Trooppinen potku hiuksiin?

Tuo mainittu ihanuus loppui muutamia päiviä sitten ja päädyin taas tekemään vakioratkaisuni: kokeilemaan jotakin uutta.

Koska olen todellinen kosmetiikkaseikkailija, en vain voi tyytyä ostamaan vanhoja, jo hyväksi havaitsemiani tuotteita, vaan minun on aina kokeiltava jotain uutta. Mitäs jos jumitunkin johonkin melko hyvään ja siinä jumittaessani missaan jonkun mielettömyyden? Eihän se olisi sopivaa, joten olen aina matkalla kohti uusia kosmetiikkaseikkailuja.
Tällä kertaa seikkailut seisahtuivat L’orealin hiushyllyn kohdalle.
Olin nähnyt jo aiemmin merkiltä tulleen myyntiin muutaman erilaisen kuivashampoon ja jäin pohtimaan tuotteiden lupauksia ja vaikutuksia. Aikani niitä pohdittuani huomasin jälleen kahden tuotteen olevan sisällöltään lähes täysin identtiset ja meinasin jopa piruuttani ostaa molemmat vertailua varten, mutta tyydyin sitten vaan toiseen. Kokeilisin ensin sillä ja hankkisin sitten toisenkin, mikäli pitäisin siitä.
Kotiin päätyi mukaan Express Refress Invisible Dry Shampoo violetissa Volume Kick -versiossa. 
Tuote lupaa jo nimessään olla näkymätön, mitä tummahiuksisena tietysti arvostan. Ratkaisevana tekijänä välinnassa toimi nimi Volume Kick, sillä juuri sitä volumea hiukseni kaipaavat. 
Harmikseni tämä tosiaankin kuitenkin osoittautui käytössä vain kuivashampooksi eikä tuuheuttavasta potkusta ollut hiusten tyvessä tietoakaan. Lupauksensa mukaisesti tämä ei jättänyt tyveä valkoiseksi, mutta koska hain nimenomaan tyveen tekstuuria ja rakennetta antavaa tuotetta, ei tämä ollut minun juttuni.
Tuoksusta annan kuitenkin plussaa, sillä pakkaus lupaili jotain hurmaavan trooppista, mutta tuoksu on minusta enemmänkin mukavan kevyesti parfymoitu eikä loppujen lopuksi kuitenkaan liian vahva.
Tässä siis jälleen tuote niille, jotka tahtovat puhasta tunnetta, mutta eivät tahdo valkoista suihketta. Itse jatkan etsintöjäni Batisten tuuheuttavan kuivashampoon tyyppisiä tuotteita kartoittaen.
Oletteko te kokeilleet näitä L’orealin uudehkoja kuivashampoita? Mitä olette niistä tykänneet?
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Tätä en ole käyttänyt, mutta Biozellin olen. En tykkää siitä oikein, kun se minusta on aika tahmeaa. Tai sitten en osaa käyttää sitä. En myöskään älynnyt, että se on tummille hiuksille ja ihmettelinkin illalla, miksi hiusharjassa on tummaa pölyä. Kokeilen nyt loppuun tuon ostamani purkin ja voinhan sitten vaikka kokeilla tätä esittelemääsi tuotetta. Tyttärelle ostin tänään Herbinan kuivashampoota ja tuossa pullon kyljessä lukee tuuheuttava.

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Ostin itsekkin kyseisen kuivashampoon kun nämä kauppoihin saapuivat. Muistaakseni minäkin jäin pohtimaan näistä tämän violetin ja punaisen välillä. Tuote ei minusta tehnyt mitään woww efektiä, joten en ole palannut näihin sen jälkeen.

 3. 4

  Emilia sanoo

  Käytin juurin tuon äskettäin loppuun ja oli aika surkeaa. Tuoksu oli muuten hyvä, mutta todella vahva ainakin minun nenääni. Tuuheutusta ei tullut nimeksikään eikä puhdistusteho ollut kovin hyvä. Lisäksi tämä kuivatti päänahkaani, joten en todellakaan tykännyt.

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Olen lukenut blogiasi joskus muutamia vuosia sitten ja nyt löysin blogisi pariin pitkästä aikaa Karkkipäivä -blogin kautta ja tuossa lattialla vieressä oleva pullo herättää niin suurta inhotusta, että on pakko oikein kommentoida 😀 Mulla on tätä sarjaa tällanen joku pinkki body-builder puteli, joka lupaa puhtaita hiuksia välittömästi, hiusten pitäisi siis tuntua puhtailta, raikkailta ja juuri pestyiltä ja tuoksun pitäisi olla hienostunut ja tyylikäs ja tehdä siten käytöstä miellyttävää. Mikä on mielenkiintoista, niin ensin tässä sanotaan, että refreshes hair in 1 min ja sitten, että maaginen koostumus vaikuttaa muutamassa sekunnissa, niin että kumpi? Vai tarkoittaako tuo yksi minuutti, että siihen on laskettu se suihkutteluaika mukaan.. No, oli miten oli, erittäin rasvaisille hiuksille (nopeasti rasvoittuvat kolmannen päivän hiukset, nam) ei tapahtunut yhtään mitään, yhtä lirut ja rasvaiset ne oli, mutta sain sentään sen "hienostuneen ja tyylikkään" hajun leijailemaan ympärilleni koko päiväksi. Haju oli siis ERITTÄIN voimakas ja todella miehekäs omasta mielestäni, suoraan sanottuna ihan järkyttävä ja siinä se haisi päässä vielä hiustenpesun jälkeenkin!! Ja kamalinta oli, että laiskuuksissani erehdyin suihkuttelemaan tuotetta makuuhuoneessani, hajua kesti monta päivää… Äitinikin sitä halusi vielä kokeilla, vaikka totesi hajun jo minun päästäni kamalaksi, eikä se tosiaan äidinkään paksuihin hiuksiin toiminut ollenkaan. Ihan hävetti käydä kaupassakin, haju kuvotti omaakin nenää niin paljon, että pelkäsin ihmisten pyörtyvän ympäriltäni.. En siis voi suositella tätä Lorealin kuivashampoota, eli enköhän siis jatkossakin pysyttele tutussa ja turvallisessa Klippoteketissä.

  • 5.1

   Anonyymi sanoo

   Olen täysin samaa mieltä,karmeaa ainetta! Tuoksu(?!) on niin hirveä että käy oikein hyvin hyttysmyrkystä. Ja muutenkaan ei kyllä toiminut toivotulla tavalla,jätti tahmaiseksi hiukset. Täysin susi tuote.

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Tää ei liity tähän aiheeseen mitenkään, mutta oot tehnyt vissiin muutaman karvanpoistoon liittyvän postauksen. Ootko kuullut/kokeillut koskaan tota smart 3s voidetta tai tota inhibitifiä? Luuletko että tollaset vois oikeesti tehota? 🙂

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  tuotakin kokeiltu ja aina päädyn batisteen takaisin. Nyt tosin aion pysyä siinä, paras kuivashampoo ainakin mun hiuksille! <3

 7. 8

  sanoo

  Ite oon kokeillut paria kuivashampoota ja mieluisin on kyllä ollut Sunsilkin kuivashampoo, hiuksista tulee tosi tuuheat sillä! Hiuksiin jää myös ihana viileä tunne, ja tuoksukin on hyvä! Huonopuoli tosin siinä on se, että se jättää tummiin hiuksiin valkoset jäljet mutta ne kyllä saa pois kun harjaa tarpeeksi 🙂 Halvin kuivashampoo taitaa olla klippoteketin? Se on myös ihan ok. Näitä Lorea'lin tuotteita en ole kokeillut, ja en taida edes kokeillakkaa kun luin tämän.

 8. 9

  sanoo

  Toistaiseksi en ole tykännyt mistään muista kuivashamppoista kun batisten ja klippotekin, kokeillut olen kaikkea markettituotteista biozelliin. Taidan pitäytyä näissä kahdessa toimivassa siis ainakin toistaiseksi. 😀

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Kokeilin kans tätä, mut haju oli niin kauhea että puoliskokin oli innoissaan ku nakkasin tän roskiin. Biozellin tummille hiuksille tarkoitettu kuivashampoo in ihan super. Suosittelen!!! 🙂

  -raitapaita

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  Haju aiheutti mulle järkyttävän päänsäryn ja kauheet aivastelut koko päivän ajaks. Puteli jääny melkeen täytenä tonne pyörimään.

 11. 12

  sanoo

  Käytin sitkeen loppuun tuon pullon, vaikka ei siinä ollut muuta hyvää kuin tuoksu. Ei minkäännäköistä kohotusefektiä tapahtunut, ihan yhtä thjän kanssa-tuote.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *