Tavarahaaste-projekti: Pienistä se lähtee

Tein jo useampi viikko sitten yhen pienen tavaranvähennystoimenpiteen, jonka unohdin kuvata ja josta myös unohdin teille raportoida, mutta jonka muistin nähdessäni vastaavasta maininnan vähän aikaa sitten linkittämässäni nettijutussa.

Siivosin nimittäin ponnarilaatikkoni.

Olen tummahiuksinen enkä oikeastaan koskaan käytä muita kuin tummia ja ruskeita, beigeja ym. ”turvallisen” värisiä ponnareita, joten miksi ihmeessä minulla oli laatikko täynnä niitä kaikissa sateenkaaren väreissä kulta- ja hopeakimalteillakin vielä varustettuina? Oli todellakin aika karsia kaikki turhat pois ja pitäytyä vain niissä, joita yleensä käytin, sillä niitäkin oli jo riittävästi.

Lahjoitinkin siis ison kasan värikkäitä hiuslenksuja pienelle kummitytölleni, joka arvattavasti saa huolettomassa käytössään niitä aina silloin tällöin muutaman katoamaan. (Enkä tietenkään muistanut kuvata sitä kasaa teille. Kuvissa näkyvät ovat siis ne itselleni jättämät.)

Pientä nyhväystähän tämä ponnareidenkin läpikäynti on, mutta en vaan voi kun odottaa innolla sitä hetkeä, kun kodissani on ponnareitakin myöten vain ja ainoastaan tavaroita, joista jokaista käytän!

Millaisia ponnarihamstereita te olette? Löytyykö niitä kotoa läjäpäin, vain muutama tarpeeseen oleva vai ovatko ne kaikki aina kadoksissa?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Käytän vain värittömiä silikonisia ponnareita, pysyvät hyvin, eivät revi tukkaa eivätkä erotu vaaleista hiuksistani. Ne vain ovat aina kateissa… Juuri katsoin aamulla, että pitäisi ostaa lisää. Niitä vaan en ole löytänyt marketeista tms, olen tilannut netistä, kun on kohdalle osunut. Marketeissa myydään kyllä sellaisia pieniä silikonirenksuja, mutta niistä ei ole mihinkään.

 2. 2

  sabiha sanoo

  Vanhan ajan donitsit ovat taas palaneet, otan käyttöön muuten nutturana pidän kurittomat käkkurani lähes aina.

 3. 4

  sanoo

  Ei oo paljoo ponnareita, ku ostan aina uuden nipun sitä mukaa kun niitä häviää tai ne löystyy liikaa. Värillä ei oo väliä, kaikki käy. Nyt on käytössä punasia ja pinkkejä. 🙂

 4. 5

  sanoo

  Mulla on aina yksi ja ainoa käytössä oleva ranteessa. Se on vain tavaksi jäänyt, kun raksalla työskennellessä piti joskus äkkiä saada hiukset kiinni. Käytän siis tämän ainoan pompulan loppuun, ennen kuin kaivelen laatikon pohjalta uutta. 😉

 5. 6

  sanoo

  Tanaankin niita tuli siivotessa pari vastaan, vaikka mulla ei oo ollut yli vuoteen niin pitkaa tukkaakaan, etta sen saisi kiinni.. o.O

 6. 7

  sanoo

  Mä käytän niitä "puhelinlankapampuloita". Niitä taitaa olla mulla yhteensä neljä, kaksi eri laukkujen mukana (en käytä koskaan) ja kaksi kotona peilihyllyssä jos ei päässä. Riittää hyvin, en ole ostanut uusia pompuloita pariin vuoteen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *