The most dangerously sophisticated fragrance in the world

En ole yleisesti mikään julkkistuoksujen fani, mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että olen löytänyt loistavan sellaisen.
 Minulle itsellenihän se ei toki olisi, vaan kaksilahkeiselle. 
James Bondin 50-vuotishistorian kunniaksi on nimittäin lanseerattu miesten tuoksu ja vaikka en olisi koskaan uskonutkaan voivani sanoa näin, minä todellakin pidän tuosta tuoksusta.
Usein nämä tämän tyyppiset tuoksut ovat melkoista tusinatavaraa enkä liiemmin innostu niistä, mutta tämä on saanut niin minun kuin monen muunkin sukat pyörimään jaloissa.
Tuoksu uppoaa juuri siihen samaan kategoriaan monien muiden miesten tuoksusuosikkieni kanssa: lämpimän mauteisiin tuoksuihin.
Tuoksussa onkin samaa henkeä kuin YSL:n L’Hommessa ja L’Homme Nuitissa sekä Armanin Codess!
Paitsi että tuoksussa on lämmintä kardemummaa, on siinä yllättäen myös omenaa ja jopa kuulemma ruusuakin. Pehmeyttä tuoksuun tuovat kuitenkin santelipuu ja patsuli sekä miesten tuoksussa pikkuhiljaa jo yleisemminkin käytetty laventeli.
Mikäli pidätte pehmeän miehekkäistä ja hieman mausteisista tuoksuista ja pohditte pukinkonttiin lahjaa, suosittelen nuuhkuttelemaan tämän uutuuden!
Onko joku jo ehtinyt niin tekemään?
Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Ei liity ylläolevaan aiheeseen, mutta.. Olen seurannut blogiasi jo pidemmän aikaa ja sinulla tuntuu olevan kokemusta jos jonkinnäköisistä tuotteista. Viimeaikoina on paljon pomppinut silmille seuraava tuote:
  http://luxstyle.fi/5-acne-killer-125.php
  Onkohan tuo täyttä humpuukia? Mahdollinen mielipiteesi vastaavanlaisista naamioista kiinnostaisi.

 2. 6

  sanoo

  Voi hitsi, Armani Code ja Fahrenheit 32 ovat ihan lemppareitani! Vähän jo harmittaa, että ehdin ostaa Norexin ystävämyynnistä jo Issey Miyaken L'eau d'Issey Pour Hommen, mutta toisaalta, Armani Code löytyy jo ja ukko kaipasi jotain kevyempää ja raikkaampaa rinnalle. Hitsi, tuo kyllä täytyy käydä nuuhkimassa!

  • 7.1

   sanoo

   Laitan hintatietoja näkyviin silloin kun tiedän ne. Onneksi on Google, josta tuotteista kiinnostuneet varmasti osaavat itse hakea hintatiedot helposti ja vähällä vaivalla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *