Tavarahaaste-projekti: Kaksi painaa mieltä liikaa

Olen itse visusti naimisissa Omronilta saamani kehonkoostumusmittarini kanssa, joten asunnossani on pyörinyt tyhjänpanttina aiempi vaakani.
Tavarahaaste-projektini insipiroimana päätin vihdoin hankkiutua siitä eroon ja antaa sen eteenpäin osoitteeseen, jossa asuva henkilö ei omistanut vaakaa vaan kävi sillä vain vanhempiensa luona vieraillessaan. 
Kaikki eivät toki vaakaa tahdokaan kotonaan omistaa, mutta koska vaaka voi olla hyödyllinen monissa asioissa ja vastaanottaja oli suostuvainen sen uudelleensijoittamiseen, lähti tämä punnitsija eteenpäin. Itse olen juuri ja juuri sinut sen kanssa, että asunnossani on yksi kehonkoostumusmittari ja kaksi painoa ilmaisevaa värkkiä alkaa jo olla liikaa, nainen kun olen.
Haluatteko te omistaa kodissanne vaakaa?
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Mulla ei ole vaakaa eikä varmaan tulekaan ainakaan lähiaikoina. Ei ole ollut tarpeellinen. Laihdutusprojektissakin riittää mulle mittanauha sekä oma tunne siitä että onko kiloja lähtenyt vai ei.

 2. 3

  sanoo

  Meillä on yksi, se riittää. Näyttää edistyksellisenä jopa rasvaprosentin. :p Mies sillä ravaa enemmän kuin minä. 😀

 3. 5

  sanoo

  Jep, kyllä vaaka on. Välillä se on ollut kuukausia käyttämättäkin. Meillä on 3 jotka käyvät vaa'assa ja itse tarvitsen seurata painoa myös terveyteni takia. Tokihan huomaan vaatteiden kiristämisestä, jos painoa on tullut liikaa, mutta vaaka näyttää numeroina sen. Aiemmin punnasin matkalaukkua, mutta vähän hankalaa se oli, joten nyt on se matkalaukku puntari siihen tarkoitukseen.

 4. 6

  Anonyymi sanoo

  Aikaisemmin tuntui siltä, että pitäisi olla vaaka ehdottomasti. Omaan kotiin muuttaessani en sitä sitten kuitenkaan halunnut, enkä ole oikeastaan tarvinnutkaan. Riittää salin vaaka ja oma fiilis kropasta. Tuota Omronin kehonkoostumusmittaria olen himoinnut kyllä jonkin verran, mutta ehkä sitten joskus.. tällä hetkellä se olisi itselle vain materiaa, jota en tarvitse oikeasti.

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  En ole omistanut vaakaa ainakaan kymmeneen vuoteen. Ainoa tilanne jossa olen sitä kaivannut on ennen lentomatkoja (käsimatkatavaroiden punnitsemiseen). Paino on varmastikin välillä pudonnut ja taas noussut, mutta senhän tietää ilman vaakaakin. Vaatteiden koosta ja istuvuudesta.
  Jade

 6. 8

  sanoo

  Mulla ei ole vaakaa juuri siitä syystä, että pelkään punnitsemisen lähtevän lapasesta. Käyn vaa`alla äidillä käydessäni ja se riittää 🙂

 7. 9

  sanoo

  Itselläni ei ole kotona vaakaa, koska en koe tarvitsevani sellaista. Kyllä sen sitten näkee jos alkaa liikaa kiloja kertymään ja vaatteet eivät enää sovi päälle. Matkalaukkuvaaka mulla tosin on, mutta sillä on aika vaikea alkaa itseään punnitsemaan 😀

 8. 10

  sabiha sanoo

  Vaaka on, mutta en käytä tulee stressiä siitä näin yli viisikymppisenä. Mittanauha riittää. Jos nyt joskus punnitsee itsensä syntymäpäivänä , mutta koskaan aamuisin luomethan ovat raskaimmillaan.

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  Mulla on ollut oma vaaka n. vuoden tai pari, aiemmin pysyi paino hallinnassa ilman ja sen jälkeen kun vaaka tuli niin tuntuu että se nousee vain ja sitten ärsyttää. Olen yrittänyt nykyään olla käymättä koko vaa'alla, jos housut menevät jalkaan tuskitta tai peilikuva ei ärsytä hirveästi niin oon tyytyväinen. 🙂

 10. 12

  Anonyymi sanoo

  Mä olen asunut omillani jo 5-6 vuotta, enkä ole vieläkään saanut aikaiseksi hommata vaakaa 😀 Eli ei siis niin kovin tärkeä asia mulle. On se kyllä aina mielessä, että olisihan se kiva omistaa, mutta koska mulle sillä vaa'an ulkonäöllä on väliä, ja että olisi vielä edullinenkin niin ei ole tullut sopivaa yksilöä vastaan, enkä jaksa vartavasten etsimään mieluista. Muutenkin viime vuodet paino on pysynyt lähes samana, joten en koe sille suurta tarvetta, ja kun muutenkin luotan mieluummin peilikuvaan kuin vaa'an numeroihin 🙂 Tosin vanhempien luona käydessä tulee useimmiten sitten vaa'allakin käytyä 😀

 11. 13

  sanoo

  Omistan vaa'an. Siskoni (= kämppikseni) käyttää sitä enemmän, mutta jo kissojen punnitsemisen takia pitää olla. Itse tarkistan vaan välillä olenko siinä painossa suunnilleen mitä kuvittelen. Kissakasvattajana pitää kuitenkin mieluusti seurata tiineen kissan painoa ja muutenkin painon heittelyt voivat kissalla kertoa esim. sairaudesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *