Tästä se lähtee

Vuoden ensimmäinen silmämeikkikynä kului loppuun:

Tämä kuva osoittaa, että olen valehdellut teille väittäessäni, etten omista Yves Rocherin tuotteita. Kyllähän minä näköjään yhden omistinkin.

Kynä oli siis Yves Rocherin YRIA Eye Contour sävyssä 593 Brun. Tämä automaattisilmänrajauskyä oli todella vanha, mutta koska sävy oli ihan hyvä ja laatukin kelpasi, en ole tahtonut luopua tästä. Mikään superloistava tämä rajauskynä ei ollut, mutta ei huonokaan. Aika peruslaatua, jota en jää mitenkään ikävöimään.

Minusta olisi itseasiassa varsin hauskaa päästä testaamaan enemmänkin Yves Rocherin tuotteita. Jostain syystä niitä ei vaan ole koskaan oikein kiinnostanut kokeilla samalla lailla kun monia muita sarjoja. No, ehkä tähänkin saadaan vielä muutos.

Kuinka tuttuja Yves Rocherin tuotteet ovat teille?

Silmämeikkikynän lisäksi minulta kului lisäksi loppuun taas yksi vartalovoide.

Tällä kertaa vartalovoide oli Laveran Milk & Honey vartaloemulsio:

Kun tuotteen nimi on ”Milk & Honey”, kuvittelisi tuotteen tuoksuvan sellaiselle pehmoiselle ihanalle, mille milk & honey -tuotteet yleensä tuoksuvat? No, minä en ainakaan löytänyt tästä tuoksusta mitään maitoon tai hunajaan viittaavaa! Tuoksu oli enemmänkin sellainen pirteän sitruksinen, eli aivan toisenlainen kuin oletin. Tuoksu ei kuitenkaan missään tapauksessa ollut huono, vaan varsin pirtsakka ja hauska.

Laveran vartaloemulsiot kosteuttavat ihoa milestäni hyvin, mutta ovat silti koostumukseltaan kevyehköjä. Jos ei kuitenkaan ole tuoksujen perässä, ovat nämä mielestäni melko arvokkaita vartalovoiteiksi, varsinkin jos on tällainen lutraaja… Jos kuitenkin ottaa huomioon, että tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, ei n. 12 euron hinta olekaan enää suuri kun vertaa muiden vastaavien merkkien vartalovoiteiden hintoihin. Kaikki on siis suhteellista.

Tuoksun vuoksi tätä oli kiva kokeilla ja kokelenkin mielelläni kaikki Laveran tuoksuvat vartalovoiteeni, mutta tuskin tulen niistä mitään ostamaan uudelleen, kokeilijaluonne kun olen…

Ja niin, vielä yksi loppunut tuote:

RENin ihanan tuoksuinen Moroccan Rose Otto Body Washin matkakoko loppui, mikä oikeastaan jopa harmitti, sillä tämä oli aivan ihanan tuoksuinen. Ei sellainen perus esanssinen ruusu, mitä vartalotuotteissa usein käytetään, vaan nimenomaan sellainen vanha kunnon pehmä ruusu, joita mummolan pihassa kasvaa. Todella mukava tuote paitsi tuoksunsa, myös laatunsa puolesta. Pesi puhtaaksi, mutta ei ollut liian pesevä kuitenkaan.

Tätä voisi olla mukava käyttää enemmänkin!

Sellaisia tuotekuulumisia tällä kertaa! Nämä tammikuussa loppuneet (ja uudet) tuotteet alkavat kohta puoliin olla esiteltynä, eli yhteenvetoa on tulossa lähiaikoina vihdoin…

Lopuksi vielä ihan muusta asiasta.

Muistaako kukaan enää, kun mainitsin eräässä postauksessa kuukausia sitten Balancionin?

Balancion on siis taloushallintaohjelma, jolla voi seurata omia menojaan näppärästi netissä. Kerroin jo pari kuukautta sitten, että yritän aina alkaa pitää kirjaa menoistani ja tuloistani, mutta kyllästyn aina niiden ylöskirjaamiseen ja kuittien jemmailuun ja intoni kulujeni seuraamiseen hiipuu viimeistään parissa viikossa. Menojen ja tulojen kirjaaminen olisi todella viisasta, sillä jotenkin sitä aina vaan tuntuu, että raha jotenkin mystisesti katoaa jonnekin eikä käteen ole jäänyt mitään. Olisi mukava tietää, mihin se raha kuluu ja ehkä oppiakin siitä jotain.

Pääsin syksyllä mukaan testaamaan Balancionin nettiohjelman Beta-versiota ja olen ollut siitä aivan innoissani. Balancion on siis ohjelma, joka hakee automaattisesti nettipankista tiedot kaikista tilitapahtumista (ja kyllä, se on täysin turvallinen ohjelma eikä kukaan ulkopuolinen voi sen kautta päästä tekemään tilisiirtoja tai muita verkkopankissasi) ja osaa jopa lajitella ne itse lähes poikkeuksetta (ruoka ja päivittäistavarat, vaatteet ja jalkineet, ulkonäkö, koti ja asuminen…). Ne menot, joita palvelu ei osaa itse lajitella, se luokittelee kategorisoimattomiksi ja voit itse opettaa sen laittamaan noista lähteistä tulleet menot oikeisiin kategorioihinsa. (Ilkimys on kuitenkin osannut poimia jopa esimerkiksi jokaisen Mäkkäri käyntini erilliseen pikaruoka-kategoriaan…)

Näppärintä tässä on siis se, että vaikka et hetkeen jaksaisikaan (tai edes haluaisikaan) pitää itse kirjaa menoistasi, tekee kone sitä jatkuvasti. Kun siis parin viikon tauon jälkeen kirjaudut palveluun sisään, ovat kaikki menosi silti kirjattuina ja voit tutkia niitä vapaasti ja mahdollisesti lajitella niitä tahtosi mukaan.

Syy, miksi intoilen teille tästä on se, että ohjelmaa on vielä mahdollista päästä kokeilemaan maksutta. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, jos tahdotte oikeasti tietää, mitä teillä kuluu esimerkiksi ruokaan, vaatteisiin ja vaikkapa baarikäynteihin tai sitten niihin kosmetiikkatuotteisiin, joiden ostoon teitä jatkuvasti yllytän. Saatatte nimittäin yllättyä ja ehkäpä jopa kauhistua… Ohjelmaan voi kirjautua täällä vielä parin viikon ajan maksutta ja kun siihen kirjautuu nyt ohjelman ollessa vielä maksuton Beta-versio, saavat Beta-käytäjät kiitokseksi hieman pidemmän maksuttoman kokeilukauden. Rekisteröitymistunnus on CIYs4G.

Tämä saattaa jopa kuulostaa jo hieman mainokselta, mutta te tiedätte, etten minä ole täällä ennenkään kehunut ja niiaillut turhille jutuille. (Ja toisaalta monet muutkin hehkutukseni ovat menneet välillä niin övereiksi, että voisivat olla jo mainokseen rinnastettavia…)

Itse en taida uskaltaa kirjautua palveluun sisään hetkeen, sillä noh, tässä on tullut vähän villiinnyttyä viimeaikoina. Palataan siihen sitten myöhemmin… jahka pääsen edes vielä käsittelemään niitä helmikuun tulleita (ja menneitä) tuotteita. Toistaiseksi kun kaikki tuotteet ovat tosiaan vielä kuuluneet tammikuun tuoteliikenteeseen…

PS. Viikonloppuna luvassa kuvallisia kokeiluja IsaDoran uudella supertärisevällä VibraLashilla!

Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Mulla ei oikeastaan ole hirveästi kokemusta Yves Rocherista, koska jotenkin päässäni rinnastan The Body Shopin ja Yves Rocherin aivan samanlaisiksi kaupoiksi, joista valitsen aina mielummin TBS:in. Pitänee tutustua Yves Rocheriin tarkemmin, sillä olen saanut sellaisen käsityksen, että jotkut tuotteet ovat hiukan edullisempia kuin TBS:ssa..? 🙂

 2. 3

  sanoo

  Beatamarie: Ohhoh, linkkiin oli eksynyt ylimääräistä tekstiä. Nyt pitäisi toimia. Kiitos, että huomautit. 🙂

  Anonyymi: Ehkä jotain samaa siinä mielessä, että kummankin tuotteista löytyy raaka-aineina luonnosta saatavia aineita, mutta ideologia ja kaikki muu ovat aivan erilaiset. Itse jostain syystä miellän TBS:n laadukkaammaksi, mutta tämä ei perustu mihinkään faktoihin, sillä en ole vertaillut sisältöjä ja kokeillut tuotteita pahemmin. 🙂

 3. 4

  sanoo

  Eipä mitään, palvelu vaan kuulostaa siltä että olisi mulle hyödyllinen niin heti jäi kaivelemaan kun linkki ei toiminutkaan 😉

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  täytyykin testata tuo laveran vartalovoide kunhan nykyiset loppuvat, tuoksu kuulostaa hyvältä :). wild berryyn olen ollut tuoksun puolesta hieman pettynyt, odotin jotain herkullisempaa. suihkugeelikään ei oikeastaan tuoksu miltään :|. onneksi ovat tuotteina toimivia kuitenkin.

  yves rocherilta tilailin joskus kun muuhun ei ollut rahaa, joten minulle on jäänyt siitä halppis-mielikuva minkä johdosta ei nykyään houkuttele juurikaan. muistaakseni tuotteetkaan eivät olleet kovin kummoisia, mutta lienevät kehittyneen sittemmin nekin.

  huomasin tänään kauhukseni, että olen superihana sy-voide on huvennut siihen malliin, että uusi on kohta ostettava. kerrankin TARVITSEN kosmetiikkaa, jei :)!

  mietin myös tilatako ulkomailta vai kannattaako kotimaista yrittäjää – tämän suhteen taidan kuitenkin vingauttaa visaa brittien suuntaan, koska suomen hinta on yli 100€ ja sieltä saan noin 50 punnalla…

  muuten haluaisin muistuttaa kaikkia siitä, että vaikka kosmetiikka ulkomaisissa nettikaupoissa onkin halvempaa : jos viemme kaikki kosmetiikkaostoksemme rajojen ulkopuolelle miten käy kotimaisten kosmetiikkamyyjien? olen VARMA, että nettiostaminen nykyisissä mittasuhteissa todellakin vaikuttaa kotimaan kosmetiikkamarkkinoihin. ulkomailta saamme halvemmalla, mutta sieltä emme voi ostaa ammattitaitoista palvelua. täälläkin kyselemme virveltä neuvoja tuotteista ja annamme synpatiamme työtuntien vähentämisestä, ja samalla haluamme tietää mistä saisimme tuotteen halvalla keventääksemme hänenkin työtaakkaansa entisestään 😐

  olen itse päättänyt tästä lähtien ostaa suurimman osan kosmetiikasta kotimaasta, 'omalta' myyjältäni joka tervehtii minua vakikempparissa ja tekstaa (!) tuoteuutuuksista. kalliimman hinnan takia rahaakin saattaa säästyä, ja tulee varmaan herkemmin mietittyä mitä _ihan oikeasti_ tarvitsee…

  … anteeksi vuodatus 🙂

  /nanna

 5. 6

  sanoo

  Tuo Balancion on suljettu tällä hetkellä tietoturvauhan vuoksi. Mä en ikinä, ikinä kokeilisi tuollaista, koska jos joku pääsee mylläämään sun tilin tietoja myös silloin, kun sä ET kirjaudu sun tilille KERTAKÄYTTÖISILLÄ pankkitunnuksilla, niin onhan siinä jo joku aukko. Ja jos ei ole, niin palvelu, jota käyttäjät "suojaavat" omilla tunnuksilla ja salasanoilla ja turvakysymyksillä… ei ei. Jos se ohjelma kerran kerää koko ajan tietoa sun tilin tapahtumista. Ja vaikkei se myllääminen tapahtuisi edes siten, että sieltä pystyisi viemään rahaa, niin itsekin keksin jo heti muutaman kikan, miten pystyisin väärinkäyttämään pelkkää tietoa siitä, mihin sä rahojasi käytät. Palvelusta ei todellakaan ole paljoa tietoa saatavilla toistaiseksi. Vastahan oli tuo Wincapita – juttu, ja eihän siitäkään kukaan uskonut, että se on huono huijaus. Toivottavasti olen väärässä, enkä ole palvelua itse käyttänyt, mutta itselleni ei tosiaankaan mene jakeluun, miten tietoturva toteutuu tuossa palvelussa, ei niin millään mene.

 6. 7

  sanoo

  Yves Rocherilta tuli tilattua paketti paljon kehuttuja tuotteita, mutta suurin osa oli pettymyksiä. Seuraavia olen kokeillut;

  Luminelle -puuteri – peruspuuteri, halvan oloinen rasia joka halkesi nopeasti, kevyttä muovia, näkymätön lopputulos eli ei kuitenkaan kakkumainen. En halvahkon pakkauksen takia suosittele, samaan hintaan saa parempaakin.
  Bio Specific Active sensitive – herkän ihon rauhoittava kasvovesi. Rauhoittaa kyllä mutta pakkaus on aivan susi, avoin suu-aukko joka kuluttaa kasvovettä aivan liikaa kun jokaisella kaadinkerralla kaataa liikaa… En suosittele, ei muutenkaan erityisen laadukas tai mikään erikoinen.
  Pure Calmille -sarjan:
  -kosteuttava päivä- ja yövoide, yövoiteena. Suosittelen, rauhoittaa, pehmentää ja tekee iholle ihanan pinnan (kuudentena incissä on silikoni, mutta oma akneherkkä ihoni ei ole tykännyt kyttyrää tästä vaan silikoni tekee kauniin pinnan iholle ja kosteuttaa myös hyvin). Suosittelen kokeilemaan, tuoksu on miedon kukkainen, minulle miellyttävä, mutta pakkaus on avoin purkki joten erillisellä spaatelilla tulee otettua. Kuitenkin sen verta hyvä että tykkään, ei kuitenkaan erikoisen hoitava ja nyt kylmänä talvena vaatii kosteusseerumin rinnalleen. On tällä hetkellä tarjouksessa -50% 5,50 e hinnalla joten ostakee jos kiinnostaa.
  -puhdistusgeeli, halvan oloinen ja tylsä tuote joka ei ole erityisen riittoisa eikä millään lailla erikoinen. ihan tavallinen, ei tästä oikeen muuta voi sanoa 😀
  -silmämeikinpuhdistusaine (jota en kyllä enää löydä tuotteista, liekö poistettu valikoimasta?) – täysi susi! ei poistanut edes vesiliukoista meikkiä ja vaati hankaamista – ei enää ikinä tätä kiitos!

  Uudesta plaisirs nature-sarjasta kokeilin suihkuvoidetta (pesuaine siis :D) tuoksussa luonnonmukainen kaura. Tämä olisi muuten melkein täydellinen (ihanan voidemainen koostumus, hellii ihoa, eikä kuivata) ellei tuoksu olisi kaikkea muuta kuin luonnonmukainen kaura – tässä on jotain halvalle hajuvedelle tuoksuvaa kukka-uutetta joka tekee voiteesta melkein sietämättömän, ja pakkauksessa saisi olla pieni annostelunokka eikä sama pullonkaula jolla tuotetta tulee annosteltua liikaa.

  The Body Shopin ja Yves Rocherin tuotteita kokeilleena niissä on huima ero – body shopin tuotteet ovat pääsääntöisesti laadukkaampia ja myös hintavampia. Niin pakkauksissa, koostumuksissa kuin käytössä. Ja kaupat ovat huomattavasti esteettisempiä. Yves Rocherin tuotteissa on helmiä, mutta monet ovat kyllä korkeintaan mukiinmeneviä. 🙂

 7. 8

  sanoo

  Beatamarie: Suosittelen ehdottomasti perehtymään. 🙂

  nanna: Kiitos erittäin hyvästä ja osuvasta vuodatuksesta! 🙂

  BeeDee: Itse olen tykännyt Balancionista siksi, että sieltä on Beta-version kehityksen aikana tullut selkeää infoa asioista jatkuvasti. Esimerkiksi tuosta hetkellisestä sulusta kerrottiin näin:
  "Torstai-iltana havaittu tietoturvahaavoittuvuus löytyi tietoturva-asiantuntijoiden testeissä eikä se aiheuttanut vaaraa tai haittaa käyttäjille. Haavoittuvuus liittyi Java-sovelluksen käynnistämiseen muusta kuin https://balancion.com/app/login
  osoitteesta ja se on korjattu viikonlopun aikana. Haluamme siksi erikseen korostaa, että kuten mitä tahansa muutakin web- palvelua, Balancionia tulee käyttää vain ja ainoastaan virallisesta https://balancion.com/app/login osoitteesta!"
  Eli kun palvelua käyttää oikein, ei ongelmia synny. Tottakai on jokaisen oma päätös mihin luottaa eikä tyhmä tietenkään kannata olla. Tietojen haku on tosiaan nyt hetken suljettu, mutta kirjautua voi ja tietojen haku palaa pian käyttöön ("Avaamme tilitietojen haun uudestaan, kun palvelu avataan kaikille käyttäjille maaliskuussa. Teemme parhaillaan tuplavarmistusta kahden eri tietoturvayhtiön kanssa sovelluksen haavoittumattomuuden varmistamiseksi. Kysymyksessä on ylimääräinen varmistus. Pahoittelemme käyttökatkosta.")
  Hyviä pointteja toit kyllä ehdottomasti esiin ja aionkin itseasiassa kysäistä tuosta asiasta Balancionilta! 🙂

  lenorca: Kiitos, että kerroit kokemuksiasi tuotteista! 🙂

 8. 9

  axa sanoo

  Voi mä tarvitsisin tuota 😛 Mutta ei toimi, kun yritän rekisteröityä, se vain käskee "tarkistamaan sähköpostin linkin" tms.

 9. 10

  sanoo

  Mie en tykkaa Yes Rocherista kovinkaan paljoa. Muutaman kivan tuotteen olen loytanyt, ja koska aitini on kanta-asiakas saamme sielta kivoja alennuksia, mutta suurin osa tuotteista on ollut pettymyksia.
  Meikeista olen loytanyt hyvia tapauksia. Ei mitaan supermahteja, mutta menevat samaan sarjaan monen muun halvan merkin kanssa. Ei hyvia, mutta ei huonojakaan.
  Sen sijaan suunnilleen kaikki ihonhoito mita olen sielta kokeillut, on ollut huonoa.

 10. 11

  HeidiP sanoo

  Itse tilailen Yves Rocherista usein silloin, kun rahapula sattuu yllättämään. Yves Rocherin huulipunat ovat suosikkejani ja silmämeikinpoistoaine on päivittäin käytössä. Myös vedenkestävästä Luminellen mascarasta olen pitänyt. Pettymyksinä voin mainita Luminellen puuterin.

  Toivoisin sinulta postausta, jossa esittelisit taas kerran Dior -lapsukaiset 🙂 Olet kuitenkin viime aikoina lähettänyt vanhoja lapsia maailmalle ja uusia lapsukaisia on kotiutunut. Olisi kiva nähdä taas kerran uudistunut Dior -perhe! Huulimeikkifriikkinä tirkistelisin myös taas kerran huulimeikkejäsi, nekin kun ovat viime aikoina päässeet vähenemään.

  Olen blogisi aktiivilukija, mutta vasta nyt innostuin kommentoimaan. Blogisi on ehdottomasti lempiluettavaa minulle. Olen löytänyt vinkkejä moniin asioihin ja pulmiin. Jatka samaan malliin. Sellaista kysyisin, että minkä sarjan siveltimiä suosittelisit?

 11. 12

  sanoo

  Itse muistan käyttäneeni YV:n kosmetiikkaa vuosia sitten. Oikeastaan silloin, kun se oli ainut tapa saada edullista kosmetiikkaa helpolla. Sympatiani ovat edelleen YV:llä varsinkin siitä syystä, että se on ollut luonnonkosmetiikan edelläkävijä. Hassua, että kirjoitat tämän postauksen nyt, kun olen pohtinut jo jonkin aikaa, että pitäisi mennä vierailemaan YV:n myymälässä ja ostaa joitain tuotteita kokeiluun. Alunperinhän Yves Rocher on kait ollut ihan postimyyntijuttu ja nämä liikkeet ovat tulleet jälkijunassa…

  Omalle iholleni taas The Body Shopin tuotteet oikein sovi. En ole löytänyt sopivia kasvovoiteita tms. Shampoot ja hoitoaineet eivät käy yksiin hiusteni kanssa myöskään. Ainut mistä todella tykkään on ne bodybutterit, mansikka ja kaakao.

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Mulla Yves Rocher on päässyt inhokkilistalle, sillä olen saanut firman tuotteista karmivia punoituksia ja kutinoita, joita taas esim. The Body Shopin tuotteet eivät ole koskaan aiheuttaneet. INCI-listojen vertailu voisi olla kiinnostavaa…

 13. 14

  Anonyymi sanoo

  Nyt tulee taas ihan aiheen vierestä, mutta siis, osaatko yhtään sanoa miten mustapäistä pääsee helpoiten kotikonstein eroon?

  Esim sellaiset Nivean mustapäätarrat(?), toimiikohan ne oikeasti vai onkohan ne ihan turhia? Tai sitten ne Neutrogena visibly clear tuotteet?

  Kiitos kovasti jo etukäteen! (:

 14. 15

  sanoo

  Viime viikolla tilasin Yves Rocherilta suihkugeelin. Vielä en siis ole kyseisen merkin tuotteita kokeillut, joten odotan että pääsen testaamaan 🙂

 15. 16

  Anonyymi sanoo

  En ole käyttänyt juuri lainkaan Yvesin tuotteita kun niistä vain puuttuu se hohto. Tavallisesta kosmetiikkakaupasta löytyy aina kaikkea ihanaa mitä haluaisi tosi paljon ostaa ja kokeilla, mutta Yvesistä ei kyllä löydy yhtään mitään… Ne tuotteet vaikuttaa yksinkertaisesti tylsiltä ja en halua tylsää kosmetiikkaa 🙁

 16. 18

  Anonyymi sanoo

  Heippa!

  Body Shop on kuulunut boikottilistalleni noin vuoden, sillä nykyään sen omistaa Nestle(!), mikä muuten omistaa osaksi myös esim. Lorealin. Nestle ei tunnetusti ole hirveän eettinen yritys, joten aloin automaattisesti vältellä myös Body Shopia kun kuulin tästä. Toisaalta BS:n tuotteet eivät alunperinkään ehkä sopineet minulle, koska yhtäkään ei ole jäänyt ikävä.. Luopuminen ei siis ollut erityisen vaikeaa. 🙂

  Sen sijaan Yves Rocherista olen tykännyt, erityisesti huulipunista, -kiilloista ja puhdistustuotteista. Kannattaa muuten liittyä YR:n kanta-asiakkaaksi (se on ilmaista) jos ostaa sieltä vähääkään, sillä silloin saa huimaa alennusta lähes kaikista tuotteista.

  Kiitos vielä Virve hienosta ja ajatuksella kirjoitetusta blogista!

  -Maria

 17. 19

  sanoo

  Jos joskus pääset testailemaan Dermosilin tai Avonin tuotteita, olis kiva kuulla kommenttejasi. Itse käytän kummaltakin firmalta etenkin vartalovoiteita ja suihkutuotteita, ovat niin edullisia ja ihanantuoksuisia.

  Näytti muuten Sokoksessa olevan s-etutarjouksena Aussien shampoot ja hoitoaineet, muistaakseni 7,90e/puteli.

 18. 21

  sanoo

  Balancioniin liittyvä vastaus, jonka sain välitettyäni BeeDee:n postaaman kommentin:

  "Balancion nimenomaan ei siis hae tietoja jatkuvasti, vaan ainoastaan silloin, kun käyttäjä käy itse lataamassa uudet tiedot palveluun. Verkkopankin salasanoja tai käyttäjätunnuksia ei missään vaiheessa syötetä Balancioniin, vaan ne syötetään aina suoraan pankin omilla sivuilla pankin järjestelmään. ”Automaattisuus” tulee siis siitä, että mitään kuluja ei tarvitse kirjata käsin, vaan kaiken tiedon saa kätevästi itse haettua verkkopankista.

  Tietoturva on Balancionille kaikkein tärkein asia – jokainen tilitieto, pankkitilinnumero tai mikä tahansa muu henkilöön liittyvä tieto on salattu tietokantaan monen salausavaimen taakse. Edes ylläpidolla tai asiakaspalvelulla ei ole pääsyä näihin tietoihin, me näemme ainoastaan palveluun kirjautuneet sähköpostiosoitteet. Tällä hetkellä kaksi tietoturvayhtiötä suorittavat palvelun tietoturvasertifiointia, joka valmistuu muutaman viikon päästä. Näissä auditoinneissa käydään palvelun jokainen kolo läpi, että varmasti tietoturva on parhaalla tavalla tehty! Itse asiassa pidämmekin tietojen haun kiinni siihen asti, kun nuo sertifioinnit ovat valmistuneet.

  Palvelun rahoittajina ovat muuten yksityissijoittajien lisäksi Tekes ja Culminatum – luonnollisesti myös nämä tahot julkisina rahoittajina pitävät tarkkaa lukua Balancionin toiminnasta."

  axa: No höh, jos ei toimi. :/

  Ava: Itse olen tainnut lähinnä kokeilla suihkugeelejä, joita äitini on joskus tilaillut. Äidit näköjään harrastavat tätä firmaa. 😉

  HeidiP: Dioreista ja huulimeikeistä lupaan ehdottomasti postailla.
  En nimeäisi mitään erityistä sivellinsarjaa, sillä mielestäni helmiä ja huteja löytyy monilta. MAC:in siveltimet ovat toki ainakin hyvin laadukkaita. 🙂

  Caitia: Minä en olekaan koskaan ajatellut YR:n tuotteita luonnonmukaisina. Täytyykin ihan oikeasti käydä tutkimassa incejä, YR:n kotisivuilta kun selvisi vain hieman tuosta luonnonmukaisuudesta. 🙂

  Anonyymi: Alkoi vertailu ja tutkiminen kovasti houkuttaa. 🙂

  Anonyymi: Olen huono suosittelemaan hyviä tuotteita, sillä suosittelen mieluiten tuotteita, joista on omakohtaisia kokemuksia ja mustapäätuotteista minulla on varsin vähän. Mustapäitä voi ehkäistä kuorinnoilla ja naamioilla sekä puhdistamalla ihon muutenkin hyvin. Olemassa olevia mustapäitä voi puolestaan tosiaan saada noilla mustapäälapuilla irti. Puristelua en suosittele, sillä pahoja jälkiä jää helposti. Muutenkin mustapäälappuja kannattaa käyttää esim. saunan tai kasvohöyrytyksen jälkeen, jolloin mustapäät irtoavat helposti. Omalla vastuulla voi sitten hankkia komedoraudan( esim. The Body Shopista) ja kevyesti kokeilla, lähtisikö mustpäitä helposti sen avulla.
  Usein mustapäät eivät kuitenkaan johdu mistään ulkoisesta tekijästä, eli tehokas puhdistus ei todellakaan ole aina ratkaisu. 🙂

  Milla: Muistan, että lapsena meillä oli kotona eri tuoksuisia YR:n suihkugeelejä ja olivat kyllä ihan mukavan tuoksuisia. 🙂

  Anonyymi: Tylsä on melko hyvä sana kuvaamaan sarjaa. 🙂

  Anonyymi: En valitettavasti ole.

  Maria: Lorealin alaisuuteen siirtyminen mietitytti minuakin aluksi, mutta nyt en enää oikein tiedä, kuinka suhtautua. Toisaalta en ole ollutkaan koskaan TBS-fani.
  YR:ssä minua puolestaan mietityttää tuo tuotteitten halpuus. Jos kaikki on aina puoleen hintaan ja muutenkin niin halvalla niin kuinka laadukkaasta tavarasta voi olla kyse ja kuinka paljon voittoa normaalihinnoilla sitten kääritäänkään, jos puoleen hintaankin on jo kannattava jatkuvasti myydä.

 19. 22

  sanoo

  Sanna: Dermosilin vartalovoiteet ovat kyllä houkutelleet kovasti, eli ehkä päätyvät vielä joskus testiin. 🙂
  Kiitos, kun vinkkasit Aussiet!

  Anonyymi: Täytyykin tutkia tuota irtopuuteria joskus. 🙂

 20. 23

  Anonyymi sanoo

  Tänä vuonna tulee 30 vuotta Yves Rocherin asiakkaana täyteen,eli kokeiltu on.Voiteista en pidä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta,mutta suihkugeelit,huulipunat rajauskynät,kulmakynä,poskipunat ja muutamat luomiväritkit ovat toimineet.Joskus 15 vuotta sitten oli myös yksi värivoide,joka oli aivan ihana ja silloin päätin,että jos se häviää markkinoilta,niin vähintään kuolen,mutta enpä sitten kuollutkaan ja tilalle on tullut muita ihanuuksia.Joskus hukuin myös kynsilakkoihin,mutta ne huonot värimallit tilauskupongissa pilasivat senkin ilon.Värit nimittäin ei ollu sitten sinnepäinkään,kun paketti kotiutui.Tilasi mitä hyvänsä,niin oranssi pullo sieltä tuli =D Muuten laatu on kyllä ollut hyvää,eikä itseltä ole koskaan hajonnut mitään.Ihan hyvä vaihtoehto tällaiselle käpykylässä asustavalle,kun ei ole liian kranttu.Niitä ihanuuksia hankin sitten laivalta tasasin välein,kun haluan oikein hemmotella itseäni.Kalikali terkuin rouva48.

 21. 24

  Anonyymi sanoo

  Minulla on mieleenpainuvin muisto YR:sta se, että joskus 20 vuotta sitten harrastivat kaikenlaisen krääsän lähettämistä tilaajille. Kuorissa oli aina sellaisia pienen pieniä paperikääröjä, joissa sitten oli jokin maaginen numero, jonka perusteella krääsälahjat jaettiin. Lahjaksi sai jotain pikkuruisia posliiniesineitä yms.
  Jostain syystä minäkin miellän TBS:n selkeästi laadukkaammaksi. Ainakin se on hintavampaa. Ja useimmiten olen ollut myös laatuun tyytyväinen.
  -tiina

 22. 25

  sanoo

  Ajattelin aluksi kovasti pihdata kommentointia siihen juhlalliseen hetkeen, kun saan viimein kaikki tämän blogin tekstit luettua (kommentteihin en jaksanut tosin vielä perehtyä), mutta kun puhe nyt kerran kääntyi Yves Rocheriin. Ensin voisin kyllä mainita, ellä aloitin jollakin kohtaa marraskuuta lukemaan blogiasi ja tähän ollaan päästy.

  Täytyy vain sanoa, että blogisi on aivan mainio! Itse olen 20-vuotias tyttönen ja aina ollut hyvin laiska huolehtimaan itsestäni ja sain juuri loppuvuodesta ensimmäisen oikesti käyttöön tulleen naamarasvani (juurikin Yves Rocherin Sebo Specific Ultra Matt voide, äitini tykkää Rochereista). Mitä pidemmälle blogiasi ehdin, sitä enemmän aloin kiinnostua itseni hoitamisesta ja tuotteista. Vuoden lopulla todella sain äidiltä tuon voiteen ja saman linjan puhdistusaineen. Tein satunnaisia kokeiluja niiden kanssa loppuvuonna.

  Uudenvuoden lupaukseni oli yksinkertainen: Huolehdi itsestäsi enemmän. Olen ylittänyt tuon tavoitteen jo ainakin satakertaisesti, sillä olen, kiitos tämän blogin, saanut itseäni niskasta kiinni ja käytän säännöllisesti aamuin illoin sekä puhdistusainetta että kosteusvoidetta. Lisäksi rasvaan kroppani joka ilta. Tämä tyttö on päässyt pehmoisen ihon makuun!

  Olen myös huomannut, ettei tämä rasvailu ja muu ole niin kamalaa ja tuloksen näkee todella nopeasti (samoin kuin pienen notkahduskauden, iho palautuu noin kolmessa päivässä vanhoille urille, jollen tee mitään). Lisäksi olen huomannut, ettei tämä tällainen viekään nii tuhottomasti aikaa, kuin olin joskus kuvitellut. Tekisi kovasti mieleni kokeilla kaikenlaisia suosittelemiasi tuotteita, osa on vaikuttanut kiinnostavilta ja osaa olen kokeillutkin. Kuitenkin minun täytyy odottaa koulun loppumista, että rahaa jää käteen enemmän.

  Kuitenkaan minua ei harmita ollenkaan se rahanmeno, kosmetiikasta tulee itsellekin hyvä mieli (mikä minun olisi pitänyt tajuta jo aikaisemmin, kun kampaajaksi kerran keväällä valmistun). Tällaisen tyttöpojan mieltä lämmittää, kun päivittäin saa pitää ne omat prinsessahetket.

  Mieleni tekikin kysyä, mitä mieltä olet Yves Rocherin tuotteista, mutta tuossa jo kerroitkin, ettei kokemuksia juuri vielä ole. Itsellä on eyeliner (ilmeisesti valikoimasta poistunut, mutta pelittää vielä) ja irtopuuteri noiden jo mainitsemieni lisäksi. Varmasti kotona on muutakin, äitini on todellakin kunnon fani. Rocherin sijasta siis kysynkin, onko sinulla kokemuksia Mary Kaystä?
  Jos on, niin millaisia? Itse olen (äidin kautta myöskin) jonkin verran niitä tuotteita käytellyt.
  Pahoittelen jo valmiiksi ylipitkää kommenttia. 😀 Jaksaakohan tätä edes kukaan lukea… Kiitos ja kumarrus vielä sinulle. Tsemppiä jatkoon.

 23. 26

  sanoo

  Nyt luinkin kommentit. Unohtui noista YRistä pari juttua. Tuon irtopuuterin nimeen olen itsekin valmis vannomaan, paras, jota olen ikinä kotioloissa saanut käyttää (mikä ei tosin kerro paljon kokemuksien vähyyden vuoksi). Lisäksi ne kuuluisat suihkugeelit ovat mukavia! Eivät ole koskaan kuivattaneet, tuoksut ovat hyviä ja kuluvat suht nopeasti, mikä on itselleni kovin mieluinen asia, sillä kyllästyn nopeasti. Tuoksu pysyy iholla hentona pitkään, mutta ei ole ärsyttävä. Tuoksu tulee esiin lähinnä, kun oikeasti nuuhkaisee ihoaan. Olen kyllä ihan tykännyt. Täydellisiä huteja en ole koskaan löytänyt noista ja halpa maine ei itseä kauhistuta, niin pitkä on perheeni kokemus noista. Itse miellän Rocherin ja Bodyshopin aivan erilaisiksi ketjuiksi, minun mielestäni Rocher on monipuolisempi ja Bodyshopin hinnat kauhistuttavat.
  Tuli myös mieleeni sellainen pieni nippelitieto että itse Yves Rocher kuoli hiljan. En muista, oliko ihan loppu-, vaiko alkuvuonna, mutta kuolipahan kuitenkin. Nyt kiinnostaakin nähdä, muuttuuko sarjan linja sen vuoksi. 🙂

 24. 27

  Anonyymi sanoo

  Yves Rocherin tuotteisiin liittyen. Olen joskus teininä niitä tilaillut ja käyttänyt, tosin silloinen meikkaustietämykseni ei ollut niin "hyvä" kuin nyt. Verestin tänään vanhoja muistoja ja tilasin kokeiluun luomivärin ja ripsarin, ihan silkasta mielenkiinnosta. Itsekin pidän runsaista ripsistä, vaikka omani onkin tuuheat, pitkät ja tummat. Kuitenkin vihreät silmäni tulevat vain paremmin esille kunnon mascaralla. Hirmu vähän löytyi kokemuksia YR:n tuotteista.

  -Sanna-

 25. 28

  Anonyymi sanoo

  Yves Rocherista tulee muistoja. 1980-luvulla teininä ei tuotevalikoimaa pikkukaupungissa ollut, eikä rahaa juurikaan käytössä. Äitini suostui maksamaan YR:n tilaukset. Mulla oli lähes koko sarja. Eihän se akneiholle mitään tehnyt, mutta siihen aikaan hienoista opuksista opin paljon. Muutin omilleni ja tilaukset loppuivat, nykyään käytän enää satunnaisesti suihkugeelejä. Hatunnosto YR:lle kuitenkin, me tietyn ajan teinit saimme sentään jotain kohtuuhinnalla, ja hyvän pohjan kosmetiikan käyttöön. Lempituoksuja oli Ispahan, Venice.

 26. 29

  Anonyymi sanoo

  Itselleni Yves Rocherin tuotteet ovat kovinkin tuttuja, tosin eivät niinkään meikkien vaan ihonhoitotuotteiden osalta 🙂 Ainoa meikkituote, mihin olen pysyvästi kiintynyt, on itseasiassa äitini vanha kulmakynä minulle täysin täydellisessä sävyssä, mikä ei enää edes kuulu YR'n valikoimiin. Mutta joka tapauksessa, rakastan Yves Rocherin suihkugeelejä ja vartalovoiteita, jotka ovat häkellyttävän hyvän tuoksuisina ja saatavina vielä useissa tuoksuissa – vaihtelu nimittäin virkistää. 🙂 Lisäksi suosittelisin sinullekin Yves Rocherin Pure Calmille kosteuttavaa päivä- ja yövoidetta kasvoille, joka toimii minulla ihan täydellisesti. Itse asiassa ainut kasvorasva, mihin olen tykästynyt. Kosteuttaa ihanasti ja illalla kun sitä laittaa, seuraavana aamuna – ja päivälläkin – kasvot tuntuvat ihanan kosteutetuilta, kuitenkaan jättämättä iholle inhottavan rasvaista tai raskasta tunnetta. 50ml purnukkakin riittää yllättävän pitkään käyttöön ainakin minulla. 🙂 Suosittelen kokeilemaan ehdottomasti muitakin Yves Rocherin tuotteita, ehdottomasti luonnonkosmetiikkaa parhaillaan!
  ps. onko sinulla kokemusta L'orealin aurinkopuuterista (hintaa muistaakseni n. 15e)? Olen ajatellut ostavani sen – itse asiassa jonkin _niistä, niitä kun on kolmessa eri sävyssä. Yhdessä on vain yksi tumma sävy, toisessa puolet tätä tummaa ja puolet vaaleampaa sävyä ja kolmannessa niitä molempia ja lisäksi vaaleanpunertava sävy, joka kävisi mahdollisesti poskipunasta. Haluaisin tietää oletko kokeillut niitä ja suosittelisitko ostamaan – ovatko siis hyviä 🙂 Ja kannattaako ostaa se missä on mukana vaaleanpunainen sävy, vai vaan se, missä on kaksi ruskeaa sävyä? Jomman kumman niistä olen ajatellut hankkivani, mutta mietin vain, olisiko sinun mahdollista saada niitä kokeiltavaksi esimerkiksi työsi kautta. 🙂 kiitos ihanasta blogistasi ja huikeista vinkeistäsi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *