Sitruunakiisselillä voitelua

Yksi ihanista The Body Shopin body buttereistani kului loppuun.

Tällä kertaa kyseessä oli Sweet Lemon Body Butter, jonka ihanainen sitruunainen tuoksu on minusta todella herkullinen. Tämä muistuttaa minua aivan äitini tekemästä ihanan kuohkeasta sitruunakiisselistä, nam!

Sweet Lemon body butter on normaalista kuivalle iholle tarkoitettu hyvin kosteuttava ja koostumukseltaan melko täyteläinenkin vartalovoi, kuten body butterit yleensäkin ovat.

Tykkäsin tämän freesistä tuoksusta sekä tämän koostumuksesta. Ihoni on enemmän kuiva kuin normaali, mutta tämän kosteutustehot riittivät sille erittäin hyvin tehden sen pehmeäksi ja sileäksi.

Tämä body butter on parhaimmillaan niille, jotka tykkäävät täyteläisistä, iholle täysin imeytymättömistä koostumuksista. Täysin tämä ei nimittäin rasvojensa vuoksi iholle imeydy, mutta omaan makuuni se on vain plussaa.

Tykkäsin ja tätä voisin käyttää vaikka lisääkin!

Muita The Body Shopin Sweet Lemon Body Butterista tykänneitä?

PS. Ostolakkokirppikselle (eli oikeasti huutokauppaan) on taas lisätty tuotteita, tälläkertaa lähinnä rannekoruja.

Kommentit
 1. 1

  kikka l. sanoo

  Minä tykkään, juuri tuo sitruuna on ihana, samoin monet muut miedohkot, kovin voimakkaan tuoksuisista tai makeista en pidä . Kun saunassa on pessyt nahkansa kunnolla tai kuorinut ja tuntuu mukavan "puhtaalta ja puunatulta", on ilo levittää butteria koko kropalle ja naamio kasvoille ja siitäpä tulee niin hyvä olo!

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Miten sä sitten toimit kun se ei kokonaan imeydy? voiko sitten rasvaisena pukeutua tai mennä lakanat tuhrimaan?

 3. 4

  sanoo

  Minulla samainen purkki odottelee vielä korkkaamistaan, laivalta sen kesällä nappasin mukaani ihanan tuoksun vuoksi 🙂

 4. 5

  sanoo

  Anonyymi: Vaikka Body Shopin voiteet eivät ihan kokonaan imeydy, ei iho kuitenkaan jää mitenkään tahmeaksi tai tahraavaksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *