Sleek Sale

Sleek on kosmetiikkamerkki, josta itselläni on varsin vähän kokemusta, mutta jonka perään tiedän monien kuolaavan ja jonka tuotteiden ympärillä on melkoinen hypetys. 
 Tämän vuoksi halusin jakaa kiinnostuneille tiedon, että merkin verkkokaupassa on ensi perjantaihin (22.8.) asti voimassa tarjous, jossa koodilla sleek342 saa kolme tuotetta ostaessaan tuotteista edullisimman kaupan päälle!
Käykäähän siis merkistä kiinnostuneet shoppailemassa, jos jollekin tuotteelle on tarvetta. Tai himoa. Tai ihan vaan koette puhdasta pakkomiellettä ja ostamisen iloa.
  Tähän perään olisi nyt hyvä tilaisuus heitellä meille merkkiin vielä vähän vähemmän tutustuneille vinkkeinä ne merkin parhaimmat ja kiinnostavimmat tuotteet. Mihin Sleekin tuotteisiin te olette ihastuneet?
Itse olen aiemmin kokeillut vain Glossyboxin minulle tuomaa Sleekin huulipunaa, josta tehdyn postauksen voitte lukea täältä.
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Luomiväripaletit. Ne kaikki. Aah.♡. Laatu on varsin bueno ja hinta vielä sitäkin parempi!

 2. 3

  sanoo

  Suosittelen I-Divine luomiväripaletteja, itselläni on vasta yksi (Au naturel) ja olen todella tyytyväinen sen laatuun.
  Tämän postauksen innoittamana piti mennä "vain vilkaisemaan" että mitä muuta Sleekiltä löytyy. Nyt sitten odotellaan tekemääni tilausta saapuvaksi…
  Tilasin poskipunan (Rose gold), joka swatchien perusteella on köyhän naisen Nars Orgasm dupe.

 3. 4

  sanoo

  Ahhh super! Heti menin sivuille ja löysin vaikka mitä ihanaa. Olisin todennäköisesti ostanut ilman tota koodiakin, mutta nythän se on ihan pakko! :DD

 4. 5

  sanoo

  Mua harmittaa, ostin Lontoosta yhden kyseisen merkin luomiväripaletin, varmaan just sen I-Divine -sarjan. Siinä on musta, joka on mustempi kuin yksikään ikinä ennen kokemani luomiväri, mutta sen laatu on niin paska että puolet varisee poskille vaikka mitä yrittäis. Loput väreistä on vähän mitäänsanomattomia ja vähäpigmenttisiä, en tiiä oonko saanu jonku maanantaikappaleen käsiini 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *