Taijanomainen hiusten tehohoitaja

Muistatteko, kun kerroin jonkun aikaa sitten ostaneeni Sebastianin ihanaakin ihanemman hiuksiin jätettävän Potion 9 -hoitoaineen? Lupasin silloin palata siihen ja sen erinomaisuuteen myöhemmin ja niin sitten vihdoin tänään teenkin.
Sebastian Professionalsin  Potion 9 alkaa jo olla klassikko hiustuote, sillä muistan ostaneeni oman ensimmäisen kappaleeni jo kymmenen vuotta sitten ja tuote onkin ollut markkinoilla jo lähes 20 vuotta!
Vaikka hiustuoteteknologia ja tuotekehittely menee eteenpäin jatkuvasti, sinnittelee tämä silti vaan pinnalla. Tässä on siis pakko olla jotain erityistä!
Hiusmaailman yhdeksänneksi ihmeeksikin tituleerattu (noh, okei, Sebastianin oman väen taholta tosin, mutta anyways) tuote todellakin on loistava.
Kosteuttavalla, muttei liian raskaalla geelivoide koostumuksella valmistettu hiuksiin jätettävä hoitoaine on pakattu täyteen hiuksia ravitsevia ihmeaineita ja nimi ”Potion 9” tuleekin tuotteen sisältämistä yhdeksästä kasviperäisestä öljystä ja uutteesta.

Tämä ihmetuote on hiuksilleni välttämätön apu kutristoani kasvatellessa eikä se turhaan kanna nimeä ”wearable treatment”.

 Tämä nimittäin todellakin tuntuu tekevän hiuksilleni taikoja pitäen ne sileinä, pehmeinä ja hoidettuna olematta kuitenkaan koostumukseltaan millään lailla lähmäinen.
Koska tuote on hiuksiin jätettävä hoitoaine, käytetään sitä hiuksiin pesun jälkeen herneen kokoisen nokareen verran hiusten ollessa vielä pesun jäljiltä kosteat.
Nyt kun tämä ihanuus palasi takaisin hiustenhoitorutiineihini en voisi enää edes kuvitella jatkavani elämääni ilman sitä. Ei sillä, että minun hetkeen tarvitsisikaan, sillä tuote on todella, todella riittoisa ja riittänee ainakin seuraavaksi vuodeksi. 
Jos omistatte värjätyt, vaalennetut tai muuten vaan käsitellyt tai pitkään menossa mukana roikkuneet kutrit, suosittelen hankkimaan tämän niiden latvaosien pelastajaksi ja suojelijapyhimykseksi!
Oma kappaleeni lähti mukaani Lontoon halpisoutlet TK Maxxista ja onkin vielä tuotteen vanhaa pakkausta, mutta uudemman version voi kotiuttaa itselleen edullisesti esimerkiksi BeautyBayn kautta.
Kuva BeautyBay.com.

Oletteko te kokeilleet tätä taianomaista hiusten tehohoitajaa (joka muuten minusta ansaitsisi huomattavasti enemmän sen ”hiusten BB-voide” -tittelin kuin se Pantenen lanseeraama tökötti…)?
Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Pssst.. "taianomainen", ei taijanomainen. Paitsi, jos on Taijan omainen.

  🙂

 2. 3

  Miira sanoo

  Yhdyn ihasteluun, tuo on parhaimpia hoitotuotteita, joita olen ikinä kokeillut. Voin vain kuvitella, kuinka hiukset etenkin tämän hellejakson jälkeen arvostavat erityishemmottelua!

  Btw, Taija -> Taijan, taika -> taian 🙂

 3. 6

  sanoo

  Mä muistan ostaneeni ekan putelin jo ikuisuus sitten ja kyllä tätä edelleen tulee ainakin satunnaisesti käytettyä:)

 4. 10

  Anonyymi sanoo

  Ostin itse tuotteen Helsingistä asematunnelissa olevasta kampaamokaupasta. Aivan ihana tuote, tulee pysymään vakituisena mun hyllyllä!

 5. 12

  sanoo

  Pantenen tökötistä puheenollen, sama 'kantaemo' kyseessä, sillä sekä Pantene että Sebastian ovat saman firman, proctor & Gamblen lapsia… 🙂

  Olen joskus kokeillut muistamani mukaan, mutta en koskaan ostanut. Pitänee harkita tuota investointia, jos se on niin ihmeellistä kuin luvataan 🙂

 6. 14

  sanoo

  ah ihanaa kun muutkin on tarttunut tuohon otsikkoon. meni muu teksti ja tuotearvostelu ihan ohi kun etsin sitä taijaa. viimeiseen asti toivoin että löytyisi joku vitsi tai sanaleikki aiheesta, mutta ei. taija who?

 7. 15

  Anonyymi sanoo

  Oletteko tosissanne?? Onko teistä kirjoituksen ainoa kommentoinnin ansaitseva pointti yksi mitätön kirjoitusvirhe? Sietäisitte hävetä, arvon täydellisyydet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *