Taas se tuli ja yllätti

Olen viimeaikoina tehnyt paljon tuttavuutta erään minut jo useampaan otteeseen yllättäneen halpismerkin luomivärien kanssa.

Wet ’n Wildin luomivärit ovat yllättäneet minut laadullaan aivan kuin moni muukin sarjan tuote.

Itseasiassa yllätyin luomivärien laadusta niin positiivisesti, etten viimeksi kymmeneksi päiväksi Englantiin lähtiessäni edes pakannut mukaani muita luomivärejä, kuin kaksi uutta Wet ’n Wildin palettia! Hämmentävää, sillä en ikinä lähde reissuun ilman luottotuotteiksi havaittuja Diorin viisikoitani…

Sarjan luovivärien sävyvalikoimat ovat hyvät ja luomiväriejä on saatavilla niin soloina, trioina kuin nykyään myös kahdeksan sävyn paletteinakin.

Ihastuin luomivärien laatuun, sillä ne ovat koostumukseltaan pehmeitä, hyvin levittyviä ja hyvin häivyttyviä.

Luomivärit myös pysyvät luomilla hyvin. Kestävyys ei ole ihan Diorin luokkaa sentään, mutta erinomainen silti.

Tykkään myös siitä, kuinka usemman luomivärin paletteihin on painettu jokaiseen luomiväriin ehdotus siitä, mihin kohti sitä voi silmämeikissä laittaa.

Vihertäviä ja ruskeita sävyjä sisältänyt Comfort Zone on oma suosikkini lilan sävyjä sisältäneen Petal Pusher -kahdeksan luomivärin paletin ohella. Erityisplussaa myös reilusti alle kymmenen euron hinnasta!

Ihania sinertäviä sävyjä sisältävää kahdeksan sävyn Blue Had Me At Hello -palettia ei kuulemma myydä Suomessa kaupoissa, vaan sen voi ostaa vaan Pretty.fi:stä.

Muista Wet ’n Wildin luomivärejen hyvään laatuun yllättyneitä?

Luomivärit on ovat blogilahja.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  useampi löytyy jo kotoa, ja jatkossa hankin kyllä lisää, noiden hinta-laatu suhde on ihan loistava!

 2. 2

  sanoo

  Mä tällä viikolla piipahdin seppälään ihan varta vasten noita paletteja räpelöimään. petal pusher ja yks trio lähti mukaan, ja laatu on kyllä aivan mahtava. suosittelen!!

 3. 3

  sanoo

  Munkin piti lopulta alistua ja hommata tuollainen ruskea-harmaa setti itselleni, kun niitä vilahteli joka pirun blogissa. Ihan ovat ookoo-kamaa, en voi valittaa!

 4. 5

  sanoo

  Sain lahjaksi "I'm feeling Retro" paletin ja olen kyllä tykännyt. En yleensä käytä sinistä luomaria, mutta tässä se vaan on niin mahtavan sininen. Tykkään myös wnw:n Mega Last huulipunista ihan älyttömästi.

 5. 9

  sanoo

  WnW luomiväreistä ei vielä ole kokemusta, mutta ostoslistalla ovat. Niin ihania väriyhdistelmiä löytyy että mitenkähän mahtaa pysyä lapanen kädessä ostosreissulla 😀 Kunhan vain ensin saapuisi jenkkilästä ihka ensimmäinen luomivärinpohjustajani, Urban Decayn Primer Potion, niin pääsisi aloittelemaan uutta elämää luomivärien käytön suhteen.

 6. 10

  Anonyymi sanoo

  Parhaita! Moni selektiivisen puolen merkkituote odottaa koskemattomana käyttöä, koska löysin alelaarista (kaiken muun hyvän lisäksi puoli-ilmaista:D!) W&W:n Lust paletin. Uskomaton pysyvyys ja pigmentti ja todella toimivat värisävyt. Käytän päivittäin töissä kevennetysti ja iltamenoissa smoky eye-meikissä. Paras!
  En aio enää ostaa kalliita 50-60 euron paletteja, koska laatu ei aina asu niissä purkeissa..

 7. 11

  Anonyymi sanoo

  Jos nämä meikit ovat niin hyviä, kun niitä niin hekutetaan, niin voisitko luoda muuramia meikkejä tänne, käyttäen näitä wettiksen luomivärejä. Ei mitään kaikista hennoimpia meikkejä, jookos? 🙂

 8. 13

  Anonyymi sanoo

  Mitäs nuo sitten maksavat? Ajattelin ostaa tuollaisen ruskeita sävyjä sisältävän paljetin. Kannattaako?:)Ja mistä kaupasta näitä voi ostaa?:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *