Terveisiä Diorille:Naurettavaa!

Terveisiä Diorille: Te olette naurettavia!
Tämä mimmi alkaa pikkuhiljaa nimittäin saamaan tarpeekseen teidän missdiorcherie-missdior-toilettivesi -sekoiluistanne. Ne ovat ihan tosi jo liikaa!
Ai mistäkö tässä vaahtoamisessa nyt on kyse?
Homma alkoi siitä, kun Dior vuonna 2010 uudisti  vuonna 2007 myyntiin tulleen Miss Dior Cherie EdT -hajuvetensä. Tuoksun nimi pysyi edelleen samana kuten pullokin, mutta itse tuoksu vaihdettiin. Muistaakseni ainoa erottava tekijä itse hajuvesipullossa oli uuden ja vanhan version eri materiaalia/väriä oleva muovinen pullonkorkissa oleva rusetti.
Tämän jälkeen vastaava operaatio tehtiin myös EdP-versiolle.
Sen jälkeen alettiin peukaloimaan nimiä ja Miss Dior Cherie -tuoksuista pudotettiin Cherie-osa pois, jolloin niistä jäi Miss Dior -tuoksuja. 
Ainoa ongelma oli vaan siinä, että olemassa oli jo entuudestaan täysin erilainen Miss Dior EdT, jota täytyi nyt tituleerata Miss Dior Originaliksi. 
Ja nyt päästään tähän Diorin viimeisimpään hullutukseen. Kun Miss Dior Cherie EdT:n tuoksu on vaihettu kertaalleen ja nimikin väännetty myöhemmin toiseksi mikä olisikaan mukavampaa kuin vaihtaa TAAS kerran hajuveden tuoksua!
Saanko esitellä, uusi ja vanha Miss Dior EdT (ent. Miss Dior Cherie EdT, siis).
Uuden ja vanhan pakkauksen erottaa kuulemma näin alkuun sineteistä, jotka ovat hetken aikaa erilaiset. Ai kumpi on kumpi? Minua ei edes kiinnosta muistaa, tämä alkaa olla niin naurettavaa sekoilua. (Okei, uusi on kokonaan valkoinen. Muistaakseni.)
Ihan tosi, mikä *%#!+ teitä siellä Diorilla vaivaa?? Rajoittakaa jo oikeasti hieman!!

(Diorin harrastamasta nimipelleilystä voi lukea lisää täältä.)
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Jaa-a. Ei aavistustakaan miten saan uuden pullon tuoksuani kun en tiedä enää mikä versio on kyseessä 🙁

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Haluavat Diorilla näköjään varmistaa, ettei kukaan osaa vahingossakaan ostaa oikeaa tuoksua. Esimerkiksi tuliaispyyntönä mahdoton, koska pitäisi itse päästä paikan päälle nuuhkimaan vaihtoehdot läpi. Älytöntä tosiaan!

 3. 4

  Elli sanoo

  Suunnattoman ärsyttävää! Mutta ihanaa etten ole ainoa ärsyyntynyt. Olin Miss Dior Cherie EdP:n lanseerauksen aikaan Pariisissa ja tuoksu tuntui heti niin omalta, että se oli hankittava välittömästi. EdP:n jälkeen käytin tuliaispullon EdT:tä ja siihen se sitten jäikin, koska seuraavaa ostaessa (onneksi olin itse asialla), oli todettava tuoksun muuttuneen totaalisti:(
  Viime viikolla hajuvesiosastolla piipahtaessa nuuhkaisin tuota "uutta" ja se oli mielestäni lähempänä alkuperäistä Cherie-versiota kuin edeltäjänsä.

 4. 6

  sanoo

  Voi elämän käsi. Pitäisikö tässä itkeä vai nauraa? Onko näille uudistuksille annettu mitään syytä? Tai siis tuoksumuutoksille. Onko joku ainesosa mahdotonta saada vai mitä? Pitäähän tässä nyt edes joku järjen häiven olla..

 5. 10

  sanoo

  Mietinkin jo, että onko hajumuistissani jotain vikaa. Minulla on keväällä 2010 hankittu Miss Dior Chérie L'Eau, joka on ehdoton lempituoksuni koskaan. Olin jo aikaisemmin alkanut etsiä lempituoksulleni seuraajaa ja tuoksutellut Miss Dior -sarjan EdT:tä, mutta se ei oikein iskenyt. Noin viikko siten laivalla ollessani päätin antaa Miss Dior EdT:lle uuden mahdollisuuden, ja sehän oli aika ihana! Hyvin samanlainen kuin L'Eau, muttei kuitenkaan täysin sama. Nyt tämä postauksesi selitti asian – ainakin omassa pullossani on metallinen rusetti, joten se lienee tätä uudempaa sarjaa?

  Noin periaatteen tasolla kyllä vastustan tällaisia uudistuksia, mutta ainakin nyt sain uuden tuoksun lempparini tilalle. Ihmettelen vain, miksei tätä voitu lanseerata uutena tuotteena, vaan muutettiin vanha tuttu tuote.

 6. 11

  Kirsti sanoo

  Jaahas. Juuri tammikuun lopussa ostin uuden Miss Dior -tuoksun ja ihmettelin miten se tuntuikin niin vieraalta. Kuvittelin ongelman olevan omassa nenässäni, mutta tämä taitaakin selittää asian. Alkoipas ärsyttämään. Eli vanhaa tuoksuako ei ole enää millään nimellä saatavilla? Olen käyttänyt EdP:tä.

 7. 12

  sanoo

  Sori sulle ja Diorille mutta putosin kelkalta ihan tämän postauksen alussa. Mitä ne oikein sekoilee?

  🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *