Tavarahaaste-projekti: Rikkinäinen bestis

Tavarahaaste-projektin tämän päivän eroonhankkiuduttu tavara on rikkinäinen pesupussini.
Minä rakastin tätä pesupussiani. Minun on helppoa ostaa itselleni rintaliivejä lähes summanmutikassa kokoni ollessa melko helposti saatavilla. Koska saan minulle hyviä liivejä halvalla, ei minun tarvitse varjella niitä kuin kalleimpia aarteitani, joten pesen niitä surutta pesukoneessa pesupussini suojissa hieman miedommilla pesuohjelmilla.
Tämä rakas edesmennyt pussini erosi perinteisistä lörpöistä pusseista siinä, että sen pohjassa ja yläosassa oli vahvikkeena muoviset kehikot, joiden ansiosta se oli vieläkin hellävaraisempi liiveilleni. 
Harmikseni pussi repesi nyt vihdoin kunnolla, joten siitä oli aika luopua. Jäin kuitenkin ikävöimään pussia suuresti ja mietin, tietäisikö joku teistä, mistä voisin löytää uuden vastaavan? 
Omani olen ostanut joskus messuilta enkä ole sen koommin nähnyt vastaavia muovivahvikkeellisia pesupusseja, mutta en toisaalta ole kovin aktiivisesti näitä katsellutkaan.
(Jos löydän jostain uuden, lupaan hävittää tavalliset ”lörpöt” pesupussini.)
Kommentit
 1. 4

  Höyhenpukuliike sanoo

  Robinhoodista ostin omani, tosin siitä on jo aikaa, niin en tiedä että onko siellä enää niitä. P.S. Kiva blogi 🙂

 2. 5

  Anonyymi sanoo

  Kannattaa tarjoustaloon suunnata tai johonkin tokmanni-konsernin kauppaan 🙂

 3. 6

  Anonyymi sanoo

  tarjoustalosta oon ostanut tuon ihan saman pussin, värit ja kaikki täsmää 🙂 hintaa tais olla alle 2e!

  • 9.2

   Anonyymi sanoo

   täysin samaa mieltä!

   on typerää hurskastella tavaroiden vähentämisprojektilla, kun se vaan johtaa enempään kuluttamiseen. hippipiireissä korjataan ja käytetään kaikki niin loppuun kuin mahdollista. hieman fiksumpaa kun tuollainen uusavuttomien törsäilymentaliteetti.

  • 9.3

   sanoo

   Olisin ommellut, jos olisi vain toinen puoli auki, mutta koska pussi oli ohuen sauman molemmilta puolilta auki ja todella hankalasti kunnolliseksi kursittavissa koin, ettei maailma nyt ihan oikeasti parane sillä, että, että yritän väkisin kursia sen kokoon. 🙂

   Ja tuo nyt oli vähän kärjistetysti sanottu, että johtaa enempään kuluttamiseen, jos tahdon ostaa yhden pesupussin rikkinäisen tilalle ja vielä nimitellä uusavuttomaksi törsäilymentaliteetiksi… 😀

 4. 11

  sanoo

  Tokmannissa oon nähny noita hiljattain (itselläni oli joskus muinoin toi sama pussi ja se meni kans rikki ja jäin sitä haikailemaan :D)…

 5. 14

  sanoo

  Noh, sulla ei sentään oo revenny farkut, kuten allekirjoittaneella! 😉 Ehkä pesupussi on pienempi menetys, vaikka sekin voi olla rakas!

 6. 16

  sanoo

  Ehei, tätä ei hyväksytä 🙂 Tuohan on tosi helppo korjata. Sitä paitsi tavarahan ei vähene, koska ostat uuden sen tilalle. Täämmöiset ei kelepaa tähän poistojuttuun.

 7. 17

  sanoo

  Ei tuota ihan oikeasti olisi ollut helppoa kursia kasaan (trust me, kokeilin, sillä kiinnyin tuohon niin kovin), sillä parin piston jälkeen tajusin, että koska on ratkennut sauman molemmilta puolilta niin ei kyllä pysy kunnolla kasassa. Ja tällä hetkellä minulla on yksi tavara vähemmän ja jos hankin uuden, laitan muut pesupussit eteenpäin. (Ja onneksi olen muutamissa postauksissa heittänyt kerralla useamman tuotteen eteenpäin.)

  Oliko hyvin selitelty? 😉

 8. 19

  Anonyymi sanoo

  Minulle on jäänyt epäselväksi, mikä hyöty pesupussilla on verrattuna sukkaan? Laitan siis itse rintaliivit konepesua varten sukan sisään.

  • 19.1

   Anonyymi sanoo

   Pesupussi (ja sukka) toki pitää liivejä jossain muodossa, mutta joskus käy myös niin, että kaarituki lähtee irti ja saattaa pahimmassa tapauksessa rikkoa koneen rummusta ulos päästessään. Mulla ainakin yhdet liivit on revenneet niin, että kaarituki pesun aikana irtosi paikoiltaan. Tutulta taas samasta syystä meni kone huoltoon.

 9. 20

  sanoo

  Omanikin hajosi, enkä sen jälkeen viitsinyt edes ostaa uutta samanlaista, kun se vaikutti niin epäkestävältä. Mutta tuli vain mieleen, että käytätköhän oikeaa rintaliivikokoa? Jonkun arvion mukaan 80% naisista käyttää väärää kokoa. Yleensä aivan liian suurta ympärystä joka aiheuttaa sen, että kuppi vain joten kuten peittää tissit. Ongelma on, ettei kaupoissa yleensä myydä kuin muutamia kokoja ja sitten kukaan ei koskaan edes näe oikeaa kokoaan myytävän missään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *