Uusi HG-tuote: Ihonhoidon ihmesieni!

Nyt seuraa kuulkaas sellaista hehkutusta, että oksat pois! Tässä on laitettu uuden HG-tuotteen paikka jakoon ja lähipiirin korvia pahoinpidelty sellaisella tykityksellä, että heikompia jo hirvittää. Olen nimittäin löytänyt jotain ihan mielettömän mahtavaa kosmetiikkamaailmasta!
Aloitan toteamalla, että minulla on ihan kehityksen kärryiltä pudonnut olo ihan vaan siksi, että tiedän tämän olevan jo vanha juttu. Ja silti minä olen saattanut skipata tämän! Miksei kukaan kertonut, kuinka mieletön juttu tämä on?!? Lähipiiri, hoi!?! Miksi ette pakottaneet minua tähän jo aiemmin?!?
Sain nimittäin blogini kautta kokeiluun Biodellyn verkkokaupasta Konjac sponge -kasvosienen. Olin kuullut tästä muutamaan otteeseen mainintoja, mutta en ollut tarttunut syöttiin. Joku kasvojen putsaukseen tarkoitettu sieni, vai? Kuulostaa tujulta tapaukselta. Ja minullahan on jo Sensain rakkausrättini, mietin sivuttaen homman täysin. Ei muuten olisi kannattanut.
Kasvikuiduista valmistettu ja biologisesti hajoava puhdistussieni on valmistettu elintarvikelaatuisen konjac-kasvin juuren glucomannan-kuidusta ja tarkoitettu avuksi kasvojen puhdistukseen. Ihoa hellävaraisesti syväpuhdistava sieni lupaa tehdä ihosta kirkkaamman ja kuulaamman ja saada ihosta pehmeämmän ja sileämmän tehden siten hyvän pohjan meikeille sekä kosteusvoiteille imeytyä. ”No tottakai se kirkastaa ja freesaa ihoa, jos se on karhea ja kuorii sitä,” minä mietin. Ei vaan pitäisi olla aina niin himskatin skeptinen!
Kun sain sienen pakkauksen ensimmäistä kertaa käsiini, olin hieman pöllämystynyt: sienihän oli kivikova! Ihan kuin olisin pitänyt kädessäni kevyttä hohkakiveä. Sieni kuitenkin pehmenee veden avulla ihanan pehmeäksi ja käyttövalmiiksi ja sitä on tarkoitus käyttää meikittömällä iholla yksinään tai meikkejä poistaessa meikinpoistoaineen kanssa.
Joka ikinen ennakkoluuloni ja kuvitelmani sienestä osoittautuivat ihan hölynpölyksi. Ensinnäkään tämä ei ollut yhtään liian tömäkkä tapaus iholleni vaan päin vastoin sitä todella pehmeänä hellivä. Levitin iholleni ensin puhdistusmaidon ja pyörittelin ihoni sen jälkeen sienen avulla läpi huuhtoen sientä hieman välissä. Ja voi jestas, kuinka hyvältä ihoni tuntuikaan käsittelyn jälkeen!
Ihoni oli aivan ihanan puhdas ja pehmeä sekä aivan taivaallisen silkkisen tuntuinen. Ei vain sellainen, että ”kuorinpas tämän juuri ja tämä tuntuu nyt siksi hyvältä” vaan ihan vaan oudon hyvän tuntuinen eikä ennen kaikkea yhtään kiristävä. Eron tuntui huomaavan jo ensimmäisellä käyttökerralla ja jo parin päivän käytön jälkeen ihoni voi todella, todella paljon paremmin.
Se todellakin näytti heleämmältä ja kirkkaammalta. Se lähes suorastaan hehkui. Sen pinta oli sileä ja pehmeä ja kuin taikaiskusta pienen pienen näpynröhelmät olivat vähentyneet. Olin aivan haltioissani ja olen sitä yhä sientä pari viikkoa käytettyäni. Tämä sieni ohitti taikuudessaan jopa Sensain rätin, sillä tämän jäljiltä ihoni oli paitsi puhdas myös aivan poikkeuksellisen pehmeä, sileän tuntuinen ja heleä. Tämä on syvää rakkautta!
Rakkaussienen kanssa toiminta on tosiaan helppoa ja näppärää. Yksi sieni kestää käytössä noin kolmisen kuukautta, jonka jälkeen se kuulemma alkaa murentua ja se on aika korvata uudella. Sieni huuhdellaan puhtaaksi vedellä aina käytön jälkeen ja mikäli siihen jää meikkiä, voi puhdistamiseen käyttää apuna saippuaa. Sienen voi aina välillä puhdistaa kunnolla keittämällä sitä muutaman minuutin ajan kiehuvassa vedessä. On tärkeää, että sienen antaa aina käytön jälkeen kuivua ilmavasti, jottei kosteus jää muhimaan sen sisään.
Sieniä on saatavilla erilaisia versioita, jotka erilaisten tehoaineiden avulla tuovat hieman erilaisia lisävaikutuksia. Itse olen kokeillut tätä perusversiota ja kuten varmasti jo tajusitte rakastunut tähän niin palavasti, etten enää edes tahdo kuvitella elämääni ilman tätä. Tämä on ollut suorastaan jumalten lahja iholleni, jonka kanssa olen viimeaikoina saanut taistella hieman enemmänkin pintakuivuuden ja näppyjen vuoksi. Nyt molemmat ongelmat on kuitenkin selätetty lähes täysin ja annan kyllä suurimman kiitoksen juurikin tälle sienelle. Tämän avulla keskinkertaisemmistakin ihonpuhdistustuotteista on tullut aivan loistavia! (Itse käytän sientä kaksoispuhdistuksen ensimmäisen vaiheen jälkeen.)
Jos siis tahdotte kokeilla jotain uutta ihonpuhdistuksen saralla, suosittelen todellakin kokeilemaan tätä taikasientä. En voi kuvitella, että joku pettyisi tämän kanssa, sillä tämä sopii varmasti lähes kaikille ihotyypeille!
Oman Konjac Spongen voi ostaa itselleen esimerkiksi Biodellyn verkkokaupasta  hintaan 9,40 euroa.
Onko joku muu hullaantunut sieneen yhtä kovasti kuin tämä bloggaaja?
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Moikka! 🙂 Tää ei liity aiheeseen, mutta toivoisin jonkinlaista postausta siitä, miten huulipunan (ja huulimeikin yleensä) saa poistettua kätevästi huulilta. Tällaisen tietämättömän olisi myös kiva saada jotain vinkkiä huulienpohjustustuotteista; löytyykö niitä esim. huulivoidepurkeissa? 🙂 Kaikki nämä mieluiten opiskelijabudjettia suosien. 😀

  • 1.1

   sanoo

   Huulipuna lähtee parhaiten ihan silmämeikinpoistoaineella, esim. Lumenen vedenkestävälle silmämeikille tarkoitettu poistoaine poistaa rasvamaisia huulipunia hyvin. 🙂
   Varsinaisia huultenpohjustajia on edullisemmilla merkeillä vähemmän mutta esimerkiksi Lumenen silmämeikinpohjustaja sopii myös huulimeikin pohjustukseen. 🙂

  • 1.2

   sanoo

   Pakko oli tulla huutelemaan tähän, että Kicksin silmämeikinpohjustusaine on ihan loistavaa myös huulten pohjustukseen ja hintakin vain vajaan kympin (olisikohan ollut 7-8 euroa?) 🙂

 2. 3

  Tine sanoo

  Livboxissa tuli tuo sieni, ja olen tykännyt tosi paljon. En olisi ikimaailmassa ostanut sitä "omin päin", mutta saattaa olla että nyt kokeiltuani ostan jatkossa.

  • 3.1

   sanoo

   Livboxissa on tosiaan se mukava puoli, että kokeiluun tulee tuotteita, joihin ei keksisi tarttua muuten. 🙂

 3. 4

  sanoo

  Eikä, voiko tämä olla totta?! Mulla on ollut konjakkisieni käytössä jo kuukausia ja sä vasta kuulet siitä! 😀 Nyt on kosmetiikka-maailmankirjat sekaisin! 😀
  Mutta ehdottomasti ihan huipputuote ja osasyy siihen että viihdyn nykyään useinkin ilman meikkiä ja olen jopa blogissa julkaissut meikittömiä kuvia.

  • 4.1

   sanoo

   Joo-o, minä olen jotenkin ihan ohittanut tuon… olen tosiaan kuullut tuosta, mutta ajatellut vaan, että "njääh". Ei olisi pitänyt. Nyt unohdin sieneni työpassini ajaksi kotiin ja olen kärvistellyt pari päivää ilman ja ja tuntuu jo heti erilaiselta eikä ole yhtään niin freessi. :/

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Tilattu on kokeiluun! Jos saa tämän näppylänaaman kuriin, niin voisin vaikka syödä pesusienen! : D
  -B-

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Jostain syystä minun laittamat kommentit ei näy täällä. Sama ongelma parissa muussakin blogissa. En usko, että jätä julkaisemattakaan, jotain vaan menee pieleen lähetyksen ja vastaanottamisen välissä, koska olen anonyymi(?).

  Ok, asiaan. Ostin ton saman nimenomasen sienen kaksi viikkoa sitten. Iho on nyt jonkun toisen iho, kuin ennen sitä. Otsan ns kuolematon näppyläsyherö on häippässyt, nenän mustapäät ainakin aisoissa. Oon potkinu itseeni nilkkaan tai mihin vaan siitä, että vasta tällä iällä ja elämänvaiheella löytää tällasen puhdistusapuvälineen. Ilmeisesti olisi pitänyt tajuta jotakin vastaavaa sientä tai rättiä käyttää jo aiemmin puhdistuksen apuna. Kaikki nämä vuodet etsinyt täydellistä puhdistajaa, joka ei tapa ihoa jos tappaa näppylät jne… Nyt loppuelämä näyttää snadisti helpommalta 😀 eli kyllä, olen hullaantunut. Mutta tosiaan samalla harmistunut ja yllättynyt, ettei aiemmin joko ole ollut olemassa vastaavaa tai sitten en ole vain osannut hankkia mitään mekaanista puhdistusapua. Mulle ei sovi rakeiset kuorinnat punoituksen ja herkkyyden takia, joten sellasistakaan en ole voinut saada apua… Savinaamiot ym ei ole MITÄÄN tän rinnalla. Nobel tällasen kehittäjälle kiitos.
  -SMS..
  . Kirjotin viestin vaikka se luultavasti pihahtaa taas suoraan jonnekin viestien taivaaseen.

  • 6.1

   sanoo

   Onneksi tuli perille asti! 🙂
   Aivan mahtavaa kuulla, että sinäkin olet saanut tuosta avun. Uskallan siis sitäkin varmemmin suositella sientä muille. Voi meitä onnekkaita. 😉
   Olen itse kärsinyt nyt töissä pari päivää unohdettuani sienen kotiin ja jo on iho huonovointisemman näköinen. :/

 6. 7

  sanoo

  Ebaysta noita löytää myös, halvimmillaan jopa 80:llä sentillä! Itsellä meni juuri tilaukseen, toivottavasti on nyt kovien kehujen arvoinen 😀

  • 7.1

   sanoo

   Ebaysta löytää tosiaan edullisesti. Tulehan sitten kertomaan, miltä tuntui omalla iholla. 🙂

  • 7.2

   Anonyymi sanoo

   Kiitos vinkistä! Tilasin juuri brittien ebaysta kaksi sientä hintaan 2,58e postikuluineen. 🙂

 7. 9

  sanoo

  DAMN! Mää luin jostain blogista, että sieni ei ollut sopinut kirjoittajan seka-/rasvoittuvalle iholle, ja päättelin siitä, ettei sovi mullekaan. Virhe. Ilmeisesti kannattaa kumminkin testata. Kiitti vinkistä!

  • 9.1

   Tine sanoo

   Niitä sieniä on käsittääkseni muutama erilainen, ja ainakin mun sekaiholle sopi "pure" -niminen sieni tosi hyvin.

 8. 10

  Eeva sanoo

  Tätä sientä on ollut tarkoitus kokeilla jo pitkään. Olen käytellyt onnellisena Lorkun Perfect Cleanien mukana tulevia cleanpodeja naaman kuurailussa, ja se vaan tuntuu aina paljon tehokkaammalta kun pelkän putsarin naamaan hierominen. Tykkään tällä haavaa käyttää aamumähmäiseen naamaan jotain vähemmän tujua putsaria, ja sieni varmaan toimisi ihanteellisesti aamupuhdistuksessa pelkän veden kanssa.

  Ja jotain, mistä olen halunnut kiitellä jo pitkään: merkkaat affiliate-linkit aina niin ihanan selvästi! 😀 Tulen aina suorastaan paremmalle tuulelle kun törmään niihin blogissasi, koska minusta on niin paljon kunnioittavampaa lukijaa kohtaan, että sanot ihan aukottoman selvällä suomen (tai ainakin enkun :D) kielellä, että tässä sitä blogimainontaa nyt on, ettäs tiedätte.

 9. 12

  Anonyymi sanoo

  Ilmeisesti hehkutus on mennyt perille, sillä tuote on loppu tuolta sun linkkaamalta sivulta :D. Mieluusti olisin tilannut tämän tuon linkin kautta, mutta haluan sen tämän tekstin jälkeen HETI, joten onneksi joku jo laittoi tuon yliopiston apteekin :).

 10. 13

  Anonyymi sanoo

  Oon kuullu tästä ja ollut epäileväinen, mutta nyt heräsi kiinnostus kunnolla! Eikä sieni ole kalliskaan!

 11. 14

  Anonyymi sanoo

  Ihan uusi tuttavuus minulle, sait vakuutettua ja kipitinkin heti tuollaisen ostamaan! Ja näin parin käyttökerran jälkeen en voisi olla tyytyväisempi, tuo sienihän on aivan suurenmoinen! Kiitos jälleen kerran loistavasta suosituksesta 😉

 12. 15

  Anonyymi sanoo

  Puhdistan iltaisin meikit kasvomaidolla (ja silmämeikit silmämeikin poistoaineella) jonka jälkeen puhdistan vielä kasvot geelimäisellä puhfistusaineella. Elikkä pitäisikö kyseistä sientä käyttää missä välissä ja minkä aineen kanssa hieromaan aine kasvoihin vai hieromaan se pois vai yksinään viimeisenä vai mitenkä?

 13. 16

  Anonyymi sanoo

  Aivan ihana tuote! Minulla on epäpuhtaan ihon ja kuivan ihon sieni käytössä 🙂 Mustaa epäpuhtaan ihon sientä käytän satunnaisesti ja Aloe sientä joka päivä. Luin tällaisen suosituksen jostain. Sieni tuntuu iholla niin ihanalta ja on tehokas, vaikka on niin pehmeä. Ihmesieni – todellakin 🙂

 14. 17

  Anonyymi sanoo

  Käytätkö kasvovettä normaalisti tän jälkeen? Vanulapulla vai ilman?
  Ja missä ajassa ton sienen pitäs kuivua? Itellä ei kuivu ilmavasti paikassa edes 8h aikana…

  • 18.1

   sanoo

   Mä oon nähnyt Emotionissa. Varmaankin tavaratalot (Sokos ja Stockmann) myyvät? Kannattaa myös katsastaa Ruohonjuuri ja ekokaupat. 🙂

 15. 21

  Anonyymi sanoo

  Siis ovatko nuo ebayssa uskomattoman halvalla myynnissä olevat sienet myös ihan "aitoja" luonnollisia ja lisäaineettomia yms..?

 16. 22

  Anonyymi sanoo

  Kuinkahan pitkäikäinen sieni mahtaa olla? Pistin heti tilaukseen yliopiston apteekin verkkokaupan kautta 🙂

 17. 23

  sanoo

  Ei vitsi, menin kyllä ihan sanattomaksi tämän postauksen jälkeen! Nyt on kyllä itsekkin ostettava tuo, oon ollu kanssa aikas ennakkoluuloinen tuota sientä kohtaa mutta nyt kyllä tuli purjeisiin täyskäännös. Toivottavasti toimisi minullakin yhtä mainiosti 🙂

 18. 24

  Anonyymi sanoo

  Suuri kiitos tästä postauksesta! Oli pakko laittaa heti tänään tilaukseen tuo sieni, oikein kaksin kappalein, toinen meikin poiston kanssa käytettäväksi ja toinen aamupesuun :). Uskon, että tämä sieni tekee myös minun herkille kasvoilleni ihmeitä :).

 19. 26

  sanoo

  Konjac Sponge tekee kyllä ihmeitä! Tutustuin sieneen joskus yhteistyökumppaninin CosMeryan kautta, joka myös myy näitä sieniä ja olen tehnyt monet arvostelut blogissani. Aivan ihana ja tällä hetkellä testissä on vartalolle käytettävä sieni. Miehelle taas rasvoittuvalle iholle. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä Ebaysta ostaessa, että kyseessä on eri valmistajan tekemä sieni, joka ei välttämättä tee samoja ihmeitä kuin joku suomalainen verkkokauppa, joka vannoo tietyn sienen valmistajan nimeen ja näin ollen se toimii kuten pitääkin. Eli vaikka hinnoissa on eroja kun tilaa ulkomailta, niin yleensä siihen on syy! 🙂
  xoxo Mella

 20. 27

  alirva sanoo

  Mietin juuri tuota mitä mella sanoi. Ebayssa niitä on jos minkä värisiä ja merkkisiä niin ebaysta tilanneet, mistä olette arvioineet luotettavuuden? Minulla jotenkin vihreä väri ei herätä luottamusta ja luonnollisuuden fiilistä 😀

  • 27.1

   Anonyymi sanoo

   Minä menin ihan arpapelillä, katsoin myyjän palautteet ettei kovin paljoa negaa ole, ja mistä ne negat on tulleet ja heitin tilauksen menemään – arvelin ettei euron menetys ole niin suuri loppupeleissään vaikka sattuisikin vikaostos 😉 Osui kuitenkin tuuri ja sain ihan "oikean" sienen, googlasin vielä kun sen sain ja minun sieneni merkki on thaimaalainen, valmistavat mm. saippuaa ja muutakin joten ihan luottavaisin mielin olen ihoani sillä putsaillut.

 21. 28

  Maiju sanoo

  Ostin tuon saman merkin Aloe-sienen (vihreä) tiistaina Ruohonjuuresta ja oon kyllä jo aivan myyty. Ennen en tykännyt naamanpesusta, tän kanssa naamanpesu on mukavaa. Ja todellakin tuntuu jotenkin kosteuttavan ihoa tuo sieni, ei kiristä pesun jälkeen iho. Puhdistustehosta en nyt näin lyhyellä aikavälillä pysty vielä sanomaan muuta kuin mututuntuman sen perusteella, että sienen ostaessani mulla oli leuassa mojova finni, mutta parissa päivässä se kuivui kasaan. Normaalisti finnit mulla tulehtuu pahoiksi ja isoiksi, mutta ei tällä kertaa. Tietysti kyseessä voi olla sattumakin, mutta en olis aivan varma siitäkään 😉

 22. 29

  Anonyymi sanoo

  Tänään testattu ja ensikäytön jäljiltä olen minäkin taivaissa. Uskomaton tuote.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *