Three little birds (but not by Bob Marley)

Kevät saapuu ja jopa kynsistäni kuuluu (tai ainakin näkyy) linnunlaulua!

Soinnuista pitävät huolen minulle Lumenelta lähetetyt Natural Coden Angry Birds lakat, jotka takaavat keväisen mielialan ällönsiirappisilla olemuksillaan.

Ihkuvaaleanpunainen sävy numero 51 on kauniin metallisen vaaleanpunertava.

Sävy on niin äklösöpö, että jopa sitä koristava Stella-lintu pidättelee oksennustaan!Sävy on Angry Birds -lakoista suosikkini, vaikka se näyttikin pullossa ensin varsin vaatimattomalta.

Metallisen vaaleanpunertava sävy taittaa kynsillä valoa jännästi ja sävy taittuu jopa ehkäpä hieman persikkaankin oikeassa valossa?

Sävy on söpö, mutta silti jollain tapaa tyylikäskin.

Toinen kynsiini päätynyt Angry Birds -lakka on sävyä numero 52. (Kuinka tylsää, ettei näillä ole nimiä!)

Tämä lilanpinkki lakka muistuttaa väriltään marjapuuroa.

Lakan jujuna on sen kaunis mikroshimmeri, joka kimaltelee kynsissä upeasti.

Mikroshimmeri on kuitenkin niin hienojakoista, etteivät kynnet jää sen jäljiltä karheiksi, vaan pinnasta tuleetasaisen tuntuinen ja upean kiiltävä.

Minulle lakka sai päin vastoin hymyn huulille eikä ollenkaan näin tuimaa ilmettä kuin mitä se ilmeisesti sai aikaan Stella-linnulle.

Kolmas lakka on sävyä 53. Tämä ikiaikainenlakka on puhdasta glitterihässäkkää ja voin vaikka vannoa omistavani samanlaisen lakan niin parissa erimallisessa Anytime-putelissa kuin Natural Codenkin puolelta.

Yksinään lakka näyttäisi turhan vaatimattomalta (ja minun silmiini ehkä jopa hieman hassultakin), joten kerrostin sitä kahden muun lakan päälle.

Sävyn 51 päälle kerrostettuna se tekee lookista hempeän tyttömäisen ja kynnet näyttävät cupcaken glitterikuorrutteelta. Lakka saa shimmereidensä ja glittereidensä vuoksi kynnen pinnasta hieman rosoisen tuntuisen, joten päällyslakka voi olla mukava lisä tasoittamaan kynnen pintaa.

Sävyn 52 päällä efektiä on jo melkoisesti ottaen huomioon alemman lakan itsessäänkin jo olleen shimmerillä kyllästetty.

Aaaww, kuinka söpöjä!

Mitäs tykkäätte? Oletteko ylipäätänsä vaaleanpunaisten lakkojen aktiivikäyttäjiä ja missä menee raja liian vaaleanpunaisen/pinkin kanssa?

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Toi 52 on _ihana_! mä vaan inhoan tota, kun vihasia lintuja tunkee joka tuutista, enkä ostanut sitä mustikka-käsirasvaakaan sen takia (vaikka mustikka ♥) Tekisi mieli joustaa, mutta ei, pysy vahvana…

 2. 3

  sanoo

  Miksköhän tollen linnulle on tosiaan valittu tuollainen oksennusta pidättelevä ilme 😀 Onhan osa noista lakoista kyllä sellaisia äklöihanuuksia. Tykkään 🙂

 3. 7

  sanoo

  Tämä ei liity kynsilakkoihin mitenkään mutta nuo vihaiset linnut näyttävät jatkavan voittokulkuaan:

  Vihaiset linnut sinkoutuvat Arabian mukin kylkeen toukokuussa.

  Arabia ja Rovio Entertainment Oy tuovat yhteistyön tuloksena suositut Angry Birds -hahmot suomalaisten aamiaishetkiin ja kahvitauoille. Mukit ovat myynnissä Iittala outleteissa ja Iittala-verkkokaupassa 2.5. alkaen.

  Mukeja ostamaan? 🙂

 4. 8

  Marcy sanoo

  Vastauksena kysymykseesi, lähes kaikki vaaleanpunaiset ja erityisesti pinkit lakat ovat väärin – aina! 😀
  Ostin muutama viikko sitten saman lakkasarjan linnuttoman version sävyssä 16 Go glittery, eli monivärisiä mikroshimmereitä lähes värittömällä pohjalla (melkein identtinen sävyn 53 kanssa). Tykkään käyttää läpikuultavia glitter-lakkoja toisten lakkojen päällä, mutta ongelmana on, että tämä "syö" levitettäessä sitä alla olevaa lakkaa. Jos siveltimen vetää kahdesti samasta kohdasta, alkaa paljas kynsi kuultaa. Näin on käynyt jo kahden eri värisen hyvin kuivuneen (Mavalan) lakan kanssa ja niiden kanssa ei ole ollut ennen tällaisia ongelmia.

 5. 9

  sanoo

  Wow, noi on aika makeet! 🙂 muistuttaa yhtä mekkoa jolla yks mun barbiella oli kun olin pieni 🙂 varsinkin se kolmas lakka.

 6. 10

  sanoo

  Jouduin oikein estämään itseäni, etten olisi ostanut näitä, kun näin ne ekan kerran kaupassa. Mielestäni nuo linnut ovat hauskan ilmeikkäitä ja vaaleanpunainen lakka on mielestäni aina yhtä söpöä. ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *