Uusi rakkaus?

Ikuinen ongelmakohtani ja rasitteeni ovat olleet silmänaluseni. Vaikka monen tytön tapaan mascara on ehdoton luottotuotteeni, jota ilman en tykkää asunnostani poistua, on peiteaineen sipaisu silmänalusille kuitenkin aina etusijalla.
Ennen jaksoin paklata silmänaluseni piiloon todella tehokkaasti: meikkivoidetta, peitepuikkoa ja meikkipuuteria kaikkia yhtäaikaa silmänalusille ja johan peitti! Valitettavasti kuivat silmänaluseni eivät nauttineet tästä yhdistelmästä kovin ja iltaan mennessä jälkikin alkoi olla suttuista (ja eihän se kasa nyt ihan nätti alunperinkään edes ollut…) Nykyään käytän silmänalusilleni vain mineraalipohjaa (ja joskus bM:n Well-restediä sen päällä) melko hyvällä menestyksellä. Toki silmänalusien tummuus paistaa aina läpi, mutta olen ottanut sen astenteen, että hällä väliä, minä olen muutakin kuin silmänaluseni. Antaa sitten vaan paistaa!

Tottakai minä silti kokeilen mielelläni aina uusia peittotapoja. Nestemäisille peiteaineille en ole enää hetkeen lämmennyt (tosin ikuinen rakkauteni on Estee Lauderin Double Wear peiteaine), mutta jos jotain uutta lanseerataan, niin pakkohan se on kokeilla. (Ja ensirakkauteni oli muuten Biothermin Forget it!, joka sekin on edelleen varsin mainio tuote.) Toiveena on siis suht peittävä tuote, joka ei kuitenkaan ole liian kuivakka, mutta ei niin voidemainenkaan, ettei pysy paikoillaan hetkeä kauempaa. Mahdoton yhtälö?

Ehei, sillä nyt on lanseerattu jotain uutta, johon olen ollut erittäin tyytyväinen. Ja tämä uutuus on vieläpä rakastamaltani Diorilta, jolle saatan ehkä tämän tuotteen myötä antaa edes hieman anteeksi sitä, että Hydractionin SPF 20 silmänymärysvoide jäi pois. (En kuitenkaan täysin, sillä nyt minulla on ongelmana, mitä käytän tämän alla. Mineraalipohja kun antoi hyvin paklattuna suojakertoimen 15, mutta vaikka tämä meikkinä toki kevyen suojan tekeekin, ei tässä ole lisättyä suojakerrointa ja nyt tämän alle on pakko saada suojakertoimellinen silmänympärysvoide. Hemmetti vie Dior, kiukkuni teitä kohtaan ei sittenkään laantunut, vaikka tämä tuote olikin hyvä lepyttely-yritys!)

Tuote on nimittäin Diorin uusi Nude-linjan peiteaine. Seuraavaksi hieman kuvitusta kokeilujeni tueksi.

Harmi, etteivät kylpyhuoneen valot paljasta kaikkea täysin, mutta lähtökohta oli kuitenkin tämä:

Suurimman kriisin minulle aiheuttaa tuo vasemman silmäni alla oleva pieni maksaläiskä (kuvassa siis oikea silmä) , joka saa aikaan sen, että silmänaluseni näyttä aina tummalta. Toki se näyttää siltä muutenkin ohuen ihonsa vuoksi, mutta tuo läiskä korostaa sitä pahasti. Ja maksaläiskän päällähän kaikki peiteaine näyttää aina harmaalta. Eli tapaus on ihan mahdoton.

Peiteaineen levityksen jälkeen silmänaluseni näyttivät tältä. Tykkäsin peiteaineessa eniten siitä, ettei se ollut levitettäessä yhtään kuiva, muttei silti jäänyt rasvaisena silmänalusille, jolloin sen pysyvyyskään ei olisi ollut paras mahdollinen.

Tämä näytti varsin hyvältä myös läheltä katseltuna!

Tuote tosiaan tuntui levittäessä todella miellyttävältä: koostumus oli pehmeä ja kosteuttavan tuntuinen ja levittyi helposti ja hyvin. Tuotetta oli helppo kerrostaa silmänalusille haluamansa määrä ja silmänalusilla se ”kuivahti” hieman jättämättä silmänympärysihoa kuitenkaan kuivan näköiseksi. Aine pysyi loistavasti läpi päivän, mistä tuli ehdotonta plussaa! Hyvää tässä tuotteessa on myös sävyvalikoima: kolme sopivan neutraalia sävyä, jotka oikeasti käyvät suomalaiselle iholle! Itselläni oli ensin käytössä vaalein sävy 001, mutta nyt olen käyttänyt myös sävyä 002 hyvällä menestyksellä.

Tätä kuvaa ottaessa tuote oli ollut silmänympäryksillä jo 12 tuntia ja oli edelleen todella siististi paikoillaan. (Otettu muuten eri päivänä kuin ylemmät kuvat, mistä johtuu silmämeikin muutos.)

Allekirjoittanut ja allekirjoittaneen silmänympärykset tykkäävät tästä valtavasti ja tämä siirtyy ehdottomasti suosikkimyyntituotteitteni joukkoon. Voisin jopa itse harkita, että käyttäisinkin tätä mineraalien sijaan! (Tai olenkin itseasiassa jo harkinnut niin kovasti, että olen päättänyt ostavani tämän hieman myöhemmin.)

Onko joku muu kokeillut tämän ihanuuden?

Seuraavaksi kokeiluun lähtee vähän aikaa sitten saamani Bobby Brownin Creamy Concealer, jota minun oli ehdottomasti erään sen nimeen vannovan mukaan kokeiltava.

Saa nähdä, rakastunko tähän yhtä kovasti kuin Diorin uutuuteen! (Täytynee minunkin varmasti kokeilla myös näiden kahden edellä mainitun tuotteen kerrostamistakin.)

Onko joku teistä kokeillut tätä?

PS. Pakko vielä napista hieman ihan asiaan mitenkään liittymättömästä asiasta.

Jos minä kirjoitan blogissani jostain asiasta väärää informaatiota (mitä pyrin kovasti välttämään) tai vaan teen kirjoitusvirheen, huomautetaan siitä lähes poikkeuksetta. Tämän vuoksi minusta on mukavaa antaa takaisin huomauttelemalla edes jonkun muun virheistä.

Kauneus & Terveys -lehdessä on palsta, jolla asiantuntioilta voi kysyä mitä vaan ja he vastaavat mitä vaan. Siis ihan tosi mitä vaan, näköjään…

Eräs lukija kysyi ”asiantuntijalta” saunan vaikutuksesta tukkaan ja tämä ”asiantuntija totesi, että saunaan kannattaa mennä hiukset kuivina, mutta jos tukassa on muotoilutuotteiden jämiä, kannattaa tukka ensin pestä ja sitten suojata ja laittaa vaikkapa hoitoainettakin vielä tukkkaan. Hoitoaineessa ei kuitenkaan saanut olla hänen mukaansa silikonia, ettei se palaisi tukkaan kiinni.

Nyt on kyllä pakko näpäyttää, että silikonia käytetään nimenomaan lämpösuojana tuotteissa. Suurimassa osassa suoristusrautojen kanssa käytettäviksi tarkoitetuista tuotteista on nimenomaan silikonia paitsi siloittamassa, myös juurikin lämpösuojana. Millä ihmeen logiikalla tuo silikoni siis palaa saunan hieman miedommassa lämmössä tukkaan kiinni, kysynpähän vaan… Ja herranjestas, silikonistahan tehdään vaikka mitä patalapuista uunivuokiin nykyään!

Mistä näitä ammattilaisia oikein revitään? Ja tahtoisin ehdottomasti tietää, miten hän luulee lämpösuojatuotteiden toimivan…

(Perässä lähtevät myös terveiset toiseen naistenlehteen: On ehkä hieman typerää esitellä loistavana kesätuotteena Diorin Hydraction Visible Defensen suojakertoimellinen silmänympärysvoide, jos tuotteen valmistus on juuri lopetettu… Kiitokset vaan toimittajalle, jonka vuoksi myyjät ovat taas huonoja myyjiä, kun kyseistä tuotetta ei hyllyiltä löydykään. Naistenlehdet kun ovat aina oikeassa eikä kyseessä voi oikeasti mitenkään olla lopetettu tuote! )

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Aika ihmeellisiä ammattilaisia.. 😀

  Aina välillä radiosta kuulee jonkun Fonectan tms mainoksen, jossa sanotaan, että tekstiviestillä voi lähettää ihan minkä tahansa kysymmyksen, ja asiakaspalvelija sitten vastaa. No, itse olen hyvin innostunut fysiikasta, ja pari juttua siitä tiedänkin, ja mun tekis aina niiiin mieli lähettää sinne ihan joku hullu tehtävä ja katsoa, että miten ne sen siellä ratkasis. 😀 Ei liittynyt siis blogiisi ollenkaan, mainio postaus taas kerran, kiitos siitä, mutta tulipahan mieleen kun kirjoitit naistenlehtien asiantuntijoista. :DD

  -''Newton''

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Heissan!

  Luin yhtä vanhempaa postausta, ja siinä oli juttua epiloinnista. Ja haluaisinkin tietää, että sattuuko se? Niinkun ihan oikeasti? Millaiseen kipuun se olisi verrattavissa, siis ihan ensimmäisillä kerroilla, ajan mittaan siihen varmaan tottuu? 😀 Haluaisin hankkia epilaattorin myös itselleni, mutten ole varma, että uskallanko. 😀 Sitten joku lukijoista kirjoitti jostain Emla-puudutusvoiteesta? Onko sinulla lisätietoa siitä? 😀

 3. 3

  ansku sanoo

  Ihanaa kuulla mielipiteesi tosta uudesta diorin peitevoiteesta! Kokeiluun suurella todennäköisyydellä 🙂

  Asiasta toiseen, nyt kun mschic-merkillä tuntuu olevan käynnissä hurja kampanja ja jakavat mm. ilmaisia meikkejä 30€:n alekoodilla nettiin rekisteröityville, niin olisko sulla suosituksia heidän tuotteidensa joukosta?
  Ovatko heidän mineraalimeikkinsä "oikeita" mineraalimeikkejä? Tai mitä sanot esim tästä tuotteesta INCIn perusteella? http://www.mschic.com/mschic/powders/m4000.html

  Lähinnä just nuo heidän pohjat, puuterit ym kiinnostaa!

 4. 4

  sanoo

  Newton: Mikä siinä onkin, että pieni kiusanteko on aina niin kutkuttavaa. 😉

  Anonyymi: Ensimmäisillä kerroilla epilointi sattuu mitä luultavimmin. Itse en enää oikein tunne mitään, sillä epilointia on kymmenisen vuotta takana. Hitaasti tapahtuva ja jatkuva vahaaminen voisi ehkä lähinnä kuvata tunnetta varmaankin? Melko nopeasti tuohon kyllä tottuu ja karvat irtoavat ajanmyötä helpommin ja niitä on vähemmän kerralla riuhdottavana.
  Emlaa en ole itse kokeillut, mutta moni on sitä tosiaan suositellut. 🙂

  ansku: Kampanja ei ole enää voimassa suuren rekisteröitymisvimman vuoksi vaan vaihtui muistaakseni -30% aleen joka sekin on voimassa vain varsin lyhyen aikaa muistaakseni. :/
  Ihan hyvän kuuloinen tuote, mutta vain mineraalisekoitteinen.

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  kaipaisin apua! silmänympärykseni, siis yläluomista kulmakarvoihin ja silmänaluset, on todella tummat ja näkyy verisuonia. on tosi suttusen näköstä sit ku muu naama tasanen ja ne on tummat, enkä oikein osaa tehdäkään niille mitään. voisitko auttaa jotenkin?

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Moi!
  Täälläkin on nyt ollut pari viikkoa Diorin Nude-peitevoide sävy 001 testissä. Täytyy antaa plussaa! Peittää hyvin ja on samalla kevyen oloinen.
  Laitatko silmän alle siis vain tuota Nudea? Vai siihen päälle vielä jotain? Itse olen laittanut vielä lisäksi bM:n jutut suuhen päälle… Mutta mä olenkin ihan oikea panda!

  Buhiko-pandasilmä

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Hyvä postaus! Tummat silmänaluset ovat lähes jokaisen (vai jokanaisen?) ongelma.. Kuulisin mielelläni arvion myös uudesta Lumenen BEAUTY BASE Blue Neutralizerista, jos vaan pääset sitä kokeilemaan. Itse olen nyt käyttänyt silmänalusiini vain bM pohjaa, ja ihan tyytyväinen olen ollut, mutta lisäpeitto ei olisi pahitteeksi.
  /Peppi
  P.S. Odottelen edelleen varjostuspostausta…

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Mitä peiteainetta itse käytät finneille ja pienille punaisuuksille muualla naamassa? Kerro vaikka hyvä tuote marketin hyllyltä ja sitten vähän kalliimmasta luokasta. Voiko tuolla Diorilla mitä tässä käytit niin peittää myös finnejä?
  Itse käytän tummiin silmänalusiin YSL:n valokynää, se on ihan paras!

  – Hanna

 9. 10

  BabyDoll sanoo

  Mä jaksan kyllä aina nalkuttaa naistenlehdissä olevista kirjoitus- ja asiavirheistä 😀 Myös naistenlehdissä olevat mainokset ärsyttävät lukijaa aliarvioivalla, järkyttävän huonolla suomen kielellään! Vai mitäs tuumitte vaikkapa Kicksin mainoksesta, jossa ihan surutta laitetaan sekä-että -rakenteen väliin pilkku, aloitetaan lause sekä-sanalla ja mainitaan, että tuotteet hoitaa ihoa 😀 Mielestäni hyvältäkin mainokselta tai lehtijutulta menee uskottavuus, jos se sisältää paljon kirjoitusvirheitä.

 10. 11

  sanoo

  Mä käytän tota MACin creamy concealer ja on se vaan hyvä ainakin mun raivokkaisiin finneihin 🙂 Toivottavasti säkin tykkäät!

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  Moikka!

  Itse katselin tuota mschicin mineral foundation radiantia, siinä inci oli ainakin paljon lyhyempi kuin tuossa toisessa: kaolin, zinc oxide, mica. Onko tämä sitten puhdas mineraalimeikki?

 12. 13

  sanoo

  Anonyymi: Ei siinä oikein muu auta, kuin peittäminen. Silmänympäryksille hyviä peiteaineita tulikin tässä postauksessa jo listattua. 🙂

  Buhiko-pandasilmä: En jotenkin saa tällaisen voidemaisen tuotteen päälle noita mineraaleja kauniisti, josten laitan vain tämän.

  Peppi: Lumenen uusi on käsittääkseni ihan sitä samaa tavaraa kuin aiempi kolmen aineen paletin sinisen neutralisoija. Peittää melko hyvin, mutta ei ole koostumukseltaan turhan kuivakka. Koostumus on kevyempi kuin MUS:in tai Blascon vastaavissa eikä peittävyys tosiaan ole yhtä suuri, mutta hyvä apu tuo toki on. Ihanaa, että trio jäi pois ja punaisuuden ja sinisyyden neutralisoijat on nyt kumpikin saatavilla erikseen.
  Kiitos, että muistutit tuosta varjostuspostauksesta. Kaikkien ihooon liittyvien postauksien tekeminen on ärsyttänyt tämän "ihonkuivatuskuurin" aikana, mutta ehkä saan tuonkin pian aikaiseksi tai viimeistään sitten, kun kuuri reilun kuukauden kuluttua loppuu. 🙂
  Jos ei ala kuulua, niin muistuta. 😉

  Hanna: Dior ei ehkä ole paras näpyille. Estee Lauderin Double Wear sopii näpyille, samoin esimerkiksi MUS:in peitepuikko. Lumenen punaisen neutralisoija sopii myös näpyille, samoin sarjan peitepuikko. Mitään ihan ylivoimaista supertuotetta en ole tähän keksinyt. Cliniquelta löytyy loistava tuote Anti-Blemish -linjasta, joka peittää ja hoitaa näppyä samalla.
  YSL:n valokynästä onkin muuten tulossa hieman juttua. 🙂

  Anonyymi: Tämä on Lontoosta minulle ostettu. 🙂

  BabyDoll: Ehdottomasti samaa mieltä! Itse pilkutan aina esimerkiksi koulutusmateriaalit yms. uusiksi niitä lukiessani, jos oikein alkaa ärsyttää. Olisiko ihan liikaa vaadittu lähettää teksi jollekin oikoluettavaksi jos ei kerran suomi oikein suju? 🙂

  Noora: Omani on siis Bobbi Brownin, ei MAC:in. 🙂

  Anonyymi: On kyllä mineraalimeikki, mutta en itse innostuisi tuosta. Kaoliini pääraaka-aineena voi olla melko kuivattavakin. Suomeksi tuo on siis heleän pinnan antava ja kuivattava mineraalimeikkipohja. 🙂

 13. 14

  sanoo

  Hei anonyymi.
  Mikäli haluat ostaa minulta ihka uuden epilaattorin. Se on Oph Nordicin, takuuta 2 vuotta ja kuitti tallessa. Ota blogiini yhteyttä jos kiinnostuit.
  (anteeksi Virve myynti-ilmoituksesta,ei pakko julkaista:)

 14. 15

  Anonyymi sanoo

  Mikä sävy sulla on Creamy Concealerista? Vaaleimmat ovat ilmeisesti Porcelain ja Ivory, ja Ivory taitaa olla keltapohjainen?

 15. 16

  Anonyymi sanoo

  hei virve! en tiedä ootko tehnyt jonkun postauksen säärien ajohöylistä, mutta sellainen olisi tosi kiva..jossa testaisit erilaisia ja kertoisit mileipiteesi myös halvemmista höylistä, jos mahdollista.kiitos!

 16. 17

  Anonyymi sanoo

  Olen varmaankin onnekas, koska en koskaan kärsi tummista silmänalusista :)Kärsin kuitenkin nopeasti rasvoittuvasta ihosta, ja luulen että lumenen beauty base- pohjustusvoide (rasvoittuvalle iholle) aiheuttaa minulle mustapäitä. Iho-ongelmia tulee juuri T- alueelle, eli juuri siihen mihin pohjustusvoidetta käytän. Puhdistan aina meikit huolellisesti, eli edessä on varmaankin tuotteen vaihto. Osaatko suositella mitään edullista meikinpohjustusvoidetta, joka ei tukkisi?
  – Heidi

 17. 18

  Anonyymi sanoo

  Minulla on kutiseva ja herkkä päänahka. Löytyykö marketista mitään kosteuttavaa hoitoainetta tms?

 18. 19

  sanoo

  Haa, ai niitä Lumenen peitevoiteita saa nykyään erikseen? Mahtavaa! Siinä kolmen paletissa itselle ihan turha osa oli se tummin voide, joten en siksi ole pitkään aikaan palettia edes etsiskellytkään käsiini.

 19. 20

  sanoo

  Mulla on tuo Bobby Brownin Creamy Concealer ja se on ehdottomasti parhain kokeilemani peiteaine nimenomaan silmänalusille. Itsekin bongasin alun perin Tintin blogista ja kehut jäivät mieleen. Ostin sen taannoin Heathrown lentokentältä. Parasta tuossa peiteaineessa on todellakin se kermainen koostumus, jonka seurauksena tuo ei kuivata, päinvastoin! Kermaisesta koostumuksesta huolimatta ei juurikaan kasaannu juonteisiin (mulla on niitä paljon, koska silmänympärysiho on tosi ohut). Mahtava tuote!

 20. 21

  Anonyymi sanoo

  Heippa! Ajattelin tulla täältä hakemaan apua, sillä minulla alkaa kohta tuo roaccutan-kuuri, ja koska haluan jo ennaltaehkäistä mahdollisimman hyvin ihon kuivumista, niin kysyisin vinkkejä sulta 🙂

  Eli osaisitko sanoa joitain hyviä kosteusvoiteita (sekä päivävoiteeksi meikin alle ja yövoiteeksi vähän tuhdimpaa tavaraa)? Koska olen alaikäinen niin mielellään myös sellaisia, mitkä eivät rasita äidin kukkaroa hirveästi… 🙂 Paljonko esim. tuo sinun aiemmin suosittelema Lancomen voide maksaa ja mistä sitä saa? Ja kuinka usein itse olet joutunut rasvailemaan naamaa, riittääkö tuo (ainakin mulle normaali) kaksi kertaa päivässä vai pitääkö rasvailla useampaan otteeseen?

  Paljon kysymyksiä, mutta kuten sanoin niin haluaisin ennaltaehkäistä tuota kuivumista parhaani mukaan, joten toivottavasti pystyt auttamaan jotenkin 🙂

 21. 22

  sanoo

  Ihan OT kommenttina, mutta eihän KOKO Diorin Hydraction-sarjaa olla lopettamassa, tiedätkö sinä tästä? (Say it isn´t so!) Koska itselläni on siinä vakkarit päivävoiteiksi kolmeen neljästä kuukaudesta, ja jos taaaaas täytyy ruvetä etsimään täydellistä kosteusvoidetta kasvoille, niin… Murr!

 22. 23

  sanoo

  Tää on niin sama homma vaatteiden kanssa! Joku lehti onnistuu nappaamaan kuvauslainaan tuotteen, jota jo siinä vaiheessa on vain muutama hassu hyllyssä, niin auta armias onko niitä enää yhtään, kun lehti ilmestyy.. Ja myyjien vika, tietty! 😀 Vielä hauskempaa, jos joutuu asiakkaalle toteamaan, että nämä loppuivat 2kk sitten.

  Niin raivostuttavaa välillä.

 23. 24

  sanoo

  Henna: Minun puolestani täällä saa laittaa aina hyvää kiertoon. 🙂

  Anonyymi: En ollut itse valitsemassa sävyä, sillä sain tämän yllätyslahjaksi. Sävyksi oli valikoitu beige, joka on kyllä ollut mainio. Usein silmänalusilla vaalein sävy ei peitä tarpeeksi ja tämä ei ainakaan ole kuitenkaan liian tumma. 🙂

  Anonyymi: Tekisin kyllä mielelläni, mutta koska olen epiloinut sääreni jo kymmen vuotta, ei minulla kasva niissä kuin hentoja karvoja ja niitäkin vähänlaisesti. En siis käytä höyliä pahemmin ja nämä karvat katkeaisivat vaikka puhaltamalla. 🙂

  Heidi: Kaikki meikinpohjustajat ovat sisällöltään suurinpiirtein samaa (silikoni)mössöä, joten uskon muillakin olevan saman vaikutuksen ihollasi. Sensai Smoothing Water Make-up Base on kuitenkin vastaava, mutta silikoniton tuote. Mineraalipohjan alle tuo ei välttämättä sovi, mutta muuten pidentää kuulemma loistavasti meikin kestoa. Käy pyytämässä pieni näyte tuosta ja kokeile, on kuitenkin hieman erilainen tunnultaan. 🙂

  Anonyymi: Miten olisi LV:n Kosteuttava hoitoaine?

  Tiina: Tummempi punaisuuden neutralisoija jäi niin monella käyttämättä, että päättivät lopettaa trion. 🙂

  JenniJ: Kiva kuulla, sillä oma ohut ja kuiva silmänypärysihoni rypistyy myös. :/

  Anonyymi: Riippuu toki ihan siitä, missä kunnossa ihosi on. Oma ihoni kaipaa yöksi mahdollisimman rasvaista ja paksua voidetta, mutta toisaalta näppyjä ei olekaan enää tullut pariin kuukauteen. Esimerkiksi apteekin perusvoiteista täyteläisin ihosi sietämä voide voisi olla hyvä valinta yöksi. Humektania suositellaa usein, mutta sitä saisi olla lisäämässä pitkin päivää, jotta sen teho tuntuisi. Sopivaa päivävoidetta on hankala suositella näkemättä ihon tilaa, mutta ihan apteekin perusvoiteistakin voisi tosiaan olla hyötyä, kun valitsee kevyempää koostumusta (tai sitten esim. Lumenen Arctic Aquan syväkosteuttava päivävoide).
  Kuulostele, miltä ihosi alkaa tuntumaan kuurin edetessä ja tule ihmeessä kyselemään vinkkejä sitten, jos tarvitset. Hankalaa tosiaan sanoa näin etukäteen tietämättä ihon tämänhetkistä kuntoakaan. 🙂

  N: Kyllä. :/ Tilalle tulee vastaava linja Hydra Life, joka on ollut jo Aasiassa myynnissä, eli googlettelemalla ja esim. Diorin Honkkarin sivuilta löydät lisää infoa.

  kiukkupussi: Vaatepuolella tuo on tosiaan varmasti vielä pahempaa, sillä vaihtuvuus on kuitenkin sen verran suurempaa kuin kosmetiikassa. :/

 24. 25

  Anonyymi sanoo

  Moi!
  tiedätkö joltain sarjalta suklaakuorintaa vartalolle? mielellään sellaista, jonka saisi Suomesta 🙂
  Kiitos!

  Suklaaholisti

 25. 26

  Anonyymi sanoo

  Sille joka kyseli epiloinnista voisin kertoa oman näkemykseni. Sain pari vuotta sitten joululahjaksi epilaattorin ja se on kyllä huippu. Alussahan se sattuu, mutta itse teen pitkän tauon jälkeen silleen että en vedä koko jalkaa heti vaan silleen töpöttelen sitä epilaattoria niin että jalka vähän tottuu ja sen jälkeen se ei oikeastaan tunnu enää missään ja kaikki vaan pois. Suosittelen todella paljon. Alussahan se tietenkin sattuu, mutta vahaus sattuu ainakin itselläni 1000x enemmän 😀 Ja eihän sitä joka viikko tarvi tehdä, ainakin itselläni karvat pysyvät aika kauankin poissa. Ja epilaattoria on miellyttävämpi käyttää kun se ei ole heti "tukossa karvoista" eikä tarvi leikkiä minkään vaahdon tms kanssa. Harjaa karvat pois käytön jälkeen ja se siitä.

  -tintti

 26. 27

  sanoo

  Suklaaholisti: Kurkkaa, jos löytäisit vielä jostakin Kicksistä (tai Stockalta) Angel's Span suklaakuorintapurkin. 🙂

  tintti: Kiitos, minulla ei ole enää aloitus tuoreessa muistissa. 🙂

 27. 28

  sanoo

  Mulla on Bobbi Brownin Creamy Concealer sävyssä Warm Ivory ja tykkään kovasti. Ostin sen New Yorkista ja Bobbi Brownin meikkitaitelija myi siihen lisäksi alle Correctorin, kun oli sitä mieltä että pelkkä Concealer ei peitä riittävästi. Voin kyllä suositella niitä lämpimästi, peittävät hyvin ja lopputulos on oikein hehkeä. Diorin Skinflash -valokynä jää kauas, kauas taakse.

 28. 29

  Anonyymi sanoo

  Se Kanebon silikoniton pohjustajahan on ihan ässä mineraalipohjankin kanssa! Siitä jää iho vähän tahmeaksi, ja puuterimuodossa olevat tuotteet tarttuu paremmin ja kestää hitosti pidempään 😀 Kovin rasvottuvalle iholle en kuitenkaan kokis siitä olevan hyötyä, koska sehän kosteuttaa tosi tehokkaasti eikä tee ihoa mattapintaiseksi, vaikka siihen paremmin meikki tarttuukin ja pysyy. 🙂

 29. 30

  sanoo

  Mä olen jo pitemmän aikaa pähkäillyt minkä peitevoiteen ostan seuraavaksi tummille silmänalusilleni ja tämä uusi Diorin voide vaan vaikeutti mun valintaa! Mulla on tällä hetkellä käytössä HR:n Magic Concealer, johon olen varsin tyytyväinen, mutta pysyvyys voisi olla parempi. Periaatteessa voisin pysyä tässä HR:n peitevärissä tai kokeilla Biothermin Forget It! -voidetta, MUS Cover All Mixiä tai sitten tätä uutta Dioria.
  Osaisitko sanoa missä näistä olisi kaikista paras peittävyys? Cover All Mix tuntui pikaisella testauksella aika kuivalta, mitenhän se levittyy? Pysyykö hyvin? Mulla on aika rasvainen iho, joten pysyvyys saisi olla huippuluokkaa…

 30. 31

  sanoo

  Ankka: Kiitos, täytyy pitää tuo Corrector mielessä. 🙂

  Anonyymi: Kiitos kokemuspohjaisesta infosta, se on aina parasta. Niin se vaan taitaa olla, että silikonipohjaiset ovat niitä parhaita kiillon poistajia. :/

  Kotikisu: Forget it on kaikkein kosteuttavin koostumukseltaan, eli tuskin pysyisi sinulla paikoillaan kauaa. Nude on voidemainen ja jättää melko puuterisen pinnan, mutta kyllä Magic Concealer taitaa olla se pysyvin. Lancomen peiteaineesta voisi olla sille haastetta, jos tahdot kokeilla muita. Itselleni se on Magic Concealerin tapaan hieman liian kuivakka. Cover All Mix levittyy kyllä ihan hyvin ja peittääkin todella hyvin, mutta vahamaisuus saattaa mössääntyä hieman. Eli suosittelisin pysymään nykyisessä tai kokeilemaan Lancomen Effacernesiä, joka taitaa olla jopa vedenkestävä! 🙂

 31. 32

  sanoo

  Hei oletko vielä ehtinyt testailemaan tuota Bobbi Brownin Creamy Concealeria ja muodostamaan mielipidettäsi? Osaatko verrata sitä tuohon Diorin Nude -peiteaineeseen? Olisi tosi kiva kuulla kommenttejasi, koska tuota BB Creamy Concealeria on kehuttu kovasti ympäri nettiä ja tällaista bandasilmää kiinnostaisi kovasti.. 🙂

 32. 33

  sanoo

  Magritte: On ollut käytössä saamisesta lähtien, mutta en ole ihan vakuuttunut. Peittävyys ei ole ollut mielestäni mitenkään muulistava ja koostumus on niin vahamainen (ei kuitenkaan kuiva) ettei jotenkin vaan pysy paikoillaan läpi päivän kuten Nude pysyy. Olen käyttänyt tuota Diorin Nuden alla lisäpeittoa tuomassa ja Nude on kiinnittänyt tuon tavallaan paikoilleen. Yhtä peittävän tuloksen ja kauniimman näköisenä ja kestävämpänä saa mielestäni kerrostamalla Nudea, eli en nyt lähtisi hehkuttamaan mitenkään mullistavaksi ainakan omilla silmänalusillani. :/

 33. 34

  sanoo

  Ok. Iso kiitos vastauksesta! 🙂 Ehkäpä hankin myös tuon Diorin Nuden (tai Nudet, koska mulle sopivin sävy olisi 1 ja 2 välistä..) ja käytän omistamaani Blascon Orange Highlight 1:stä lisäapuna. Tuo Orange Hightlight on ihan ok, mutta muuttuu päivän mittään vähän ikävän näköiseksi – ainakin mineraalipohjan kanssa – eikä peittokaan ole ihan sitä mitä toivoisin.

 34. 35

  Anonyymi sanoo

  Saako tätä Diorin Nude Concealer juttua ostettua netistä ku tääl peräkylässä mis mä asun ei semmosia kauppoja oo kyl misä tommosta olis 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *