Suihkugeelin valinnan (tärkeää) ylianalysointia

Postaus sisältää mainoslinkin

Koska olen kauneusbloggaaja ja työskennellyt koko kymmenvuotisen työhistoriani  kosmetiikka-alalla ei lienee yllätys, ettei minulla useinkaan ole kosmetiikasta puutetta.

Ostan mielelläni myös itse tuotteita, jos törmään kiinnostaviin tapauksiin tai minulla tulee tarpeita, mutta arvaatte varmaan, että kun periaatteenani on koko 7,5 vuotisen Ostolakossa-blogitaipaleeni ajan ollut, ettei uusia tuotteita osteta ennen vastaavien vanhojen loppumista (mistä toki on välillä hieman lipsuttu…), ei ostotarpeita tule kovin usein.

Bliss Vanilla + Bergamot Soapy Suds

Nyt sellainen kuitenkin vihdoin olisi ja voi että, kuinka innolla ja jopa suorastaan ehkä epätavallisen suurella antaumuksella siihen suhtaudunkaan!

Minulla on nimittäin ihan kohta tarve uudelle suihkugeelille!

Marie Serneholt Signature II Shower Gel

Minun ei ole kymmeneen vuoteen oikeastaan koskaan tarvinnut ostaa suihkugeeliä. Niitä on aina päätynyt minulle joko töiden ja blogin kautta tai sitten tuliaisena/lahjana joltakin. Olen ostanut sellaisia joskus itsekin, kun kohdalle on sattunut jotain suuresti himoitsemaani, mutta tämä on ensimmäisiä kertoja (lukuunottamatta Lontooseen muuttoa) kun minun ihan oikeasti tarvitsee ostaa uusi suihkugeeli.

Ja voi jestas, kuinka ison numeron siitä teenkään – minä nimittäin todellakin otan sen hankinnasta kaiken ilon irti!

Olen jo useamman viikon ajan miettinyt, mihin suuntaan tässä elämääkin suuremmassa hankinnassa lähtisin.

Nivea Lemon Oil

Menisinkö supermarketin hyllylle tutkimaan läpi kaikki halpistuotteet ja hankkisin jotain superyleistä ja uutta?

Rituals The Ritual of Sakura Shower Oil

Laittaisinko suihkugeeliin pari euroa enemmän ja hankkisin arkeen hemmottelua Ritualsin ihanan tuoksuisista ja näköisistä suihkutuotteista? Valkovaaleanpunaiset The Ritual of Sakura -tuotteet näyttäisivät niin kauniilta kylpyhuoneessamme!

I love Tangerine Dream Suihkugeeli

Ostaisinko jotain erityistä elevenin valikoimasta ihan vaan siksi, että tunnen jopa pientä velvollisuudentuntoa tuntea tuotevalikoimamme aina vaan paremmin?

Peter Thomas Roth Mega Body Cleanser SUihkugeeli

Sachajuanin suihkugeelit ovat niin minimalistisen kauniita, että näen ne jo sieluni silmin suihkussamme. Mutta kun I love… -merkin suihkugeelit puolestaan kuulostavat niin herkullisilta! Bliss ja Peter Thomas Roth kiinnostaisivat myös.

VS Sheer Love Shower Gel

Mitäs jos menisin käymään Victoria’s Secretillä ja ostaisin jonkun herkullisen tuoksuisen suihkugeelin?
Chanel Coco Made SG

Tai jos ampuisin ihan yli ja ostaisin jonkun hajuveden oman suihkugeelin?

Mies on kiltisti käyttänyt suihkugeelejämme kanssani, jotta saisimme niitä kulumaan loppuun. Hänelle ei ole väliä, tuoksuuko suihkugeeli kukille ja perhosille tai puuterille ja karkille. Olen tietysti ottanut ilon irti tästä ja hän on käyttänyt erityisesti niitä tuotteita, joita en ole itse halunnut käyttää.

Lacoste L.12.12 Elle Sparkling Shower Gel

Nyt tietysti sitten mietin, että ostaisinko itselleni jonkun erityisen ja ehkä vähän arvokkaammankin suihkugeelin ja hänelle oman, vai hankkisinko jonkun halvemman molempien käyttöön tietäen, että kahden ihmisen käyttäessä sitä saan puolet nopeammin taas olla kokeilemassa jotain uutta tuotetta.

Uuden suihkugeelin ostamisesta voi siis tosiaankin tehdä ison jutun ja se on ihanaa!

SACHAJUAN Body Wash Ginger Flower

Kuinka te valitsette suihkugeelinne? Missä hintaluokassa liikutaan? Käyttääkö sitä joku muukin?

PS. Kaupallisen yhteistyön mainoksenomainen muistutus: Jos joltakin muulta syntyy ostopäätös helpommin ja jollekin kosmetiikkatuotteelle olisi tarvetta, niin elevenin lukijoilleni antamalla alennuskoodilla OSTOLAKOSSA saa vielä huomiseen asti 15% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista!


Joko luit nämä aiemmat postaukseni?

Louis Vuitton perfume ja laukkuni Ostolakossa Tämän kevään tuoksusuosikkini Ostolakossa Vartalovoide vartalovoiteita inhoavalle Ostolakossa

Kommentit
  • 1.1

   Virve sanoo

   En ole vielä päättänyt! Suihkugeeliä on vielä jäljellä noin reiluksi viikoksi. 🙂

 1. 2

  Anna Banana sanoo

  Tärkeimmät kriteerit ovat tuoksu, hinta ja plussaa luonnonmukaisuudesta. Pidän miedoista, saippuaisista ja raikkaista tuoksuista, ei mitään ällömakeita hedelmäisiä tai kukkaisia tuoksuja. Minulle kelpaavat halvemmat suihkugeelit, hiustuotteisiin ja naamaputsariin voin panostaa enemmän. Nyt on käytössä Saksasta ostettu n. 1 euron maksanut tuote, ihan hyvää sekin on. Tykkään vaihdella ja etsiä uusia tuotteita, kaunis pakkauskin vetoaa.

 2. 3

  Jenna sanoo

  😀 vielä yhtenä vaihtoehtona olis testata jotain luonnonmukaista suihkugeeliä, jos löydät jonkin hyväntuoksuisen, sillä sellanen kiinnostais 🙂

 3. 4

  Mia sanoo

  Mä olen siirtymässä yhä enenevässä määrin luonnonkosmetiikkaan. Eli luonnollisuus ja tuoksu on ekat kriteerit. Lisäksi ei saa olla kuivattava. Nyt on käytössä Korresin bergamot pear suihkusaippua.

 4. 5

  AJ sanoo

  Suihkugeelin hankin lähes aina lähimarketista, eli tärkein kriteeri lienee hinta. Toki tuoksun pitää myös olla kiva. Olen jo yli vuoden suosinut jutun kuvituksessa näkyvää Nivean Lemon&oil suihkugeeliä, koska siinä on ihanan raikas tuoksu & vihreä väri 🙂 ne kuulat siitä voisi poistaa, koska niistä en välitä. Aiemmin suosin Rexonan Shower Fresh suihkugeeliä, mutta sitä ei enää saa… Joskus sitten ostan jonkun vähän kalliimman (tyyliin Body Shop tai Lush), ja silloinkin tuoksu on se, mikä ostopäätöksen ratkaisee.

 5. 6

  sanoo

  Mä käytän varmaan eniten tai pääsääntöisesti philosophyn suihkugeelejä ne on vaan niin super riittoisia ja koostumukseltaan ja tuoksultaan ihania. Puolen litran tönikkä maksaa piirun alta 20€, mutta se kestää miehellä ja mulla yhteiskäytössä reilut kaksi kuukautta, joten en pidä sitä pahana. 🙂

  Mihin päädyit? 😀

  • 6.1

   Virve sanoo

   Olin juuri päätymässä siihen, että laitan vähän enemmän rahaa likoon ja ostan Chanelin suihkugeelin, kunnes sitten tänään aamulla löysin yhden ACOn suihkugeelin kotoa…Mikä pettymys! Ei nämä lopu koskaan! 😀

 6. 7

  Mia sanoo

  Pyrin itse pitämään mun kosmetiikkavarastot niin minimaalisen pieninä (omaisuutta on yhteensä vain kahden matkalaukullisen verran, arvaa mistä moinen inspiraatio on vuosien saatossa tullut ;)), että käytän shampoota myös suihkugeelinä ja käsienpesuaineena. Koen että suihkugeeli ja shampoo ovat loppupeleissä niin samanlaisia tuotteita ettei lopputulos eroa millään lailla ja voin huoletta pestä myös ihoni shampoolla.

  Monesti on ollut myös toisinpäin, ostan suihkugeelin ja käytän sitä myös shampoona (jotkut on kauhistelleet tätä – eikö hiukset kuivu suihkugeelistä? itse asiassa kosteuttavimmat suihkugeelit olivat hiuksilleni jopa miellyttävämpiä ja hoitavamman tuntuisia kuin kosteuttavat shampoot!). Tällä hetkellä suosikkini on kuitenkin lushin shampoopalat niiden hoitavuuden (ja vegaaniuden, mikä on välillä hankaluus kosmetiikkaostoksilla) ansiosta, joten viimeisin suihkugeeli jonka omistin oli muistaakseni helmikuussa.

 7. 8

  Tiia sanoo

  Muuten mua ei kiristä maksaa kosmetiikasta, muttaa suihkugeeli tuntuu välittömästi viemäriin huuhdottavana tuotteena jotenkin niin vähäpätöiseltä, ettei siihen viitsi kovasti sijoittaa. Itse käytän kyllä myös palasaippuoita ja luonnonkosmetiikkaa ja lisään melkein kaikkiin suihkugeeleihin vähän öljyä mukaan. Mutta varmaa on, että mitä pinkimpi, kimaltavampi ja överi makean tuoksuinen hattarahöttö-kermakakku-mansikka suihkugeeli on kyseessä, sitä todennäköisemmin sen innokkaampi käyttäjä on miehenixD

 8. 9

  panda sanoo

  Itse tykkään kokeilla erilaisia. Olen hurahtanut The Body shopin tuotteisiin ja kokeillut jo ainakin kuutta eri ainesosilla olevaa suihkugeeliä. Ja minulla on tapana hamstrata suihkugeelejä ehkä liikaakin, yleensä kun näen jonkun kiinnostavan niin se sitten lähtee mukaan 😀 kaapissa on odottamassa tällä hetkellä 5 erilaista 😀 Nyt käytössä kokeilussa Biothermin Eau de oceane shower gel josta täytyy tosin sanoa että aivan liian voimakkaasti hajustettu vaikka muuten onkin hyvä.

 9. 10

  kynsieläin sanoo

  Mulla on toistakymmentä suihkugeeliä ja -jellyä, joista fiiliksen mukaan valitsen sopivan. Enemmistö on Lushin ja loput sekaisin sitä mikä on sattunut ostohetkellä miellyttämään: I Love -sarjan lopetettu Lemons and Limes, jota hamstrasin kun huomasin sen alkuperäisen olevan loppumassa (nyt tilalla on joku uusi, ei niin raikas) ja saman valmistajan Tangerine Dream, Korresin Mango, useita YR:iä, Love and Toastia, Sephoraa, Fenjalia, TBS:ää ym. Suihkutuotefriikki, minäkö? 😀

 10. 11

  Lellu sanoo

  Olen yleensä suihkugeelin kanssa tosi pihi ja ostan ns. säästäpakkauksen suihkugeeliä arkikäyttöön esim. Dovea 500ml pullossa 😀 Mulla on viime vuosina kuitenki ollu myös ns. parempia suihkugeelejä joita käytän lomalla ollessani niin kotona kuin matkoilla. Tällä hetkellä parempia suihkugeelejä on Tommy Hilfigerin Peach Blossom ja juurikin tuo yhdessä kuvassa ollut Lacosteen vaal.pun Sparkling 🙂 Molemmissa on niin ihanat tuoksut!! Onnea sulle tähän elämän tärkeään päätökseen, eli uuden suihkarin etsintään! 😀

 11. 12

  NGal sanoo

  Tuoksu ratkaisee, ja toki hinta. Pidän kohtuuhintaisista, hyväntuoksuisista suihkugeeeleistä, ja niitä saa esim. Palmoliven ja Yves Rocherin valikoimista .. usein parin euron hintaan.
  Hiukan kalliimmat, kuten Korres, käyvät myös satunnaisina ostoina, mutta montaa kymppiä en ole valmis maksamaan..
  Saippuapalat ovat käteviä ja niillä pesen kropan yleensä illalla, kun iholta on saatava pois deodorantit ja muut mönjät.

 12. 13

  Tintti sanoo

  Käytän mieluiten palasaippuaa. Niiden vaahto on ihanan runsasta, ne huuhtoutuvat hyvin iholta ja öljyä sisältävät saippuat eivät kuivata ihoa. Lisäksi ne ovat riittoisaa ja ekologisia kun ei tarvita nin paljon pakkausmateriaaleja. Kun ostaa hyvän tuoksuisen saippua, koko kylppäri tuoksuu aina sille, eikä erillisiä tuoksuja tarvita.

 13. 14

  Oona sanoo

  Tälläiset postaukset saavat hymyn huulille, koska sinä olit yksi suurimmista syistä, miksi itse innostuin aikanaan kosmetiikasta ja päädyinkin hetkeksi sille alalle! Kuinka tarttuvaa tämä kosmetiikkahypetys onkaan ja aivan innostuu itsekin miettimään suihkugeelin valintaa, mikä on niin monelle yhdentekevä asia. Kiitos ihanasta blogista! 🙂

 14. 15

  Mari sanoo

  Atoopikkona tykkään erityisesti luonnonkosmetiikan hellistä suihkugeeleistä. Eniten rakastan weledan tyrnisuihkugeeliä. Nyt suihkukaapissa löytyy 4 erilaista tylsää suihkaria…ei ala päivä hyvin;)
  Jatkossa ostan vaan hyviä…

 15. 16

  Mari sanoo

  Tuoksun perusteella yleensä valikoin ja pitää vaahdota hyvin 🙂 Plussana voi olla myös kosteuttavat sekä kuorivuus (joita tulee sitten joskus ostettua) Tosin useammin sekoitan itse kuorivan aineen mihin tahansa suihkugeeliin mistä pidän.
  Missään nimessä ei saa olla vesimäistä lirua joka katoaa pesusienestä tai valuu sormien väleistä lattialle, ehdoton ei 😀 Näissä usein mukana se etteivät myös vaahtoa milliäkään.

  Koko/hinta -ajatus tulee sitten siinä vaiheessa kun ei raaski kuluttaa mihinkään hintavampiin, joka voisi kuitenkin vaikuttaa ihan hyvältä ja tekisi mieli testailla. Yks lemppareista vaan on se perus markettihyllyn halppis dove (i love…:lla on myös kivoja tuoksuja) ja sitä tulee ostettua eniten. Monet kalliimmat mitä olen kokeillu on sitäpaitsi ollu melkosia pettymyksiä hintaansa nähden, ei mitään niin erikoista että maksaisin moninkertaisen hinnan kun mieluisan saa parilla eurolla. 😀

  ”Tuoksuharakkahaisunäätänä” tykkään bongata kaikkea mieluisia kaikissa tuotteissa mitä käytän. Olipa se sitten käsienpesuun saippuaa, suihkugeeli tai hiusten muotovaahto. Monena päivänä tuoksuja voi olla melkoisen paljon kerralla eri tuotteista (osa tietysti mietoja, vain iholta nuuskuttamalla havaittavia) alkaen shampoosta jos siitä jotain jää (hurjan pettymys, koska kovin moni ei tuoksu miltään pesun jälkeen), muotovaahdosta ja hoitosuihkeesta, päätyen suihkugeeliin (jonka tuoksua en itse havaitse enää pesun jälkeen lähes koskaan), kosteusvoiteeseen ja mietoon arkihajuveteen ja vklp hiukan tujumpaan (joka sekin pitäisi olla varsin mieto, koska minähän en 95% hajuvesistä voi käyttää liian tymäkkyyden takia) Huh. Ainoa mistä yleensä kuulen, on että hiukset tuoksuu hyvälle ja jos joku lähempää nuuskuttaa niin hajuvesikin voi olla hyvä. 😀

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *