Tehtävä: Etsi ripset

Vaikka olenkin löytänyt ehdottoman suosikkimascarani Max Factorin False Lash Effectistä, testaan silti aina mielelläni minulle uusia tuttavuuksia (kuten olette viimeaikoina saaneet huomata).

Tällä kertaa otin testattavakseni L’orealin uusimman mascaran, Double Extension Renewal Serum Inside Mascaran:

Tämän mascaran (hömpänhömppä) ideana on, että pohjustusaineeseen on tälläkertaa lisätty ripsiä hoitavia ja kasvattavia aineosia, joiden ansiosta ripset ovat kuulemma jo kuukaudessa näkyvästi tuuheammat. Hömpöti höö, uusia karvatuppia tällä mascaralla ei todellakaan luoda, joten ellei ongelmanasi ole hauraat ja katkeilevat ripset, et todellakaan saa tällä mitään pysyvää ripsientuuhennusta aikaan. Mutta väliaikaisen tuuhennuksen kyllä!

Sitten itse testiin ja testituloksiin:

Kun minun ripsistäni puhutaan, tekee toki mikä tahansa ripsiväri niille jotain. Ilman ripsiväriähän niitä ei edes löydä! Silmiin onkin mukava laittaa rajaus helpottamaan ripsien luokse suunnistusta.

Ripsivärin alle laitetaan tosiaan valkoinen pohjustaja, joka tuo välittömästi hieman lisää tuuheutta ja etupäässä pituutta ripsiini. Itse tykkään levittää varsinaisen mascaramassan tämän päälle tämän ollessa vielä hieman kosteaa, jolloin mascara levittyy paremmin joka puolelle ja paakkuuntuminen minimoituu. Myös mahdolliset ripsien väleistä vilkkuvat valkoiset pohjustajanrippeet vähenevät mielestäni, kun mascaramassan levittää heti.

(Mikä ihme siinä muuten on, että näiden pohjustajien on aina oltava valkoisia? Mikseivät ne voisi olla valmiiksi mustia? Vai menisikö markkinarako täysin, kun naiset tajuaisivat, että voivatkin vain kerrostaa kahta mitä tahansa mustaa mascaraa ja saada saman lopputuloksen?)

Tässä taas syy siihen, miksi en tosiaan ota mascarakuviani suoraan edestäpäin. Vain vedenkestävät ripsivärit pitävät taivutukset ripsissäni eivätkä tavalliset mascarat koskaan näytä juurikaan miltään suoraan edestä kuvattuina. (Myöskään tämä mascara ei siis pitänyt taivutuksia, kuten kuvasta näkyy.)


Mielestäni tämä ripsiväri teki melko samanlaista jälkeä kuin perus Double Extension mascara tai ainakaan itse en huomannut suurempaa eroa. Näyttävyyttä sai kyllä hieman lisää yllä oleviin kuviin verrattuna, mutta paakkujen ja heikomman erottelevuuden kustannuksella.

Ihan kiva mascara ja toimiva pohjustaja, mutta sanoisin kyllä, että tämä on tuotu markkinoille ihan vaan siksi, että firma voi ratsastaa ripsienkasvatustrendin aallolla. Jotta ripsiä nimittäin voitaisiin tuuheuttaa, tarvitsisi karvatupista kasvaa lisää karvoja ja jos tällä ei edes yritetä vaikuttaa karvatuppiin kunnolla, niin mitään tuuheutusta ei todellakaan ole mahdollista pysyvästi saada (paitsi tosiaan niihin hauraisiin ja katkeileviin ripsiin, jotka tarvitsevat kosteutusta).

Kiva idea, mutta en itse näe mitään syytä ostaa tätä tavallisen Double Extensionin sijaan (joka toki on varsin kelpo tuote).

Onko joku tykästynyt tähän tai muihin Double Extension -perheen mascaroihin?

(Pakko muuten laittaa teidät vielä kurkistamaan tämä telkkarissakin pyörivä mainos ajatuksen kanssa. Huomatkaa mainoksen alareunassa vilahtava teksti ”Styled with lash inserts.” Teksti vilahtaa nopeasti ja huomaamattomasti heti alkuun, mutta nykyään tuo pitäisi aina mainita, jos haluaa välttyä vaikeuksilta. Telkkarista mainosta katsoessani en olisi itse ainakaan aluksi kiinnittänyt siihen mitään erityistä huomiota mikäli en olisi arvannut sitä etsiä. Etsin nimittäin aina kaikista telkkarin ja lehtien kosmetiikkamainoksista kaikki pikkupräntit. Suomeksi tuossa tosiaan vilahtelee myös jotain muuta, en vain enää muista mitä.)

Tästä tulikin muuten vielä mieleeni, että Helena Rubinsteinin Lash Queen Feline Extravaganza mascara eksyi vähän aikaa sitten luokseni:

Tästäkin saamastani uutuudesta saatte kuulla tarkemmin ja enemmän myöhemmin.

Tykkäsin aikoinaan kovasti tavallisesta Lash Queenista, joten tämä on ehdottomasti todella mukava kokeilla. Onko joku jo kokeillut tämän?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  hihh, nauroin juuri tuolle tv-mainokselle tässä päivänä eräänä :D! ripsiä kasvattava pohjustaja, justiinsa joo…

  tuohon uuteen lash queeniin törmäsin käydessäni hakemassa itselleni uuden, mutta pitäydyin itse 'tavallisessa' feline blacksissa koska mielestäni tuon harja näytti huonommalta… tai lähinnä sellaiselta, minkä tyyppisellä en ole aiemminkaan saanut haluamaani lopputulosta aikaiseksi.

  /nanna

 2. 2

  sanoo

  Aaa, siis tämä seerumi kovettuu ripsiin? Olipa hyvä tietää, väitin nimittäin yhdelle asiakkaalle että ei kovetu…. :p D'ough! Meille ei tullut tästä testeriä niin en ole voinut testatakaan…..

 3. 3

  sanoo

  Saimpa tänään lahjaksi Nivean Extreme Resist – mascaran ostaessani Make Up Storen puuterin, siveltimen sekä Lumenen sävyttävän päivävoiteen. En vielä ehtinyt kokeilla mutta huomenna olisi tarkoitus.

  Voit muuten olla onnellinen ripsistäsi, itselläni ne ovat niin vaaleat että jos en laita mitään niihin niin eivät ne näy minnekään!

 4. 4

  sanoo

  Kuluttajia viedään taas niinkun pässiä narussa… Huomaa kyllä että kosmetiikkafirmat ei kauheesti tunnu asiakkaitaan arvostavan. Huijataan niin paljon kun keretään x( Noh joo onneks yhä useemmat ihmiset tajuaa asian.. Photoshopit ja tekoripset taitaa olla lähes kaikkien ripsivärien salaisuus nykysin 😀 Vaikka kyllähän esim False Lash effectillä saa aikaan nättiä jälkeä, liiottelu mainoksissa on kuitenkin liiottelua.

 5. 5

  sanoo

  Sitä ensimmäistä L'Orealin Double Extensionia aikoinaan kokeilin, mutta heitin yli puolet roskiin kun se oli aikansa kuivunut meikkipussissa. Hirveästi en kokeile mascaroita sillä olen jo vuosia käyttänyt Kanebon kolmekasia. Muilla vaan on illalla pandasilmät tai vaihtoehtoisesti ongelmia poistamisessa :/. Nyt sain näytteen Urban Decayn Skyscraper multi-benefitistä ja siitä olen muutaman käyttökerran jälkeen pitänyt 🙂

  Yritän huudella tässä samalla NANNAA kun en tiedä miten muuten saisin yhteyden. Yhtenä päivänä jo kyselin että mitä kasvovettä käytät kun todettiin aiemmin että meillä taitaa olla aika samanlaiset ihot.. olisi kiva kuulla kohtalotoverin kokemuksia.

 6. 6

  Reetta sanoo

  Heippatirallaa,

  onko Benefitin tuotteet tuttuja? Itse ole tykästynyt Erase pasteen, jolla saa tummat silmänaluset piiloon. Vaalein väri näytti purkissa ensin liian tummalta, mutta sointuikin tälläisen kalpean kasvojen tummiin silmäpusseihin oikein hyvin.

  Meikkipussiin vakioksi on jäänyt myös Benetint, saa juuri sopivasti väriä huulille ennen huulikiiltoa, syventää punaista.

 7. 7

  sanoo

  Mulla on myös kokeilussa tuo Double Extension eikä mieleeni edes tullut antaa sen pohjusteen kuivua ennen maskaran levitystä. Eikö se ole ihan järkeenkäypää että levittyy paremmin kun allaoleva pohjustekin on kosteaa. Mulla oli joskus vuosia sitten Lorealin joku toinen pohjuste-maskara (Luumun värinen) ja se oli kyllä aivan surkea. Tästä uudesta olen tykännyt paljon enemmän.
  Mulle ei kyllä tuoteselosteesta tullut mielikuvaa että siinä luvattaisiin enemmän ripsiä, ainoastaan paksumpia ja hyväkuntoisempia ripsiä ja että ne eivät irtoile niin helposti. No ehkä se tuuheus sitten tarkottaa toisille eri asioita. Luulen että ripset on olleet parempikuntoiset viimeaikoina mutta en tietenkään voi 100% väittää että se johtuisi just ripsarista =) Ihan hyvä tuote kuitenkin. Yllätyksekseni on ollut myös tuiskuja ja kyynelehtimistä kestävä vaikkei olekaan vedenkestävää sorttia.

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  False lash effect mascara oli minulle pettymys,en osta enää. Toki sillä ei klimppejä saa aikaan mutta iso harjaosa vaikeuttaa yläripsien sivujen ja alaripsien käsittelyä. Kalliskin on normaalihintaisena vaikka on riittoisa.(mutta jos vaan 3kk käyttää, itse kyllä käytän pidempään eikä ikinä tullut mitääm silmätulehduksia),niin raaht menee hukkaan.Parempia mielestäni ovat esim: lumene blueberry ja Max factor masterpieece.

 9. 9

  sanoo

  Millaisia kokemuksia sulla on ns. kuituhileistä ripsenpidentäjinä? siis niistä, joita harjataan kosteaan ripsariin ja laitetaan toinen kerros ripsaria päälle? Vähän aikaa sitten sellaisen hankin.. pientä könttiä oli havaittavissa, mutta luulen hoksanneeni oikean käyttötavan nyt.

 10. 10

  sanoo

  En ole normi Lash Queenia käyttänyt, mutta rakastuin ikihyviksi Lash Queen Feline Blacksiin. Hinta vain kirpaiseen. Onnekseni kuitenkin huomasin, että pääsen ihan samoihin tuloksiin MaxFactorin Masterpiecen kanssa. Vertailukuvia näkee blogista 😉

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  hei, satu!

  huomasin kysymyksesi ja anteeksi, unohdin vastata : minulla on tällä hetkellä käytössä ole henriksenin african red tea-sarjan kasvovesi. se lienee enemmän hoito- kuin puhdistustuote, näin talvella ei pajon tujumpaa uskalla naamaan laittaa…

  /nanna

 12. 12

  Anonyymi sanoo

  Oi toi Helena Rubinsteinin maskara näyttää niin hienolta, että voisin ostaa sen vain sen ulkonäön takia! 😀 No ei, en uskalla. Mulle parhaiten on sopinut myös FLE, mutta ain silti päädyn kokeilemaan jotain muita ripsivärejä ja petyn..

 13. 13

  sanoo

  No mutta,minäpä nappasin kokeiluun samaisen sarjan upouuden ripsiseerumin! Käytän sitä vain iltaisin ja vasta muutaman kerran käyttänyt joten pidempi aikaisista tuloksista en tiedä mutta ainakin räpsyttimet tuntuvat pehmeämmille.

  En nyt aivan usko sen tuuheuttavan ja pidentävän ripsiä. Ilmeisesti sen pitäisi myös hoitaa ripsiä niin että niitä lähtisi vähemmän?

  Mene ja tiedä,onpa yksi hömpänpömppä lisää iltrutiineihin 😉

 14. 14

  Anonyymi sanoo

  Hehheh, olen itsekin naureskellut pari kertaa tuolle ripsivärille, ja niille, jotka sen ostavat siinä toivossa, että se kasvattaa lisää ripsiä.. Koita siinä sitten selitellä asiakkaalle, että se ei näin tee, koska se on melkein fyysisesti mahdotonta (ainakin yhdellä ripsiväriharjalla, ekhä ripsi-implanteilla kyllä, jos sellaisia on).. Asiakas kiven kovaan väittää, että niin siinä mainoksessa sanotaan, ja hänelle tulee tuuheat ripset. 😛 Selvä!
  Ite oon tykännyt Doouble Extentionin Beauty Tubes -versiosta, koska se on kanebon tyyppinen, lämpimällä vedellä lähtevä. Tämä onkin ongelmani… Minulla on suht pitkät ripset ja lähes liian pitkät alaripset, jotka koskettavat alaluomia lähes koko ajan. Yläripset koskevat yläluomia taivutettuina, enkä haluaisi taivuttamisestakaan luopua (se vaan aukaisee katseen niin kauniisti. :P. Vedenkestävät ja vesiliukoiset ripsivärit turhaantuvatkin alaluomilleni parissa tunnissa, ja nämä lämpimällä vedellä lähtevät ovat ainoa toivoni säilyä siistinä edes työpäivän ajan (ja kyllä, haluan välttämättä käyttää ripsiväriä myös alaripsissä. :P).. Nyt etsinkin lisää vaihtoehtoja, joista voisin valita. Saman tyyppisiä ripsivärejä tiedän nyt neljä. Sensai 38*, L'orealin D.E. Beauty tubes, Cliniquen High Impact, Estee Lauderin Double wear. Haluaisinkin nyt tietää mitä muita tälläisen tyyppisiä ripsivärejä on olemassa? Etsin sitä yhtä ja täydellistä, enkä sitä ole vielä löytänyt. 🙂

 15. 15

  Daisy sanoo

  Saattaisiko tämä ripsiväri siis auttaa mua, kun tuntuu, että ripset tippuvat päästä ja ovat muuttuneet ihan nysiksi verrattuna siihen mitä ne ovat ennen olleet?
  Osaisitko neuvoa, mitä voisin tehdä pelastaakseni ripsiparat. 🙁

 16. 16

  Anonyymi sanoo

  Olen käyttänyt normiversiota Double Extensionista, eikä oikein ole mun juttuni.. 😀 Liikaa sähellystä. Joten, en vieläkään ole löytänyt täydellistä ripsaria, ja mm. FLE on kokeiltu, joka ei mulla oikein toimi, koska tuuheuden sijasta haluaisin ennemmin pituutta ripsiin.. Osaisitko jotain (lähinnä markettipuolen) ripsiväriä, nimenomaan pidennykseen, suositella? 😀 Ja muuten, kuinka paljon sulta lähtee ripsiä päivittäin silmämeikin poiston yhteydessä? Multa meinaan irtoaa muutama ripsi päivässä, ja olen aivan hukassa, ja pelkään, että olen pian ripsetön?!?

 17. 17

  sanoo

  Mulla on sama ongelma eli tavalliset ja vedenkestävät ripsarit tuhraantuvat ala- ja yläluomille – tosin mun ongelman taustalla taitaa olla lähinnä helposti rasvoittuva iho. Joten ottaisin myös ilolla vastaan vinkkejä ripsareista, jotka toimivat kuin Kanebon kolmekasi. Löysin kyllä useammankin tällaisen ripsarin Yesstylen nettikaupasta, jossa alun perin metsästin (ja myös löysin) noita My Beauty Diaryn naamioita, mutta niitä vielä odottelen.

 18. 18

  Tuo anonyymi, joka kyseli vedellä pestävien ripsarien perään sanoo

  Ainiin, unohdin mainita, että olen myös kokeillut Kicksistä löytyvän Imjun Fiberwig-ripsivärin. Näistä kaikista viidestä löytyy hyviä puolia, mutta haluaisin vain tietää onko näitä joitain muita. 🙂

 19. 19

  sanoo

  minä annan sen pohjustajan kuivua juuri siksi, että taivutukset pysyy. Väri on tosin aika hankala saada paakuttomasti päälle, mutta onnistuu kyllä!

  Tämä on kyllä ehkä paras blogi ikinä, vaikka en edes juurikaan meikkaa (muutama kerta vuodessa riittää), mutta suihkussa läträän ja ihoani hoidan senkin edestä 🙂 Valtavasti oikeasti hyödyllistä tietoa, kiitos! 🙂

 20. 20

  sanoo

  nanna: Minunkaan mielestäni tämän harja ei ole kovin erityinen. :/

  Inkivääri: Omien kokemusten mukaan kaikki pohjustajat kovettuvat jossain määrin. 🙂

  Hannukkaz: No, eivät nämä kyllä oikein erotu kyllä… 🙂

  redshift: Ymmärrän kyllä toisaalta, että mainoksissa liioitellaan hieman, jotta mascaroiden eri ominaisuudet korostuvat, mutta välillä menee överiksi. :/

  Satu: Moni tosiaan vannoo noiden lämpimällä vedellä lähtevien nimeen. 🙂

  Reetta: Olen kokeillut vain huulikiillon, joka oli ihan ok. Tuo peiteaine kuitenkin kuulosti kivalta, pitänee joskus testata. 🙂

  Rhia: Mascaraa mainostetaan kertomalla sen auttavan saamaan näkyvästi runsaammat ripset kuukaudessa, eli minusta se lupaa selkeästi saavansa enemmän ripsiä. 🙂

  Anonyymi: Ripsivärit kun ovat niin henkilökohtainen juttu, että mikä toisella toimii ei taas toisella toimi. Itsekin olen tykännyt noista mainitsemistasi, vaikka melko vaisua jälkeä omissa ripsissäni tekevätkin. 🙂

  SaraStellar: Auts, on ainoa sana, joka tulee omien kokemuksieni pohjalta mieleen. Silmät tuntuivat aina olevan täynnä roskia, eikä jälki ollut aina niin siistiä… Tekniikkalaji. 😉

  HeidiB: Itsekin koen pääseväni edullisemmillakin samaan tulokseen, joten Rubinstein sai jäädä. Täytynee kuitenkin kokeilla se vielä jossain välissä. 🙂

  Anonyymi: Kaunis hylsy on kyllä kiva lisä tuotteessa! 🙂

  Läpi lasien: Hoitaa ja vahvistaa nimenomaan tosiaan. 🙂

  Anonyymi: Melkein kaikki luettelitkin jo. Ainoa, joka vielä tulee mieleen, on Kickseistä saatavan BeYu:n Long lasting mascara. 🙂

  Daisy: En tiedä, kykenisikö tämä ripsiväri auttamaan sinua, mutta yöksi laitettavat ripsiravinteet voisivat tuoda ripsillesi niiden kaipaamaa hoitoa ja ravitsemista. 🙂

  Anonyymi: Jos pelkkää pitutta tahdot, niin Lorealin Telescopic pidensi kyllä omia ripsiäni ainakin kivasti (muttei tuuheuttanut). 🙂

  Sara: Jo lueteltujen lisäksi tosiaan vain tuo BeYu:n Long lasting mascara tulee enää mieleen. 🙂

  Illiskuutti: Pitääkin kokeilla tuota kuivumista taas. Laitoin automaattisesti kostean massan päälle mustan mascaran paakkujen ja vilahtelevien valkoisten osien pelossa. 🙂

 21. 21

  Anonyymi sanoo

  "(Mikä ihme siinä muuten on, että näiden pohjustajien on aina oltava valkoisia? Mikseivät ne voisi olla valmiiksi mustia? Vai menisikö markkinarako täysin, kun naiset tajuaisivat, että voivatkin vain kerrostaa kahta mitä tahansa mustaa mascaraa ja saada saman lopputuloksen?)"

  Amerikassa on tullut markkinoille Maybelinen maskara jonka kumpikin osa ovat mustia 😉 Iski silmään tänään kun luin lehteä.

 22. 23

  sanoo

  Kiitos Nanna 🙂

  Itse asiassa mulla on käytössä olen african red tea puhdistusvaahto ja siitä olen pitänyt kovasti! Joudun ehkä kokeilemaan tuon kasvovedenkin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *