UPS

Minulta on useaan otteeseen pyydetty postausta, jossa havainnollistaisin kuvin, kuinka paljon kosmetiikkaa minulla on tällä hetkellä jäljellä.

Olen vastannut postauksen olevan hankalasti toteutettavissa, sillä tuotteita on pitkin pientä hyttiäni ja hieman vielä vanhempieni kotonakin. Jälkimmäisen pesäpaikan tuotteet mahtuvat kahteen toilettilaukkuun, mutta työpaikkallani tuotteita on hieman enemmän.

Päätin viimeisimmässä työpassissani erään iltapäivän muutamana vapaatuntinani siivota hyttini kaapit ja järjestellä tuotteet uudelleen. Tämän projektin aikana ladoin kaikki hyttini kosmetiikat sängylleni ja täytyy sanoa, että yllätyin todella, todella suuresti…

Hyttihän ei ole mikään iso vaan pienempi, kuin tavallinen risteilyaluksen neljän hengen hytti. Minulla on käytössäni yksiovinen vaatekaappi, kaksi n. 60 cm korkeaa kaksihyllyistä pikkukaappia, yksi pieni työpöydän vetolaatikko, laatikkomainen vuodevaatelaatikko ja yksi peilikaapin hylly. Näihin tiloihin on mahduttava kaikki mahdolliset tavarani vaatteista kenkiin, kosmetiikkaan, hiustenkuivaajiin ja kaikkeen muuhun mahdolliseen. Tilat eivät ole suuret ja olin kuvitellut, ettei kosmetiikkaa olisi enää jäljelläkään valtavia määriä. Siksi olikin yllätys, kun sain koottua hytistäni sängylleni tällaisen tuotekasan:

Ups.

Hyttiini säilytystiloihin on siis ahdettu kaiken muun lisäksi tällainen tavarakasa, joka sisältää niin kaikki kynsilakkani kuin hirveän läjän hiustuotteitakin. Hytissäni on siis suurin osa omaisuudestani mukaanlukien lähes kaikki kosmetiikkani.

Tuotteiden määrä on siis vähentynyt, mutta kuten näette, on niitä vielä melko roimasti jäljellä, vaikka toisin olinkin luullut…

Saa nähdä, tuleeko tavaravuorelleni oikeasti koskaan loppua. Juuri nyt tuntuu, että ei.

Kommentit
 1. 3

  Anonyymi sanoo

  Ei paha 😉 Tuohan on promille siitä kasamäärästä mitä sinulla muutama vuosi sitten oli ^_^

  – Felicity

 2. 5

  sanoo

  Aivan ihania kosmetiikka tuotteita sinulla. Itse olen kanssa todella hullaantunut kosmetiikkaan, ne on vaan niin ihania. Tiedän tunteen kun haluaa vähentää kosmetiikkaa, mutta sitä kertyy vaan koko ajan lisää. Jotkut ihmiset pitää muo vähän outona, että miten joku voi noi paljon rakastaa purkkeja. Mutta ne on vaan minulle niin rakkaita. Kyllä ne tuosta vähenee ajan kanssa. Itselläni oli ennen semmoinen 200 purkkia, mutta pikku hiljaa niitä on loppunut.

 3. 7

  Anonyymi sanoo

  Huhhuh Virve!! 😀 Miten sinulla yhäkin on tuollainen määrä…. Nousi ihan hiki pintaan. Miksi et laittaisi osaa tuotteista eteenpäin? Sellaisia, joiden olemassaoloa et edes muista – ei omatuntosikaan pistäisi silloin vastaan. Ja niin, miksi et enää vastaa yhden yhteenkään kommenttiin? Olisi kiva välillä saada vastauksia kysymyksiin. (:

  • 7.1

   Anonyymi sanoo

   Ihan näin itsekin vain blogia lueskelleena. Useammassakin tekstissä Virve on kertonut lahjoittavansa tavaraa eteenpäin paljon. Juuri talvella oli postaus, jonka mukaan parikymmentä kiloa oli laitettu kiertoon. Myös kysymyksiin vastailusta on ollut useasti kirjoittelua.

 4. 9

  Anonyymi sanoo

  Ei muuta voi sanoa, kuin että huh huh… 😀 Mutta kyllä se siitä, kyllä se siitä.

 5. 10

  Anonyymi sanoo

  Saanko udella missä olet töissä? ootko kenties laivalla ku puhuit hytistä?

 6. 11

  sanoo

  Älä suotta stressaa! Ensinnäkin olet jo luopunut isosta määrästä tuotteita. Toiseksi olen saanut sen kuvan, että tykkäät näistä puteleista joilta vielä omistat. Toisin sanoen niiden olemassaolo ei aiheuta ahdistusta. Kolmanneksi työskentelet jatkuvasti sen puolesta, ettei määrä paisu aivan yli äyräidensä. Joten en näkisi tossa mitään valtaisaa ongelmaa!

  Työsi puolesta isompi määrä kosmetiikkaa on ihan perusteltua, koska täytyyhän sinun tietää mitä myyt. Toisaalta tiedän, että oikeasti nautit esim. kynsilakkakokeiluista, joten ne ovat vähän kuin harrastus. Itse lakkaan kynnet ehkä kerran vuodessa, joten minulle tuo määrä olisi aivan älytön. Mutta tietääkseni sinä lakkaat ainakin kerran viikossa tai useammin, joten tuossa on ihan tolkkua.

 7. 12

  Anonyymi sanoo

  😀
  Mut onko sulla siis oma hytti, jossa ei ole kukaan, kun olet vapaalla?

  Onko sulla muuten ollut paljon työvuoroja myrskyjen aikana? Laivatyö kuulostaa muuten ihan kivalta, jos sattuu olemaan alalla, jossa sitä voi tehdä, mutta nuo myrskyt… 😉

  • 12.1

   Anonyymi sanoo

   Virve on kirjoittanut jo aikaisemmin postauksen (jos toisenkin) laivatyöskentelystä joten niitä voi käydä lukaisemassa. Sieltä myös löytyy tieto, että Virven ollessa vapaalla, huoneessa on sillä hetkellä työpassissa oleva työntekijä.

  • 12.2

   Anonyymi sanoo

   Käsittääkseni hytin jakaa Virven kanssa toinenkin laivalla työskentelevä. Eli silloin kun Virve on vapaalla, joku muu käyttää hyttiä (ja tällä toisella henkilöllä on myös omat henkilökohtaiset hyllyt jne. kuten Virvelläkin). Virven tullessa töihin toinen henkilö siirtyy vapaalle.

   Korjatkaa toki, jos olen väärässä 🙂 Näin olen kuitenkin käsittänyt.

 8. 13

  Anonyymi sanoo

  Näyttää kelpaavan myös Lorealin tuotteet ja koulutuslahjat, vaikka niin kovasti ko. yritystä inhoat =)

 9. 14

  Anonyymi sanoo

  Hei!
  Osaisitko neuvoa voiko Sensaita ostaa jostakin
  ulkomaisesta verkkokaupasta, itse en ole löytänyt.

 10. 15

  Anonyymi sanoo

  Toi on tosiaan ihan hirveän paljon vähemmän kuin aikasemmin, vaikka näyttääkin isolta kasalta tuolla tavalla.

  Mutta toisaalta jos laskis sillai, että monestako eri tuoteryhmästä käytät tuotteita ja vertaisit sitä tuotteiden määrään (ehkä kynsilakkoja lukuunottamatta), niin ei niitä ylimääräisiä tuotteita ehkä kuitenkaan ihan hirveän paljon olisi?

 11. 16

  sanoo

  En siis ole ainoa, jolla on ihan helvetisti kosmetiikkaa. 😀 Taitaa olla enemmän kuin sulla. Tai siis, onkin. Tosin avaamatonta suurin osa ja menossa pois.

 12. 17

  Anonyymi sanoo

  Jos sä joskus meet kirpparille myymään meikkejä, niin yleisöryntäys olis taatu! Ainakin mä oisin kärppänä paikalla 😀

 13. 18

  Anonyymi sanoo

  No mut hei, suuri osahan tuosta on näyte/pikkukokoja. Niitä kuluu nopsaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *