Tavarahaaste-projekti: Myynnissä ”cozy”

Rakastan yhä Cozyjani suunnattomasti, mutta olen ostanut syksyllä myös yhden ”cozyn”, joka ei sitten kuitenkaan ollut se minun juttuni ja mietin, olisiko teidän joukossanne joku, jonka juttu tämä voisi olla?
Cristelle & Co. merkin kashmirsekoitteinen (5% kashmiria, 65% puuvillaa ja 30% viskoosia) cozymainen neule on kokoa S ja on itseasiassa vielä Cozyjen pienintä kokoa tyköistuvampi hihoista.
Tämä on tavallisia Cozyja hitusen pienempi, eli toimii tosiaan parhaiten s/xs -kokoisella käyttäjällä.
Ostin neuleen sen käyttömahdollisuuksien ja ihanan vaalean lilan värin vuoksi, mutta jostain syystä olen aina vaan sovittanut sitä ja lopulta jättänyt sen kaappiin. En ole siis kertaakaan varsinaisesti käyttänyt tätä.
Turhahan tällaisia kaapinlämmittimiä on kuitenkin pitää, joten jos joku Cozya aikoinaan himoinnut ihastui tähän, lähtisi tämä nyt huomattavasti Cozya (jonka ovh Stockalla on 199€ ) halvemmalla uuteen kotiin.
Hintapyyntöni neuleelle olisi postikuluineen 40 euroa. 
Jos joku tahtoo kotiuttaa tämän, hihkaiskoon kommenttiboksissa asiasta niin voidaan sopia kaupoista!
 
Toivottavasti neule löytää uuden leikittelynhaluisen kodin!  
Kommentit
 1. 1

  aino sanoo

  Aivan off topic-kommentti tämä, mutta ihanaa lukea kun kirjoitit rehellisesti suomalaisittain kashmir!:) Olen ehkä hankala ihminen ja turhan natsi kielioppien sun muiden turhakkeiden suhteen, mutta ärsyttää lukea muista blogeista heidän ihanista "cashmerea" sisältävistä vaatteistaan 😀 okei näin kirjoitettuna kuulostaa vielä typerämmältä kuin ajatuksissani mutta minkäs teet..:)

 2. 4

  Anonyymi sanoo

  Toi on mun juttu, haluan ostaa! Taidetaan olla saman kokoisetkin eli koko on just sopiva. Laitan sulle spostia.

  Tsemppiä tavaran karsimiseen. Itsekin olen jonkinsortiseen minimalismiin pyrkinyt, turhaa tavaraa ja vaatetta on lähtenyt paljon pois ja vielä on paljon karsittavaakin. Mikään pois laitettu ei ole kyllä kaduttanut ja kotona on parempi olla. Tavara- ja vaatekaaos vaihtuu hallitumpaan arkeen. Nyt pyrin ostamaan pitkäikäisiä ja laadukkaita asioita joita oikeasti tarvitsen ja tulen käyttämään (kuten tämä neule, kiitos!)

 3. 5

  Anonyymi sanoo

  Kiva monikäyttöinen vaatekappale, väärä väri minulle. Tämähän ei siis ole "cozy" eikä alkuperäinen hinta siis ole 199. Suositeltavaa olisi siis vielä lisätä tämän puuvillaisen cozyn ostohinta myös.

  • 5.1

   sanoo

   Ei, vaan tämä on nimenomaan "cozy" eikä Cozy ja kun postauksen lukee ymmärtää kyllä, ettei siinä väitettykään tämän alkuperäisen hinnan olleen 199€:

   "…jos joku Cozya aikoinaan himoinnut ihastui tähän, lähtisi tämä nyt huomattavasti Cozya (jonka ovh Stockalla on 199€ ) halvemmalla uuteen kotiin."

   En muista tämän alkuperäistä hintaa, mutta se on ollu kuudenkymmenen euron paikkeilla, eli lähes puoleenhintaan lähti nyt (40€ kuitenkin sisältää postituksen). 🙂

 4. 6

  Alveida sanoo

  Auttamattomasti myöhässä varmasti olen, mutta olisin myös kiinnostunut tuon cozyn ostamaan 🙂

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Minkä merkkinen/mistä saa tälläisiä "cosyja"?

  T. 200 liian kallis, halpa kelpo.

  • 7.1

   sanoo

   Tämä on tosiaan Cristelle & Co. -merkin. Ostin tämän Stockalta, mutta en tiedä, onko vastaavia siellä enää vaikkapa muissa väreissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *