Sopivan kuiva hiuspuuteri

Minusta on tullut aikamoinen hiuspuutereiden suurkuluttaja viimeaikoina minkä vuoksi ei olekaan yllätys, että yksi sellainen kului jälleen loppuun.
Tällä kertaa kokeiluvuorossa oli Klippoteketin Styling Dust, jonka suhteen minulla oli suuret odotukset tykästyttyäni jo valmiiksi kovasti saman merkin kuivashampooseen, joka on hieman hiuspuuterin ja kuivashampoon sekoitus sen antaman ryhdin ansiosta. 
Ja eipä ollut Styling Dustikaan minun tukassani pettymys!
Haen nimenomaan tuotetta, joka tekee hiuksien tyveen tuotteen siroittelemisen ja päänahan hieromisen jälkeen sellaisen tunteen, kuin olisin tupeerannut ja heittänyt perään hieman lakkaa. Tukka voi siis olla tyvestä hieman ”takussa” ja sopivan karhea, jolloin hiukset jaksavat nousta ja pysyä kohollaan.
Tämä on kuitenkin monista kokeilemistani hiuspuutereista erottuva siinä mielessä, ettei puuteirn jättämä tuntu ole yhtään vahamaisen tahmainen tai klähmäinen, vaan enemmänkin sellainen kuivan puuterinen. Eli aivan loistava!
Käytän tätä tummassa tukassani ongelmitta, mutta siroittelenkin tätä hiusten alakerroksiin ja hieron tyveä hyvin, jolloin tyvi kyllä mattaantuu hieman, mutta en koe sen jäävän häiritsevästi vaaleaksi yms.
Tykkään ja paljon ja tämä nousikin yhdeksi hiuspuuterisuosikikseni!
Ainoa miinus tuotteesta on minusta metallinen pakkaus, joka on kyllä kevyt, mutta inhoan sitä metalli-vasten-metallia -ääntä, joka välillä syntyy korkkia kiinni kiertäessä. Korkki ei myöskään ainakaan minun kappaleessani aina mene ihan täysin jengoilleen, vaan meinaa välillä sen vuoksi jopa hieman jumittuakin.
 
Oletteko te kokeilleet tätä? Mitä olette tykänneet?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  En ole kokeillut juuri tuota, mutta purkin matsku ja muoto ovat samat kuin Four Reasonsin (n. 10 €) ja Dermosilin (5 €) vastaavissa. Ne on myöskin tuollaisia kuivia, hiekkamaisia ja aivan loistavia, suosittelen. Kuulostavat hyvin samankaltaisilta tuon Klippoteketin kanssa.

  • 1.1

   sanoo

   Muistaakseni joskus luin jostakin, että Klippoteketin ja Four Reasonsin kuivashampoissa olisi prikulleen sama inci..

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Into blogisi lukemiseen on hieman mennyt, kun postaukset useimmiten noudattavat samanlaista kaavaa: useita kuvia tuotteen pakkauksesta, ehkä myös incistä, mahdollisesta siveltimestä (tai mitä tuotteeseen sitten kuuluukaan), ja pari hassua riviä kuvien välillä. Kuitenkaan ei kuvia tuotteesta käytössä, esim. ennen ja jälkeen -kuvia ei ole. Meikki- ja hiustuotepostauksessa tuollaiset kuvat olisivat hyvin havainnollistavia. Taannoin esimerkiksi kirjoitit silmämeikinpohjustusvoiteesta, mutta ei ollut yhtään kuvaa siitä, minkälainen ero on käytännössä, kun luomiväriä levittää iholle ilman pohjustusvoidetta ja sen kanssa. Sen sijaan olities kuinka monta kuvaa vain tuotteen pakkauksesta eri kulmista otettuna.

  • 2.2

   sanoo

   Yritän laittaa näitä omien kykyjeni mukaan, mutta vaikka kuinka yritin ottaa tästä fiksua kuvaa, niin en vaan saanut. Kiitos kuitenkin kommenteista, pidän ne mielessä. 🙂

 3. 3

  sanoo

  Hmm, tämä herätti kiinnostukseni. Oletko käyttänyt joskus got2be:n hiuspuuteria? Kuinka vertaisit sitä ja tätä tuotetta? Kiitos jos jaksat vastata 🙂

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Kirjoitin jo yhden kommentin sinulle tästä samasta aiheesta, mutten ole varma tuliko se perille. Oletko kokeillut Joik-merkin tuotteita? Vaikuttaa niin loistavilta tuotteilta, että olisi tosi mahtavaa lukea mielipiteesi niistä, koska en löydä niistä mistään paljoakaan tietoa.

  • 4.1

   sanoo

   Joik-merkki onkin minulle kokonaan uusi tuttavuus, täytyykin tutustua siihen enemmän joskus! 🙂

 5. 5

  Kirsi sanoo

  Samaa mieltä.

  Olet aitiopaikalla kosmetiikkamaailmassa ja sinulla on kiinnostusta ja tuoteosaamista. Miksi postausten sisältö siis jää niin usein onnettoman laihaksi? Mitä hyötyä arvelet itse lukijoille olevan esim. viimeisimmästä postauksestasi? Lyhyestä tuotekatsauksesta, jonka perusteella hiuspuuteri on hyvä, mutta korkki huono. Jos postauksessa on neljä kuvaa, voisi kuvitella, että edes yksi niistä olisi tuotteesta – ehkä jopa käytössä – ei ainoastaan pakkauksesta.

  Ymmärrän, että itsenäisellä bloggaajalla fokus saattaa joskus kadota, kun ei ole ketään ulkopuolista tuottajaa/toimituspäällikköä tms. arvioimassa sisältöä tai antamassa kehitysehdotuksia. Lukijoiden näkemykset on niin helppo huitaista mielestään milloin miksikin tarpeettomaksi kritiikiksi ja kateellisten panetteluksi leimaten.

  Toivoisin, että ensinnäkin lopettaisit tarpeettoman kuvien suoltamisen ja opettelisit valitsemaan niiden joukosta parhaat. Yksi kuva yhdestä asiasta riittää. Piste. Maaniset kuvaoksennukset saavat vain skrollaamaan postauksen loppuun ja katsomaan, olisiko siellä pari sanaakin tarjolla.

  Demonstraatiot ja ennen-jälkeen-kuvakollaasit (tai ripsimissikisat!) olisivat paaaljon mielenkiintoisempia, kuin esimerkiksi tietää, mikä suihkusaippua sinulta on loppunut viime viikolla. Ja siitä arvio tyyliin "ihan kiva, mutta ei kuitenkaan parempi kuin x, silti kuitenkin ostaisin, tai sitten en". Sori, mutta miten tämä mahdollisesti voisi kiinnostaa ketään?

  Luen blogiasi ihan varmasti myös jatkossa satunnaisten erinomaisten tuotearviointien ja analyysien vuoksi. Yhä useammin käyn kuitenkin vain toteamassa saman kuin ylempänä.

  Toivottavasti jaksat lukea tämän rakentavana kritiikkinä – se oli vilpitön tarkoitukseni. Kaunista kesää!

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos kommenteistasi!

   Kirjoittaisin niiiiin mielelläni paljon enemmän ja syvällisiemmin, jos minulla vaan ikinä olisi aikaa niin tehdä. Tällä hetkellä elämäntilanteeni on sellainen, ettei aikaan vaan löydy. Yritän myös samalla pysyä blogini alkuperäisessä ideassa, eli kosmetiikan vähennysprojektissa, mistä johtuen ideana on myös listata loppuneet tuottteet.

   Blogistani varmasti huomaa kausia, joina aikaa on ollut enemmän ja postaukset ovat laajempia ja sitten on näitä kausia, kun minulla on viikko aikaa kirjoittaa viiden viikon postaukset etukäteen (töissä ollessa kun on mahdoton kirjoittaa ja nyt esimerkiksi lähden työpassien välillä viikoksi lomalle, jolloin en voi päivitellä). Toivottavasti ymmärrät, ihmisiä kun tässä kuitenkin vaan ollaan… 🙂

  • 5.2

   Anonyymi sanoo

   Minulle tästä ainakin oli hyötyä. Ei minua välttämättä kiinnosta, miltä tuote näyttää jonkun toisen hiuksissa, koska tässä ei ole kyse mistään värikosmetiikasta. Kuvailu tuotteen toimivuudesta riittää aivan hyvin. Makunsa kullakin.

  • 5.3

   Anonyymi sanoo

   Samaa mieltä edellisen anonyymin kanssa 🙂 Itsekään en koe tarpeelliseksi nähdä tuotetta käytössä. Virve tässä kuitenkin kertoo omasta mielestäni tarpeellisen tuntumasta ja tehosta. Jokaiselle jotakin 🙂

   Mukavaa kesänjatkoa!

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Pidän siitä, kun uusi juttu tulee päivittäin.

  Koen tarpeettomiksi maininnat, tästä on juttu tulossa (hosulina ihmisenä en jaksaisi odottaa ja ärtyilen taas monta juttua tulossa ja petyn, kun juttu koskikin jotain ihan muuta).

  Kaipaan myös juttua/mainintaa tuotteista jotka lähetvät sinulta (lähes käyttämättöminä) eteenpäin, sinulle sopimattomina.
  Itse olen rasvanahka (sulla on kuivaiho), joten niistä luettelo ja lyhyt syy miksi e jäänyt käyttöön kiinnostaisi henkilökohtaisesti.

  Mä tykkään kuvista, ehkä kymmenen kaunista Virve naamaa per postaus on liikaa (toivoisin ennen ja jälkeen meikkivoidepostauskuvat vierekkäin). Mutta juu pystyn elämään nykyisenkin kaltaisten postausten kanssa (tämä vain rakentavana kritikkinä).

  Terkuin
  maarit
  (en osaa laittaa kuin nimetön profiilin)

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Swiss-o-parin Frottee- siroteltava kuivashampoo on tosi kuivaa, mutta mun kuivan tukan tekee sähköiseksi.

  Ja noihin palautteisiin:
  Ootko miettinyt postaustahdin harvennusta? Toki on kivaa saada päivittäin uusi postaus, mutta kyllä lukijat varmasti jaksavat odottaa, jos postauksia tulisikin vaikka joka toinen päivä. Näin voisit käyttää enemmän aikaa yhteen postaukseen.

  Tiltu Kultu

 8. 9

  sanoo

  Millainen sirotin tässä on? Onko koko pinta-ala täynnä reikiä vai onko niitä vain muutama? 🙂 Tykkään Osiksen versiosta, mutta siinä on makuuni liikaa reikiä (tiedän kyllä, että niistä voisi teipata osan kiinni muttakun en haluaisi). Redkenin versiossa on koostumuksen lisäksi loistava sirotin.

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Heip! Nyt kyllä täytyy vähän avata sanaista arkkua, kun kommenttia postaussisällöistä on tullut noinkin paljon…

  Mielestäni havainnollistavat kuvat ovat kyllä erittäin mukavia tuotepostauksien yhteydessä, mutta vain silloin kun ne todella havainnollistavat.
  Esimerkiksi tähän postaukseen en todellakaan kaivannut havaintokuvaa, sellaisen saaminenkin kun olisi lähes mahdotonta.. Sinäkin todella olet vain ihminen, joten ainakaan minä en todellakaan oleta että aikasi ja vaivannäkösi yltävät kaikkien pienten yksityiskohtien, havaintokuvien, syvällisten analyysien, tai minkään muunkaan hiomiseen täydellisiksi ja tuote-esittelyiksi, joka kattaa kaikki kysymykset, toiveet, tarpeet ja mielenkiinnon. Sinulla on, ja kuuluukin olla muuta elämää.

  Tuotepostauksesi ovat asiantuntevia ja luotettavia, eivätkä suuret kuvamäärät ole koskaan häirinneet. Pikemminkin päin vastoin! Mitä enemmän kuvia, sitä enemmän näkökulmia katsella. Jos meikkipohjasta olisi vain yksi kuva, yhdestä kulmasta, ei mitenkään pystyisi sanomaan miltä se sitten loppujen lopuksi voisi näyttää. Mitä useammasta kulmasta meikkipohjaa on kuvattu, sitä paremman/tarkemman mielikuvan siitä saa muodostettua.

  Kokoavasti voisin siis todeta että kaikkia ei voi miellyttää -se on selvä, mutta kyllä täällä on meitäkin jotka ovat hyvin tyytyväisiä postauksiisi edelleen!

  Mainittakoon vielä, että ihanaa että kasvokuvia on nykyisin paljon enemmän kuin jonkin aikaa sitten! Sitä aikanaan toivottiin, ja on ollut ihana huomata että olet lukijoiden toivomusta kuunnellut!
  Niin, ja huumorisi on ihana! Osaat todella käyttää sitä teksteissäsi eduksesi!

  TK

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *