Talvinen kynsilakkahuntu: IsaDora Angel Wings

Minulla on ollu jo useamman viikon ajan tarkoitus postata teille tästä marraskuussa blogini kautta saamastani kynsilakasta ja mikä voisikaan olla parempi hetki postaukselle kuin tämä, kun talvi on vihdoin peittänyt lumiharson alle eteläsuomenkin harmaat asfaltit!
Sain nimittäin IsaDoralta merkin talvilookkiin kuuluneen Wonder Nailin valkoshimmerisen  Angel Wings 775 -kynsilakan.
Tämä näyttää juuri siltä, miltä talvisen lumihangen kuuluukin näyttää aurinkoisena päivänä: valkoinen pohja, joka kimaltelee kauniisti valon osuessa siihen.
Tämä on jälleen minulle sopivan neutraali lakka, joka toimii oikeastaan joka tilanteessa ja jossa on jokin juttu, mutta joka ei silti ole ”liikaa”. 
Lisäksi tämä on sävy, jossa pienet lohkeamat ja kulumat eivät paista välittömästi silmään.
Pidän IsaDoran lakkojen leveästä ja lyhyehköstä siveltimestä, sillä se on omille kynsilleni juuri sopivan kokoinen. 
Lisäksi lakan koostumus oli hyvä sen ollessa yhdellä kerroksella lähes täysin päittävä ja kahdella kerroksella sitten viimeistään täysin peittävä. Lakka myös kuivui melko nopeasti ja kesti kynsissäni hyvin.
Käytättekö te valkoisia, valkeita tai jossain määrin valkoiseen meneviä kynsilakkoja? Minulle ne ovat nimittäin olleet hieman vieraita sävyjä.
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Oi! Minulle tulee tuosta lakasta/kynsistä mieleen myös häät 🙂 Tosi kiva talvilakka, mutta voisi kai toimia myös häälakkana! Ihan kirkkaan valkoisesta lakasta en tykkää, mutta tuo on hillitympi ja vähän läpikuultavampi valkoinen, jota voisin käyttää itsekin.

  beauty-highlights.blogspot.fi

 2. 2

  sanoo

  Yleensä joulun jälkeen juuri näihin aikoihin vaihdan helmiäisvalkoiseen tai hentoon pastelliin ennen kuin alkaa se kevätpinkkien ym. käyttö. Tuo on kiva lakka.

 3. 5

  Anonyymi sanoo

  Näissä kuvissa ilmeisesti kuitenkin on vain se 1 kerros lakkaa. Olisi ollut kiva nähdä myös se 2 kerroksella lakattu lopputulos, kun ihmisillä on niin eri käsitykset siitä, mikä on peittävä ja mikä ei. Omalla asteikollani tämä ei ole lähelläkään "lähes täysin peittävää".

  • 5.1

   sanoo

   Niin no tämä on sitten varmasti makuasia. MInusta "lähes täysin peittävä" tarkoittaa tätä, että vain spottivalossa kuvattuna paikoittain voi nähdä pientä läpikuultavuutta. Täysin peittävä on sitten se, jossa ei näy yhtään. Mielipidejuttuja. 🙂

   (Kuvissa lakkaa se kaksi kerrosta.)

 4. 6

  Anonyymi sanoo

  Hirmuisen epäsiistit ovat kynnet. Kuultaa pahasti oma kyntesi lakan läpi, ei todellakaan kannata mainostaa lainkaan peittävänä…

  • 6.2

   sanoo

   Ei tuo minunkaan mielestäni peittävästä mene, jos tuossa kerta on kaksi kerrosta, mutta epäsiisteiksi en silti kynsiäsi sanoisi. 😮 Sääli, että joidenkin tarvitsee purkaa omaa pahaa oloaan, eikä voi vain olla kohteliaasti eri mieltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *