Sileää

Olen ollut vannoutunut epilaattorin käyttäjä noin 13 vuoden ajan. Kun teini-iässä tajusin säärikarvojeni kasvavan ikävästi, lykkäsi äitini minulle kokeiluun epilaattorinsa. En tiedä, haettiinko tällä sitä, että epilaattoria kerran kokeiltuani hylkäisin tarpeen karvojen poistoon ja palaisin takaisin äidin pieneksi lapseksi vai mistä oli kyse, mutta epilaattoriin tutustuttuani en enää ole osannut elää ilman sitä.
Vuosien varrella käyttämäni epilaattorit ovat jokainen olleet aina hieman toistaan parempia ja kivikautisen, 80-luvulla ostetun epilaattorin kokeilun jälkeen minulla on ollut kaksi epilaattoria. Edellisen Remingtonin epilaattorini ostin kaksi vuotta sitten ja se on palvelut minua hyvin. Epilaattori on ajanut sileiksi niin sääreni kuin kainalonikin ja välillä jopa muitakin alueita. Lopputulos on ollut hyvä, muttei täydellinen enkä ole osannut kuvitella edes, että epilaattorilla voisi loppujen lopuksi saadakaan ihan täysin sileää jälkeä tai edes paljoa Remingtoniani sileämpää.
Kun minulle vähän aikaa sitten kuitenkin tarjottiin tilaisuutta kokeilla Braunin uudehkoa Silk Epil 5 -epilaattoria en voinut vastustaa kiusausta. Voisiko epilaattorilla muka saada vielä parempaa jälkeä?

Silk Epil 5 -epilaattorissa on 40 pinsettiä, jotka lupaavat nyppiä karvoja iholta tehokkaasti -ja sen ne tosiaankin tekevät! Epilaattori nyppi hennotkin karvat iholta huomattavasti paremmin kuin mikään aiemmin kokeilemani vempain eivätkä sääreni ole koskaan olleet yhtä sileät epiloinnin jälkeen kuin mitä ne nyt olivat! Laite lupaa nyppiä jopa puolen millin pituiset karvat minkä se tosiaan vaikutti tekevänkin.
Omat säärikasvani ovat pääsääntöisesti ohuita, hentoja ja vaaleita ja vaikka ne eivät näykään kovin helposti, ovat ne hentoudensa vuoksi todella hankalia poistaa epilaattorilla. Moni vempain kun ei vaan tunnu saavan niitä pinsettiensä väliin ja vaikkei säärissä epiloinnin jälkeen näkyisikään karvoja tuntuu niitä silti selkeästi kädellä kokeillessa ja sääret on pakko vielä höylätä lopuksi todella sileää jälkeä havitellessaan. Kuten tosiaan kuitenkin jo totesin, teki tämä laite jo itsessään ihan poikkeuksellisen sileää jälkeä enkä kaivannut höylällä viimeistelyä.
Kokeilin epilaattoria myös paksumpaan karvalaatuun, eli poistin sillä kainalokarvani. Olen tehnyt tätä jo kymmenen vuotta, joten homma sujuu tottumuksella ja helposti eikä poistettavaakaan ole kovin suurta määrää. Myös kainaloissa tämä teki todella sileää jälkeä.
Tuotteen mukana tuli paitsi epilaattoripää myös karvat vain katkaiseva ladyshave-pää, jolla voi siistiä paikkoja, joilta ei viitsi epiloida. Ladyshave-päällä voi myös viimeisellä lopputuloksen, mikäli mielessä siintävät oikein siloiset sääret.
Yksi erityisen mukava lisäpiirre epilaattorissa oli siinä oleva valo. Kyllä, valo! Pieni lamppu valaisi  ihoa ajoalueen vierestä paljastaen ohuetkin haituvat helposti, joten sääristä sai helposti entistäkin sileämmät. Aivan mahtava lisä!
 Laitteessa on myös SoftLift Tips -teknologia, jonka avulla se nostaa littanana makaavia karvoja pystyyn, jolloin pinsetit saavat niistä otteen.
Mallissa on on kätevää myös se, että sen kuori on vettä hylkivä, joten karvoilla kyllästetyn pään voi kuulemma huuhdella jopa ihan vedellä. Oho! (Mukana tulee myös pieni harjaspää, jolla terät voi pyyhkiä puhtaiksi.)
Epilaattoria voi käyttää kahdella eri nopeudella, joista hitaampi on usein mukavampi herkemmillä ihoalueilla tai herkemmällä käyttäjällä. Mikäli käyttäjä on kuitenkin erityisen herkkä kivun suhteen, tulee epilaattorin mukana kylmässä viilennettävä nestepussi sekä hansikas, jonka sisään pussi laitetaan ja joiden avulla käsiteltävän ihoalueen tuntoaisteja voi hieman häivytellä hetkeksi. Myös epilaattorin päässä on ihoa hierovia nystyröitä, joiden olisi tarkoitus vähentää kipua. 
Itse löysin laitteesta vain kaksi miinusta. Epilaattorin nopeutta (ja samalla virran tuloa) säädetään pyörivästä säätimestä (keskellä epilaattoria) eikä se vaan tuntunut kovin kätevältä. Toisaalta nyt epilaattoria ei naksauta vahingossa kovemmalle teholle tai pois päältä. Kaksipiippuinen juttu, siis.
En myöskään itse innostunus siitä, että ajopää oli tehty hieman liikkuvaksi ja taittuvaksi, jolloin sen olisi ideana mukailla vartalon muotoja. Alueilla, joilla iho on löysemmin (esim. kainalot) kääntyilvevä pää saattoi välillä jopa hieman hankaloittaa laitteen käyttöä ja sainkin jonkun kerran sen nappaamaan ihostani kiinni -onneksi kuitenkin kivuttomasti ja tuhoja tekemättä.
Minulta kysytään usein, että sattuuko epilointi. Itse en tunne suurempaa kipua enää näin monen vuoden epiloinnin jälkeen, sillä karvat irtoavat epiloinnin myötä pikkuhiljaa helpommin, mutta rehellisyyden nimissä minun on lienee sanottava, että sattuuhan se varmasti ensin. 
Epilointi on kuitenkin palkitsevaa, sillä karvat kasvavat takaisin hitaasti ja itse olen ainakin huomannut esimerkiksi kainalokarvojeni kohdalla kasvun vähentyneen vuosien mittaa. 
Epiloin sääreni kerran kuukaudessa tai jopa kahdessa ja kainaloni kolmen tai neljän viikon välein. Epilaattori on ehdottomasti pelastajani ja paras ystäväni!
Kaiken kaikkiaan voin kuitenkin todeta tämän olleen paras kokeilemani epilaattori juurikin siksi, että se tosiaankin teki tarkkaa jälkeä nyppimällä pois lyhyimmät ja hennoimmatkin karvat. ”Ajovalo” auttoi hommassa myös suunnattomasti! 
Tämä jää minulla vakkarikäyttöön ja jäänkin odottamaan jänityksellä sitä päivää, kun kuulen vieläkin sileämpää jälkeä tekevästä epilaattorista!
Braunin Silk Epil 5 -epilaattorin voi hankkia omakseen esimerkiksi Gigantista, jossa hintaa näyttäisi verkkokaupan mukaan olevan 99 euroa.
Löytyykö teiltä tätä epilaattoria tai kenties joku vieläkin parempi (mikäli löytyy, kertokaa heti mikä!)? Käytättekö ylipäätänsä epilaattoria?


Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mä käytän aina höylää, muutaman kerran oon vain kokeillut epilaattoria pienelle auleelle säärissä. Tulos on aina ollut melkein viikon kestävät punaiset näpyt ja kauhea kipu. Mulla karvat on niin paksuja, että kipu on aina niin kauhea että silmät kostuu 😀 Oon ehkä kipuherkkä… Mutta joka tapauksessa siistimmän tuloksen saan höylällä, koska jalat näyttäisi epilloinnin jälkeen ihan kauheilta 😀

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Mulla on epilaattori, mutta käyttö on jäänyt ihan muutamaan kertaan. Mulla on paksut, tummat säärikarvat ja niiden poistaminen SATTUU!! Vertakin on tullut epiloinnin yhteydessä. Jos keksittäis kivuton epilaattori, niin sitten voisin antaa vielä tilaisuuden tuolle kidutusvälineelle 😀

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Poistan karvoja epilaattorilla, ja ne lähtevätkin tuppeineen irti, mutta silti jo päivässä kasvaa sänki. Missä vika? 🙁

 4. 4

  sanoo

  mulla on ollut joku philipsin halpis epilaattori, mutta se piti ihan järkyttävän kovaa ääntä! Jouduin siirtyä takaisin vahaamiseen, koska epiloinnista ei tullut ikinä mitään kun koneen ääni alkoi jo soida korvissa! Oliko tuo sun kokeilema epilaattori kuinka äänekäs? Tai onko epilaattoreista edes olemassa hiljaisempia malleja??

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Tämä oli kohtaloa tai jotain olen vähän aikaa miettinyt epilaattorin ostoa ja käyttöä ja SATTUMALTA pitkästä aikaa ajauduin lukemaan blogiasi ja SATTUMALTA olit juuri tehtnyt postauksen aiheeseen liittyen ja voi että nyt musta tuntuu että olen varma että haluan sen ja nyt myös minkä merkkisen ! 😀 Kiitos paljon sulle 😛

 6. 6

  sanoo

  Epilaattoria käytän. Mulla on kans Braunin epilaattori, ollut ehkä reilun vuoden. Siinä tuli kaikkia erilaisia juttuja mukana, mm. kapea ajopää kainaloille. (En ole kyllä uskaltanut kokeilla..) Ja sitten ostin epilointipään, jossa on lisäksi terä. Helppo viimeistellä epilointi, jos tulos ei miellytä. Pelkästään tuota päätä käyttämällä epilointi saattaa kyl mennä helposti sheivaamiseksi. 😀

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Käyttäisin mielelläni epilaattoria, mutta aina epiloinnin jälkeen, kasvavat seuraavat karvat "ihon alle". Sama homma käy vahatessa. Olisiko sulla tietämystä tästä – voisiko sisäänkasvaneita karvoja ehkäistä esim. kuorimalla ihoa? Oma ihotyyppini on kovin kuiva.

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Aloitin epilaattori-urani viime kesänä ja se kipu mitä ensimmäisellä (ja toisellakin) kerralla koin oli jotain aivan sanoinkuvailematonta. En myöskään pystynyt kivun takia epiloimaan kovin nopeasti joten ekat sessiot kestivät liioittelematta toista tuntia. Sen jälkeen joko totuin kipuun tai/ja kipu väheni oikeastikin, sillä epilointi alkoi mennä aika rutiinilla. Viimeksi epilaattoria käyttäessäni tosin huomasin että koska edellisestä kerrasta oli kulunut tavallista kauemmin aikaa (ehkä 6 viikkoa) niin se sattui taas aikaisempaa enemmän. Mulla onkin ollut vaikeuksia löytää sopivan epilointivälin löytämistä. Aikaisemmin höylää käyttäneenä huomaan epiloinnissa toki hyvät puolet mutta myös haitat, koska en saa epilaattorilla oikeastaan koskaan sileitä sääriä (paitsi ekalla ajokerralla sain) ja jos saankin, niin ei se iho pysy täysin sileänä viikkoa kauempaa. Haluaisinkin siis kysyä muilta että kuinka pitkä on teidän epilointivälinne? Ainiin ja oma epilaattorini on Braunin Silk-epil 7 joka muistuttanee aika paljon tässä postauksessa kuvailtua.

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  Ostin 17-vuotiaana jonkun muutaman kympin epilaattorin. Ja ei hel*etti se sattui! Se sattui silloisen poikaystävänikin mielestä. Käyttämättä on jäänyt, koska sen käyttö tuntuu yksinkertaisesti siltä että tekis hidasta itsemurhaa. Jos siis löytyis epilaattori, joka ei satu niin _hirveästi_, ottaisin kyllä mielellään.

 10. 10

  Anonyymi sanoo

  Mulla on Braunin Silk Epil (joku muu versio), siinäkin on valo ja kaksi nopeutta. En silti ymmärrä MITEN kykenet ajamaan sillä kainalot tai mitä tahansa muita alueita paitsi jalkoja. Sattuu jo pelkkä ajatuskin 😀

 11. 11

  Jej sanoo

  Mä ihan varmasti käyttäisin epilaattoria jos sen käytön jälkeen ei aina, ihan sama mitä tekee, ne uudet karvat kasvais sisään. Tosi kiva alkaa nyppiä niitä sit sen parin viikon ihanan sileyden jälkeen 🙁

 12. 12

  Anonyymi sanoo

  Äääh oikeesti!:D Oon miettiny ihan sikanaa epilaattorin ostoo koska oon niin kyllästyny ton höylänkanssa temppuiluun! En vaa tiiä kehtaanko ostaa sellasta vai pitäiskö mun pyytää mun äidiltä vai miten mä voisin sellasen hommata:D Onks noita muuten yhtään halvempia versoita ku toi mikä maksaa satasen?:S Toi on muuten ihanan värinen!:)

 13. 13

  sanoo

  Mulla on vuosia vanha halpis-epilaattori, jota ei tuu käytettyä, kun sillä saa vaikka monta tuntia hinkuttaa ja silti karvoja jää vaikka kuinka paljon 🙁
  Tuo yksilö kyllä kuulostaa tosi hyvältä ja jos oisin vähän varakkaampi niin pistäisin kyllä ostoslistalle!

 14. 14

  Anonyymi sanoo

  Tämä ei liity mitenkään aiheeseen, mutta mulla on kysyttävää. Oon 14-vuotias ja ostin tänään Pirkan silmänympärysvoiteen. Mun äiti vastustaa sy -voiteita sanoen, että iholle on turhaa vielä noin nuorena laittaa yhtään ylimääräistä kosmetiikkaa. Ja kuulemma iho tottuu voiteeseen ja säännöllisen käytön jälkeen ei enää pärjää ilman. Kysymys siis on, että onko asia näin? Onko voiteen käytöstä haittaa näin nuorena, kun monet vasta 20+ vuotiaina alkavat käyttää? Itse käytän meikkiä kuitenkin aika lailla joka päivä. Silmänympärysiho ei ole kuiva, mutta tummat silmänaluset on. Kiitos jos vastaat 🙂

  • 14.1

   Anonyymi sanoo

   En ole Virve, mutta minun mielestäni voit aivan hyvin käyttää silmänympärysvoidetta, ja kannattaakin! Ihon huolellinen kosteuttaminen nuoresta pitäen auttaa käsittääkseni ennaltaehkäisemään kuivuudesta johtuvia ryppyjä sitten vanhemmalla iällä. 🙂

  • 14.2

   Anonyymi sanoo

   En minäkään ole Virve, mutta vastaan silti.. 😛

   Silmänympärysvoiteen käyttäminen kannattaa mielestäni aloittaa silloin kun meikkaa (tällöin joutuu pesemään naamaa useammin kuin jos ei meikkaisi ja siten saattaa kuivattaa ihoa, joten siksi kannattaa laittaa se kosteusvoide + silmänympäryksille omansa), koska kuiva iho vahingoittuu herkemmin.

   Muutoin olen kyllä samaa mieltä äitisi kanssa siitä, että ihan turhaa käyttää mitään ylimääräistä kosmetiikkaa nuorena. Sekin on totta, että iho tottuu kosteuttamiseen ja alkaa myös vaatia sitä muuttumalla kuivemmaksi. Samanlaisen efektin huomaa helposti myös hiuksista: mitä useammin niitä pesee sitä nopeammin ne muuttumat likaisiksi. Myös huulirasvasta voi helposti tulla riippuvaiseksi sekä vartalovoiteista.

   En kuitenkaan suosittelisi, että meikkaa noin nuorena.. äh tyhmää ja varmaan aika turhaakin saarnata näistä kun meikkaatte silti, mutta katsokaa stockan/sokoksen/minkä tahansa tavaratalon kauneus-osaston myyjiä, aikuisia meikattuja naisia, yleensä aika ryppysiä (varsinkin silmät!) kyllä meikkaaminen vanhentaa ihoa, koska väkisin tulee jossain vaiheessa venytettyä ja hangattua ihoa kun lika eli meikki pyörii herkällä silmänympärysiholla..

   Tiedän monta kaunista ikäisekseen nuoren näköistä naista, jotka ovat aloittaneet meikkaamisen vasta parikymppisenä ja meikkaavat muutenkin aina kohtuudella eli ihoa säästäen. Olen havainnut että ryppyisimmät silmät on naisilla, jotka päivittäin käyttävät vahvaa silmämeikkiä. Toki silmänymnpärykset kuten muukin iho on perintötekijöistä kiinni, mutta silti näihin pystyy osaltaan myös itse vaikuttamaan valinnoillaan ja elämän tavoillaan.

   Kuuluu ne rypyt silti elämään ja olisihan se tylsää jos ei vanhana olisi rypyn ryppyä ja kukaan ei uskoisi, että on koskaan elänytkään 😀

   satu

 15. 15

  sanoo

  Olen käyttänyt jo useamman vuoden, enkä luovu! Sääriäni en epiloi, koska karva niissä on niin hentoa, että kokeillessani huomasin sen vain aiheuttavan punaisia paiseita ja paljon sisäänkasvaneita karvoja. Bikinirajat sen sijaan kidutan lähes joka viikko. 😉 Uskalsin vasta hetki sitten kokeilla sitä pelottavalta kuulostavaa kovinta astetta laitteessa ja harmittaa, että en uskaltanut aiemmin, sillä karvojen nyppääntyminen ei sattunut puoliksikaan yhtä paljon, kuin hiljaisemmalla teholla ja kyse on nyt aika herkästä alueesta. =D

 16. 16

  Anna sanoo

  Sitä kääntyvää ajopäätä ei oo tarkoitus käyttää kainaloissa, ainoastaan säärille. Kainalo- ja bikinipää on erikseen. Braunin epilaattori on ollut käytössä jo pitkälle yli 10 vuotta ja se on aina ollut hyvä vaikka toki uudempi malli on vanhaa parempi. Vanhallakin lähti ohuetkin karvat ja sääret sekä kainalot ovat silkinpehmeät eikä höylää tarvita. Mä tosin usein höylään epilointien välissä jos oon ollut vähän huolimaton ja on jäänyt yksinäisiä karvoja jonnekin.

  Ihon alle kasvaviin karvoihin auttaa kuorinta ja kosteutus. Epilointikipuun ja ihon rikkoutumiseen auttaa jos sääret on kuorittu ja pehmitetty lämpimässä suihkussa vähän ennen epilointia. Kostean ihon epilointi on tosin mielestäni vähän hankalaa, mutta karvat irtoaa helpommin joten ei satu niin pahasti eikä iho mene niin herkästi rikki.

 17. 18

  Anonyymi sanoo

  Aah, itselläni on noin viisi vuotta vanha ihan vain "karvalakki"malli, niin koukuttaisi kyllä tällainen parempikin laite! En malttanut ostaa silloin mitään parempaa kalliimpaa, kun pelkäsin että kivun takia en uskaltaisi sitä käyttää yhtä kertaa enempää :D.

  Ensimmäisellä kerralla sattui kyllä todella paljon, ja nykyäänkin huomaan eron, jos pidän normaalia pidemmän tauon, niin sen jälkeeen sattuu taas enemmän. Ja aivan noin harvaan ajo väliin en ole päässyt, vaan kainalot otan suunnilleen kerran viikossa, ja sääristä en muista kesäaikaa, ehkäpä noin kolmen 2-3 viikon välein. Nyt talvella menee hävettävän kauan :D. Mutta on tuokin sata kertaa parempi kuin se, että joutuisi joka päivä sheivaamaan!

 18. 19

  Anonyymi sanoo

  Itse käytän juuri tuota samaa minkä esittelit, hyvin on toiminut! Ja käytän tosiaan itsekin kainaloihin, tosin se menee aina hammasta purren, kun tekee kipeää, mutta pois ne karvat on kuitenkin saatava 🙂
  Ja tosiaan, ilmeisesti epilaattoreissa hinnalla on paljonkin vaikutusta toimivuuteen. Halpismalleissa on usein huomattavasti vähemmän näitä karvoja nyppiviä pinsettiosia, mikä näkyy sitten tuloksessakin. Tässä Braunin omassahan niitä on 40, mutta joissain halpiksissa niitä saattaa olla vain about 10. Eli suosittelen ostamaan suosiolla vähän kalliimpaa, niin saatte kerralla parempaa jälkeä 🙂

 19. 20

  sanoo

  Alkoi tämä vempain kyllä kiinnostamaan välittömästi! =) Itselläni on ollut epilaattorina joku Braunin malli useamman vuoden ja hyvinhän se on hommansa hoitanut, mutta toivoisin silti siistimpää lopputulosta. Itse kuulun siihen kategoriaan, että olen karvainen kuin apina 😀 No ei nyt ihan, mutta aika lähellä! Koska karvani ovat tummia ja paksuja sekä kasvavat hirveää vauhtia (onneksi pätee myös hiuksiin!), epilointi on ainoa vaihtoehto. Epiloin siis kerran viikossa tai kahdessa, riippuen vähän tilanteessa. Joudun käymään lävitse sääret, reidet, bikinirajat sekä pakarat! Ja tosiaan, jos väliä on se lähemmäs kolme viikkoa tai yli, niin johan tuntuu! Sen takia onkin parempi epiloida vähän useammin, niin toimenpide ei ole niin kivulias, kun kaikki karvat eivät ole päässeet vielä kasvamaan. Taitaa tämä tuote lähteä ostoskoriin heti vuodenvaihteen jälkeen, onhan tuo edellinen jo ihan hyvän tovin palvellut! =)

 20. 21

  Anonyymi sanoo

  Siis miten joku voi epiloida kainaloita tai bikinirajaa?!! Noh, olen itse käynyt sokeroinnissa, joka ei niin rasita ihoa. On vaan aika kallista ja kyllähän niiden herkimpien alueiden käsittely vie melkein pyörtymisen rajoille… Olisinpa vaikka kissa: sais vaan nukkua, syödä ja säärikarvoistakin olis vaan hyötyä! -Pilvi

 21. 22

  sanoo

  Mä käytän jalkoihin ja kesällä käsiin (mulla on vaaleat hennot karvat ja jos vähänkin saan väriä käsiin niin ne näyttävät oudoilta). Mun äidillä oli sellainen hirveä epilaattori 90-luvulla, jossa oli pyörivä kumi ja se vasta sattui. En edes kyllä muista mikä epilaattori mulla on, kertoo siis kuinka paljon sitä käytän.

 22. 23

  Sofia sanoo

  Olen jo useamman vuoden harkinnut epilaattoria. En vain ole vielä uskaltanut siihen sijoittaa, koska haluaisin uuden mallin (eli hintavan) mutta sitten mietityttää että jos en olekkaan tyytyväinen epilaattoriin ja olen pistänyt rahani ihan hukkaan 😀
  Tuleeko epiloinnin jälkeen herkästi punaisia näppyjä? Kainaloitani en pysty sheivaamaan, sillä ne ärsyyntyvät niin helposti, vaan vahaan ne. Sääriä en voi vahata, sillä karvani ovat aika hennot mutta sheivaamalla saan aina punaisia kutisevia näppyjä. Ja näpyt pysytvät jaloissa, sillä sheivata saisi lähes joka päivä :S En ole löytänyt säärille sitä oikeaa tapaa, joten toimisiko epilointi?

 23. 24

  sanoo

  Mulla on ollut melkein vuoden käytössä joku Braunin edullisempi ja varmaan jo vähän vanhahko malli. Oon kuitenki hylänny sen käytön lähes kokonaan (kainaloita lukuunottamatta, halleluuja ei enää kainaloiden sheivaamista ja kainaloiden häpeilyä) koska en vaan saa mun valkosia ja ohuita karvoja sääristä/jaloista pois! Niin ärsyttävää, koska oon kuitenki melkonen karva-apina ja sileet sääret nyt vaan olis aika kiva omistaa naisena (tytön tyllerönä) 🙁

 24. 25

  Anonyymi sanoo

  Epilaattori on ollut käytössä jo usean vuoden ajan. Tosin mulla on joku halppis matkaversio (eli normaalia pienempi), joten säärien epilointia harrastan aika harvoin kun siihen menisi tolla pikkuepilaattorilla ikuisuus, joten vahaus on ollut parempi vaihtoehto. Kainalot epiloin säännöllisesti kerran pari viikossa. Eikä se satu ollenkaan. Olen niin kateellinen ihmisille, joilla epiloinnin (tai vahauksen) jälkeinen sileys säilyy viikkoja, itsellä on jo viikon jälkeen karvoja taas sen verran, että pakko niitä taas poistaa.

 25. 27

  Anonyymi sanoo

  Mulla on ollut jo vuosia käytössä joku braunin "halpis"malli. Eli luultavasti silloin halvin, n.100e muistaakseni maksoi. Sellainen vaaleanpunainen, missä on myös ajovalo ja kaksi nopeutta.

  Viime aikoina epilointi on jäänyt. Itseänikin ärsytti laitteen kova ääni ja turhautti se, etteivät sääret kuitenkaan tule täysin sileiksi. Vai ajelenkohan liian malttamattomasti?

  Olen epiloinut ihan surutta kaiken. Jalat ja bikinirajat. Ja muun tarpeen mukaan. Kainaloita en ole epiloinut, koska minulla ei juurikaan kasva kainalokarvoja.
  -vanilla

 26. 28

  Anonyymi sanoo

  Hei, tää postaus oli niin hyvä/kattava, että innostuin kovin tästä Braunin mallista. Pohdin tämän ja remingtonin ep6030C mallin välillä. Kerroit että edellinen epilaattorisi oli remington ja että tuo Braun tekee parempaa jälkeä, joten mikä remingtonin malli sinulla oli aiemmin käytössä? Tahdon sen hyvän epilaattorin, joten yritän ennen ostopäätöstä vertailla saman hintaluokan malleja.

 27. 29

  Anonyymi sanoo

  Oma epilaattorini, joka nyt on vuoden ajan ollut, on jotain "keskiluokkaa" eli ei mikään halpis, mutta ei äärettömän kalliskaan. Parempi hakusessa, sillä lyhyemmät ja ohuemmat karvat tällä valitettavasti eivät lähde kovin hyvin.

  Se varsinainen syy miksi kommentoin, oli tahto heittää ilmoille kysymys bikinirajojen epiloinnista. Olen kokeillut ja todennut, että kipu on jotain niin sanoinkuvaamatonta etten vain pysty. Onko MITÄÄN keinoa saada ihoalueita jotenkin puudutetuksi tai jotain muuta, jolla paksujen karvojen nyppiminen ei sattuisi siinä määrin että perkeleitä pitää huudella ja itkua tuhertaa? Ongelmana myöskin se, että epilaattori tuntuu "kiskovan" karvat niin rajusti irti, että sen jäljiltä jää pieniä verisiä länttejä joihinkin kohtiin (siis huolimatta siitä, että olisin käynyt suihkussa ja kuorinut ihoa jne.)

  Ja jos vielä vähän voi kysyä aiheen ohitse liittyen sokerointiin/vahaukseen bikinirajoilta: poistavatko ne karvat myös "ihan sieltä"? En jostain syystä ole vielä löytänyt vastausta tähän kysymykseen, vaikka järjellä ajateltuna taidankin tietää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *