Sky High Plumping Powder

Olen viimeisen puolen vuoden aikana siirtynyt lähes huomaamattani kuivashampoista hiuspuutereihin.

Niiden pariin minut sai houkuteltua alunperin Osiksen hiuspuuteri, joka olikin laadultaan aivan loistava. Kaikki hiuspuuterit eivät kuitenkaan todellakaan ole samaa tavaraa ja esimerkiksi Tigin hiuspuuteri oli minun hiuksissani täysi pettymys.
Toinen puolipettymys on ollut TRESemmen hiuspuuteri.
Englannista aikoinaan ostamani hiuspuuteri lupaa tukalle pöyheyttä ja ryhdikkyyttä vähällä vaivalla, minkä täydellinen hiuspuuteri helposti tekeekin.

Levittäessä Sky High Plumping Powder tuntuu aluksi hyvältä, mutta paksussa ja pidemmäksi jo venähtäneessä tukassani sen antama pito on aivan liian kevyt.
Hiuspuuteri jättää tukkaani ja hiusteni tyveen liian vahamaisen pehmeän tunnun, eli se antaa rakennetta, mutta ei jaksa pitää tukkaani tarpeeksi kohollaan.
Tukka on kyllä uudellenpöyhittävissä, mutta lopputulos ei vaan pysy kerralla pitkään, vaikka tyvessä rakennetta tuntuukin olevan.
Sanoisinkin tämän hiuspuuterin soveltuvan paremmin juurikin lyhyelle ja ehkä hennommallekin tukalle, joka kaipaa enemmän vahamaista lopputulosta.
 Siitä huolimatta ettei tämä ollut paras hiuspuuterikokemukseni aion silti sinnitellä purkin kanssa loppuun saakka ja korvata sen sitten jollakin toimivammalla tuotteella. Ehkä nuo tuotteen silikonisekoitteiset aineosat tekevät tähän sen ikävän rasvaisemman tunnun?
Tiedättekö, kuinka suuri himo minulla toisaalta olisi vain heittää tämä parin punnan ihme pois ja korvata se välittömästi toimivammalla tuotteella? Arvatkaa vaan!
Mitä suosittelemisen arvoisia hiuspuutereita te olette kokeilleet?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hiuspuuterit ovat varmasti ponnekaasuun ja metallipulloon pakattua kuivashampoota parempi vaihtoehto luonnolle. Minun tekisi mieli kokeilla Lushin hiuspuuteri/kuivashampoota nykyisen loputtua.

  Tällä hetkellä on Lánzas Healing style käytössä. Purkki on pieni, 15g, ja mahtuu käsimatkatavaroihin. Tuote oli muistaakseni kallis kampaajalla, vaikka oli tarjouksessa. Toisaalta on ollut riittoisa, ostin omani yli vuosi sitten. Plussaa tuotteessa on mieto tuoksu, hyvä noste ja hoitaa hommansa eli ihan hyvin pelastaa pesujen välissä.

 2. 2

  sanoo

  Four Reasonsin suihkutettava hiuspuuteri on ehdottomasti paras, etenkin pitkään tukkaan (kätevämpi kuin kömpelöt sirottimet, laitetaan kuten kuivashampoo.)Mulla toi TRESemmekin on toiminut ihan OK, vaikka en varmaan uudestaan osta.

 3. 3

  sanoo

  Four reasons on hyvä, kuiva laatu ja hinnaltaan jotain kympin luokkaa. Dermosil on hyvin sen kaltainen ja maksaa puolet siitä eli n. 5 €. (Tosin mulla on paksu, lyhyehkö tukka.)

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Mulla pitkässä ja paksussa tukassa Four reasonsin purkkiversio on hyvää, sekä purkki tosi söpö, sprayversio on enemmän kuivashampootyyppistä. Dermosilin hiuspuuteri on täysin kelpo myös. Got2be:n violettipurkkinen kuuluu lemppareihin, on ilmeisesti aikalailla samaa tavaraa tuon osiksen kanssa (joka myös kuuluu lemppareihin, mutta ostan mielummin got2be:ta tuntuvasti huokeamman hinnan takia – kulutan näitä aika hyvää tahtia).

  Huonoimmat kokeilemani ovat tuo Tigi, sekä osiksen harmaapurkkinen kiiltopuuteri, joka ei sen kummemmin puuteroi kuin kiillotakaan.

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  got2be:n hiuspuuteri on mielestäni parasta. se on samalta valmistajalta, kuin tuo osiksenkin ja mielestäni näissä ei huomaa juuri mitään eroa. Erona on vain hinta, joka osiksella on paljon korkeampi.

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Lorealilta on tullut kuulemma hyvä hiuspuuteri (kampaamosta)En ole vielä kokeillut

 7. 8

  sanoo

  Minäkin annan äänen Got2beelle,hinta-laatu kohdallaan. Vielä parempi mutta huomattavasti kalliimpi on Redkenin powder grip 03.

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  Olen jo parin vuoden ajan seuraillut aktiivisesti blogiasi, mutta enpä ole oikein koskaan sinulle mitään kommentoinut. Mutta nytpä minun täytyykin kiittää sinua aivan mahtavasta blogista! Juuri selasin kaikki vanhat postauksesi mielenkiinnolla läpi taas uudelleen, ja kosmetiikkaostoslistani saikin hieman (okei, _paljon_) täydennystä blogisi ansiosta. Aikaisemminkin olen sinun vinkkiesi ja suosituksiesi avulla joitakin tuotteita kokeillut, eikä ole tarvinnut pettyä! Yleensä tulen muutenkin aina tänne blogiisi katsomaan, että jospa olisit arvostellut jonkin tuotteen jonka olen aikomassa ostaa. Erittäin hyödyllinen ja mielenkiintoinen blogi tämä kyllä on, kiitos siitä että tällaista blogia kirjoitat! 🙂

  -Sara

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  ^ L'Orealin Super Dust on kyllä hyvää, ja pakkaus on tosi kiva. On vaan aika hintava, eikä mitenkään tuntuvasti parempi kuin esim. huokea got2be.

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  Moi! 🙂 Löysin tuolta jostain aiempaa jonkin finninhoitopostauksen. Kaverini linkkasi minulle pari viikkoa sitten tämän sivun:
  http://www.yrttitarha.fi/tietopankki/rohdot/index.html
  ->Kasvot
  ->Naamiot
  ->Pellavansiemenhaude

  Tuo oikeasti tehoaa, on taatusti halvempaa kuin yksikään kaupan aine ja iho on tosi pehmeä tuon jälkeen! Suosittelen kokeilemaan vaihteeksi tällaista ihonhoitoa. Tuolla on myös paljon muitakin ohjeita.. Ihokin todennäköisesti tykkää enemmän tästä kuin kaupan mömmöistä..:)

 11. 12

  sanoo

  björn axén hiuspuuteri on ihan lemppari! käy tummillekin hiuksille ja tuoksuu ihanalle. myös four reasonia olen käyttänyt ja sekin toimii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *