Tuhlaan tuhlaan tuhlaan kaikki poooois

Blogini lukijat tietävät, että saan uuden kosmetiikkatuotteen ostamista vieläkin suuremman riemun siitä, kun vanha kosmetiikkatuote loppuu. Kuulostaa kierolta, mutta niin se vaan on. 
Kun on elänyt elämänsä keskellä kosmetiikkamerta niin äidin puolelta altistettuna kuin omasta vapaasta tahdosta siinä kieriskeltyään lienee ymmärrettävää, että merestä tahtoo joskus kuiville.
Suhtautumiseni tuotteiden loppumiseen onkin saanut minut huomaamaan, kuinka käyttäydyn lopuillaan olevien tuotteiden kanssa.

Myönnän nimittäin, että kun tuote alkaa olla aivan lopuillaan ja näen, että käyttökertoja on jäljellä enää vain muutama, herää sisäinen lotraajani henkiin.
Käytän lopuillaan olevia tuotteita tietoisesti aina hieman enemmän kuin mitä tarvitsisi ja kolme tai joskus jopa neljä viimeistä käyttökertaa kutistuvat lähes poikkeuksetta kahteen käyttökertaan.  Ja kahden viimeisen käyttökerran tuotemäärä aina yhteen.

En vaan voi jättää voidepurkin pohjalle niin pientä voidemäärää, että sillä rasvaisi vielä vain takapuolen ja sääret uudelleen. Tai olla laittamatta hoitoainetta vielä iiihan vähän lisää kun se kuitenkin jo seuraavalla kerralla loppuisi. Tai kerrostamatta kasvovoidetta kasvoille hieman reilummin purkin ollessa juuri tyhjentymäisillään.
Vaikka tuote olisi viimeinen omistamani lempparituotteeni, jonka valmistuskin on lopetettu enkä enää voisi saada sitä käsiini, en silti kykenisi säästelemään sen jämien kanssa.
En vaan voi sille mitään.

Siksi hämmästynkin aina ihmisiä, jotka kykenevät jättämään kotiinsa lopuillaan olevia pullonpohjia ja ottamaan uusia käyttöön ennen vanhojen loppumista unohtaen lopulta vanhat jopa pitkäksi aikaa, vaikka ne ovat aivan lopuillaan.
Omaa käytöstäni ja ajatuksenjuoksuani peilatessani alkoi minua kiinnostaa kuulla, millaisia teistä tulee, kun huomaatte tuotteen olevan lopuillaan.

Läträättekö tekin tuotteella reilummin? Vai tuleeko teistä niitä entistä pihimpiä ja säästeliäämpiä käyttäjiä, jotka tahtovat tuotteen kestävän vielä entistäkin pidempään?
Entä jääkö teille vanhojen tuotteiden pullonpohjia pyörimään?
Kommentit
 1. 1

  Cherri sanoo

  Minulla on se ärsyttävä tapa että huomaan tuotteen olevan loppumaisillaan, ostan uuden ja vanha muutaman tipan purnukka jää pyörimään nurkkiin. Sitten huomaat kylpyhuonetta siivotessa ja purkkihyllyä katsoessa että kappas….. Ärsyttävää! 😀 En pääse tavasta..

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Samaistuin tekstiisi täysin! Tunnen mielihyvää tuotteiden loppuessa, ylimääräisistä luopuessa tai jonkun vanhetessa. Jos pullosta alkaa pohja näkyä, alkaa meikäläisellä runsaalla kädellä huljuttelu. Tuhlausta joidenkin mielestä. Mielihyvää minulle.

  T. Kosmetiikkamyyjä

 3. 3

  sanoo

  Tunnistin itseni täysin! 🙂 Tuotteen loppumisesta tulee niin hyvä olo, että ei sitä voi pitkittää enää yhtään, kun se on jo ihan käsillä. Minä en edes leikkaa purkkeja auki, niin kuin sinä teet, vaan tuote on silloin loppu, kun siitä ei enää mitään irtoa väkivallatta. Suosikeilla on sama kohtalo. Eikä pullonpohjia todellakaan jää pyörimään, kuka niin edes voi tehdä?? 😉

 4. 4

  Tinat sanoo

  Minä olen sinun innoittamanasi alkanut pitää kirjaa kosmetiikkakulutuksestani ja uusista tuotteista jo noin 2,5 vuotta sitten. Merkkaan exceliin aina kulutetut ja ostetut/saadut tuotteet tuoteryhmittäin ja koitan päästä mahdollisimman paljon miinukselle. Ja kyllä, ihan mikä tuote tahansa, vaikka lempparikin niin sen loppuminen on iloinen asia! 🙂 Mieheni ei ymmärrä tätä, kun hehkutan, että kohta tuokin loppuu ja saan pisteen! Tunnistan todellakin myös tuon lotrauksen etenkin suihkusaippuan, sampoon, hoitoaineen ja voiteiden kohdalla. Dödöä ja hajuvettäkin menee kummasti välillä paljon enemmän. Noin kerran pari vuodessa yhdistelen myös kynsilakkojani, suunnilleen samansävyisten pohjat voi hyvin kaataa samaan lakkapulloon ja tadam, taas tuli yksi loppunut tuote! 😀

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Mulla on tapana ostaa uusi, kun seuraava on noin puolessa välissä ja tietysti sitten siirtyä käyttämään tätä uutta. Aina joskus havahdun näihin puolikkaisiin purkkeihin ja YHDISTÄN NE KAIKKI! Apua oon kamala…. Esim. juuri yhdistin muutaman hoitosuihkeen ja ainakin 4 käsirasvaa. Vartaloemulsioita, meikkivoiteita, puutereita ja jopa vartalotuoksuja löytyy yhdistettynä versiona. Sitten lotrailen nämä yhdisteet pois, kun en viitsi poiskaan heittää..

 6. 6

  sanoo

  Allekirjoitan kaiken täysin! En itsekään voi ymmärtää ihmisiä jotka jättävät piiikku tipan pohjalle ja sitten purkin pönöttämään hyllylle… *hrr*

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Pullonpohjia jää pyörimään, mutta käytän ne aina silloin tällöin kun muistan. Kun tuote on loppu, tulee minusta supersäästeliäs tuotteen kanssa, mutta nykyisin olen omaksunut sen linjan, että samaa tuotetta on vähintäänkin yksi toinenkin purkki kaapissa, joten enää ei pullonpohjia niin paljon ole 🙂 En ole kamalan hanakka kokeilemaan koko ajan uusia tuotteita sillä olen löytänyt itsellesi mahdollisimman ekologiset, hinta-laatu suhteeltaan hyvät ja omalle tukalle/iholleni sopivat tuotteet.

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Minä olen jotain tuolta väliltä. Kun huomaan tuoteen olevan loppumassa, alan pihistellä sitä. Pärjätä puolella naamarasva määrällä kuin pitäisi tai normaalisti laitan. En osta uutta tilalle kuitenkaan.

 9. 9

  sanoo

  Ärsyttää kun mulla ei ikinä lopu mikään! Paitsi korkeintaan vanulaput ja hammastahna 😀 voi johtua siitä että mulla on niin monta esim shampoota ja käytän montaa yhtä aikaa fiiliksen mukaan niin ne ei pääse hupenemaan.. Silloin kun huomaan että joku alkaa loppua, tehokäytän sen kyllä nopeasti loppuun että saa heittää menemään, yleensä mulla loppuvat tuotteet on aika vanhoja jo. Jotkut tuotteet joita en jaksa käyttää loppuun vien kotikotiin muun perheen käytettäväksi 😀

 10. 10

  sanoo

  Minäkin nautin suuresti siitä, että saan kulutettua aina yhden tuotteen loppuun ja otan sen tilalle varastoistani vastaavan tuotteen tilalle. En voi sietää sellaisia melkein tyhjiä purkkeja, ja huomaan kyllä itsekkin läträäväni vähän ronskimmin kun tuotetta on vain vähän jäljellä.

 11. 11

  sanoo

  Itseltänikin on hieman lähtenyt mopo käsistä kosmetiikkaostojeni suhteen. Säästelen aina kivojen tuotteiden pohjia viimeiseen saakka kunnes ostan uudestaan saman tuotteen ja saan käyttää vanhan loppuun. Huonot tuotteet taas haluan käyttää nopeasti loppuun, että saan ostaa uusia.

 12. 12

  sanoo

  Allekirjoitan tuon ihan täysin! 😀 Vähän enemmän meikkivoidetta, jos vanha on lopuillaan, vähän enemmän shampoota, hupsis! Joskus oon itseasiassa käyttänyt shampoon vartalopesuunkin, kun en ole halunnut jättää purkkia enää suihkuun pyörimään miltei-tyhjyyttään. Tunnistin itseni täysin!

 13. 13

  Anonyymi sanoo

  Mä oon siitä tylsä tyyppi että käytän aina vaan samoja kosmetiikkatuotteita. Joten kun purkin pohja alkaa paljastua, tulee ehkä käytettyä vähän säästeliäämmästi – varsinkin jos en ole muistanut ostaa uutta tilalle.
  Rakastankin tätä blogia juuri siksi, että saan vaihtelua omaan tylsään kosmetiikka-arkeeni kun joku muu testailee senkin edestä!

 14. 14

  Anonyymi sanoo

  Kyllä lutraus lisääntyy loppua kohden. Ja aina se loppuminen on yhtä ihanaa. 😀 Tosin, joskus todella, todella harvoin saattaa olla niiiin ihana/harvinainen tuote kyseessä, että en soisi sen loppuvan, ja s a a t a n olla säästeliäs. Todella harvinaista tosin. 🙂

 15. 15

  Anonyymi sanoo

  Voisin sanoa, että itse en ikinä lotraile mitään, ellei kyseessä ole joku hutiostos tms. josta vain haluan päästä eroon. Opiskelijan näkökulmasta en haluamalla halua käyttää rahaa taas uuteen kosmetiikkaan käytettyäni edellisen pois "liian nopeasti". Minulla on myös esim. huulikiiltoja aika monta, mutta käytän niitä harvoin. Tiedän, että ongelma ratkeaisi ottamalla huulikiillot päivittäiseen käyttöön, mutta sitten tuntuisi vain että "tuhlaan rahaa", koska en käyttäisi sitä huulikiiltoa vapaasta tahdostani vaan vain sen takia että se kuluisi pois! Sama pätee kaikkeen kosmetiikkaan. Jotenkin omaan ajatusmaailmaani sopii paremmin, että käytän vaikka muotovaahtoa vain kerran kuussa jos siltä tuntuu, vaikka pullon tyhjentymiseen menisikin näin ikuisuus. Tuntuu että saan koko rahalle vastinetta! Toki tämä ajattelutapa ontuu siinä, jos olen liian säästeliäästi käyttänyt jotain tuotetta joka sitten vanhentumisen takia pitääkiin heittää roskiin… 🙂

 16. 16

  sanoo

  Mä hölvään huonommat tuotteet reilulla kädellä ihan alusta saakka. Esim. nyt menossa yks sampoo joka on kulumassa loppuun alle kuukaudessa, kun normaalisti kestää noin kolme neljä kuukautta. Kun se kumminkin tarvii käyttää pois eikä se ole kiva, niin nopeammin se loppuu jos hiukan enempi käyttää kerralla. Järjetöntä tuhlausta. Toisaalta pihistelen niitä kivoja, joten ehkä se vähän tasapainottaa?

 17. 17

  sanoo

  Mä pyrin käyttämään kaikki tuotteet loppuun ihan normaalisti. Välillä purkkeja kasaantuu odottamaan käyttöä mutta sitten teen ostolakon. Ja nyt asian viereen.. mistä löydän tiedon, että mitä kynsilakkasävyjä Chanelilla on jatkuvassa valikoimassaan??

 18. 18

  Maiju sanoo

  Tuotteiden loppuminen on ihan parasta! Kun saa vihdoin heivata sen typötyhjäksi käytetyn purnukan roskiin, ah mikä tunne! 😀 En erityisemmin läträä niillä, kun ne ovat loppumaisillaan, mutta käytän kyllä aina kuin mahdollista. Esim jos käsirasva on lopuillaan niin rasvaan käsiä erityisen ahkerasti. Toki jos kyseessä on vaikkapa loppumaisillaan oleva dödö niin en silti lisäile sitä pitkin päivää vaan käytän kuten aina muulloinkin 😉

 19. 19

  sabiha sanoo

  Minulla on tapana kun tuote on loppumaisillaan käyn katsomassa kätköistäni seuraavan mutta en kyllä avaa ennen kuin tosiaan loppuu ja samalla tarkailen kauanko vielä riittää.Ehkä se johtuu iästäkin ,että on tullut maltillisempi.Mutta uutta ja virve innoitamana on tyhjien pakkauksien keräily. Tekee hyvää mieli ,että tulipahan käytettyä .Tällä hetkellä pahvilaatikollisen verran tyhjää purnukoita 3 kuukauden aikanakertyneitä. kulutus on edelleen kasvussa vaikka luulin ,että yli 50 vuotiaana en varmaan tarvitse paljon enää ,ei vaan niin ollut. Yleensä en tee ostolakkoja koska käyn aina täyttämässä varastojani ale aikoina, joten hoitotuotteiden osto voi olla vaikkapa pari kertaa vuodessa,kun taas meikkejä ostan useammin.

 20. 20

  sanoo

  Mä kyllä yleensä läträän myös tuotteita, kun ovat loppumaisillaan. 😀 En ihan aina kaikkia, vähän fiiliksen mukaan, mutta hyvin usein oon saattanu pestä vartalon/jalat pariin kertaan, hiukset ovat saaneet parikin hoitoainekäsittelyä perätysten, tai kasvot, kaula ja dekoltee lisäkuorrutuksen voidetta… 😀 Samaten loppumassa (tai puolillaan…) olevat käsivoiteet käytän vartalorasvana ja silmänympärysvoiteet kasvojen/kaulan yövoiteena (noita sy-voiteita ei kyllä ikinä jaksa odottaa loppuun asti, ne ei lopu ikinä…)

  Toisinaan taas pihistelen tuotteita, esim. kasvokuorintoja ja -naamioita, kun niistä riittää aina vielä moooooneen kertaan, vaikka aina viimeset 5 kertaa luulen sen olevan viimeinen. 😀

  No mutta juu, tiedän täysin fiiliksesi. 🙂

 21. 21

  Anonyymi sanoo

  Ihan sama juttu mulla! Tälläisen tuotetuhlarin painajainen on just joku saippuapala kuten tuo herbinan kasvosaippua joka ei hemmetti sentään lopu ikinä! Joka ikinen aamu pesen sillä kasvoni vaikken edes kamalasti tykkää siitä, pyörittelen märillä käsillä sitä piiiiitkään, mutta yhä edelleen siitä on erotettavissa himmeästi se ruusukuvionti. Aargh! Epätoivoissani olen myös joskus ottanut sen suihkuun mukaan ja pessyt mokomalla koko kropan mutta ehei, ei se vaan kulu.

  • 21.1

   sanoo

   Haha… Juu mulla on ollu joskus kanssa Cliniquen kasvo(pala)saippua ja samperi se pyöri nurkissa varmaan vuosikausia… En vaan jaksanut käyttää sitä kovin ahkeraan, kun ei osoittanut mitään kulumisen merkkejä. Onkin varmaan sitten ainoa tuote, jota vuoroin hyljeksin, vuoroin yritin käyttää ihan hirveästi.

 22. 22

  Anonyymi sanoo

  Tunnistan tuossa tekstissä piirteitä itsessäni. Kun tuote alkaa loppua, alan käyttää sitä hövelimmin. Tätä ei kuitenkaan tapahdu kaikkien tuotteiden kohdalla. En ikinä jätä niitä pullonjämiä pyörimään vaan käytän pois. Välillä saatan ottaa uuden tuotteen käyttöön ennen kuin entinen on loppu, mutta tätä tapahtuu erittäin harvoin, silloinkin syynä on että tarve on muuttunut toisenlaiseksi.

 23. 23

  sanoo

  Yleensä käytän tuotteen loppuun ihan normaalisti. Saksin tuubit auki ja käytän tavallista tahtia. Tarvittaessa ostan tilalle uuden vähän ennen kuin entinen loppuu, mutta otan sen käyttöön vasta kun vanha purtilo on roskissa.

 24. 24

  Anonyymi sanoo

  Jos en tykkää tuotteesta lutraan sen kanssa,kasvovoidetta sivelen decolteelle asti, hyvää tuotetta käytän säästeliäämmin. Saksin aina kasvoivoideputkilot, että saan loputkin käytettyä. Hyllyssäni on vain käytössä olevia ja avaamattomia. Jos voide ei tunnu kesällä/syksyllä hyvältä, siirrän sen jääkaappiin odottamaan talvea. Näin on käynyt monen luonnonkosmetiikkavoiteen kohdalla.
  -H

 25. 25

  Anna sanoo

  Mä olen aina tykännyt siitä kun tuote loppuu ja saa ostaa uuden. Jo teini-iässä. Mun pihi lapsuudenkaveri taas oli/on aivan päinvastainen, eikä voinut käsittää, mitä nautintoa saan siitä, että joudun ostamaan uuden tuotteen kuluneen tilalle. :oD Onneksi minunlaisiani varten on jo tämä blogikin olemassa. ;o) Huonot shampoot ja suihkugeelit käytän loppuun käsien pesussa. Yhdistelen rasvojen jämiä ja annan ne miehen käyttöön käsirasvaksi…

  Toisaalta, mulla on nyt niin paljon tuotteita, joista todella tykkään, niin niiden loppumista en odota yhtään niin innolla, paitsi mistä mulla on jo kaapissa kakkoskappale odottamassa…

 26. 26

  sanoo

  Minä välillä läträän ja välillä säästelen riippumatta siitä, paljonko tuotetta on jäljellä. Välillä tulee fiilis, että voi kun tää jo loppuis ja välillä taas, että ei jaksaisi etsiä uutta tuotetta. 😀 Ristiriitasta!

 27. 27

  Anonyymi sanoo

  Hei Virve! Ei nyt kuulu aiheeseen, mutta millaista meikkivoidetta suosittelet kun pitäisi olla peittävä, mutta ei saisi kerääntyä juonteisiin? Onko MUFE HD Foundation maineensa arvoinen?

  apua kaipaava

 28. 28

  sanoo

  Hei! Asiasta kukkaruukkuun: Olisiko sinulla mielessä jotakin hotellia, jota voisit suositella viikoksi Lontoossa?

 29. 29

  Anonyymi sanoo

  ai niin siihen meikkivoideasiaan, hintaa max 90 €…. Eli mielellään selektiiviseltä puolelta. Markettivoiteet läpi kolunneena en niitä jaksa enää edes kokeilla…

 30. 30

  Sam sanoo

  Helou! Nyt menee ohi aiheen mutta haussa olisi väritön irtopuuteri. Omaan suht rasvoittuvan ihon eli siis joku ''mattaava'' ilman ylimääräistä glitteriä ja joka mahtuisi vielä opiskelijabudjettiini. Ehdotuksia?

 31. 31

  sanoo

  Minäkin olen samanlainen kuin sinä, eli vikoilla kerroilla tulee laitettua tuotetta enemmän. Ja vielä enemmän laitan, jos en tykkää tuotteesta ja haluan päästä siitä mahdollisimman pian eroon. (Eihän sitä voi tietenkään pois heittää, jos se ei kuitenkaan pahaa jälkeä tee.)

  Minäkin leikkaan purkit vielä, että saan viimeisetkin pois. Sellaisia leikattavia purkkeja joskus jää suihkuun pyörimään, koska muistan usein sakset vasta, kun olen jo suihkun alla.

 32. 32

  Anonyymi sanoo

  Olen juuri samanlainen lotraaja! 😀 kun pullossa/purkissa on enää vähän jäljellä, käytän ihan hulluja määriä shampoota tai suihkugeeliä, vaikka se olisi ollut tosi hyvää ja vastaavaa ei olisi enää edes tarjolla. Saatan myös patistaa miehen käyttämään kanssani tuotteen loppuun sanomalla, että "saadaan tilaa suihkuhyllyyn, kun käytetään nuo jämät nyt yhdessä pois", vaikka yleensä siis eri tuotteita käytämmekin. Minusta on ihana kokeilla uusia tuotteita erityisesti shampoo, suihkugeeli ja rasvaosastolla, joten niiden loppuminen on aina suuri riemu, vaikka loppunut tuote olisi ollut täydellinen. 😀 välillä vaan pitää kokeilla muitakin ja sitten joskus voi taas palata siihen täydelliseen tuotteeseen, kun pitkän tauon jälkeen kyllästymisvaaraa ei ole. Sen sijaan meikkien suhteen olen tosi laiska kokeilija, joten samat meikit pyörii laatikoissa vuositolkulla ja ne eivät koskaan lopu. Vaihdan niitä sitten joskus uusiin, kun alkavat olla jo liian vanhoja/ällöjä.
  – R

 33. 33

  Anonyymi sanoo

  Pihistelen loppumaisillaan olevia tuotteita, jos kyseessä on joku ihana tuote josta olen tykännyt, tai jos mulla ei ole korvaavaa tuotetta ostettuna. Jos kuitenkin vastaavia tuotteita löytyy kosmetiikkavarastoista eikä kyseessä ole mikään erityinen rakkaus, alan loppua kohti läträtä koska onhan se aina ihanaa saada lisää tilaa kaappeihin! Siitä on osittain kiittäminen tätä blogia – ennen ahdistuin aina kun joku tuote oli loppumaisillaan, nykyään se on juhlan paikka 😀

 34. 34

  Anonyymi sanoo

  Itsehän olen juuri tällainen että jos uutta tuotetta on ostettu kaappiin valmiiksi, edellinen pitää ehdottomasti käyttää kokonaan loppuun ennenkuin seuraavan saa aukaista. Sama pätee niin shampooseen, suihkugeeliin kuin jogurttipurkkeihin. En käsitä miten mieheni voi ottaa ihan rennosti uuden esim. jogurttipurkin käyttöön kun edellisen pohjalla on vielä yksi annos… ahdistaa. =D
  -Herttarouva

 35. 35

  sanoo

  Samanlainen tuhlari olen 😀 Ei millään pysty jättämään niitä jämiä, jos vaikka kasvovoiteesta riittäisi enää puolikkaalle kasvoille. Lopu on laitettava vaikka sitten kaulalle. Enkä voi sietää sitä, että avataan joku tuote, jos vastaava on jo käytössä 😀 Kaksi shampoota on ihan ok siitä syystä, että toinen voi olla pesevämpi, mutta ei kai kukaan tarvitse esim. kahta kasvovettä samanaikaisesti käyttöönsä?

 36. 36

  sanoo

  Mä käytän mielestäni ihan samaa vauhtia loppuun asti jos ei oo kyse jostain ikävästä tuotteesta. En kyllä myöskään hamstraa mitään. Saatan ostaa jotain käsisaippuaa tai hammastahnaa, jotka kuluu nopeimmin, pari kerrallaan, kun niiden loppuminen kesken on ärsyttävää. Samoin ostan ihonhoitotuotteita ja meikkejä vähän ennen kuin vanha loppuu, kun käytän luonnonkosmetiikkaa, jota ei saa lähikaupasta. Käytän silti ne vanhat ihan tavallisella tavalla loppuun, saksin purkit auki jne. Mä jotenkin syvästi paheksun tällasta kuluttamista mitä Virve ja ilmeisesti suuri osa blogin lukijoista harrastaa. Jokainen tuhlatkoot rahaa niin paljon kun sitä riittää, mutta ympäristön ja tulevien sukupolvien, jotka tästä ylikulutuksesta kärsii, puolesta mua todella puistattaa!

  Toimin muuten kotisiivoojana ja töissä mua ärsyttää joidenkin ihmisten purkkimeret kylppärissä ja joissain tapauksissa myös keittiössä. Siis kun on kolme avattua oliiviöljypurkkia lieden vierellä, neljä hammastahnaa ja useampi shampoo ja naamarasva kylppärissä, sellasilla paikoilla mitkä kerää likaa. Ärsyttävää siirrellä niitä päästäkseen siivoamaan, ärsyttävää jättää siirtämättä, kun lika jää purkkien väliin. Kohtuullisuutta kiitos arvostaisin. Noh, oikeesti tää on aika yhdentekevä asia, vaikka työtä helpottaiskin.

 37. 37

  sanoo

  Olen yleensä aivan onnenni kukkuloilla kun rasva- tai shampoopurkki on tyhjä. Kysnilakkojen (varsinkin kivojen, LOPETETTUJEN sävyjen)kanssa tulen hulluksi kun haluaisin niitä käyttää mutta tietää että kohta ei voi enään ollenkaan käyttää kun se tosiaan loppuu. Värikosmetiikka on mulla muutenkin aina se heikko kohta kun se loppuu.

 38. 38

  sanoo

  Mä tykkään kun tuote loppuu ja saan heittää tyhjän purkin roskiin.
  Mulla on iso laatikollinen kosmetiikkaa ostettuna ja nyt onkin tosi ankara ostolakko, mitään en saa ostaa ennen elokuuta, ellei joku tuote lopu kesken, mutta tuskin loppuu.

  Olen jo vuosikausia ostanut paljon purkkeja kerralla reissuista, Amerikasta tulee aina haalittua vaikka mitä. Nyt kun ollaan oltu enemmän kotona, ei ole näitä ostoshetkiä tullut. Eikä niin väliksikään, koska mitään en tarvi.

  Olen jopa huulikiiltoja leikannut saksilla. Ja hyvä vaan, sillä leikkauksen jälkeen kiilto kesti vielä 2 viikkoa.

  Tällä hetkellä on ostoslistalla 3 tuotetta, eli joku vst tuote on käytössä, mutta on yksinkertaisesti todella huono. Tappelen itseni kanssa mitä teen, käytänkö pakolla loppuun vai heitänkö roskiin. Elokuuhun on tosi pitkä aika…

  Jos ystävien kanssa järjestettäis kosmetiin vaihtopäivät ?

 39. 39

  sanoo

  Kun joku aine on lopuillaan, tuhlaan sen kerralla tai kahdella, jotta voin ostaa taas jotain uutta ihanaa ainetta. 😀 Tosin vajaita purkkejakin lojuu hyllyissä enenmmän ku laki sallii.. Kyllästyn niin nopeasti..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *