani. Haluaisin siis kiillon ja punoituksen kuriin, mutta kuitenkin heleyttä. Haluaisin myöskin tasaisen sävyisen ihon(en tiedä kyllä onko siihen ongelmaan olemassa tuotteita), ja jos et tuotteita osaa suositella niin osaisitko kertoa mitä minun pitäisi niistä tuotteiden INCI-listoista etsiä?
  Toinen ongelmani on kynsinauhat. Ne ovat rumat, kuivat ja repeilevät. Osaisitko suositella niihin tuotteita?

 28. 41

  Anonyymi sanoo

  Onnea uuteen elämään Virve ja jaksamista kaikkeen! Turhaan otat blogista suuria paineita, parempi keskittyä muihin asioihin niin kauan kuin ne vaativat energiaa 🙂

 29. 42

  sanoo

  IHANAA, että oot takaisin!

  Mä oon just myös eronnut (tosin avioliitosta), joten tsemppiä sen asian työstämiseen. Tosin meillä mies vaan lähti eikä oo sen jälkeen näkynyt, mutta kuitenkin. Eroprosessi silti meneillään.

  Oot ihana.

 30. 43

  sanoo

  Onnea uuteen alkuun! Aikamoisia mullistuksia, mutta sen kuvan olen blogisi perusteella saanut että olet enemmän kuin kykenevä handlaamaan tuon kaiken. Tsemppaan sua täältä lankojen päästä ja odotan myös innolla syksyn postauksia.

 31. 44

  sanoo

  Jee, olet palannut. Vähän aavistelin, että siellä on varmaan muutoksen tuulet puhallelleet, koska eihän bloggaus ole silloin tärkein asia. Mukavaa kuitenkin, kun olet taas palaamassa kuvioihin.

  Tsemppiä uuteen alkuun! Vaikka ero on ikävä asia, muuttoon ja muuhun liittyy paljon uusia alkuja, ne on aina jänniä. Toivottavasti vähän vilautat, millaiselta kotonasi näyttää, kun olet saanut itse vallata sen kosmetiikalla 😉

 32. 45

  Tiunamiuna sanoo

  Super paljon onnea muutosten keskelle! Itsekin tein vastaavan irtioton muutama vuosi sitten, vaikka se oli vähän pelottavaa niin ehdottomasti elämäni parhain ratkaisu. Sen jälkeen mikään ei ole ollut enää kurjalla mallilla =) Mukavaa syksyä! Kivan kun kirjoittelet taas ja ihan sen mukaan miten itseäsi huvittaa.

 33. 46

  Peppi sanoo

  Onnea uuteen alkuun ja kaikkea hyvää! Älä ota blogista turhia paineita, kirjoittelet kun ehdit. Ja jos jossain vaiheessa postailisit siitä ripsipermanentista ja sen kestosta niin täällä yksi ripsiongelmainen on kuulolla..

 34. 48

  Anonyymi sanoo

  moikka! kiva kun palasit! toivoisin kovasti että uuden asunnon myötä voisit joskus tehdä postauksia siitäkin..

 35. 50

  sanoo

  Kiva kun palasit kertomaan tilanteestasi. Innolla jään odottamaan uusia tuotepostauksia taas. Paljon onnea elämäsi uusiin tuuliin! 🙂

  PS. Voi miten ihania kommentteja oletkaan saanut! Ihana bloggaaja (=sinä) ansaitseekin vain ihania lukijoita.

 36. 51

  Anonyymi sanoo

  Ihanaa olet palannut!! 🙂
  Tämä on ehdottomasti mun lemppariblogi, ja hyvää kannattaa odottaa 🙂 Ei stressiä, tsemppiä!

  -Emmi

 37. 52

  Anonyymi sanoo

  Ihanaa, että palaat takaisin! Rrrakastan blogiasi! 🙂 Tsemppiä kaikkeen muuhunkin uuteen!

 38. 53

  Anonyymi sanoo

  Miehet varmana alkaa heti tän luettuaan piirittää sua ;)'
  Kikkea hyvää uuteen elämään!

  sussu

 39. 54

  sofia sanoo

  oi ihanaa kun olet taas täällä ;)!sua on kaivattu :).ja harmi että olet nyt sinkku :/,mutta hyvä juttu jos ootte viel hyviä ystäviä :D.ja sit pieni vinkki niille jotka haluiais päivävoiteen jossa on suojakerroin 20 :).ite tilasin oriflamelta yhden optimals even out day cream spf 20,hintaa oli 13,90€ tarjouksessa :).se on ihoa ''vaalentava'' päivävoide ja itse hankin sen koska mulla on pisamia ://.saa nähä miten toimii :)!

 40. 56

  sanoo

  Voimia muutoksiin. Kannattaa muistaa että saadakseen jotain uutta ja hyvää elämään pitää toisesta luopua. Ja onnea uudesta työstä, vaikuttaa hyvältä kun pääset "kansainvälisimmille" työpaikoille laivalle kun muistaakseen haaveilit lentoemoilusta.

  Asiasta kukkapurkkiin eli tuotteisiin. Olen haistavinani Björn Axenin Styling Powderissa sivuhajun oksennuksesta. :O Ihan selvä tuoksu ja tulee huono olo. Onko joku muu huomannut saman vai onko tää vain mun oman pienen pääni tepposia? 😀

  Toinen vinkkivitonen on että kaikissa Suomen BOdy Shopeissa on hamppukäsivoiteen iso versio tarjouksessa 10 e – nyt hamstraamaan talvea varten 😉

 41. 57

  Anonyymi sanoo

  Oon kyllä ihan nolifelowlife, mutta oon ihan murtunut tästä(kin) bloggaajan erosta. Vasta hetki sitten wnb-insinööri lähetteli sulle Dior-kärpäsjuttuja ikävissään ja..

  Mutta toivon onnea kuitenkin uuteen asuntoon ja elämäntilanteeseen, ymmärän kyllä, että jokaisella on syynsä.

 42. 58

  sanoo

  Voi että, te olette kyllä niin ihania ihanine kommentteinenne! Minulle tuli niin hyvä mieli kommenteistanne, että minun tekee todellakin mieli näpytellä teille vaikka heti monen monta ihanaa postausta! Kiitokset kaikille! 🙂

  Jenni: Kevyet koostumukset, jotka rauhoittavat ihoasi voisivat olla parhaita. Vältä heleyttäviksi ja kirkastaviksi kutsuttuja tuotteita, sillä ne saattavat usein vain pahentaa punoitusta. Hellävaraiset kuorinnat (rakeettomat tai vähärakeiset) heleyttävät ja kirkastavat ihoa ja rauhoittavien voiteiden käyttö voi parantaa ihon väriä ja noiden yhteisvaikutus voi vähentää sameutta. Esimerkiksi Lumenen rauhoittavaa seerumia voisit käyttää päivällä yksinään meikin alla ja ottaa sitten yöksi tarvittaessa täyteläisemmän rauhoittavan yövoiteen.
  Päiväkäyttöön ihollesi voisivat sopia joko tämä (myynnistä ilmeisesti juuri poistunut) Chanelin Precision Calming Emulsion http://eu.strawberrynet.com/skincare/chanel/precision-calming-emulsion/22529/#DETAIL tai REN:in herkän ihon rauhoittava voide.

  Kynsinauhoille Lushin Lemony Flutteria, josta löytyykin blogistani tarkempaa juttua. 🙂

 43. 59

  Anonyymi sanoo

  Hei, kiav kun olet takaisin. Elä tosiaan mieti miten usein postaat, kyllä me täällä odotetaan ihan kiltisti ja innolla =) Lykkyä uuteen elämän vaiheeseen!

  Heini

 44. 60

  sanoo

  Minulle tuli ihan kyyneleet silmiin tekstistäsi, ilosta ja liikutuksesta. Vaikken sinua tai wantsua tunnekaan niin pidin teitä ihanana parina (siis sen minkä kuvan blogistasi on saanut), jaksamista Virve! Ja kiva kun sinusta taas kuuluu. 🙂

 45. 61

  Anonyymi sanoo

  Ihanaa, olet palannut! Onnea uuden elämän alkuun, toivon sinulle kaikkea hyvää ja mahtavia uusia alkuja kaikilla elämäsi saroilla, joilla olet uuden alun tehnyt. Olen kuitenkin uskomattoman onnellinen, että olet palannut! Ihanaa!

 46. 62

  Anonyymi sanoo

  Onnea ja tsemppiä! Itse erosin pari kuukautta sitten ja nyt elämä todella voittaa. Toivottavasti sinäkin löydät sinkkuuden ja itsenäisyyden parhaimmat ja hauskimmat puolet! Äläkä missään nimessä ota blogista ressiä 🙂 -maria-

 47. 64

  omppu sanoo

  Ihanaa kun tulit takaisin! Kyllä lukijasi varmasti ymmärtävät, vaikkei postauksia tippuisikaan enää entiseen tyyliin päivittäin. Kyllähän bloggaamisen pitää olla ensisijaisesti hauskaa ja rentouttavaa eikä mitään pakkopullaa. 🙂

 48. 65

  jonnna. sanoo

  Kiitos tuosta viimeisestä pikkutekstistä, auttoi itseäni tämän oman eroni kanssa, juurikin samaisessa tilanteessa täällä ollaan!

 49. 66

  Anonyymi sanoo

  Ero varmaan voi silloin olla "kypsä ja sivistynyt", kun siihen ei liity mitään draamaa, mutta muussa tapauksessa on aivan typerää olettaa tai vaatia mitään muuta. Itse siis Virven ikäisenä hieman erilaisen eron kokenut. 😉

  Ja mua oikeasti kiinnostaisi kuulla vastauksia siihen postaukseen, joka käsitteli vanhoja tuotteita! Jos viitsit jotain yhteenvetoa tehdä?

 50. 67

  Sanna:) sanoo

  Ihanaa, että olet palannut! 🙂 Onnea uusien tuulien pariin ja toivottavasti saamme taas paljon uusia tuotevinkkejä ja muita postauksia. 🙂

  terveisin se aikoinaan siihen L'anzan hiuspuuteriin ihastunut sanna 🙂

 51. 68

  Anonyymi sanoo

  Uusintakysmys Clinique-postauksesta:
  Katselin tuolta Cliniquen UK-sivuilta, mutta en löytänyt Superdefensen yövoidetta. Sen sijaan siellä oli Youth Surge Night ja Super Rescue Antioxidant Night -rasvat, joten olisiko jompikumpi noista ollut se Paula Begounin suosittelema?

  Muuta:
  Kiva, että jatkat bloggailua, elämässähän näitä käänteitä tulee ja sillon blogit ja muut ylimääräiset on voitava laittaa syrjään. Tasapainoista syksyä sinulle!

  Toivottelee
  Miesgepardi

 52. 69

  sanoo

  Täällä oltiin jo ihan kiukussa kun ei postauksia tullut enää, ihan mahtavaa kun olet takas! 😀

  Onnea valitsemallasi tiellä ja hatunnosto rohkeudesta pistää elämä kokonaan uusiksi. Myös itse erosin 5 vuotta kestäneestä suhteesta vähän aikaa sitten ja ostin uuden asunnon, valitettavasti kaupunki kuitenkin pysyy samana vaikka itselläkin olis hinku takaisin pääkaupungin kaduille.

  Kaikkea hyvää sinulle.

 53. 70

  Maleena sanoo

  Tsemppiä tavaranvähennysprojenktiin, ja elämään muutenkin! Itse pakkasin juuri omaisuuteni yhteen matkalaukkuun ja luovuin kaikesta muusta. Huomenna lähden maailmalle. Yllätyin kuinka helppoa on luopua kaikesta materiasta, siitä kaikesta turhasta mitä on vuosikausia hamstrannut "kun ei raaski heittää pois" tai "jos joskus vielä tarviin". Todella vapauttavaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *