Tupasvillatuotteet

Pari päivää sitten oli puhetta, että vaikka Lumene onkin suosikkimerkkejäni, en ole innostunut aivan kaikista merkin tuotteista. Tänään on kuitenkin vuorossa tuolta samaiselta merkiltä muutama tuote, joiden kanssa tulen toimeen erittäin, erittäin hyvin, mikä kompensoikin asiaa loistavasti.
Sain nimittäin blogin kautta kokeiltavikseni merkin uudistuneen Arctic Spa-linjan tuotteita.
Myönnän avoimesti, etten pitänyt merkin vanhoista vihreänkirjavapakkauksellisista SPA-tuotteista. Inhosin niiden hajua (joku ruusunjuuriko se siellä tuoksui, vai miten se oli?). Koostumukset olivat mukavia, mutta se haju ei kolahtanut minun nenääni yhtään eivätkä tuotteet siksi tuntuneet ollenkaan hemmottelevilta kylpylähenkisiltä tuotteilta. Yyh, sanoivat minä ja nirppana nokkani.
Kun sain nämä uutuudet ensimmäistä kertaa käsiini töissä, ryntäsinkin heti tuoksuttamaan niitä. Ja ah, kuinka iloinen olinkaan siitä, etteivät nämä enää haisseet, vaan nyt jo nimenomaan tuoksuivat!
Näissä todellakin tuoksui se pehmeä puhtaus, jollaisilta haluan tämäntyyppisten tuotteideni tuoksuvan! Näiden käyttö olisi ihan oikeasti nyt hemmotteluhetkeä!
Ja kun tuotteet on vielä pakattu rauhallisen värisiin vaaleisiin ja simppeleihin pakkauksiin, on niitä mukavaa pitää kylpyhuoneessa esilläkin. Tällaisesta designista ja tuotekonseptista minä tykkään!
Sain itse kokeiltavikseni linjasta kolme tuotetta.
Arctic Spa -suihkugeeli (10,90 €) oli pakattu jotenkin hämmentävään pakkaukseen. En tidä, miksi pidin tällaista pakkausta suihkugeelille hämmentävänä, mutta en vain jotenkin ole tottunut näkemään niitä tallaisissa. Aikani asiaa tuumittuani olin kuitenkin sinut asian kanssa ja nyt itseasiassa jo tykkään siitä, että tuote on jämäkässä, mutta puristettavissa olevassa pullossa eikä vaan pehmeässä tuubissa.
Suurin syyni tuotteesta tykkäämiselle oli kuitenkin sen tuoksu. Tämä tuoksui ihanan puhtaalle ja tuntui ihollani mukavan hellävaraiselta ja oli jotenkin vaan todella ihana suihkukaveri kaikessa kermaisuudessaan.
Tykkään muuten ihan erityisesti tuosta, kuinka pakkauksessa on kehoitettu pesemään vartalo nimenomaan hellin, hierovin liikkein…
En yleensä käytä itse vartalokuorintoja vaan suosin mielummin kuorintahanskojen ja suihkugeelin yhdistelmää, mutta kun sellainen kerran käteen lykätään, niin tuleehan se käytettyä.
Kuorintavoide (10,90 €) tuntui vartalolla sopivan tehokkaalta, mutta silti hellävaraiselta. En voi sietää kuorintoja, joissa on liian vähän rakeita eikä iholla tunne selkeää eroa heti kuorinnan jälkeen, mutta en myöskään pidä kuorinnoista, joissa on liikaa tai liian karheita, ihoa raapivia rakeita. Tämä tuntuikin täyteläisen koostumuksensa ja sopivan rakeisen koostumuksensa ansiosta iholla passelilta.
 
Iho jäi kuorinnan jäljiltä mukavan pehmeäksi ja sileäksi ja vaikka kuorinnassa olikin mukana paljon kosteuttavia aineita, ei iho silti jäänyt öljyisen tuntuiseksi (jollaisiksi tietyntyyppiset kuorinnat sen jättävät).
Koska rakastan vartalovoiteita, pidin tietysti suunnattomasti  Arctic Spa -linjan vartalovoista. Tuote oli ihanan täyteläinen, mutta imeytyi silti iholle hyvin. Tuote osoittautui myös yllättävän riittoisaksi, sillä itse lotrasin sillä minulle tyypilliseen malliin ensimmäisellä käyttökerralla hieman liikaa sillä seurauksella, että turhaan iholleni levittämät liian voidekerrokset vain rullautuivat pois. Maltillinen levittely olisi siis ollut valttia, mutta sanopa se voiderohmulle!
Bodybutter jätti ihoni ihanan pehmeäksi ja miellyttävän tuoksuiseksi ja ihastuin siihen niin, että olen itseasiassa jo käyttänyt sen loppuunkin. Eli tästä minä todellakin pidin! Koska koko kroppani on kauttaaltaan kuiva, käytin sitä siis muuallekin kuin vain tyypillisesti kuivimmille alueille, joille sitä pakkauksessa kehoitetaan käyttämään.
Nyt kaksi jäljellä olevaa suihkussa käytettävää tuotetta koristavat kylpyhuoneenkaappiani ja ovat ne aktiivikäytössäni olevat yksilöt. Minulla tuotteessa ratkaisee paitsi koostumus, myös tietysti tuoksu ja tuotteen ulkonäkö, ja näissä on kaikki kohdallaan minun simppeliin makuuni.
Kiitos siis Lumene, että uudistitte ne vanhat vihreät, minun makuuni liian villin näköiset ja hassun hajuiset tuotteet ja toitte tilalle nämä tyylikkäät, tuoksuvat uutuudet!
Oletteko te jo kokeilleet Lumenen uusia Arctic Spa -tuotteita?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Oo kuulostaapa noi kivoilta!:)

  Teetkö enää loppuneet postauksia? Niitä oli niin mukavaa aina lukea. Voisit alkaa tekeen taas uudestaan kuukauden loppuneet tuotteet postauksen. Se olisi tosi toivottu. 🙂

  • 1.1

   sanoo

   En ole hetkeen tehnyt, mutta loppuneiden tuotteiden purkit ovat kyllä tuolla pussukassa odottamassa inspiroitumistani tehdä… Ehkäpä siis voisin alkaa jälleen tekemään jollakin tahdilla, jos ne kerran yhä kiinnostavat. 🙂

 2. 2

  sanoo

  Mä huomasin tänään kaupassa noi uudet pakkaukset ja jo se on mielestäni positiivinen muutos. Nykyiset pakkaukset ovat ehdottomasti tyylikkäämmän näköisiä kuin ne vanhat vihreät. Kiva kuulla, että tuoksukin on miellyttävä. Pitänee varmaan joku ottaa jossain vaiheessa testiin. 🙂

 3. 3

  sanoo

  Juu näitä katselin jokunen viikko sitten Anttilassa ja himotti! Tuoksu oli kiva, vaikka tykkäsin kyllä vanhastakin villistä versiosta 😉 Täytyy ostaa sitten kun jemmat antavat myöten.

 4. 4

  sanoo

  Mulla oli joskus se joku ihme sitruunalta tuoksuva vartalovoi ja nenää nyrpistellen yritin sen käyttää melkein loppuun. Ei ollu hyvä. 🙁

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Aika pieni vartalovoipurkki. Eikös ne yleensä ole 200 ml? Muuten nämä uutuudet kiinnostaa, enkä itsekään tykännyt niistä vanhoista. Kiva kun tuot esiin kaikkia kivoja uutuuksia kun vähemmän itse ehtii tutkia mitään.

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Hei, tuli mieleen kun tässä pari päivää sitten googlailin pahamaineista palmuöljyä ja järkytyin miten sitä on "kaikessa" kosmetiikassa, että oletko perehtynyt siihen millään tasolla. Palmuöljy ilmeisesti kätkeytyy mitä mystisimpien nimien taa inci-listaan, joista yksi on tuo vegetable oil, joka tuosta lumenenkin tuotteesta löytyy. Osaatko vinkata, miten kyseistä asinetta saisi välteltyä kosmetiikassa tai ainakin käytettyä eettisesti.

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Ostin Lumene Spa vartalovoiteen ja tykästyin sen tuoksuun.Ihana "puhtaalle" tuoksuva kuten sanoitkin.
  Pidän tuoksuvista vartalovoiteista,ei tarvi silloin välttämättä hajuvesiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *