Suoraa puhetta

Joskus vaan pitää puhua suoraan.

Aina välillä se tuntuu suorastaan pahalta ja loukkaavalta, mutta joskus niin vaan on tehtävä. Joskus suoraan puhuminen voi kuitenkin saada myös hymyn huulille ja asioiden kertominen kaikessa suoruudessaan voi jopa tehdä niistä ihanan konkreettisia.

Lumene luottaa tähän logiikkaan ja päättikin kertoa miehille suoraan, milloin heidän uuden miesten linjansa Väsyneen Ihon Virkistäjä on optimaalisin apu:

”Onpa syynä väsymykseesi aikaero, krapula, huonot yöunet bileet, raskas työpäivä tai treeni…”

Ihailtavan suoraa puhetta ja tehoaa varmasti miehiin. Naisten tuotetta tuskin voitaisiin samoilla argumenteilla myydä (no minulle ehkä), mutta miehille tämä on minusta ihanan konkreettista ja suoraa puhetta.

Tykkään muutenkin uudistuneesta Lumenen miesten linjasta, sillä tuotteiden sisällöt näyttäisivät olevan kohdallaan ja kaikkien tuotteiden pakkaustekstit ovat miehille suunnatun selkeitä.

Ostin Väsyneen Ihon Virkistäjän Englantilaistuneelle Herrasmiehelleni Suomen tuliaisena ja vein sen mukanani Englantiin. Juoneni oli varsin läpinäkyvä, sillä halusin itse tietysti vain päästä kokeilemaan tuotetta. Muutaman kokeilukerran jälkeen voin sanoa, että tuote oli kyllä ihan mukava. Eihän tämä nyt mitään supererikoista näyttänyt kasvoille tekevän, mutta koostumus oli kivan kevyt ja iholle hyvin imeytyvä, muttei silti vaan ohuen geelimäinen, eli se tuntui myös kosteuttavan ihoa hyvin. Tuotteesta löytyi toki tietysti myös sitä miesten tuotteille tyypillistä alkoholia, sillä tuotteen halutaan tuntuvan iholla mahdollisimman kevyeltä.

Tykkään myös uudistuneen Lumenen miesten linjan tuoksusta, sillä se on kevyt, mutta miehekäs (vanhan linjan ”hei, leikkasin juuri nurmikkoni” -tuoksu ei vaan kolahtanut minuun sitten millään…)

Uskon, että näin ytimekkäällä mainospuheella jopa miehet voidaan saada ”huijattua” mukaan ihonhoitoon ja kasvojen kosteutukseen.

Onko teidän miehenne saatu mukaan ihonhoitoon? Käyttävätkö lähipiirinne miehet (poikaystävä, puoliso, veli, isä, vaari…) kosteusvoidetta?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Kyllä mä olen saanut sekä exäni että nykyisen mieheni rasvaamaan lärviä kun olen hyvin "asiantuntevasti" paasannut puhdistuksen ja rasvaamisen tärkeydestä. 😀 Ja poikaystäväni on kyllä itsekin huomannut eron, hänen iho vaan on ihan järkyttävän kuiva ilman rasvaa. Myös sen olen saanut kokea, kuinka miehet pitäytyvät vaan siinä yhdessä tuotteessa sitä kokeiltuaan… Ei heille tuu mieleenkään kokeilla eri tuotteita joten minä joudun tekemään sen heidän puolesta. ;)'

  -M-

 2. 2

  sanoo

  Oma avokkini käyttää samoja tuotteita kuin minäkin. Olen raahannut sille ties mitä miestenlinjojen tuotteita, mutta kun pääsi minun rasvojani kokoeilemaan, niin ei palannu enää miesten tuotteisiin. Hänen mielipiteensä miesten tuotteista on että "niveoita kamalalla löyhkällä ja kalliilla hinnalla varustettuina" 😀

 3. 3

  sanoo

  Voi oksennus. Nyt meni metsään ja pahasti. Mun mielestä tämän tuotteen markkinoinnin on suunnitellut joko nainen, joka stereotypisoi miehet, tai stereotyyppinen mies, jonka mielessä on lähinnä Karjalan sikspäkin kuorista tehty hattu, hieno amisauto ja hemmetin hyvät bileet paikallisessa karaokepaikassa, jossa esiintyy tänään kapakkaruusu Ritva. Oikeasti. Toki tästä saa olla montaa eri mieltä, mutta mulle ei nappaa ja samaa mieltä on poikaystävä. Kysyin siltä, vetoaako tuollainen. Se sanoi, että no ei kyllä häneen mitenkään, mutta saattaa se vedota johonkin, tuohon edellä kuvatun kaltaiseen ihmisryhmään.

  Sori, mä oon vähän jyrkkä kun puhutaan mielikuvamarkkinoinnista. 😀

 4. 4

  sanoo

  Lisätäkseni vielä, että kyllä oma avokki käyttää miesten tuotteita paljonkin. Käytti jo ennen seurustelua minun kanssa. 🙂

 5. 6

  snn sanoo

  Minun miehellä on kaapissaan lähes yhtä paljon ihonhoitopurkkeja kuin minulla! Kalleimmista kosteusvoiteista Biotherm Hommen High Recharge on ihan mahtavaa, ja halvemmista Lorealin Hydra Energetic Turbo Booster. (kamalia nimihirviöitä)

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Poikaystäväni rasvaa naamaansa lähinnä pakosta, koska hänellä on lievä ihosairaus joka aiheuttaa kutisevia ja vähän kipeitä kuivia kohtia nassuun ja esim. taipeisiin, mutta veikkaan että ilman sitä ja minun painostustani ei paljon tököttejä tulis käytettyä.. 😀 Veljeni taas on vasta teini-ikäistymässä että taitaa se oma ulkonäkö yms. alkaa kiinnostaa vasta tässä parin vuoden päästä enemmän. Isäni taas on olevinaan niin manly man että mitään turhia töhniä ei käytetä.

  Näiden kanssa minä kosmetiikkafriikkinä sitten vietän aikaa…

 7. 8

  sanoo

  Teksti on miehille suunnatun selkeä..hahaaa! Juuri näin. Lisäksi vielä teksti voisi olla suuremmallakin, koska lukulasit saanut mies ei kehtaa tai muista käyttää laseja kaupassa:)

 8. 10

  Anonyymi sanoo

  Hei!

  Olen tässä pohtinut että tilaisinko cheap-perfume.co.uk sivustolta hajuveden! Näin sinun josain kommentissa käyttävän tämän sivuston nimeä ja ihan uteliaisuuttani ajattelin kysyä, että onko sinulta kokemuksia kyseisestä kaupasta?

  Anteeksi off topic tähän aiheeseen 😀

  Terv. Minna P.

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  Mun mieheni sai tästä näytteen, ja vihdoin kokeili: tuloksena kirkkaanpunainen kirvelevä naama, kuulemma poltteli eikä tarvi ostaa… Eli ei taida soveltua herkemmälle iholle!
  (osasyy voi olla rasvan "holvaus" naamalle, vähempiki olis riittänyt ;))

  -sonja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *