Tätä et saa Suomesta…mutta Suomeen kyllä!

Olen muutamaan (okei, hyvin useaan…) otteeseen maininnut blogissani Soap & Gloryn tuotteiden yhteydessä JT Beauty Outletin, jonka kautta tuotteita voi tilata Suomeen.
 
JT Beauty Outlet on kuitenkin muutakin kuin vain Soap & Glorya. Itseasiassa hyvin paljon muutakin.
Koko konseptista mielenkiintoista tekee se, että vaikka verkkokauppa on suomeksi ja suomalaisessa omistuksessa, sijaitsee se fyysisesti Englannissa Lontoossa. Tämän ansiosta verkkokaupassa on myynnissä paljon sellaista, mitä Suomesta ei saa.
Soap & Gloryn tuotteiden lisäksi verkkokaupasta löytyy esimerkiksi Calvin Kleinin meikkituotteita sekä sekalaisia yksittäisiä tuotteita Revlonista Stilaan, Givenchyyn, Sanctuaryyn,Bootsiin ja Redkeniin. Joidenkin tuotteiden kohdalla tosin huomaa, että kyseessä on nimenomaan Beauty Outlet, sillä kaikkia tuotteita ei tietenkään ole saatavilla kaikissa väreissä.
Paitsi että verkkokaupan valikoimista kuitenkin löytyy tuotteita ja merkkejä, joita Suomessa ei myydä, löytyy sieltä myös paljon tuotteita, joita Suomessakin myydään -monien tuotteiden kohdalla hinta tosin on huomattavasti edullisempi.
Esimerkiksi Lancomen mascarat maksavat Suomessa n. 35 euroa ja tuolla 24,99€!
Ihan kaikkien tuotteiden kohdalla ei ole tarjolla näin suuria hintaetuja, mutta varsinkin selektiiviset kosmetiikkatuotteet ovat tuolla usein huomattavasti halvempia kuin Suomessa.
Meille Suomalaisille tutumpien merkkien valikoimista tuolta löytyy esimerkiksi Biothermia, Lancomea, L’orealia, Max Factoria, Lumenea, Elizabeth Ardenia, Cliniqueta ja Clarinsia, eli valikoima on melko laaja.
Pidän verkkokaupassa siitä, että postikulut ovat aina kiinteät 4,95 euroa tilauksen summasta riippumatta. Jos ostokset kuitenkin ylittävät 50 euroa, ei postikuluja tule maksettavaksi ollenkaan. 
Pidän ihan erityisesti myös siitä, että verkkokaupassa on kattava vaihtoehto maksutapoja: maksun voi suorittaa pankki- luotto- tai Visa Electron -kortilla tai vaihtoehtoisesti joko suoraan verkkopankin kautta tai jopa Pay Palilla. 
Innostuin itse hehkuttamaan verkkokauppaa eteenpäin teille siksi, että näen siinä ja sen valikoimissa valtavasti potentiaalia Suomen markkinoita ajatellen. Suomessa toimivien suomalaisten verkkokauppojen voi olla hankalaa saada käsiinsä esimerkiksi tiettyjen merkkien tuotteita maahantuonnin hankaluuden vuoksi (olen kuullut esimerkiksi Soap & Gloryn tuotteiden suhteen sen olleen mahdotonta merkin toistaiseksi pienten jakelukanavien vuoksi), mutta Lontoosta operoiville verkkokaupoille tämä on huomattavasti helpompaa. 
Toivotaan siis, että hyvän verkkokaupan tuotevalikoima kehittyisi vielä entisestään (lähettäkää ihmeessä eteenpäin toiveita!), sillä suomeksi suomalaisia hyvällä valikoimalla varustettuja kosmetiikkaverkkokauppoja ei ole turhan montaa.
En usko, että monikaan meistä kosmetiikkaintoilijoista panisi pahakseen, mikäli esimerkiksi Stilan valikoima laajenisi tai valikoimiin eksyisi Bobbi Brown…
Oletteko tilanneet JT Beauty Outletista? Miten homma on toiminut ja mitä olette tilanneet?
Vaikka blogissani pyöriikin kyseisen verkkokaupan mainoksia sivupalkeissa, ovat yllä olleet kommentit ja mielipiteet täysin omiani. 
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Olen tilannut Soap&glorya ja kokemus oli positiivinen. Tuotteet tulivat n.viikossa ja yksi tuotteista olisi ollut minikokoinen, mutta ne olivat loppuneet, niin kysyttiin halusinko sen 500 millisenä. No en pistänyt pahakseni. Hyvä palvelu siis. 🙂

 2. 2

  sanoo

  Moikka! En ole tilannut kyseisestä kaupasta mitään, mutta kiitos tämän postauksen – saattaisin ehkä jopa tilatakkin jotakin! Sen verran vakuuttava teksti oli 🙂 joten kiitos vinkistä ja voisin itsekin kertoa tästä blogin ulkopuolellakin ihmisille!

 3. 3

  sanoo

  Hyvä, kun kerroit tästä kaupasta! Tuolta saa Revlonin Colorstay meikkivoidetta, jota ei saa enää mistään. En ole kokeillut sitä, mutta olen kuullut, et se on tosi hyvä.

 4. 4

  sanoo

  Tulipa sitten tehtyä tilaus 😀 Viimeistään siinä vaiheessa kun valikoimasta löytyi pinkki tangle teazer, oli tilaus pakko naputella loppuun! Nyt vain toivon, että paketti olisi pian noudettavisss 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Olen käsittänyt, että tuolla olisi melkoisen nopeaa toimintaa, mutta raportoi tänne ihmeessä kun saat tuotteen käsiisi, että kuinka nopeasti tuli. 🙂

  • 4.2

   sanoo

   Noniin, tänään sitten tuli tuo odotettu tilaus. Valitettavasti yksi tuotteista oli väärä ja otin yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelusta vastattiin sähköpostiin muutaman tunnin kuluessa ja luvattiin oikea tuote, sekä sain pitää väärän jo tulleen.

   Kaikin puolin mielyttävä kokemus, vaikka olisin toivonut vähän nopeampaa toimitusta 🙂

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Edullisena itseään mainostava ylihintainen pulju, joka harrastaa vähintäänkin epäilyttävää nettimainontaa ja on näköjään saanut bloggareitakin mukaan kampanjoimaan puolestaan. En tule koskaan ostamaan tuosta kaupasta mitään.

  Kauhulla olen seurannut tätä blogisi luisumista tähän mainostamisen maailmaan. Harmillista.

  • 5.1

   sanoo

   Ei tuo minusta ole millään lailla ylihintainen vaan päinvastoin edullinen kun hintoja vertaa Suomeen. Oli vähän outo kommentti…

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Kokemuksesta kerron: muut tilatut tuotteet olivat ok mutta ripsiväri rutikuiva. Laitoin sähköpostitse palautetta uskomatta että siihen vastataan mutta vastaus tuli seuraavana päivänä. Plussa siitä.

  Vastaus oli jotain tyyliin "Meiltä tuotteet lähtevät moitteettomassa kunnossa oikein varastoituina" – Just joo ja tuote kuivui matkalla…

  "Laita sähköpostilla kuva tuotteesta tai palauta se." No en todellakaan lähde näkemään noin paljon vaivaa pikkujutusta ja sitäpaitsi ripsari lensi kaaressa roskikseen.

  Okei maailma on pullollaan huijareita mutta minä olin ensi kertaa kyseisestä puljusta mitään ostamassa. Esim. 5 euron alennuskoodi seuraavasta ostoksesta olisi ollut ihan ok korvaus mutta toista kertaa en enää tilaa.

  • 6.1

   Anonyymi sanoo

   Hermostuit siis siitä, että sinulta pyydettiin todisteita reklamaatiostasi. Itse olen aina pitänyt lähinnä ylimääräisenä bonuksena sitä, jos minulle lähetetään uusi tuote huonon tilalle ilman mitään kysymyksiä.
   Tai siis minusta ei ole kovin suuri vaiva lähettää kuvaa tuotteesta, jos sen avulla saan sitten paremman tilalle tai hyvityksen.

 7. 7

  Joopa joo sanoo

  Miksi ei tilata ihan täysin ulkomaisista kaupoista, joissa hinnat helposti vielä halvemmat kuin tässä kaupassa… Noh, jos se suomen kieli on niin tärkeää, niin ehkä sitten.

 8. 8

  Madara sanoo

  ""Laita sähköpostilla kuva tuotteesta tai palauta se." No en todellakaan lähde näkemään noin paljon vaivaa pikkujutusta ja sitäpaitsi ripsari lensi kaaressa roskikseen." Kuitenkin vaivaudut tänne napisemaan siitä…? 🙂 Aika outo kommentti. Ties vaikka olisit saanut uuden ripsarin kunhan olisit vain jaksanut ottaa kuvan siitä tai lähettää sen takaisin, huoh. Mutta ei, ei jaksa… *pyörittelee silmiään*
  Anteeksi Virve kun spämmään tämmöistä kommentteihisi, tämä nyt vain sai minun verenpaineeni nousemaan kun jaksaa napista asiasta muttei tehdä mitään sen eteen vaikka saisi ohjeet miten toimia!

  Itse asiaan: tilasin tuolta juurikin Soap & Glory:n tuotteita ja Lancomen ripsarin, kaikki sujui moitteettomasti 🙂 Ainoa (pieni!) miinus oli että A Great Kisser-purnukassa oli lommo, mutta se nyt on lähinnä kosmeettinen ongelma, eh heh 😉 On muuten aivan huumaavan herkullinen tuoksu siinä(Chocolate Cherry) ja koostumus on mielenkiintoinen: huulikiilto peltipurkissa! Luulin sen olevan huulirasvamaista mutta jouduin yllättymään.
  Anteeksi myöskin kilometrikommentista, olen puheliaalla päällä tänään 😀

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  "Näitä et saa suomesta!" kategoriassa on Cliniquen Bottom Lash ripsiväri. Sitä kyllä saa Suomesta. Samoin kuin Lancômen Hypnôse Star ripsiväriä, Clarinsin HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase seerumia, Biotherm Skin Vivo Uniformity voiteita ja….
  Kun verkkokaupan sivuilla on väärää tietoa, se ei herätä luottamusta.

  • 9.1

   sanoo

   Tuo osio tosiaankin näyttää kaipaavan päivitystä, huomasin itsekin. Esillä olevat tuotteet ovat vielä jonkun aikaa sitten olleet niin uusia, ettei ole Suomesta saanut, mutta nyt saa jo. Toivottavasti päivitetään, koska tuolla on kuitenkin tuohon kategoriaan paljon tuotteita, joita ei tosiaan saa Suomesta. 🙂

 10. 10

  emmi sanoo

  Mitä luulet, uskaltaako tuolta tilata Diorin Backstage Makeup Brush setin tilata tuolta? Tai onko tietoa mistä muualta sellaisen voisi saada? 🙂

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  Oma tilaukseni on jo viikon ollut matkalla… Mielestäni liian hidas toimitus.

  • 11.1

   Anonyymi sanoo

   Pakko vielä varoittaa teitä! Edelleenkään ei ole tilaustani tullut minulle! Harmi, että maksoin tilaukseni jo verkkopankissa… Ja kolme viikkoa on tilauksestani. Älkää tilatko tuolta – epäluotettavan oloinen kauppa, samoin sen työntekijä…

  • 11.2

   sanoo

   Itse sain tuotteen viikossa ja oikein hyvää asiakaspalvelua kun yksi tuote oli väärä, niin lupasivat lähettää korvaavan tilalle. Ei mitään moitittavaa 🙂

 12. 12

  sanoo

  Olen tilannut, ja ehkä surkein nettikauppakokemus ikinä! Paketin saamisessa meni kuukausi, ja koska yksi tuote oli hinnoiteltu nettikaupassa väärin niin pulju ei suostunut sitä minulle toimittamaan ja jouduin olemaan asiasta yhteydessä kuluttajavirastoon asti. Rahat sain maksetusta, toimittamattomasta tuotteesta takaisin vasta kun kuluttasuojaviranomainen oli puljuun yhteydessä. Jouduin tappelemaan sähköpostitse asiakaspalvelijan kanssa, joka oli töykein ikinä – häntä lainaten: "Ma en enaan tasta asiasta jankkaisi, et saa tuotetta silla hinnalla. Kayta selitykseksi vaikka sita etta meilla ei ole tuotetta varastossa, eli ei voida myyda."
  Tämän kaiken lisäksi minulle lähetettiin väärän värinen luomiväri ja pakettini jäi ilman tuotelahjoja joita myyjä minulle tämän virheen vuoksi lupaili.

  Ei tuotteissa mitään vikaa, mutta en voi suositella tätä kauppaa kenellekään.

 13. 13

  Anonyymi sanoo

  ÄLÄ tilaa tästä nettikaupasta! saat kuivat ripsarit ja haisevat, vanhat shampoot 🙁

 14. 14

  Anonyymi sanoo

  Lähestulkoon kaikki tuotteet, mitä Suomessakin myydään, ovat tuolla kalliimpia. Esimerkkinä no 7 naamio: Suomessa 14,90€ ja tuolla 20€. Ne tuotteet, mitä Suomesta ei saa, niistä ei voi edes hintavertailua tehdä. Niiden tuotteiden kohdalla en tiedä ovatko hinnat kuinka kalliit. Esimerkiksi Clarinsia ja Lancomea ei missään nimessä kannata tuolta tilata. Halvemmalla saa ne Suomesta!

 15. 15

  Anonyymi sanoo

  Myyvät kaiken lisäksi tuolla tuotteita, missä lukee: not for individual sale

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *