Tehot neljä plus kaksi

Tänään olisi vuorossa yksi plus-miinus -päivä.

Aktiivikäytössäni kolme kuukautta palvelleen Helena Rubinsteinin Lash Queen Feline Extravaganzan päivät päättyivät tänään ja sen on aika siirtyä ripsivärien taivaaseen.

Mascara oli ihan mukava tuuheutta tuova mascara, mutta ei kuitenkaan se paras mahdollinen hennoille ripsilleni. Tuuheutta tuli kyllä ihan kivasti, mutta ei kuitenkaan niin paljon kun itse tahtoisin. (Tai no, kyllä tällä sitä tuuheutta paljonkin sai, mutta lopulta erottelu kärsi hieman ja ripset paakkuuntuivat ja klimppiintyivät.) Loppua kohti mascara alkoi paakuttaa hieman enemmän ja erottelukyky heikkeni kevyempääkin jälkeä tehdessä. Pakko kuitenkin sanoa, että hylsy on aivan upea!

Tarkempaa arvostelua kuvineen löydät mascarasta tästä postauksesta.

Toinen saman verran ripsiäni palvellut ja myös mascaroiden taivaaseen päätyvä ripsiväri on Max Factorin Masterpiecen WP-versio, jota käytin päivittäin ripsissäni tuuheuttavan Extravaganzan alla pitämässä taivutuksia. (Täältä voit lukea mascarakikkailuistani ja eilisen postauksessa näkyy hyvin, mitä tämä ja yllä mainittu Lash Queen Feline Extravaganza saivat yhdessä aikaaan ripsissäni.)

Tämä oli oikein mukava vedenkestävä mascara, sillä tämä kykeni erottelemaan ripset hyvin, mutta tuomaan niihin myös hitusen verran enemmän tuuheutta kuin aiemmin kokeilemani Maybellinen The Colossal Volum’ WP. Ripset jäivät kuitenkin hitusen koviksi, eli tämän päälle ei ollut yhtä helppoa lisätä sitä tuuheutta tuovaa mascaraa kuin Colossalin päälle.

Kiva kokeilu, mutta ikävä ei ehkä siltikään jää, sillä kuten aina valitan, ei tämäkään vedenkestävä mascara kyennyt tuomaan hentoihin ripsiini sitä oikeaa tuuheutta samalla lailla kuin vesiliukoiset mascarat kykenevät (tosin tämähän ei varsinainen tuuheuttava mascara olekaan edes). Pituutta tämä kuitenkin toi hieman, mutta sitä ripsissä on jo tosin omastakin takaa jo ihan kelvollinen määrä.

Vinkkejä oikesti tuuheuttavista vedenkestävistä mascaroista otetaan yhä mielellään vastaan!

Myös kolmas aktiivikäytössä ollut mascara sanoi baibait:

Tämä mascara oli (kahden edellisen tapaan myös kolme kuukautta palvellut) Max Factorin Lash Extencion Effect, jota käytin lähinnä alaripsiini sen tekemän kevyen jäljen vuoksi.

Tämä mascara on nimenomaan pidentävä mascara ja omat ripseni kaipaavat tuuheutta, joten kysyntä ja tarjonta eivät täysin kohdanneet ja siksi päädyin käyttämään tätä alaripsissäni. Siinä hommassa tämä suoriutuikin aivan moitteettomasti loistavasti erottelevan harjansa, sopivan annostelunsa sekä pysyvyytensä ansiosta.

Tarkempia kommentteja ja kuvia Lash Extension Effectistä löydät tästä postauksesta.

Kolmen varsinaisen ripsivärin lisäksi ripsivärien taivaaseen päätyi myös yksi sinne vain puoliksi kuuluva tapaus:

IsaDoran Lash Diamonds on paras ripsiglitteri, johon olen koskaan törmännyt. Yleensä kaikki ripsiin laitettavat glitterit myydään ripsiväripakkauksen kaltaisessa pakkauksessa ja niitä pitäisi saada sudittua oman ripsivärin päälle mascaraharjalla, jossa on pari glitterihippusta siellä täällä eikä glittereitä meinaa millään tulla ripsiin. Tässä on kuitenkin kehitetty ihan uusi idea ”ripsivärin” laittoon. Tai no, oikeastaan idea ei ole uusi, vaan toisesta tuotteesta lainattu:

Glitterimascara, joka toimii kuin valokynä! Päästä siis kerretään ja siveltimestä tursuaa ulos glitteriä, joka on helppo sipaista ripsiin. Mahtava idea!

Harmi, että Lash Diamonds on ollut myynnissä vain kausituotteena, mutta ehkäpä tämä taas saapuu ensivuonna pikkujoulukaudeksi myyntiin kuten tämä on kahtena edellisenäkin vuonna tehnyt. Pidetään peukkuja, sillä tämä toimii pienen erillisen siveltimen kanssa käytettynä myös rajauksena.

(Tämä ei itseasiassa ihan täysin loppunut, mutta omani on jo lähes 1,5 vuotta vanha ja ajattelin sen olevan jo oikeutettu poistumaan keskuudestamme ahkeran palvelun jälkeen.)

Mascaroita on siis loppunut valtava läjä, joten jotain piti saada tilallekin.

Muut tällä hetkellä omistamani mascarat ovat liikaa tuuheutta ja massaa tuovia alaripsille käytettäviksi (ja Cliniquen Lash Powerin kaltaisista lämpimällä vedellä lähtevistä en niinkään välitä), joten ostin uudeksi alaripsimascaraksi Max Factorin Lash Extension Effect Washable Waterproofin taka-ajatuksena tietysti se, että pääsen itsekin testaamaan tämän toimivuuden. Tämän ideanahan kun on olla vedenkestävä mascara, joka lähtee kuitenkin pois vesiliukoiselle silmämeikille tarkoitetulla poistoaineella.

Koska olen kuitenkin kuullut, ettei LEE:n WP-versio pidä taivutuksia ripsissä, piti minun ostaa myös uusi WP-mascara.

WP-mascarakseni sai kunnian päätyä L’orealin Extra-Volume Collagenen WP-versio möhkälemäisen harjansa kera.

Tuossa ensimmäisessä linkittämässäni postauksessa totesin muuten L’orealin Extra-Volume Collagenen ja Helena Rubinsteinin Lash Queen Feline Extravaganzan harjojen olevan lähes identtisiä pientä kokoeroa lukuunottamatta ja tässä nämä kaksi kaverusta ovatkin nyt sitten yhteiskuvassa:

Malli on tosiaan identtinen, mutta L’orealin mascaran pidemmät harjakset tekevät harjasta ”takkuisemman” ja suttuisemman näköisen. Katsotaan, kuinka L’oreal kuitenkin pelittää käytännössä.

Sellaisia mascarakuulumisia minusta irtosi tällä erää. Palailen näihin kahteen uutuuteen vielä tarkemmin lähiaikoina kuvien ja kommenttien kera!

Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Hei! Olen lueskellut blogiasi jo jonkin aikaa ja olen koukuttunut täysin! En aiemmin ole juurikaan intoillut kosmetiikasta, meikkaan vähän, enkä juurikaan mieti, millaisia tuotteita käytän. Blogisi ansiosta olen bongannut jo muutamia käyttämiäsi tuotteita ja todennut niitä hyväksi. Olen myös innostunut käyttämään loppuun tuotteita, joita olen joskus kultaisella -90-luvulla saanut ja hankkinut. 😀

  Minulla olisi eräs pyyntö koskien kosmetiikkateollisuuden eettisempää puolta. Olen vasta itsekin alkanut heräillä miettimään, mitä kaikkea teollisuuden taa kätkeytyy, ja esimerkiksi eläinkokeet ovat yksi sellainen asia, joka mieltä askarruttaa. Animalian sivuilta löytyy lista valmistajista, jotka eivät käytä eläinkokeita ja eläinperäisiä aineita tuotteissaan. Lista on kuitenkin melko lyhyt ja käsittää vain muutaman tutun nimen, kuten L'occitane ja Body Shop. Oletko perehtynyt tarkemmin ikinä kosmetiikkateollisuuden tähän puoleen ja miten asiat ovat esimerkiksi tutuimpien ja suosituimpien valmistajien kohdalla, kuten Clarinsin, Lushin, Max Factorin jne.? En ole ikinä hirveästi asiaa miettinyt itsekään, mutta kai nyt oli sitten aika havahtua. 🙂 Toivoisinkin, että jos jossain vaiheessa voisit laittaa jonkin sortin postausta myös tästä aiheesta. Uskoisin, että en ole ainut, jota kiinnostaa. 🙂 Kiitos erittäin mukavasta ja antoisasta blogista ja siitä, kuinka paljon vaivaa jaksat nähdä sen eteen!

  – Marjo

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Minkäslaista kasvorasvaa suosittelisit rasvoittuvalle iholle? :)Päiväkäyttöön.

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Hei!

  Mulla on jäänyt finneistä tohon poskille sellaisia punaisia jälkiä ja olen yrittänyt vaalentaa niitä sinkkipastalla. En ole huomannut yhtään muutosta, joten osaisitko sanoa onko niiden vaalentamiseen joitain muita keinoja, voisiko esim. kosmetologi tehdä jotain:)

  (kauan sitä sinkkipastaa muuten tulisi käyttää että näkyisi joitain muutoksi)

  T. S

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  ripsiväritrafiikkia on oletettavissa minullakin, koska näyttää pahasti siltä jotta YSL faux cils lähenee loppuaan :|… olen kyllä hieman pettynyt tähän havaintoon, koska mascara on ollut käytössä vasta reilun kuukauden ( mikäli oikein muistan ) – toisaalta, vähänhän siinä on tavaraakin, 7.5 ml. toisaalta tykkään tästä todella paljon, mutta kyllä 3kk kestävä lash queen kuitenkin on voittaja. sitä, miksi 2 suunnilleen saman verran massaa sisältävää tuotetta voivat kestää niin eri ajan en sensijaan ole keksinytkään… liekö YSL vain kuivahtanut ennen aikojaan.

  samaan aikaan mascaran kanssa ostin tax freesta myös YSL easy linerin, ja tykkäsin kovasti – sen 2 kertaa, kun siitä tuli väriä :O. korkki on ollut kiinni ja kynä säilytetty kärki alaspäin, mutta aikaiseksi ei saa mitään. käsittämättömän huonoa tuuria, että linerini olikin juuri se maanantaikappale ( < olettaisin ) :|. tuon perusteella en oikeen arvaa ostaa uutta, ainakaan verollisella hinnalla. tulee mustalle viivalle kunnon metrihinta 😀

  /nanna

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Moikka! Onkos toi HR:n ripsari vedenkestävä? Kun cosme-de.comin sivuilla lukee waterproof (tosin sold out), mutta hylsy näyttää ihan samalta kuin muuallakin netissä. Ei siis missään WP-logoa eikä muissa paikoissa mainita mitään vedenkestävyydestä. Mä rakastan HR:n ripsareita, mutta käytän ainoastaan waterproofia. Tässä mietenkin, että pistäisikö tuon tilaukseen, mutta jos se ei tosiaan pidä taivutuksia eikä ole wp, niin kaipa sit pysyn edelleen Lash Queenissa.

 6. 8

  Anonyymi sanoo

  Minä olen aina luullut että mascaroissa on kaikissa samanlaiset harjat. :'D Huomaa ettei ole tullut niitä ikinä käytettyä…

 7. 9

  sanoo

  Tuohon harjakuvaan sopisi jatkoksi vielä ainakin Maybellinen Full'n Softin harja. Käytin vuosia sitten monta purkkia Full'n softia peräkkäin ja olin varma, että se oli maailman paras ripsiväri. Se kyllä jätti ripset ihanan pehmeiksi ja levittyi kauniisti. Tuuheuttakin sai jonkin verran, erottelukyky oli silti mahtava.

  Nykyään vannon Cliniquen Lash powerin nimeen 🙂

 8. 10

  Anonyymi sanoo

  Ihana kuulla ripsarikuulumisia, odottelen innolla raportteja noista uusista vedenkestävistä. Olen ollut tyytyväinen Lumenen blueberry WP:hen, mutta kohta se alkaa vanhentua. Meinasin kokeilla seuraavaksi pitkästä aikaa Terhenin innoittamana Sensain 38C- volumising mascaran. Nykyisin uskaltaa kokeilla hurjempiakin ripsareita, kun on se hyvä ripsikampa, jolla saa klimppejä harjattua.
  Vinkkaisitko jonkun hyvän itseruskettavan vartalolle, olisi kiva pitää lyhythihaisia ja capreja vähemmän kalkkilaivan kapteenina…
  /Peppi

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  Hyvä, hyvä! Tuotteita loppuu! Odottelen jo innolla toukokuun yhteenvetoa, kun purkkeja ja purnukoita tuntuu tyhjenevän tasaista tahtia.
  -tiina

 10. 12

  sanoo

  Ajattelin tulla kysymään sulta tällaista kysymystä; mikä vedenkestävä ripsiväri mun kannattaisi ostaa? Olen lähdössä kesällä kahdeksi viikoksi Visbyyn ja haluaisin vain nopeasti sutaista ripsiväriä nassuun ja viipottaa uimaan milloin tahdon. Eli ripsivärin tulisi hyvin kestää juuri tuon uinnin aikana ja sen jälkeen. En kaipaa juurikaan pituutta, mutta tuuheutus olisi mukava plussa (eli ei pakollista). Hinnalla ja merkillä ei ole juurikaan väliä. 🙂

 11. 13

  Amaliina sanoo

  Heissan!

  Onko sinulla kokemusta sensain 38C volumising ripsarista? Mahtaako olla merkittävästi parempi verrattuna edullisempien sarjojen ripsareihin(siis esim. max factor, loreal maybelline tuotteet). Onko siis hintansa veroinen?
  Mielenkiinnolla odottelen sun testauksia noista uusista ripsiväreistä. 🙂
  Kumpi muuten oli sitten loppupeleissä parempi WP ripsiväri ns. "allelaitettavaksi ripsiväriksi": Max Factorin Masterpiece WP vai Maybellinen The Colossal Volum WP?

 12. 14

  mimi sanoo

  Mielestäni aivan loistava tuuheuttava, vedenkestävä mascara on Maybellinen Full 'n Soft Waterproof! Sitä ilmeisesti ei saa Suomesta (?), ainakin omani tilasin rapakon tuolta puolen. Mukavan kuiva massa, erottelee hyvin, tuuheuttaa ja pidentää hieman, sekä pysyy loistavasti.

  Itsellänikin oli tapana kikkailla laittamalla ensin wp, ja päälle jokin vesiliukoinen, yleensä pidentävä tosin. Mutta tuolla Full 'n Soft WP:lla saa sellaiset räpsyt ettei päälle tarvitse mitään. 🙂

  Itse asiassa kun tarkemmin mietin, innostuin tilaamaan ko ripsarin erään blogisi kommentin ansioista, kiitos vaan paljon kuka ikinä suosittelikaan! 🙂

 13. 15

  Anonyymi sanoo

  Moi! osaisitko ehdottaa jotain aurinkosuojan sisältävää kasvorasvaa? mulla on kuiva ja herkkä iho.. mielellään joku korkeintaan 15e maksava 🙂 kiitos paljon jo valmiiksi!

 14. 16

  Anonyymi sanoo

  Moi!
  Olen vannoutunut Sensain 38:n käyttäjä, mutta muistan sinun joskus maininneen muidenkin sarjojen vesipestävistä ripsareista. Olisiko sulla siis suositella jotain vastaavanlaista? 🙂 Mielenkiinnosta olisin voisin välillä kokeilla jotain muutakin merkkiä.
  +Kiitokset ihanasta blogista, olen lueskellut tätä jo jonkin aikaa ja saanut täältä valtavasti hyödyllisiä (tuote)vinkkejä! 🙂
  Aurinkoista kesää! =)
  -Vilma

 15. 17

  lushien käyttäjä sanoo

  Lushista sanoisin Marjolle, että Lush vastustaa eläinkokeita ihan kaikessa henkeen ja vereen. Runsaasti kampanjoita niitä vastaan, jne.

  Ainoat eläinperäiset ainesosat joita he käyttävät, ovat lampaan villasta saatava lanoliini, sekä mehiläisvaha ja hunaja.

  Se on minusta kuitenkin aivan kohtuullista, koska heillä on myös paljon tuotteita, joissa ei ole niitäkään, eli tuotteet ovat täysin vegaanisia. Loputkin tuotteet ovat vegetaarisia.

 16. 18

  sanoo

  itselleni ei tuo lorealin maskara ole sopinut yhtään, omaan vielä melko samanlaiset ripset kuin sinä.. taivutukset eivät pysy ilman rasvapohjaista ripsaria ja tuuheutta kaivattaisiin lisää.

  tuo lorealin extravolume collagene -ripsari sai ripsiini aikaan nätin sotkun, paakkuja ilmestyi sinne sun tänne, ripset liimaantuivat yhteen sekä harjan pitkät harjakset onnistuivat osumaan liikkuvalle luomelle sekä muualle silmän ympärille, vaikka olen tottunut käyttämään hieman isompia harjoja (mm. FLE…). hutiostos, mutta ei voi mitään.

 17. 19

  sanoo

  Toivottavasti Volume Collagenen WP versio ei lemahda yhtä vahvasti mehiläisvahalle kuin se normi-versio.. 😀

  Harja oli ihan ok Volumessa ja henk.koht. tykkäilen enemmän sen harjan jättämästä jäljestä kuin esim False Lash Effectin harjasta. Nim.merk. tumpelo mikä tumpelo..

 18. 20

  Anonyymi sanoo

  Kumpi on mielestäsi parempi tuuheuttava ripsiväri: Rimmel 1,2,3 vai Max Factor False Lash Effect?

 19. 21

  Anonyymi sanoo

  Öh, sattuisitko tietämään mitä ovat biostimuliinit ja millä nimellä ne ovat inci:ssä?

 20. 22

  Anonyymi sanoo

  Moi taas.. En onnistunut tilaamaan sieltä feeluniquesta. Kaikki meni siihen asti hyvin, kunnes piti laittaa pankkikortin numerot, sitten se meni osuuspankkiin ja se jotenkin katkas sen yhteyden. Siinä luki jotenkin "tämä on turvatoimenpide. palaa myyjän luo". Menin sitten kattomaan tuota tiliä, niin siellä ei näy sitä tilausta! En tiiä mitä pitäis tehdä. Hyväksyyhän ne siellä visa electronin?
  Onko mitään toista sivua mistä voisin tilata Baremineralssia, edullisesti. Suomessa ne on niin kalliita :/

 21. 23

  Anonyymi sanoo

  Hei! Pakko nyt kysyä sulta apua ongelmaani..kiitos jos vastaat 🙂
  Ongelma on se, että nenäni ja nenäpielet ovat punertavaia ympäri vuoden -.- tämän takia pakko laittaa aina melkeempä meikkiä jos missään aikoo naamaansa näyttää, mutta meikkikään ei saa sitä kunnolla piiloon (tällä hetkellä nivean ideal finish ja dream matte powder). Kesällä kun tulee rusketusta niin vähän helpottaa. Mistähän tämä johtuu? Ja miten tätä voisi hoitaa tai peittää?
  puhdistusaineina käytän sebamedin vaahtoa ja kasvovettä, nivean stay matte rasvaa, bactosan-voidetta epäpuhtauksille. Teen myös välillä kasvonaamioita ja kuorintoja.
  niin ja ihotyypikseni arvioisin sekaihon; t-alueella jatkuvasti epäpuhtauksia, poskillakin välillä.

  tulipas romaani 🙁 mutta tää oikeesti häirittee mua…

 22. 24

  Anonyymi sanoo

  Hei,

  Olisiko sinulla ehdottaa jotain mahdollisimman "hankauksen kestävää" mascaraa? Työpäivinä mikroskooppiin tuijottelu nimittäin hieroo tehokkaasti kaikki ripsarit pandansilmiksi :(. Vedenkestävyys ei tunnu auttavan yhtään, pikemminkin ne leviävät vielä pahemmin.

  Ainoa minulla toimiva tähän mennessä on ollut Sensain 38C, mutta en yhtään tykkää sen pesemisestä. Kuivat silmänympärykset ja herkät silmät ärtyvät hiiveesti, minusta se ei nimittäin millään 38 asteisella vedellä lähde, pikemminkin 48 asteisella. Cliniquen Lash Power ei kestä ihan yhtä hyvin, mutta on ehkä aavistuksen helpompi poistaa.

  Muuten en ole kovin vaativainen, kunhan vähän värjää, pidentää ja tuuheuttaa, ei tarvitse mitään mega-ripsiä tehdä. Kunhan vain pysyy…

  -MarjaK-

 23. 25

  sanoo

  Hei kysyn siulta pari kysymystä tässä Lush-tilaamisesta. Katselin UK-sivuja ja siellä ostoskoriin tulee kohta "TAX TOTAL". Miksi? Eihän sieltä pitäisi mitään veroja tulla kun kuuluu EU-maahan?

 24. 26

  sanoo

  Anonyymi, joka halusit tilata BareMineralssia… kokeilepa tilata lookfantastic.comista, edullista sielläkin 🙂

 25. 28

  sanoo

  Sandra – If it comes in pink: It does have some great products. 🙂

  Anonyymi: Riippuu kuinka rasvoittuvalle. Esimerkiksi Clarinsin Hydra-Matte on mukava voide, jos kaipaa hieman mattapintaa, mutta silti kosteutusta. Ultra-Matte samalta sarjalta on sitten taas todella rasvaisen ihon versio. 🙂

  Anonyymi: Ihana kuulla. 🙂

  Marjo: Pidän toiveen mielessä. EU:n laisäädännön mukaanhan valmiita tuotteita ei ole saanut testata sitten vuoden 2004 elämillä ja lukuunottamatta kolmea vuoteen 2013 asti sallittua testiä myöskään aineosia ei saa testata elämillä eikä EU:hun saa tuoda elämillä testattua kosmetiikkaa tai raaka-aineita. Toisaalta uskon jokaisen perusraaka-aineen olevan jonkun toimesta silti jossain vaiheessa testattu elämillä, eli vaikka moni sarja mainostaakin, etteivät je testaa elämillä, ovat heidän käyttämänsä aineet suurimmaksi osaksi varmasti jonkun toimesta jossain vaiheessa testattuja. 🙂

  S: Muuta tehokasta vinkkiä en itse tiedä. Sinkkipastaa saa pitää iholla useamman tunnin päivässä kunnon nokareena ja ehkäpä viikossa alkaa näkyä eroa.

  nanna: Oletko pessyt YSL:n mascaran harjaa vedellä välissä? Massa vääntää harjaa paakkuun ja tekee mascaran levityksestä hankalaa ja he neuvovatkin pesemään (ja tetysti kuivaamaan) harjan aina välillä. Muistelisin kuitenkin itsekin, ettei tuo ihan hirveän kauaa hyvänä säily, mutta kyllä nyt reippaasti yli kuukauden sentään on minulla aina säilynyt. 🙂
  Kurjaa, jos lineri on lakannut pelittämästä. :/

  Anonyymi: Meillä ei ole Rubinsteinia töissä myynnissä, mutta käsittääkseni tuosta ei ole kuin vesiliukoinen versio, mitä omanikin on. Myöskään Rubinsteinin nettisivuilta tai muuten googlettelemalla en törmää moiseen WP-versioon mainitsemaasi sivustoa lukuunottamatta. :/

  Anonyymi: Tuo on vain tax free myynnissä. Laatu on varmasti hyvä, sillä luomivärit ovat iridescent-laatua. 🙂

  Anonyymi: Voih, ehkä silloin ennen vanhaan, nykyään ovat totaalisen erilaisia. 😉

  fantti30: Full 'n Softissa harjakset ovat hieman erilaiset, eli tasapitkät ja kapenevat vasta kärkeä kohti. 🙂 Pitäisikin muistaa taas joskus tilata tuo kokeiluun jostain päin maailmaa. 🙂

  Peppi: Itse olen vaaleaihoisena tykännyt Lumenen Vitamin + kevyesti päivettävästä vartaloemulsiosta. Myös L'orealin itseruskettava spray on mukava tuote. 🙂

  tiina: Vielä on muutamat tyhjentyneet raportoimatta. 🙂

  Erika: Lumenen vedenkestävä Blueberrymascara on minusta todella kestävä, muttei niinkään tuuheuta vaan enemmän pidentää. Tuuheuttavat WP-mascarat ovat muutenkin melko harvassa. :/

  Amaliina: Jos tykkää tuosta lämpimällä vedellä lähtevien ideasta niin sitten on hyvä tuote. 🙂
  Maybellinen WP osoittautui paremmin sopivaksi. 🙂

 26. 29

  sanoo

  mimi: Pitäisikin taas muistaa tuo kun ensikerralla uutta kaipailee! 🙂

  Anonyymi: Ei kyllä tule tähän hätään tuosta hintaluokasta oikein mitään mieleen. Eucerinin Aquaporin Active SPF 15 on edullisin mieleeni tuleva ja sillä on apteekissa hintaa n. 19 euroa. :/

  Vilma: Tässäpä näitä:
  -Clinique Lash power (miniharja)
  -Clinique High Impact Curling mascara
  -Estee Lauder Double Wear
  -L'oreal Double Extension Beauty Tubes
  -BeYu Long lasting Mascara (Kicks)
  -Fiberwig mascara (Kicks)

  lushien käyttäjä: Kiitos! 🙂

  MFV: Voi, harmi. Minun ripsissäni tämä vaikutti hyvin lupaavalta. 🙂

  Bompula: Mehiläisvahako se on se tuoksu, mille suuri osa Lorkun konsernin mascaroista tuoksuu? Eri tuoksu tässä versiossa on tosiaan kyllä.

  Anonyymi: Minusta Max Factorin.

  Anonyymi: Never heard, paitsi Louis Widmerin matskuissa ja kasvioppaissa viittaamassa kasvien kasvuun. En tiedä, mitä yksittäisiä aineita voi tuolla termillä kutsua.

  Anonyymi: Onko kortillasi sallittu nettishoppailu? Verkkopankista kannattaa tarkistaa, että nettishoppailu on laitettu päälle ja sallituksi. Myös Look fantastic toimittaa noita suht edullisesti. Tuolta tulee pari euroa postikuluja, mutta tilaus voi olla kuinka suuri tahansa eikä tarvitse pelätä tullimaksuja tai alveja (toisin kuin Feeluniquesta tilatessa). 🙂

  Anonyymi: Veikkaisin, että ne ovat verisuonia, jotka sieltä kuultavat läpi. Venytäpä ihoa sormenpäilläsi ja katso oikein läheltä. Näkyykö pinnassa olevia ohuita punertavia verisuonia? Kyseessä on couperosa ja siitä ei pääse eroon oikein muuten kuin laserilla, eli vain peittäminen auttaa. :/
  Vältä rajuja kuorintoja, jotka voivat katkoa lisää verisuonia ja kohtele ihoa muutenkin hellävaraisesti. Blascolta ja Make Up Storelta löytyy tehokkaita punaisuuden peittäjiä.

  MarjaK: Mitenkäs olisi Kickseistä saatava Fiberwig? Toimii kuten Sensain kolmekasit, mutta on huomattavasti helpompi poistaa. Itse inhoan noita murusina lähteviä, kamalaa kikkailua poiston yhteydessä vaativia mascaroita, mutta tuo lähti todella helposti kun sormet vaan kostutti lämpimässä vedessä ja kevyesti veti irti. Lähti ikäänkuin sellaisena venyvänä rihmana, eli ei sellaisena pienenä murusena. Pari kevyttä vetoa sormenpäillä ja oli jo poissa. 🙂

 27. 30

  Anonyymi sanoo

  Heippa!Mitä mieltä olet kuumenevista ripsientaivuttimista? Tarkemmin semmoisesta jonka päässä on vastukset ja ripsiä pidetään sitä vasten, eikä ripsiä siis laiteta mihinkään väliin, jos ymmärsit. Pointti siis oli, tekeekö se hallaa ripsille, uskaltaako päivittäin käyttää? : ) kiitos jo etukäteen

 28. 31

  sanoo

  Panda: Jos nyt oikein muistan, niin tuo Tax-kohta ei mitenkään lisää ostosten loppusummaa vaan kertoo vaan, kuinka paljon tuotteen hinnasta tulee englannin verosta. Samalla lailla siis kun Suomessakin kuiteissa lukee valtiolle menevän veron määrä. Eli siis ei tule mitään lisäkuluja tuosta, vaan tuo on se sama vero-osuus, joka jokaisesta tuollaisesta tuotteesta menee valtiolle. 🙂

  -R-: Tuota minäkin tosiaan suosittelisin. 🙂

  S: Tuo on ihan vaan aurinkosuojatuote, joka on jauhemuodossa. Tuosta tuotteesta on itseasiassa tulossa enemmän juttua lähiaikoina. 🙂

  Anonyymi: Sopivat vaikka päivittäin, nuohan vain lämpenevät kevyesti (voi hyvin koskettaakin) eivätkä varsinaisesti kuumene. 🙂

 29. 33

  sanoo

  Ainakaan tuon perus Volume Collagenen kohdalla asiassa ei ollu mitään epäilystä, kun se aromi oli niin hemmetin vahva (semmoinen hunajainen aromi, joka vielä vahvistui tuotteen vanhetessa).. 😀 Haistattelin (heh, mikä sana) vielä sitä ukollani ja omalla äidilläni ja kyllä sieltä tippui sama tuomio..

  Täytyypä seuraavaksi sitten kipaista hakemaan tuo WP versio. ^^ (kunhan tuo FLE on käytetty loppuun ja uskaltaudun taas shoppailemaan)

 30. 34

  Heidi sanoo

  Hei,

  Jos etsit loistavaa vedenkestävää TUUHEUTTAVAA MASCARAA, niin kokeilepa Make Up For Everin Aqua Smoky Lash -mascaraa. Aiva loistava! Hinta noin 30 euroa. Pitää taivutuksetkin. Suosittelen lämpimästi jäykkä -ja suoraripsisenä.

 31. 35

  sanoo

  Panda: Muista tulla kertomaan tuotekokemuksiasi sitten! 🙂

  Bompula: Minun pitää luultavasti vielä testata se FLE:nkin WP-versio. 😉

  Heidi: Kiitos vinkistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *