Uusi hyvä ystävä

Kuten olette varmasti huomanneet, olen tehnyt viimeaikoina paljon tuttavuutta Yves Rocherin tuotteiden kanssa.

Merkki oli minulle pitkään vieras, mutta kuluneen talven ja kevään aikana merkin tuotteita on aina silloin tällöin putoillut postiluukustani antaen minulle mahdollisuuden perehtyä niihin tarkemmin.

Kokemukseni merkin kasvojenhoitotuotteista ovat olleet erittäin vähäiset, joten uusien tuotteiden räpeltäminen on ollut mukavaa. Varsinkin kun huomasin, että tuotteissa on loistavia sisältöjä edulliseen hintaan!
Viimeisimmät aktiivikäyttööni päätyneet tuotteet ovat olleet merkin Nutritive Vegetal -linjan  kostrusvoide ja puhdistusgeeli.
Velvety Ultra-Rich Cleanser on puhdistusgeeli, joka on tarkoitettu kuivasta todella kuivalle iholle.
En ole kuivaihoisena yleensä geelimäisten putsareiden suurin ystävä, sillä ne tuppaavat olemaan hieman liian peseviä tuotteita omalle helposti kiristävästä tunteesta kärsivälle nassulleni, joten suhtauduin tähänkin varauksella.
Ennakkoluuloisuuteni oli kuitenkin turhaa, sillä tämä oli yllätyksekseni paras kokeilemani pudistusgeeli!
Tuote pesi ihoni loistavan puhtaaksi, mutta jätti sen silti pehmeäksi ja kosteutetuksi ilman kiristäviä tai natisevia tunteita. Mitä ihmettä?!  Minulta on ilmeisesti jäänyt paljon hyvää väliin, kun en ole kokeillut merkin ihonhoitotuotteita!
Jos muut kuivaihoiset kaipaatte hyvää puhdistusgeeliä, joka pesee ihon puhtaaksi ja meikit pois, muttei laita ihoa kiristämään, niin kurkatkaahan tämä tuote!
Toinen hämmentävän hyväksi myös osoittautunut tuote oli 24h Comfort Nourishing Cream, jonka käytin juuri itseasiassa loppuun.
”Testiryhmä: 11 henkilöä,” jaksaa naurattaa…
Kuivan kiristävä iho on juuri sitä, miltä ihoni töissä usein tuntuu, joten tämä kuivasta hyvin kuivalle iholle suunnattu voide oli mitä mainioin tuote ottaa kokeiluun työpassini aikana. 
Voiteen sisältö vaikutti lupaavalta, joten päätin kokeilla voidetta sen 24h jatkuvalla syötöllä kuten se oli suunniteltukin käytettäväksi. Yleensä käytän erillisiä yö- ja päivävoiteita, mutta tällä kertaa halusin tehdä poikkeuksen.
Laitoin voidetta yöksi reilummalla kädellä ja päivällä kevyemmillä sipaisuilla ja pakko myöntää, että tämä todellakin pelitti omassa nassussani mainioisti.
Voide oli iholleni sopivan täyteläinen, sillä se hoiti ihoni kuivimmat kohdat pois jättäen ihoni ihanan pehmeäksi. Yöllä reilummin lätkittynä iho jäi sopivan rasvaisen tuntuiseksi, mutta päivällä kevyemmällä kädellä annosteltuna voide imeytyi kuivalle iholleni hyvin ja toimi mainiosti meikkipohjan alla. Ihoni tuntui tämän kanssa hyvältä aina koko kymmenen päivän työpassini ajan ja siinä missä se usein pääsee pahastikin kuivumaan, ei se ollut näillä kerroilla moksiskaan sitä normaalisti kuivattavista olosuhteista!
Voinkin suositella myös tätä edullista, mutta loistavaa kosteuttajaa muillekin kuivanahkaisille. Tämäkin tuote vaan kannusti minua tekemään lisää tutkimusmatkoja Yves Rocherin ihonhoitotuotteiden maailmassa!
Oletteko te kokeilleet näitä tuotteita? Tai olisiko teillä suositella muita hyviä merkin kasvojenhoitotuotteita, joita minun teistä kannattaisi kokeilla?
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Tuo kyseinen geeliputsari onkin seuraavaksi hankintalistalla, nyt käytössä YR:n Bio Aloe Vera-putsari sekä se vihreä Kamomilla-geeli. Aloe Vera on lempeä ja käytän sitä usein aamupesuun, Kamomilla taas tujumpi ja saattaa jopa jättää jollekin narskuvan tunteen – mutta annostelusta myös paljon kiinni.

  YR tosiaan on panostanut viime vuosina laatuun paljon 🙂

 2. 4

  Anonyymi sanoo

  Tässä vaiheessa tekisi mieleni sanoa "mitä minä sanoin." 😉 No ei vain, mutta ihanaa että oot löytänyt Yves Rocherin toden teolla! Rakastan YR'n suihkugeelejä, nam<3 Mutta vakkari päivävoiteena on jo reilut 5 vuotta ollut Pure Calmille sarjan päivävoide, vasta juuri vaihdoin kokeilun vuoksi Lumeneen (joka loppui yllättäen juuri) ja nyt aion kokeilla Yves Rocherilta sitä SPF 15 (vai oliko SPF 20) varustettua päivävoidetta ü Tykkään kanssa Pure Calmille linjan 2-in-1 kasvovesi+puhdistusaine combosta, jota käytän kasvovetenä. Viimeistelee ihon puhdistuksen ihanasti ja pitää ihon hyvässä kunnossa. :') Ja YR'n meikinpoistoliinat on PARHAITA. Lyö Nivean ja Simplenkin mun mielestä. En niitä kovin usein käytä, mutta matkustaessa (junat, lentokoneet, vkloppureissut yms.) ne on ihan must-have <3 I like. 🙂 mut aa, YR on vaan niin suosikki koska huipputuotteet ja halvat hinnat. 🙂 Ja YR'n poskipunasivellin (jota muuten käytän NARSin Lagunan kanssa) on ihana, pehmeä ja täydellisen muotoinen.

  Okei, huh mikä kommentti – mutta tosiaan innoissani lueskelen tuleviakin YR postauksia. 🙂 ja saatanpa kokeilla tota kasvovoidetta seuraavaksi! (ainiin, YR'n aurinkovoiteet ja ETENKIN after-sun voiteet on parhautta….. vakkari! ihan jo kersana käytin ja nyt on tapa siirtynyt äitiltä mulle :') tykkään! hajukin on tosi miellyttävä).

 3. 5

  Anonyymi sanoo

  Pure calmille on linjana ihana, niinkuin monet onkin jo maininnut!
  Mutta ehottomasti suosittelen ottaan nutritive vegetalin kuivan ihon naamion kokeiluun. Itse jätän sen yleensä yöksi ja pesen aamulla pois, mutta ihan kymmenen-kahdenkymmenen minuutinkin vaikutusajalla jättää ihon superpehmeäksi! Plus naurettavan halpa tuote.
  Jos et ole vielä tutustunut, niin myös Plaisirs Nature -sarjan vartalovoiteet ja -emulsiot on ihania! Emulsiot on kevyitä mutta kosteuttaa, mutta vartalovoiteet on taas ihanan tuhteja, plus mielettömän hyvät tuoksut. Vartalotuotteista täytyy myös mainita Botanical Expertisen karitevoita sisältävä vartaloemulsio on ihana! Eli tutustumisen arvoisia tuotteita yvesiltä kyllä löytyy!

 4. 6

  Anonyymi sanoo

  Olen kokeillut näytteestä Serum Vegetale-voidetta ja tykkäsin kyllä. Se on vain vähän tyyriimpi tuote ja on lisäksi purkissa (yök), niin ei ole tullut ostettua, mutta saa nähdä.

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Voisin luetella pitkän litanian hyviä tuotteita,jotka olen löytänyt YR:lta.Vartalovoiteet ovat ihania,hyvin kosteuttavia.Kalifornianmanteli-suihkusampoo on kauan ollut
  lempparini.Tällä hetkellä kokeilussa ovat myös tyrnikasvohoitotuotteet,jotka osoittautuneet myös ihan kelvollisiksi.

 6. 8

  Anonyymi sanoo

  Vartalovoiteet 400 ml (vai olikohan peräti 500 ml:n) pöniköissä ovat aivan parahaita. Niiden kautta minäkin eksyin taas YR:n kosmetiikan pariin, edelliskerran niitä vilkaisinkaan varhaisella 90-luvulla. Vartalovoiteissa on aivan ihanat tuoksut kuten täällä mainittiinkin ja tosi hyvää kosteutusta.

  Tekisi mieleni kokeilla sitä legendaarista ruskeakantista kasvovoidetta, jollaista äitini käytti lapsuudessani. Jotenkin minulla on aavistus, että se toisi kuivalle iholleni kaikkea hyvää. Ja purkit näyttää edelleen samoilta kuin pari vuosikymmentä sitten ;).

 7. 9

  sanoo

  Ostin talvella tän sarjan kasvoveden mutta se tuntui aiheuttavan iholleni finnejä :/ Mutta toi puhdistusgeeli vois olla kyllä kokeilemisen arvonen.

 8. 10

  sanoo

  Itse olen totaalisen hurahtanut YR:n vaaleanpunaiseen herkän ihon kasvoveteen, en nyt tähän hätään muista sarjan nimeä… Myös muut sarjan tuotteet ovat loistavia ja ihana, mieto tuoksu on pelkkää plussaa 🙂

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  Hydra Vegetal-voide varsinkin normaali/sekaihon versio on ihanan kosteuttava ja raikas, voittaa esim. Chanelin Hydra Beauten mennen tullen. Vastaava kuivanihon versio ei jotenkin ollut yhtä mukava käytössä. Molemmat sarjat Hydra ja Nutritive Vegetal ovat erinomaisia 🙂

 10. 12

  Anonyymi sanoo

  Tuotteet ovat kuuluneet omiin suosikkeihin -kunnes yritys päätti joustaa omista periaatteistaan ja laajeni myös Kiinan markkinoille. Kiinan lain mukaan kaikki kosmettiikka tulee testata eläinkokein ja näin ollen myös YR on luopunut eläinkokeita vastustavasta periaattestaan… Itselleni tämä tarkoitti palautteen antamista ja asiakkuuden lopettamista, harmi, koska tuotteet olivat hyviä ja minulle käypäsiä!

 11. 13

  Anonyymi sanoo

  Mulla on ennakkoluuloja YR:ää kohtaan aika vahvastikin, enkä tiedä tuunko kokeilleeks heidän tuotteitaan enää. Yritin hälventää aikaisempaa ennakkoluuloani kokeilemalla joitain. Mutta esim. joku 3 in 1 putsari teki poskien ihostani ihan kamalan.. Ainakin sen jälkeen siis kun käytin sitä pari kertaa, poskeni muuttuivat aivan ärtyneiksi, punaisiksi ja kuin olisi ihottumaa ollut. Taistelin kauan, että sain ihoni taas kuntoon. Kokeilin jotain muuta tuotettakin heiltä, mutta ihoa vain kirveli. Eli en oikein tiedä, annanko enää mahdollisuutta tälle merkille.. Ostin siis juuri herkälle iholle olevia tuotteita kun tuntuu, että poskien iho varsinkin olisi pintakuiva ja herkkä (muutoin sekaiho), mutta ei todellakaan käynyt minun iholleni :/ harmi.. sillä nuo ovat niin mukavan edullisia kuitenkin

 12. 14

  Anonyymi sanoo

  Mulla on ollut Pure Camille puhdistusgeeli ja päivävoide käytössä ja vuoden päivät, aina tulee napattua samat putelit matkaan. Päivävoiteen tuoksu on voimakas, mutta itse pidän sen "yrttimäisyyestä", mutta olen varma, että toiset inhoavat sitä 🙂 2in1 putsari+kasvovesi kombosta en tykkää, ehkä putsarin jäämine iholle saa sen ärtymään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *