Täydellinen talvipuna

Yksi täydellinen talvipuna ilmoittautuu.

Shiseidon Perfect Rougen uusi Tender Sheer -laatu on nimenomaan kuiville huulille omiaan, sillä se lupaa nimenomaan kosteuttaa kuivia, karheita ja repaleisia huulia.

Tender Sheer -laatu on nimensä mukaisesti läpikuultava ja kevyt, eli hieman tavallista Perfect Rougea vähäpigmenttisempi.

Huuleni olivat melko kuivat, joten mikä olisikaan parempi hetki tämän punan kokeilulle.

Ja tiedättekö mitä? Tämä levittyi huulille välittömästi upeasti ihanan ohuena filminä eivätkä huulet näyttäneet tippaakaan kuivilta. Puna on siis levitetty huulille välittömästi ensimmäisen kuvan oton jälkeen ja kuvattu jälkimmäiseen välittömästi levityksen jälkeen.

Tämä kuva on viitisen minuuttia myöhemmin kuvattu, mutta puna näyttää yhä samalta. Usein tällaiset kiiltopunan tyyppiset ohuet punat jäävät vain kuivien huulien pinalle, mutta tämä sulaa huulille kauniisti kosteuttaen niitä. Ihanaa punassa on myös se, ettei tässä ole mitään shimmeriä tai hohdetta, vaan tämä on vain kiiltävä creme-koostumus.

Puna myös pysyi huulilla kiiltopunaksi oikein hyvin.

Kuvissa näkyvä sävy on RS326, joka on nätti ja kevyt viileän roosa sävy.

(Oma punani oli 2,6 gramman minikoko, oikeassa punassa on 4 grammaa.)

Onko joku muu kokeillut jo tätä laatua? Kertokaa myös omat kuivien huulien suosikkipunanne!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ensin luulin että kyseessä oli joku kondomi juttu, paketti meinaa näytti kondomipaketilta äkkikatsomisella. On muuten todella hyvän näköinen puna! Onkohan sillä paljonkin hintaa kaupassa..?

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  We Care Iconin huulipunat ovat aivan mahtavia! Itselläni on todella kuivat huulet ja useimmat huulipunat vielä laukaisevat huuliherpeksen vaan vaan eipä iconit 🙂 Punien laatu on hyvin voidemainen mutta silti erittäin pysyvä, ei haise eikä maistu miltään, eikä kuoriudu kesken päivän pois.

 3. 3

  sanoo

  kuinkas paljon toi maksaa ? minikoko ja suurempi koko. näyttää ihanalta, ja ois varmaan tosi täydellinen mun huulille, mut yleensä nää ihailut kaatuu siihen hintaan… 🙁

 4. 4

  sanoo

  Oho 😮 aika hienosti ''peittää'' kuivat huulet. Sävy näyttää kyllä huulilla liian pinkiltä omaan makuuni. Tulee aina noista pinkeistä huulipunista Tuksu mieleen 😀

 5. 5

  sanoo

  Oi näyttipä herkulta, täytyy tsekata toi puna 🙂

  Huulipunista en tiedä, mutta kuivahuuliselle ihan parhaita huulikiiltoja ovat Korresin kirsikkakiillot. Niillä voi oikeasti korvata huulirasvan jos kesken päivän huulet kuivuu! Viime kesänä käytin oikeastaan vain näitä ja huulirasvalle oli tarvetta vain yöksi. Ja mulla on tosi kuivuvat huulet, käytän huulirasvana Bepanthenia ja yöksi Nuxen hunajaista Lip Balmia.

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Heippa!
  Ihana kun oikeasti paneudut tuotteisiin joista kirjoitat ja saat hyvät tuotteet kuulostamaan jumalaisilta, mutta yksi pieni asia toisi vielä kosmetiikkahamstraajalle hymyn huulille. Kun tuot esille jonkun tuotteen, olisi kiva jos vilauttaisit hieman hinta-arviota niin voi sitten yllättyä iloisesti edullisuudesta tai vaihtoehtoisesti tsempata itseään jo ennen kassalle menemistä välttäen järkytykset hintalappuja tutkaillessa.
  Muuten jatka samalla linjalla, olet tyttö hyvä löytänyt oman juttusi 😉

  Sini

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Hei, haluaisin antaa hieman palautetta blogistasi. Mielestäni blogi oli ennen mielenkiintoinen ja hauska, ja tällainen ei-niin-kosmetiikkaintolija luki myös mielellään tätä. Nyt tuntuu että kaikki henkilökohtainen ote on kadonnut, ja postaukset ovat vain tylsiä tuote-esittelyjä toisensa perään, osa vielä ilmeisesti ihan maksettuja kampanjoita. Toivoisin välillä taas jotain muuta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *