Suositellaan kuivapesua

Olen hyvin usein kaivannut töihin kaappiini kuivashampoota. Kuinka usein tukkani onkaan näyttänyt vielä kotoa lähtiessa ihan hyvältä, mutta töissä huomaan sen kuitenkin kaipaavan suihkauksia kuivashampoosta.

Minullahan on kotona Tigin Rockaholic Dirty Secret kuivashampoo, mutta koska itse tuote on ollut hyvin toimiva, en tahdo raahata sitä töihin, sillä tarvitsen sitä kuitenkin kotona useammin kuin töissä. Ja tämän tuotteen edestakainen raahaaminen työpaikan ja kotini välillä ei ole sellainen toimenpide, johon uskaltaisin ryhtyä.

Ensimmäinen ostamani kappale kun tyhjeni itsestään (virheellistä erää) ja kuulin sen jälkeen muutenkin paljon varoitteluita ja ohjeita siitä, kuinka tätä on parasta säilyttää ylösalaisin ja pitää suutin poissa paikoiltaan silloin, kun tuotetta ei käytä. Ensimmäisen pakkauksen tyhjennyttyä itsestään en ole uskaltanut säilyttää tätä tilalle saatua kappaletta oikein päin siinä pelossa, että ponneaineet tosiaankin vuotavat ulos omia aikojaan ja hätätilanteen koittaessa minulla olisikin sitten pullollinen kuivashampoota, jota en ponneaineiden puuttumisen vuoksi enää saakaan pullosta ulos.

Mutta miten ärsyttävää onkaan omistaa kuivashampoo, jota ei uskalla napata laukkuun mukaansa ja jonka kanssa joutuu kiireaamuina säätämään turhan paljon ihan vaan siksi, etten uskalla jättää tätä oikeinpäin paikoillaan olevan suuttimen kanssa!

Onko joku ostanut tätä lähiaikoina ja voinut säilyttää tätä ihan normaalisti ilman, että tuote tyhjenee itsestään? (Toivottavasti, sillä mikään spray-tuotteeni ei ole koskaan käyttäytynyt näin hankalasti!)

Pakkauksesta ulos tuleva tuote on kuitenkin kuivashampooksi todella loistavaa. Se ei jää näkyviin tummassakaan tukassani ja jättää hiukset ilmaviksi, puhtaiksi ja mukavan tuoksuisiksi. Pienellä määrällä pärjää myös pitkälle, eli tämä kului minulla todella hitaasti. Tuoksukin on mukavan fressi ja hedelmäinen.

Kuivashampooksi Dirty Secret oli tosiaan mainio, mutta yleisesti olen itse enemmän styling powdereiden ystävä. Tykkään siis, että tuote tekee tyven rasvattoman tuntuiseksi, mutta tahdon sen samalla tuovan kunnollista kohotusta ja pitoa kohotukselle. Toki kuivashampookin kohottaa, mutta Björn Axenin Styling Powderiin verrattuna mikään ei ole ollut mitään, ei edes sen asiaa tällä hetkellä käytössäni ajava Osiksen Dust it.

Dust it on kyllä antanut kivasti kohotusta, mutta sen tuoma kohotus ei ole ollut yhtä kestävää kuin Björn Axenin Styling Powderin. Aluksi sirottelin tätä ensin kädelleni ja hieroin sieltä tukkaan, mutta nykyään olen siirtynyt ripottelemaan tätä suoraan tukkaani. Näin tämä pelittää hetken aikaa hyvin, mutta kun minä vaan tahtoisin enemmän, isompaa ja parempaa sekä ennen kaikkea kestävempää. Käytän tämän mielelläni loppuun, mutta uutta en taida hankkia.

Mutta palatan nyt siihen alkuperäiseen ongelmaani. Tarvitsin siis töihin kaappiini kuivashampoon hätätilanteita varten. Tigin kuivashampoota en tahtonut raahata töihin ja Osiksen Dust it olisi kyllä näppärä kokonsa puolesta, mutta tarvitsen sitä enemmän kotona ja töissä kaipaan muutenkin enemmän kuivashampoota kuin muotoilupuuteria.

Näin ollen minulla olikin sitten kehiteltynä hyvä (teko)syy hankkia uusi kuivashampoo. Proffsin sekä Lee Staffordin kuivashampoot olen jo kokeillut ja Tony & Guyn haju ällöttää minua. Äkkiseltään mieleeni tuli enää vain Biozellin kuivashampoo ja…

…tämä Kilppoteketin kuivashampoo, johon sitten päädyin.

Ja voi, olin myyty heti ensimmäisellä suihkauksella! En edes ehtinyt vielä tässä vaiheessa tunnustelemaan, millaista jälkeä tuote teki, mutta hei, tämä tuoksui minun nenääni kuin raikkaalle ompulle! Ja tämä on vaaleanpunaisessa pakkauksessa! Oi, oi, OI!!

Lopputuloskin oli loistava. Tämä jättää tukan ihanan ilmavaksi ja pöyheäksi ja lopputulos myös kestää pitkään. Sopi myös tummaan tukkaani ja olisi ollut täysi mahdottomuus olla rakastumatta tähän tuotteeseen. Tästä tuli ehdottomasti kuivashampoosuosikkini siinä missä Björn Axenin Styling Powder on muotoilupuuterisuosikkini.

Arvatkaa vaan, maltanko viedä tätä ihanuutta töihin…

Klippoteketin kuivashampoota en ole toistaiseksi bongannut muualta kuin Sokoksilta (4,90 euroa), vaikka sarjaa olenkin nähnyt myytävän myös muualla.

Onko joku muukin kokeillut tämän kuivashampoon? Tai olisiko teillä kerrottavana kokemuksianne muista kuivashampoista tai muotoilupuutereista?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Tuota saa myös Tarjoustalosta. Sieltä ostin omani. Tämä vaaleanpunaiseen verhoutunut ihanuus peittoaa kyllä Biozellin joka suhteessa. Tuoksussa ja tehossa! 🙂
  Edellinen kuivikseni oli siis Biozell.
  P.S. Osta toinen samanlainen niin voit säilyttää sitä toista kotona ja toista töissä. Tosin se ehkä sotis ostolakkoa vastaan 😀

 2. 2

  RockQueen sanoo

  Oih se tuoksuu omenalta! Ostan tota todellakin kunhan Rockaholicini loppuu 🙂 Niin ja mä olen säilyttänyt sitä ihan "normaalisti" eikä mitään tyhjenemistä ole tapahtunut. Kaverini joka käyttää samaa tuotetta ahkerasti kyllä on yhtä vainoharhainen kuin sinäkin 😉 koska hän aina suihkuttelun jälkeen kuuntelee suhiseeko suutin. Olen kyllä tosi amatööri kuivashampoiden kanssa, mutta yritys on kova oppia!

 3. 3

  Jenni sanoo

  KMS:n kuivashampoo oli todella hyvää mutta vähän liian hintavaa joten en raaskinut uudelleen ostaa. Sitten ostin Proffsin mikä olikin ihan täysi susi eikä tehnyt tukalleni juuri mitään. Mutta kiitos suositustesi löysin tuon Björn Axelin Kicksistä ja siitä tuli suosikkini! 🙂 Halusin myös kokeilla tarjouksessa olleen Tony&Guyn mutta hajuhan on aivan kauhea, todella maskuliininen. Joten sitä en kyllä enää uudestaan osta.

  Pitääkin tsekkailla Sokoksen hiustuotetarjonta kun seuraavan kerran poikkean, niin söpö tuo pakkaus kyllä on. 🙂

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Voisitko tehdä postausta siitä miten kuivashampoota käytetään ja tuota puuteria? kumpaakan en ole sen vuoksi koskaan ostanut kun en tiedä miten niitä käytetään.

 5. 5

  sanoo

  Anonyymi: Ok, hyvä tietää. Meilläpäin olen nähnyt vain Sokoksilla, vaikka Tokmannin myymälöissä muuten onkin sarjan tuotteita ollut. 🙂

  RockQueen: Uskaltaisinkohan itsekin luopua vainoharhaisuudestani tämän tuotteen kanssa…? 🙂

  Jenni: Maskuliininen nimenomaan. Jos tykkää Guccin Rushista, tykkää Tony & Guystakin varmasti. 🙂

  Anonyymi: Eipä siitä sen enempää oikein ole sanottavaa kuin että suihkuta tyveen (itse jätän jakauksen suihkimatta ja suihkin alapuolelle), hiero käsillä ja harjaa ylimääräinen pois tarvittaessa. Nyt tukka on puhdas ja ilmava. 🙂

 6. 6

  sanoo

  Minäkin säilytin Dry Secretin oikeaoppisesti, eikä se tyhjentynytkään, mutta käyttö loppui kuitenkin ennen aikojaan. En tiedä, tapahtuiko siinä joku tukkeutuminen tai jotain, mutta pullosta tuli vain jotain märkää eikä ollenkaan puuterijuttua. Otti päähän.

  Sitten osti Biozellin, joka on muuten ihan ookoo, mutta pystyn käyttämään sitä korkeintaan ulkoilmassa kun sen tuoksu on niin järkyttävän vahva (enkä edes ole kauhean tuoksuherkkä).

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  4R:n hiuspuuteri toimii vallan mainiosti, suosittelen lämpimästi tuuheuttajaksi ja väliaikaiseksi kuivashampooksi.

 8. 8

  linnea sanoo

  Itselläni Dry Secret tyhjeni kolmesti… Vein sen kahtena ensimmäisenä kertana takaisin kampaamoon ja sain uuden, mutta kolmatta kertaa en enää jaksanut ruveta pelleilemään. Onko se oikeasti niin vaikeaa tehdä kunnollinen suutin noinkin suosittuun tuotteeseen?

  Mutta ihana kuulla jostain muustakin hyvästä kuivashampoosta! Ja vielä noin edullisesta, osaisitko lähteä vertaamaan tigin dry secrettiä ja tätä klippotekettiä? Onko tämä edullisempi vaihtoehto yhtä hyvä tai edes lähes yhtä hyvä kuin tigin kalliimpi?

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  Hei sinähän käytät Urban decayn primer potionia? Tilasin itselleni kyseistä pohjustajaa ja olen muuten tosi tyytyväinen, mutta ei hemmetti sen purkin kanssa! Ongelma on siis se, että aina kun olen sulkemassa pakkauksen korkkia, sieltä nousee iso klöntti pohjustajaa ylös ja kun kierrän korkin kokonaan kiinni, sitä pursuaa korkin väleistä. Kun korkin taas avaa, se on täynnä kuivunutta (ja hukkaan mennyttä) mönjää. Teenkö jotain väärin vai onkohan tää ihan yleinen ongelma?

 10. 11

  sanoo

  Aivan ihanan näköinen pakkaus! En omista tällä hetkellä yhtään kuivashamppoota, kun olen pari kertaa jotain halpoja ostanut, mutta eivät ole toimineet enkä ole raaskinut sijoittaa enempää. Mutta tollasella hinnalla kipaisen kyllä heti sokokseen! Kiitos vinkistä:)

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  Toi Klippoteketin kuivashampoo tuoksuu tosi hyvälle! Ensikäyttäjänäkin ton laitto onnistui helposti ja tulos oli mahtava! Kerros lisää, jos huomaat tuosta huonoja tai hyviä puolia 🙂

 12. 13

  sanoo

  Anonyymi:

  Mulla on myös urban decayn primer potion (sin) ja aivan sama ongelma kun sulla 😀 on ihan äärettömän raivostuttavaa, kun joutuu wc-paperilla koittaa pyyhkiä niitä reunoja, kun se leviää yli 🙁

 13. 14

  Anonyymi sanoo

  Jos haluaa sellaisen fiiliksen päähän että siellä on ollut muotoilutuotteet kolme päivää (vaikka tukka olisikin puhdas), käytä ihmeessä Klippotekin kuivashampoota… Kaikki ylistää, minä olen ainoa joka sanoo että ei toimi. Kyllä se hätävarapullona menee töissä kun muutakaan ei ole.

 14. 15

  Anonyymi sanoo

  Olen kokeillut monet kuivashampoot, mutta todennut, että perunajauho toimii parhaiten mun hiuksissa. Se todellakin poistaa rasvaisuuden ja antaa kohotusta, lisäksi se on erittäin halpaa ja riittoisaa. Ainoa mikä vähän häiritsee, on aika matta lopputulos. Tumahiuksisten ei kannata kokeilla, koska jauhosta jää vaalea sävy, mikä sekin kyllä sopii mulle.

 15. 16

  sanoo

  Itse en kotikaupungistani löytänyt edullista kuivista, joten ostin tuon Klippoteketin Helsingin Stockmannilta. Tigiä olisi varmaan saanut kampaamosta, mutta luettuani uselta taholta itsestään tyhjenevistä puteleista (muustakin kuin viallisesta erästä), luovuin ajatuksesta.

  Klippoteket on kyllä mainio, ainoana miinuksena se että se aiheuttaa hengenahdistusta suihkutettaessa, mutta sitä vartenhan mulla on astmalääkitys 😀 INCIstä sain sen verran selville että "vaikuttavana aineena" on perunajauho, jota on ennen vanhaan käytetty kuiviksena. Itsekkin tätä metodia kokeilin ja lopputulos näytti lähinnä siltä että minulla olisi kamalasti hilsettä, hiukseni ovat luonnolliselta väriltään maantie ja värjätyt punaisiksi, joten vähän tuon Klippoteketin kanssa jännitti, mutta hilse-efektiä ei tullut, jauho leviää ilmeisesti hienompana sumuna kuin teesihdillä levetettynä.

  Löytyykö kuivashampoo muuten yleensä muotoilutuotteiden hyllystä vai shampoohyllystä? Olen nimittäin joutunut käymään läpi aina molemmat kun olen kuivashampoota etsiskellyt ja usein turhaan.

 16. 17

  Anonyymi sanoo

  Hei!

  Olen menossa GNLD:n esittelyyn ja kyselisin, että oletko kokeillut sarjan ihonhoitotuotteita? Minulla on kuiva ja herkästi punoittava iho. Sarjassa on normaalin ja kuivan ihon kosteusvoide, mutta en tiedä uskallanko sitä edes ostaa, koska ikinä ei ole sopinut sellainen tuote kasvoilleni, joka sopisi myös normaalille iholle, esim. iholleni sopii Lancomen Royal Nutrix ja Biothermin punainen puolestaan kuivatti ihon pinnan. Yleensä ihoni vaatii erittäin kuivan ihon tuotteen. Haluaisin kuitenkin ostaa sieltä jotain, mutta en tiedä mikä sopisi iholleni. Tässä tuotteen ekat aineet: Aqua, Urea, Benzophenone-3, Methyl Gluceth-20, Glyceryl Stearate. Ja mitä on Cetyl Alcohol, koska alkoholia ainakaan ihoni ei kestä. Kiitoksia kovasti, jos ehtisit vastaamaan tähän. Vai osaisitko suositella jotain muuta sarjan tuotetta. Kiitoksia tosi kiinnostavasti blogistasi, olen aika uusi lukija ja jäänyt koukkuun! 🙂

 17. 18

  kuivis sanoo

  Osis on mun käytössä ihan viraton. Tekee tahmeaa jälkeä, joka latistuu paljon nopeammin kuin kokonaan ilman.

  Klippoteketin ostin Stoccalta heti kun tuli maahan. Sama tuote oli myös tarjouksessa Hulluilla Päivillä muutamalla eurolla, mutta ei tuo femmakaan ole ollenkaan paha hinta niin hyvästä tuotteesta.

  Sopii mulle paremmin kuin mikään muu, enkä voisi toivoa parempaa pitoa, tuuheuttavaa vaikutusta ja siistimpää jälkeä. Ja tuoksu on ihana, raikasta vihreää omppua, nam.

 18. 19

  Anonyymi sanoo

  Niin paljon olin netistä lukenut hehkutusta tuosta Klippoteket-shampoosta, että munkin oli testattava. Kohta pullo käytetty ja se on ihan H-U-I-P-P-U 🙂 Muuta en enää osta.

  -mijoka

 19. 20

  Anonyymi sanoo

  Ite kokeilin Biozellia ekaksi ja se oli ihan kammottavaa! Haisi lakalle ja ei tuntunut tekevän paljon mitään. Sen loputtua hommasin Tony&Guyn kuivashampoon. Se nyt haisee sellaiselle ihme puuterille, mutta onneksi haju ei jää hiuksiin ja siis haihtuu aika nopeasti. Musta on tullut tosi hajuherkkä ihminen, mutta ton kestän.

  Rockaholicia en ole uskaltanut kokeilla monestakaan syystä:
  1) hinta
  2) pelkään että se on viallinen 3
  ) yleensä tigin tuoksut on liian ällöjä
  4) jos tuoksu jää hiuksiin pidemmäksi aikaa kuin muutamiksi minuuteiksi, saan migreenin
  Muutenkin tässä maailmassa tuntuu olevan vain muuta Tigi, jotka eivät nykyään aiheuta minulle migreeniä. Esim. masterpiece-lakan tuoksua rakastin välittömästi, mutta muutaman käytön jälkeen se alkoi tuntua liian makealta ja allöltä.

 20. 21

  Anonyymi sanoo

  Virve mä en jaksa odottaa sitä mineraalimeikkejä ja suojakertoimia käsittelevää postausta ! Tää on niitä aniharvoja kertoja kun selaan nettiä kännykällä (junassa) , nukuin pommiin ja piti lähteä juoksemaan töihin enkä ehtinyt avata konetta lukeakseni viime yön postausta 😀 nyyyh kai se pian tulee ..? :p

 21. 22

  Anonyymi sanoo

  Nelliinan vaatehuone-blogi suositteli tuota klippoteketin kuivashampoota vähän aikaa sitten ja loppui useasta kaupasta sen jälkeen, kun kaikki kävivät ostamassa. Tuote on aivan loistava! Saa ainakin Helsingistä Stokkalta ja Sokokselta.

 22. 23

  sanoo

  Voi ei! Tarviiko se kipin kapin nyt lähteä hamstraamaan Sokokselta. Viimeksi kun tätä blogissa mainostettiin (Nelliina) tuote loppui jo maahantuojalta ja meni piiitkään, että sitä taas hyllyltä löytyi 😀

  Ihan kiva tuote kyllä. Purkki on syötävän söpö ja tuoksu aivan mahtava. Tuuheutta tuo tuokkaan kyllä melkoisesti, mutta omat hiukseni tämä tekee jotenkin sähköiseksi vaikka vain tyveen sitä laitan. Harjatessa taitaa kuitenkin sen verran siirtyä pituuksiin. Mutta tää taitaa olla vain mun oma ongelma, suosittelen kyllä tätä kaikille 🙂

 23. 24

  Anonyymi sanoo

  Ensimmäinen Dirty Secret -pulloni tyhjeni kolmen suihkauksen jälkeen. En tajunnut palauttaa sitä! 🙁 Uudet pullot toimineet suht hyvin, mutta jos en ole käyttänyt niitä esim. 1,5 viikkoon, on aine pullosta vähentynyt silti huomattavasti itsestään. Ja sitä mahdollisuutta ei ole, että joku muu olisi sitä käyttänyt.
  Tuote on tosiaan mainio, mutta en viitsi laittaa 22 euroa hukkaan, yhä uudelleen ja uudelleen.
  Kiitos Virve vinkistä, taidan ostaa Klippotekia 🙂
  Muutenkin kiitos tästä blogista. Sitä on ilo lukea, koska osaat oikeasti kirjoittaa todella hyvin, mikä on itselleni tärkeä seikka. Olen myös saanut hyviä vinkkejä. Esim. Pirkan kasvovesi oli hyvä vihje, itse en moisiin olisi välttämättä koskenut.
  Toivoisin Sinulta vielä arvioita itse suosimistani Sothysin tuotteista. Heillä on esimerkiksi aivan fantastinen mikrokuorinta Desquardem, kokeile ihmeessä, jos voit 🙂

 24. 25

  sanoo

  Olen käyttänyt tuota Klippoteketin kuivashampoota muutaman putelin verran, enkä enää toiseen vaihtaisi!

 25. 27

  Anonyymi sanoo

  Otan mun kuivashampoosta aina ton korkin irti, se on mielestäni huomattavasti helpompaa ku väärinpäin säilyttäminen ja toimii 😀

 26. 28

  sanoo

  Äh, haluaisin todella kokeilla tuota Klippoteketin kuivashampoota mutta se on Helsingin Sokokselta aina loppu! Ärsyttävää, ostakaa nyt neidit sitä vähän vähemmän että muillekin riittää. 😉 Ainut kokeilemani kuivashampoo on Biozellin tökötti koska tässä tuppukylässä ei muuta myydä. Se oli ihan ok mutta runsaasti käytettynä jäi selkeästi vaaleaksi. Kuivashampoo oli kuitenkin kiva kokemus ja sellaista olisi kiva käyttää lisää.

  Asiasta toiseen, voitko selittää/oletko joskus blogissasi selittänyt kaksoispuhdistuksen perimmäisen idean? Olen miettinyt asiaa jonkin aikaa kun mielestäni tämä "vesi poistaa vesiliukoista ja öljy rasvaliukoista" -hehkutus kuulostaa vähän typerältä siinä mielessä että puhdistustuotteissa on jo valmiiksi aineita jotka poistavat rasvaliukoista likaa! 😀 Kun naamaa ei kuitenkaan öljyn jälkeen puhdisteta vain pelkällä vedellä, niin tuo öljyllä hierominen kuulostaa kovin tarpeettomalta, ainakin meikäläisen näkökulmasta kun yritän kovasti olla turhaan hieromatta herkkähipiäistä nassuani. 🙂

 27. 29

  Anonyymi sanoo

  Mun Dirty Secret teki just saman kun anonyymillä tossa muutama kommentti aiemmin. Eli tyhjenee kummasti tuossa käyttöjen välillä. Heti kun pääsen suureen maailmaan täältä maalta, niin hamstraan tuota Klippotekin versiota…

 28. 30

  sanoo

  Toimiiko toi Klippotek (tai Björn Axen) myös mustiin hiuksiin? Mulla on kuivashampoo kyllä kotona (merkkiä en tähän hätään kyllä muista), joka toimii ihan ok:sti, mutta jättää vähän vaaleaa jäämää ja mattaa ikävästi.

 29. 31

  sanoo

  Minä säilytän tigiä ihan normaalisti ja taitaa olla jo jotain ½ vuotta vanha ja edelleen ihan normaalisti aine sisällä enkä tee mitään "varotoimia" käytön jälkeenkään.

 30. 32

  Minna sanoo

  Itse olen käyttänyt Tigiä parin pullon verran ja hyvin on pelittänyt, ei ole ollut mitään ongelmia tyhjenemisen kanssa vaikka eka pullo kuuluikin kuulemma juuri tuohon vialliseen erään. Haju on vaan mielestäni äklö mutta aine toimii hiuksissa hyvin.

  Mun mielestä Toni& Guy ei edes haise pahalta 🙂 ja ainakin mun tukassa toimii, olenkin päättänyt siirtyä siihen.

 31. 33

  sanoo

  Mä tykkäsin Tigin kuivashampoosta mutta nyt on kokeilussa Klorane.

  Dust it teki mun hiuksista ällöttävän tuntuisten lisäksi erittäin sähköiset, aina.

 32. 34

  Anonyymi sanoo

  Minä käytän BIG SEXY HAIRin kuivashampoota ja sarjalla on myös aivan huipputuote, tupeeraussuihke…jota siis suihkutetaan pikkasen tyveen ja kohta näyttää kuin olisit tupeersannu! I´m in lööööv 😉

 33. 35

  sanoo

  Björn Axen tuote on ihana, mutta se loppui melko nopeasti? Se pienikokoinen pullo. Toni&Guy oli ihan ok, olen siitä tykännyt mutta tuoksu on vähän oudohko. Rockaholic oli ihan sontaa noiden suuttimeidensa takia eikä tuote muutenkaan ollut niin hyvä kuin esimerkiksi aikaisemmat mainitsemani.

  Olen yrittänyt metsästää tuota klippoteken kuivista vaikka mistä sokoksesta mutta sitä ei vaan löydy, murr! Jospa sitten Helsingistä…?

 34. 36

  klippoa sanoo

  Klippoteketin kuivashampoo on jo kohta vuoden ollut Suomessa ja Stockalla. Silloin sen itsekin hankin. Miten se nyt vasta pompahti esiin??? Yhtä hyvä se on ollut koko ajan. Joku Nelliina on ihan ajastaan jäljessä, mitä näihin tulee 🙂

 35. 37

  Anonyymi sanoo

  Kuopionkin Sokokselta tuo kuivashampoo myytiin loppuun heti Nelliinan hehkutuksen jälkeen, ja hylly ammottaa edelleen tyhjänä. Huoh. Voi kun saisinkin tuota jostain käsiini, vaikuttaa hyvältä.

 36. 38

  sanoo

  Vakuutuin jo Nelliinan (Nelliinan vaatehuoneen Nelliina siis :D) puhuessa tuosta tuotteesta ja arrrrvvvaa vain kuinka haluaisin tuon nyt, kun sinäkin olet sitä kehunut! Miksei meidän Sokokselta löydy tuota! Argh. 🙁

 37. 39

  Anonyymi sanoo

  Sitten on eräs edukas (alle 10e) swiss-o-parin frottee tms jota saa ainakin stokkalta, ihan hyvin toiminut, eikä tee liian puuterista vaikutusta tummaan tukkaan. Puteli on "hiukan" old-fashioned tosin 🙂

 38. 40

  Anonyymi sanoo

  Tuo tony&guy luultavasti "tuoksuu" samalta, kuin saman sarjan suola/kihara suihke. Laitoin sitä joskus töihin ja joku kysyi, että mikä hirvee partavesi täällä haisee 😀
  Olen kokeillut ainakin aika montaa kuivashampoota. Ok kamaa ovat olleet batiste (sai ennen meidän prismasta ei taida saada enää mistään?), proffs ja swiss'o'par. Dirty secrettiä meni kaksi pulloa neljään käyttökertaan muuten loistava, mutta maksaa nyt sitten tuollaisesta vielä extraa. Biozel oli ihan sieltä ja syvältä heitin heti roskiin. Tuo klippoteket on ihan loistava juurin siitä syystä, että sillä saa puhtaan tunnun lisäksi helpommin muotoiltavan tukan. Sellaiseen liukkaseen tukkaan johon on vaikea tehdä kampauksia tämä olisi varmaan loistava 🙂

 39. 41

  Anonyymi sanoo

  Kymysys kuivashampoista; joudun käyttämään usein voimakkaan kerroksen lakkaa otsikseeni, ja tämän vuoksi hiukseni näyttävät nopeasti rasvaisilta, tehoaako kuivashampoo myös muotoilutuotteiden lätsäyttämään pehkoon?

  BTW: Cliniguen meikkipuuteri on aivan huippu! Vaikka itselläni on hyvin kuiva iho ja etukäteen vähän jännitin meikkipuuterin sopivuutta sille, niin kaikki tämä oli ihan suotta, tuote on aivan mahtava kesäiholle, sopivasti peittävyyttä ja pysyy koko päivän.
  -Tellu-

 40. 42

  Anonyymi sanoo

  Olen vähän vihainen tolle Tigin rockaholicille, se ei kuitenkaan ole kovin halpakaan. Hyvä sisältö, kakka pakkaus. Ensimmäisen pullon jonka sitä ostin, se tyhjeni mun laukkuun ostopäivänä kun menin samana iltana suoraan bilettämään, se siis loppui siihen. Ostin uuden kun ajattelin että se oli oma syy, olin kolauttanut johonkin tai jotain. Toinen pullo on ollut n. kuukauden ja vaikken sitä paljoa ole käyttänyt, tänään pullosta ei tullut mitään. Ravistaessa kuulen että ainetta on pullossa, mutta mitään ei pihise ulos asti. Siihen sitten meni turhaan n. 50e (kahteen pulloon).

 41. 43

  Anonyymi sanoo

  Kylläpäs on halpa 🙂 Tykkään kyllä nykyisestä Proffsinkin kuivashampoosta, mutta todella pieni pullo. 🙁 Lopuillaan varmaan jo. Pitääkin tsekata tuo Sokokselta sitten kun pääsen ulos täältä korvesta!
  (Ja voi ei, aina loppu Helsingin Sokokselta? Näillä näkymin seuraava isompi kaupunki johon olen menossa sattuu olemaan Helsinki. Älkää ostako, pliis…)

 42. 44

  Anonyymi sanoo

  disair: minulla on tummanruskeat hiukset, niihin ainakin toimii. En tosin ole kokeillut kuin juuri tätä Klippoteketiä. Aika mattainen tulos siitä kyllä tulee, mutta raikastaa ja "nostattaa" pitkin päätä menevät rasvishiukset. Minullakin sen suihkiminen aiheuttaa hengenahdistusta (en ole astmaatikko tms) ja se tuoksukin on aika outo. Omenainen, mutta samalla jotenkin tunkkainen.
  Stockmannilla tuo maksaa muistaakseni 5,20, ja löytyy shampoohyllystä.

 43. 45

  Anonyymi sanoo

  VOI APUA! Sain napattua viimeisen pullon sokkarin hyllystä ja kotiin päästyäni ihmettelin, miksi en ole kuullut hehkutusta tästä ennen!!! Tuote toimii loistavasti!!! Ja mikä TUOKSU!!!!!! IHANAAAAAA!!! KIITOS TÄSTÄ!

  b'cos by Henna

 44. 46

  sanoo

  Pääsky: Biozell ei kyllä sitten enää yhtään houkuttele, sillä tuoksu on minulle tärkeä. :/

  Anonyymi: Tuo 4R pitääkin muistaa, joku sitä jo ennenkin on vinkannut. 🙂

  linnea: Minä tykkään tästä ehkä jopa enemmän kuin Tigistä. Tulos on jotenkin ehkä vielä puhtaampi ja ilmavampi ja tulos kestää ehkä jopa pidempään. Huonompi ei ainakaan missään tapauksessa. 🙂

  Anonyymi: No höh, onpas kurja. Minulla on tuosta perus primerista vanha versio, jossa applikaattori ei ole taivutettu ja se ei ainakaan tursua. Sin-versio minulta löytyy myös, jossa on taivutettu pää ja sen kanssa on havaittavissa pontentiaalista tursuamista, eli olen ollut todella tarkkana tuon purkin sulkemisen kanssa. Olisiko uusi muotoilu sitten vaikuttanut…? Kurjaa, jos oiken tursuaa. :/

  Anonyymi: OK. 🙂

  shiny: Voin ehdottomasti suositella tätä sijoitusta. 🙂

  splash: Ilmeisesti sitten uuden muotoilun tuoma ongelma. :/

  Anonyymi: 🙂

  Anonyymi: No voi kurja. :/ Toki tuote aina jonkun verran tuntuu, kun vesipesussa tukasta kuitenkin pestään kaikki pois ja tässä sinne tuodaan lisää.

  Anonyymi: Perunan tai maissin tärkkelystähän näissä kuivashampossa yleensä käytetään juuri. 🙂

  Perliitti: Maissin tai perunän tärkkelykseen näiden idea tosiaan yleensä perustuu, mutta liottimet liuottavat puuterimaisen tuotteen paljon kaupan leivontaan tarkoitettuja jauhoja hienojakoisemmaksi.
  Vaihtelee varmaan aika lailla ketjuittain, mihin kuivashampoonsa sijoittavat. Joissakin liikkeissä ovat muotoilutuotteissa, joissakin shampoissa ja joissakin sekä että. 🙂

  Anonyymi: Ikinä en ole kuullutkaan koko sarjasta. :/

  kuivis: Osis on vähän mitäänsanomaton, lyhymmässä ja hennommassa tukassa varmaankin kyllä hyvä. 🙂

  mijoka: 🙂

  Anonyymi: No nyt ei enää Biozell houkuttele yhtään, mutta aloin epäilemään, josko uskaltaisin sittenkin kokeilla Toni & Guyn jos tuoksu kerran haihtuu. Inhoan sarjan hajua ja se saa minut voimaan pahoin. :/

  Anonyymi: Tulee ihan lähiaikoina, tällä viikolla kyllä. 🙂

  Anonyymi: Okei, ilmankos en ole törmäillyt. 😉

  Jenniemi: Varmaan tosiaan voi harjatessa sähköisyys lisääntyä, sillä imee kosteutta ja rasvaisuutta itseensä. Itse en yleensä harjaile, suihkin vain tyveen ja hieron sormilla. 🙂

  Anonyymi: Sothysin tuotteet olivat kouluaikoina tuttuja (nelisen vuotta sitten), mutta sen jälkeen en ole kokeillut. Tykkäsin kyllä silloin kovasti ja varsinkin Desquacrem oli oikein mukava kuorintatuote. 🙂

  Milla: Mainiota tavaraa, siis. 🙂

  Anonyymi: Ilmeisen hyvää tavaraa, siis. 🙂

  Anonyymi: Minä teen kummatkin toimenpiteet varmuuden vuoksi. 🙂

  Lucy S.: Esim. Sensailla on juurikin tuo idea kaksoispuhdistuksen takana, että toinen tuote puhdistaa rasvaliukoisen ja toinen vesiliukoisen iholta. Cliniquella on puolestaan teorianaan, että ensin puhdistetaan toisella tuotteella meikki (heillä ei tosin meikinpoistaja ole öljyinen) ja toisella sitten vielä iho. Itse puhdistan kahdella tuotteella siksi, että iho varmasti tulee puhtaaksi, mutta jos kokee ihon puhdistuvan tarpeeksi jo yhdellä tuotteella, on toisella läträily tietysti turhaa. 🙂

  Anonyymi: :/

  disair: Omaan mustanruskeaan tukkaani toimivat hyvin, mutta suihkin tosin aina tietysti hiusten alle enkä suoraan jakaukseen. Mattaavat aina tietysti, sillä ovat puuterimaisia ja puuteri tekee matan pinnan. Björn Axen jättää helpommin vaaleahkoa jälkeä, mutta se lähtee hieromalla pois. 🙂

  Susanna: Sinua onnellista ehjän purkin saanutta. 🙂

 45. 47

  sanoo

  Minna: Tuo Toni & Guy on tosiaan kovasti toisten mieleen, mutta minulle vain jostain syystä oikea kauhu. :/

  Satu: Kloranekin pitäisi kokeilla. 🙂

  Anonyymi: TAHTOO!! Mistä olet hankkinut omasi? Olen katsellut sarjan tuotteita, mutta esim. Beuaty Baykaan ei toimita aerosoleja Suomeen. :/

  Panda: Minulla taas tuo pieni Björn Axen kestää aina todella pitkään. Outoa. :/ Olethan aina tarkistanut, ettei jää suhisemaan yksinään? Minulla meinasi välillä jäädä ja varmistin aina lopuksi, ettei varmasti jää suhisemaan. 🙂

  klippoa: Ohhoh, en tiennyt tosiaan olleen noin kauan. :/

  Anonyymi: Toivottavasti saat käsiisi. 🙂

  Erika: :/

  Anonyymi: Tuokin pitäisi kokeilla. 🙂

  Anonyymi: Se sama tuoksu tosiaan kaikissa Tony & Guyn tuotteissa. :/

  Tellu: Kuivashampoo imee itseensä rasvaisuutta, eli jos tukassa on rasvaisuutta, tekee tämä siitä rasvattoman. Hiuslakan koppuroittamaan yms. tukkaan ei tehoa, mutta rasvaisuuteen.
  Ihana kuulla, että Cliniquen meikkipuuteri on osoittautunut hyväksi! 🙂

  Anonyymi: Ota yhteyttä maahantuojaan! 🙂

  Anonyymi: 🙂

  Anonyymi: Minusta tämä taas on varsin raikas kuivashampoon tuoksuksi, mutta makuasioitahan nämä ovat. 🙂

 46. 48

  sanoo

  b'cos by Henna: Minäkin ihan yllätyin kuultuani, että on ollut jo kuulemma vuoden myynnissä ja nyt vasta törmäsin. 🙂

 47. 49

  sanoo

  Itsekin jumaloin tuota Klippotekin kuivista. Kaveri tosin puhui, että sen valmistus lopetetaan? En tiedä pitääkö lainkaan paikkaansa ja mistä hän oli tietonsa saanut.

  Swiss O Pairin kuivashampoo toimii yhtä hyvin kuin ilman suihkuttaminen tukkaan – eli ei millään tavalla. Siitä ei jää edes käteen mitään konkreettista. Parin kokeilun jälkeen pullo meni roskiin, en voi suositella kenellekään.

 48. 52

  sanoo

  Tuo pinkki kuivashampoopullo oli niin söpö, että haalin jopa kaksi purkkia. onneksi se on hyvää! Ei tosin kauheasti tuuheuta, mutta siihen onkin omat tuotteet. Kuivashampoo pelastaa mulla semmoset päivät, kun tukka tuntuu sittenkin vähän likaiselta…

 49. 53

  Anna sanoo

  Mullakin oli aiemmin Dirty Secretiä, se kyllä teki tukasta ihanan raikkaan tuoksuisen. Eräs miespuolinen kaverikin kehui että mun hiukset tuoksuu tosi hyviltä 😀 mut tyhjeni tietysti enkä sit hinnan takia vaivautunut toiseen pulloon.

  Nelliinan vaatehuone-blogista bongasin kehuja Klippoteketin kuiviksesta ja viimesimmillä Hulluilla Päivillä niitä olikin myynnissä. Haalin pari pulloa samantien enkä pettynyt <3 sitä riittää kyllä aika pieni määrä kerralla? Ekoilla käyttökerroilla sain harjata sitä tukasta pois vaikka kuinka pitkään kun suihkin vähän reilusti 😀

 50. 54

  Anonyymi sanoo

  Klippoteket on paras! Ja Sokokselta sitä saa halvemmalla kuin Stockalta. Ostan aina monta pulloa kerrallaan.

  Tigin Dirty Secret…joo, voi niitä pulloja. Käytin tuota vielä vuosi sitten paljon, kun pystyi Englannin nettikaupoista tilaamaan, nythän penteleet eivät enää lähetä niitä rajojen yli. Ja Suomessa maksaa liikaa. Se Tigin "virheellinen erä" on aivan puppua! Itsekin kun ostin ensimmäiset pullot, ne tyhjenivät ekan käyttökerran jälkeen. Noh, sain silloin uudet kun valitin asiasta. Se pullohan jää käytön jälkeen vuotamaan, eli tyhjenee siis itsekseen pikkuhiljaa. Tämän VOI ESTÄÄ: käytön jälkeen suihkauta kerran VOIMAKKAASTI. Tämä on ainut tapa, millä olen saanut nuo Tigit kestämään. Nyt ostin jälleen Suomesta kun sai 2 pulloa yhden hinnalla ja voi, unohdin tämän kun olin tottunut toimivaan Klippoteketiin. Ja tyhjenihän se taas. 🙁 Tigi jättää hiukset kyllä paljon sähköisemmiksi kuin muut vastaavat. Myös Oriflamella on hyvä kuivashampoo, ihana tuoksu mutta hankala suihkuttaa.

 51. 55

  Anonyymi sanoo

  Ostin alkusyksystä -09 rockaholicin kuivashampoon (joka muuten ainakin silloin oli mielestäni vielä kallis) ja kerkesin käyttää sitä yhden kerran jonka jälkeen se oli "tyhjä". Tämän takia ostin seuraavan kuivashampooni vasta kaksi vuotta myöhemmin koska luulin etten osaa käyttää niitä ja saavani ne tyhjiksi jo ensimmäisellä kerralla (turhan kalliita yhden kerran käsittelyyn). Liekkö ollut samaa valmistuserää ja viallinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *