So Sleek?

Tänään vuorossa pieni huulipunapostaus.
Joulukuun Glossybox toi minulle nimittäin tuomisinaan Sleek MakeUp -merkin huulipunan ja ajattelin kommentoida sitä hieman.
Sleek MakeUp ei ole ollut minulle merkkinä tuttu aiemmin muuten kuin Englannissa Superdrug-ketjun hyllyillä ohimennen vilkaistuna. Merkki myy edullista kosmetiikkaa eikä tämäkään puna maksa kuin alle viisi puntaa. 
Saamani True Colour -huulipuna oli matte-laatua ja sävyltään Stiletto, eli syvä puhtaanpunainen.
Pidän punaisista huulipunista ja käytänkin niitä mielelläni. Niiden kanssa erityisen tärkeää onkin hyvä pysyvyys, sillä kukapa arvostaisi kirkkaan punaista huulipunaa muualla kuin huulilla.

 Stiletto tuntui todella ohuelta huulille levittäessä, vaikkei liukunutkaan niille rasvamaisen täydellisesti. Kun punan kuitenkin sai levitettyä, näytti se upealta ja pysyi huulilla hyvin.
Huulipuna tuntui kuitenkin melko tavalliselta halpispunalta sillä erotuksella, ettei se näyttänyt paksun raskaalta tai kuivalta huulilla. Mitään suurta tai mullistavaa laatua puna ei kuitenkaan ollut ja jatkuvassa käytössä puna olisi varmasti liian kuiva näin talvella.
Koska puna ei kuitenkaan ollut laadultaan susi, sai se minut kiinnostumaan Sleek-merkistä enemmän. Halpapunaksi tyylikkääseen hylsyyn pakatussa punassa on olemassa myös kiiltävämpi sheen-laatu, jota kokeilisinkin mielelläni. Myös merkin muut tuotteet ovat vaikuttaneet kiinnostavilta.

Oletteko te tutustuneet Sleek MakeUp -merkkiin? Ja miten on, näkyykö teidän huulillani punaisia punia?
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Sleekin luomiväripaletit ovat loistavia! Hintaan nähden ja kalliimpiinkin verrattuna todella hyvä laatu ja ihana värivalikoima. Itselläni Sleekin Storm-paletti on lähes jokapäiväisessä käytössä, suosittelen lämpimästi!

 2. 3

  sanoo

  Oon kuullut paljon hyvää Sleekin laadukkuudesta, varsinkin merkin poskipunat ja luomiväripaletit kiinnostaa. Oh so natural vaikuttaa ihan täydelliseltä arkipaletilta 🙂 ehkä jos sitä joskus mahdollisimman lähitulevaisuudessa pääsisi sinne brittien drugstoreihin shoppailemaan….

 3. 4

  sanoo

  Sleekin luomiväripaletit sekä poskipunat on youtuben kauneusgurujen keskuudessa ainakin hehkutettuja tuotteita. Poskipunat on menossa itselläni tilaukseen jossain vaiheessa.

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Sleekin tuotteet ovat kyllä hintaansa nähden loistavia. Luomiväreissä on tymäkät pigmentit (jos ehkä hitusen varisevaisia ovatkin) ja poskipunat ovat ihanan värisiä ja kauniisti levittyviä.

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Kotiutin Englannin reissultani joulukuussa sleekin poskipunan joka on osoittautunut tosi hyväksi ja pigmenttiseksi. Jos noita saisi suomesta, olisin varmasti hamstrannut useassa sävyssä noita. Eivät ole todella hinnalla pilattuja.

 6. 7

  Nymphicus sanoo

  Tilasin itselleni joululahjaksi kasan Sleekin tuotteita, ja olen kyllä tykännyt!
  Tykkään erityisesti i-Divine Ultra Mattes v2 -luomiväripaletista, täysin mattapintaisia luomivärejä kun on välillä niin vaikea löytää edullisilta merkeiltä.
  Myös Original-paletti on kiva, molemmat paletit on mahtavan pigmenttipitoisia.

  Tilasin myös kolme Pout Paint -lipstainia, ihastuin suunnattomasti tummanpinkkiin Port-sävyyn (se sai minut innostumaan käyttämään tummia huulia!). Ja se kyllä pysyy huulilla tosi hyvin (kestää hyvin kohtuullista syömistäkin) mutta kuivilla huulilla tuntuu vähän epämiellyttävältä.
  Mutta aivan loistavia tuotteita hintalaatusuhteeltaan, suosittelen!

 7. 8

  sanoo

  Sarjan jauhemaiset luomivärit (kuten paletitkin) ovat ainakin olleet mieleeni. Dusteissa varsinkin pigmenttiä löytyy. ^^ Plussaa halvoista hinnoista.

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  Sleekin Eu La La Linerit, i Divine luomiväripaletit (suuri rakkaus on Ultra Matte V2) ja poskipunat ovat todella hyviä. Meikkivoiteetkaan eivät ole puoliksaan pahoja, tosin kuivattivat minun ihoani (jälki oli kylläkin hyvää) mutta niistähän voi ostaa vaikka kokeilu pakkaukset. Ei huono merkki ollenkaan hintaansa nähden 🙂

  -nina-

 9. 12

  sanoo

  Tutustuin Sleekkiin reilu vuosi sitten eräänyoutube kanavan kautta ja sainkin tilattua tuossa pari kuukautta sitten kokeiluun muutaman tuotteen. Kokeilin niin poskipunaa, luomivärejä kuin huulipuniakin. Punat ovat ihan ok mielestäni, tilasin aika tumman värin juhlapäiviin, en arkeen. Poskipuna on suosikkini, mielettömän kiva, riittävä määrä pigmenttiä minulle ainakin ja pakkauksestakin pidän (peili ei minusta ole koskaan huono asia!). Ne luomivärit taas, taidan olla tottunut parempipigmenttisiin luomiväreihin, paletti nudena sopisi arkimeikkiin hyvin, mutta ei minulla ole aikaa niin kauaa sitä väriä luomille sutia. Pakkauksen peli on siinäkin kohdassa vallan ihastuttavan iso, siinä mielessä tykkään siitäkin.

  Hinnoillahan nuo eivät ole pilattuja, joten sinällään ei mikään kallis kokeilu. Postikulutkin Suomeen olivat varsin kohtalaiset.

 10. 13

  Anonyymi sanoo

  minulla on muutama luomiväri paletti sleekiltä ja olen tykännyt todella paljon. harmi ettei niitä täältä suomesta saa, olisi kiva tutustua vähän laajemmin merkin muihinkin tuotteisiin.

 11. 14

  Anonyymi sanoo

  Oon tilaillut pretty.fi sivustolta noita luomiväripaletteja, ja tykkään superisti ! Kivasti pigmenttiä, pysyvyys hyvä, ja väreissä löytyy !

 12. 17

  sanoo

  Sarjan rajauskynä "la la la " tms on tuttu. Mielestäni todella hyvä, pysyy työpäivän ajan. Kätevä myös smokey meikin tekoon. 🙂

 13. 18

  M.M sanoo

  Minulla on useampi Sleekin luomiväripaletti. Pigmenttiä löytyy mutta ovat varsin varisevaisia. Useissa tummissa shimmer-sävyissä (Bad Girl ja Storm paleteissa esim) puskee jotenkin se musta pohja läpi ja helposti tulee jotenkin suttaista jälkeä, värit eivät toistu aina kauniisti. Plussana tosi hyvät ja laadukkaat mattasävyt, niitä ei halpamerkeillä usein ole. Lisäksi omistan yhden Pout Paintin, joka siis on sävyjä myöten kopio OCC liptar-tuotteista. Ihan kiva sekin on, mutten oikein välitä nestemäisistä huulipunista käytännön syistä (värin lisääminen liikkeellä ollessa hankalaa). Mutta kokeilemisen arvoinen merkki kyllä!

 14. 19

  sanoo

  Mulla ei oo mitään kokemusta Sleekin meikeistä, vaikka kiinnostaakin… Sleekiä saa näin suomesta ainakin pretty.fi:stä , joten ulkomaille ei tarvii välttämättä lähtee =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *