Unleash the Chaos

Axe, tuo aikamme legenda ja kaikkien amiksien sankarituote on yllättänyt minut aivan uudella tavalla.

Enää en ylläty suklaan tuoksusta tai taivaalta putoavista enkeleistäkään.

Nyt yllätyn nimittäin siitä, että meidät naisetkin vedetään tähän hommaan mukaan:

Axe For Her Anarchy Body Spray.

Kyllä, meidät naisetkin axeistetaan!

Axelle ei riittänyt, että miljoonat ja taas miljoonat miehet hikisissä kuntosalien pukuhuoneissa, kosteissa suihkutiloissa ja nuhjuisissa poikamiesbokseissa tuoksuvat Axelle. Heidän piti houkutella naisetkin mukaan tähän kulttiin.

Eikö Unileverille riittänyt, että naisille on Dovea ja Rexonaakin, pitikö Axekin sotkea mukaan?

En tarkoita postauksellani, että Axe olisi automaattinen synonyymi pahalle, tarkoitan vaan yleisesti puhua merkin maineesta. Onkin siis todella jännittävää ja mielenkiintoista seurata, kuinka naisten Axe lähtee maailmalla liikkeelle ja miten brändi lähtee kehittymään.

Itse en ole vielä päässyt naisten Axea tuoksuttamaan, mutta aion kyllä sen tehdä. Tuoksu kuulemma tuoksuu kukkakimpulle, jossa on mukana karhunvatukkaa, omenaa ja vaniljaa santelipuulla pehmennettynä.

Onko joku teistä päässyt jo tuoksuttelemaan?

Mikä suhtautumisenne Axeen ylipäätänsäkin on?

(Erästä Kenzon deodoranttia ostanutta miesasiakastani lainatakseni: ”Käytän tätä vain viikonloppuisin, arkisin olen Axe-mies.”)

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tuota on kyllä ihan pakko päästä haistamaan! 😀 Saapa nähdä, miten ne on naisten tuoksuissa päässy onnistumaan…

 2. 3

  sanoo

  Suoraan sanottuna inhoan Axea. Musta ne tuoksut on vaan liian voimakkaita ja on jäänyt traumoja yläasteelta, kun jätkät suihkutteli tätä puoli pulloa itseensä. Ja joskus sitä suihkuteltiin koulun käytävillä ja luokassa tahallaan. Hyiiih.

 3. 4

  Emilia sanoo

  Kiinnostaa ja purkkikin on nätti, mutta tosi hassulta kuulostaa. Kaverit ei uskoisi jos sanoisin, että tuoksun axelle 😀 Mun mielestä axe-tuotteet on ihan ok tuoksuisia, en tajua miksi monet eivät anna miehiensä käyttää niitä. Ehkä se johtuu niiden maineesta? Joka tapauksessa, olisin ihan valmis kokeilemaan naisten axea!

  • 4.1

   Anonyymi sanoo

   yhdyn edelliseen. tää naisten version ostan heti kun kauppoihin ilmestyy, en ainakaan täällä ole vielä nähnyt, mut tänne tuleekin kaikki myöhässä.

  • 4.2

   stacie sanoo

   Mäkin ihmettelen tota. Ite tykkään kovasti mieheni käyttämästä Axe Excitesta. Kyllä mä etukäteen tiesin Axen maineesta, mutta kun mieheni tuoksui niin ihanalle, niin ennakkoluulot sai mennä.

   Naisten Axe taas.. En tiedä. Axe on niin miesten juttu. Mutta voishan tota nuuhkutella joskus.

 4. 9

  sanoo

  Oi mulle tulee ylä-aste ajat mieleen Axe:sta <3 Ja kaikki ihanat teini rakkudet <3 Jotenkin kyllä huvittaisi jos nykyinen mies ystävä käyttäisi axea, vaikka mielestäni tuoksussa ei mitään vikaa olekkaan… Mieheni käyttää Loreal:in dödöjä.

 5. 10

  sanoo

  Mä käytän Axen miesten deodoranttia. Tää tapa on jäänyt lukioajoista kun asuin Jenkeissä ja siellä koko tyttöjen yleisurheilujoukkue käytti miesten deodorantteja koska ne peittää hien hajun paljon paremmin kuin naisten vastaavat tuotteet 😀 En oo käyttänyt naisten dödöjä sen jälkeen.. 5 years and counting 😀
  Ehkä mä tuoksun sitten Axelta, ite en oo ainakaan huomannut. Ja hajuvetenä käytän Coco Mademoisellea, joten se vähintäänkin peittää vaikka minkä tuoksun 😀

 6. 12

  Anonyymi sanoo

  Tuoksut ovat ihan hyvänhajuisia, mutta kun ne jää leijuun kylppäriin ja tuoksuvat keittiöönkin asti. Tuntuu välillä että niihin tukehtuu.
  terv. 2 teini-ikäisen axekäyttäjän äiti

 7. 13

  sanoo

  HAhaahah, pakko tuoksutella! Vaikka oma ukko on vähän tommonen juntimmanpuoleinen perus jamppa, onnes hän ei sentään oo axe-mies "edes viikolla" vaan raaskii käyttää kenzoja ja muita parempia ihan ympärivuotisesti 😀

 8. 14

  sanoo

  Mielenkiintoista odottaa, aloitetaanko näitä naisten tuotteita sitten markkinoimaan sanoin "tällä saa miehiä". Hmm, vähän epäilyttää että uppoaako kovinkaan moneen, itseni mukaan lukien. Ja juurikin joku kirjoitteli tuossa yläpuolella, että Axen tuoksun ovat aika voimakkaita. Omasta mielestäni dödön tulee kuitenkin olla aika mieto sillä käytän mieluummin muita tuoksuja.

 9. 17

  sanoo

  Tälle voisi kyllä myöntää vuoden huonoin idea -palkinnon. Axe on kakkaa purkissa, ja näköjään nyt myös naiset voivat ostaa kakkaa. Yök.

 10. 18

  Anonyymi sanoo

  Tulee mieleen riparilla poikien axelta löyhkäävä ja axe-höyryissä pölisevä huone :DD

 11. 19

  Anonyymi sanoo

  Hollannissa asuvana oon kokeillu tota jo maaliskuun puolella ja tykkäsin tosi paljon ja vieläkin on käytössä! 🙂 tosi kivan tyttömäinen mutta raikas tuoksu! Suosittelen jos tykkäätte spray-deodoranteista!

 12. 20

  sanoo

  Inhoan Axen mainontaa ehkä eniten kaikesta mainonnasta ja "Axe-miehet" ovat lähes poikkeuksetta niitä yli-itsevarmoja paskiaisia, joiden itsevarmuus pistetty liiallisen deodorantin varaan. Ovatkohan Axe-naiset sitten samaa osastoa, en ehkä halua tietää, mutta ennokko-odotukset ovat tätä kohtaan ovat sitä luokkaa että tuskin tulen koskemaan pitkällä tikullakaan.

 13. 25

  sanoo

  En todellakaan ostaisi, mulle mainonta ja merkin imago on sen verran tärkeä. Onneksi poikaystäväkään ei käytä axea, tykkää freeseistä tuoksuista, yleensä Nivea hänelle ja Rexona/Garnier minulle.

  • 25.1

   Anonyymi sanoo

   Voi reppana, monesta jäät paitsi mainonnan uhrina.. Mutta se sinulle sallittakoon =)

 14. 26

  Anonyymi sanoo

  Postauksesi jäi mieleeni ja päätin lisätä kommenttini jonon päähän. Muiden kommentoijien joukossa en itsekkään ole Axen suuri fani, sillä miesten tuoksut ovat yleensä olleet erittäin pistäviä. Kiinnostukseni kuitenkin heräsi ja pääsinkin tänään tuoksuttamaan tätä ilmestystä. Täytyy sanoa, että ennakkoluuloni tuotetta kohtaan olivat ällikällä lyöty ! Tuoksu on säilyi iholla todella pitkään, mutta ei missään vaiheessa ollut kuitenkaan liian voimakas tai pistävä. Mukana on todellakin luvattua kukkaistuoksua marjoilla ja vaniljalla höystettynä, mutta yhdistelmä ei mielestäni mene liian makeaksi vaan pysyy yllättävän raikkaana. Itselleni koin tuoksun erittäin miellyttäväksi ja tuote oli ainakin standin tyhjyyden perusteella tehnyt kauppaansa.

 15. 27

  sanoo

  Kuulun niihin poikkeuksiin, jotka tykkää Axe-tuoksuista, en tosin kaikista. Mieheni niitä käyttääkin, mutta ei todellakaan ui niissä, joten ei haise pahasti.
  Pakko oli siis ostaa tänään omakin, tykkään! <3

 16. 28

  Anonyymi sanoo

  Pääsin viikonloppuna tuoksuttelemaan, herkullinen tuoksu. Sitä en tiedä joko se on kaupoissa, mutta en malta odottaa että saan oman putelini :p

 17. 29

  Anonyymi sanoo

  Itse tykkäsin tuoksusta, ei ole liian voimakas eikä päälle käyvä, jopa hieman yllätyin tuoksun "vienoudesta" :DD
  Ja tosiaan, mieleen tulee karhunvatukat ja vieno omenaisuus, ja ehkä jotkin raikkaat syyskukat.
  Kepeä, vähän makea ns. "hyväntuulinen" tuoksu!

  Ite olen niin kyllästynyt monien deodoranttien hyttysmyrkkymäiseen sivuhajuun tai liialliseen parfyymin katkuun.
  Tästä tuli uus kylppärin vakkarivaruste!

 18. 30

  Anonyymi sanoo

  Minä myös ryntäsin heti kauppaan hakemaan purkkia. Miesten axeista olen tykännyt, olen aika "itserakas" joten axen brändi ylipäätänsä vetoaa minuun.

  Tuoksussa on ripaus maskuliinista myskiä (tai jotain vastaavaa) ja loput on ihania kukkais ja vatukka tuoksuja.

  TYKKÄÄN!

  ps. lisäksi mainoksessa 'axe nainen' on hoitsu jota itsekin edustan koulutukseltani. 😀

 19. 31

  sanoo

  Arkena käytän Axea. Siitä on syntynyt eri ajatuksia: Excite-tuoksu toi mieleeni musiikkikappaleen I'm so excited, kun taas Anarchy-tuoksusta tuli mieleen Anarchy in the UK.

 20. 32

  Anonyymi sanoo

  Törmäsin sattumalta kaupassa tähän naisten Axeen, ja päätin sitten ostaa testiin. Tykkäsin kyllä! Ja tuoksui kivalle. Tätä ostan kyllä lisää.

 21. 33

  Anonyymi sanoo

  Ostin ja tuoksui hyvälle. On myös siitä mainio, että oli ainoa naisten dödö-hyllystä löytynyt deodorantti, eli siinä ei ole alumiinia. Ostan jatkossakin. Alumiiniset antiperspirantit jäävät jatkossa hyllyyn.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *