Suklainen yllättäjä

Olen nainen, joten rakastan tietysti suklaata. Suklaa on herkullista, ihanaa, täyteläistä, lohtua tuovaa ja mieltä lämmittävää sekä oloa parantavaa. Sekä tietysti ihanan tuoksuista.
Kun blogissani vähän aikaa sitten arvottiin The Body Shopin kanssa yhteistyössä merkin uudehkon Chocomania-linjan vartalotuotesetti, sain minäkin kyseisestä suklaamaniasta tietysti oman maistiaiseni.
Posti toimitti minulle Chocomania-linjan Body Lotionin (hinta n. 15,70€) ja tutkin sitä aluksi hieman jännityksellä.
Jännitykseni johtui siitä, että olin töissä tuoksutellut linjan tuotteita ja todennut ne pikaisella tuoksuttelulla liian suklaisiksi. Kyllä, arvon naiset, sellainenkin ilmiö voi olla olemassa! 
Odotukseni eivät siis olleet liian korkealla tämän vartaloemulsion käytttöönottaessani. Oletin, että öklönsuklainen tuoksu olisi todella voimakas ja pysyisi ihollani vahvana läpi yön ja päivän. 
Mutta tietysti olin jälleen väärässä. Vartalovoide tuoksui aivan ihanan pehmeän suklaiselle, mutta juuri sopivan miedolla tavalla. Suklaisuus ei jäänyt iholle pistävänä vaan lempeänä ja vieläpä sopivan kevyenä. Pienen hetken ajan saatoin fiilistellä ihoani ja suklaantuoksuani, mutta siinä vaiheessa, kun luontaisesti alkaisin jo olla kyllästynyt siihen, oli tuoksu jo haihtunut varsin kevyeksi eikä ottanut nenääni millään lailla.
Yllätyinkin siis todella positiivisesti ja päätin, että myyn tätä emulsiota jatkossa töissä enemmän ja varsinkin niille miehille, jotka hakevat vaimoilleen jotain pientä mukavaa tuliaista.
 Ihanaa tässä suklaisessa hurmurissa oli myös sen koostumus. Vartalovoide imeytyi iholle hyvin, mutta iho jäi sen jäljiltä pehmeäksi ja kosteutetuksi, muttei liian lähmäiseksi. Tämän voisi siis kuvitella sopivan niillekin käyttäjille, jotka eivät tahdo liian paksuja ja raskaita koostumuksia, mutta tahtovat tuotteen silti kosteuttavan hyvin.
Kun Chocomania-vartaloemulsio oli lopulta ollut ihollani hetken, tuntui ihoni ihastuttavan pehmeältä ja tuoksui se yhä vienosti suklaiselta, mutta vain läheltä tuoksutettuna. En siis ollut kävelevä suklaakeksi eikä kukaan ohikulkija koskaan halunnut nuolaista minua.
Tämä Chocomania-tuote sai minut innostumaan muustakin Chocomania-linjasta ja nyt mieleni hinkuisikin sarjan suihkugeeliä. Voisiko olla ihanampaa suihkuhetkeä kuin suklaalla höystetty…
Onko joku muu kokeillut The Body Shopin suklaisia Chocomania-tuotteita? Kuka muu on yllättynyt niiden tuoksujen pehmeydestä käytössä? Mitä mieltä ylipäätänsä olette suklaan tuoksuista ihonhoitotuotteista?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ostin kans ite ton saman body lotionin vähän aikaa sitten ja oon ihan mielettömän riippuvainen. Rasvailen jalkoja ja käsiä vähän väliä ja nautin vaan tosta ihanasta suklaan tuoksusta, haha. Ainoaksi miinukseksi voisin sanoa sen, että jos levityksen jälkeen hipaiseekin huuliaan käsillään, on sellainen erittäin voimakas ja hirveä teollinen maku suussa monen tunnin ajan!

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Pakko todeta että olin omaan Chocomania-vartalovoihin vähän pettynyt. Koostumukselta se oli toki yhtä ihanan kosteuttavaa ja täyteläistä kuin The Body Shopin muutkin vartalovoit, mutta tuoksu oli jotenkin esanssinen ja epämiellyttävä. Jostain syystä sain mielleyhtymän vanhan mummon tuoksusta 😀 Yleisesti ottaen kyllä rakastan merkin makeita tuoksuja. Se kookos varsinkin, mmmm!

 3. 5

  sanoo

  Multa löytyy juurikin tuo suihkugeeli! Se on ihana, tuntuu kuin Jacky makupalalla pesisi itseään. 😀 (Toisten mielestä se toki on ällöttävä ajatus..) Käytän sitä tosin vain harvemmin, se on vähän semmonen fiilistuote. 🙂

  Sain juuri lahjaksi myös saman sarjan huulivoiteen, jota en ole vielä ehtinyt kokeilemaan. Kuinkahan tuhoisaa on maistaa suklaa huulillaan jatkuvasti!? Tuleeko kahta kauheampi suklaahimo vai auttaako se kenties hillitsemään.. saapi nähdä 😉

 4. 6

  sanoo

  Sarjan suihkari on aivan ihana! Ei ole mitään parempaa, kuin rankan päivän jälkeen mennä suihkuun ja fiilistellä hetki pehmeää suklaantuoksua <3 Sarjan bodybutter odottelee jo innolla kaapissa käyttöönottoa…

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Hei!

  Osaisitko suositella meikkivoiteita joista löytyy _vaaleita_ sävyjä? Ongelmani on että meikkivoiteet ikäänkuin "tummuvat" oltuaan hetken iholla. Näin on käynyt aika monien, viimeisimpänä Lancomen Teint miraclen kohdalla. Tarvitsisin lähinnä muutamia suosituksia mitä kokeilla, koska vaihtoehtoja on niin paljon!

  Ominaisuuksiltaan meikkivoide saisi olla pitkäkestoinen ja vähintäänkin puolipeittävä. Minulle on joskus sanottu että minulla on "norsunluun" sävyinen iho, eli olen melko vaalea. Monesti se vaaleinkin sävy on liian tumma.

  • 7.1

   SohviBoo sanoo

   En ole Virve, mutta itse valkonaamana (punertava pohja) kärsin samasta ongelmasta. Usein vaaleimmat sävyt ovat vielä viileitä (pinkkejä) ja kun pinkkiä laittaa pinkin ihon päälle, niin lopputulos on possu! 😀

   Itselleni hyviä *neutraaleja* sävyjä ovat olleet esim. Nars Sheer Glow -meikkivoide (Siberia), mutta en tykännyt siitä muuten (iho kiilteli liikaa ja kallis hinta). Illamasquan sävy 115 on hyvä, mutta mulla oli hieman ongelmia Illamasquan nettikaupan kanssa, joten en tilaa sieltä enää mitään.

   Olenkin päätynyt siihen, että ehkä meikkivoiteet eivät ole itseäni varten. Body Shopin meikkivoidepuuteri (01) on hyvä sävyltään (en ole testannut Body Shopin meikkivoidetta vastaavassa sävyssä), kuten myös Laura Mercierin mineraalipuuteri (Soft Porcelain).

   BB-voiteista suosikkini on Misshan sävy 13 (Milky Beige). Laura Mercieriä ja Misshaa olen tilannut eBaysta, jossa kannattaa tietysti olla aika tarkkana myyjän kanssa.

   Valitettavasti en ole ikinä löytänyt halpismerkeistä sopivan sävyisiä tuotteita, mutta tuo Misshan BB-voidehan on käytännössä katsoen lähes ilmaista, kun sen Etelä-Koreasta tilaa.

  • 7.2

   Marcy sanoo

   Minäkin annan täältä oman vinkkini samasta ongelmasta kärsivänä. Japanilaisilta merkeiltä löytyy yleensä riittävän vaaleita sävyjä. Itse olen hamstrannut Strawberrynetistä jo lopetettua suosikki-Kaneboani.

 6. 8

  Anonyymi sanoo

  älä hanki sitä suihkugeeliä, haju on karmea vaikka tuosta body lotionista pidänkin.

 7. 9

  sanoo

  Itselläni on suihkugeeli ja huulivoi tuosta sarjaa, ja olen tykännyt molemmista todella paljon. Helpottavat kivasti suklaanhimoa, ilman että tulee huono omatunto herkuttelusta. 😉 Varsinkin huulivoihin olen aivan koukussa!

 8. 10

  Anonyymi sanoo

  Chocomania-huulivoi on ainakin yksi parhaista ja kosteuttavimmista huulirasvoista mitä olen ikinä kokeillut (ja niitä on monia). Ja toki myös syötävän ihanan tuoksuista! Sängyn vierestä löytyy aina yksi purkki ja laukusta toinen!

 9. 12

  sanoo

  Minua aina jotenkin ärsyttää, kun sanotaan, että naiset tietysti rakastavat suklaata. Miehillä on sen takia kauhea harhaluulo, että naiselle voi aina antaa lahjaksi suklaata, koska kaikki naiset rakastavat sitä. Itse en syty suklaalle (kaapista löytyi pari vuotta sitten vanhaksi mennyt levy, hups) mutta salmiakki olisi nannaa. Minulle on päätynyt suklaan tuoksuinen vartaloöljy mutta en oikein syty sen tuoksulle. Se on jotenkin outo ja tunkkainen.

 10. 13

  sanoo

  Minä en tykännyt tuoksusta, sillä se oli aivan liian vahva makuuni. Varsinkin vartalovoissa tuoksu oli jotenkin todella tunkkainen.

 11. 14

  Anonyymi sanoo

  Suklaata ei koskaan voi olla liikaa! 🙂 Suklaahuulirasva on ollut ostoslistalla jo pitkään, ja kieltämättä tuo vartalovoidekin houkuttelee kovasti. Siitäkin huolimatta, että sarjan vartalovoin tuoksu oli mielestäni kammottava…

 12. 16

  sanoo

  Suihkugeeli on aivan ihana, mutta vartalovoissa on kyllä liian vahva tuoksu, jää vaatteisiin yms..

 13. 17

  Anonyymi sanoo

  Kahteen kertaan olen ollut laivalla lähestymässä kassaa jo tuon putelin kanssa, kunnes vienyt sen takaisin juurikin sen liian äklön tuoksun takia 😀 Ehkä ensikerralla ostan siis… 😀

 14. 18

  SohviBoo sanoo

  Mulla on Chocomania-kuorinta ja se on kuin mutakakulla hieroisi itseään! 🙂 Pakko sanoa, etten ole tuoksun fani. Dermosilin suklaa-tuotteiden tuoksu on enemmän mieleeni, sillä ne ovat enemmän sellaista pähkinäistä suklaata. Body Shopin kuorinnoista kaakaovoi on suosikkini.

 15. 19

  Anonyymi sanoo

  Minulla on Chocomanian suihkugeeli. 🙂 Olisin toivonnut enemmän suklaista tuoksua, tulee enemmän mieleen kaakao, mutta hyvä tuoksu tuossa silti on. Ja ei kuivata ihoa liikaa 🙂

 16. 20

  Anonyymi sanoo

  Vihaan suklaan hajua kaikissa kauneudenhoitotuotteissa, koska se ei ikinä tuoksu oikealla, vaan sellaiselle muoville 🙁
  unelmiahaaveitajahassuttelua.blogspot.com

 17. 21

  sanoo

  Itse olen vain käynyt haistelemassa tuottetta kaupassa , mutta en ole viellä hankkinut , koska nyt yritän käyttää kaikkia vanhempia kaappiin jääneitä pois ja tehdä tilaa uusille ! Mutta todellakin ovat ostoslistallani sitten kun sen aika tulee (: Tuoksuteltuani kaupassa hetken tuotteita olin aivan hurmoksissani , ihana tuoksu se on se suklaa <3 !!

 18. 22

  Anonyymi sanoo

  Chocomania vartalokuorinta on HIRVEÄ! jättää tahmaisen kalvon käytön jälkeen.. 🙁

 19. 23

  sanoo

  Kuorintavoide ei ole kovin onnistunut tuote. Se on jotenkin kuivaa eikä mitenkään riittoisaa. Kolmen käytön jälkeen purkki on lähes tyhjä. Suihkugeelistä ja vartalovoiteesta tykkään molemmista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *