Suoramyyntiä

Moni on kysellyt minulta mielipidettäni Avonin, Oriflamen ja muiden vastaavien suoramyyntifirmojen tuotteista. Valitettavasti minulla ei ole ollut näistä mitään sanottavaa, sillä kukaan lähipiiristäni ei välitä niitä tai edes itse käytä sarjojen tuotteita, joten mitään erityistä kipinää tuotteisiin ei ole syntynyt.

Nyt pääsen kuitenkin vihdoin avaamaan sanaisen arkkuni ja kommentoimaan muutamia Avonin tuotteita omien kokemuksieni pohjalta. Sain nimittäin eräältä lukijaltani läjän testattavaa näytteiden muodossa!

Jei! Kiitokset vielä kerran lähettäjälle!

Tässäpä nyt sitten näitä omia Avon-kokemuksiani kaikille kiinnostuneille jaettavaksi.

Ensinnäkin sain kokeilla kolme erilaista kasvonaamiota.

Planet Spa -linjan Dead Sea Minerals Facial Mud Maskissa tykkäsin aivan erityisesti siitä, kuinka tämä levittyi kasvoille. Koostumus oli jotenkin aivan ihana sileä ja pehmeä!

Melko puhdistava ja INCI:n luettelemien kaolinin, bentoniten, denaturoidun alkoholin ja talkin vuoksi pelkäsin tämän jättävän iholleni kiristävän tunteen, mutta ihoni ei silti tuntunut tämän jälkeen ollenkaan kuivalta. Ilmeisesti kolmantena (veden ja kaolinin jälkeen) ollut glycerini kuitenkin kykeni kosteuttamaa ja kuudentena olleesta butylene glycolistakin oli vielä johonkin. Kivan oloinen tuote siis niille, jotka tahtovat hyvin puhdistavan naamion ilman kuivattavaa vaikutusta!

Kosteuttavalla naamiolla oli melko pitkä vaikutusaika (20 min), mutta ajattelin naamion varmasti tekevän sinä aikana ihmeitä iholleni. Sisältö vaikutti lupaavalta, mutta harmikseni en kokenut mitään mullistavan kosteuttavaa tunnetta ihollani. En nimittäin edelleenkään voi ymmärtää näitä kosteusnaamioita, jotka on huuhdeltava vedellä pois iholta. Tuntuu, että se kaikki saavutettu valuu veden mukana viemäriin ja naamion poishuuhtelun jälkeen olen taas lähtöpisteessä.

Muutenkin geelimäinen naamio oli hankalahko saada pois kasvoilta, jos sitä oli annostellut vähänkään reilulla kädellä (mitä itse olin, sillä olin olettanut sen imeytyvän iholleni lähes täysin tai kuivahtavan muuten vaan osittain) ja vettä sai heittää kasvoille urakalla. Tälle en oikein lämmennyt, sillä en huomannut kovin selkeää eroa ennen ja jälkeen naamion.

Tämän naamion kanssa minulla sattui pieni lukihäiriö. Kuvittelin tässä kokoajan lukenee ”Soothing face mask” ja kuvittelin tämän olevan rauhoittava naamio. Hämmennyin kovasti, kun näytepussista tuli ulos savipohjaisen näköistä mömmöä, sillä rauhoittavat naamiot ovat yleensä voidepohjaisia.

Vaikka sekaannus selvisi nopeasti, ei tämä Smoothing facial mask kuitenkaan saanut minua innostumaan. Ensinnäkin silmissäni alkoi jo levitysvaiheessa tuntua siltä, että tuotteessa on varmasti reilusti alkoholia (vaikken naamiota silmänympäryksilleni tietenkään laittanutkaan).

Valitettavasti en keksinyt mitään syytä, miksi käyttäisin tätä. Tässä ei ole rasvaa imevää savea yms. aineita. Tässä ei myöskään ole pahemmin mitään kosteuttavaa tai pehmittävää. Tässä on pääsääntöisesti vain alkoholia, kalvonmuodostajia ja hyvin, hyvin pieniä määriä (hajustetta ja säilöntäainettakin vähemmän) mm. paria uutetta, joiden hoitoteho ei ole mikään kummoinen (varsinkaan noin pieninä määrinä).


Naamio kuivuu kasvoille, minkä jälkeen se on revittävissä iholta pois riekaleina. Ilmeisesti ”smoothing- vaikutus” perustuukin sitten siihen, kuinka tämä poisrevittäessä kuorii ihoa samalla?

Sorry, Avon, mutta naamiosi jättivät minut kylmäksi.

Entäpä sitten kokeilemani kasvovoiteet ja seerumit?

Solutions am./pm. Total Radiancessa on minusta todella mahtava idea: puolet purkista on suojakertoimellista päivävoidetta ja puolet yövoidetta. Superkätevä tuote kesälomareissuille!

Päivävoide oli mukava kevyt kosteuttaja. Iho jäi pehmeäksi ja sileäksi ja tuntui kosteutetulta, muttei rasvaiselta. Ei ehkä hyvin kuivalle iholle, mutta normaalista vain hieman kuivuuteen taipuvaiselle kyllä. Aurinkosuojastakin oli huolehdittu, joten tätä voisin hyvin käyttää itsekin talvisin, jolloin SPF 15 on minulle usein tarpeeksi. Annostelun kanssa sai kuitenkin olla tarkkana, sillä tämä saattoi lähteä rullautumaan iholla.

Yövoide sai kasvoni punoittamaan ensimmäisellä käyttökerralla, mutta onneksi annoin tälle toisen mahdollisuuden, sillä tällä kertaa ihoni ei enää punoittanut. (Liekö siis ollut vain sattumaa tuo ensimmäinen punoitus?) Voide kosteutti ja pehmitti kivasti ja oli juuri sopivan täyteläinen. Iho tuntui aamulla mukavan pehmeältä.

Ainoa miinus oli voiteiden tuoksu, joka muistutti minun nenääni nuoltua postimerkkiä…

Mukava tuote kuitenkin, jota voisin tosiaan käyttää itsekin!

Edellistä tuotetta vielä ehkäpä enemmän tykkäsin kuitenkin toisesta duosta:

Solutions am./pm. Maximum Moisture -duo toimi samalla idealla kuin edellinenkin tuote, eli puolet purkista oli suojakertoimellista päivävoidetta ja puolet yövoidetta. Edellinen tuote lupasi heleyttää ihoa ja tämä taas tuoda tehokasta kosteutusta.

Päiväversio oli oikein nappivalinta iholleni, sillä se kosteutti sopivasti ja pehmensi ihoa hyvin, mutta imeytyi iholle silti niin, että mineraalipohjakin toimi tämän kanssa mainiosti. Aurinkosuojasta tuli jälleen plussaa, mutta näin kevyellä aurinkosuojalla en itse kesällä menisi. Tässäkin versiossa oli negatiivista se, kuinka voide saattoi lähteä rullautumaan iholla, mikäli annostelun kanssa ei ollut tarkkana.

Yöversiosta tykkäsin myös kovasti, sillä se oli mukavan täyteläinen ja sopii hyvin melko kuivallekin iholle. Iho jäi pehmeäksi, kosteutetuksi ja muutenkin oikein miellyttävän tuntuiseksi.

Hyvä tuote siis tämäkin!

Anew Reversalist Renewal Serum vaikuttaisi melko tavalliselta silikonien avulla juonteita täyttävältä ja ihoa siloittavalta seerumilta. En tiedä, mikä tässä nyt sitten tarkalleen ottaen uudistaisi ihoa, mutta välitön siloitus on mukava ja konkreettinen. Kalvonmuodostajien avulla iholle syntyy myös pieni napakoitus.

Jos ei muuten, niin ainakin meikinpohjustajana tämä on mainio. Ihosta jää todella sileä ja rasvaton ja meikki levittyy tämän päälle oikein hyvin. Hoitotuotteeksi en tätä laskisi, mutta meikkituotteena tämä on aikuisella iholla varmasti oikein mainio. Seeruminahan tämä tulisi iholle ennen voidetta, mutta enemmän tästä tuotteesta hyötyy kun tämän levittää iholle voiteen jälkeen ennen meikkiä.

Ei siis huono tuote, mutta ihoa oikeasti hoitavaksi seerumiksi en tätä laskisi.

Anew Reversalist Renewing Cream Day ei ollut hoitomielessä myöskään mikään supertuote, mutta tässä oli kuitenkin SPF 25.

Voide imeytyi iholle hyvin ja iho jäi pehmeäksi ja sileäksi. Mikä siinä kuitenkin on, että nämä Avonin voiteet haisevat lähes poikkeuksetta aina jossain määrin nuolluille postimerkeille?

Yövoide oli samanoloista kuin päivävoide, mutta huomattavasti jäykempää ja silikonisempaa. Hoitotehoja jäinkin jälleen kaipaamaan ja minua ihan ihmetytti, miksi yövoiteen täytyi olla näin silikoninen. Toki silikonit pehmensivät ihoani hyvin yön aikana, mutta eikö yöksi voisi mielummin laittaa jotain kosteuttavempaa ja vielä silikonejakin pehmittävempää ja säästää ne silikonit siihen päivävoiteeseen tuomaan välitöntä siloitusta?

Clinical Thermalift face lifting cream oli ihan kiva tavallinen kosteusvoide. Mitään supernapakoitusta tämä ei tehnyt (eikä sitä tällä sisällöllä voikaan tehdä), mutta iho jäi mukavan pehmeäksi ja sileäksi. Vasta toisella käyttökerralla tajusin tämän itseasiassa sisältävän pienen pientä shimmeriä, joka hädin tuskin erottuu, mutta jonka tarkemmalla katselulla ja hyvissä valoissa kyllä löytää (muutei häiritsevässä mielessä).

Kasvojenhoitotuotteista kokeilin myös Anew Clinical Derma-full x 3 Facial Filling Serumin.

Tämä oli kevyesti shimmeristä ja läpikuultavaa (jälleen hieman nuollun postimerkin tuoksuista…) geelimäistä silikoniseosta, joka tosiaan siloitti välittömästi mutta sisälsi myös kosteuttavia aineita. Olisin tuntuman perusteella kuvitellut tämän sisältävän enemmän silikoneja, mutta niitä oli varsin maltillisesti.

Itse tykkäsin tästä tuoteesta kovasti. Tämä tosiaan siloitti ihoa, mutta myös heleytti sitä tuomatta aikuisellekaan iholle kuitenkaan liikaa hohdetta. Ihon pinta jäi sileäksi, mutta samalla kosteutetun tuntuiseksi. Voisin kuvitella seka- ja rasvaisemman ihon voivan käyttää tätä jopa ihan yksinään, mutta kuivemmalle iholle tämä on nimenomaan vain lisätuote voiteen alle (kuten seerumit yleensäkin ovat).

Tämä taisi olla suosikkini kokeilemistani hoitotuotteista.

Pääsin myös kokeilemaan jotain pientä vartalotuotteiden puolelta:

Sarjan Skin So Soft -vartalovoide oli kosteuttava, mutta melko kevyt koostumukseltaan ja imeytyikin iholleni oikeastaan täysin. Tämä ei riittäisi omalle iholleni jatkuvassa käytössä millään, mutta mukava tuote vain kevyttä kosteutusta tahtoville ja ohuita koostumuksia rakastaville.

Pääsin ilokseni myös tutustumaan hieman sarjan meikkituotteisiin ja Ultra Colour Rich Mega Impact Lipstick olikin minusta itseasiassa todella ihana tuote.

Ensinnäkin jo tämä pieni näytehylsy oli todella liikuttavan näköinen. Oi kuinka ihanaa olisikaan, kun sarjat jakaisivat enemmänkin huulipunanäytteitä tällaisissa ihanissa hylsyissä niiden ainaisten huulipunakorttien sijaan! (Ja eipä niitäkään kyllä enää nykyään kovin usein näy…)

Oma punani oli sävyä Pink pop ja tykkäsin paitsi sävystä, myös laadusta kovasti. Punassa oli hyvin pigmenttiä, se liukui hyvin huulille ja tuntui mukavan pehmeältä ja kosteuttavalta. Hyvä puna minusta ikään kuin sulaa huulille ja sen tämäkin teki. Tätä voisin kokeilla useammassakin sävyssä!

Myös Youth-Awakening lipstick tuntui todella hyvältä huulilla. Se liukui huulille oikein pehmeän ja crememäisen tuntuisena ja vaikkei kokeilemani sävy Plumberry ollutkaan ehkä suuremmin omaan makuuni, oli laatu kyllä sitäkin enemmän.

Tämäkin puna suli ihanasti huulille ja sekä tuntui että näytti niillä hyvältä. Mikään varsinainen pitkäkestoinen punahan tämä ei ole, mutta melko kestävä kuitenkin. Varmasti loistava puna aikuisemmillakin huulilla!

Tämänkin sävyvalikoimaan tutustuisin mielelläni lisää. Kuinka tylsää onkaan, ettei näitä pääse noin vaan livenä räpläämään!

Anew Age-Transforming Foundation SPF 15 on aikuiselle iholle tarkoitettu puolipeittävän tai kerrostamalla leitettuna hyvinkin peittävän, mutta hyvin heleän pinnan jättävä meikkivoide. Heleys näkyy iholla välittömästi kevyenä shimmerinä, joka tosiaan tekee ihosta kuulaan ja tasaisen näköisen. Tämä ei ehkä kuitenkaan ole omiaan rasvaiselle iholle ja onkin parhaimmillaan normaalista kuivemmalla aikuisella iholla.

Itse tykkäsin tämän jättämästä heleästä pinnasta todella paljon. Tämä kesti melko hyvänä läpi päivän, mutta mikään superkestävä tämä ei iholla ollut. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon, että tuote on tehty aikuiselle iholle eikä tällaiselle vasta puberteetista ohi päässeelle ja jos tämä olisi liian matta, ei tämä enää olisi kohderyhmälleen sopiva. Oikein hyvä perusmeikkivoide aikuiselle iholle mielestäni.

Plussaa muuten siitä, että vaalein sävy Ivory oli oikeasti jopa melko vaalea ja saatoin kokeilla tämän päivänä, jona näytin nenääni ihmisten ilmoilla!

Oma idolini kosmetiikkaguru Paula Begoun kommentoi tätä kirjassaan (Don’t go to the cosmetics counter without me, 7th edition) muuten näin:
”…This is silky liquid foundation not only provides in in-part titanium oxide sunscreen, but contains approximatey 3% glycolic acid at a pH 3,4, which permits exfoliation…”

Eli ilmeisesti tämä kykenee myös hoitamaan ihoa kirkastamalla sitä AHA-hapon avulla. Varsin hyvältä siis kuulostaa.

Toinen kokeilemani Avonin meikkivoide Calming Effects Illuminating foundation puolestaan on mielestäni selkeästi enemmän kuivalle kuin seka- tai rasvaiselle iholle tarkoitettu tuote.

Meikkivoide on todella heleän ja valoaheijatavan pinnan jättävä, mutta mitään selkeää shimmeriä tässä ei näy kuten edellä mainitussa meikkivoiteessa näkyi. Omaan makuuni tämä oli hieman liian rasvainen, mutta minä olenkin tottunut rasvattomiin mineraalipohjiin. Rasvainen koostumus ei myöskään tee tästä mitenkään erityisen kestävää.

Mukava kevyehkö ja valoaheijastava meikkivoide kuitenkin niille kuivempi ihoisille, jotka tahtovat kevyehköä peittävyyttä.

Perfectwear oli oma suosikkini näistä kolmesta kokeilemastani meikkivoiteesta.

En laittaisi iholle, jolla on selkeää pintakuivuutta, mutta muuten tämä on oikein mainio meikkivoide. Meikkivoide oli melko peittävä, mutta todella ohut iholla. Tämä ei ollut sellainen puuteriseksi muuttuva meikkivoide, mutta ihon pinta jäi melko rasvattomaksi. Itse tykkäsin siitä, kuinka heleäksi tämä jätti ihon pinnan.

Tämä kesti iholla hyvin läpi päivän, mutta kiinnittäisin tämän jokatapauksessa iholle puuterilla (kuten meikkivoiteet aina), vaikka tämä melko mattaisen pinnan jo itsessään jättääkin.

Perfectwear iholla ilman puuteria. Iho näytti heleältä ja tasaiselta, muttei yhtään liian paklatulta. Tykkäsin kovasti!

Tuomioni? Meikkejä voisin innostua kokeilemaan enemmänkin, mutta ainakin kasvojen osalta taidan passata ihonhoidon sarjan tuotteilla muille. Sarjan kehutut vartalotuotteet jäivät kuitenkin vielä kiinnostamaan, joten ehkäpä niitä on joskus tilattava kokeiluun.

(Tämä ei ollut mikään sponsoroitu mainos enkä myynyt sieluani vain parin hassun näytepussukan takia, vaan eräs Avonin tuotteita välittävä lukijani vaan oli kovasti kiinnostunut kuulemaan, mitä näistä sanon ja minä Avon-neitsyenä puolestani olin kovasti kiinnostunut kokeilemaan ja kertomaan teille samalla oman rehellisen mielipiteeni.)

Kertokaahan te omat Avon-suosikkinne!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mä tykkään todella paljon Avonin vartalojogurteista, tosin sun käytössä se purkki ei varmaankaan montaa päivää vanhenisi, kun itselläkin se kuluu melko nopeasti. Mutta se on edullista ja hyväntuoksuista, suosittelen kokeilemaan kyllä!

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  minä en oel avonia kokeillut ja täytyy sanoa, etten varmaan ihan heti tulekaan kokeilemaan koska minulla ei ole sarjaa kohtaan mitään kiinnostusta :|. kiitos kuitenkin postauksesta, on mielenkiintoista lukea arvioita niistäkin tuotteista mitkä tuskin koskaan omaan meikkipakkiin tai kylppärinkaappiin kotiutuvat :).

  muistaakseni muuten yves rocherilla oli joskus tuollaisia minihuulipunia näytteinä, muistelisin aikanaan äidiltä 'lainanneeni' 😉

  oikein hyvää juhannusta, itse taidan ottaakin läppärin mökille mukaan jotta voin lukea postauksesi reaaliajassa :D!

  /nanna

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Sulla on jotain uutta väriä kulmissa sitten viime kasvokuvan? Ihanan graafiset kulmat ja sopii sulle hyvin vaikka minun makuun melkein liian paksut ovat, mutteivat sinun naamaasi yhtään liikaa! 🙂

 4. 4

  sanoo

  Itsekaan en ikina ole kovin paassyt kiinni noihin suoramyyntifirmojen merkkeihin, mutta pitanee mainita, etta Oriflamella on silti ehka mielstani paras ikina huuirasva!
  'Natural Skin Care Tender Care
  Monikäyttöinen hoitovoide'
  Kannattaa kokeilla!
  Monikaytoinen…mutta itse ihastuin tahan ihan vain huulirasvana.

 5. 5

  sanoo

  Mullon monta Avon-suosikkia, mutta tuo mutanaamio on ihanaa. Just se, kun se levittyy kasvoille tosi kivasti ja pehmeästi ja lopputulos on kiva!

 6. 6

  sanoo

  Olen itse Avon-konsultti ja omia suosikkejani ovat mm. Planet Spa-sarjan tuotteet. Tosin en minäkään niistä kaikista pidä, esim tuo Japanin Sake&Riisi-kalvonaamio on melko hankala, itseltäni lähti muutama kulmakarvakin mukana kun revin naamiota irti 😀 Mutta tuo Kuolleenmeren Mineraalinaamio on suosikkini. Muita ihania ovat Thaimaan Lootuskukka-hiusnaamio ja Himalajan Gojimarja-hiusnaamio, kirjoittelin joku aika takaperin niistä omaan blogiini.

  Pidän myös Anew Reversalist-sarjasta, josta sullakin näytti olevan tuo seerumi kokeilussa. Sarja on tarkoitettu +35 vuodesta ylöspäin, joten se oli aivan väärä tuote sinun ikäiselle iholle. Itse suosittelisin sinulle Anew Rejuvenate-sarjan tuotenäytteitä, sarja on tarkoitettu noin 25-vuotiaille 30 ikävuoteen asti.

  Solutions-sarjan oranssi linja, Total Radiance on tarkoitettu normaalille iholle, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan. Eli iholle joka ei reagoi herkästi mihinkään, ei ole kuiva eikä rasvainen, ei punoita, ei hilseile, kiillä, kutise. Perussarja alle kaksikymppisille. Sininen Maximum Moisture-sarja onkin kuivalle iholle tarkoitettu ja kosteuttaa mukavasti. Solutions-sarja on perusihonhoitosarja Avonilla joka on huomattavasti huokeampi kuin Anew-sarjan tuotteet, mutta laadussa on myös eroa, ainakin omasta mielestäni.

  Uskoisin, että pitäisit Naturals-sarjan vartalojugurteista missä on ihanat tuoksut (mansikka-guava, mango-passion) ja ovat herkkua janoiselle iholle. Ne ovat hyvin edullisiakin, noin 3-5 euroa kappale. Ja meikkipuolelta suosittelisin sinun kokeilemaan Magix-tuotetta, se on loistava primer meikkivoiteelle tai sitä voi käyttää myös ilman meikkivoidetta jos haluaa silottaa ihoa ja saada sen mattapintaiseksi. Siinä on suojakerroin 20.

  Avonilla on noin 1000 tuotetta myynnissä vuosittain, joten uskoisin sinun löytävän sieltä muutakin mukavaa jos haluat tutustua sarjaan paremmin 🙂 Ihonhoitopuoleltakin sait vain muutaman näytteen ja harmillista kun et saanut mitään briiffausta minkälaiselle iholle mikäkin tuote on tarkoitettu.

 7. 7

  sanoo

  En ole käyttänyt Avonin tuotteita kauhean kauaa, mutta suosikeiksi ovat nousseet Naturals-sarjan huumaavan ihanilta tuoksuvat suihkugeelit ja vartalovoiteet sekä aurinkotuotteet.

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Tää ei nyt liity postaukseen mitenkään… mutta mitä luulet, kannattaisiko minun tilata mieluummin bm:n starttipakkaus, vaiko SPF15 Foundation sekä SPF25 Mineral Veil? Kabukin ajattelin hankkia aivan Suomesta, seppälässä tuntui olevan pehmoisia kabukeja n. 13 eurolla. Beautybayssa 8g näyttää olevan n. 24 euroa ja veil 6g n. 21 euroa. Tuntuu karulta ja kalliilta. 😀 Mutta jos rippirahoilla hankkisi…

 9. 9

  Jenna sanoo

  Avon on ihana! 🙂 Itse olen täydellisen ihastunut Astonisting Lengths-ripsariin, koska tykkään pitkistä ripsistä ja sellaiset se todellakin tekee :> Varsinkin käyntikorttitempun avulla. 😀

  Tykkään myös muista Avonin tuotteista :>

 10. 10

  sanoo

  Tilasin juuri Avonilta ANEW REJUVENATE Day Revitalizing Cream SPF 25 -päivävoiteen sekä saman sarjan silmänympärysvoiteen, jossa on päiväksi ja yöksi omat voiteensa. Päiväsilmänympärysvoiteen suojakerroin on 25. En ole vielä avannut pakkauksia, joten en osaa sanoa mielipidettä, mutta odotukset ovat suuret. 🙂 En ole yleensä nähnyt missään voiteita, joissa olisi noin suuri suojakerroin, yleensä on 15.

  Mitä päivävoidetta ja silmänympärysvoidetta sinä suosittelet kesäkäyttöön normaalille iholle?

 11. 11

  Sofia sanoo

  Pakko kysyä että ootko ikinä tilannut CheapSmells.comista, joka on kanssa tossa sun nettikauppalistassa? Jos olet, niin myyvätkö varmasti aitoja tuotteita? On se vaan niin kumma että aina kun hinnat on törkeän halpoja niin rupeaa heti epäilyttämään (haloo, hajuvesi 13 eurolla!)… 😀 En löytänyt ainakaan googlettamalla mitään epäilyttävää, joten ajattelin vielä varmistaa sulta.

 12. 12

  Anonyymi sanoo

  Hei onko sinulla kokemusta coastal scentsin tuotteista? Olen jo pitemmän aikaa kuolaillut sitä 88 napin palettia, ja lisäksi sellaista korostus/varjostus/poskipuna palettia. Olisikohan sinulla tietoa, että saako kyseisiä tuotteita tilattua muualta, kuin tuolta coastal scentsin omilta nettisivuilta?

 13. 13

  sanoo

  Olipas kiva kun olit ehtinyt kaikkia testailemaan. Tosiaan oranssi solutions haisee minustakin melko kamalalle…
  Päinvastoin tykkään sake ja riisinaamiosta, mutta tykkään melkein kaikista revittävistä, lienee jotain henkimaailman juttuja.
  Paras tuote lienee kuitenkin mielestäni Planet Span oliivivartalovoide. Aivan huippu.

 14. 14

  Siny sanoo

  Itse olen Avonin myyntikonsultti ja mä tykkään Avonin tuotteista 🙂 Tuotteet on sopivan hintaisia jopa opiskelijan kukkarolle.
  Itse oon tilannu sekä meikkejä että kasvo-ja vartalotuotteita ja kaikista oon tykänny 🙂
  Kasvorasvoista mä olen kuullut useampiakin kehuja, joutuu varmaan itsekin niitä joskus testaamaan 🙂

 15. 15

  Jenna sanoo

  ei liity aiheeseen, mutta kun söit sitä lääkekuuria ihollesi, niin lähtikö sulla silloin normaalia enemmän hiuksia? Tai kun tiedän että jos itsekkin saan vastaavanlaisen kuurin, niin iho ja huulet ainakin tulee kuivumaan, mutta noi hiukset mietityttää kun muutenkaan nää ei oo mitkään paksuimmat…

 16. 16

  sanoo

  Minä en ole ainakaan Avonin vartalotuotteille lämmennyt, kaikki ovat tuoksuneet jotenkin esanssisille :/

  Olen hankkimassa jonkinlaista itseruskettaa/sävyttätää voidetta, mutta en oikein tiedä mitä. Kasvoille mietin Sensain Bronzing Geliä, oletko kokeillut?
  Kerroit blogissasi joskus talvella/keväällä saaneesi Cliniquen Self sun body daily moisturizer itseruskettajan vartalolle, joko olet ehtinyt testailla? Jotain muutakin voit toki suositella 🙂 Tahtoisin kevyttä, kuitenkin näkyvää päivetystä ja nopeasti imeytyvää koostumusta.

 17. 17

  sanoo

  Heissan!

  Osaisitko neuvoa, että missäpäin Tallinnassa on Lushin myymälä? Ovatko hinnat siellä alhaisemmat kuin Helsingin myymälässä? Jos nyt yhtään muistat. 😀

 18. 18

  Anonyymi sanoo

  En jaksa innostua tuotteista joita kuka tahansa voi myydä ilman minkäänlaista kosmetiikka-alan koulutusta. Terkuin, kosmetologi.

 19. 19

  sanoo

  Mansikka: Oi, vartalojogurtti kuulostaa NIIIN ihanalta! 🙂

  nanna: Itsehän näpyttelen näitä vastauksia näin juhannusaattona laivan aurinkokannelta ihanassa kesäilmassa. 😉

  Anonyymi: Näissä saattaa olla Rimmelin Black Brownia. 🙂 Oikean kulman kanssa (kuvassa siis vasen) on aina pieniä ongelmia ja onkin kasvattelun vuoksi nyt hieman paksumpi. Kasvoni eivät kuitenkaan ole kovin pienet ja sirot, joten kulmat saavat olla suosiolla paksut. 🙂

  Mims: Pidetään mielessä, kiitos vinkistä! 🙂

  Petra: Levittyi kyllä aivan ihanasti. 🙂

  Nonnu: Juu, eivät tosiaan ole omalle iholleni jatkuvaan käyttöön tarkoitettuja tuotteita nuo aikuisemman ihon tuotteet, mutta tässä olikin ideana tutkia sisältöjä ja tunnustella tuntua. Selvitin kyllä, kenelle voiteet oikeasti oli suunnattu, mutta nämä olivat minun mielipiteitäni. 🙂

  Sinisilmä: herkuilta kuulostavat. 🙂

  Anonyymi: Sitten varmaan suosiolla vaan tarvitsemasi tuotteet ilman pakkausta. 🙂

  Jenna: Käyntikorttitemppu…? Taivutatko sen avulla vai pidätkö yläluomen suojana vai mitä? 🙂

  Annika: Oih, suojakerroin 25 silmänympärysvoiteessa! Pakko tutustua tuohon. 🙂
  Minulla ei ole mitään erityistä suositella, kunhan pitää huolen aurinkosuojasta. 🙂

  Sofia: Ei ole koskaan ollut minulla ainakaan syytä epäillä tuotteiden aitoutta. 🙂

  Anonyymi: Omaa kokemusta ei ole, mutta paljonhan noita on kehuttu. 🙂
  Monet myyvät käsittääkseni samoja paletteja eBayssa eri "valmistajien" nimellä. 🙂

  Arja: Kaikkea oli tosiaan kiva kokeilla, kiitos vaan. 🙂
  Revittävät naamiot ovat tosiaan sellainen juttu, että toiset tykkäävät hulluna ja toiset eivät. 🙂

  Siny: Pitäisi ainakin vartalotuotteita kokeilla enemmänkin. 🙂

  Jenna: Ei näkynyt mitenkään tukassani muuten kuin että rasvoittui paljon vähemmän. 🙂

  Sof: Kurkkaapa huominen postaus. 🙂

  JLCHARLOTT4: Ovat hieman edullisempia Tallinnassa. Liike sijaitsee Viru-keskuksen "takasisäänkäyntiä" vastapäätä olevassa Forumin kauppakeskuksessa. 🙂

  kosmetologi: Näkemys tämäkin. 🙂

 20. 20

  Jenna sanoo

  Opin Michelle Phanilta (<3).

  Eli siis. Laitetaan käyntikortti/joku random pahvinpalanen luomelle. Oikeastaan joo, suojaamaan luomea tuhruilta. Sen voi myös leikata vähän silmänmuotoiseksi. Sitten nostetaan yläluomea vähän, niin kaikki ripset tulevat esiin, ja laitetaan ripsiväriä samalla myös vähän painaen harjaa vasten läpyskää.

  Tarttuu jokaiseen ripseen ja tulee kyllä todella näyttävät 🙂 Pitää vain varoa yliannostelua, ettei tule paakkuripsiä.

 21. 21

  Jenna sanoo

  Niin ja Michellellä on tosiaan video tempusta YouTubessa. Suosittelen myös kurkistamaan, paremmat ohjeet.

 22. 22

  sanoo

  Jenna: Aah, noin arvelinkin. Itsehän olen sen verran hifistelijä, että minulta löytyy oikea mascara guard tuohon tarkoitukseen. 😉

 23. 23

  Anonyymi sanoo

  Nuo avonit on kyllä hyviä äitini myy noita ja ite oon ainakin tykänny noitsa tuotteistaa!! 8D

 24. 24

  Anonyymi sanoo

  Ainakin sulla on pumpatut huulet. Tämän mielipiteen tuskin annat päätyä julkiseksi kommentiksi…

  • 24.1

   sanoo

   Pidän itse kiitos vaan kovasti omista luonnollisesti täyteläisistä huulistani, jotka ovat ihan muokkaamattomat. IHana kuulla, että sinäkin koet ne täyteläisiksi. Puss! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *