Suin päin suhteeseen

Jos minulta kysytään, on kauden coolein, viilein, ihkuin, mahtavin, upein ja täydellisin lakkasävy (jälleen kerran) Chanelin tekosia:

Chanelin syksyn lookin lakka 531 Péridot on jotain aivan mieletöntä!

Siis oh my good!!!

No joo, mitä minä tätä nyt turhaan huutamaan, näettehän te sen jo itsekin.

Tämähän on siis aivan uskomaton luomus!

Vihreäpohjainen lakka, jossa tietyssä valossa on aivan mielettömän upea kultaisen hehku ja samanlainen taitto, kuin öljyläikässä asfaltilla.

Tietyssä valossa tämä kuitenkin vieläpä kaiken lisäksi näyttää aivan siltä, kuin tämä olisi melkein foilatun näköinen.

Lakan metallinkultainen hehku tai muutkaan lakan upeat vivahteet eivät tule parhaiten esiin kuvissa, mutta muistakaa todellakin kurkistaa tämä lakka livenä, jos satutte kävelemään Chanelin telineen ohi!

Tämä on U-PE-A!!

Muita suin päin rakastuneita?

Aikooko joku muu ryhtyä suhteeseen tämän kanssa?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Oi hankin juuri samansävyisen paidan! Tämä on käytävä siis hommamassa. Paljon maksoi? 🙂

 2. 2

  sanoo

  on muuten nätti lakka, mutta varmasti ihan niiiin kallis ettei tulisi mieleenkään ostaa 🙁

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Mua tämä lakkasävy ei miellytä ollenkaan. En ikinä hankkis tuon väristä.. Jotenkin kamala omasta mielestäni 😀

 4. 9

  sanoo

  Nuo on juuri noita lakkoja jotka näyttävät pullossa ihanalta mutta sitten kynsillä… en oikein tiedä mitä siinä tapahtuu, mutta kynnellä tuo vain näyttää todella epämääräiseltä ja vähän kuin olisi itse sotkenut oman lakan. Ehkä jos sävy olisi sinisempi eikä vihretävänrusehtava, niin sitten.

 5. 10

  sanoo

  Ei nyt aivan suin päin, mutta kovasti on alkanut houkuttaa, kun jatkuvasti näkee tästä uusia kuvia. Huomenna käyn kyllä kurkkimassa Chanelin tiskillä, saa nähdä riittääkö itsehillintä. 🙂

 6. 11

  sanoo

  Kuten Sonian blogissakin jo tuumasin, niin minulle tuosta tulee mieleen se yksi iso koppakuoriainen jonka kuori on melko lailla tuon värinen. Jota olen aina ihaillut. Sitä väriä siis, en koppakuoriaista. Minulle vain harmillisesti liian kallis lakka. ;-( Muuten olisin hankkimassa heti.

 7. 13

  Anonyymi sanoo

  Aika jännä. Näyttäisi varmaan kivalta varpaissa (sormissa en käytä värillisiä), mutta liian kallista siihen 🙂

 8. 15

  sanoo

  En periaatteessa tykkää kullasta, mutta tarpeeksi kauan asiaa vatvottuani päätin mennä ja ostaa. Siihen saakin jäädä syyslookkishoppailut, loppuja voin katsoa vasta alelaareista.

 9. 16

  sanoo

  Itse rakastuin tuohon lakkaan heti ensimmäiset kuvat pullosta nähdessäni. Kävin jo toissapäivänä sitä katsomassakin, mutten vielä raaskinut sitä omakseni ostaa.

 10. 17

  Agatha sanoo

  Samaa mieltä tuon toisen anonyymin kanssa, en tykkää ollenkaan 🙂 Jossain toisessa sävyssä vois olla kiva, mutta jotenkin tollanen vihree..ei. Mutta kommenteista päätellen kauppa käy ilman muakin 🙂

 11. 23

  sanoo

  Olihan tätä pakko mennä katsomaan, mutta kun testasin lakkaa kynteen niin täytyypi myöntää, että sävy oli herkullisempi pullossa katseltuna 🙁 MUTTA onneksi kuitenkin syksyn uusista sävyistä löytyi itseäni miellyttävä, 525 Quartz! Ihanasti valoa taittaa myös tämä sävy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *