Tiedoksi lukijoille

Blogimaailmaan ilmestyy lokakuussa uusi mielenkiintoinen Inspiration-konsepti, johon minunkin blogini on kutsuttu mukaan.
”Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. Bloggaajalle Inspiration avaa tilaisuuden päästä esille Suomen johtavalla blogisivustolla ja löytää uusia lukijoita.” Blogissani tulee lähiaikoina näkymään TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Lukijatutkimuksen tulokset kiinnostavat minua kovasti, sillä saan niistä suoraa tietoa teistä ja siitä, mistä teitä nimenomaan kiinnostaa lukea. Olisinkin siis hyvin kiitollinen, mikäli mahdollisimman monella olisi pieni hetki aikaa vastata tutkimukseen.
Tutkimus toteutetaan lähipäivinä pop-up –kyselynä, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia.
En vielä paljasta Insipiration-konseptista sen enempää, mutta lupaan kuitenkin, että blogini pysyy edelleen itsenäisenä eikä sivuston osoitekaan vaihdu mihinkään!

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *