They are CHUBBY STICKS!

Tämä postaus on omistettu niille, jotka eivät voi sietää huulilla tahmaisina tai lähmäisinä tai muuten vaan ikävinä tuntuvia huulimeikkejä. Minulla on tänään vinkata teille yksi tuote kokeiltavaksi!

Vaikka yritänkin testata paljon tuotteita, en silti millään voi ehtiä kokeilemaan jokaista myymääni tuotetta. Monien tuotteiden kohdalla onneksi kuitenkin auttaa INCI-lukutaito, jonka perusteella tuotteen koostumuksesta voi päätellä paljon, mutta ihan kaikkien tuotteiden kanssa sekään ei aina auta.

Olin jo pitkään katsellut, kun ihmiset päivästä toiseen kantoivat kassalle Cliniquen Chubby Stickejä. Kukaan meistä myyjistä ei tunnustanut myyneensä niitä, mutta silti niitä rahastettiin kokoajan, joskus jopa useampi kappale kerralla.

Mikä ihme tämä tuote oikein on ja miksi se myy niin hyvin, minä mietin ja päätin tutustua tuotteeseen tarkemmin.

Chubby Stick on ”moisturizing lip color balm”, eli puikkomuodossa tuleva huulia kosteuttava balmi, jossa on sävyä.

Itseasiassa tuote ei oikeastaan edes ole puikko, vaan oikeammin ulkomuodoltaan kuin kynä. Huulituotetta ei kuitenkaan tarvitse terotella sen kuluessa, vaan uutta puikkoa nousee esiin ihan tavallisen kierremekanismin avulla. Tuote siis näyttää hauskalta ja toimiikin myös.

Sävyjä on saatavilla useita ja nappasin kokeiluun kaikki laivamme hieman suppeamman valikoiman viisi sävyä. Tässä nuo sävyt huulilla:

06 Woppin’ Watermelon on kaunis, kevyt roosa.

04 Mega Melon on kevyt, hieman persikkaisempi ja hitusen lämpimämpi sävy.

02 Whole Lotta Honey on hieman ruskeampi, muttei silti millään lailla tunkkainen sävy.

07 Super Strawberry on hieman voimakkaampi, mutta yhä silti pehmeä kylmään menevä punertavan roosahko sävy.

05 Chunky Cherry on myös hieman voimakaspigmenttisempi, muttei ainakaan minun huulillani yhtä kylmä kuitenkaan kuin edellinen sävy oli.

Chubby Sticksit tuntuvat huulilla kuin kevyiltä huulivoiteilta, joissa on sävyä ja antavat huulille kevyen kiillon. Itse laitoin kuviin tarkoituksella hieman enemmän tuotetta, jotta pigmenti erottuisivat paremmin, mutta puikkoja voi helposti sipaista huulille vain kevyestikin.

Kynämäisen kapea muotoilu on kätevä tuotetta huulille levittäessä ja jos vielä valitsee kevyemmän sävyvaihtoehdon, on huulimeikki helppoa sipaista huuliin ilman peiliäkin.

Puikot eivät tunnu rasvaisilta, mutta pitävät silti huulet pehmeinä. Mikäli huulilla on valmiiksi kuivaa repaileisuutta, eivät näkään tietenkään silloin näytä huulilla parhaalta, mutta kevyesti kuivuuteen taipuvaisille huulille nämä kyllä toimivat mainiosti.

Ymmärränkin siis hyvin, miksi Chubby Stickseistä on tullut niin suosittuja!

Oletteko te kokeilleet näitä? Mitä olette tykänneet?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Minulta löytyy Super Strawberry, ja tykkään. Sopivasti sävyä, riittävästi kosteutta. Ja minua puhutteli myös Chubby Stick-nimi, sillä minusta Clinique on vähän totinen merkki, ja tällainen puolihauska nimi sai minut tarttumaan tax freessä tähän tuotteeseen 🙂

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Chubby Stickien suosio ei yllätä, minäkin ihastuin niihin viime syksynä. Ne levittyvät kauniisti vaikka huulet olisivat hieman kuivat ja tuntuvat kevyiltä ja kosteuttavilta. Lempisävyni ovat ja Whole Lotta Honey ja Graped Up. Mega Melon ei jostain syystä tunnu levittyvän yhtä tasaisesti kuin kaksi muuta omistamaani sävyä. Tykkään Cliniquen huulituotteissa erityisesti siitä, ettei niissä ole hajusteita.

  Revlonilta on muuten tullut markkinoille saman oloinen tuote, Just Bitten Kissable Balm Stains (tosin Revlonia on nykyään hankala löytää Suomesta, mutta niistä brittilän Bootseista ainakin saa).

  -Mymmeli (pitkäaikainen lukija, ensikertalainen kommentoija)

 3. 4

  Tuire sanoo

  Heippa!

  Löysin blogisi eilen ja tämä päivä menikin sitten aika pitkälle tätä selaillessa ja lukiessa.

  Kirjoitat hyvin, ja tähän blogiin jää näköjään heti koukkuun! 🙂 Minusta on siksikin hauskaa lukea tätä, kun itse olen aika lailla vastakohta sinulle: kammoan ylimääräisiä puteleita ja ostan uuden, ja tarkoin valitun/harkitun tuotteen vasta edellisen ollessa loppu. Tämä tarkoittaa parhaimmillaan (tai pahimmillaan :D) että hiuslakan tai muun putelin ostan ehkä kerran vuodessa. Lisäksi jämähdän helposti samoihin tuotteisiin tai merkkeihin, ja tulen ennakkoluuloiseksi muita kohtaan.

  Tämä nyt kuulostaa ehkä siltä, että käytän nuukaillen kosmetiikkaa, mutta tosiasiassa alaselkään asti ulottuvat hiukset ja kuivat iho vaativat isot määrät tököttejä, ja usein suosinkin kaikenmaailman jättikokoja ja säästöpakkauksia. 🙂

  Blogisi on mielenkiintoinen ja tykkään lueskella käyttökokemuksia eri tuotteista (jotta voin sitten harkita, mitä haluan seuraavaksi ostaa. :D). Esimerkiksi hiuspuuteria valitessa selailin sinun ja monen muunkin blogia ja päädyin lopulta Osiksen puuteriin. Nyt puuteripurkki napottaa pöydän reunalla kokeilua. Katsotaan mitä se saa aikaiseksi luonnonkiharalle. 🙂

 4. 6

  sanoo

  Tykkään! Mulla on toi vesimeloni, ja se on kaikin puolin aivan ihana. Voin vain suositella!

 5. 8

  Hay sanoo

  Terve,

  Olisikohan mahdollista saada näihin huulimeikkiesittelyihin koko naaman kuvia? Jotenkin tuntuu, että sillä tavalla sävystä saisi realistisemman kuvan, kun koko kasvojen varjot/sävyero verrattuna huuliin tulisi näkyviin.

  Kiitoksia vielä mainiosta blogista ja erityisesti näistä useamman sävyn samanaikaisesta esittelystä – ihan korvaamattomia!

 6. 9

  Anonyymi sanoo

  Tuollainen on ollut käytössä jo yli vuoden, aivan mahtava tuote! Ostin ensin mega melonin ja tajutessani tuotteen täydellisyyden ostin heti seuraavalta Tallinnan-reissulta cherry-sävyn. Sitä seuraavalla viikolla lahjoitin _kaikki_ vanhat huulipunani siskolleni. Niitä ei tullut käyettyä tahmaisuuden takia, mutta näitä sticksejä kuluu. Koska tuote levittyy niin helposti sitä voi huoletta lisäillä ilman peiliä!

 7. 10

  sanoo

  En oo kokeillu näitä mitään huulikyniä vielä. Tää kuulostaa kivalta, jos on kans kosteuttava. Inhoon huulimeikkejä, joiden käytön kanssa tekisi mieli lisätä huulirasvaa koko ajan.

 8. 12

  Anonyymi sanoo

  Kiitos tästä, hain heti tänään omani! Mukaan lähti kirsikkaista punaista. Loistava tuote minunlaiselleni, jolla on niin muhkeat huulet, että peittävämpi punainen huulipuna tekisi kokonaisuudesta helposti… öö, huorahtavan? 😀 Tai ainakin huulet olisivat kokonaisuudessa aivan liian tyrkyllä omaan makuun.

 9. 13

  Anonyymi sanoo

  Nude sävyn kaipailijalle: Sokokselta kerrottiin, että värisävyvalikoima on laajenemassa ja on tulossa myös nudesävyjä 🙂 Ostin tänään itsellenikin yhden noista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *