Susi, susi!

Minulla on nyt ollut jo jonkun aikaa käytössäni Cliniquen (ainakin minun työpaikallani) asiakkaiden kovasti koreihinsa nappailema Take The Day Off Makeup Remover for Lids, Lashes and Lips ja jo varmasti yli kuukauden jatkuneen kokeilun jälkeen minun on pakko sanoa ääneen mielipitteni ja todeta tuotteen olevan minulla täysi susi.

Toisin kuin sadussa, en mielestäni tällä kertaa huuda sutta turhaan. Minusta on kuitenkin oletettavaa, että kunnollinen silmämeikinpoistoaine tosiaankin ottaa meikin pois helposti ja vaivatta ilman, että sitä vielä silmämeikinpoiston jälkeenkin leviää kasvoja pestessä pitkin silmänympäryksiä tai että Sensain meikinpuhdistusliinani näyttää likaisemmalta kuin koskaan aiemmin.

Aluksi laitoin homman uuden mascaran piikkiin. Kun sitten huomasin, ettei edes yleensä niin kovin helpolla poislähtevä Natural Codenkaan ripsiväri lähtenyt tällä kunnolla pois aloin jo tekemään enemmänkin kokeiluja tullen siihen lopputulokseen, ettei tämä irroittanut yhtäkään mascaraani pois yhtä helposti ja vaivatta ja kunnollisen lopputuloksen aikaansaaden kuin mihin esimerkiksi Lumenen, Lorealin ja Maybellinen vastaavat, huomattavasti edullisemmat nesteet pystyivät.

Ja kun nyt valittamisen makuun päästiin, niin miksi ihmeessä tämän korkissa on oltava lapsilukko? Korkin mekannismi on siis sama kuin yskänlääkepullossa: paina ja kierrä. Mukavaa, että lapsia suojellaan, mutta miksei sitten merkin tätä tujummissa nestemmäisissä kasvovesissäkin ole vastaavaa mekanismia? Itse koen korkin vain ärsyttäväksi.

Päätin oikein todenteolla yrittää selvitä tämän kanssa ja yritin parhaani mukaan keskittyä poistamaan tällä meikin. Lopputulos oli, että silmämeikki kyllä lähti pois, mutta herran jestas sitä vaivaa, jonka jouduin muihin edullisempiin suosikkiputsareihini verrattuna tämän kanssa näkemään saman lopputuloksen saavuttamiseksi! Not worth it!

Sinnittelin tämän kanssa pitkään, mutta lopulta minun oli pakko jo luovuttaa ja hankkia rinnalle kokeiluun toinen tuote. Olen yrittänyt dumpata tätä tuotetta työkavereilleni, mutta heistä järjestäen jokainen on kieltäytynyt tuotteesta…

Päivän kysymys onkin siis osoitettu niille, jotka ovat saaneet tämän toimimaan: HOW?!? Ja tykkäättekö tästä ihan oikeasti? Ja mitä ihmettä te tällä poistatte ja miten?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Se oli ihan ok. Saman tuloksen saan Maybellinen Cils Demasqilla, joten enpä ostele enää tuota kallista. Mä toisaalta käytän vedenkestävää sekä rajausta että ripsaria niin meikin poistaminen ei ole koskaan helppoa ollutkaan.

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Itsellä sekä siskolla tuo tuote on toiminut paremmin kuin hyvin! Ihan normaalisti olen käyttänyt sitä poistaakseni kaiken meikin + yleisputsarilla poistanut meikkivoiteen rippeet naamasta. Hinta vain hirvittää, niin tuota ei oikein tule ikinä ostettua.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Mullakin tuo toimii moitteettomasti vedenkestävän ripsarin ja rajauksen poistamiseen. Kostutan vanulapun kylläkin ensin nihkeän kosteaksi ennen kuin laitan meikinpoistoainetta ja annan hetken "hautua" silmän päällä. Hirveä silmien hankaaminen on painajaismaista ja kaiken kukkuraksi saa herkät silmäni vuotamaan. Tämä on ollut nyt ainoa jota silmäni ovat kestäneet pitkässä käytössä 🙂

 4. 4

  sanoo

  Tuota on joskus ollut käytössä, kun pieni pullollinen tulee aina niiden "erikoistarjous" -ripsaripakettien mukana. Tuotteen olen saanut toimimaan ihan vain kaatamalla litkua vanulappuun. 😀 Oli jännä lukea tätä tekstiä, sillä tämä putsari on keikkunut suosikkilistallani. Onkohan koostumus vaihtunut jossain vaiheessa?

 5. 5

  sanoo

  Minulla on tuo myös käytössä tällä hetkellä. Aiemmin pyyhin vain suoraan silmiäni aineella kastutetulla vanulapulla, joutui hinkkaamaan aika lailla. Viimeksi sitten juuri viime lauantaina kokeilin hetken (n.15sek) "hauduttaa" silmää aineella kostutetun lapun alla (mm. Sensain 38C maskarat silmissä) ja nyt lähti ihan hyvin, jopa tuo maskara jota on aiemmin joutunut poistelemaan pitkäänkin, eikä kirvele ainakaan minun silmiäni. Käytän pullon loppuun mutta tuskin minäkään uutta ostan, muut tuotteet ovat toimineet ihan yhtä hyvin.

  Kaverini aikoinaan vaan tuota niin kehui, mutta nyt kuin oikein muistelen ja Cliniquen sivuja selailin niin taisikin kehua tuota saman nimistä balmia.. Koostumus voisi olla mukavaakin silmille, onko tuosta kokemuksia kellään?

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Mielenkiintosta huomata miten eri tavalla tuotteet toimii ihmisille! Itse rakastan tätä putsaria, todella näppärä ja yhdellä pyyhkäsyllä on silmämeikit poissa eikä tunnu liian öljymäiseltä kasvoilla.

  Tuosta korkistakin sen verran, että mielestäni sekin on ihan huippu! En ole ikinä ajatellut sitä nimenomaan lapsilukkona vaan jonkinlaisena "varmuuslukkona" siitä, että korkki on aina varmasti kiinni eikä nestettä valu vaikka meikkilaukkuun. Meikkiputsari on kuitenkin sellanen tuote, joka on aina otettava yöreissuille mukaan vaikka muusta kosmetiikasta tinkisikin jossain 🙂 Heh.

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  kaikki halvemmat ja suurin osa kalleimmistakin silmämeikinpoistoaineista aiheuttaa järkyttävät reaktiot silmänympärysiholle. tämä ei. eikä ole kyse hajusteista.

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Lainasin kerran ystävältäni, eikä lähtenyt vesiliukoinen ripsari sitten millään ! Huonointa ikinä kokeilemaani ainetta. Jumahdutti mustat meikit kiitettävästi silmänalusiin ja ympäri poskia. Jouduin lopulta poistamaan tämän aineen kasvoputsarillani iholta, koska siitä jäi niin öljyinen fiilis!!

  -Heidi

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  Onpas hassua, ite oon käyttänyt tätä jo ainakin vuoden päivät ja mulla toimii ihan loistavasti. Millään muulla ei lähde vedenkestävä ripsari yhtä hyvin pois kuin tällä. 🙂 Yksi pullokin kestää käytössä tosi kauan kun tehokkaaseen puhdistukseen ei paljoa tätä tuotetta tarvitse = hintalaatusuhde tosi hyvä, vaikka yksi pullo hintava onkin mutta se tosiaan kestää helposti 6kk.

 10. 10

  sanoo

  Mä olen käyttänyt kyseistä tuotetta siveltimien pesuun, ja siinä se on toiminut erinomaisesti! 🙂

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  Mäkin olen tätä aina saanut ripsaripakettien mukana, ja hämmentävä lukea tätä, kun mulla tuote on toiminut tosi hyvin. Kaadan vain vanulappuun ja pyyhkäisen, niin meikit lähtee suurin osa pois ja loputkin parilla lisäsipaisulla.

 12. 12

  Anonyymi sanoo

  Olen kerran itse saanut ko. tuotteen ilmaiseksi ja käyttämättä on jäänyt! Ei toiminut minullakaan hyvin, osa ripsiväristä jäi ripsiin, vaikka miten yritti putsata… Ehkä pitäisi testata vielä uudelleen ja kokeilla tuota muutamien ehdottamaa "hauduttamistekniikka"!

 13. 13

  sanoo

  Minä käytän tätä max factoryn kestävän huulipunan poistamiseen… mikä sen nimi nyt sitten olikaan. Se ei lähde helposti, mutta tällä se lähtee. Silmämeikin poistan yleensä Aqualan L:llä. Se on edullinen ja erittäin toimiva siihen tarkoitukseen. 🙂

 14. 14

  sanoo

  Minäkään en saa tätä toimimaan, Virve!! Siis ehkäpä surkein silmämeikinpoistoaine jota olen koskaan kokeillut. Olen miettinyt TÄSMÄLLEEN samaa kuin sinä, että miten ihmeessä tämä menee kaupaksi…. En todellakaan saa tällä meikkiä irti, ja ripsari leviää kasvoille pieninä muruina.

  • 14.1

   Anonyymi sanoo

   Olen samaa mieltä! Tuote on huono monella tapaa.
   Hakusessa olisi hyvä ja toimiva putsari josta silmiin ei jää öljymäistä tunnetta.

 15. 15

  Anonyymi sanoo

  Toimii mulla! Paras silmämeikinpoistoaine, jota olen kokeillut! Olen laittanut suoraan vanulappuun, pitänyt hetken luomen päällä ja pyyhkinyt pois.

 16. 16

  Anonyymi sanoo

  Mulla tämä toimii kuin unelma. Olen testannut diorin, lancomen, helene rubinsteinen ja kaikki kalliit ja halvat kunnes tämän vahibgossa löysin. Kostutan eka vedellä ja painelen, niin johan irtoaa. Eniten mulla on ongelmia inglotin geelirajauksien poistamisessa minkä takia en sitä viitsi kovin usein käyttää. Ja ripsarina käytän maybellinen keltaista, jossa orannsejä leopilkkuja.

 17. 17

  sanoo

  Vedenkestävä ripsari yhdistettynä jossain määrin herkkiin silmiin tekee sen, että käytän nimenomaan tätä Take the Day Offia. Minulta meikki lähtee sillä aika kivasti, joskus joutuu ripsiväriä vähän "suostuttelemaan", mutta pääpiirteissään puhdasta tulee. Eikä ärsytä silmiä. Toisaalta on myös jossain määrin öljyinen, muttei liikaa (näen vieläkin painajaisia joistain valmiista silmämeikinpuhdistuslapuista, joista öljy suorastaan valui ja sitä joutui tietysti silmiin ja nekin valuivat sitten).

 18. 18

  sanoo

  Pakko varmaan liittyä kehujien joukkoon, mullakin kyllä toiminut enemmän kuin hyvin. Ostohetkellä mietin, että mahtaako sillä lähteä vedenkestäväkin ripsari (stubborn makeup, taisi olla se sana mitä ne käytti) mutta ihan todella hyvin on toiminut. Vedenkestävät ripsarit ja rajaukset, kaikki lähtee kiitettävästi! Ja ihan perustekniikka käytössä, vanulappuun ainetta ja painan sitä siinä silmäluomella muutaman minuutin ja kevyt pyyhkäisy ja se oli siinä! 🙂

 19. 19

  Anonyymi sanoo

  Se "vanhempi" versio, siis samanlainen pullo, mutta se, joka piti sekoittaa, olikin hyvä, mutta tällä ei lähde edes Lancomen vesiliukoinen ripsiväri.

 20. 20

  sanoo

  Käytin tätä pullollisen muutama vuosi sitten ja en tykännyt lainkaan. Muistaakseni poisti ripsivärin ihan kohtalaisesti, ei yhtä hyvin kuin Lumene tai Lorkku, mutta mikään silmämeikinpoistovesi ei ole koskaan kirvellyt mun silmissä yhtä pahasti kuin tuo, se polte oli jotain ihan järkyttävää.

 21. 21

  Anonyymi sanoo

  Emoutionista olivat lykänneet pienen pullon tätä Goshin linerin matkassa ja mulla toimii kyllä. Tosin käytössä on Cliniquen High Impact jonka poistan joka tapauksessa vedellä ja Sensain rätillä, mutta muu silmämeikki lähtee paremmin kun millään muulla putsarilla ikinä. Ihan suosikki!

 22. 22

  sabiha sanoo

  Kokeilin näytteen tuota cliniqueä mutta ei ollut mitenkään erikoinen ja kallis,taittaa olla "bi-faasinen" tuote joten täytyy aina sekoittaa siltti minulla jäi öljy pintaa luomelle käytän edelleen Nivean silmämeikkin poistoainetta ja tosi tyytyväinen olen ollut vuosia,puhdistaa hyvin hankaamatta herkiä silmiäni ja vielä edullinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *