Söpö pikku muusilaatikkoni

Sain keväällä ulkomaantuliaisena lentokentältä/-koneesta ostetun Smashboxin minihuulikiiltoja sisältäneen pakkauksen (keneltäpä muultakaan kuin siltä rakkaalta äidiltäni):

Pakkauksen huulikiillot ovat varsinaisia söpöläisiä, sillä kussakin niistä on vain 2 ml tavaraa. Minun mielestäni kaksi milliä tosin on oikein mainio koko huulikiillolle, sillä silloinhan ne kuluvat tavallistakin nopeammin loppuun ja pääsen kokeilemaan uusia tuotteita sitäkin nopeammin…

Kiiltovalikoima näyttää varsin monipuoliselta, mutta itseasiassa kaikki pakkauksen sävyt ovat todella läpikuultavia ja loppujen lopuksi huulilla hyvin toistensa kaltaisia.


Pronto


Rush


Glide


Snappy


Zip


Zoom

Go


Swift

Swift, Go, Zoom, Zip, Rush, Pronto, Glide ja Snappy.

Lisäksi omistan sarjan Reign Collectionin huulikiillon sävyssä Crowded.

Myös tämä kiilto on laadultaan hyvin läpikuultava nude.

Nämä Smashboxin ”peruskiillot” ovat laadultaan ohuen tuntuisia ja huulilla tahmaamattomia. Pysyvyys on melko keskimääräistä huulikiiltojen pysyvyysluokkaa.

Smashboxin meikkejä ei myydä Suomessa, mutta jo Ruotsissa kylläkin, minkä lisäksi Viking Line ja Silja Line ovat ottaneet ne valikoimiinsa.

Oletteko te tehneet tuttavuutta Smashboxin meikkien kanssa?

PS. Pahoittelen, jos vastauksia ei oikein kuulu tai kommenttien julkaisu kestää. Olen ehkä unohtanut mainita, että olen nauttimassa Kreikan auringosta juuri…

Ei kuitenkaan huolta, postauksia on kyllä ajoitettuna koko loman ajaksi!

Kommentit
 1. 1

  Ppppp sanoo

  Breezer? 😉 Itsekin tulin juuri maanantaina Kreikasta, ahh!

  Ompas muuten vähäiset erot noissa huulikiilloissa!

 2. 2

  sanoo

  Samainen suloinen minihuulikiiltokokoelma löytyy minultakin, tykkään valtavasti 🙂 Vaikkakin todella ovatkin hyvin samankaltaisia huulilla, mutta hyviä työhuulikiiltoja.

  Smashbox saa minulta muutenkin pelkkiä kehuja, Photo Finish Foundation Primer on mieletön.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Mikä tää roaccutan on? 😀 ja sitten vielä shampoista olen monesta paikasta lukenut, että olisi hyvä käyttää 2 eri shampoota joten kysyisinkin oisko Twigin Brunette Godness tarpeeksi puhdistava ja taas XZ suklaa&vanilja "rauhoittava" se hellävaraisempi? Kun en viitsisi opiskelijabudjetin takia ostella montaa shampoota… Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

 4. 4

  sanoo

  Oi, ihanaa lomaa!!! 🙂 Mullakin on toi minisetti ja vähäisestä sävystä huolimatta ovat kerrassaan hyviä kiiltoja ja näppärää, kun on useampi, niin aina on joku sävy messissä vaikka kassia vaihtaiskin.

 5. 6

  sanoo

  Mulla nää käyttäytyy hyvinkin eri lailla, ja esimerkiksi vaalein sävy on hyvinkin peittävä, tummin taas on selkeästi tumma. Jännä juttu! Omissa huulissa on kuitenkin väriä ihan kiitettävästi, että ei johtune siitäkään.

  Myös mamilta saatu lahja, muuten…

 6. 10

  Anonyymi sanoo

  voi virve oot niin ihana! haluaisin kauheasti tutustua suhun kun vaikutat niin mun tyyliseltä ihmiseltä tän blogin perusteella. ja olet vielä vietävän söpökin (ja ei, tuo ei ole mikään iskurepliikki, vaan yleistä kehumista!) 🙂 täältä saa aina niin hyvät vinkit mitä kannattaa kokeilla ja mitä ei!

 7. 11

  sanoo

  Itse olin myös tulossa kertomaan että omilla huulillani huomaan kyllä paljon enemmän eroja! Esim. vaaleat ihan oikeasti vaalentaa ja tummain on todella tumma ja punaiset selvästi punaisia jne.. jännää! 😀
  Itselläni on kyllä melko vaaleat huulet luonnostaa, luultavasti johtuu siitä 🙂

 8. 12

  Anonyymi sanoo

  Ostin laivalta nuo smashboxin minihuulikiillot väriensä ja kätevyytensä takia. Sävyt erottuvat huulilla ihan ok (muutamat niistä ovat todella samankaltaisia), mutta muuten en oikein pidä. Kimalleversiot ovat mielestäni ällön töhnäisiä ja hippuset tuntuvat inhasti huulilla. Lisäksi kaikkien kiiltojen haju on mielestäni aivan karsea, ei todellakaan mikään hedelmäinen tai makea. Harmi sinällään, toivoisin kovasti voivani pitää niistä :/

 9. 14

  Helinä sanoo

  No eipä ainakaan sinun huulillasi tosiaan huomaa kuin tuossa tummimmassa jotain varsinaista eroa. Aika jännää, kun valikoima näyttää puteleissa aika kattavalta. Minulle ei ole Smashbox tuotemerkkinä tuttu (paitsi nimen olen toki kuullut).

  Tuonkokoisia huulikiiltoja ja -punia pitäisi muuten olla enemmän tarjolla, sillä itselläni huulimeikit kestävät vuosikausia ja olisi kiva, että joskus voisi ostaa uuden ilman, että kokoelma kasvaa vain joka kerta…

  Hauskaa lomaa!

 10. 15

  sanoo

  Miekin oon huomannu ihan selkeet erot noiden välillä! 😮 Aika jännä. Muuten kyllä en tykkää noista yhtään, koska tuntu et käytin sitä pari kertaa ja alko olla jo vaikeeta saada sitä mömmöä sieltä putelistä. Ärsyttäviä.

 11. 16

  malla sanoo

  aikä jännä kyl, mullakin on noi huulikiillot ja mul niis näkyy paljon selkeemmin ne sävyerot.
  On meinaan ihan mun lempi huulikiiltoja, se on ihanaa ku ne on niin pieniä et mahtuu vaikka kaikkein pienimpäänki party laukkuun mukaan <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *