This is deep

No niin, taas se tapahtui.

Sain nimittäin jälleen yhden uuden kasvovoiteen.

Voide on Dermaglown Intense Moisture Therapy ja tuote vaikuttaa ihan liian kiinnostavalta, jotta voisin kyetä luopumaan siitä.

Tuote olisi ilmeisesti parhaimmillaan sarjan ryppyvoiteen kanssa, mutta oma ihoni kaipaa lähinnä kosteutusta ja pehmitystä, joten eiköhän tämä yksinäänkin riitä.

Nopeastiluettuna tämän voisi luulla lupaavan kiinteytystä, mutta tosiasiassahan tämä vaan lupaa saada ihon näyttämään kiinteämmältä, mikä on jo selkeästi eri juttu.

Voiteella on potentiaalia tehdä ihosta mukavan pehmeä, mutta katsotaan, millaiseksi tämä osoittautuu käytössä.

Koska blogini alkaa jo olla tunnettu syvällisistä pohdinnoista ja tärkeiden asioiden analysoinneista ja ruotimisesta, tahdon jatkaa tänäänkin tuolla samalla linjalla.

Päivän kysymys kuuluukin, kuinka te levitätte kosteusvoiteen kasvoillenne?

Levitättekö ensin täpliä kasvoille (otsa, posket, nenä, leuka) ja hierotte voiteen sitten kasvoillenne? Vai otatteko voidetta nokareen sormille ja hierotte siitä sitten suoraan? Vai otatteko voidetta aina vain pienen nokareen kerralla ulos pakkauksesta ja levitätte ensin sen ja otatte sitten vasta lisää? Hierotteko voiteen kasvoillenne yhdellä vai kahdella kädellä?

(Ja niin, onko Dermaglow linjana jollekin tuttu? Kuulisin mielelläni käyttökokemuksia!)

PS. Päätin julistaa itselleni eräänlaisen kesäloman blogiani koskien. Tänä kesänä ei tulla näkemään yhteenvetoja eri kuukausien menneistä ja tulleista tuotteista, sillä en vaan jaksa stressata ja yrittää pysyä aikajärjestyksessä sen suhteen, missä kuussa mikin tuote on tullut tai kulunut loppuun. Minä tahdon vaan kirjoittaa, mistä mieli tekee ja olla miettimättä, koska tuote on tullut tai mennyt ja voinko jo kertoa hankkimeeni jonkun jos en ole vielä maininnut jonkun loppuneen. Tai voinko laittaa väliin hömppäpostauksen, vaikka kuukausi lähenee loppuaan ja projektinkin kannalta merkityksellisiä postauksia olisi jonossa.

Koska olen alusta asti ollut sitä mieltä, etten koskaan tahdo kirjoittaa blogiani väkisin ja hanmpaat irvessä ja jos joku juttu ei tunnu kiinnostavalta kirjoitettavalta niin sittenhän minä en siitä kirjoita. Ja nyt vaan tosiaan tuntuu, etten jaksa yrittää pitää kirjaa menneistä ja tulleista tuotteista ja huolehtia, että esittelen niitä täällä jonkun näköisessä fiksussa aikajärjestyksessä, joten yhteenvedot ovat nyt ainakin toistaiseksi kesälomalla. Toki merkkailen aina loppuneet tuotteet itselleni ylös, mutta blogin puolelle tehtävät yhteenvedot saavat nyt toistaiseksi jäädä.

Tämän kesän olen muutenkin julistanut itselleni nauttimisen kesäksi, eli keskityn vain bloginikin puolella kirjoittamaan ihan vaan juuri siitä, mistä milloinkin tekee mieli huolehtimatta siitä, etten voi vielä esitellä uutta, tässä kuussa tullutta tuotetta kun edelliseltäkin kuulta on tuotteita esittelemättä. Koska olen luonteeltani hirveä stressaaja, aiheutti tuon ajattelu minulle jo hieman stressiä, sillä minulla olisi niin paljon kirjoitettavaa muutenkin.

Itse blogi ei siis ole missään tapauksessa tauolla, mutta yhteenvedot ovat kesälomalla, samoin kronologinen eteneminen -mutta teidän lukemiseenne tuo jälkimmäinen nyt varsinkaan ei vaikuta mitenkään, eli don’t worry, ettehän te edes voi siitä mitään tietää. Äkäisimmät, blogiani vähennysprojektin kannalta seuraavat voivat tietysti närkästyä yhteenvetojen puuttumisesta, mutta kuten sanoin, väkisin en lähde mitään vääntämään. Bloggaamisen on oltava ihanaa ja nautinnollista, jotta sitä tahtoo päivittäin tehdä ja minä tosiaankin nautin näiden postausten näpyttelystä!

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  vastaus päivän kysymykseen: täpliä kasvoille muutama ja sitten levitys kaksin käsin.
  hyvää yötä!

 2. 2

  sanoo

  Vasemman käden etusormella rasvaa ja samantien levitys. Vähän kerrallaan ja lisää sitten kun entinen on levitetty.

  Rakastan lukea sun hömppäpostauksia! Yhteenvetoja tuskin jään kauheesti kaipaamaan vaikka kyllähän nekin ainakin katseltua tulee 🙂

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Olisi pieni postaustoive; Itseruskettavan voiteen/aineen käyttö.. Eli levitysvinkkejä ym. 🙂 Eli mielenkiintoista olisi tietää, miten itse saa esim. selkään itseruskettavaa.
  Blogisi itsessään on aivan mahtava, olen seuraillut nyt vuoden verran ja useita tuotteita uskaltanut ostaa kun olen lukenut tuomion ensin täältä! Kiitos kaikesta! 🙂

 4. 4

  sanoo

  Hyvä päätös! Ihaninta onkin lukea kokemuksiasi tuotteista. Tunnustan, että tosi moni tuote on löytänyt suosituksestasi tiensä omaan ja ystävien käyttöön, kiitos siitä! Mm. Klippoteketin kuivashampoo on aivan loistava, samoin (tietysti) FLE ja Natural Coden huulikiillot, näin muutamia mainitakseni, hih!

  Niin ja kasvot rasvaan kaksin käsin ensin toiselle kädelle pursotetun 'klöntin'. Ü

  Ps. Postaustoive: Tukholma Virven silmin + parhaat kaupat ja kahvilat!

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Purkista kun laitan spaattelilla, laitan täplät otsalle, poskille, nenälle, leualle ja jämät kaulaan, ja levitän sitten kaksin käsin.

  Putkilosta sitten taas otan sopivan määrän vasemman käden sormiin, hieron kädet yhteen ja levitän sitten kaksin käsin kasvoille ja kaulaan.

  Tuohon yhteenvetojuttuun – onko se siis ihan ehdoton, ettei yhtään mitään siitä aiheesta? Olisi kiva ihan mielenkiinnosta tietää vaikka ihan vain sekin, että onko ollut plussalla vai miinuksella, vaikket kunnon listausta jaksaisikaan kirjoittaa. Mutta en toki halua, että väkisin alat mitään vääntää, kunhan vain tällainen pieni kysymys. 🙂

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Myönnetään että vähän harmittaa että ei tule yhteenvetoja. Pidin aina sormia ristissä ja kannustin sua, että tässä kuussa menee enmmän kuin tulee. Harvemmin noin on tainnut kyllä käydä 😀 Ja tuotteiden takia tätä kuitenkin nykyään luen. Sait joskus mut innostettua ostamaan diorin viisikon ja sen jälkeen on tullut ostettua useita tuotteita joita olet suositellut. Mukaan on lähtenyt mm. pirkan silmänympärysvoide, klippoteketin kuivasampoo, Herbinan puhdistustuotteita,.. Uusin tulokas on Cover Girlin LashBlastFusion jota vanhempani toivat mulle San Franciscon tuliaisena kaksi kappaletta 🙂

  Ja vastaus tuohon päivän kysymykseen: brutaalisti kaksin käsin, rasva ensin toiseen käteen sitten käsien tahmaaminen yhteen ja sitten naamalle.

 7. 7

  sanoo

  Hyvä vaan että uskallat ottaa pienenkin irtioton, jos siltä tuntuu =)

  Itse levitän kasvovoiteen aina miten sattuu, joskus suoraan levittämällä ja joskus laittamalla ensin täpliä kasvoille.

  Ja postaustoiveista vielä, huomasin annamarin postaustoiveen Tukholmasta, ja se olisi kyllä aivan mahtava aihe!

 8. 8

  sanoo

  Yleensä levitän kosteusvoiteen niin, että laitan vasempaan kämmeneen sopivan määrän (yleensä liikaa) voidetta ja sitten levittelen toisella etusormella sormellinen kerrallaan. Joskus harvoin kun oikein väsyttää/laiskottaa, lätkin rasvan kasvoille ihan vaan kämmenillä vähän sinne päin.

  Minua ei yhteenvetojen ja tarkan tuoteseurannan tauko haittaa ollenkaan, tuote-, hömppä- ja vanulappupostaukset ovat juuri niitä parhaita 🙂 Tietysti tuotevähennysprojektin eteneminen kiinnostaa myös, mutta ei niin paljon että olisin kiinnostunut tarkoista listoista kuukausittain.

 9. 9

  sanoo

  Ihana kysymys tuo kosteusvoiteen levitystekniikka! Olen usein miettinyt, kuinkahan muut sen tekevät, koska itselläni on niin piintynyt tapa. Muistan, kun Aila Airo aikoinaan opasti, että ottakaa herneenkokoinen määrä voidetta ja hierokaa sitä yhteen molempien kämmenien sormien välissä. Viskositeetti kuulemma muuttuu.

  Tästä on tullut tapa ja edelleen teen noin, eli ensin hieron voidetta kämmenien välissä ja siitä sitten kaksin käsin kasvoille.

 10. 10

  Anonyymi sanoo

  Mä laitan oikeella kädellä eka toiselle poskelle, sitten toiselle poskelle ja viimeiseksi otsalle. Sitten siitä levittelen niille paikoille jossa sitä ei vielä ole (:

 11. 11

  sanoo

  Voi kun se elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi epämiellyttäviin asioihin! Minä levittelen kosteusvoidetta eri tavoin riippuen tuotteen hinnasta, hih. Jos kyseessä edullisempi voide, esim. Lumene tai TBS niin otan runsaan nokareen sormenpäähän ja levitän niin laajalle alueelle kuin voide leviää ja otan sitten uuden nokareen. Ja kaula ja rinta pitää myös rasvata!!! Jos kalliimpi purnukka, esim. Lancome tai Dior niin otan pikkupikkunokareen ja levitän ensin oikealle, sitten vasemmalle poskelle, sitten leuka, nenä ja otsa viimeisenä. Ja sitten kaula ja rinta, vaikka niihin en välttis raaski kallista voidetta levittää. Olenko ihan seko vai ainoastaan pihi? Ja muuten, älä kiltti ota mitään stressiä lisääntyneistä tai huvenneista kosmetiikkaröykkiöistä. Sinähän kuitenkin käytät kaikki aineet tai lahjoitat muille käytettäviksi ja vielä kierrätät tyhjät pakkaukset JA arvostelet ne täällä ja siten estät lukijoita tekemästä hutiostoksia! Jokainen lukutaitoinen voi seurata tuotteiden kulutusta tuosta sivupalkista, ei ne yhteenvedot ole se blogin ydinjuju IMO. Niin, eli kiitos tästä hyödyllisestä blogista joka tarjoaa sekä oikeaa hyödyllistä infoa että sopivasti sellaista tyttöhömppää. Minulle olet ainakin blogitaivaan kirkkain tähti vaikket joka päivä tai viikko jaksaisikaan postata! Nautinnollista kesänjatkoa siis!

 12. 12

  Anonyymi sanoo

  Pursotan sopivan nokareen kasvovoidetta vasemman käden kämmenselälle ja otan siitä oikean käden sormilla pienen määrä kerrallaan. Yleensä järjestys taitaa olla oikea poski – leuka – nenä – vasen poski – otsa. 😀 Yritän aina malttaa mieleni ja levittää voiteen hellävaraisesti ja hitaasti parilla sormenpäällä, mutta usein tulee hutaistua voide naamaan neljän sormen voimin mahdollisimman nopsasti. Yritän siis olla ärsyttämättä kasvojen herkkää ihoa ja myös käyttää voidetta säästeliäästi, koska puolet hulahtaisi kuiviin kätösiin, jos levittäisin kaksin käsin.

  Ihanaa, että olet tehnyt päätöksen kirjoittaa itsestä hyvältä tuntuvalla tavalla, vaikka se saattaakin joitain harvoja sapettaa. Hyvää "kesälomaa"!

 13. 13

  sanoo

  Nokare rasvaa purkista ( aina pienellä lastalla ) , lastasta sipaisu molemmille poskille ja levitys molemmin käsin 🙂

  Tämä blogi saa olla juuri sellainen kuin haluat. Itse ainakin mielelläni luen juuri arvioita eri tuotteista ja tykkään siitä, että et kaihda edullisempiakaan merkkejä. Monelle ostosmahdollisuudet ovat kuitenkin rajalliset. Ja kaiken ylimääräisen voi aina laittaa eteenpäin, niin kuin varmaan oletkin tehnyt 🙂

 14. 14

  Anonyymi sanoo

  Nokare voidetta vasemman käden kämmenselkään ja siitä oikealla kädellä pikkuhiljaa kasvoille. Jos voidetta tuli liikaa, se hierotaan käsiin.

 15. 15

  sanoo

  Kasvojani rasvailen siten miltä silloin tuntuu: jos jaksan levitellä pisteitä sitten levittelen. Jos vain puristan vasempaan käteen voidetta ja sitten levitän oikealla tai loppujen lopuksi molemmilla niin sitten teen sillä tavoin 🙂
  Joo no ainakaan minua ei se niin paljoa haittaa jos et jaksa laittaa yhteenvetoja. Kyllä niitäkin voi lukea, mutta mieluummin kaikkia missä esittelet jotain tuotetta.

  Ja nyt vielä tähän näin kun en ole varmaan koskaan sanonut, mutta oikeasti "rakastan" sun blogiasi!! Se on vaan niin paras!!!
  Ps. Nykyään jos minulla on hiemankin ikävystyttävää katson sinun Lush-videopostauksesi ja sen jälkeen oloni on taas parhain.. On ollut muuten tilaukset niin lähellä, mutta sitten kun olen jo viimeisellä sivulla "kassalla" lähden pois, koska ajattelen tarvitsevani ne rahat muihin tuotteisiin, kuten vaatteisiin ja muihin. (olen myös monta kertaa pienentänyt ostoskorini sisältöä, mutta silti käännyn aina takaisin kassalla) 🙂

 16. 16

  Anonyymi sanoo

  Hyvä päätös. Sinun blogisihan tämä on, joten kirjoita ihmeessä juuri niistä aiheista, mistä haluat – ja jätä jokin osuus välillä tauolle, jos siltä tuntuu. Kyllä me luetaan. 🙂

  Aurinkoista kesää toivottelee bella

 17. 17

  Anonyymi sanoo

  Viis yhteenvedoista ja loppuunkulutetuista tuotteista, kivoimpia ovat postaukset uusista hankinnoista. Kieli pitkällä odotan jo postausta Tukholman alelöydöistä. 🙂

 18. 18

  Virve-fanittaja sanoo

  Hyvä päätös! Tykkään erityisesti kaikista rennosti ja innostuneesti kirjoitetuista jutuista, en niistä listoista niinkään. Ne listat tuntuu aina vievän tilaa joltain herkkupostaukselta!

  Se vähennysprojekti on joka tapauksessa aika toivoton kosmetiikkamyyjälle, jolle tuotteita tulee ovista ja ikkunoista. Ja sitä paitsi, pakkohan sun on olla perillä uutuuksistakin, ja ne tietysti kiinnostaa meitä kuluttajiakin, koska aina uusi tuote näyttää niin houkuttelevalta!

  Sellaisen tuotteen arviointi, joka on mennyt myynnistä vaikka vuosi sitten, mutta saat sen vasta nyt loppumaan, ei oikein paljon hyödytä kuitenkaan 🙂

  Jos sinä tykkäät tai et tykkää jostain tuotteesta, se antaa jo hyvän pohjan oman kiinnostuksen lisääntymiselle tai vähenemiselle. Esimerkiksi (enkä sano tätä yhtään pahalla, vaan oikeasti kiitollisena) jos tykkäät tosi hyvin voitelevasta kroppavoiteesta, joka tuntuu ihon pinnassa pidempään, voin huoletta jättää sen laskuista, koska itse pidän tosi keveistä voiteista. Eli sun arviot on todella hyödyllisiä tavalla tai toisella!

  Samoin sun ripsariarviot on todella mielenkiintoisia, koska sulla on aina kuvat niiden tehosta ripsissä. Todella kätevää ja informatiivista!

  Eli en jää kaipaamaan listoja, koska rakastan näitä sun tuotekokemuksia. Mitä uudempi tuote, sitä kiinnostavampi.

  Ja kuten joku tuossa jo ehdotti, Tukholman kokemukset kosmetiikkafriikin näkökulmasta on todella kiinnostavia! Itse kieli pitkällä ihastelin Åhlensin uudistunutta 2-kerroksista kosmetiikkataivasta. Aahhh!

  Kaikki, ihan kaikki Tukholman vinkit on tervetulleita. Esim. olisi hienoa kuulla jostain suloisesta kahvilasta, jossa olisi suussa sulavia herkkuja ja hyvän tuoksuinen ilma. Siis että kun sisään astuu, nenään tulee heti ihanat kahvin ja leipomusten tuoksut, ilma on ikään kuin lämmin niistä tuoksuista. Eli jos sellaiseen törmäät, kerro ihmeessä! Siinä moni parfyymi jää toiseksi tuollaisen ihanuuden edessä. Njam!

  Naamarasvan laitan niin, että ensin silmänympäryksille hiukan, ja lopuksi koko kasvoille samaa voidetta reilummalla kädellä. Ensin voitelen posket, koska ne on niin kuivat, että saattavat vaatia lisääkin, sitten kasvot muuten. Jos posket ehtii heti imaisemaan voiteen, lisään poskille pikkuannoksen vielä.

 19. 19

  henna sanoo

  Moi! Kerroit tuosta Miss Dior Cherien tuoksusta mikä sinulla on, mutta jota et tykkää käyttää. Onko se sulla vielä ja olisitko kiinnostunut myymään sen?

 20. 20

  omppu sanoo

  Otan purkista rasvaklöntin, jota hieron hiukan käsieni välissä, ja sitten hieron käsillä kasvojani.

  Minua eivät niinkään kiinnosta yhteenvedot vaan nimenomaan juuri hömppäpostaukset ja tuotetestaukset. Kiitos kivasta blogistasi! 🙂

 21. 21

  sanoo

  Vähän kerrallaan purkista ja oikealla kädellä levitetttynä. Jos on tuubivoide niin silloin isompi löntti ulos, joka sitten levitellään täpliksi pitkin naamaa ja kaksin käsin levitetään.. hyvinkin monipuolisesti siis 😀

  Yhteenvedot on muutenkin tylsimpiä, eniten kiinnostaa tuotteet ja siun jutut. Kiitos monista suosituksista, oon innostunut kosmetiikasta ihan eri tavalla seurattuani siun blogia tän reilu vuoden. Ja kannatan tuota postaustoivetta Tukholmasta Virven silmin 🙂

 22. 22

  Anonyymi sanoo

  Säikäytit mut kyllä nyt pahasti, aluks luulin et pidät blogista koko kesän lomaa, että mun pitää olla koko kesä ilman sun ihania hömppäpostauksia ja en sais lukea uusia juttuja, joissa kosmetiikasta puhutaan sydämmellä 😀 oon mäki vähä hurahtanu kosmetiikkaan 😀

  ja voiteen levitän: toiselle kädelle rasvaa ja sitten kummallakin kädellä levitän sen kerralla (:

 23. 23

  Sissi sanoo

  Yksi klöntti vasempaan käteen, josta se levitetään ensin molempiin kätösiin ja sitten kasvoille ja kaulalle.

 24. 24

  Teija' sanoo

  Mulla on varmaan aina pumppupullo, ku suosin Herbinan naamavoiteita. Eli aina pumppupullosta isompi klöntti sormelle, ja sitten pisteet ympäri kasvoja ja lopuksi levitys. 😀

  Heh, mua vaivaa yks asia. Onko sulla käytössä se bM:n matte foundation, vai onko se lähtenyt kiertoon, kun et siitä tykänny? 😀

 25. 25

  Anonyymi sanoo

  Vähän rasvaa etusormen päähän, levitys, lisää rasvaa, levitys, lisää rasvaa, levitys jne. Eli alueina käyn läpi – eka nenä, sitten poski ja puolet leuasta, toinen poski ja toinen puoli leuasta, toinen puoli ottasta, toinen puoli ottasta, kaula ja dekoltee 😀
  Mutta! Haluaisin kiittää sinua, kun joskus neuvoit yksinkertaisia asioita kasvojen puhtaana pidosta ja ihoni on nyt puhtaampi kuin aikoihin! (…hyvä sanoa, kun kärvistelen amorinkaaren ja nenän alla olevaa isoa finniä)
  Mutta kiitos kuuluu sinulle, kun neuvoit minua alkuun ja hyvin on mennyt! 🙂
  Tosiaan, ihoni on nuori, joten kärsin näistä finneistä sun muista vielä pitkään. Oikeastaan, voin elää vain yhden viikon ilman finnejä – puolitoista viikkoa ennen naisten vaivoja kasvoni riehaantuvat. Mutta kun vaivat alkavat, ne laantuvat pois :O Mutta outoa, kun tulee ennen ja joudun kärsimään niistä!

  Kiitos hyvistä vinkeistä ja blogiasi on aina ilo lukea! 🙂

  Asta

 26. 26

  Ulpu sanoo

  Mä laitan aina voidetta vasemman käden selällä (oli purkki tai tuubi) ja siitä oikealla keskisormella levitän ensin oikeaan poskeen, vasempaan, nenään ja nenänvarteen, otsaan ja viimeiseksi leukaan sekä kaulalle. Miten niin tapoihini piintynyt. 😉 Oon yrittänyt joskus levittää molemmin käsin koko kasvoille, mut liian outoa. Sy-voiteen levitän ensin keskisormilla taputellen.

 27. 27

  sanoo

  Truuttaan kasvovoidetta suoraan oikealle poskelle ja levitän siitä oikealla kädellä joka puolelle. Myös pumppupullosta tähtään suoraan poskelle 🙂

  Vaihda vaan huoletta blogisi linjaa, kesällä pitää ottaa rennosti!

 28. 28

  sanoo

  Hei, oon kuullut huhua että kasvovoiteet pitäisi levittää alhaalta ylöspäin, onko tämä totta, ja onko sillä mitään vaikutusta oikeasti? 😀

 29. 29

  Anonyymi sanoo

  Ainiin! Vieläkun muistan kysyä – mitä luomiväripalettia tms. suosittelisit aloittelijalle? Tuumein tässä joku päivä, että tarvitsisin luomivärejä, jotka ovat aika 'nudeja', rauhallisia väreiltään. Omistan yhden sinisen pikkupaletin, jossa on kaksi sinisen sävyä, sekä pikkupaletin, jossa on musta, valkoinen ja pinkki glitterillä. Tajusin, että nehän kaikki loistavat aivan liikaa ja tälläisellä aloittelijalla kun ei ole vielä kokemusta niistä, niin ei ihme, kun näyttävät kamalilta luomilla!
  Joten olisiko mitään ns. aloittelijalle, jolla on hyvä aloittaa, eikä haittaisi kamalasti, vaikka hitusen suttuunkin menisi? Diorin viisikkojakin saa ehdottaa, jos oikein mieli tekee! 😀

  Asta

 30. 30

  Anonyymi sanoo

  "Levitättekö ensin täpliä kasvoille (otsa, posket, nenä, leuka) ja hierotte voiteen sitten kasvoillenne?"

  Juuri näin ja molemmilla käsillä. 🙂

  Olin tänään Prismassa shoppaamassa uutta kasvojenpuhdistusainetta, pumpulia ja sen sellaista (rakastan tuollaisten asioiden ostamista! :D), ja kun tutkiskelin varmaan noin 10 minuuttia sitä kaikkea putsarivalikoimaa, mulle tuli väkisinkin mieleen sinä! Piti sitten äkkiä napata puteli mukaan ja poistua paikalta, koska minusta alkoi tuntua, että joku kohta katsoo vähän kummastuneena suuntaani… 😀 Toivottavasti ei! 😉

 31. 31

  Anonyymi sanoo

  Pyydän heti anteeksi, koska tää mun kysymys ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta ajattelin että oisaisit auttaa. Olen tilaamassa Bare Mineralsin starttipakettia ja mietin minkä sävyn tilaisin, joten ajattelin kysyä neuvoa jos haluisit auttaa. Eli mulla on tummanruskeat silmät ja hiukset on oikealta väriltään keskiruskeat. Ihoni on keltapohjainen. Rusketun nopeasti ja en pala kauhean helposti. Mietin siis tilaanko lightin vai mediumin, kumpi sinusta voisi olla mulle sopivampi? Kiitos jo etukäteen 🙂

  Niina

 32. 32

  Anonyymi sanoo

  Täytyy minunkin sanoa, etten yleensä edes lue yhteenvetolistauksia läpi – en siis välitä niin perusteellisista yhteenvedoista. Yleensä katson vain määrät, kuinka paljon on kulunut ja kuinka paljon tullut lisää. Tuote-esittelyt ovat juuri niitä kaikkein mielenkiintoisimpia ja hyödyllisimpiä!

 33. 33

  Anonyymi sanoo

  olen vissiin jollain lailla pöljä. mutta aina eniten odotan koostetta menneistä ja tulleista.. harmi!!!

 34. 34

  Anonyymi sanoo

  Osaisitko antaa vinkkiä siihen, millä saa peitettyä silmälasin sangoista jääneet rusketusrajat? 🙂 Käytän harvemmin piilolinssejä kun silmäni eivät kauaa niistä tykkää, ja silloin olisi kiva saada nuo rajat näkymättömiin. Niin paljoa en pysty olemaan ilman laseja ettei noita rajoja tulisi…Mahtaisiko joku (kevyt) itseruskettava auttaa? Ettei sitten tulisi suurta värieroa….?

  Oletko mahtanut jo tehdä mutta kiinnostaisi postaus myös tummien silmänalusien peittämisestä, millä eri tavoin sen voi tehdä ja mikä aine mielestäsi on siihen paras?

 35. 35

  sanoo

  Paksumpia voiteita laitan nokareet poskille, otsaan, nenään ja leukaan (+ iso köntti decolteelle, joka levittyy myös kaulaan). Levitys molemmilla käsillä, mutta yleensä vain sormia käyttäen.

  Löysemmät voiteet (esim. Sensain Elmulsion) pumppaan kädelle, hieron kädet yhteen ja "pyyhin" käsillä kasvot, kaulan ja decolteen.

 36. 36

  Helinä sanoo

  Jos otan apteekin perusvoidetta tuubista, puristan pienen nokareen kerrallaan etusormelleni ja levitän sormilla pitkin kasvoja ja kaulaa. Nyt kun olen käyttänyt pääasiassa Lushin kosteusvoidetta purkista, käytän spaattelia, vaikka toiminkin puhtain sormin (mutta niissä on todella vähän säilöntäaineita eli parempi olla liikaa sörkkimättä näpeillä…). Kastan spaattelin kevyesti voiteeseen ja siitä pyyhin vasemman käden sormilla pikku hiljaa pitkin kasvoja. Käytän voidetta siis minimaalisen vähän, joten se ei todellakaan kulu minulla kämmenien kosteutukseen. =) Lushin voiteen kalliarvoisuuden takia käytän yleensä nykyään myös kaulalle ja ainakin dekolteelle eri tuotetta (nyt sattumalta kokeilussa Lushin Lovely Jubblies, muuten perusvoidetta). =D

  Mielenkiintoisinta lienee se (tai sitten ei =D), että aloitan levityksen lähes aina vasemmasta poskesta. Samoin suihkusta tultuani kuivaan kasvojen ja kaulan jälkeen aina ensin vasemman olka- ja käsivarteni ja siitä ihan tietyssä järjestyksessä edeten. Olen yrittänyt kuivata erilaisessa järjestyksessä, mutta se tuntuu todella oudolta. Hassuja piintyneitä tapoja.

 37. 37

  sanoo

  Anonyymi: Muuten sama tekniikka, mutta levitän aina yhdellä kädellä. 🙂

  Dove: Harva tosiaan yhteenvetoja lukeekaan muuten kuin ohimennen määrät silmäillen. 🙂

  Anonyymi: Pidän juttutoiveen mielessä! 🙂

  annamari: Jotain Tukholma-aiheista postausta on kyllä tulossa. 🙂

  Anonyymi: Hahaa, voin jo kertoa, että plussaa vaan tulee. 😉 Ei vaan, katsotaan, tuleeko jotain väännettyä. 🙂

  Anonyymi: Kiva kuulla, että olet löytänyt monia suosikkeja. Yhteenvedot taitavat tosiaan kyllä olla toistaiseksi tauolla, näin reissunpäältä kun on hankalampaa pitää kirjaa ja kirjoitella niin suunnitelmallisesti. :/

  Pääsky: Vähennysprojektin etenemisestä tulee toki aina välillä raportointia, joten jotain kuvaa siitäkin saa jatkossakin. 🙂

  tahma: Jotain Tukholma-aiheista tosiaan tulossa. 🙂

  Tiina: Mielenkiintoinen näkemys hänellä. 🙂

  Anonyymi: 🙂

  Flicka: Kiitos kivasta kommentista. 🙂

  Anonyymi: Parasta tosiaan kirjoitella siitä, mistä tuntuu milloinkin hyvältä, niin pysyy blogaaminen mielekkäänä. 🙂

  Petriina: 🙂

  Anonyymi: Käsiin, muttei kaulalle tai dekolteelle? 🙂

  Pinja: Kiitos, ihana kuulla! 🙂
  Itsekin teen useissa nettikaupoissa tuota otoskorin täyttelyä ja sitten äkkiä suljen sivun, etten vaan tilaa. 🙂

 38. 38

  sanoo

  Anonyymi: 🙂

  bella: Hyvä. 🙂

  Virve-fanittaja: Kiitos kivasta kommentista. Ihana kuulla ihan konkreettisesti, mistä muut tykkäävät lukea. 🙂

  henna: En ole ihan varma, alanko jo päästä sen makuun, mutta ota toki varmuuden vuoksi yhteyttä sähköpostitse. Itse pakkausta en ole vielä avannut, mutta tuoksuttelen vielä töissä tuota hieman. EdP-versio on nimittäin alkanut kolahtamaan, joten täytyy verrata vielä eroa. 🙂

  omppu: 🙂

  Emma: Kiva kuulla, mikä kiinnostaa ja mikä ei niinkään. 🙂

  Anonyymi: Minulla on niin paljon asiaa, ettei tässä ole varaa hiljentyä hetkeksikään. 😉

  Sissi: 🙂

  Teija': Ei ole ollut nyt hetkeen käytössä, pitää kokeilla nyt uudelleen, kun näin kesällä iho kiiltelee enemmän. 🙂

  Ulpu: Se on tosiaan jännä, kuinka voiteenkin levitys vaan tulee yleensä tehtyä samalla tavalla. 🙂

  Asta: Ihana kuulla, että iho voi hyvin. 🙂

  Mirja: Mielenkiintoinen levitystapa! 🙂

  Mirette: Minusta kasvovoiteet pitäisi levittää niin hellävaraisella kädellä, ettei levityssuunnalla ole mitään merkitystä. Tuohan perustuu tosiaan siihen, ettei kasvoja venyteltäisi alaspäin, kun ne siihen suuntaan alkavat kuitenkin jossakin vaiheessa roikkumaan. 🙂

  Asta: Riippuu täysin värityksestäsi, mutta L'orealin solot, duot ja nelikot (ei uudet kolmen sävyn paletit) ovat laadultaan mainioita ja helppoja. Esim. Beige Taupe -nelikko (tai mm. Golden green) on aivan loistava je helposti käytettävissä niin yksinään kuin monien muidenkin palettien kanssa yhdistettynä. Diorin viisikoista puolestaan Earth Reflection 609 on ihana ja helppo. 🙂

  Anonyymi: Hanaa! 🙂

  Niina: Medium voisi olla passeli, jos et tosiaan ihan perusvaalea ole sävyltäsi ja saat sävyä helposti. 🙂

  Anonyymi: Kiva kuulla! 🙂

  Anonyymi: :/

 39. 39

  sanoo

  Anonyymi: Aika tarkalla kädellä saa levitellä. jos tahtoo itseruskettavalla vaikkapa juuri nuo tasoittaa näkymättömiin. Hankalaksi kyllä menee ja mitään suoerjippoa minulla ei ole antaa. :/
  Peiteaineet-tunniste kannattaa kurkata, Diorin Nude on oma suosikkini silmänalusien peiteaineista. 🙂

  kiukkupussi: Näitä levitystapoja on mielenkiintoista lukea. 🙂

  Helinä: Itsekin taida aina toimia juuri sillä yhdellä ja samalla tavalla ja aloitan myös levityksen lähes poikkeuksetta samasta paikasta. 🙂

 40. 40

  Helinä sanoo

  Näitä levitystapoja onkin ollut yllättävän kiinnostava lukea. Jännää, miten moni hieroo voiteen ensin käsiinsä! Itse käytän käsivoiteen erikseen ja yleensä vasta nukkumaanmennessä, koska pesen käsiäni melko neuroottisesti, niin rasva ei ehdi edes imeytyä ennen seuraavaa käsipesua, joten ehkä siksi en halua liukkaita käpäliäkään kesken iltarutiinieni. Ehdottomasti jännittävin oli Mirjan tapa ruutata voide suoraan poskelle jopa pumppupullosta! =D

  Varsinaisesti palasin mainitsemaan, että minä puolestani kyllä tykkään lukea aina tarkasti yhteenvetopostaukset enkä pidä niitä lainkaan tylsinä. Odotan siis innolla, jos/kun ne tekevät loman jälkeen comebackin. =) Olen kuitenkin samaa mieltä, ettei niistä ole tarpeen stressata kesällä, kun olet paljon reissussakin. Lisäksi joskus on hyvä pysähtyä ja miettiä, mihin suuntaan kehittää itseään ja asioita, niin ehkä uutta intoakin taas löytyy. =) (Toivon kuitenkin niiden paluuta, sillä minusta ne ovat mielenkiintoisia!) Lisäksi pitää ehdottomasti ajatella nyt sitä sinun kohonnutta verenpainettasikin eli turha stressaus hetkeksi suosiolla pois. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *