Tuoksumisen vaikeus

Oletko sinäkin yksi niistä, jotka eivät vaan millään löydä itselleen sopivaa tuoksua? Tai jos kuvitteletkin löytäneesi, kyllästyt siihen lopulta jo pian?

Minulla olisi sinulle ehdotus.

Ehdotus tulee Solinotes-tuoksujen muodossa.

Idea on vanha, mutta toteutus uusi.

Arno Sorel -merkin Solinotes tuoksut ovat tuoksuja, joita voi käyttää niin yhdessä kuin erikseenkin. Sarjaan kuuluu kuusi selkeää ja simppeliä tuoksua, joista jotkut saattavat kuulostaa yksinään hurjalta, mutta minusta näiden tuoksut on luotu niin onnistuneesti, että oikeastaan kaikki tuoksuista ovat houkuttelevia iholla myös yksinään. Jokaista tuoksuista voi käyttää siis myös yksinään ja kerrankin niille oikein kookoksista, vaniljaista tai karhunvatukkaista tuoksua hakeville löytyy oma tuoksunsa, mutta ihanaa näissä on kuitenkin näiden sekoittelu.

Periaatteena on, että oma sekoitus tehtäisiin aina kahdesta tuoksusta: toista kaksi suihkausta ja toista yksi. Näin sekoittamalla tuoksuista voidaan luoda 30 erilaista yhdistelmää, mutta jos nyt oikein hurjapäiseksi ryhtyy, niin voihan näitä toki kokeilla yhdistellä enemmänkin.

Patsuli
Täyteläinen, metsäisen tyylikäs tuoksu

Patsuli tunnetaan mielialaa kohottavana tuoksuna ja jotenkin tämä tuoksu onnistuu olemaan samaan aikaan pehmeä mutta myös jollain tapaa raikas. Omaan makuuni tämä voisi yksinään olla hieman tylsä, mutta vaikkapa karhunvatukan kanssa yhdistettynä tuoksusta tulee jo yllätyksellisempi.

Karhunvatukka
Nerokas tuoksu hedelmäisellä charmilla

Karhunvatukka on tuoksuna hieman hedelmäinen ja raikas, minkä vuoksi se onkin näistä kuudesta suosikkituoksuni yksinään käytettynä. Muistan, kuinka lukioikäisenä rakastuin Yves Rocherin karhunvatukkahajuveteen ja tämä muistuttaakin minua siitä kovasti. Karhunvatukasta ja kookoksesta syntyy veikeä tuoksusekoitus, jolloin karhunvatukka freesaa kookoksen pehmeyttä hieman.

Ambra
Viehättävä tuoksu metsäisellä vivahteella

Ambra on hyvin pehmeä tuoksu ja sitä pidetäänkin yleensä hyvin seksikkäänä. Ambrasta ja vaniljasta syntyy yhdessä tyylikkään pehmeä tuoksu.

Vanilja
Mukaansa tempaava täyteläinen tuoksu.

Tämä vanilja on kerrankin oikein kunnon vaniljainen vanilja! Tuoksu on ihanan pehmeä, muttei ollenkaan tunkkainen. Vaniljasta ja karhunvatukasta saa aikaan pehmeän tuoksun, jossa vaniljaisuus ja hedelmäisyys yhdistyvät lempeästi.

Myski
Orientaalin vivahteen omaava klassikkotuoksu

Myskissä on sanana jotain sellaista, minkä vuoksi se saa tuoksunostajat aina säikähtämään. Jostain syystä myski koetaan päällekäyväksi, vahvaksi, tummaksi ja tunkkaiseksi tuoksuksi, mutta kaikista ennakkoluuloistaan huolimatta tätä myskiä kannattaa tuoksuttaa. Tämä on nimittäin pehmeä, muttei ollenkaan tunkkainen tai päällekäyvä tuoksu ja voisin itseasiassa harkita käyttäväni tätä tuoksua yksinäänkin. Ennakkoluuloistani huolimatta päätin yhdistää myskiä ja ambraa saaden niistä yllättävän mukavan tuoksun!

Kookos
Paratiisin sävyistä eksotiikkaa

Tämä kookos on niin kookos kun kookos vaan voi olla. Hoi etelä, hoi aurinko, hoi Monoï Tahiti! Tässä se vasta on aurinkovoiteen tuoksua! Yhdessä vaniljan kanssa käytettynä tuoksusta syntyy pehmeä ja lempeä, muttei tunkkainen.

Tuoksuja voi ostaa yksinään 50 ml pulloissa (n. 17,50 euroa kappale) tai sitten kuuden 30 ml tuoksun paketissa (jonka ostaessa säästää joitakin euroa). Jälleenmyyjiä ovat kuulemma isot tavaratalot, Prismat sekä kemikaaliot.

Rakastan innovatiivisia keksintöjä (olivat ne sitten kuinka vanhoja tahansa) enkä näköjään ole ainoa, sillä tuoksut voittivat viime vuonna (2010-2011) ranskalaisen Victoire de la Beaute -palkinnon, jonka voittajat valitsee vuosittain 60-päinen kuluttajapaneeli. Paneeli testaa tuotteet tietämättä, mistä tuotteista on kysymys ja palkinto on arvostettu.

Koska innostuin toteutuksesta itse niin kovasti, sain ilokseni myös järjestettyä teille mahdollisuuden voittaa setin, joka pitää sisällään nämä kaikki kuusi tuoksua. Tai ei itseasiassa yhden setin, vaan arvottavina on viisi settiä! Mieletöntä!

Setin voit voittaa omaksesi vastaamalla kysymykseen

Miksi sinun on vaikeaa löytää itsellesi hajuvettä?

Jätä vastauksesi ja sähköpostiosoitteesti kommenttiboksiin ja olet mukana settien arvonnassa. Arvonta sulkeutuu sunnuntaina 18.12. klo 23:59.

Kommentit
 1. 1

  Sinini sanoo

  Olen niin vaativa, tuoksun pitää olla erikoinen harvinaisuus, muttei tunkkainen, tylsä, tavanomainen, liian tuoksuva, liian makea, liian mitään, mutta silti kaikkea. 😀

  siniliu at hotmail.com

 2. 5

  sanoo

  Pakkohan se on taas onnea kokeilla 😉 hajuvesiä on niin paljon, ettei niitä kaikkia pysty tuoksuttelemaan. Ne tuoksut, mitä olen kokeillut, ovat useimmiten liian tunkkaisia ja lähes kaikista tulee mieleen kissanpissa. Escadan kesätuoksut ovat olleet ainoita, mitkä ovat suht ok.

 3. 6

  sanoo

  Kiva idea, mutta toteutus vähän ontuu koska ovat eau de toiletteja. Minun ihollani kevyet edt:t eivät säily kovin kauan (ja kyllä, asia on tarkastettu ulkopuolisen toimesta useaan otteeseen 😉 ), jos näistä tulisi joskus edp-versio niin voisin kyllä kokeilla. Noissa on myös se vaara että kokeilunhaluisena yhdistäisin monesta tuoksusta sellaisia helvetinkatkuja että olisi ainakin julkisissa tilaa ympärillä. 😉

  Minulle vaikeutena on se, että hyviä tuoksuja on maailmassa liikaa, eikä hajuveden löytäminen ole todellakaan vaikeaa, joten siksi en osallistu kilpailuun vaan tulin vain kommentoimaan.

 4. 7

  Leele sanoo

  Miksi minun on vaikeaa löytää itselleni hajuvettä?

  Valinnanvaikeus on liian suuri. Vaihtoehtoja on liikaa, ja aina joku on toista kivempi. Mikään ei kuitenkaan ole _niin kiva_ että olisin heti ihastunut ja päättänyt että tämä on minun tuoksuni! Osa tuoksuista on myös liian tunkkaisia ja vahvoja. Usein hajuvesikaupoilla pää tuleekin kipeäksi ennen kuin sopiva tuoksu on löytynyt.

  Tämä paketti olisi ihan huippu koska minulla todella on aina valinnanvaikeus kaupassa ja olen mahdottoman huono päättämään, niin tässä paketissa tulisi monta vaihtoehtoa joita voi sekoitella sen hetkisen fiiliksen mukaan! 🙂

  elinapas@hotmail.com

 5. 8

  sanoo

  Siksi että osa tuoksuista tuntuu häviävän iholta todella nopeasti. Välillä käy niin että löydän jonkun ihanan tuoksun jonka pysyvyys on surkea.

 6. 9

  aalto sanoo

  Luulen, että kasaan itselleni liikaa paineita hajuvesiä valitessa. Mietin, että on löydettävä se yksi tuoksu joka kuvaa juuri minua. Oikeastaan aika älytön odotus näin ääneen sanottuna. 😀

  nalle_k@yahoo.com

 7. 10

  sanoo

  Koska mulla on yksi rakkaus tuoksu minkä yli minkään muun hajuveden on vaikea päästä nimittäin jean paul gaultier classique… Sain ensimmäisen classiquen muistaakseni 19 vuotiaana ja pari vuotta käytin pelkästään sitä. Nyt on tullut sen rinnalle pari muutakin hajuvettä, mutta silti aina kun menen hajuvesi ostoksille vertaan kaikkia classiqueen ja mikään ei vaan oikein tuoksu mun nenään yhtä hyvältä. Tosin Dieselin Loverdoseen ihastuin.

  Tea.Masalin@gmail.com

 8. 11

  Anonyymi sanoo

  minun on vaikea löytää oikeaa hajuvettä itselleni koska vaihtoehtoja on liikaa. en ikinä osaa valita useasta vaihtoehdosta mikä olisi juuri se paras… 🙂

  laurapaak@gmail.com

 9. 12

  sanoo

  Valitsen meikin ja tuoksun aina fiiliksen mukaan. Oikean tuoksun valinta on siksi vaikeaa, että ostoksilla en osaa päättää, haluanko tuoksua tältä aina. Minulla on jo aivan liikaa kosmetiikkaa, enkä välttämättä haluaisi luomiväri&huulikiiltoarmeijan kaveriksi vielä tuoksukokoelmaakin. Tämä paketti olisi minulle täydellinen!

 10. 13

  sanoo

  Kyllästyn helposti hajuvesiin ja oikeasti miellyttävän ja oman tuoksun löytäminen on hankalaa.. Tää sekoittelu kuulostaa jännältä, ei heti tulisi samaa tuoksua vastaan ainakaan::-)

  fangtooth-@hotmail.com

 11. 14

  sanoo

  Sinällään minun ei ole vaikea löytää itseäni miellyttäviä tuoksuja, mutta niitä on vaikea ostaa! Monikin parfyymi tuoksuu liuskassa hyvältä, mutta sitten tulee katsottua hintaa ja todettua, että joo, enpäs minä nyt olekaan ihan 100% varma, että onko tämä juuri sellainen tuoksu jota ilman en voi olla. Jätänpä sen siis hyllyyn ja ostan jotain muuta… Varsinkin merkkituoksut ovat yleensä sellaisissa hinnoissa, että korventaa ajatus maksaa sellainen summa rahaa tuoksusta, joka ehkä sitten omassa käytössä on vain "ihan kiva".

  Ja on siinä löytämisessä kyllä omat vaikeutensakin, koska pidän yli kaiken juuri tällaisista selkeistä, yksinkertaisista tuoksuista: vanilja, kookos, ruusu, jasmiini, syreeni, sitrus ovat kovia sanoja. YR:ltä on löytynyt upea syreenituoksu ja kiva kookos (jota minulla ei ole), joltain toiselta valmistajalta kelvollinen jasmiinintuoksu, mutta noita muita en ole löytänyt, en ainakaan sellaisia, jotka miellyttäisivät itseäni.
  Siksipä kuolaankin tuon vanilja- ja kookostuoksun perään ja karhunvatukkakin varmasti olisi minua miellyttävä. Muista en tiedä.

 12. 15

  sanoo

  Aivan mahtava postaus!
  Nää yhdisteltävät tuoksut on kuin mulle tehty 🙂 Mä kuulun just siihen kategoriaan, että kyllästyn nopeasti yhteen ja samaan tuoksuun ja haluan vaihdella tuoksuja päivittäin. Tykkään hedelmäisistä ja "marjaisista" tuoksuista, mutta hankaluuksia tuoksujen valinnassa aiheuttaa se, että moni niin ihanalle näyttävä puteli on mulle pitkässä juoksussa sittenkin liian voimakas. Eli tuoksuista tulee liikaa läpi joku voimakas pohjatuoksu, jota ei ole heti tuoksutteluvaiheessa noteerannut.
  Mutta näistä tuoksuista olis ihana päästä sekoittamaan omia coctaileja 🙂 Mii laik!!!

 13. 16

  sanoo

  Hajuveden löytäminen on usein vaikeaa, koska kemikaaliosastoilla pyöriminen ja useiden tuoksujen kokeilu tukkii niinsanotusti hajuhermot, ja lopulta kaikki tuoksuu ihan samalta. Monesti olen silti ostanut jonkun tuoksun, ja sitten seuraavana päivänä kotona todennut sen olevan liian voimakas tai muuten vain vääränlainen. Tällaisen kuuden tuoksun setin voittaminen poistaisi ongelman, sillä tuoksuja voisi rauhassa kokeilla kotona. Olisipa ihanaa! 🙂

 14. 17

  sanoo

  Olen liian rakastunut yhteen ainoaan hajuveteen, Lancômen Trésor In Loveen. Tämän takia mikään muu hajuvesi ei ole "tarpeeksi hyvä", enkä tunnu pääsevän tuosta yhdestä tuoksusta millään irti. Onhan se ihana, niin aivan kertakaikkisen ihana tuoksu, mutta haluaisin kumminkin vähän vaihtelua. Olisiko tästä setistä apua?

  mitenniinliikaa ät gmail.com

 15. 18

  Maddox sanoo

  Omat hajuven löytämisvaikeuteni johtuvat lähinnä siitä, että osaan kyllä kuvailla mistä en tykkää (pistävistä tuoksuista, yliampuvan kukkaisista tuoksuista, tunkkaisista tuoksuista, liian kirpeistä tuoksuista jne.), mutta en oikein tiedä itsekään, mistä sitten tykkäisin täysin varauksetta. Se selviää tietysti ankaralla haistelulla, mutta yleensä nenänsä saa tunkea kaupan jokaiseen pulloon, eikä valmista tule vieläkään, koska kaikista tuoksuista löytyy joku vaativan hajuaistini mielestä tympeä sivukäry. On se vaikeaa.

  mdddox@gmail.com

 16. 19

  sanoo

  Iii, ihania! 🙂 Itsekkin tykkään kaikkia innovatiivisiä keksintöjä.
  ———

  Itselleni on tosi vaikea löytää tuoksua, koska kaikki pullossa hyvälle haisevat muuttuvat omalla ihollani ihan oudoksi/pahaksi. Ei yhtään haise samalle kuin pullossa.
  Ärsyttävää. :/ Ainoastaan yksi ainut hajuvesi pysyy mussa samanhajuisena, mutta senkään takia ei huvittaisi aina lähteä kun se loppuu niin hakemaan uutta n. 60km päästä. Phöh.

 17. 20

  sanoo

  Koska mä olen luonteeltani niin vaihteleva persoona, että on päiviä jolloin haluaisi jonkin rauhallisen pehmeän tuoksun, kun taas toisena päivänä jonkun raikkaan sporttisen tuoksun pirteään päivään.. Eikä lista lopu tuohon, vaan tarvisin liki jokaiselle päivälle oman tuoksunsa – onhan jokainen päivä aina erilainen!

  menni_92@hotmail.com

 18. 21

  sanoo

  Minä en ole löytänyt itselleni sopivaa hajuvettä, koska mä haluan sellaisen, joka vie jalat alta, sellaisen, jota haluaisi olla koko ajan haistelemassa. En ole vielä tähän mennessä sellaista löytänyt, enkä halua tyytyä sellaiseen, joka on ihan ok, sellaisiakin on aika harvassa.

 19. 22

  sanoo

  Oi, Todellakin on vaikea löytää sopiva tuoksu! Loistava idea 🙂 Yves Rocherilla oli vuosia sitten aivan täydellinen vaniljan tuoksuinen edt, mutta sen lopetettua en ole tilalle löytänyt sopivaa. Hitsi, näistä sekoittamalla voisin saada haluamani!

 20. 23

  Lilyelle sanoo

  Juuri omanlaisen hajuveden löytäminen on vaikeaa,koska vaikka haluaisin käyttää voimakasta tuoksua,saan niistä migreenin. Tavoitteena olisi löytää kevyt tuoksu,jossa olisi silti hiukan potkua! Ilonamaria_@hotmail.com

 21. 24

  sanoo

  Vau, mieletön arvonta 🙂

  Minun on vaikea löytää välillä tuoksuja, koska a) vihaan käydä tuoksuostoksilla ja b) olen surkea tuoksujen käyttelijä. B-kohta siis siksi, että saatan kotona suihkauttaa jotain tuoksua ja sitten kuitenkin otan laukkuun matkalle mukaan jotain ihan muuta ja tuoksun varmaan näiden sekoitukselta eli varmaan toooodella hyvältä 😉

  meikkistudio@luukku.com

 22. 26

  Maria sanoo

  Vaikeinta on löytää hajuvesi, joka sopisi aina mielentilaani. Tykkään monesta tuoksusta muilla ihmisillä, mutta sitä "omaa tuoksua" en ole vielä löytänyt. (Vaikka teini-ikäisenä olinkin vakuuttunut että kaikki vaniljaiset ja suklaiset melko raskaat tuoksut ovat ominta minua. Ei enää, kiitos.) Monesti myös kyllästyn tuoksuihin ja tietyt tuoksut muistuttavat jostakin tietystä aikakaudesta (esimerkiksi Escadan Incredible Me yliopisto-opiskeluiden ensimmäisistä vuosista). Jotenkin se tuoksu ei sovi enää valmistumisen kynnyksellä.

 23. 27

  sanoo

  Kaiken vaikeinta siitä tekee se valinnanvaikeus! Hajuvesiä seinä pullolaan ja jossain siellä on se yksi, juuri minulle. Eihän sitä jaksa etsiä.

 24. 28

  sanoo

  Oi miten mahtava idea!

  Mulle tuoksujen hankkiminen on haastavaa siksi, että kyllästyn niin mahdottoman helposti. Oikeastaan vain Laura Biagiottin Laura on sellainen tuoksu jota jaksan edelleen. Liitän myös todella vahvasti eri tunnetiloja ja ihmisiä tuoksuihin, joten jokin tuoksumuisto saattaa estää minua hankkimasta muutoin toimivaa tuoksua.

 25. 29

  sanoo

  Pidän kovasti raikkaista ja kukkaisistakin tuoksuista. Näin ollen ongelmaksi saattaa muodostua se, että tuoksu on liiankin tyttömäinen ja imelä makuuni. Rajoitteita aiheuttaa myös lähipiirin hajusteyliherkkyydet. Toisaalta taas haluaisin tuoksun, joka olisi opettajan työssä vakuuttava, muttei päällekäyvä. Tarvitsisin siis hennon ja raikkaan aikuisen naisen tuoksun, joka saisi minut tuoksumaan hyvältä, muttei missään nimessä siltä, että olen uinut hajuvedessä. Siinäpä ongelmani! 🙂
  holopaisen_veera@luukku.com

 26. 30

  Anonyymi sanoo

  Minun ei oikeastaan ole kovin vaikea löytää itselleni sopivaa hajuvettä, sillä pidän monenlaisista tuoksuista. Ainoa ongelmani on se, että käyttäessäni liian kauan samaa hajuvettä, alkaa päätäni särkeä, enkä voi enää ollenkaan käyttää kyseistä tuoksua. Tässä setissä voisikin olla ratkaisu ongelmaani, kun voisin aina mielen mukaan kehitellä kevyempiä ja raskaampia tuoksuja, eikä nenäni ehtisi kyllästymään.

  sanni.karumaa@hotmail.com

 27. 31

  sara sanoo

  Mun on vaikea löytää hajuvettä itselleni, koska oon aika vaativa tuoksujen suhteen. Tahdon tuoksun olevan täydellinen ja että voin käyttää sitä pitkään. Eli en suosi kausituoksuja. 🙂

  sara.ansaharju@hotmail.com

 28. 32

  sanoo

  olen todella tarkka siitä mistä tuoksusta pidän.. sen pitää selkeästi olla vain jokin yksi tuoksu, esim; omena, vanilja, kookos..

  Olen ennen käyttänyt paljon yves rocherin plaisirs nature tuoksuja joissa näitä omia ihanuuksia on.. mutta jokainen niistä on ollut niin ällömakea ettei niitä ole loppujen lopuksi ole voinut kauaa käyttää..

  olen siis vaikea tuoksujen hankkija nirsouden ja herkkänenäisyyden takia.

 29. 33

  sanoo

  Vaikeinta tuoksun ostamisesta varmaan tekee, että minulla on voimakas "tuoksumuisti", enkä voi ostaa samaa tuoksua, jonka olen haistanut joskus jollain tutullani. Tämän lisäksi olen äärimmäisen nirso, ja yleensä kaikki tuoksut ovat "liian jotakin". Varmaan tällainen setti olisikin hyvä, jotta pääsisi rakentamaan sen omanlaisen tuoksun:)

  ihanastyle@hotmail.com

 30. 34

  sanoo

  Mun on vaikea löyää hyvää tuoksua itselleni koska vaikka rakastaisin tuoksua ostohetkellä niin parin viikon päästä olen jo ihan kyllästynyt. Tämmönen paketti oisi siis täydellinen !

 31. 36

  choiru sanoo

  oi ihanaa!

  mä oon juurikin yksi niistä ihmisistä, jotka pitävät tuoksuista, jotka tuoksuvat selkeästi jollekin. siksi mulla on ollut aina hankalaa löytää tuoksua, jota jaksaisin nuuhkia pidempäänkin. ja etenkin on vaikeaa OSTAA tuoksua, sillä en ihastu mihinkään sekoitukseen kaupassa. ja hajuvedet nyt valitettavasti ovat aika kalliita ostaa vain testikäyttöön.

  jotain tästä tottumuksestani kertoo intoni demeterin tuoksuihin ja vielä enemmän se, miten liekeissä olin bodyshopin uusista minikäsideseistä.
  minä <3 ylilyövä kookostuoksupilvi

  anna.e.makela@jyu.fi

 32. 37

  sanoo

  Tuoksun löytäminen on vaikeaa, tai ainakin hidasta! En pysty peräjälkeen tuoksuttelemaan montaa tuoksua, kun ne kaikki alkavat jo tuoksua ihan samalta. Vertailua on vaikea tehdä, jos kerralla pystyy testaamaan korkeintaan 3-5 tuoksua. Tax freen läpikäyminen vie ikuisuuden! Lisäksi ihastun aina niihin tosi suosittuihin tuoksuihin, joita on joka toisella. Tuo kuuden tuoksun setti olisi mainio, voisin luoda oman tuoksuni!

  hanibanibani(at)hotmail.com

 33. 39

  sanoo

  Haluan valita tuoksuni milloin minkäkin asian perusteella. Joskus tuoksuuni vaikuttaa pukeutuminen tai yleinen fillis, toisinaan vaikkapa sää. Sen takia minulla pitäisi olla kasoittain erilaisia tuoksuja että varmasti jokaiseen tilanteeseen löytyisi sopiva yksilö. Ja tuohan nyt vaan olisi aivan loistava ratkaisu ongelmaani 🙂 karolii-@hotmail.com

 34. 40

  sanoo

  Haha, minun ei ole ollenkaan vaikeaa löytää hajuvettä 😀 Olen melkein kaikkiruokainen! Ainoastaan oseaaniset tuoksut jätän kaupan hyllylle, tosin omistampa silti yhden pullon tätäkin lajia ja vielä käytän sitä… Elisiisjoo, kaikkiruokaisuus on jees (:

  ine_91@msn.com

 35. 42

  sanoo

  On niin paljon vaihtoehtoja että kaikkea ei pysty yhdellä kertaa haistelemaan. Ja sitten ostaminenkin jää kun haluaisi valita sen kaikkein parhaimman – joka saattaa olla juuri se joka jäi haistamatta! Jonkinlaista esikarsintaa pitäisi siis tehdä mutta kun hajuvesistä ei ole suurta kokemusta niin on vaikea ryhtyä poissulkemaan mitään. Ei ole niitä huonojakaan kokemuksia auttamassa.

 36. 43

  Anonyymi sanoo

  Minun on vaikea löytää itselleni hajuvettä, koska tuoksut ovat aina liian "jotain" – liian naisellisilta, liian raikkailta, liian mummomaisilta, liian voimakkailta, liian teinidiskolta, liian hajuvedeltä.

  Ihastuin Victor&Rolfin Flowerbombiin, mutta jonkin ajan kuluttua se alkoi tuoksua liian makealta ja voimakkaalta.

  Toisinaan jos haluan jotain hienovaraista tuoksua käytän paria tippaa eteeristä öljyä, esim. appelsiiniöljyä.

  Haaveilen hyvin hennosta mantelin tuoksusta.

  siljayves@gmail.com

 37. 44

  Anonyymi sanoo

  Vaikeaa hajuvesien ostossa ovat arvaamattomat allergiani. Olen allerginen aika lailla Kaikelle, joka kasvaa ja kukoistaa, eli kesät menevät lääkkeiden voimalla, eikä huonekasveja ole. Hajuvesien ostossa tämä tarkoittaa että kokeilen jotain ja testailen loppupäivän, onko siinä mitään, mikä osuisi ikävästi nenään. Vaikka joissain saattaa olla jotain mille olen allerginen, se ei ole kuitenkaan varmaa että reagoin siihen, mikä tekee asiasta ärsyttävää!

  -Salla

 38. 45

  sanoo

  Kyllästyn mielettömän helposti tuoksuihin. Käytän ne aina yli, jolloin pelkkä tuoksukin saa minut yökkäämään.

 39. 46

  Jenni sanoo

  Minun on vaikea löytää itselleni sopivaa hajuvettä, koska pidän niin monenlaisista tuoksuista!
  Lisäksi kyllästyn todella helposti ja minusta olisi ihanaa jos pystyisin noin helposti yhdistelemään ja saamaan uusia tuoksuja! <3

  Mukavaa joulunodotusta,
  Jenni
  psykedeli4@hotmail.com

 40. 47

  Anonyymi sanoo

  Tämän takia voin jo menettää blogivastausneitsyyteni vaikka olen blogiasi seurannutkin pitkään!

  Miksi minun on vaikea löytää itselleni hajuvettä?
  Ehkä tärkein syy on se, että moni hajuvesi aiheuttaa minulle inhottavan päänsäryn. Tästäsyystä hajuvesiosaston läpi tulee mentyä melkoisen rivakasti. Myöskin runsaasti hajuvesiä käyttävän ihmisen lähellä on välillä vaikea olla. Tästäsyystä lähinnä käytän kevyitä vartalosuihkeita, jotkut miedot hajuvedetkin käyvät kyllä, kuten yves rocherin les plaisirs nature-tuoksut, jotka taas eivät ole kovin laadukkaita. Harmi sinällään, sillä tuoksujen perusteella valitsen usein kodin kaikki pesuaineet, shampoot jne, tuoksut piristävät arkeani huomattavasti!

  Netistä ei sokkona oikein uskalla tuoksuja tilata, sillä harmittaisi melkoisesti pieniä tulojani tuhlata hutiostokseen, jotenkin aina rahoille on muka parempaa käyttöä kuin itsensä hemmottelu (tosin kiitos blogisi, Lushilta tuli minun mittapuuni mukaan iso tilaus, joita olen käyttänyt ahkerasti… Ne tuoksut!!).

  Tämän postauksen tuotteet kyllä saivat minut innostumaan, etenkin vanilja, kookos ja karhunvatukka ovat mieleeni. Vielä kun mainitsit monoi tahitin, innostuin todenteolla! Muistan vieläkin yves rocherin monoi tahiti-öljyn, vaikka sen käyttämisestä on varmaan yli 10 vuotta aikaa…

  Nimim. Tiutautilhi

  Sp-osooite: tineh79@hotmail.com

 41. 48

  sanoo

  Siksi että tahtoisin löytää juuri sen täydellisen tuoksun, jolta tahtoisin tuoksua vielä vuosienkin kuluttua!

 42. 49

  sanoo

  Onpa valtavan mielenkiintoinen konsepti, pakko kokeilla! Tällaisen setin avulla voi varmasti myös oppia tunnistamaan paremmin erilaisia hajuvesien ainesosia!

  Itselleni hajuvesien löytämisessä haasteena on yleisellä tasolla sellaisen tuoksun löytäminen joka ihastuttaa minua aina ensituoksusta jälkituoksuun eikä tämän lisäksi aiheuta yliherkkyysoireita tai allergiaa. Toinen onglemani on lähtöisin tuoksuharrastuksestani, nimittäin minun on vaikea valita seulan läpäisseiden tuoksujen väliltä sellaista, johon haluaisin sitoutua… ja sijoittaa sen +-100 euroa. Monet mielenkiintoiset tuoksut ovat arkeen turhankin haastavaia. Joten lopputuloksena on usein sitoutumiskammoista läträämistä näytteiden kanssa.

  Mutta tämä setti kuulostaa mahtavalta, voisi fiilistellä joka päivä uutta tuoksua!

 43. 50

  Joanna sanoo

  On vaikea löytää tuoksua, jota jaksaisi käyttää koko pullon loppuun. Aina tuoksu tuntuu liian makealta tai raikkaat tuoksut sitrukselta vähän aikaa tuoksua käytettyä, vaikka kaupassa tuoksu tuntuu ihanalta. Tuoksun pitäisi olla puhdas, eikä siinä saisi olla liian monia vivahteita! Siksi näitä olisi ihana kokeilla… osoite: joannn (at) luukku.com

 44. 51

  Anonyymi sanoo

  Minulla on joitakin hajuvesiä, mutta yksikään niistä ei ole oikeasti sellainen, että voisin käyttää sitä. Kauppojen tuoksuosastoilla menen aina ihan sekaisin, kun joka puolelta tulvii kymmeniä erilaisia hajuja, ja tulen aina ostaneeksi putelin, joka ei enää kotona tuoksu ollenkaan hyvälle. Lisäksi saan helposti päänsärkyä tietyntyyppisistä tuoksuista. Olenkin haaveillut jo pidemmän aikaa löytäväni Sen Täydellisen hajuvesirintamalla. Koska vikatikkiostokset ovat ikäviä, olen kauan joutunut olemaan kokonaan ilman tuoksua. Siksi tällainen setti olisi minulle kuin taivaan lahja!

  Sähköpostiosoitteeni on iina.ruhanen@kolumbus.fi.

 45. 52

  mmmaija sanoo

  Minun on vaikea löytää sopivaa tuoksua, koska myymälässä monet tuoksut tuntuvat tuoksuvan samalta. Olen yrittänyt tuoksutella vain muutamaa kerrallaan ja välissä kahvipapuja, mutta ei tunnu auttavan. Sopivan tuoksun löytäminen tuntuu vaativan näin pidempiaikaista perehtymistä, minusta olisi kiva saada uusi tuoksu nyt ja heti! 😀

  maija.saisa@hotmail.com
  Myös valtava valikoima hieman kauhistuttaa, itse kun en osaa rajata tiettyä tuoksuryhmää, joka minua erityisesti miellyttäisi. Joskus myös epäilyttää, että kauppojen tuoksut olisivat pilaantuneet hyllyjen kuumien loistevalojen takia. Tämä etenkin silloin, kun pullosta tulee vastaan pistävä, jopa eltaantunut haju. Tai ehkä tämä johtuu siitä että tuoksun pitäisi antaa ensin asettua omalle iholle?! Plaah, en tiedä, mutta liian aikaa vievältä sopivan tuoksun etsiminen tuntuu! 😀

 46. 53

  sanoo

  Minun on vaikeaa löytää tuoksuja, koska olen huono päättämään asioita. Usein käy juuri siten, että tuoksuhyllyltä löytyy monia mielenkiintoisia tuoksuja, mutta kukkaron nyörit ovat löystymättömät. Ja jos ei osaa päättää, joutuu ehkä lähtemään tyhjin käsin kotiin. Valitettava tosi asia on myös se, että tuoksut joihin yleensä miellyn, eivät tietenkään ole niitä halvimpia 🙂

 47. 54

  sanoo

  Pitkästä aikaa palkinto, joka oikeasti kiinnostaa.

  Olen nimittäin todella hankala hajuvesien suhteen. Monet tuoksuvat pullossa hyviltä, mutta iholle suihkautettuna eivät vaan toimi ja alkaa joko ärsyttää tai ällöttää. Mun ihossa on ehkä joku vika, sillä en vaan tunnu löytävän itselleni istuvaa tuoksua! Mun iho muuttaa ne huonoiksi. 🙁 En myöskään pidä liian voimakkaista tuoksuista, mulla alkaa helposti nenä vuotaa ja aivastuttaa. Mielelläni kuitenkin suihkisin päälleni hyvää tuoksua, ehkä tosiaan pitäisi tutustua näihin itse sekoiteltaviin setteihin…

 48. 55

  Annina sanoo

  Mun on vaikea löytää sopivaa tuoksua, koska pienikin ripaus liikaa väärää hajusteraaka-ainetta saa kunnon päänsäryn aikaan, eikä sitä tiedä ennen käyttöä. Ja silloin on tietysti jo liian myöhäistä 😀 Parhaita ovat puhtaat ja kevyet tuoksut ja tietenkin kohtuullisissa määrin 🙂 Nämä kuulostaa todella hyviltä. Annina / a-nny@hotmail.com

 49. 58

  Agatha sanoo

  Mielenkiintoisen oloinen paketti. Tuoksun löytämisessä on kaksi ongelmaa 1) Kun on löytänyt jonkun kivan, ei voi olla varma olisiko joku muu vielä kivempi joten kun tuoksu loppuu ei tiedä ostaisiko sitä samaa lisää vai lähtisikö etsimään uutta, mistä päästään ongelmaan numero 2)tuoksuja ei voi oikein arvioida muuta kuin itse haistelemalla, ja tällaisena tuoksu-ummikkona on kauhean vaikea aloittaa mistään kun eri tuoksuja on kymmeniä/satoja eikä oikein edes tiedä, mitkä olisi ne tuoksut mistä tykkää 🙂 Hirveän monet hajuvedet tuoksuu mielestäni kuitenkin todella pahalle. Vaikeaa on, joten ehkä tällainen paketti missä kaikki tuoksut on erillään auttaisi eteenpäin 🙂

  kmv30@hotmail.co.uk

 50. 59

  sanoo

  Tuoksujen ostaminen on haasteellista, sillä hajuvesissä on usein jokin sivutuoksu, josta en välitä. Parfyymit ovat makuuni liian voimakkaita enkä halua haista metrin päähän vaan ihan hiljaa keskenäni. 🙂 Tuoksut ovat usein liian jotakin (imelä, raikas, mentoli, mummo..) ja jäävät osaltani myös sen vuoksi. Tykkään ruumiskaupan vaniljasta, sillä se on sopivan mieto ja simppeli, mutta se saattaa ennen pitkää kuitenkin käydä hieman tylsäksi ollessaan ainoa tuoksuni.

  konna.sakkonen@gmail.com

 51. 60

  sanoo

  IHANA IDEA!:D

  Mun ongelmat perustuvat siihen, että olen liian laiska lähtemään nuuskimaan niitä tuoksuja minnekään. Ongelmansa kaikillä näköjään, khrm…

 52. 61

  sanoo

  Oi, noihan kuulostaa ihan mun jutulta 🙂 Itselle sopivaa hajuvettä on aika vaikea löytää, koska kaupassa tuoksu vaikuttaa aina paremmalta, miltä se kotona sitten tuoksuu. Eikä rahat riitä ostamaan uusia tuoksuja jatkuvasti:)

  katsykissa@hotmail.com

 53. 62

  sanoo

  Ooh, kuulostaa todella houkuttavalta! Jos ei (taaskaan) napsahda arpaonni omalle kohdalle, niin täyty ehkä kipittää ostamaan itse tuollainen paketti!

  Muta miksi on vaikeaa löytää hajuvesi? Mielestäni etsintäprosessi on haastava! Vaihtoehtoja on niin monta ja kolmen tuoksun jälkeen nenä turtuu. Varsinkaan kun ei tarkkaan tiedä minkälaista tuoksua etsii, niin tehtävä on kamalan vaikea.

 54. 63

  Mira sanoo

  Minun on vaikea löytää itselleni sopivaa hajuvettä, koska olen niin nirso. Tähän liittyy myös se, että pelkään tekeväni vääriä ratkaisua kemikaalioissa; jos tykkään tuoksusta kaupassa, en tykkääkään siitä enää kotona, koska pääni oli niin sekaisin kaikista eri tuoksuista kaupassa. Toisaalta saatan myös joskus jättää kauppaan sellaista, mihin voisin tykästyäkin, koska ajattelen, etten pidä siitä kuitenkaan enää kotona. Ja toki myös opiskelijabudjetti vaikuttaa asiaan, koska en lähtökohtaisesti pidä "halvemmista" tuoksuista tuoksun enkä pullon estetiikan takia, ja arvokkaammat tuoksut sitten tuppaavatkin olemaan liiankin arvokkaita.. :/

 55. 64

  Anonyymi sanoo

  Onpas näppärän kuuloinen setti. Onnistuisikohan siitä sopivan tuoksun sekoittaminen näin vaikeanenäiselle? 😀

  Minulla on tosi tarkka hajuaisti ja on tosi vaikeaa löytää sopivaa tuoksua. Yleensä kaikki hajuvesien käyttäjät haisee nenääni parin metrin päähän lähinnä myrkyllisiltä. Tulee oksettava olo jos vaikka bussissa joudun liikaa hajuvettä suihkutelleen viereen.

  Tykkään kyllä hyvistä tuoksuista jos ne ovat hieman miedompia. Esimerkiksi tuoksulliset vartalovoiteet ovat ihania.
  Tähän mennessä ainoa hajuvesi josta olen tykännyt (ja oon kaikkia mahdollisia joskus tuoksutellut) on Jessica Simpsonin Dessert kokoelmasta kookoksen tuoksuinen hajuvesi. Harmi etten ole löytänyt vastaavaa muuta.

  Olisi kiva löytää mietoja tuoksuja. Käyttäisin tosi mielelläni sellaisia hyväntuoksuisia ei pahaa oloa aiheuttavia.

  t: lillitati@hotmail.com

 56. 65

  Anonyymi sanoo

  Minun on hyvin vaikea löytää itselleni sopivaa tuoksua, koska suurin osa hajuvesistä tuoksuu hyttysmyrkylle minun nenässäni..! Jos taas tuoksu on hyvä, on se joko liian päällekäyvä, teinimäinen tai aiheuttaa minulle päänsäryn. Siksi en ole vielä täydellistä hajuvettä löytänyt, mutta tämä yhdistely vaikuttaa aivan täydellisen nerokkaalta idealta!

  Chatte
  hoppipolla@hotmail.fi

 57. 66

  henh sanoo

  Miksi minun on vaikeaa löytää itselleni hajuvettä? Yksinkertaiseksi siksi että olen ihan noviisi hajuvesien suuuressa maailmassa. Pitkän aikaa hajuvesi tarkoitti minulle tunkkaista mummotuoksua (tuli pienenä mummon tuoksuja tuoksuteltua). Nytten vasta olen alkanut ymmärtää että onhan näitä hyvänkin tuoksuisia olemassa 😀 Tuoksujen suhteen en ole kuitenkaan muuten kovin kranttu, siksi tuottaakin vaikeutta valita juuri se oikea tuoksu miljoonien joukosta… Ja sähköposti henna.ojala(at)netti.fi

 58. 67

  Anonyymi sanoo

  Nenäni sotkeutuu helposti tuoksetellessani useita eri tuoksuja. Olen yleensä tylsä ja päädyn saman valmistajan uusimpiin tuoksuihin, ja haluiaisin kerrankin päästä testailemaan tuoksuja rauhassa kotona ja löytämään uuden suosikkituoksuni! :))

  -Laura

  lauraa.lin@hotmail.com

 59. 68

  slasal sanoo

  Minulla on vaikeuksia löytää hajuvettä, sillä vierastan voimakkaita naisellisia, yrttisiä tai makeita tuoksuja. Pidän raikkaista ja "vetisistä" tuoksuista. Usein kuitenkin huomaan, että tällaiset tuoksut ovat/muuttuvat käytössä miehekkäiksi. Siis kaipailen raikasta, mutta kuitenkin naisellista tuoksua, joka tuoksuu hyvältä juuri minun ihollani. Ja vielä pienessä pullossa, sillä kyllästyn samaan tuoksuun helposti 🙂
  slasal@utu.fi

 60. 69

  sanoo

  Wau, onpa mahtava keksintö enkä itse oo ennen kuullu vastaavasta!

  Voisin verrata hajuvesien ostamista farkkujen ostamiseen; täydellisiä on lähes mahdoton ostaa. Aina pitää sovittaa, ja jossain vaiheessa huomaa, ettei tämä nyt niin kiva olekaan. Jos kuitenkin löytää täydelliseltä tuntuvan hajuveden siihen kyllästyy parissa viikossa. Siksi en viitsi ostaa kamalan kalliita hajuvesiä, ettei mene sitten kymmeniä euroja hukkaan, kun hajuvesi jääkin käyttämättä. Valitettavasti yleensä juuri ne kalliimmat hajuvedet ovat niitä, joiden käyttöä voisin edes harkita.
  sartsu.j@gmail.com

 61. 70

  sanoo

  Oon ehkä selainen tyyppi joka joka kerta haluaisi jotain uutta. Kyllästyn siihen samaan hajuveteen hyvin helposti ja sitten se jää jonnekkin nurkkiin pyörimään. Siksi olisikin hauska testata tätä pakkausta, olisi ainakin valinnan varaa eikä rupeisi heti kyllästyttämään 😀
  vilhelmiina98@hotmail.com

 62. 71

  sanoo

  En ehkä osa vain leikkiä tarpeeksi, ja juuri siksi tällaisen paketin voittaminen olisi onnenpotku :p

  Pidän erilaisista hajuvesistä, mutta sitten uraudun aina samanlaisiin, se harmittaa.

 63. 73

  evaa sanoo

  Koska koen monet liian mummoiksi taikka liian "teinimakeiksi" ja nirsolle nenälle sopivat tuoksut sattuvatkin maksamaan aivan liian paljon lompakolleni!

 64. 74

  Heli sanoo

  En löydä ikinä oman tuoksuista koska suurin osa on liian naisellisia tuoksuja, liian "väkeviä" (ei siis kevyitä) tai sitten ne vaan haisevat kamalella tai omast mielestäni pesuaineelle 😀

 65. 75

  sanoo

  Miksi on vaikeaa löytää itselleni tuoksua?
  Ensimmäisenä syynä on varmaan pieni varattomuus, jolloin kaikista parhaat ja ihanimmat tuoksuhyllyt jäävät liian kauas omasta todellisuudesta.
  Toisena syynä on ehkä että MÄ EN VAAN OSAA. Niin paljon vaihtoehtoja, mikä on paras! Omalla ihollani tuoksut muuttuvat usein vähintäänkin oudoiksi ja varsinkin ajan kanssa ihanat tuoksut muistuttavat enemmänkin kissanpissaa. Niin epäreilua.
  Olen käyttänyt tuoksuina lähinnä ihan tuoksuöljyjä viime aikoina. Joku ihana hajuvesi olisi mahtavaa vaihtelua.

  P.s. YR:n karhunvatukka! Aivan ihana, käytin myös ihan älyttömän paljon. Tulee tuoksusta paljon muistoja mieleen.

 66. 76

  sanoo

  Sopiva hajuvesi on vaikea löytää, sillä kyllästyn tuoksuihin helposti ja jos käytän pitkään samaa niin se tuoksu alkaa helposti ärsyttää. Tätä ei helpota, että tuoskut ovat yleensä pakattu liian isoihin pulloihin. En halua ostaa pullollista hajuvettä kun sen käyttö jäisi kuitenkin lyhyeen.

  anelma- at hotmail.com

 67. 77

  sanoo

  Minun on vaikea löytää itselleni hajuvettä koska tykkään niin paljon erilaisista tuoksuista.

  Tällä hetkellä haluaisin kepeän arkituoksun, kirpeän vaihtotuoksun ja mausteikkaan iltatuoksun. Nämä kaikki eivät kuitenkaan koskaan löydy yhdestä pullosta vaan jokaiseen tarkoitukseen pitää olla eri tuoksu.

  Itse myös kyllästyn helposti ja siksi luovutinkin äitille juuri neljä tuoksua koska ne eivät enää vain miellyttänyt minua.

  Ja juuri tuon kyllästymisen ja erilaisuuksien takia on vaikea löytää itselleni hajuvettä.. koska yleensä 1 tuoksu maksaa sen n. 60e ja sitten kun niitä pitäisi olla kolmea neljää eri, niin eih.. niin vaikeaa.

  Ostin esim juuri itselleni neljä eri cleanin tuoksua (tuli paketissa) mutta nyt harmittaa kun mikään niistä ei ole sellainen ihanan vaniljainen/myskinen vaan kaikki ovat suht tavallisia ja neutraaleja.. äää! Eli tarvitsen tosiaan vielä ainakin yhden tuoksun iltaa varten… tai kaksi.

  Niin, vaikeaa.

 68. 80

  Anonyymi sanoo

  Ei mun oikeastaan ole vaikea löytää itselleni hajuvettä. Ehkä rahapula ja valinnan vaikeus rassaavat eniten. -Olisi nimittäin kiva, jos niitä ihanaisia tuoksuja olisi enemmän kuin yksi. Lempparit muuttuu ajan mittaan, ja olen kyllä monesti ihmetellyt, miten kummassa olenkin voinut himoita jotain tuoksua, jota nyt en kestä oikein metrien päästäkään 🙂

 69. 81

  sanoo

  Postausta lukiessani olin koko ajan enemmän jo lähdössä metsästämään tätä pakettia kaupoista, mutta kun päästiin tähän arvontakohtaan niin voi että kun hihkuin! AIVAN LOISTAVAA!

  Mulla epäiltiin nuorempana migreeniä, joten olen kiltisti pysynyt poissa niin wunderbaumeilla koristelluista autoista kuin kauneusosastojen tuoksuhyllyjen välistäkin. Ei mulla migreeniä loppujen lopuksi koskaan ollut, mutta jotenkin tuo tuoksujen välttely on jättänyt jälkensä.
  Mulla on kaiken kaikkiaan yksi hajuvesi. Sen ostamista pohdin ikuisuuden jos toisenkin, kunnes viimein sen uskaltauduin hankkimaan. Nyt se on kaikkein rakkain, mutta en osaa oikein käyttää hajuvettä. Se on mulle semmoinen luksusjuttu, jota suihkin vain juhlatilaisuuksiin.

  Toivottavasti vielä lähitulevaisuudessa minä ja hajuvedet pääsemme läheisempiin väleihin. Onhan se vaan mainio ja yksinkertainen keino lisätä joka päivään vähän ekstraa tuoksumalla ihanalta!

 70. 82

  sanoo

  Itselläni on tällä hetkellä 13 hajuvesipulloa. Käytän hajuvettä päivittäin, joka päivälle erilaista ja tuoksuja on niin päivä- kuin iltamenoihin.

  Hajuveden valintaan vaikuttaa paljolti työni terveydenhoito puolella, joten hajuvesi ei saa olla kovinkaan voimakasta ja päälle tunkeva, ettei asiakas saa luonani ollessaan astma- tai allergiakohtausta. Joskus pelaan kuitenkin hieman uhkapeliä ja saatan aamulla suihkauttaa jotain hieman tuoksuvampaa hajuvettä, ihan vaan koska minusta nyt sattuu tuntumaan siltä, että tänään haluan tuoksua enemmän Acqua Di Gioialle kuin Beyoncen Heat rushille (jonka tuoksu ei kestä ihollani muutamaa tuntia kauempaa vaikka suihkauttaisin sitä kaulalle ja dekolteelle 3-4 suihkausta – wonder why?).

  Vaikka hajuvesi on jo ihan kivasti kertynyt, en siltikään ole löytänyt vielä Sitä Oikeaa. Jotenkin minun on hirmu vaikea löytää tuoksua joka on mieto, mutta silti kuitenkin havaittavissa ja mielellään vielä kukkaishedelmäinen, ei kuitenkaan liian imelä.. ja jota jaksaisin käyttää aina uudelleen ja uudelleen. Olen siis jo onnistunut kuitenkin melkein johonkin kategoriaan päätymään. Olen kuitenkin edelleen avoin kaikille uusille jännittäville tuoksuille ja uusia hankintoja tulee lähes joka kuukausi.

  On tosi ihana ajatus, jos voisi itse valita ja tehdä oman tuoksusekoituksen. Olisihan se uniikimpi valinta ja tuoksu olisi itsesi oloinen.

  -Nirppu-

 71. 83

  Idsu sanoo

  Vaikeus tulee siitä, että omistan hajuvesiä jo jonkun verran ja aina tuntuu uutta haisteltaessa että täähän on kuin tuo vanha ja mihin mä tätä sitten tarvitsen. Lisäksi aina tulee jotenkin jumiuduttua siihen tuttuun ja turvalliseen kategoriaan hedelmäiset ja sitruksiset tuoksut.

  Tämä lieneisi hyvä tapa testailla vähän kaikennäköisiä tuoksuja monissa eri tilanteissa!

  iidis@luukku.com

 72. 84

  Anonyymi sanoo

  Oon nii tarkka ja vähä perfektionistiki nii on vaikee löytää tuoksuja jotka miellyttää 😀 Monet kaupat käyny läpi eikä oo oikeen löytyny mitään hyvää :/ Toi olis ihan täydellinen pakkaus!! Varmasti löytyis mieluisa tuoksu 😉

  juuulia@luukku.com

 73. 85

  Anonyymi sanoo

  Koska aina kun olen hajuvesishoppailemassa tulee eteen joko hyvän tuoksuinen ja tajuttoman kallis, halpa ja pahanhajuinen tai sitten hyväntuoksuinen ja halpa jota käytän sen purkin tai kaks ja senjälkeen tuoksukiintiö sille hajuvedelle onki jo saavutettu =) Olis ihan mahtavaa saada tommonen paketti niin sais vaihdella tuoksua aina niin ettei kerkeis kyllästyä. Kiva blogi vaikka onki vuosien varrella muuttunu, huomaa että panostus bloggailuun ei oo vähentyny yhtää, päinvastoin. Kivaa joulua sulle! ps. kirjottelit joskus siitä että ku luet kirjoja niin aina auttamatta nukahrat, onko löytyny mitää ratkaisua vai miten se juttu päätty sillon? t. Marke

 74. 86

  Maimai sanoo

  Mun on vaikea löytää tuoksua, koska tykkään niin monista erilaisista ja valinnanvaikeuden edessä jätän sitten kaikki aina kaupan hyllylle:D

 75. 87

  sanoo

  Hajuvesien ostaminen on kamalan vaikeaa ja sitten, kun SE OIKEA sattuu kohdalle, on hintakin sen mukainen. Opiskelijabudjetilla ei kovin kalliita hajuvesiä ostella ja minulle sopiva raja on 30 €, jos siitä kalliimmaksi menee, niin iskee piheys ja "en minä tuota tarvitsekaan" olotila. Mutta tällä hetkellä käytössäni on Avril Lavignen Forbidden Rose ja siihen olen kyllä ollut tyytyväinen 🙂

  minna_kurki@suomi24.fi

 76. 88

  sanoo

  En löydä itselleni hajuvettä, sillä en ole vieläkään päässyt ylitse Oriflamen Visions -sarjan Miss Punk -tuoksun lopettamisesta. Se oli täydellinen!

 77. 89

  Rubin sanoo

  Hajuvesiä voi tuoksutella vain muutamia kerrallaan joten vertailu on hankalaa. Ja tuoksu kehittyy iholla ajan myötä joten pitäisi melkeinpä käydä päivittäin kempparissa testaamassa yhtä tuoksua ja pitää tuoksupäiväkirjaa.

  Itselläni on tuo kookos ja se on todella ihana ihan yksikseen. Mielelläni kuitenkin kokeilisin sitä muiden tuoksujen kanssa 🙂

  saint.stella@hotmail.com

 78. 90

  Pööpöti sanoo

  Vau! Ihana arvonta! 🙂

  Ja itse asiaan. Lähimpään Stockmann beautyyn tai Sokos emotioniin saa autolla porskutella tunnin verran, eikä kaupunkiin tule mentyä kauhean useasti. Plussana on vielä, että kavereita ei ehkä kiinnosta tulla mun kanssa kosmetiikkakauppaan hiplailemaan. 😀 En siis voi tuoksutella samaa tuoksua kauhean usein, niin on vaikeaa päättää, haluanko oikeasti sen kyseisen tuoksun. Ja kun kaikkia suositeltuja ei viitsi kerralla kokeilla iholla. Lisäksi taidan olla hieman nirso ja herkkä tuoksuille. En montaa suihkausta aamulla suihkauta hajuvettä, ei haittaa, vaikka tuoksu haihtuisi. Enemmän häiritsee suuri tuoksupilvi ympärillä. 😀

  teijjan@hotmail.com

 79. 91

  sanoo

  Hajuvesien ostaminen on vaikeaa, koska harvoin niiden tuoksutteluun on tarpeeksi aikaa… Siis ehtisi odotella, että miltäs tämä tuoksu nyt juuri MUN iholla tuoksuukaan 🙂

  Olen myös aika laiska käyttämään hajuvesiä, ja mulla onkin useita vuosia vanhoja pulloja joita en raaski heittää pois… Uusinkin hajuvesi taitaa olla parisen vuotta vanha.

  Ehkä tällaisia tuoksuyhdistelmiä kokeillessa voisi se into säilyä pidempään, ja jaksaisi aamuisin noita tuoksuja suihkutellakin 🙂

 80. 92

  sanoo

  Lähestulkoon jokaisesta tuoksusta tulee aina mieleen joku toinen, joka käyttää kyseistä tuoksua enkä siitä syystä pysty itse sitä käyttämään. En ole vieläkään ihastunut palavasti mihinkään tuoksuun, vaikka yritys on ollut kova. Jospa tällaisella sekoittelulla vihdoinkin löytäisin sen oman jutun 🙂

  caddsu@gmail.com

 81. 94

  sanoo

  Ääää tää on niin just mulle kun olla voi! Mulla ongelma on siinä, että kun löydän sopivan puhtaan tuoksun josta tykkään, se ei pysy. Jos hajuvettä laittaa ennen kouluunlähtöä, koulussa ei tuoksusta ole enää tietoakaan. Enkä sitäpaitsi ole edes löytänyt itselleni sitä täydellistä tuoksua koska en pysty kovin niitä tuoksuttelemaan migreenin pelossa. Tämä paketti kuulostaa niin hyvältä että taidan jossain vaiheessa pistää rahani tähän jos en tätä sattuisi voittamaan 🙂 kiitos tuhannesti arvonnasta!

 82. 96

  Anonyymi sanoo

  Ihana arvonta!:)

  Oikean hajuveden löytäminen on välillä vaikeaa, koska pidän hieman raskaammista ja täyteläisemmistä tuoksuista, mutta monista tulee liian raskas tuoksu. Tai ostan hajuveden hyvä ensivaikutelman perusteella, mutta arkikäytössä se onkin ihan liian voimakas. Oloni kuitenkin tuntuu "alastomalta" ilman hajuvettä…

  -Sanski-

 83. 97

  sanoo

  Hajuvettä on vaikea löytää, koska niistä ei päälle päin näy mikä on kiva ja muutaman tuoksuttelun jälkeen ei enää mitään haista oikein.

  Lisäksi haluaisin jonkun kevyen ja kukkaisen, mutta en selvää escada-maista hedelmätuoksua vaan jonkun jossa on syvyyttä. Tähän mennessä vain Jeanne Lanvin tuoksu on onnistunut kiteyttämään vaatimukseni suurinpiirtein oikein.

 84. 98

  Miia sanoo

  Heippa! Varmaan vuoden seuraillut blogiasi mielenkiinnolla ja täytyy myöntää että muutamat hankinnat on tullut tehtyä ihan tämän blogin pohjalta. 🙂

  Mutta itse asiaan. Itselleni tuntuu olevan vaikea löytää hyvää tuoksua, koska suurin osa tuoksuttelemistani tuoksuista on ollut liian makeita, "kukkaisia", voimakkaita, tunkkaisia, ja jotkut jopa liian raikkaita. Kovin montaa vuotta en vielä sitä oikeaa tuoksua ole etsinyt, mutta toivo alkaa loppua pikkuhiljaa.

 85. 100

  Anonyymi sanoo

  Minulla on ongelmana se, että kun menen tuoksukauppaan, niin en saa kaupassa selvää tuoksuista ja yleensä poistun paikalta vain alkava migreeni seuranani.
  Kun jotain tuoksua ostan, yleensä käytän pullon loppuun, jolloin taas suostun aloittamaan päänsärystä myöten kaiken alusta.

  Vaihtelunhaluinen olisin! Lempituoksujani on kautta aikojen ollut vanilja ja kookos, joten olisi erittäin mielenkiintoista kokeilla, miten ne toimivat yhdessä! Yleensäkin pehmeät kukkais/hedelmäiset tuoksut ovat mieleeni.

  Niin houkutteleva paketti kaikenkaikkiaan.

  jennu86 @ hotmail. com
  (ilman välejä tottakai)

 86. 101

  Sennu sanoo

  Ihan mieletön palkinto! Minun on vaikea löytää itselleni hajuvettä, koska pidän niin monista eri tuoksuista, mutta kuitenkin myös kyllästyn nopeasti. Solinotes- tuoksut kuulostat ihanilta jo yksinäänkin ja sitten niitä voi vieläpä sekoittaakin. Joka päiväksi eri tuoksu, voiko parempaa ollakaan! (:

  micjac@luukku.com

 87. 102

  sanoo

  Minun on hankala löytää hyvää hajuvettä, koska jotkut tuoksut eivät tuoksu tarpeeksi, osa liikaa(jolloin lähinnä aivastelen jatkuvasti) ja päivästä riippuen en voi käyttää mitään hajuvettä, jos pää on jo valmiiksi hajoamassa 😀

  tyllie@luukku.com

 88. 103

  sanoo

  Mun on tosi hankala löytää hajuvettä ku kaupas niit suihkuttelen ja sit ne tuoksuu ihan erilaiselle siel ku muuten ja ne on aina törkeen kalliit ne hyvät.. Enkä tykkää mistää sellasest "naisellisest ja aikuismaisest" vaan just tosi makeest ja tollasist vanilja, kookos ym.. 🙂

 89. 104

  Niina sanoo

  Minulla ei tavallaan ole vaikeuksia löytää hajuvettä itselleni, koska olen jo löytänyt ikisuosikkini (en siis joudu elämään ilman), mutta silti aina välillä löydän itseni etsimästä jotain uutta.

  Kaikissa hajuvesissä tuntuu vain olevan ongelmana joko tunkkaisuus, pistävä lemahdus, vetinen (aivan liian mieto ja löysä) tuoksu tai liika makeus, joka yleensä vie ajatukset jonnekin nuorisovaateliikkeen halpistuoksujen äärelle.

  Olisihan tuota settiä hauska kokeilla! Tykkään erityisesti sellaisista tuoksuista, jotka nostavat mieleen kuvia ja muistoja. "Ihan kiva" ei oikein riitä, jos haluaa tuoksua lapsuudestaan tutulta vadelmamehujäältä tai aurinkoiselta hiekkarannalta. 😀

  Sähköpostiosoitteestani ilmenee koko nimeni, joten en laita sitä tähän. Yhteys löytyy kyllä, jos onni suosii. 🙂

 90. 106

  Anonyymi sanoo

  ,,,Koska hinta =D Kaikki ihanimmat hajuvedet ovat aina niin kalliita alaikäiselle opiskelijalle!

  ainoboy

 91. 107

  sanoo

  Hajuvettä on niin vaikea löytää kaupassa.. tuntuu että kaikki hajuvedet sekoittuu ilmassa ja ostama hajuvesi tuoksuukin ihan erilaiselta kuin kaupassa.. Toinen hankaloittava tekijä on se, jos hajuvesi muuttuu hirveään suuntaan iholla ollessaan.

  naicca__@hotmail.com

 92. 108

  Anonyymi sanoo

  Minun on vaikea löytää hajuvettä, koska löydän aina liian monta kivaa, joista en sitten osaa valita sitä yhtä oikeaa. Lisäksi kyllästyn tuoksuihin, joten käytössä on aina oltava useita tuoksuja, joita voi vaihdella. Saara779@hotmail.com

 93. 109

  Anonyymi sanoo

  mun on tosi vaikea löytää itselle hajuvettä sen takia, että monet niistä aiheuttaa järkyttävän migreenin. tuoksun pitäisi siis olla tarpeeksi kevyt ja pehmeä 😀
  kuulostaa jännittävältä idealta!
  soffis.pollepopi@luukku.com

 94. 110

  Mari sanoo

  Voi että, toi olis niin mun juttu! 🙂 Omistan tietty muutamia hajuvesiä, mutta en voisi sanoa pitäväni yhestäkään, mikä on kyllä harmi.. Tähän mennessä en ole vielä onnistunut löytämään tuoksua, johon olisin rakastunut ensinuuhkaisulla. Muutenkin tuoksujen osto- ja testausprosessi on mulle aina hankalaa, kun kymmenet suihkimani tuoksut sekoittuvat nenussani, enkä enää erota mikä oli hyvää ja mikä huonoa hahah! 😀

  diamond-92@hotmail.com

 95. 112

  sanoo

  Minun on vaikeaa löytää itselleni hajuvettä, koska en osaa millään päättää minkä hajuveden haluaisin. Minulla on useita suosikkeja, mutta ne kaikki ovat jääneet hajuvesiosastolle yksinkertaisesti siksi, että haluaisin ne kaikki enkä kykene päättämään mikä olisi se onnekas yksilö, jonka ostaisin 😀

  lokakuusessa@gmail.com

 96. 113

  sanoo

  Mä rakastan pehmeitä, hedelmäisiä tuoksuja (Nina Ricci, D&G Rose The One), mutta just ton tyyppiset tuoksut katoaa mun iholta parissa tunnissa. Päädyn klassikoihin kuten YSL Cinema, DKNY Pure ja Armani Code, sellaisia mitkä tuoksuvat aamusta iltaan.

 97. 114

  sanoo

  Eräs perheenjäseneni on erittäin herkkä hajusteille ja hajuvesille ja hänen seurassaan en voi käyttää minkäänlaisia voimakkaita tuoksuja, koska jo hennotkin tuoksut ovat liikaa. Vähän harmittaa, mutta eipä voi mitään… (:

  iinaysikasi@hotmail.com

 98. 115

  sanoo

  Oon ihan kamalan nirso! Jokaisesta hajuvedestä tuntuu löytyvän joku pikkujuttu, jonka takia se ei nappaa. Nämä kuulostaisikin sen takia mielenkiintoiselta, kai noin monesta tuoksusta täytyy edes yksi hyvä kombinaatio löytyä? 😀

 99. 116

  Anonyymi sanoo

  Mulle on aina ollut todellista tuskaa uuden hajuveden metsästäminen; muilla kyllä havaitsen olevan aina uskomattoman ihania hajusteita, mutten ikinä löydä itselleni sopivaa tuoksua.
  Olen käyttänyt samaa hajuvettä jo ikuisuuden, mutta olen todella kyllästynyt siihen – ollut jo kauan.
  Kyvyttömyydestäni löytää ihanaa hajuvettä turhaudun niin, että uuden tuoksun metsästäminen tuntuu yhä vain työläämmältä ja työläämmältä ajatukselta.

  saara.puustinen@luukku.com

 100. 117

  Camilla sanoo

  Hajuvesien kanssa leikkiminen on aivan kamalaa! Ehdin aina kyllästyä vanhaan tuoksuun ennen kuin pullo on edes puolillaan ja olen juuri tuon takia todella pihi ostamaan mitään uusia tuoksuja. Viime kesänä toin lentokentältä itselleni escadan 5 eri hajuveden minipaketin ja niistäkään en voi käyttää enää kuin kahta koska muista on tullut nenääni kamalan tuoksuisia. Olen varma, että tällainen innovaatio ei ehtisi kyllästyttää minua monipuolisuudellaan!

  hollaback-@hotmail.com

 101. 118

  Anonyymi sanoo

  Tuntuu ettei sellaista tuoksua mistä tykkäisin niin kauan että saisin käytettyä tuoksun loppuun, niin ei ole keksittykään 😀 joten nuista saisin sekoitella mieluisen tuoksun itselle 😉

  heli–@hotmail.com

 102. 119

  sanoo

  Mulla ei oikeestaan oo vaikee löytää tuoksua, koska törmään monesti kaupassa johonkin ihanaan tuoksuun jonka voisin ostaa (:
  Mut toi hajuvesi sekottelu kuulostaa tosi kivalta !

  pinskus@hotmail.com

 103. 120

  Karo sanoo

  Hajuvesien löytämisen vaikeus? Vaikeinta on löytää pieniä pulloa, jottei olisi aina pakko hankkia ihanasta tuoksusta sitä 50 ml pulloa, joka kestää ikuisuuden… Jopa 30ml tuntuu tietyillä tuoksuilla liian suurelta koolta, sillä joitain ei vain jaksa käyttää päivittäin ilman kyllästymistä.

 104. 121

  MallePuh sanoo

  Itselleni on vaikeaa löytää tuoksu varmaan siksi, että pidän hyvin erilaisista tuoksuista.
  Olen melko nuori,ja minulla ei ole paljon rahaa sijoitettavaksi kosmetiikkan yleensäkin. Ostan jonkun tuoksun ja hetken päästä tylsistyn siihen. Olen harkinnut tämän setin ostamista, budjetti on tosiaankin rajoitettu. Ehkä joululahjaksi sitten.

  mallepuh@gmail.com

 105. 122

  sanoo

  Hajuvettä on vaikea valita lähinnä niiden paljouden vuoksi. Itse pystyn haistamaan korkeintaan muutamaa hajuvettä ennenkuin ne alkavat kaikki tuoksua samalta (vaikka olisikin se kahvipurkki vieressä). Muutenkaan hajuvesien kuvauksien perusteella en ole koskaan onnistunut löytämään mitään yhteistä tuoksulajia josta pitäisin, joten aina uutta hajuvettä hankkiessa pitää aloittaa alusta. Tämän takia minulla ei kovin montaa hajuvettä olekaan…

 106. 123

  sanoo

  Minun on vaikea löytää hajuvettä herkkyyteni vuoksi. Ei, en ole kovin nirso tuoksuille, vaan löydän mukavalta "haisevia" pulloja kyllä helposti. Mutta osassa tuoksuja käytetään jotain ainesosaa, mikä aiheuttaa allergisia oireita.

  Virve, olisiko muuten mahdollista tehdä postaus aiheesta "herkille sopivat tuotteet"? Se voisi sisältää esim. tukkajuttuja, ihonhoitopurnukoita, meikkejä… ihan mitä vain haluat. En muista minkään kauneuslohkon bloggaajan vielä kirjoittaneenkaan aiheesta kunnolla. 🙂 Mitä ainesosia kannattaa vältellä INCI:ssä? Minkä kosmetiikkatuotteen neuvoisit ostamaan lahjaksi herkästi ikäviä oireita saavalle kaverille?

  sähköposti: menchia_85@hotmail.com

 107. 124

  jjjansku sanoo

  Mun ongelmana on se, että täällä mun paikkakunnalla ei hirveästi mitään hajuvesiä edes myydä ja pitää lähteä satojen kilometrien päähän että pääsisi tuoksuttelemaan. Olen kyllä netin kautta tilannut hajuvesiä, mutta se on yleensä aika arpapeliä 😀 Tällä hetkellä käytän vaan yhtä hajuvettä, koska muut netistä tilaamani tuoksut eivät olleetkaan makuuni.. 🙂

  janikaa93@suomi24.fi

 108. 125

  sanoo

  Mulla on monta eri ongelmaa hajuveden ostossa. En halua liian raskasta tai aikuismaista tuoksua, kun olen näin nuori, mutta en myöskään halua samaa mitä kaikilla muillakin on. Olen myös aika vaativa tuoksun suhteen eikä mulla ole varaa maksaa maltaita hajuvedestä. 😀 Tällä hetkellä lempparina Mexx Fly High. 🙂

  norankynsiblogi@hotmail.com

 109. 126

  ai sanoo

  Luin kiinnostuneena ja loppuhan räjäytti potin ihan täysin 😀 Mun on vaikea löytää hajuvettä, koska monesta tulee muutaman käytön jälkeen migreeni. Sitten on koko pullo käyttökelvoton :/ Näillä vois vahvojen tuoksujen voimakkuutta säädellä eli oon aika toiveikas!

  sähköposti on ausku(at)hotmail.com

 110. 127

  sanoo

  En oikeen löydä omaa hajuvettäni, koska pidän makeista tuoksuista, mutta mikään ei ole makuuni joita kaupoissa on tullut vastaan:p on mulla hyllyssä muutama purkki, mutta koristeita ne taitavat vain olla..olis kiva kokeilla sekoittaa noita tuoksuja keskenään, mainio idea! 😀

  heidi-1092@hotmail.com

 111. 128

  Anonyymi sanoo

  Itselleni hajuvesipullon ulkonäkö on tärkeä, joten vaikeinta on löytää täydellisen tuoksun ja myös ihanan pullon omaava hajuvesi.

  Ihana arvonta tämä kyllä! =)

  jenniiih[a t]gmail.com

 112. 129

  Anonyymi sanoo

  Osallistun arvontaan! 🙂

  Minun mielestäni oikean hajuveden löytäminen on vaikeaa, koska monissa tuoksuissa on liian voimakas tuoksu itselleni. Tämän takia haluaisinkin innolla kokeilla tätä mahtavalta kuulostavaa uutuutta. 🙂

  Kubla

 113. 130

  nuusku sanoo

  Minun on vaikea löytää itselleni tuoksua, sillä en oikein tiedä mistä pidän. Välillä ihastun hedelmäisiin ja raikkaisiin tuoksuihin, välillä taas täyteläisempiin ja naisellisiin tuoksuihin. En olen löytänyt montaakaan tuoksua, joista olen uskonut pitäväni niin kauan että ne ostaisin. Kyllästyn myös aika helposti, joten tällanen ois ihan täydellinen 🙂

 114. 131

  Anonyymi sanoo

  Sopivan tuoksun löytämisestä tekee itselleni vaikeaa ensinnäkin se, että läheskään joka sesonkina tarjolla ei ole "makeanraskaita" tuoksu-uutuuksia. Lisäksi monet tämäntyyppiset tuoksut ovat joko vanhojen klassikoiden (esim. Shalimar) kevyempiä versioita tai sitten ne muistuttavat tuoksultaan niin paljon jotain jo omistamaani tuoksua, ettei niiden ostamisessa olisi mitään järkeä; tuota kokoelmaa kun on kertynyt…

  nghtngl@hotmail.com

 115. 132

  Anonyymi sanoo

  Melkein kaikki hajuvedet ovat liian pistäviä makuuni, joten oikean löytäminen on vaikeaa… Lisäksi en "opi tykkäämään" jostain tuoksusta sitä kayttämällä.

  inka.ovaska@hotmail.com

 116. 133

  Anonyymi sanoo

  Just sitä täydellisintä tuoksua ei varmaan oo ees olemassa:( aina ja kaikissa tuoksuissa joku vivahde häiritsee ja jos ei tuoksussa sinänsä ole mitään vikaa niin sitte sen ulkomuoto on tökerö tai epäkäytännöllinen tai tai tai sitten oon vaan äärimmäisen vaikee asiakas ja mulla on liian kovat vaatimukset:DD sekin ärsyttää että niitä saa olla aina suihkuttelemassa lisää kun haihtuu niin nopeeta. pukin kontissa ootteleekin jo toi marc jacobsin oh lola, odotukset on korkeet!
  -veera122@hotmail.com

 117. 134

  sanoo

  Hei!
  Itselläni on ainakin ongelmana se, että jotkut muuten niin viehättävät tuoksut saavat aikaiseksi päänsäryn tai aivastelua, pahimmillaan molemmat. Näisdä tuoksuissa ainakin pystyy itse säätelemään tuoksun voimakkuutta. Loistava idea!!

  sanna.kangasjarvela@gmail.com

 118. 135

  Anonyymi sanoo

  Minun on hankala löytää itselleni hajuvettä, sillä olen työpaikkani sisäilmaongelmien vuoksi herkistynyt tuoksuille ja pystyn nykyisin käyttämään vain simppeleitä, kevyitä tuoksuja. Tämä vaihtoehto kuulostaa erittäin hyvältä myös muunneltavuuden vuoksi, kyllästyn nimittäin tuoksuihin helposti.

  carassius7@hotmail.com

 119. 136

  sanoo

  Suurin syy löytää itselleni sopivaa hajuvettä on se, että mieltymys muuttuu niin vuodenaikojen kuin päivien mukaan. Välillä tekee mieli tuoksua raikkaalta ja urheilulliselta, välillä taas puuterinen ja lämmin tuoksu olisi omiaan. Joskus oikein romanttinen kukkaishedelmäinen tuoksu tuntuisi täydelliseltä mutta hyllystä ei löydy juuri siihen sopivaa tuoksua.
  Erikseen ostettuina tuoksut maksavat maltaita, ja harvaa hajuvettä pystyy yhdistelemään (joskin saman merkin hajuvesiä olen yhdistellyt, mm Giorgio Armanin vetisiä tuoksuja vaihtelevin tuloksin).
  Myytävät pullot ovat myös usein liian isoja joten niihin kerkeää kyllästyä pullon lähestyessä tyhjyyttä. Pienet miniatyyrit taas usein myydään seteissä joissa on mukana tuoksuja jotka eivät ollenkaan miellytä nenääni.

  Aivan ihana setti, ehdottomasti hankintalistalle 🙂

  [ lenorca@yahoo.se ]

 120. 137

  sanoo

  Hajuvesi "makuni" on melko tarkka, siksi on hankalaa löytää uusia hajuvesiä. Tuoksun pitää olla hyvin makea ja tyttömäinen, monet hajuvedet ovat herkästi liian voimakkaita.

 121. 138

  Noora sanoo

  Hajuvettä on vaikea löytää koska useimmat tuoksuvat omaan nenääni lähes samalta ja jotenkin.. pistävältä (luulin pistävyyttä alkoholin aiheuttamaksi muttei se kuulemma ole). Tämä ainakin halvemmissa tuoksuissa.

  pakkanenn@hotmail.com

 122. 139

  sanoo

  Koska kun tuoksuttelen eri tuoksuja kaupassa ja ne sekoittuvat nenàssà niin en saa oikeaa kuvaa tuoksuista. Kotona tuoksu saattaakin vaikuttaa erilaiselta kuin kaupassa ja olen usein pettynyt.

 123. 140

  sanoo

  Olen liian hätäinen. Päätös ostaa uusi tuoksu syntyy nopsaan, ja sitten olenkin jo suihkimassa erilaisia. Kohta olen nuuhkinut kaksikymmentä uutta, enkä enää erota mikä mikin oli. Tartun sitten usein siihen, missä on kivoin purkki, ja kotona harmittaa kun tuoksun myöhemmät vaiheet iholla eivät miellytäkään.

  Ani, Kokovartalofiilis
  (ani at sanani.fi)

 124. 141

  sanoo

  Minun on vaikea löytää itselleni hajuvesi koska löydän aina tuoksut jotenkin vääriksi. Suurin osa hajuvesistä tuoksuu kyllä mukavalle, mutta iholle laitettuna niissä on aina joku juttu, mistä en pidä. Voi olla että olen vain liian nirso! 😀 Kyllästyn myös hajuvesiin nopeasti, en oikein löydä koskaan sellaista mistä tykkäisin tarpeeksi pitkään!

 125. 142

  Anonyymi sanoo

  Mun on vaikea löytää itelleni tuoksua, koska kaikissa tuoksuissa tuntuu olevan jotain liikaa. Joko tuoksu on liian makea, liian vahva tai sitten esim. juuri vaniljaisessa tuoksussa on sivutuoksuna jotain muuta.
  Säästelijäänä ihmisenä vaikeuksia tuottaa myös se, että ostaisin mielelläni yhden tuoksun moneen tarkoitukseen -päivätuoksuksi töihin, iltatuoksuksi juhlimiseen, mutta harvoin mikään soveltuu kaikkeen.
  Tämä pakkaus vaikuttakin siis liian hyvältä ollakseen totta!

  -Nanna

 126. 143

  sanoo

  Yleinen nirsous ja lievä herkkyys tietynlaisille tuoksuille ovat ehkä nuo suurimmat syyt. Onpas kiva idea tällä!

 127. 144

  Minä vaan... sanoo

  En IKINÄ tunnu löytää itselleni hyvää tuoksua, koska tuntuu että kaikki tuoksut ovat joko liian kalliita, liian "aikuisia" tai eivät tuoksu enää 5 min jälkeen tuoksun suihkimisesta. Tai sitten yksinkertaisesti ovat sellaisia joihin kyllästyn ekan viikon käytön jälkeen 😀

  tiutiu_95@luukku.com

 128. 145

  Anonyymi sanoo

  Hajuveden löytäminen on vaikeaa, koska tuoksut muuttuvat iholla, joten kemppariosastojen paperilipareiden avulla on ihan turha kuvitella löytävänsä Juuri Itselle sopivaa tuoksua. Lisäksi kyllästyn helposti hajuvesiin, joten tälläinen yhdistelysetti on aivan mainio idea! Onneksi mukana on ikisuosikkini kookos, jota tuntuu olevan hankala löytää tuoksuosastoilta 🙂

  sanna-86@hotmail.com

 129. 146

  Anonyymi sanoo

  Hajuvesien kuvaukset ovat yhtä hepreaa minulle; en tiedä yhtään, miltä tuoksu oikeasti tuoksuu vaikka kuinka olisi kerrottu ja kuvailtu tuoksua. Hajuvesien haistelu kaupoissa taas on turhauttavaa, kun muutaman hajuveden jälkeen mikään ei tuoksu miltään. Arvonnassa olevan tuotepaketin avulla voisin alkaa opettelemaan, miten esimerkiksi vanilja tuoksuu tietyssä tuoksuyhdistelmässä 😉 -Kata

  cal_1@windowslive.com

 130. 147

  Jenni sanoo

  Ostan kaupasta helposti liian voimakkaan tuoksuisen hajuveden ja kotona huomaan, etten pidäkään siitä. Asiakaspalvelutyön takia en voi töissäkään käyttää mitään voimakkaasti tuoksuvaa.

  sosuli87 (at) hotmail.com

 131. 149

  sanoo

  Minun on siksi vaikeaa löytää tuoksua, sillä useimmat ovat liian vahvoja minulle, ja se tuppaa laittamaan henkeä ahtaalle. Yhden hajuveden olen tähän mennessä löytänyt, mutta haju ei miellytä. Inhoan tunkkaisia ja päälle käyviä hajuja, joten tuollainen voisi olla aika ihana! Purkitkin näyttivät kivoilta ja kivan värisiltä, kun minulle se ulkonäkökin on niin tärkeä.

  sonjatervonen[at]hotmail.com

 132. 150

  Tooris sanoo

  Mahtava setti! En ole ennen edes kuullut tällaisesta mahdollisuudesta! Tällä olisi käyttöä tällaiselle päättämättömälle tyypille. On niin monta ihanaa tuoksua ettei tiedä mitä ostaisi, saati sitten että tuoksuosastolla ehtisi ikinä tuoksutella tarpeeksi tuoksuja löytääkseen uusia ihania tuttavuuksia ennen kuin nenä ei enää haista kunnolla =D

  saukkorlm@jippii.fi

 133. 151

  sanoo

  Olen tuoksujen suhteen aivan liian vaativa!
  Rakastun yhteen tuoksuun palavasti ja käytän sitä seuraavat viisi vuotta löytämättä uutta, joka täyttää vaatimukseni. Haluaisin pientä vaihtelua hajuvesiskaalaani, enkä millään tahtoisi tuoksua joka päivä tylsästi samalta! Olen eloisa persoona ja rakastan tuoksuissa erityisesti yllätyksellisyyttä. Mikä voisikaan olla parempaa, kuin setti tuoksuja joista saa sitten sekoiteltua joka päivä täydellisen, herkullisen, uuden, sen hetkiseen fiilikseen sopivan tuoksun. Eikä kukaan taatusti tuoksuisi koskaan samalta, mikään ei ole ärsyttävämpää kuin luottoparfyymiltani tuoksuva ystäväni!

 134. 152

  Anonyymi sanoo

  En ole vielä löytänyt sitä tuoksua, jota räjäyttäisi tajuntaan ilotulituksen, saisi koko huoneen kääntymään minua kohti ihastuksesta tai edes tyydyttäisi minut itseni. Pidän tuoksuista, mutta monet niistä, joihin minulla on varaa eivät iske. Lisäksi äitini ja sisareni kärsivät jonkin sortin tuoksuyliherkkyydestä, enkä voi käyttää hajuvesiä heidän lähellään. Ehkä he pystyisivät sietämään yhtä tuoksua kerrallaan 🙂
  pienijaviallinen@hotmail.com

 135. 153

  Anonyymi sanoo

  Rakastan makeita tuoksuja, mutten halua niiden olevan liian raskaita. Tuntuu, että tarpeeksi "karkkista" ja hedelmäistä/kukkaista tuoksua on vaikea löytää ilman, että tuoksuu sitten syreeniaidalta korttelin päähän. Hyvin kevyet tuoksut sitten taas häipyvät iholta alle tunnissa, vaikka näissä yleensä on omaa nenääni miellyttävämpiä tuoksuyhdistelmiä. Tuosta setistä saisi varmasti mixattua jotain muutakin kuin pelkkää syreeniaitaa tai isoäidin ruusuja.

  mneia_@hotmail.com

 136. 154

  Anonyymi sanoo

  Laivan taxfreessä voisin kuluttuu monia tunteja tuoksutellen kaikkia maailman tuoksuja, mutta hajuaisti menee kyllä aivan sekaisin siinä hajuvesipöllyssä mikä siellä leijailee. Enkä ikinä malta odottaa, että tuoksu imeytyy kunnolla ihoon saatika, että menisin tuoksuttelemaan sitä johonkin raikkaasempaan tilaan. Sitten kun olisin saanut valittua esimerkiksi viisi ehdokasta, niin en osaa karsia niitä yhteen! Enkä tiedä edes haluanko kukkaisen tuoksun vai jonkun voimakkaan.. Sekoittelu voisi siis olla minulle hyvä juttu!

  -Laura

  laura.pentikainen@gmail.com

 137. 155

  Eeva sanoo

  Äitini on hyvin tuoksuherkkä ihminen, ja tästä syystä ei lapsuudenkodissani mikään hajustettu tuote koskaan tullut kysymykseenkään. Enkä minä tästä mitenkään kärsinyt – ihan hyvin pärjäsin ilmankin, ja allekirjoitan täysin sen, että ihmisen "ominaistuoksua" ei aina tarvitse keinotekoisesti peittää. Itse pidän esimerkiksi hentoista hienhajua suorastaan miellyttävänä verrattuna voimakkaaseen deodoranttiin tai yliannosteltuun hajuveteen.

  Mutta olisi ihan mielenkiintoista löytää joku sellainen tuoksu, jota itsekin voisi joskus käyttää. Koska en ole juurikaan (=lue: yhtään) tuoksuihin perehtynyt, tuoksuvat kaikki hajuvedet mielestäni vain "hajuvesimäisiltä", enkä oikein osaa kuvitella käyttäväni mitään niistä. Tuo setti voisi olla hauska tapa päästä ikäänkuin "ruohonjuuritasolle", ja selvittää itselleen, miten eri perustuoksut keskenään toimivat. 🙂

 138. 157

  verde sanoo

  Minun on vaikea löytää itselleni hajuvesi, sillä en tiedä mikä tuoksu sopii minulle! Sitä paitsi pukeudun lähes päivittäin erilailla, joten jokaiselle päivälle pitäisi olla oma tuoksu. Moinen tulisi käytännössä aivan liian kalliiksi.

  verdevee@gmail.com

 139. 158

  sanoo

  minun on vaikea löytää sopivaa tuoksua, koska en kestä hajuveden etsimistä (saan päänsärkyä jo astuessani hajuvesihyllyille..), olen erittäin tarkka siitä juuri oikeasta hajusta ja olen myös köyhä opiskelija joten budjetti pistää vastaan harmittavan usein.
  oma hajuvesivarastoni on niin pieni että mielelläni piristäisin sitä tälläisillä uutuuksilla ja erilaisilla yhdistelmillä!

  h.hayrinen@gmail.com

 140. 159

  sanoo

  Siksi, koska minulla on niitä jo aika paljon, ja uuden tuoksun ostaminen täytyy perustella itselleen todella hyvin. Tosaalta, tuoksuostoslistaltani löytyy niin monta ihanaa pulloa, että on vaikea päättää minkä niistä haluaisi, jos saa ostaa vain yhden.

 141. 160

  sanoo

  Haluan tuoksun, joka on samalla herkullinen, makea, ei liian teinimäinen, ja siinä pitää olla monta kerrosta, kuten hedelmäinen aloitus ja vaniljainen/ambrainen pohja. Usein tuoksut ovat kyllä aikuismaisia – mutta liian tunkkaisia, tai sitten ne ovat makeita ja hedelmäisiä – mutta niistä puuttuu syvyys. Siksi minun on löytää itselleni sopivaa tuoksua!

  nitesshade (at) hotmail (piste) com

 142. 163

  PS sanoo

  Valikoiman laajuus on ollut jotenkin ylitsepääsemätöntä, kun en millään meinaa löytää sitä omaa tuoksua niiden kaikkien puteleiden joukosta. Kaikki tuoksuvat lopulta jotenkin "samalta". Olen jo alkanut epäilemään omaa nenäänikin ja kaipaamaan yksinkertaisempia, tunnistettavia tuoksuja. Ehkä olen oikeilla jäljillä sen idean kanssa. Hankin vasta parfyymiöljyä ja tunnen jo oloni kotoisammaksi sen kanssa kuin kaupan hajuvesien. Tälläinen yhden nootin tuoksujen sarja kuulostaa hyvältä idealta.

  sugaredvice/O/yahoo/O/com

 143. 164

  sanoo

  Kaipaan jotain yksinkertaista tuoksua, en sitä että hajuvesi on oikea tuoksujen sekamelska eikä siitä edes erota mille se loppujenlopuks tuoksuu. Mielestäni myös suurin osa hajuvesistä on tunkkaisia ja mummomaisia. Vaikuttaisi kivalta setiltä mun tarpeisiin (:

  lintusenblogi@gmail.com

 144. 166

  lion sanoo

  heippa!
  Mun on lähinnä sen takia vaikea löytää hajuvettä, että suurin osa tuoksuu liikaa siltä "hajuvesi"hajulta. Siis kemikaaleilta, en osaa selittää.. Ja iso osa näin tuntuu aika tätimäisiltä ja yök. Kivoista tuoksuista on ehkä vaikea vaan valita, mihin rahansa pistää, mut ei niitä hirveän montaa oo vastaan tullut 🙁

  lauramm@wippies.fi

 145. 167

  caroliat sanoo

  minun on vaikea löytää itselleni hajuvesiä koska olen niin nirso 😉 sen takia harkitsenkin tämän setin ostoa koska saisin itse sekoitella hajuveteni joten se olisi varmasti mieluinen 🙂

  karkkiiii@hotmail.com

 146. 168

  Anonyymi sanoo

  En tiedä mistä se johtuu, mutta monet kaupassa hyväntuoksuiset hajuvedet alkavat mielestäni haista jo vähänkin käytön jälkeen pahalta :< Kokeilen kyllä tuoksut perusteellisesti ennen ostopäätöstä, mutta siitä huolimatta en ole onnistunut välttämään huteja.

  mkkomu2@gmail.com

 147. 169

  sanoo

  Hajuveden löytämisen tekee haastavaksi ajan puute. Kun etsii tuoksuja, pitäisi suihkautella vain yhtä kerrallaan – eikä riitä että haistelee ilmasta, sillä tuoksu muuttuu (ainakin omalla iholla) usein ihan erilaiseksi…liian monta kertaa tullut ostettua ihanan raikas tuoksu, joka kotona haiskahtaakin epäilyttävästi jollekin aivan muulle omalla ranteella..eikä se 'todellinen' tuoksu tunnu heti, vaan vasta jonkun ajan kuluttua tuoksun oltua iholla. Ehkä näiden kanssa onnistaisi! 😀

 148. 170

  sanoo

  Hajuveden löytämisen tekee haastavaksi ajan puute. Kun etsii tuoksuja, pitäisi suihkautella vain yhtä kerrallaan – eikä riitä että haistelee ilmasta, sillä tuoksu muuttuu (ainakin omalla iholla) usein ihan erilaiseksi…liian monta kertaa tullut ostettua ihanan raikas tuoksu, joka kotona haiskahtaakin epäilyttävästi jollekin aivan muulle omalla ranteella..eikä se 'todellinen' tuoksu tunnu heti, vaan vasta jonkun ajan kuluttua tuoksun oltua iholla. Ehkä näiden kanssa onnistaisi! 😀

 149. 171

  Katriina sanoo

  Vaikeuksia mulla on hajuveden valinnassa se että kyllästyn niin pian siihen että tuoksun samalta aina, että pitäis aina ostaa monta hajuvettä mitä sitten käytetään fiiliksen mukaan. Tämä siis sopis mulle ku nakutettu, aivan mahtava idea.

  jun_765@msn.com

 150. 172

  sanoo

  Minulle tuoksun valinta on haastavaa, koska olen tarkka kaikessa mahdollisessa! Tuoksun itsessään täytyy miellyttää, mutta lisäksi tuoksun brändin täytyy miellyttää. Tuoksun mainoskasvon pitää myös olla hyvä. Lisäksi tuoksun täytyy olla iälle sopiva: ei liian teini eikä liian aikuinen. Myös pullon täytyy olla kaunis! Välissä tuntuu, että tuoksun imagolla on jo liian suuri merkitys minulle… Toisaalta mieli muuttuu nopeasti ja toisena päivänä hyvältä vaikuttanut tuoksu alkaakin ällöttää seuraavana päivänä. Ehkäpä itse säädeltävä tuoksu olisikin aina sopiva, koska sitä voisi itse säädellä mielensä mukaan.

 151. 174

  Jemppu sanoo

  Vaikeus syntyy siitä, että mun on tapana harkita kauan, tuoksun täytyy olla just täydellinen. Haluan tuoksun joka säilyy, ei ole liian makea muttei liian raskaskaan. En halua tuoksua ihan samalta, kuin tyyliin koko ikäluokkani (lukion kolmannella, niin kovin suosittuja ovat vielä kepeät hedelmäiset tuoksut) vaikka usein ne ovatkin ihan kivoja. Paitsi, etteivät välttämättä ole sitten kyllä niitä kestävimpiäkään. Sitten kun joku sopiva löytyy, niin sitä pitää testata useaan kertaan, sopivan ajan välein (tuoksuukos tää nyt vielä kuukauden tai kahden päästä yhtä hyvältä..) ja sitten lopulta tapahtuu ostopäätös. Nyt sain tässä vihdoin ostettua Bossin Orange Sunsetin, yli vuoden harkinnan jälkeen.

  Tuo paketti olisi kyllä aika kätevä, ei tarvitsisi miettiä, että tuoksuuko tämä nyt musta varmasti hyvältä pitkään.Kun kyllästyy yhteen voisi kokeilla sekoittaa uutta.

  iltanen.jenni(at)gmail.com

 152. 175

  elaine sanoo

  Havuveden löytäminen on vaikeaa, koska en ole ikinä varma jaksanko käyttää samaa tuoksua niin kauan että se loppuu. Siksi Solinetes- tuoksut kuulostavat täydellisiltä!

  elina_suni@hotmail.com

 153. 176

  sanoo

  En ole löytänyt vielä elämässäni Sitä Täydellistä Hajuvettä. Tosin eipä noita ikävuosiakaan ole vielä ihan liikaa mittariin kertynyt, joten ei hätää 🙂 Jos tosissani tykästyn johonkin tuoksuun, on se yleensä halvempaa hajuvettä eikä kestä iholla kauaakaan. Toisin kun taas ne ei niin miellyttävät hajuvedet, joita lahjana tai tuoksuhuumassa ostan. Niiden läpitunkeva tuoksu alkaa ärsyttämään jo tunnin päästä, eikä tuoksu tunnu lähtevän päivän kuluessa iholta minnekkään.

  Loppupäätelmä: Haluan minun nenääni miellyttävän, ihanan ja raikkaan hajuveden, jonka tuoksu kestäisi iholla mahdollisimman kauan. Tällaista kombinaatiota en vielä ole onnistunut löytämään :/

 154. 177

  sanoo

  Minun on vaikea löytää itselleni hajuvettä, joka sekä tuoksuisi ihanalta mutta olisi myös kohtuullinen opiskelijan budjetille……. (vielä ei ole onnistunut, onneksi on kuitenkin olemassa synttärit, joulut, jne!)

 155. 180

  sanoo

  Hajuveden löytäminen on superhaastavaa, koska en vieläkään itse tiedä mitä tarkalleen haluan. Lisäksi kyllästyn helposti tuoksuun.

 156. 181

  divelvy sanoo

  Monet hajuvedet aiheuttavat päänsärkyä tai huonoa oloa, varsinkin vähänkin täyteläisemmät tuoksut. Kevyemmät taas häviävät iholta hetkessä.

  divelvy(at)gmail.com

 157. 182

  S sanoo

  Mulla on taipumusta migreeniin, joten mulle tulee usein päänsärky ja yökötys kauppojen hajuvesistä.
  Noista sais varmaan sekotettua vähä miedompia hajuja. Olis kiva joskus tuoksuakin joltain muulta kuin ei-miltään. 😀

 158. 183

  sanoo

  Minun on vaikea löytää itselleni sopivaa hajuvettä, sillä kyllästyn helposti hajuvesiin. Vähän ajan käytön jälkeen hajuvesi alkaa vaikuttaa tylsältä ja liian arkiselta. Moni hajuvesi on myös liian aikuismainen tai pistävä, ja osa on liian imeliä. Lisäksi jos kuvittelen löytäneeni täydellisen hajuveden, kyllästyn siihen jonkun ajan päästä kuitenkin tai se ei pysy iholla paria minuuttia kauempaa. Tuo pakkaus olisi täydellinen, sillä kun hajuvedet eivät mitään kovin halpaa lystiä ole, niin olisi kiva kun yhdessä pakkauksessa ja kuudessa purkissa on tavallaan kolmekymmentä eri hajuvettä ! Halvat hajuvedet haisevat yleensä tunkkaisilta/pistäviltä tai muuten vaan kamalilta, mutta merkkihajuvedet eivät aivan sovellu joka kertaiseen budjettiini, sillä hajuvesien päivittäiskäyttäjänä pullo kuluu loppuun melko pian 😀 Lisäksi haluaisin jonkun erilaisen hajuveden, sillä yksi syy miksi minun on vaikea löytää itselleni hajuvettä on se, että hajuvesi on liian yleinen ja muut käyttävät samaa hajuvettä. Ei ole kivaa tuoksua samalta kun muut, joten tuon pakkauksen avulla voi olla melko varma ettei ketään muu tuoksu samalta 😉

  sarau-@hotmail.com

 159. 184

  sanoo

  Kauhean vaikea löytää uutta ja sopivaa, kun yksi entinen on täysi ihanuus. Välillä vain ois kiva käyttää muutakin. Toinen ongelma on se, että usein hajuvesi aluksi tuoksuu hyvälle, mutta pitemmän päälle se ei miellytäkään. Oispa ihana saada tehdä omia sekoituksia. Mahtava idis.

 160. 185

  Ninnu sanoo

  Hajuvedet ovat yleensä melko kalliita ja haluan olla aivan varma valinnastani, joten soudan ja huopaan valinnan kanssa. Yleensä ei ole kyse siitä etteikö kivaa tuoksua löytyisi, niitä on liikaakin. Toisaalta mieleni muuttuu äkkiä ja toisaalta eri tilanteisiin ja vuodenaikoihin olisi kiva olla oma tuoksunsa. Joten on vaikeaa löytää tuoksu joka sopisi joka tilanteeseen ja jokaiseen fiilikseen.

  Tämä tuotepaketti kyllä kiinnostaa kovasti, täytyy tutustua jos ei arpaonni kolahda 🙂

  ninnu1(at)gmail.com

 161. 186

  sanoo

  Minun tuoksuongelmani taitaa olla kyllästyminen. Kivoja tuoksuja kyllä löytyy vaikka kuinka, mutta mikään niistä ei sitten pidemmän päälle tunnukaan omalta. Signature-tuoksun metsästys jatkuu.

  tyttoastronautti (a) gmail

 162. 187

  sanoo

  Budjettikysymys on suuri, koska en aina haluaisi olla porukoilta rahoja kinuamassa ostaakseni ah niiin ihania hajuvesi. Omistan tällä hetkellä _kaksi_ hajuvettä, ja nekin on sellaisia 'halpishajuvesiä' jotka olen itselleni lunastanut n. kymmenellä eurolla/ hajuvesi.

  kauhukammio@hotmail.com

 163. 188

  Anonyymi sanoo

  suurin vaikeus hajuveden löytämiseen on ihan vain yksinkertaisesti rahattomuus. jotenkin turhauttavaa joutua ostamaan halvimpia tuoksuja, jotka eivät tuoksu kuin hetken ja kuluvat sitten pois.

  katja
  katja.pennanen@gmail.com

 164. 189

  sanoo

  Mä olen vähän sellainen, että tykkään monesta tuoksusta, enkä sitten osaa päättää mistä tykkään eniten!

  Mulla onkin ollut monta tuoksua samaan aikaan, ja oon käyttänyt niitä paljon fiiliksen mukaan. Nyt tuoksut on pikku hiljaa lopuillaan, eikä jäljellä ole enää kuin ihan viimeiset tipat kahdesta suurimmasta pullosta.

  Olen kesästä asti metsästänyt uutta tuoksua arsenaaliini, enkä ole vieläkään päässyt tulokseen. Olen tottunut siihen, että kotona on aina valinnanvaraa, mutta nyt kun valinnanvarat on lopuillaan, pitäisi tehdä joku valinta ja osata päättää mistä jaksaa tykätä joka päivä!

  Toivoisin todella että tämä tuoksupaketti osuisi nyt kohdalle, vaikuttaisi juuri siltä, että voisin fiilistellä näillä vaikka joka päivä eri sekoituksella! Tuoksut kuulostavat hyviltä, täytyy mennä johonkin lähimpään jälleenmyyntimarkettiin testailemaan, vaikkei tämä palkinto nyt osuisikaan kohdalle.

  Ihan mahtavaan aikaan tuli kyllä tämä vinkkaus tästä paketista, ei voi muuta sanoa! 😀

 165. 190

  Anonyymi sanoo

  Siksi että kyllästyn niihin pian. Siksi tämä setti olisi erityisen mieluisa =)

  Manamana (marisse@luukku.com)

 166. 191

  quiqui sanoo

  Minun on hankala löytää itselleni sopivaa hajuvettä ihan vaan sen takia, että moni tuoksuu ihollani aivan erilaiselta kuin pullossa/testerilapulla. Moniin ihaniin tuoksuihin tulee jotenkin sellainen pistävä tuoksu, mitä en missään nimessä haluaisi. En tykkää myöskään liian makeista tai liian mausteisista tuoksuista. Toki poikkeuksia löytyy, mutta arkikäytössä pidän kevyestä ja pehmeästä tuoksusta.

  chaosf@luukku.com

 167. 192

  sanoo

  minun on vaikea löytää sopivaa tuoksua, koska en oikein tiedä, mikä sopii minulle. pidän monista aika "miedoista" tuoksuista, mutta persoonallisempaa on hankala löytää.

 168. 193

  sanoo

  Itseasiassa suurin ongelma näin opiskelijana taitaa olla rahanpuute: en uskalla käyttää kymmeniä euroja pieniin pulloihin 🙁 Siispä tällä hetkellä onkin käytössä The Body Shopin Vanilla Body Mist, jota onneksi kehutaan kovasti!

  Jos kuitenkin rahaa olisi, niin voi mitä ihanuuksia voisinkaan omistaa – niitä kun kaikilta hajuvesihyllyiltä löytyy paljon!

  annimariakaterina@gmail.com

 169. 194

  Anonyymi sanoo

  Tuoksun löytäminen on vaikeaa, koska en tuoksuttelemaan mennessäni edes tiedä mitä etsin. Haluaisin jotain uniikkia, pehmeää, jotain minkä huomaa, mutta ei kuitenkaan liian voimakas. Tuoksun pitäisi olla nuorelle sopiva, mutta ei kuitenkaan liian lapsekas, sellainen liian hedelmäinen ja imelä tuoksu. Olen kokeillut monia ns. perustuoksuja, kuten vaniljaa, kookosta ym. ja kyllästyn niihin liian nopeasti, joten eipä sekään käy. Hajuveden valinta tuottaakin siis päänvaivaa aina kun se sattuu eteen.. :–D kyseinen setti voisi olla aika tehokas apu, varsinkin kun vaihtoehtoja on niin monia, ettei niihin taatusti kyllästyisi (-:

  taru-96@hotmail.com

 170. 195

  sanoo

  Koska odotan että tuoksu löisi minulta ensikokeilulla jalat alta. Vuosia sitten mieheni toi minulle tuliaiseksi maailman parhaan tuoksun, jota ei tietenkään saanut mistään muualta kuin juuri siitä maailmankolkasta (eikä enää sieltäkään). Olen varfmasti idealisoinut koko tuoksun mielessäni ja hylkään siksi kaikki vaihtoehdot, kun ne eivät heti ensikokeilulla vaikuta siltä kuin tuo ihanuus mielikuvituksessani. Siksi turhaudun kaupoissa enkä tuoksuttele hajuvesiä pitempään, vaikka niiden tuoksu luultavasti muuttuisi kun malttaisi vähän odottaa ja voisin sitten löytää vaikka mitä helmiä. Olen siis liian kärsimätön. 🙂

  uudemmatkuviot@gmail.com

 171. 196

  Neu sanoo

  Tykkään tosi monista ja monenlaisista tuoksuista. Mutta sellaisia tuoksuja, jotka ihan tosissaan iskevät ja erottuvat muista on tosi harvassa. Sen takia hyllyssäni onkin liuta kivoja mutta mitäänsanomattoman tuoksuja, ja sen oikean etsintä vain jatkuu.

 172. 197

  Anonyymi sanoo

  Tuoksun löytäminen on vaikeaa, kun en tarkalleen tiedä, millaista tuoksua halua. Tiedän, että tuoksu ei saa olla liian makea, tyttömäinen, vaniljainen tai kukkainen. Mutta en yhtään tiedä, millaisista yhdistelmistä mieluiseni tuoksu tulee. Kaupassa tulee aina tuoksuteltuja nättejä pulloja tai tunnettuja tuoksuja. vaikka ei monesti ole mitään käsitystäkään, pidänkö niistä. Ehkä tällain yhdistelemällä löytyy se minulle paras tuoksu, sillä kotona näin riittäisi vaihtoehtoja kokeiluihin.

  -Susanna
  susanna.pa@netti.fi

 173. 198

  sanoo

  Mulle tuottaa vaikeuksia se, että yleensä ne tuoksut, mitä himoitsen, on liian kalliita mun kukkarolle ja tuntuu jotenkin oudolta investoida hajuveteen enemmän kuin 50-60 euroa.

  Toinen on se, että en haluaisi tuoksua miltään perus Escadalta, ja vähän liian monet tuoksut on niin samanlaisia keskenään.

  Mutta noista Solinotes tuoksuista ihastuin ihan mielettömästi ajatukseen etenkin tosta kookoksesta ja vaniljasta! Ai että…

  leea.vinnikainen@hotmail.com

 174. 199

  sanoo

  Onpa mahtava keksintö. Tuohon voisi sijoittaakin tulevaisuudessa jos arpaonni ei kohtaa. Meikäläisen hajuvesiostokset kaatuvat yleensä yksinkertaisesti laiskuuteen. Ei jaksa haistella tuntitolkulla erilaisia purkkeja, jotka kuitenkin viiden minuutin tuoksuttelujen jälkeen haisevat samalta kaikki. Kassalle lähtee yleensä mukaan se sama vanha, vaikka vaihtelu jo virkistäisi.

 175. 200

  jossu sanoo

  Siksi, että purkkien ulkonäön perusteella minun on vaikea saada selkoa siitä, miltä hajuvesi tuoksuu. Ja mulla ei oikein hermo riitä siihen että suihkuttelisin koko kaupan kaikki hajuvesi purkit läpi, nenäkiihän siinä touhussa menee ihan sekaisin.. Eikä se oikeastaan kerro minulle mitään, jos joku sanoo että 'joo tämä tuoksu on pehmeä muttei ollenkaan tunkkainen' 😀 Tällä hetkellä mulla onkin vain YKSI hajuvesi, joka on minun mielestä tällaiselle ihanien hajuvesien rakastajalle todella suuri vääryys!!!! Lisäksi tietysti opiskelijabudjetti HIEMAN rajoittaa kaikenlaisen kosmetiikan ostoa, joten arvonta voitto ois ihan mahtavaa,varsinkin kun noista voi tosiaan yhdistellä vaikka kuinka monta erilaista tuoksua! Toivottavasti onnetar on mun puolella tällä kertaa, mulle kun ei ole luvassa tänä jouluna yhtään lahjaa niin kyllähän toi paketti piristäisi ja paljon!

  jossux_possux@hotmail.com

 176. 201

  Anonyymi sanoo

  Tuoksun löytäminen on vaikeaa, koska en yhtään tykkään liian makeista, liian kukkaisista, liian hedelmäisistä… ja sitten kun mennään sinne maustemaailmaan, mennään hyvin herkästi tunkkaiseksi.

  …ja sitten kun löytää yhden hyvän, ne lopettaa sen valmistuksen! Pöh.

  vanja(at)live.fi

 177. 204

  sanoo

  Mun on vaikea löytää itselleni hajuvettä, koska oon vielä nuori ja esim. seksikkäät tuoksut koettas mulla liian rohkeana. Tuoksu ei myöskään saa olla liian voimakas, sillä eihän kukaan vois tulla koulussa mun lähelle, jos ympärilläni leijailisi 2 metrin säteellä voimakas vaikka vaniljan hajuinen tuoksu. Tuoksun pitäisi siis olla kevyt, mutta haistettava esim. ohikulkiessa tai lähellä istuttaessa joten sen takia en ole vielä löytänyt sopivaa tuoksua itselleni. Haluasin myös vähän erikoisemman, kuin sen normaalin vaniljan tai hattaran tai omenan.

  NebuParsahh@hotmail.com

 178. 205

  Anonyymi sanoo

  Olen juuri nyt siirtymävaiheessa nuoruuden TODELLA makeiden, hedelmäisten tuoksujen ja aikuisuuden, sensuelliempien tuoksujen kanssa. Raivostuttaa. Kukkaistuoksut ovat liian makeita, mutta aikuiset tuoksut eivät vielä houkuta.

  oona.ahola@hotmail.com

 179. 206

  Terhi sanoo

  No onpas hauska idea! Oikean tuoksun osto löytyminen tuntuu hankalalta kun valinnanvaraa on niin pirusti. Jossakin välissä urakkaa kaikki ällöttää ja mikään ei iske. Ehkäpä tässä olisi ratkaisu!

 180. 207

  Oona sanoo

  olen liian ronkeli ja etsin juuri sitä täydellistä tuoksua. Ehdottomia suosikkejani ovat Jennifer Lopezin Miami Glow sekä Stalla McCartneyn Stella ja yritän löytää tuoksun joka löisi nuo.
  oona.forsman@gmail.com

 181. 208

  sanoo

  Suurin ongelmani tuoksun löytämisessä on pari täydellistä tuoksua, jotka jo omistan. Joskus vain kaipaisi vaihtelua, mutta tuntuu tyhmältä ostaa vähemmän täydellisiä.

 182. 209

  Anonyymi sanoo

  Saan helposti tuoksuista päänsäryn, mutta siitä huolimatta rakastan hajuvesiä.
  Lemppareitani ovat kirpakat, raikkaat tuoksut esim D&G Light blue.
  naela
  naela@luukku.com

 183. 210

  Anonyymi sanoo

  Miksi sinun on vaikeaa löytää itsellesi hajuvettä?

  *Minun on vaikea löytää sopivaa tuoksua, joka sopisi kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin. Välillä haluan tuoksua aistikkaan seksikkäältä, välillä tyttömäisen kukkaiselta ja välillä myskisen mystiseltä:) Tällainen setti olisi aivan mielettömän upea ja sopiva juuri minun tarpeeseen!

  t. tweeenies89@hotmail.com

 184. 211

  sanoo

  Mulla on jo pitkään ollut hakusessa tuoksu, mutta ongelmana on ollut se, että oikein mikään ei ole kolahtanut. Johtuu varmaan siitä, etten tarkkaan tiedä, mitä haluan. Tavallaan hedelmäistä, mutta samalla mausteista tai jopa raikasta ja kukkaista. Lähinnä tiedän, mitä en todellakaan halua (eli suurinta osaa haistamistani tuoksuista, varsinkin tunkkaiset tuoksut, ja liian vesituoksut), Sen takia tuo setti kuulostaa ihan loistavalta, nyt vaan peukut pystyyn, jos kerrankin onni potkaisisi 🙂

  – Shona
  sonja. maria@luukku.com

 185. 212

  Julia sanoo

  Tuoksujen kanssa vaikeaa on se, että tuoksu tuntuu aina olevan liian kevyt tai liian tunkkainen, tai sitten vain liian tylsä. Tämä setti kuulostaa kyllä huipulta!

  julspe@hotmail.com

 186. 213

  Anonyymi sanoo

  Ihanan tuoksun löytäminen on mielettömän vaikeaa sillä kaikki kokeilemani hajuvedet tuntuvat olevan vain toistensa kopioita… Osa on ensikokeilemalla kivoja, mutta myöhemmin aiheuttaa migreenin…

  Marja_cassandra@hotmail.com

 187. 215

  sanoo

  Ihana kombo! 🙂 Minun "ongelmani" on se, että tykkään leikitellä erilaisilla meikeillä eri menoihin ja siksi olisi kivaa, että hajuvesiäkin olisi paljon erilaisia. Tällainen mix-systeemi olisi tosi näppärä, kun vaihtoehtoja olisi muutamalla pullolla jo useita! Kookos kuulostaa jo pelkästäänkin ihanan kesäiseltä!

 188. 216

  sanoo

  Mulle sattuu aina näin: löydän jonkun ihanan tuoksun ja kohta jokatoisella on sitä samaa tuoksua, ja sit kaikki luulee et nyt toikin on haksahtanu siihen…mut toi vois olla sellanen, että voi tehdä sen oman sekotuksen ,ni kaikilla ei sit olis samaa…

 189. 218

  saara sanoo

  Valinnanvaikeus johtuu siitä, että en tiedä minkä tuoksun valitsisin, koska lähes kaikki miellyttävät mun nenää.. Ja kaikkia ei kuitenkaan voi ostaa, koska tuoksut ei oo halvimmasta päästä..

  saaraluv@windowslive.com

 190. 219

  sanoo

  Mulla ongelma ei oikeastaan ole tuoksun löytäminen – olen oikeastaan hyvinkin kaikkiruokainen ja vaihtelunhaluinen – vaan se, että kyllästyn tuoksuun ennen kuin pullosta on huvennut paljoakaan. Siispä ajatus loputtomasti yhdisteltävistä tuoksuista on todella kiinnostava!

  hipsuvarpainen (at) gmail . com
  (poista osoitteesta välilyönnit…)

 191. 220

  Sipe sanoo

  Täydellisen tuoksun löytäminen on osoittautunut vaikeaksi sen takia, että kyllästyn niihin jokaiseen todella helposti. Päivästä toiseen kun läträät niillä samoilla tuoksuilla, alkaa joka ikinen tökkiä jossain vaiheessa. Tämä setti kuulostaa just täydelliseltä mun kaltaiselle ailahtelijalle, joka voisi muutaman tuoksun avulla luoda taas uusia tuoksuja kyllästyttyään edellisiin!

 192. 221

  sanoo

  Mulle vaikeinta sopivan hajuveden löytämisessä on se, että kyllästyn tuoksuihin helposti enkä osaa vaan päättää. Usein mietin hajuveden ostamista niin kauan, että se lopulta ei tunnukaan enää oikealta. Ehkä sitä oikeaa ei siis ookaan vielä löytynyt? 😀

  postia.suville [at] gmail.com

 193. 222

  sanoo

  Mieheni on pihi eikä anna tuhlata rahaa hajuvesiin.:D No ei kun oikeasti olen todella tarkka ja vain harvat hajuvedet ovat tarpeeksi yksilöllisiä makuuni.

 194. 223

  sanoo

  Itselläni on vaikeaa löytää mieluista ja sopivaa tuoksua, koska opiskelijana minulla on aika vähän rahaa investoida hajuvesiin (yleensä kun tuoksuttelen, onnistun löytämään mieluisimman sieltä kalliimmasta päästä…) JA vaikka investoisinkin esimerkiksi yhteen kalliimpaan hajuveteen, niin astmani takia se ei _välttämättä_ sovi, jolloin lievästi ketuttaa rahanmeno.

  Purkkien ulkonäkö on IHANA♥

  joota94@hotmail.com

 195. 224

  hanneh sanoo

  …ehkä siksi, että haluan joka tilanteeseen eri tuoksun. Yhdistän usein jonkun tuoksun tiettyyn tilanteeseen ja muistan sitä kautta. Tässähän olisi oiva setti ja apu tähän 🙂
  vara_h(a)suomi24.fi

 196. 225

  sanoo

  Olen vaan todella kranttu tuoksujen suhteen. Luulen myös että mun ominaistuoksu on jotenkin epätavallinen kun monet tuoksut muuttuu hetken kuluttua pistäviksi ihollani. 😛

 197. 226

  sanoo

  Mun on tosi vaikea löytää hajuvettä, olen vaan niin kranttu. Luulen myös että mun ominaistuoksu on jotenkin erikoinen kun moni tuoksu muuttuu iholla jonkin ajan kuluttua aika pistäväksi. 😛

 198. 227

  Anonyymi sanoo

  Tuoksun löytäminen on vaikeaa, sillä usein koen eri tuoksujen liityvän eri tunteisiin ja mielialoihin, ja hankalaa täämä on siksi, että olen niin tuuliviiri, joten tuntemukset ja mielialat vaihtelevat vähän väliä, joten tuntuu, että tuoksu on aina väärä! 😀 Tällä systeemillä voisi tuoksua vaijtaa helposti päivän mittaan 🙂

  Kati T.

 199. 228

  sanoo

  Minulla on ongelmana juuri tuo, että kyllästyn niin helposti yhteen tuoksuun! Etsin innokkaasti uusia hajuvesiä, mutta aina tuntuu, että jotakin puuttuu ja siksi ne tuppaavat jäämään kaupanhyllyille. Ehkäpä tällainen monipakkaus olisi sopiva minulle 🙂

  sirqttaja@gmail.com

 200. 229

  Anonyymi sanoo

  Koska olen laiska etsimään hajuvesiä, ja maksamaan niistä liikoja 😀 Yleensä otan vain ekan siedettävän tuoksuisen suht halvan ja suihkuttelen sitä jonkun verran kunnes kyllästyn. Ihailen niitä jotka jaksaa keräillä ihania hajuvesiä, maksaa niistä, itsekin haluaisin niitä hyllylle!

  minka.nuutinen@gmail.com

 201. 231

  Anonyymi sanoo

  Kerrot tuoksujen olevan simppeleitä ja selkeitä. Tämä kuvaus osui minuun, koska toivon tuoksuni olevan hyvin selkeä ja raikas. Toki mielellään myös keveä ja simppelu tuoksultaan, koska olen asiakaspalvelutyössä hoitoalalla ja täten en voi enkä halua tuoksua kovin voimaakkaalle tuoksulle. Yksi esittelemistäsi tuoksuista, johon ihastuin oli clean-sarja ja erityisesti muutamat tietyt tuoksut siitä (esim. warm cotton, aah) ja nyt tämäkin kuulostaa lupaavalta lukuisten vaihtoehtojen vuoksi. Tällä saisin todellakin vaihtelua omaan elämääni tuoksujen kautta, koska vaihtoehtoja on niin huima määrä! En malta odottaa tämän testausta!

  K

  kristiinan (a) hotmail.fi (välit pois)

 202. 232

  sanoo

  Oi tämä kuulostaa niin ihanalta ! Minä en löydä tuoksua. Nenäni on niin herkkä, ettei se kestä monen eri tuoksun haistelemista peräkkäin ja olen todennut, että tykkään liian aikuisista tuoksuista jotka kuitenkin ihollani muuttuvat tunkkaisiksi. ( jos siis jotain päädyn kaupassa iholle kokeilemaan) Jotenkin tuntuu etten tykkää sekalaisista tuoksuista joten tälläiset suorat tuoksut voisivat olla mitä mainioimpia minulle 🙂

  gonewiththenails@gmail.com

 203. 233

  sanoo

  Rakastan hajuvesiä yli kaiken, mutta valitettavasti minun täytyy käyttää vain niitä Seppälän halvimpia hajuvesiä.
  Ah ihana opiskelijabudjetti <3

  Niiden tuoksussa ei sinänsä mitään vikaa ole, mutta tuoksu ei kestä iholla kovinkaan pitkään. Olen haaveillut ties kuinka monta vuotta jostain KUNNOLLISESTA hajuvedestä. Tämä sekoittelumahdollisuus vaikuttaa tällaiselle päättämättömälle tytölle aivan loistavalta vaihdoehdolta 🙂

  jannnika@gmail.com

 204. 234

  sanoo

  Suurin syy on varmaankin se, että on ajan myötä tullut hyvin nirsoksi tuoksujen suhteen, joku uutuus voi aluksi tuoksua hyvältä mutta pian siihenkin kyllästyy. Kaikissa on aina jotain ylimääräistä, joten nämä pelkistetyt tuoksut saattaisivat toimia hyvinkin koska niitä voi yhdistellä oman maun mukaan 🙂

 205. 235

  AnnaL sanoo

  Eka blogiarvonta johon osallistun 😀 Olen aika nirso tuoksujen suhteen ja saan niistä helposti päänsäryn. Tämä setti kuulostaisi minulle sopivalta.

  roovel@netti.fi

 206. 236

  Anonyymi sanoo

  Ihastun yleensä hajuveteen sen alkutuoksun perusteella, mutta tietenkin hetken iholla oltuaan, tuoksu muuttuu (ja yleensä se ei miellytä yhtä paljon kuin alkutuoksu). Pitäisi siis löytää hajuvesi, joka olisi joka vaiheessa yhtä ihana.

  -Tiuku
  ainov83 (miukumauku) hotmail.com

  p.s. harvemmin kukaan enää sanoo @-merkkiä miukumaukuksi. 🙂 kaippa sitä on jo ihan muinaismuisto itsekkin 🙂

 207. 238

  sanoo

  Sopivaa tuoksua olen etsinyt kauan, ja olen aika vaativa, sillä en halua kyllästyä hajuveteen nopeasti, välillä tykkään makeista hajuvesistä, ja välillä ne ällöttävät, raikkaista, ja välillä vahvoista, ja tällä budjetilla ei ole varaa ostaa kymmentä eri pulloa kaappeihin pyörimään… Setti kuullostaisi juuri täydelliseltä ja vaihtelevalta omiin tarpeisiini, ja olisikin siksi täydellinen joululahja minulle!:)

 208. 239

  Anonyymi sanoo

  Oon liian laiska rupeamaan nuskimaan kaupoissa/laivalla miljoonaa eri hajuvettä, koska tiedän että parin viikon päästä en jaksa enää suihkia sitä päälleni, koska haju alkaa ällöttämään tai muistuttamaan jostakin ällöttävästä aisiata, tarvisin siis montaa erinlaista. 😀

  julia.hirvi@kpedu.fi

 209. 240

  Anonyymi sanoo

  Tällä hetkellä suurin syy sille, etten ole löytänyt itselleni lempparihajuvettä on se, ettei rahatilanne salli ostaa juuri sitä itselle mieluista hajuvettä 😛 Yleensä kun se tuoksu, mihin ihastun, on juurikin sieltä kalleimmasta hintaluokasta 😉

  T. Anne
  o9kuan01@gmail.com

 210. 241

  sanoo

  Koska en vaan jaksa nuuhkia kaupassa miljoonaa eri hajuvettä ja sitten tuntuu että ne ei sovi mulle kuitenkaan…

 211. 243

  sanoo

  On paljon tuoksuja, jotka eivät sovi minulle, vaan ne aiheuttavat yksinkertaisesti päänsärkyä. Lisäksi ihoni on siitä vaikea, että monet tuoksuvivahteet eivät toistu siitä kovin hyvin, vaan jäävät hyvin hailakoiksi ja häipyvät taustalle. Tuoksujen sekoittelu kuulostaa aivan ihanalta! Aikoinaan Body Shopeissa pystyi sekoittamaan itse omat tuoksunsa, sitä kaipaillen…

 212. 244

  sanoo

  Minun on vaikeaa löytää itselleni sopiva tuoksu koska olen liian ailahtelevainen! Usein käy niin että löydän ihanan tuoksun ja haikailen sitä pitkään, opiskelijan budjetilla kun ei voi tehdä hätiköityjä päätöksiä! Kun minulla sitten on varaa ostaa tuoksu se ei enää olekaan niin mielenkiintoinen vaan se vieressä oleva vaaleanpunaisella rusetilla koristeltu alkaakin kiehtoa enemmän, piiri pieni pyörii…

 213. 245

  jennna sanoo

  Minun on vaikea löytää itselleni sopivaa hajuvettä, sillä kyllästyn tuoksuihin niin helposti. Olen myös todella vaativa tuoksujen suhteen, sillä pukeutumistyylini ja hajuvesi vaihtelevat mielialani mukaan päivittäin.

  jenna.holappa [at] luukku.com

 214. 247

  Paula K. sanoo

  Koska en vain koskaan tiedä, minkälaisen tuoksun haluaisin. Sitten kaupassa eri tuoksuja tuoksutellessani menen ihan sekaisin ja lopulta lähden aina tyhjin käsin.

  paulakooo@gmail.com

 215. 249

  Anonyymi sanoo

  Koska kaikki tuoksut tuntuu jotenkin paljon paremmilta muiden iholla! Muutenkin "sen oikein" löytäminen vaan on jotenkin niiiin vaikeeta!

 216. 250

  sanoo

  Mun on hankala löytää juuri sitä oikeaa hajuvettä, kun niitä vaihtoehtoja löytyy niin hemmetin paljon! Jokasella kerralla on ainakin viisi eri haisteltavaa, jo kotona netistä bongattua tuotetta, ja sitten siellä kaupassa luku vaan suurenee… Olisi vaan niin helppoa ostaa kaikki kerralla, mutta siinä ollaan jo seuraavan kysymyksen edessä, eli mistä sen rahan niihin kiskaisisi? Niimpä.

  erikalehtinen@hotmail.com

 217. 251

  Anonyymi sanoo

  Rakastan tuoksuja, enkä koskaan lähde kotoani suihkauttamatta hajuvettä. Olen kuitenkin hirveän vaativa tuoksun suhteen. Hiemankin liian raskas tai nenään tuntuva tuoksu saa pääni kipeäksi. Mielestäni pitää tuoksua hyvälle ja raikkaalle, mutta tuoksu ei saa tulla liikaa esille. Hankala juttu. En ole vuosikausiin ostanut tuoksua yhdellä nuuhkaisulla, sillä hyllyillä on paljon vikaostoksia. Niitä sitten lahjoittelen tutuille. Etsin aina uutta ihanaa tuoksua, mutta sen löytymnen on kiven takana. Olen niin monet hajuvedet testannut ja toki käyttänytkin, että yleensä tunnistan ihmisen "päällä" olevan tuoksun yhdellä nuuhkaisulla.
  Jotenka tällainen omana nenänä toimiminen tuntuu mielenkiintoiselta ja haastavaltakin vaihtoehdolta.

  eevanyman@windowslive.com

 218. 252

  Anonyymi sanoo

  Tosi vaikea löytää tuoksua itelleni, johon en ihan kohta kyllästyisi tai joka ei aiheuttaisi migreeniä usein käytettynä!

  Oikeastaan mulla on tällä hetkellä vaan yksi, jota voin käyttää millon vaan, Hugo Bossin Essence de Femme. Koko ajan on etsinnässä joku samantyyppinen, mutta taitaa olla lähes mahdotonta löytää tai pitää olla tosi hyvä tuuri. Migreenin takia kun ei voi kovin montaa "sopimatonta" tuoksua kerralla haistella.

  Oho, s-posti unohtui edellisestä! mervi.katriina@hotmail.com

 219. 253

  PauliinaH sanoo

  Olen yrittänyt etsiä sitä Oikeaa tuoksua jo moooonta vuotta, mutta olen niin vaativa, ettei sellaista tuoksua ole vielä tähän päivään mennessä löytynyt – kovista etsinnöistä huolimatta. Jospa vaikka noilla saisin itse yhdisteltyä sen juuri Minulle Oikean tuoksun. 🙂

  pauliinahar@gmail.com

 220. 254

  Anonyymi sanoo

  Ei ole rahaa kalliisiin hajuvesiin. Ja vaikka saisinkin esim joululahjaksi haluamani kalliin hajuveden, niin kyllästyn noin kuukaudessa. Haluan eniten flirttailevan, mutta ei siltikään halpamainen tuoksu.
  ps. Olis tosi kiva kokeilla näitä!

  oonlindaa@hotmail.com

 221. 255

  sanoo

  Haluan tuoksua uniikilta ja omata tuoksun niin, että muutkin tunnistaisivat tuoksun "minun tuoksukseni". Mutta monet hajuvedet ovat massaa ja monet tuoksuvat samalta. Vaikka minulla on monta lempparia, haluaisin vielä löytää yhden uniikimman ja räväkän sekä muistettavan tuoksun!

 222. 256

  sanoo

  Tuoksun löytäminen on vaikeaa, koska vaihtoehtoja on niin paljon, joten en koskaan osaa päättää minkä lopulta valitsisin. Valintaa vaikeuttaa myös se, että omasta mielestäni tuoksut tuoksuvat pullossa ja muiden iholla aina hyvältä, mutta kun laitan niitä omalle iholle tuoksu tuntuu muuttuvan aina ja jotkut tuoksut tuoksuvat jopa todella pahalta ihollani. Sitä oikeaa tuoksua siis vielä odottelen.

  tiia.skytta@luukku.com

 223. 258

  Anonyymi sanoo

  Olen hyväksynyt kymmenen vuoden aikana vain pari tuoksua ja niitäkään kahta ei myydä enää suomessa. Joudun siis tilaamaan tuoksuni ulkomailta ja ihmettelenkin että eikö muka kauppojen sadoissa ja tuhansissa tuoksuissa ole yhtään mulle sopivaa?! Olen siis hiton ronkeli enkä haluaisi olla. Tämä paketti ratkaisisi ongelman kun voisi itse tehdä haluamansa tuoksun.

 224. 259

  sanoo

  Vaihdan tuoksua aina mielialan mukaan, ja budjetti hankaloittaa tätä mielihalua aivan liikaa 😀 Tuntuu, että pitäisi omistaa kaikki hajuvesiosastojen tuotteet, joka on käytännössä mahdotonta ja tyhmää, sillä kyllästyttyäni moni oikeasti hieno tuoksu on jäänyt pöydänkoristeeksi vain puoliksi käytettynä… Tämä kuuden tuoksun setti kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta 😀

  henzunen@hotmail.com

 225. 261

  Herttarouva sanoo

  Olen niin hiton ronkeli =) Mikään ei vaan kelpaa kaupan sadoista ja tuhansista vaihtoehdoista, en edes tiedä onko minulle kelpaavaa vielä tehtykään. =(

 226. 262

  rilla sanoo

  Minun on vaikea löytää hajuvettä, koska yleensä päädyn siihen, että haistelen jotakin mieleistä tuoksua liian kauan, jolloin saan päänsäryn, eikä se tuoksu enää sen jälkeen olekaan yhtään mieleinen!

  Toinen tilanne on se, että mielestäni tuoksut tuoksuvat samalta, enkä oikein edes tiedä, mitä haluan. Kolmas normaalitilanne on se, että kun kävelen pullo kätösissäni kassalle, alan miettiä ja vatvoa, että ostanko vaiko en, onko se sittenkään NIIN hyvä tuoksu että pitäisi ostaa? Maksaako se sittenkin liikaa? Tulenko käyttämään sitä kuitenkaan?

  On se hankalaa olla hankala, kun ajattelee joskus liikaa!

  marilla-@hotmail.com

 227. 264

  sanoo

  Ongelmani on valinnanvaikeus! Tykkään kaikenlaisista tuoksuista ja siksi onkin vaikeaa päättää, tuo olisi ihana setti siinä mielessä että olisi sitten vaihtelua ja uskon että kaikkia tulisi käytettyä 😉

  maria2109@windowslive.com

 228. 265

  Anonyymi sanoo

  Vaikeuksia tuottaa se, etten osaa päättää lempituoksujani. Mielialojen mukaan kulkevana ihmisenä tuntuu, että jokainen tuoksu on ihana ja sopii johonkin tiettyyn hetkeen. En ole vielä niin yllytyshullu että olisin ryhtyny ostamaan jokaista mielihaluani tyydyttävää tuoksua!

  viher_kasvi@hotmail.com

 229. 266

  Anonyymi sanoo

  Suurin ongelma hajuveden valinnassa on se, että jotkut tuoksut voivat alkaa särkemään päätä, jos tuoksu on liian voimakas. Ei myöskään saa olla liian tätimäistä, vaan nuorekasta ja kepeää. Mutta ei niin nuorekasta kuitenkaan, että tuoksuu teinille. 😀 Pitää tuoksua, mutta ei liian vahvasti. Lista on suunnilleen loputon! Mutta kookoksesta ja vaniljasta pidän kovasti, jos sitä tuoksussa on. Myöskin sen samainen Yvesin Karhunvatukka löytyi teininä myös minun hyllystäni.

  Suosikkituoksujani ovat tällä hetkellä Laura Piagiotin Laura, Escadan kesätuoksut sekä Coco mademoiselle. Hauskinta palautetta minkä olen tuosta Laurasta saanut, oli se kun miespuolinen henkilö lähes varasti kaulahuivini, koska ei meinannut saada nenäänsä siitä irti. Kuulemma tuoksu oli niin hyvä, että olisi voinut rypeä siinä vaikka itse. 😀

  darthmuju@gmail.com

 230. 267

  sanoo

  Minun on vaikea löytää itselleni tuoksua koska olen niin häilyväinen. Ihastun, rakastun ja hylkään. 😉 No ei nyt aivan noin mustavalkoisesti mutta en voi tyytyä vain yhteen vaan haluan monta. Lisäksi tuoksumieltymykseni vaihtelee kausittain.

 231. 268

  sanoo

  Mulla on varmaan niin outo ihon ph, ettei mikään tunnu sopivan. Suurimmasta osasta tuoksuja tulee pää kipeäksi ja hyväksi luulemani tuoksu muuttuu iholle ihan joksikin muuksi. Kaikki on jotenkin liian metallista, kukkaista tai ylihedelmäistä. Ruotsin laivamatkan aikana olen saattanut haistella lähemmäs 50 eri tuoksua löytämättä mitään hyvää, toki pitäen parin tunnin taukoja ja haistellen kahvinpapuja välissä. Ainoat tuoksut mitkä todella tuntuvat sopivan minulle ovat myskisiä ja vaniljaisia. Kenzon Vintage on ihan paras, mutta sehän olikin sitten vain kesätuoksu parin vuoden takaa. Myös Kenzon Amour iskee ja pari muuta ihan kivaa tuoksua on löytynyt. Oon aina ihmetellyt ihmisiä, jotka kävelee uuden tuoksun luo, suihkauttaa sitä ja lähes joka kerta toteaa "IHANA". Musta ois mahtavaa jos löytäisin yhtä helposti ihania tuoksuja. No mutta onhan se metsästyskin omalla tavalla palkitsevaa. Täydellisen tuoksun kun löytää, niin oi sitä riemua! Niin ja btw miesten tuoksuista on NIIN paljon helpompi tykätä. Sieltä osastolta löytyis vaikka mitä kivaa. 🙂

 232. 269

  roosa sanoo

  omaa tuoksujenhankintaa estää lähinnä se, että asun aivan ns. "jumalan selän takana", sokkona netistä tilailu ei oikein innosta. tietenkin aina sillointällöin pääsee suurempiin kaupunkeihin, mutta säännöllistä tuoksujen tutkailua en vain pääse harrastamaan..

  pinviini123@hotmail.com

 233. 270

  sanoo

  Itselläni on vaikeuksia löytää yleensä budjetin takia ihanaa tuoksua! Harvoin uskallan edes kunnon hajuvesiä tuoksutella, ettei vaan löytyisi kallista ihanuutta joka pitäisi sitten itkien jättää hyllyyn hintalapun takia…

  anime_witch@hotmail.com

 234. 271

  sanoo

  En osaa valita, mikä olisi se paras hajuvesi! Aina uudelleen eksyn hajuvesihyllyjen äärelle tuoksuttelemaan, joko se ihanuus löytisi, mutta ei. Yks on ihan kiva, toinen liian makea, kolmas liian tunkkainen, neljäs turhan pistävä. Vai miten päin se nyt meni, mikä olikaan se kiva ja mikä liian tunkkainen? Niin ja mites sitten kun tuoksu muuttuu iholla? Loppupeleissä olen vaan entistä enemmän sekaisin siitä, että mikä se paras onkaan ja olen onnistunut hommaamaan itselleni kunnon päänsäryn. Tyydyn siis vain poistumaan hajuvesihyllyltä kiroten, että kaikki buranat on kotona…

  Ja silti taas seuraavalla kerralla uusiksi!

  tanja_0991@hotmail.com

 235. 272

  sanoo

  Minulle on käynyt niin, että tuoksu on vaikuttanut kaupassa sopivalta, mutta sitten käytössä tuoksu on alkanut vaikuttaa liian vahvalta makuuni.

  Joskus on käynyt niin, että tuoksu alkaa tuntua tylsältä ja arkiselta.

  Lisäksi tuoksun valinta on rankkaa, koska nenä turtuu nopeasti eri tuoksuihin. Tuoksu pitäisi valita usealla shoppailukerralla, mutta siihen ei välttämättä kärsivällisyys riitä.

  -Marikki
  pokkaritaivas@gmail.com

 236. 273

  sanoo

  olen sekä fiilispukeutuja, että fiilistuoksuja. on vaikeaa koittaa päättää, millainen tuoksu voisi sopia useimpiin päiviin…

 237. 274

  sanoo

  Mielialani vaihtelevat niin nopeasti, ettei mikään hajuvesi pysy niiden mukana. Tarvitsen todellakin tuoksusetin, josta sekoittamalla saan aikaan aina uuden tuoksun, joka ehkä vielä pysyisi mielialojeni perässä…:)

 238. 275

  sanoo

  Hajuvesien löytäminen on vaikeaa, koska niissä kaikissa tuntuu olevan liian paljon kaikkea yhtäaikaa. Pidän hyvin puhtaista tuoksuista, pelkkä kookos, pelkkä vanilja, pelkkä lakritsi ja niin edelleen. Tämän kaltainen systeemi siis sopisi minulle paremmin kuin hyvin!

 239. 276

  Anonyymi sanoo

  Valinnanvaraa on liikaa, pitäisi kuluttaa kaupoilla aikaa valtavasti että saisi perattua tarjontaa vähitellen ajatuksen kanssa tuoksutellen läpi. Asetan myös hajuvedelle ehkä liiankin tiukkoja kriteerejä… Hankalaksi etsinnän tekee myös se että tuoksut joista pidän eivät useinkaan tunnu omilta itseni yllä, jolloin on vaikeaa lähteä etsimään mitään.
  idioottivarma @ gmail.com

 240. 278

  Anonyymi sanoo

  Heippa

  Haluaisin löytää raikkaan ja kevyen arkituoksun. Tämä tuntuu olevan mahdotonta! Tuntuu että kaikki tuoksut ovat joko liian kukkaisia ja vahvoja tai liian makeita, tummia, synkkiä….
  Ihastuin kerran appelsiinikukalle tuoksuvaan ihovoiteeseen ja ajattelin, että sellaisen kevyen kukkaisen ja huumaavan tuoksun kuin löytäisi.
  viikonloppuisin taas pidän mausteisemmista tuoksuista mutta niistäkin on vaikea löytää sellainen mihin ei heti kyllästyisi.
  Ihastuin heti näihin esittelemiisi tuoksuihin! Näistä saisin itse sekoitella mielialan mukaan erilaisia tuoksuja.

  T: Sarrrbe
  sarisvensk@hotmail.com

 241. 280

  sanoo

  Oi mä niin haluan ton <3
  Mulle tuoksun löytämisessä vaikeus on varmaan siinä että kaikissa tuntuu olevan jotain vikaa 😀 Tai sitten kun löydän hyvän, se maksaa ihan älyttömästi. Kyllästyn myös nopeasti, joten pullon on oltava tarpeeksi pieni 😉

  janette.salminen@hotmail.fi

 242. 281

  Anonyymi sanoo

  suurin ongelmani "sen oikean" tuoksun löytämisessä on rahapuoli 🙂 tuoksuttelen kaupassa ihania, kalliita ja laadukkaita tuoksuja, mutta lähden kotiin kuitenkin jonkun halppistuoksun (alle 30e) kanssa ja kotona sitten harmittelen kun tuoksu ei pysy iholla edes paria tuntia… 🙂 tykkään myös vaihdella tuoksua päivittäin, minkä vuoksi onkin erittäin vaikeaa päättää mihin tuoksuun investoisin…

  tuulisi_@luukku.com

  t.Tuuli:)

 243. 282

  Anne-Mari sanoo

  Koska en oikein tiedä, millaisista tuoksuista pidän. Ehkä se vaihtelee mielialan mukaan. Hajuvesi, joka tuoksuu kaupassa aivan ihanalta, alkaa käytössä ärsyttämään. Hajuvesi on aina niin kallis ostos, että huti harmittaa vietävästi. Tai sitten pitää käyttää sellaista, joka ei välttämättä tunnu ollenkaan omalta.

  am.kuoppala@gmail.com

 244. 283

  sanoo

  Äh tää on ikuinen ongelma! Tuntuu että tuoksut ovat ihania siinä paperilappuslla. Mutta kun ne saavat viettää muutaman hetken ihoni kanssa, niistä tulee tunkkaisia, miehekkäitä ja raskaita! Minä kun pidän kevyistä ja sellaisita jotka tuoksuvat selkeästi jollekkin, esim sitruksille ! Myös tuo kookos ja vanilja viehättää kovasti. Ainut tuoksu joka näin toimi oli aikoinaan The Body Shopin valikoimasta, kun siellä oli vähän sama idea kuin tässä, eli tuoksuja voi sekoitella. Mutta kohta sekin on loppu ja valmistushan on loppunut jo ajat sitten…

 245. 284

  Anonyymi sanoo

  Minun on vaikea löytää sopivaa tuoksua, koska pidän siitä, että tuoksu tuoksuu joltain yhdeltä asialta. En pidä sekoitteista, vaan rehellisesti appelsiinin, ruusun tms. tuoksusta. Lisähaastetta tuo se, että tuoksun pitäisi olla sama myös ihollani, eikä muuttua ominaistuoksuni vuoksi tiesmiksi lakritsa-aromiksi..

  -Morgaise
  morgaise@hotmail.com

 246. 285

  Radler sanoo

  On hankalaa löytää tuoksua, kun etsii täydellistä! Mietin, mitä tuoksu kertoo minusta, miltä se muiden nenään tuoksuu ja onhan se samaan aikaan tarpeeksi lämmin että raikas, voimakas mutta luonnollinen. Etsin siis todella hankalasti yhdisteltäviä ominaisuuksia samasta tuoksusta!

  flincki@gmail.com

 247. 286

  sanoo

  Hajuveden valinta on minulle mutkikas tapahtuma. Tuntuu, että moni testerissä huumannut tuoksu muuttuu ihollani kitkeräksi ja epämiellyttäväksi. Joudun siis kokeilemaan joka tuoksun iholleni ja näin ollen valintaa ei tehdä yhden eikä kahden ostosreissun aikana. Kyllästyn myös helposti hajuvesiini joten uskon, että tällainen setti, kymmenine muokkausmahdollisuuksineen olisi juuri minulle sopiva! -BabyD

 248. 287

  sanoo

  Tuoksua on vaikea loytaa, koska tiedan tasan tarkkaan mita haluan. Hedelmaista, ei kukkaista. Aavistus vaniljaa seka raikkautta. Onnistuin kerran jopa sekoittamaan eri tuoksuoljyista itselleni sopivan kokeilemalla ja parjasin silla lahes vuoden. Enpa onnistunut toista kertaa, koska en mitannut osia :l Viimeisin tuoksu, josta pidin oli Versacen. Olisin ostanut lisaa jalleen paremman puutteessa, mutta sen valmistus lopetettiin. Eli nyt olen arviolta ollut viisi vuotta ilman paivittaista hajuvetta. Olen tuoksutellut tana aikana ties kuinka monet tuotteet lentokentilla ja laivoilla. Se oikea ei ole vain tullut vastaan. Tai sitten se pitaa sekoittaa jalleen itse.

 249. 288

  Linda sanoo

  Ehkä siksi, että kyllästyn tosi helposti tuoksuihin, ja hajuvedet tulevat yleensä melko kookkaissa pulloissa. Tällainen setti olisi siksi juuri täydellinen kokeilevalle tuoksuihmiselle. Oon myös etsinyt kauan hajuvettä, jossa olisi kunnolla kookosta! lindiksen(a)gmail.com

 250. 289

  Anonyymi sanoo

  Taidanpa olla liian vaativa tuoksujen suhteen, vaikka hajuvesiä hyllystä löytyy reilusti, niistä oikein mikään ei miellytä. Tässä vasta näppärä keksintö, kuukauden joka päivälle oma tuoksu, kuullostaa hyvältä!

  sini.naumanen2@kpedu.fi

 251. 290

  sanoo

  Mulle käy aina juuri niin, että kuvittelen löytäneeni täydellisen tuoksun, mutta kyllästyn siihen viimeistään kuukauden kuluttua.

  sani-ma(at)hotmail.com

 252. 291

  sanoo

  Itse tiedän aikalailla, minkä tyylisistä tuoksuista pidän, mutta ongelmaksi muodostuu se, että vaikka tuoksu on pullossa ja tuoksutellessa ihanan tuoksuinen, iholle laitettaessa hajuvedestä tuoksuu läpi jokin pistävä, joka aiheuttaa päänsärkyä. Tämän vuoksi olisikin ihan mahtavaa, kun voisi itse sekoitella tuoksunta, niin voisi suoraan eliminoida ne "ei toimivat" tuoksut.

  sinisilmatytto@hotmail.com

 253. 292

  Meu sanoo

  Tuoksun löytäminen on hankalaa, koska olen ilmeisesti migreenin ansiosta aika tuoksunirso, aina jokin rupeaa tökkimään ennen pitkää. Yleensä päädynkin sitten siihen kevyimpään ja huomaamattomimpaan mahdolliseen, vaikka todellisuudessa rakastan hedelmäisiä ja metsäisiä tuoksuja yli kaiken – viime kesänä repäisin ja sijoitin opiskelijabudjetista hurjanpaljoneuroja "luottotuoksuni" sijaan L'eau Par Kenzo Wild -kausituoksuun. Olihan sekin mieto, mutta sen hetken kun ei oma nenä ole vielä tottunut, sen pehmeä hedelmäisyys oli juuri täydellistä. Pullo alkaa vaan huolestuttavasti saavuttaa viimeisiä millejään, eli taas olisi "mission impossible: find the perfect perfume" edessä. Senkin takia tuo setti kuulostaa ihan mielettömän hyvältä idealta, saisi kerrankin juuri sellaisen tuoksun kuin itse haluaa luoda, ja lisäplussana kyllästymistäkään ei pääsisi ihan heti tapahtumaan. ^_^

  mildeia (a) gmail (dot) com

 254. 293

  sanoo

  Tykkään raikkaista tuoksuista, mutten kuitekaan "veden tuoksuisista". Kaupassa moni tuoksu on ihana, mutta sitten kotiin tuotuna huomaan kerta toisensa jälkeen ostaneeni joko liian makean tai liian hennon tuoksun. Tällä hetkellä suosikkituoksuni on Celine Dionin Sensational. Olen ties kuinka kauan yrittänyt metsästää samantyylistä, mutta laadukkaampaa ja kestävämpää tuoksua, muttei onnistu.

 255. 295

  Anonyymi sanoo

  Minun on vaikea löytää sopivaa tuoksua, koska innostun tuoksuttelemaan useita tuoksuja kerralla ja lopulta kaikki tuoksut sekoittuvat nenässäni enkä enää haista mitään.

  Lisäksi vaikeaa on se, kun useat tuoksut muuttuvat iholla erilaisiksi kuin suoraan pullosta nuuhkittuna. Joku ihana tuoksu saattaakin olla iholla aivan kamala. Ja tietenkin ne vaihtelevat myös ajan mittaan, eli aamulla laitettu hajuvesi tuoksuu illalla erilaiselta.

  Testaamiseen pitäisi siis käyttää rutkasti aikaa!

  Olen myös melko noviisi siinä, että saatan pitää jostain tuoksusta kovasti, mutta en tajua että en tahdo itse tuoksua siltä. Tai siis tajuan sen vasta kun vahinko on jo tapahtunut ja taas yksi hajuvesi jää istumaan hyllyyn käyttämättömänä.

  sofie_66 (at) luukku.com

 256. 296

  Anonyymi sanoo

  Ennen minun oli hankalampi löytää tuoksuja, kun aina tuli ostettua samaa, minkä jämät kaapista löytyivät tai vastaavasti ihan samantapainen tuoksu. Tutustuttuani paremmin tuoksujen maailmaan ja yhden ainesosan vaikutukseen yhdessä tuoksussa löytyi ihan uusia tuulia ja suosikkeja. Nykyään käytän enää harvemmin hedelmäpommeja, vaan nimenomaan myski on sellainen, minkä ollessa mukana tuoksussa, tykkään suurella todennäköisyydellä tuoksusta. 🙂

  -Jen
  tiitiainen_05@hotmail.com

 257. 297

  Anonyymi sanoo

  Moni tuoksu on "ihan kiva", mutta todella mieluisia on vaikea löytää. Niinpä jätän usein ostamatta mieluummin kuin että ostaisin jonkin, josta en ole ihan varma. Monet tuoksut ovat myös liian pistäviä, liian nopeasti haihtuvia, liian kalliita…

  pikkumyy007@gmail.com

 258. 298

  Anonyymi sanoo

  Ongelma on myös se, että esim. töissämme on kiellettyä käyttää hajusteita allergikkojen vuoksi. Muutenkaan en enää uskalla oikein tuoksuja käyttää (vaikka niitä rakastankin). Pelkään, että vierellä oleva saa allergisen kohtauksen. Tuoksuja tohdin käyttää enää vain tuttujen ihmisten läsnäollessa.

  Nimimerkki Sallimus

 259. 299

  Anonyymi sanoo

  No, itse asiassa ei ole vaikeaa! Tiedän kolme täydellistä tuoksua jotka ovat keskenään hyvin erilaisia mutta jotka sopivat mulle täydellisesti. Tää olisi ihana setti anyway, niin hulluna olen hajuvesiin.

  syysmuumi@gmail.com

 260. 301

  Anonyymi sanoo

  Koske en vain osaa päättää. Menen aina aivan sekaisin hajuvesikaupoilla ja päädyn kuitenkin valitsemaan jotain, joka sitten tuntuu oudolta ja ei niin omalta kotona. Pidän myös puhtaista tuoksuista, ja tuo mahdollisuus että voin itse muokata tuoksua kuulostaisi juuri minulle sopivalta, sillä löytäisin tästä varmasti ne toimivimmat yhdistelmät juuri minulle.

  elinak@netikka.fi

 261. 302

  sanoo

  oi miten ihana keksintö! minun on vaikeaa löytää sellaista tuoksua, joka olisi illallakin vielä ihana omalla ihollani. siksi joudun käydä testaamassa liikkeessä hyviltä vaikuttavia tuoksuja monen monta kertaa, ja vain äärimmäisen harvoin vielä muutaman tunnin päästäkin tuoksu ihastuttaa. kerrankin löysin ihan säkällä tuoksun, kun myyjä laittoi vaan jonkun tuoksunäytteen randomilla mukaan, ja vaikka se oli aluksi semmonen "ihankiva" niin huomasin muutaman kokeilukerran jälkeen tykkääväni siitä illalla paljonkin. eikä niitä "ihankivoja" sitten tule kokeiltua siellä liikkeessä ja sitä kautta löydettyä, ja ne pullossa "aivanihanat" muuttuu iholla kamaliksi. tai sitten käy niin etten haista niitä enää ollenkaan, eikä sekään ole kivaa.

  sähköposti profiilissa 🙂

 262. 303

  sanoo

  Minun on vaikea löytää tuoksuja, koska tuoksuhyllyllä käy aika nopeasti aina ällöttämään tuoksupilvi ja siksi oikeastaan käytänkin samaa tuoksua aina. 🙂

  Tosta paketista sais kivaa vaihtelua 🙂

 263. 304

  sanoo

  En löydä ikinä sopivaa hajuvettä, koska haluan hajuveden olevan kirpeä ja hedelmäinen (kuten drinkitkin), se ei saa olla vahva, eikä yhtään tumma tai tunkkainen.
  Lasten hajuvedetkin tuntuvat nenääni liian naisellisilta ja vahvoilta… ruokokoski.anu@gmail.com

 264. 305

  Mippe sanoo

  Suurin osa himoitsemistani tuoksuista ei vain ole opiskelijabudjetille sopivia. Elämäni kalleimman hajuvesihankinnan tein ostettuani Dolce&Gabbanan 18 La Lunen tuoksuteltuani sitä Sokkarilla kolmisen kuukautta ja todenneeni, etten voi elää ilman sitä.

  mirvanssi ät hotmail.com

 265. 306

  sanoo

  Pelkään tuoksuvani samalle kuin muut, ja monet tuoksut tuntuvat niin käytetyiltä 😀 Aikaa kuluukin "oman" tuoksun etsimiseen..

 266. 307

  sanoo

  Minun on vaikeaa löytää tuoksuja, koska monet lemusteet allergisoivat ja allkergisoimattomat ovat makuuni tylsiä. Parin viikon jälkeen on jo kyllästynyt ja oma haju hatuttaa 8(

  indehaver(a)windowslive.com

 267. 308

  sanoo

  Kyllästyn hajuvesiin niin helposti, etten ole vieläkään löytänyt sellaista, jota vois käyttää pidempään kyllästymättä. 🙁

  Mutta tämä on ideana kyllä ihan mahtava, vitsi mitä herkkuja noista sais varmasti kehiteltyä!

 268. 309

  Huulipunatulkku sanoo

  Hajuveden valintaan liittyy kohdallani aika paljon hankaluuksia: 1. Ensinnäkin, kaikki tuoksut tuntuvat toki erilaisilta parin tunnin jälkeen, kuin suoraan kempparin testeristä nuuskutellessa. Usein tulee tehtyä vikaostoksia.
  2. Kyllästyn nopeasti, mutta en halua täyttää kylpyhuonettani kymmenillä hajuvesipulloilla.
  3. Tärkeimpänä, olen fiilispukeutuja. Sama pätee tuoksuihin. En halua tuoksua joka päivä samalta. Naistenlehtien Mikä tuoksu sinulle sopii?-testit on ihan turhia. Ei mun tyylini ole niin yksiselitteinen kuin "tyttömäinen", "trendikäs", "luonnonlapsi", "boheemi" tai "poikatyttö". Siitä sitten pitäisi oma tuoksunsa löytää, testituloksen perusteella. Jea rait.

  neiti.karsimaton@gmail.com

 269. 310

  Suvi sanoo

  Hajuveden löytäminen on vaikeaa yksinkertaisesti siksi, etten oikein tiedä mitä haluan. Tuntuu hankalalta kysyä myyjältä neuvoa, kun ei itsekään osaa määritellä mistä tykkää. En halua mitään kovin voimakkaita tuoksuja, jotka aiheuttavat päänsärkyä ympäristölleen. Jotenkin kammoksun tuosuosastoja, kun en vain osaa ostaa itselleni hajuvettä 😀 Tämä paketti kuulosti juuri sellaiselta, josta voisin innostua. Jos tuoksut ovat tarpeeksi "simppeleitä". Idea tässä on joka tapaukessa loistava!

  engita00 [at] gmail.com

 270. 311

  sanoo

  Vaikeinta tuoksun löytymisessä on minulle se, että haluaisin aina löytää mahdollisimman persoonallisen tuoksun, joka ei kumminkin sopisi tyyliini. Joskus myös tuntuub että Suomessa ei ole myynnissä, juuri sen tyyliisä tuoksuja, joista pidän sillä suosin usein voimakkaan itämaisia tuoksuja.

 271. 312

  sanoo

  Ei jaksa seistä siellä parfymeriassa ja nuuskutella kymmeniä eri parfyymejä. Menee nenä tukkoon. Valinnanvaraa on liikaa! Siksi yleensä nuuskuttelen max. 10 parfyymiä ja jos ei löydy kivaa niin tulen esim. joskus toiste uudelleen. Ei voi nenä jaksaa liikaa parfyymiä kerralla 🙂

 272. 313

  sanoo

  Minulle tuottaa vaikeuksia tuoksun löytämisessa se kun aina haaveilen keskimääräistä persoonallisesta tuoksusta, joka ei kuitenkaan olisi liian erikoinen 😀 Aika vaikeaksi siis menee:)

 273. 314

  floora sanoo

  Löydän usein kaupasta hyvän tuoksun, mutta hetken käytön jälkeen se alkaakin kyllästyttää tai monesti myös haista mielestäni ei-niin-hyvältä 🙁

  holyjumper(at)hotmail.com

 274. 315

  sanoo

  Minun on vaikea löytää itselleni hajuvettä siksi, että pidän lähes tulkoon kaikista tuoksuista! En osaa päättää minkä ihanista hajuvesistä ottaisin, ja joudunkin usein tekemään ostopäätöksen sen perusteella, mikä pullo sattuu miellyttämään silmää juuri sillä hetkellä eniten. Mutta kun ne kaikki pullotkin on niin kauniita.. Ei ole helppoa kuulkaa näinkään päin! 🙂

 275. 317

  sanoo

  Suurin vaikeus tuoksun valitsemisessa on se, etten uskalla kokeilla eri tuoksuja! Tuoksut on aika kalliita ja jos ostaa "huonon tuoksun" niin se kirpaisee… Ja ajatus siitä, ettei arkena voi pitää tuoksua. vaan pelkästään juhliin.

  emsjobl@gmail.com

 276. 318

  sanoo

  Tuoksun löytäminen on vaikeaa, kun jostain kumman syystä en aina tiedä, mitä haluan! Tyypillistä naisen persoonaa, kenties? Kosmetiikkaliikkeessä saattaa vierähtää tovi jos toinenkin, kun tuoksuttelen erilaisia tuoksuja samalla pähkäillen, otanko nyt tätä vai tuota, vai olisiko kenties tuo toinen hyvä?

  Hintakin vaikuttaa merkittävästi. Jos löydän jonkin hyvän vaihtoehdon, saatan alkaa pähkäilemään, että mitä jos kyllästynkin jne., ja sitten menee 40-60€ ihan hukkaan! Juurikin tämän takia Solinotes-paketti olisi ihan mieletön lottovoitto! 30 eri tuoksuyhdistelmää joita saisi muokkailla mielensä mukaan! En ole edes ajatellut hajuvesien yhdistelemistä, joten tämä oli erittäin jännä ja mahtava idea! Eipä tarvitsisi hetkeen käydä hajuvesiostoksilla. Ehkä. 😀

 277. 319

  sanoo

  Oikeaa tuoksua on hankala löytää, koska pidän makeista tuoksuista. Ikäväkseni makeat tuoksut ovat usein todella tunkkaisia ja yli-imeliä, eivätkä iloisia ja kepeitä.

 278. 320

  Mia sanoo

  Yleensä minulle käy niin, että haluan löytää täydellisen tuoksun, joka ei saa myöskään maksaa liikaa. Tällaisia tuoksuja on todella vaikea löytää, ja en pysyt ostamaan mitään mikä on vain "sinne päin"!

  m.i@live.fi

 279. 321

  sanoo

  Haluan aina kokeilla hajuvesiä iholle ennen ostamista ja täst syystä voin yhdellä tutkailureissulla testata enintään kahta eri hajuvettä. Enkä jaksa raahautua kauppaan tarpeeksi usein voidakseni tehdä kunnon vertailua, aiemmat kokeilut kun ehtivät unohtumaan ajan mittaan.

 280. 322

  sanoo

  saan liian vahvoista tuoksuista helposti päänsäryn, minkä vuoksi ei houkuttele lähteä minnekään kosmetiikkaosastolle tuoksuttelemaan uusia tuoksuja. tämänhetkisen (ainoan!) tuoksuni löysin kun tilaamani lehden mukana tuli siitä näyte ja ihastuin.

 281. 323

  sanoo

  Mun suurin ongelma on ehdottomasti se, että mulla on migreeni ja saan monista tuoksuista aivan kauhean migreenikohtauksen! Yritä siinä sitten nuuhkia jossain Stokkan hajuvesiosastolla eri tuoksuja, kun se kyseisen paikan yleishaju (= sekoitus kaikkia mahdollisia tuoksuja) saa viidessä minuutissa aikaan järkyttävän päänsäryn ja mm. oksentelua, kiva :'D… Toisaalta tää on hyväkin puoli, koska tiedän tuoksuista heti ensi nuuhkaisulla, aiheuttaako se mahdollisesti migreeniä ja tiedän välttää sellaisia tuoksuja ja siten voin keskittyä vain niihin, jotka mulle sopii 😉

  sugarrushblog@gmail.com

 282. 324

  badbomben sanoo

  Oi, miten ihana kilpailu ja hyvä arvostelu tuoksuista!

  Itselleni tuottaa kenties eniten haasteita se, että pyrin aina löytämään cruelty free-tuoksun. Sen ei välttämättä tarvitse olla luomua tai ekoa mutta varmistan, että kyseinen merkki ei testaa karvapalloilla myskejään.

  Muuten olen siinä mielessä "helppo", että pidän kukkaishedelmäisyyksistä, joita usein on tarjolla kaikkein eniten. Myös toffeevaniljaiset tuoksut voivat olla kivoja, samoin kuin vihreät, puhtaat tuoksut. Ainoa tuoksutyyppi, mistä en omalla ihollani oikein pidä, on hyvin "puinen", androgyyni tuoksu. Ei sovi ominaishajuuni 😀
  bbomben(at)gmail.com

 283. 326

  anna sanoo

  Mulle suurin ongelma hajuvesien kanssa on se, että kyllästyn niihin tosi nopeaa. Vaikka kaupassa luulee löytäneensä jonkun täydellisen tuoksun, käykin siinä ennen pitkää niin että pullo jää pölyttymään jonnekkin kaapin perälle. Pariin tuoksuun mulla on kehittynyt jopa pieni ällötys- ja päänsärkyreaktio kun niitä on tullut tarpeksi haisteltua 🙁 Kaiken kukkuraksi oon vielä kamalan ennakkoluuloinen ja nirso, eli helpolla en todellakaan pääse 😀

  an.nna at hotmail

 284. 327

  Anonyymi sanoo

  En tiedä olenko kovin poikatyttö tai jotakin kun hajuvesien käytöstä ei ole koskaan tullut tapaa. Saatan ehkä kerran (tai enintään kaksi) kuussa suihkauttaa hieman tuoksua, mutta siihen se jääkin. Suurin osa tuoksuista on joko liian iljettäviä täti-tuoksuja tai "ihan kivoja". Mikään tuoksu ei ole vielä iskenyt niin kovaa, että osaisin tyttöillä ja tuoksua hieman useamminkin. Halua siis olisi ja ehkä omalla sekoituksella löytyisi sitten se koukuttava tuoksu.

  katariina.vuorinen(at)helsinki.fi

 285. 328

  Anonyymi sanoo

  koska hyviä tuoksuja on liian monia ja haluaisin ne kaikki! valinta on siis monien hyvien välillä todella haastavaa ja toisaalta haluaisin valita jotakin erilaisempaa, jotten tuoksuisi samalta kuin joka toinen vastaantulija.

  noovaa ät netti.fi

 286. 329

  Heidi sanoo

  Minun on vaikea löytää sellaista hajuvettä joka tuoksuu todella hyvälle. Haluaisin kovasti ostaa jonkun laadukkaan, kestävän ja hyvältä tuoksuvan hajuveden, mutta sitten tulee vastaan se hinta. En raski millään ostaa monen kympin hajuvettä, jos en voi olla varma sopiiko tuoksu omalle iholle, kestääkö se pitkään ja kyllästynkö siihen liian nopeaa.

  haidi_92_@hotmail.com

 287. 330

  sanoo

  Koska en ole ikinä käyttänyt hajuvesia (olen saanut ne muutaman lahjaksi), enkä edes tiedä millainen hajuvesi mulle kävisi. Enkä halua sitten ostaa kallista hajuvettä vain huomatakseni ettei se sovi mulle.

  (hardasnails.mq @ gmail.com)

 288. 331

  Vilmu sanoo

  Olen hyvin vaativa tuoksun suhteen, sillä haluan juuri luonteeseeni ja tilanteeseen sopivan tuoksun. Olen suorapuheinen punapää, joten haluan voimakkaan ja seksikkään tuoksun. Silti liian voimakas aiheuttaa vain päänsärkyä ja voi olla liian raskas nuorelle neidolle. Joten tuoksun pitäisi sopia arkeen, juhlaan ja baariin, mutta sen on myös oltava kevyt mutta vahva. Helppoa 😀

  wilmatsu@hotmail.com

 289. 332

  sanoo

  Minun on todella vaikeata löytää hajuvettä, koska miellän useimmat tuoksuista liian mummomaisiksi. Siksi rakastankin erityisesti nuorekkaita sokerintuoksuisia karkkituoksuja vaniljan ja kookoksen kera. Lisäksi oma kukkaroni ei oikein kestä aivan niitä kalleimpia hajuvesiä. Siksi olisi aivan mahtavaa voittaa tuo paketti ja laittaa joku yhdistelmä leijumaan ympärille vaikka Wanhojen tansseihin! 😀

  ansqu4@luukku.com

 290. 333

  Anonyymi sanoo

  Vaikea on löytää sopiva tuoksu, koska kyllästyn helposti hankkimaani tuoksuun.
  nopsa007ätgmail.com

 291. 334

  Anonyymi sanoo

  On vaikea löytää hajuvettä, koska kyllästyn tuoksuihin niin nopeasti. Lisäksi ne tuoksut, joista pidän maksavat liikaa.

  – H

 292. 335

  Anonyymi sanoo

  Tuoksut tuntuvat muistuttavan liikaa toisiaan ja yleensä jokin pieni säväys puuttuu. Yleltä tuli muuten joku aika sitten mielenkiintoinen dokumentti haju- ja makuaisteista 🙂

  Katjuska

 293. 336

  sanoo

  Uusin vaikeuteni hajuvesien saralla on puolen vuoden tupakoimattomuuteni, nykyisin haistan vähän turhankin hyvin hajuja! Ennen hyvät hajuvedet on muuttuneet liian makeiksi, liian itämaisiksi, liian kukkaisiksi.

  Jos nenä ei tule hajuvesiä vastaan, muuttuvat hyvältä tuoksuvat tuoksut ihollani kamaliksi. Esim. Emprio Armanin Diomands black carat muuttui ihollani vihreän teen hajuiseksi. Juu ei kiitos.

  Ehkä tuollainen kahden tuoksun sekoitus olisi minulle riitävän simppeli!

 294. 337

  Anonyymi sanoo

  Mun on vaikea löytää kunnon vaniljaista pehmeää hajuvettä,yleensäkin kaikki hajuvedet on "mummomaisia" ja erittäin pistäviä!Tykkään luonnonmukaisista,keveistä tuoksuista..joten ehkä itse sekoittamalla paras:)

  terkuin, Ansku81

 295. 338

  Kirppu sanoo

  Minun on vaikea löytää hajuvettä koska kaikki tuoksut mihin ihastun, muuttuvat ihollani jotenkin omaan nokkaan epämiellyttäväksi..

  kallonpohja (at) hotmail.com

 296. 339

  Anonyymi sanoo

  En pysty viettämään pitkiä aikoja tavaratalojen hajuvesiosastoilla, koska silmäni ärtyvät, kurkku turpoaa ja nenä vuotaa. Pystyn siis kyllä käyttämään hajuvesiä, mutta en pysty olemaan tilassa, jossa niitä kaikkia on suihkuteltu villisti ympäriinsä. Hajuvesien vertailu on siis erittäin hankalaa, koska voin tehdä vain nopeita salamaiskuja, enkä ehdi haistelemaan kuin yhtä tai kahta hajuvettä ennen kuin allergia iskee. Rakastan hajuvesiä, mutta tähän mennessä ainoa keinoni löytää niitä on ollut ostaa lentokentiltä miniatyyripullokokoelmia siinä toivossa, että edes joku niistä olisi oikeasti käytettävän tuoksuinen.

  Epi
  erika.karstinen@luukku.com

 297. 340

  Taz sanoo

  Sen Oikean hajuveden löytäminen tosiaankin on hiukan kinkkistä. 😀 Minun (harjaantumattomaan) nenääni suurin osa ikäisilleni ja kukkarolleni suunnatuista hajuvesistä tuoksuvat samalta, tunkkaiselta ja päällekäyvältä. Pidän melko miedoista, hiukan hedelmäisistä ja eksoottisista tuoksuista, joita tuntuu olevan vaikea löytää kohtuuhinnalla. Onneksi isoäitini muistaa minua toisinaan hajuvesilahjoilla, meillä on sama maku tuoksujen suhteen ja kulutan itse rahaa mieluummin kosmetiikkaan ja ihonhoitoon kuin parfyymeihin, jotenkin hajustettuun veteen sijoittaminen tuntuu turhalta kun jo hiustenmuotoilutuotteet ja deodorantit ynnä muu tuoksahtavat kauas.

  viiruone[at]yahoo.com

 298. 341

  Anonyymi sanoo

  En ole kaunis, hoikka tai muotitietoinen, mutta hyvältä olen tuoksunut aina ja RAKASTAN tuoksuja. Tällaiselle hajuvesiaddiktille on houkutuksia kaikkialla, voisin ottaa vaikka jokaiselle 365 päivälle oman tuoksunsa; ehkä tällaisella "tuunausarsenaalilla" saisin jo omistamiini lempituoksuihini sopivasti lisäpotkua kulloisenkin mielialan mukaan.

  Nimimerkki Angervo Annastiina

 299. 343

  juuli sanoo

  Rakastan tuoksuja, mutta rahoitus on suurin ongelma. Saatan viettää pitkiäkin aikoja kauppojen tuoksuhyllyjä tutkien mitään kuitenkaan ostamatta. Minulla on muutama lempparihajuvesi joita himoitsen jatkuvasti, mutta en ole voinut hankkia niitä tässä rahatilanteessa. Olen nimittäin vielä alaikäinen (16 vuotiaiden on vähän vaikea saada töitä mistään…), ja äiti ei ole tuoksuihmisiä eikä ymmärrä kalliiden hajusteiden päälle! Kesätyö- ja synttärirahat menevät pääsijaisesti vaatteisiin, meikkeihin ja matkusteluun, hajuvedet ovat aina jääneet vähän kakkoseksi.

  Olisi ihan mieletöntä voittaa tuo paketti, voisin ehkä yrittää lumota äidinkin tuoksuihmiseksi;) Mun ainoa tuoksu itse asiassa vetelee viimeisiään, ois ihan superkivaa päästä testaamaan tätä juttua!

  Sun blogi on aivan ihana, hyvää joulua!

  Juuli (juuli.rahikainen@hotmail.com)

 300. 344

  Anonyymi sanoo

  Minulla vaikeuksia tuottaa herkkä hajuaistini ja sen vuoksi liian ärhäkästä tuoksusta saattaa tulla migreeni. Valitsen yleensä "pehmeitä" tuoksuja, mutta jotka tuoksuvat kuitenkin sen verran, ettei heti tarvitse olla lisäilemässä 🙂
  aanna__@windowslive.com

 301. 345

  Antikeju sanoo

  Hinta on yleensä se tekijä joka estää minua löytämästä suosikkihajuvettäni, toinen on se että nenäni on vähän turhantarkka. Jos tuoksussa on vähänkin liikaa jotain, minua alkaa äklöttää.

  hirsivaara1@hotmail.com

 302. 346

  sanoo

  saatan ihastua tuoksuihin helposti, mutta yhtä helposti niihin kyllästynkin..yleensä tuoksu alkaa tuntua omaan nenään liian vahvalta, makealta jne…voi kuinka monta tuoksua onkaan tullut jaettua eteenpäin..siksi juuri tällainen muunneltava tuoksusetti sopii juuri mulle 🙂

  jonnasoininen@wippies.fi

 303. 347

  Anonyymi sanoo

  Monet tuoksut ovat liian voimakkaita, jolloin saan päänsäryn helposti. Lisäksi kyllästyn tuoksuihin nopeasti – en ole koskaan saanut käytettyä yhtään hajuvettä kokonaan loppuun. Siksi ostankin aina mahd. pienessä koossa kaikki hajuveteni. Tämä uusi paketti, jossa on tuoksujen mixaus mahdollisuus on mielenkiintoinen, ei varmasti kyllästy ihan heti! 🙂

  Heta (aenima1@netti.fi)

 304. 348

  sanoo

  Minulle tuottaa vaikeuksia löytää itselleni hajuvesi, koska liian monet hajuvesistä tuoksuu minun mielestä saippualle tai siiderille josta tulee teinikännit mieleen.

  Ratkaisin hajuvesi ongelmani laittamalla poikaystävän asialle. Hän osti matkoiltaan yhden hajuveden, mutta se olikin sitten aivan täydellinen. En ymmärrä miten se onnistui. Johtui ehkä siitä, että sillä oli homokaveri apunaan 😉

  Saa kyllä luvan ostaa minulle seuraavakin pullon sen verran kallista tuo Dolce & Gappanan The one on.

 305. 349

  Godawfle sanoo

  Miksi minun on vaikeaa löytää itselleni hajuvettä?

  Vasta viimeisen vuoden aikana olen löytänyt hajuvedet, lähinnä parhaan ystäväni ollessa tuoksujen suurkuluttaja. Olen opiskelija, joten ostan hajuvesiä todella harvoin juurikin hintojen takia. Ja jostain syystä ihastun aina niihin kalleimpiin tuoksuihin..
  Hajuveteni pitäisi sopia fiilikseeni, mikä ei onnistu yhdellä makealla söpöstelytuoksulla. Melko harvoin olen söpöstely-fiiliksellä. En ole rohkea kokeilemaan uusia tuoksuja, sillä pelkään kyllästyväni pian. Suurin syy hajuvedettömyyteeni on raha, tai sen puute, mikä estää innokkaat kokeilut.

  hupulainen@hotmail.com

 306. 350

  Pullon henki sanoo

  En ole koskaan tahtonut löytää itselleni sopivaa tuoksua, hyvin kauniita pulloja on sen sijaan kertynyt hyllyä koristamaan heräteostos vimmassani!
  Haluaisin kovasti kokeilla itselleni vielä vieraita tuoksuja, kuten myskiä, yhdistettynä tuttuihin tuoksahduksiin. 🙂

  minskuh@hotmail.com

 307. 351

  sanoo

  Itse en pidä yltiömakeista tuoksuista (kuten yleensä kaikki kesä-Escadat). Myös liian mummomaiset tuoksut (=vahvat, tunkkaiset tuoksut) eivät ole mieleeni. Ite pidän suht raikkaista ja ehkä vähän hienostuneista, ihanista tuioksuista. Aina on vaan kauhee vaikea löytää just sitä "omaa" niiden lukuisten joukosta. Tällä hetkellä suosikkini on Versacen Bright Crystal 🙂

 308. 352

  sanoo

  Hyvää hajuvettä on vaikea löytää, koska minun on vaikea päästä yli useimpien hajuvesien ensituoksun alkoholista ja saippuan tuoksusta. Hajuveden täytyy kestää hyvin ja tuoksua heti hyvältä. Se ei saa olla liian pistävä, voimakas eikä liian hailakan tuoksuinen. Näitä ominaisuuksia on yllättävän vaikea yhdistää.

  kidehileblogi@gmail.com

 309. 353

  sanoo

  Mun on TODELLA vaikea löytää hajuvettä, sillä mulla on ilmiömäinen hajumuisti.. Jokainen tuoksu rinnastuu johonkin ihmiseen ja näinollen kokisin käyttäväni jonkun muun omaa tuoksua. Lisäksi lopetin tupakoinnin hiljattain (itseasias tänään 3kk täynnä!) ja mun hajuaisti on parantunut noin 200%, joten tuoksujen vivahteet tulee vielä helpommin esiin.. 😀

 310. 355

  Anonyymi sanoo

  Minun on vaikea löytää hajuvettä, koska ne ovat niin kalliita ja kyllästyn niihin nopeasti. Minun pitäisi siis ostaa monta hajuvettä ollaksen tyytyväinen, mutta siihen ei lompakko riitä. 🙂

  (Siksi tämä arvontakin houkuttelee. Joskohan näistä pikkupulloista olisi vaihteluapua)

  Sähköpostini on sinisiili@hotmail.com

  Nimim. Sinisiili

 311. 356

  Anonyymi sanoo

  Hajuaistini on herkkä ja usein tuoksut käytettynä ovat liian päällekäyviä. Monesti tykkään jostain tuoksusta, mutta kun olen pitänyt sitä joitain tunteja, alkaa tuoksu häiritsemään. Olen kuitenkin löytänyt pari luottotuoksua, joista tykkään kovasti. Yksi on jopa niin ihana, että rakastan sen jättämää jälkituoksua vaatteissani. Luulen, etten kyllästy siihen koskaan.

  vuokko.valimaki@gmail.com

 312. 357

  Heidi sanoo

  Minun ongelmani on yksinkertaisesti nirsous.

  Oikeastaan tuoksut ovat vähän kuin miehet, eli kun sen oikean löytää, se on saatava heti. 😀 Niitä, joiden ostamista jää pohtimaan, ei tule lopulta ikinä ostettua.

  heidinspammit@gmail.com

 313. 359

  Anonyymi sanoo

  Hajuaistini on aika herkkä, joten useat tuoksut "pistävät nenään". Uusi tuoksu tulee siis ensin tarkasti testata, ennenkuin uskallan ostaa. Ja koska en jaksa kovin usein kaupoissa käydä testereitä suihkimassa, on välillä haastavaa löytää uusia tuoksuja.

  Uusimman hajuveteni löysin jonkun naistenlehden pikku testerin perusteella!

  kulorastas28@gmail.com

 314. 361

  sanoo

  Oikeanlaista uoksua on vaikea löytää, koska eri päivinä haluaa erilaisen tuoksun. Yksi tuoksu ei siis riitä millään, vaan tuoksuja pitää olla tarjolla fiiliksen mukaan.

  -Krisse

 315. 362

  Johanna* sanoo

  Tämä arvontahan oli kuin minulle tehty, olen nimittäin nyt useamman vuoden yrittänyt löytää uutta sopivaa tuoksua itselleni. Ongelma on yleensä aina sama – tuoksuun menee maku muutaman käyttökerran jälkeen, enkä sitä sitten enää pysty käyttämään. Heihei rahat…

  Olenkin pahasti jämähtänyt yhteen löytämääni tuoksuun, Puma Womaniin – ongelmallista tässä on se, että sen valmistus on lopetettu/ollaan lopettamassa, eikä sitä saa enää kuin marketeista. Siellä sitten Prisman hyllyjen välissä hiippailen ostamassa hajuvettä :'D

  Mietinkin, että tästä kuusikosta voisin varmasti sekoitella omaan nenään sopivan kombon, ja jos se lakkaisi miellyttämästä, voisi sitä muunnella fiiliksen mukaan 🙂 Kiva idea olisi myös käyttää eri sekoituksia eri paikoissa, esim. lomilla; näin tietystä tuoksusta tulisi aina jokin kiva paikka mieleen.

  johanna___1@hotmail.com

 316. 365

  sanoo

  Mun on vaikea löytää hajuvettä, koska isossa osassa tuoksuja on yksinkertaisesti jotain liikaa. Paras tuoksu olisikin sellainen, josta pystyy melko lonkalta sanomaan, miltä se tuoksuu. Tämä setti täyttäisi tämän toiveen ainakin ihan 100-0 🙂

 317. 366

  sanoo

  Helppo kysymys! Ikuisuusongelmani tuoksujen kanssa on ollut se, että oma ihoni tekee tuoksuista niin ällön makeita, että oksu tulee. Olenkin onnistunut löytämään vain muutaman tuoksun, jonka kanssa ei näin käy. Jopa myyjät ovat olleet ihmeissään siitä, kuinka ällön makeaksi ihoni tuoksut tekee. 🙂

 318. 367

  sanoo

  Usein tuoksua ostaessani mietin tarkkaan ja suihkuttelen hajuvettä ja odotan pari päivää ja tarkastelen miten tuoksun sävy muuttuu ja millaisia vivahteita siinä on ja vasta tarkkaan harkittuani teen ostopäätöksen. useimmissa alkoholillisissa hajuvesissä haistan sen alkoholin läpi niinkuin useimmissa escadoissa haisee aina se alkoholi läpi ja se ällöttää minua. Monesti myös käy niin, että kun haistan saman tuoksun monta tuntia niin se alkaa ällöttää minua ja päätäni alkaa särkeä. Kuulun myös siihen ihmisryhmään jonka mielestä on tylsää käyttää samaa tuoksua joka päivä ja joka kaipaa aina vaihtelua! Toisena päivänä käytän sporttisen raikasta tuoksua kun aamulla vaan tuntuu siltä ja toisena päivänä taas tykkään laittaa jotain oiken raskasta ja "seksikästä" piristämään ankeaa viikkoa. On siis todella vaikeaa löytää se oikea tuoksu kun tykkään kuitenkin niin paljon vaihtelusta

  Kuutarha@hotmail.com

 319. 368

  ariel sanoo

  Hajuveden löytäminen on hankalaa, koska migreenini takia en voi mennä hajuvesi osastolle, missä tuoksut leijailevat. kaksi hajuvettä omistan, mutta niiden kanssa jouduin tekemään niin, että ystäväni kiikuttivat tuoksutesterin/t luokseni, jotten saisi kohtausta. Kuitenkaan hajuveden käyttö ei aihetta kohtausta, paitsi jos se on liian pistävä tai makea.
  Ariela_@hotmail.fi

 320. 369

  sanoo

  Tykkään raikkaista, "Fresheistä" ja kepeistä tuoksuista, mutta samalla rakastan myös kermaisen vaniljaista tuoksua, joka usein on juurikin aika tunkkainen. Oma suosikkituoksuni on ehdottomasti Cindy Crawfordin Waterfalls -tuoksu, mutta suuuuureksi harmikseni sitä ei enää valmisteta!! Olen yrittänyt jemmata pientä pisaraa tuota jumalaista tuoksua, mutta valitettavasti se alkaa menettää tehonsa…

 321. 370

  sanoo

  Hei. OSallistun tottakai (:
  Minula on aina tosi vaikeeta hajuveden löytämisen kanssa koska itsehän EN käytä hajuvettä jos tuoksu ei ole täydellinen… tähän mennessä olen löytänyt vain noin 5 erillaista hajuvettä mitä voisin käyttää.. yhden merkin tuoatanto loppui ( se mitä käytin) ja muut ovat vain sen verran kaliita, että en todellakaan osta niin kallista hajuvettä…. joten minun hajuvesikäyttö on olemaaton, vaikka rakastankin hajuvesiä !!

  F_masha@inbox.ru

 322. 371

  sanoo

  Olen tuoksuhamsteri, onnistun aina hurahtamaan johonkin tuoksuun, jonka sitten menen ostamaan heräteostoksena. Toisinsanoen ongelmani on se, että minulla on liikaa tuoksuja. Haluaisin käyttää kaikkia, mutta en halua olla mikään tuoksusekamelska. Niinpä tyydynkin yleensä käyttämään yhtä tuoksua esimerkiksi viikon verran. Vielä ei ole kuitenkaan löytänyt sitä yhtä tuoksua ylitse muiden, mitä haluaisin koko ajan käyttää, minä kun myös kyllästyn nopeasti tuoksuihin :<

 323. 372

  Sissi sanoo

  Valikoimaa on niin paljon! Tahtoisin tuoksuihini aina jotain omaleimaista, enkä tuoksua sille samalle marjapissille mille joka toinen ikäiseni tapaa haista.
  En ole myöskään löytänyt ammattitaitoista myyjää. Etsin juuri viikko sitten talvikäyttöön hajuvettä, tuoksuttelimme myyjän kanssa muutamia ja tiedustelin samankaltaisia, mutta vähemmän vaniljaisia kuin eräs kokeilemame tuoksu. Myyjä ei osannut suositella mitään, koska ei tiennyt eikä "ehtinyt" tarkistaa tietokoneelta mistä osista kyseinen tuoksu rakentuu.
  Hajuvesiostoksilla toivoisin saavani mielipidettä kanssaihmisiltä, mikäli ystävää ei ole mukana, tässä tapauksessa myyjältä, että miten hajuvesi sopii juuri minulle – paitsi itseni vuoksi, käytän tuoksuja myös muiden vuoksi.

  vaahtokarkki345@hotmail.com

 324. 373

  sanoo

  Ompa mieletön idea. Hauska idea että saa itse toimia ns. sekoittelijana. Ja mikä parasta varmasti saa jokaiseen mieleen ja hetkeen sopivan tuoksun. 🙂

  Minun on vaikeaa löytää itselleni hajuvettä herkän nenäni takia. Tulee herkästi ja yllättävän nopeasti heikko olo hajuvesiosastolla. Lisäks en osaa hahmottaa itselleni sopivaa tuoksua. Olen se unelma asiakas oka kyselee hirveesti ja haistelee useita pulloja eikä lopuksi osta mitään. 🙂 Koska kolmanneks ne on yleensä niin hintavia omalle kukkarolle.

 325. 374

  Anonyymi sanoo

  Hajuvedet tuoksuvat iholla aina aivan erilaiselta kuin pullossa eikä kerralla voi edes haistella montaa tuoksua kun ei nenä enää kestä. Olen siis tyytynyt käyttämään yhtä ja samaa hajuvettä niin kauan kuin muistan (Hugo boss deep red)
  – Icequeen82 –

 326. 375

  sanoo

  Olen huomannut, että tuoksu muuttuu ihollani päivän mittaan, joten uusien tuoksujen testailu on todella aikaa viepää!

 327. 376

  sanoo

  Koska aina kaupassa iskee valinnanvaikeus ja haluaisin kotiuttaa itselleni noin. Viisi hajuvettä kerrallaan, ihan vain siksi etten osaa päättää vain yhtä. Lopulta aina valitsen jonkun yhden ja sitten luultavasti kadun sitä seuraavat pari kuukautta, koska olisinkin halunnut jonkun muun. Olen siis opiskelija eikä ole oikein "resursseja" panostaa kerrallaan enempään kuin yhteen hajuveteen.

  meitsu@hotmail.com

 328. 377

  sanoo

  En halua käyttää samaa tuoksua kuin äiti, hyvä ystävä, joku ikävä henkilö jne. En halua liian iso pulloa, ne eivät lopu ikinä. Haluan urheilullisen ja naisellisen tuoksun. Tyttömäisen mutta ei liian tyttömäisen. En myöskään koe voivani käyttää kovin aikuismaisia/naisellisia/raskaita tuoksuja koska olen vielä melko nuori. Pitäisi olla eri tuoksu arkeen ja "juhlaan" eli yksi kevyempi ja toinen vähän naisellisempi. Niille päiville kun on vain kotona / tallilla /treenit jne olisi myös kiva olla jokin tuoksu, että tuoksuisi ns. puhtaalta.
  Hajuvettä valitessa olisi kiva tuoksutella monia eri tuoksuja mutta 2-3 testerilapun jälkeen on jo ihan sekaisin. Ja sitten pitäisi myös löytää tuoksu, josta ei tule allergista reaktiota.
  Saako nämä kaikki yhteen? Ei taida saada. 🙂

  raivio.heidi@gmail.com

 329. 378

  sanoo

  En tiedä onko mun nenäs jotain vikaa ku kaikki hajuvedet haisee mun mielestä aika samanlaiselle 😀 Kerran tässä kaupassa sitten haistelin näitä tuoksuja ja musta oli niin ihanaa ku ne haisivat selkeästi jollekin ja mietin jo minkä niistä ostaisin, mutta en osannut päättää. Voi että oliskin hienoa saada nyt ne kaikki!
  tiina.p(a)netikka.fi

 330. 379

  Aniis sanoo

  Vaikeus lienee ainoastaan siinä että olen niin hemmetin nirso 😀 Kyllästyn nopeasti ja kaiken kivan lisäksi kärsin vielä migreenistä, eli jos löydän kivan tuoksun joka EI aiheuta hillitöntä päänsärkyä, se tuntuu kivalta ehkä sen kolmasosapullon verran. Ja rumba alusta. Nuo voisivatkin olla vallan kokeilemisen arvoiset juuri tuon muunneltavuuden ansiosta 🙂

 331. 380

  Anni sanoo

  Koska vaihtoehtoja on liikaa, enkä haluaisi tyytyä vain yhteen :–D Sitten jahkailen ja pähkäilen että minkä ostaisin ja loppujen lopuksi en osta mitään.. tai sitten käy päinvastoin ja ostan useamman, hups. Kyllästyn myös todella helposti!

  annisofia1@gmail.com

 332. 381

  Anonyymi sanoo

  Mä löydän kyllä hajuvesiä.. mut yleensä kyllästyn niihin tosi nopeesti.. Ainut mihin en kyllästyny on Roberto Cavallin Just Cavalli, mut sitä ei tietenkään myydä Suomessa, ja en ikinä jaksa metsästää sitä netistä. Toi paketti vaikuttaa tosi kivalta, ja siitä varmasti sais yhistelyy tuoksuja silleen etten heti kyllästys niihin 🙂

  ellu

  elinamommo@hotmail.com

 333. 382

  Mmie sanoo

  Ihana arvonta!

  Minulle tuoksujen ostaminen on hankalaa siksi että en osta kovin monia tuoksuja joten haluan sen yhden olevan täydellinen. Ja täydellisen tuoksun metsästäminen ON hankalaa 😀

  Uneksia@netti.fi

 334. 383

  Anonyymi sanoo

  Minun on vaikea löytää itselleni hajuvesi, sillä kun löydän jonkin tuoksun josta pidän kyllästyn siihen nopeasti. Tämä setti ratkaisisi varmasti sen pulman!:)

  laura
  laalaalauraa@hotmail.com

 335. 384

  sanoo

  Oma vaikeuteni on sama kuin monella muulla – en halua tuoksua samalta kuin joka toinen (teinityttö)… Eli perus Escadan kesätuoksut ja muut massatuotteet jääköön hyllyyn.

  Toisaalta taas en halua raskaita tuoksuja. Olen parikymppinen, joten Chanelin nro 5 -tyyli on taas iian tätimäinen omaan makuuni, mutta kuitenkin haluaisin tuoksun, joka on viettelevä ja seksikäs. Tavallaan siis karkki/hedelmätuoksu, mutta tyylikäs ja aikuinen sellainen. Hankalaa… 😀

  Maili on: linnea.pam(at)gmail.com

 336. 385

  sanoo

  Minun on hankala löytää tuoksua itselleni koska haluan tuoksulta niin paljon. Tykkään makeista ja kevyistä tuoksuista, mutta haluan että tuoksu pysyy iholla pidempään kuin 10 minuuttia.
  Saan päänsärkyä monista liian voimakkaista tuoksuista, joten ottaisin ilolla vastaan jopa kolmekymmentä uutta tuoksua joita Solinotes tuoksuista saa rakenneltua!

 337. 386

  Anonyymi sanoo

  Saan päänsäryn liiallisesta hajuvesien tuoksuttelusta, joten en voi vain mennä tuoksuhyllylle kokeilemaan, mikä tuoksuu parhaalta. Lisäksi kyllästyn tuoksuihin, yksi pullo kestää niin kauan… Tämän takia onkin pitänyt välillä heittää tuoksuja pois kun ne ovat selvästi pilaantuneet. Tällainen sekoituspaketti olisi minulle loistava, koska voisin valita tuoksun kullekin päivälle fiiliksen mukaan 30 vaihtoehdosta. Välillä pukeudun sporttisesti, välillä tyylikkäästi, välillä taas jotenkin muuten. Ja tietenkin tuoksun pitäisi sopia pukeutumiseen ja päivän asenteeseen. Poikaystävän kanssa ulos lähtiessä voisin olla sensuelli, luennolla innokas, perheen kanssa luonnollinen, illallisella hienostunut. Työhaastatteluun mennessä suihkauttaisin vaniljaa ja patsulia, jotta olisin dynaaminen.

  Tämä on aivan mahtava idea!

  opettaja10@gmail.com

 338. 387

  sanoo

  Minun ongelmani on juuri se minka siekii mainitsit: luulen löytaneeni vihdoinkin "sen" tuoksun, josta kaikki minut heti tunnistaisivat ja joka leijuisi tyylikkaasti aina ymparillani. Kaytan tuoksua pari paivaa, jopa pari viikkoa ja kappas: olen jo huomannut etta eipas tama olekaan se, milta mina haluan joka paiva tuoksua!

  Tama ratkaisisi varmasti ongelman kun noita tuoksuja voisi yhdistella vaikka joka paiva uudella tavalla! Jee, ja minakin voisin tuoksua joltain muulta kuin tuoksusaippualta, joka talla hetkella on tuoksuni kun olen lapikyllastynyt hajuveteeni…

 339. 388

  sanoo

  Minun on vaikea löytää tuoksua, koska tykkään kovin paljon sellaisista tyttömäisistä ja kevyistä tuoksuista ja kuitenkin makeista. Olen hankala siksi, etten haluaisi ostaa ns. halvalle tuoksuvaa tai halvan imagon omaavaa tuoksua. Typerää, sillä ei kai nämä asiat ole samanlaiset kenenkään mielessä, vaan itseni mielestä halvat tuoksut voivat olla toisen mielestä ylellisiäkin. Ja tuo halvan imagon omaaminen on vähän typerää, kun eihän sitä tuoksusta yleensä erota, onko se halvan merkkistä, kun jokaisella tuoksu on erilainen iholla kuin kaupassa. Mutta joo, silti tällaiset vaikeudet joskus estää ostamasta kivaa tuoksua. 🙂

 340. 389

  Anonyymi sanoo

  Minun on vaikea löytää sopivaa tuoksua itselleni, koska en tiedä niistä juurikaan mitään enkä toisaalta saa liikaa hajusteista innostuakaan, sillä olen töissä alalla, jossa niitä ei saa käyttää. Kuitenkin "ulos lähtiessä" haluaisin viimeistellä kokonaisuuden sopivalla tuoksulla, mutta sellaisia ei ole jemmoihini ilmestynyt. Tuollainen hajuvesi-combo olisi mahtava! Yhdessä paketissa kaikki tarvitsemani, vaihtoehtoja niin paljon että pärjäisin ainakin pari vuotta 🙂

  Jenni-pupu
  pusjennipupu@hotmail.com

 341. 390

  Anonyymi sanoo

  Sen oikean tuoksun löytäminen on vaikeaa, koska en oikein tiedä mitä etsiä ja valinnanvaraa on niin paljon. Hajuvesihyllyllä saan lähinnä päänsärkyä koska suurin osa tuoksuista on todella voimakkaita. Siinä testaillessa hajut vain sekoittuvat toisiinsa.. Toisaalta opiskelijan budjetilla ei ole edes varaa kovin kalliisiin hajuvesiin.

  – Jade

  katja.harri@hotmail.com

 342. 391

  sanoo

  en oikein ole löytänyt vielä tuoksua joka olis todella hyvä, tuntuu että tykkään tietystä tuoksusta aina sen muutaman päivän, sitten tulee kyllästyminen. juurikin varmaan sen takia en oikein uskalla/halua ostaa kallista hajuvettä "isossa" pullossa, koskea tuntuu että se jää sitten kaapin päälle pölyttymään.

  noista saisi kivasti vaihtelua

  tidaelty@gmail.com

 343. 393

  rooosa sanoo

  en löydä helposti mieleistäni hajuvettä, koska tavallaan tykkään lähen kaikista tuoksuista jotka eivät ole tunkkaisia ja raskaita, mutta kyllästyn tuoksuihin nopeasti. en myöskään halua että tuoksu on joku paljon käytetty, ei ole kivaa että huomaa että monet tuoksuvat samalle hajuvedelle. minulla ei ole varaa ostaa monia hajuvesiä ja olen nyt aivan täpinöissäni tästä ihanasta tavasta tuoksua joka päivä erilaiselle, etenkin kun sanoit etteivät tuoksut ole yhtään raskaita tai tunkkasia :)))

  roosan@live.fi

 344. 394

  sanoo

  mun on yleensä vaikea löytää hajuvettä josta oikeasti pidän ja kun sitten harvoin sellaisen löydän, on hinta yleensä sen verran korkea että pullo saa jäädä hyllyyn (kallis maku).. 🙂

  mattoj@windowslive.com

 345. 395

  Heidi sanoo

  Hajuveden ostaminen on ihan äärettömän vaikeaa, koska juuri oikeaa tuoksua on ihan mahdotonta löytää! En tykkää yhtään raskaista tuoksuista, ja tosi monissa tuoksuissa on myskiä/vastaavaa "tunkkaista" pohjatuoksuna. Ja ne missä ei ole, tuntuu sitten liian "karkkisilta".

  Aiai, pystyn vain kuvittelemaan, miltä kookosvanilja tuoksuisi, voi nam miten ihana!!

  heydiah(a) gmail.com

 346. 396

  Anonyymi sanoo

  Mun on vaikea löytää hajuvesiä siksi, että tykkään niin monista eri tuoksuista!! Omistan tuoksuja aika monta ja olen aikoinaan ostellut niitä heräteostoksinakin. On hankalaa, kun kaupassa ei voi kokeilla kun sitä yhtä kerrallaan. Ja voi itku ja hammastenkiristys sitä valinnanvaikeutta! Tuoksuja kun vaan ei voi hamstrata samaa tahtia kun kasvorasvoja alennusmyynneistä… 😉

  Ja silti olen muuten sitä mieltä, että Suomessa on melko suppeat tuoksuvalikoimat…. 😀

  -M-

  mari_s_02@yahoo.com

 347. 397

  Maiju sanoo

  Vaikeuksia tuoksun löytämisessä tuottaa se, etten ole varma omasta tyylistäni. Tai pikemminkin tyylini on vaihteleva. Joskus kypsän naisellinen tuoksu sopii mielialaani ja lookkiini, joskus taas kaipaisin raikasta ja/tai tyttömäistä tuoksua.

  Tällainen setti olisi tosi kätevä juuri tuon ongelmani lievittämiseksi, kun voisi kätevästi yhdistää eri päiville erilaisia tuoksuja.

  tekosyy@hotmail.com

 348. 398

  sanoo

  Oikean tuoksun löytäminen on piiitkä prosessi! Mun pitää testata jotain tiettyä tuoksua useamman kerran ennen kuin osaan päättää kannattaako siihen investoida. Osan tuoksuista hylkään jo heti eka testauksella. Seuraavalle kierrokselle päässeitä tuoksuja pitää testata vielä mielellään pari kertaa, että pystyn sanomaan onko ne vain ihan kivoja vai rakkautta. Jotenkin tuoksun "luonteen" löytyminen vaatii useampia käyttökertoja. Ne pikkutesterit tuoksuista on parhaita! Silloin tuoksua pääsee kokeilemaan kotona ilman kempparin tuoksusekamelskaa (mikä myös vaikeuttaa tosi paljon oikean tuoksun valitsemista!). Sen suurimman tuoksurakkauteni, Givenchyn Ange ou Demonin, löysin saamalla ensin siitä testerin, en usko että olisin edes huomannut koko tuoksua muuten!

 349. 399

  Anonyymi sanoo

  Minun on vaikea löytää hajuvettä koska tykkään makeista tuoksuista, mutta ne ovat usei liian voimakkaita ja kirvelevät nenääni. (jopa toilettet)

 350. 401

  Anonyymi sanoo

  Koska pidän kuivista, sinisistä, hiekkaisista, suolan, sitruunan ja puhtaiden lakanoiden tuoksuista. Niin monet tuoksut ovat aivan liian makeita, mausteisia ja sekavia makuuni.. Hankalaa 🙂

  t.Annelele
  annelele @ gmail.com

 351. 402

  Anonyymi sanoo

  Minun on melko vaikea löytää sopivaa tuoksua koska saan hajuvesiosastoiden liiallisesta tuoksusta päänsärkyä ja kyllästyn nopeasti tuoksun etsimiseen. Tästä seuraa usein se, että lähden kotiin joku "ihan ok" tuoksu mukanani ja sitten kyllästyn siihen parissa päivässä. T:Anni justiina1992@hotmail.com

 352. 403

  Anonyymi sanoo

  Olen tosi valikoiva tuoksujen suhteen, enkä yhtään tiedä millainen tuoksu minulle sopisi. Olen persoonana todella räväkkä ja äänekäs, mutta toisaalta tykkään "tyttömäisistä" tai "seksikkäistä ja mystisistä" tuoksuista. En ole vielä tähän päivään mennessä löytänyt yhtäkään tyttömäisen, mystisen ja seksikkään sekoitusta, joten uskon että näillä tuollaisen tuoksun loihtiminen voisi onnistuakkin. 🙂

  -Kripe

  kripee@luukku.com

 353. 404

  Sophie sanoo

  On todella hankalaa löytää tuoksua josta pitäisin, ainakin pitkäaikaisesti. Liian makeaa, pistävää tunkkaista… Vaikka tuoksu olisikin pullossa hyväntuoksuista, monet muuttuvat iholla pistäviksi. Minulla on yksi huulirasva, jonka tuoksusta tykkään tosi paljon (vähän lakritsin tuoksuinen), ehkäpä tuosta pakkauksesta voisi sekoittaa jonkin sitä vastaavan. Erityisesti tuo kookos tuossa paketissa houkuttaa.

  akaktusa@hotmail.com

 354. 405

  Emilia sanoo

  Minulla on vaikeuksia löytää hyvää tuoksua, sillä olen aika vaativa. Tykkään raikkaista tuoksuista, mutta usein ne ovat tosi makeita tai muuten vaan ällöjä. Hajuvedet ovat myös todella kalliita, joten välttämättä hyväänkään tuoksuun ei viitsi laittaa niin paljon rahaa!

  emiliahakkinen@hotmail.com

 355. 406

  sanoo

  Hajuvesien ostaminen on minulle aivan älyttömän vaikeaa, koska olen todella nirso tuoksujen suhteen. En siedä mitään mausteista tai kukkaista vaniljasta tai kookoksesta puhumattakaan, ja vaikka ihastuisin ensituoksuun, sydäntuoksu voikin yhtäkkiä olla jotain aivan hirveää! Toistaiseksi Escadan kesäiset hedelmäpommit ovat olleet suosikkejani, mutta tuo karhunvatukka kuulostaa ihanalta, ja voisin ehkä jopa koittaa yhdistää sitä kammoamani kookosen kanssa. 😉

  twihead@gmail.com

 356. 407

  Anonyymi sanoo

  Minun on vaikeaa löytää itselleni sopivaa tuoksua, koska liian moni hajuvesi muuttuu ihollani ihan kauhean hajuiseksi. :/ Lisäksi hakusessa on jatkuvasti Se Oikea tuoksu, joka olisi 100 % minua. Tuntuu, etten tule ikinä löytämään sitä.

  sonja.metsala@gmail.com

 357. 408

  sanoo

  Ei ole vaikeaa. Itse asiassa se on hyvinkin helppoa, kunpa vain osaisi pitäytyä yhdessä….tai edes kahdessa(kymmenessä) eri tuoksussa;)

  Pähkäilee Sisssi teag(a)iki.fi

 358. 409

  Anonyymi sanoo

  Taisin painaa väärää nappulaa vahingossa, joten tässä tulee uudelleen 🙂
  En halua tuoksua samalta kuin joka toinen kadulla vastaan kävelevä.
  Kyllästyn myös helposti, ja se tulee kalliiksi. 😛 Nuo hajuvedet ovat herättäneet mielenkiintoni, mutta en ole uskaltautunut edes nuuhkuttelemaan näitä, koska minun pitäisi ostaa saman tien ne kaikki eikä siihen olisi ainakaan varaa 😀

  tiltu_kultu@luukku.com

 359. 410

  sanoo

  Vaikeuksia tuottaa eniten löytää sellainen hajuvesi, että se sopisi useaan tilanteeseen ja mielialaan. Tuntuu turhalle ostaa monta hajuvettä, mutta minulla ei taida olla muita vaihtoehtoja! 😀

  aura-k@luukku.com

 360. 411

  Anonyymi sanoo

  En omista tällä hetkellä kuin yhden hajuveden (sain joululahjaksi 2 vuotta sitten), koska en ole jaksanut aikoihin nähdä vaivaa löytääkseni Sitä Oikeaa. Moni hajuvesi olisi ihana, mutta aina niissä on jokin liian pistävä, väkevä tai vanhan naisen haju 😀 Tämä tuoksukombo kuulostaa juuri sellaiselta makean nuorekkaalta ja marjaisen raikkaalta johon voisin rakastua!

  -Tiia
  tiiia.v@hotmail.com

 361. 412

  Nonna sanoo

  Minulla tuoksun valinta on vaikeaa siksi, että olen mieleltäni varsinainen tuuliviiri 😀
  Se tuoksu mikä edellisenä päivänä tuoksui mielestäni ihanalta, voi jo seuraavana päivänä olla lähes vastenmielinen. Usein mieli vaihtuu jo saman päivän aikana!

  Tuossa setissä ainakin riittäisi vaihtoehtoja pitkäksi aikaa 😉

  baom_@hotmail.com

 362. 414

  Anonyymi sanoo

  Olen pitkään ollut ehdoton Miss Dior Cherie -tyttö, mutta nykyään kaipaisin joihinkin päiviin jotain erilaista. Haluaisin tuoksua hyvältä joka päivä, mutta en aina samalta!
  Solinotes -pakkaus olisi kuin taivaan lahja! Vaihtelua saisi niin paljon kuin olisi tarpeenkin, eikä opiskelijabudjetti kokonaan romahtaisi! Nyt voi vain toivoa parasta ja laittaa peukut pystyyn! 🙂

  -tantse
  tanskuli_94@hotmail.com

 363. 415

  Jennipenni sanoo

  Vau, kuulostaa loistavalle idealle tuo tuoksujen sekoittaminen! Itse koen tuoksujen ostamisen hankalaksi, koska testaamiseen menee aikaa. Pullossa tuoksu on aivan erilainen kuin iholla. Jos olen etsimässä uutta tuoksua, suihkautan sitä monesti käteen ja annan olla monta tuntia ennenkö teen ostopäätöksen. Näin ollen testaan vain yhtä tuoksua kerralla. Opiskelijana koen tuoksut usein myös kalliiksi, mutta jos päätän jonkun ostaa, tilaan sen usein netistä halvemmalla.

  jennuska@hotmail.com

 364. 416

  Arja sanoo

  Suurin osa tuoksuista tuntuu olevan jotenkin suunnattu itseäni vanhemmille naisille.. Ei oo kivaa parikymppiselle 🙁 Muutaman mahtavan tuoksun oon löytänyt mutta ei oma kukkaro kestä suuria investointeja, siksi käytänkin ihan ok- halpistuoksuja jotka katoaa iholta samantien.

  arjavapola@hotmail.com

 365. 417

  salla sanoo

  Minusta on todella vaikeaa löytää hajuvettä, sillä kyllästyn todella, todella nopeasti. Näistä mahtavista tuoksuista voisi tehdä aina uusia yhdistelmiä tai käyttää yksinään, jolloin tuskin minäkään voisin kyllästyä. Ihan mahtava idea!

  salla-r@live.com

 366. 418

  Anich sanoo

  En juuri voi käyttää tuoksuja opiskelun ja työn merkeissä, mutta vapaa-ajalla minusta olisi ihanaakin ihanampaa tuoksua joltain tosi hyvältä. Ongelma on vain se, että arkailen tuoksujen käyttöä aivan ä-lyt-tö-mäs-ti. Haluaisin käyttää, mutta jotenkin aina päädyn pelkäämään että tuoksu muuttuu ihollani jotenkin ällöksi päivän mittaan, tai sitten että tuoksun vahingossa liikaa (hajuvesimummoefekti). En sitten ikinä uskalla ostaa mitään yksittäistä tiettyä hajuvettä, harmittaisi huomata heittäneensä rahaa hukkaan.

  Varmaan tässä on osaltansa taustalla äitini, joka on vakaasti sitä mieltä että hänen ihollaan kaikki muut tuoksut paitsi yksi tietty muuttuvat aina "oudoiksi" eikä siten voi käyttää muita, sama meikkivoiteiden suhteen. Muisti aina "pienestä pitäen" muistuttaa, miten hirveän vaikeaa on löytää itselleen just se yksi ainoa tuote joka toimii. Näin on saatu luotua meikkivoide- ja tuoksuneuroottinen tytär, joka nyt "aikuisempana" haluaisi ihan hirveästi neurooseistaan eroon! 😉

 367. 419

  Anich sanoo

  Apuva, meni pieleen, unohtui sähköpostiosoite edellisestä kommentista! antur.87(a)gmail.com

 368. 420

  sanoo

  En oo vaan vielä löytänyt sellaista lempparihajuvettä 🙂 Oikeestaan kun lähen hajusvesiostoksille tulee kateltua enemmän niitä ihania purkkeja ja sitten loppujen lopuksi valitsen hienoimman ulkonäön omaavan hajuvede?! Tuoksu voi olla melkeen minkähajunen vaan…eli lopputulos on se että mulla on upeitä purnukoita eikäyhtään hyvää tuoksua..huoh..

 369. 421

  sanoo

  Olen jossain määrin tuoksuyliherkkä, joten inhoan kauppojen hajuvesiosastoja. Joudun kokeilemaan uusia hajuvesiä niin, että käyn useamman kerran kokeilemassa hajuvettä kaupassa ennen ostopäätöstä. Tässä samaa ongelmaa ei tulisi kun voisi itse valita tuoksun voimakkuuden.

 370. 422

  Anonyymi sanoo

  Tuoksun löytämisen sietämätön vaikeus johtuu siitä, että jo yksi hieman runsaammalla kädellä annosteltu ruiskaus voi synnyttää sen verran pahan edotuksen, ettei tuoksua voi ihastella ja fiilistellä sen jälkeen enää koskaan samalla tavalla. Ongelma on juurikin se, että tuoksut tuppaavat olemaan liian tujakoita, mutta liian vetiset tuoksut taas eivät kestä iholla. Viimeksi tänään ostin uuden tuoksun ja pelottaa, milloin tämä rakkaustarina päättyy. 🙁

  prizeidiot@hotmail.com

 371. 423

  sanoo

  Pakkohan tähän on osallistua, vaikka osallistujia näyttää olevan jo melkoisesti eikä minun tuurila mitään koskaan voiteta.. Mutta yrittänyttä ei laiteta!

  Mulla on tällä hetkellä vain kaksi hajuvettä, jotka nekin ovat kolmisen vuotta vanhoja. Käyn ehkä kerran kuussa tuoksuttelemassa hajuvesiä, mutta en koskaan löydä hyvää. Aina on jotaki huonoa jossaki tuoksussa. Muutamalla kerralla myyjä on yrittänyt auttaa, mutta miten auttaa tämmöstä, joka ei tiä mitä hakkee?! Mulle hajuvesi pittää olla raikas ja kevyt. Itämaisista tai "rouvahajuvesistä" en tykkää ollenkaan.

 372. 424

  Anonyymi sanoo

  Minun on vaikea löytää itselleni sopivaa tuoksua sen takia, että kyllästyn nopeasti tiettyyn tuoksuun. Itselläni tuoksut kuluvat kohtalaisen hitaasti ja ennätän ensimmäisen kolmanneksen kuluessa kyllästyä tuoksupullon sisältöön.

  /Elina, retrospektiivi(at)gmail.com

 373. 425

  Anonyymi sanoo

  Varmaankin siksi, kun jostain kumman syystä minulla on varsin kallis tuoksumaku (eikä tämä johdu vaan brändin ja hinnan tiedostamisen alitajuisesta osallisuudesta, vaan testattu myös sokkona). Hajuaistini on supertarkka ja haistan synteettiset hajuvedet todella helposti. Näin opiskelijana ei kuitenkaan ole varaa niihin kaikkein ihanimpiin…

  littlebaboon at gmail . com

 374. 426

  sanoo

  Mun on tosi hankalaa löytää sopivaa hajuvettä, koska saan niistä hyvin herkkään päänsärkyä & olen aika kranttu sen suhteen, etten halua tuoksua mille vaan, enkä tosiaan kolmen korttelin päähän : )
  laura.hiltunen@pp3.inet.fi

 375. 427

  sanoo

  Tuoksun etsintä on haasteellista, koska nenä turtuu. Ja usein myymälöissä on tuoksujen sekameska. Valinja on ihana, lempi tuoksu, mutta välillä sekin yksinään on liikaa! Jopa vuodenajat vaikeuttavat, koska välillä kaipaa vesituoksuja ja välillä taas maustetuoksuja!

 376. 428

  pilvi7 sanoo

  Oikean hajuveden löytämisen vaikeuteen on kaksi syytä. Esinnäkin sen pitäisi olla just täydellinen tuoksu, jota jaksaisin käytellä koko pullon loppuun asti ja toisenakin hinnan olisi toivottavaa olla mahdollisimman pieni. 😀 Hajuvedet vaan monesti on aika hintaviakin.
  pikku.mango@hotmail.com

 377. 429

  sanoo

  Olen herkkä tuoksuille, kaikesta vähänkään pistävästä tulee paha päänsärky. Siksi ei oikein tee mieli käydä haistelemassa uusia tuoksuja, vaan tulee aina ostettua tuttua ja turvalliseksi todettua vanhan loputtua.

  ella piste taivassalo miuku jyu piste fi

 378. 430

  sanoo

  Valitettavasti olen köyhä opiskelija, joten yleensä saan hajuveden kerran vuodessa lahjaksi äidiltäni, joko jouluna tai syntymäpäivänä. Yleensä ihastun aina kaikkiin kalliisiin hajuvesiin, mutta äitini ei suostu maksamaan niistä niin paljoa. Halvat hajuvedet taas useimmiten tuoksuvat myös halvilta, joten niitä en pahemmin ole halunnut..

 379. 431

  sanoo

  Tää kysymys kolahti sen verran, että jätän tänne nyt ensimmäistä (tai ihan korkeintaan toista?) kertaa kommentin, vaikka olen jo kohta kaksi vuotta lukenut blogiasi!

  Mutta minun on hirveän vaikea itse ostaa itselleni hajuvesiä, koska tykkään niistä melkein kaikista. Ja eihän se siis tietenkään mikään ongelma ole, mutta siinä hyllyjen välissä iskee hirveä ahdistus, että mitä jos tämä haiseekin KAIKKIEN MUIDEN mielestä ihan kamalalle, jos tämä onkin joku mummo- tai pissis-tuoksu tai jotenkin muuten tämä vaan tuoksuu sellaiselta, miltä minun ei MUIDEN MIELESTÄ tulisi tuoksua. Ehkä minulle vielä joskus kehittyy parempi tuoksu-itsevarmuus, mutta tähän asti olen antanut äidin valita hajuveteni…

 380. 432

  sanoo

  Minun on vaikea löytää itselleni hajuvettä, koska migreenipotilaana en kestä kauaa kaikkien niiden tuoksujen ympäröimänä, ja siksi yritän selvitä mahdollisimman nopeasti: Haistelen vain niitä, jotka ovat ennestään tuttuja kavereiden tai netin kautta, ja kuitenkin jätän ne ostamatta, koska 'mun kaverillakin on sellainen' tai 'tää on nyt tosi suosittu enkä tahdo tuoksua samalta kuin kaikki muut'.

  saaramarianne@gmail.com

 381. 433

  sanoo

  On vaikeaa löytää Elisabeth Ardenin True Lovin korvaavaa, tämän lempparini valmistus lakkasi jo vuosia sitten ja yhä vaiin jemmaan yhtä pullon jämää;)

 382. 434

  sanoo

  Mun on vaikee löytää itelleni hajuvesiä, koska ensinnäkin useimmat ylittävät pienen budjettini. Lisäksi monet tuoksut ovat aivan liian pistäviä makuuni. En halua, että hajuveden voi haistaa metrien päähän. Kyllästyn helposti tuoksuihin, ja tää paketti olisi siitä syystä aivan ku luotu mulle!
  – Annika
  annika_linnanmaki@hotmail.com

 383. 435

  sanoo

  Näyttää siltä että aiempi vastaukseni on kadonnut bittiavaruuteen 🙁 Minun on vaikeaa löytää sopivaa hajuvettä koska olen niin ailahtelevainen! Mietin pitkään että raaskinko pienellä opiskelija budjetillani ostaa uuden. Kun vihdoin olen päättänyt ostaa jonkun se vieressä oleva vaaleanpunainen tuoksuukin paljon paremmalta… Ja pyörä pyörii!

  manga_conan@hotmail.com

 384. 436

  Terhi sanoo

  En ole törmännyt kuin pariin hajuveteen, jotka miellyttävät minua. Tuoksu ei saa olla liian voimakas, makea tai tavallinen. Persoonallista, mutta silti herkkänenäiselle sopivaa hajuvettä on vaikea löytää. Saatika, että se olisi kohtuuhintainen.

  muumeister(at)gmail.com

 385. 437

  Anonyymi sanoo

  Kaikki tuoksuu aina niin "samalta".
  Haluan persoonallisen oman tuoksun.
  Siksi ostelen aika kalliita tuoksuja, jos niitä sitten ei olisi "kaikilla", aika epätoivoinen yritys…
  Myöskin pelkään sitä, että tuoksuisin ikäistäni vanhemmalta, rouvamaiselta! Apua!

  muro.namuro@gmail.com

 386. 439

  Anonyymi sanoo

  Täydellisen hajuveden löytäminen on vaikeaa koska pullon pitää olla myös hieno ja tuntuu että yleensä niillä parhaimmilla tuoksuilla on ruma pullo ja hajuvesi jää usein sen vuoksi ostamatta.
  -heli
  heli.kinnunen5@gmail.com

 387. 440

  sanoo

  Useamman kerran on jo käynyt niin että kun ihastun johonkin hajuveteen niin pian sen valmistus jo lopetetaan 🙁

  Myöskin olen pikkasen pihi, joten jätän yleensä ostamatta jollen ole aivan satavarma että oikeasti tykkään ja kanssa käytän tuoksun loppuun asti.

 388. 441

  Sari sanoo

  Hajuvesi.
  Olen astmaatikko ja tosi vaikea löytää oikean laista haju vettä joka sopisi minun hengitys tielleni.. Olisi ihana kun kerrankin voisi tuoksua hyvälle ettei henkeä ala ahdistaa tai kutiaan kurkkua.. En astmani takia ole yhtään tuoksua löytänyt vielä jokaisessa tuntuu olevan jotain joka ärsyttää hengitystietä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *