Siististi bikineissä ja Speedoissa

Sain blogini kautta kokeiltavakseni Venuksen juuri Suomessa myyntiin tuoman Bikini trimmerin ( hinta n. 6 euroa).

En ota kokeiltavakseni blogini kautta mitä tahansa ja vaikka ottaisinkin jotain kokeiluun, en aina välttämättä sitten kuitenkaan lopulta halua kommentoida sitä täällä syystä tai toisesta. Tämä vaikutti kuitenkin mielenkiintoiselta tuotteelta, joten halusin ehdottomasti kokeilla tätä ja kertoa tästä teille.

Kun tämä sitten saapui postissa, olin aluksi hieman pettynyt. Tämähän siis vain lyhentää karvoja eikä tällä saa sileää pintaa iholle! Mikä bikinisheiveri se sellainen on, joka kuitenkin jättää karvat näkyviin, vaikkakin sitten lyhempinä?!

Katselin vempainta pari päivää pettyneenä, kunnes sitten päätin kuitenkin kokeilla, mihin se kykenee. Ja tämähän yllätti!

Tämä nimittäin lyhentää karvat parin millin pituisiksi (ehkä 2mm?). Juuri sellaisiksi hyvin lyhyiksi, mutta tarpeeksi pitkiksi, jotteivät ne kuitenkaan ole pelkkä pistelevä sänki. Itse olen yhä sitä mieltä, että jos poistetaan, niin poistetaan sitten kunnolla, mutta koska kaikki eivät tätä mieltä varmasti ole, uskoisin tämän olevan monelle ”siistijälle” mieluinen tuote.

Kun itseasiassa mainitsin vempaimesta eri yheyksissä muutamalle miespuoliselle kaverilleni, innostuivat he siitä kovasti. He eivät suinkaan miettineet vempaimen kotiuttamista tyttöystävän luokse, vaan omaan käyttöönsä.

Nykyään moni mies nimittäin tykkää lyhentää karvoitustaan niin rintakehän kuin kainaloidenkin ja ööh…noh, Speedojen alueelta, muttei tahdo kuitenkaan mitään sileää pintaa. Tällä saakin siis todella näppärästi lyhennettyä ja siistittyä karvat ilman, että kaikki ns. miehisyyden merkit katoavat täysin. Ja koska miesten karvoitus on usein juuri sitä paksua ja karheaa, aiheuttaa se totaalisen poisajelun jälkeen usein sisäänkasvaneita karvoja ja punoitusta, mutta koska tämä jättää iholle valmiiksi lyhyen karvaston, ei tuota efektiä synny.

Gillettelle ehdottomasti terveisiä, että vastaava tuote olisi saatava myös miesten hyllyyn!

Mutta yhteenvetona voin siis sanoa, että tämä on todella mainio höylä karvojen lyhentämiseen. Höylä lyhentää karvat hyvin lyhyiksi, muttei tosiaan pisteleväksi sängeksi. Toimii naisilla erinomaisesti ihan koko alakerran lyhentelyyn tai sitten vain jäljelle jätettyjen karvojen lyhentelyyn.

Miltäs tämä teistä kuulostaa?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tuo on varmasti ihan kelpo vempain tuuheampien kohtien siistimiseen, mutta kyllä kokopois on edelleen parempi juttu ainakin paikoitellen. Eikä muuten tarvitse vastaavaa tuotetta miesten hyllyyn kun miehet voivat rohkeasti hiippailla naisten hyllylle! 😉 Itse käyn ostamassa terät aina miesten puolelta kun samaa kamaa saa halvemmalla, miesten teriin kun ei ole tarvetta lätkiä niitä ihmeellisiä superominaisuuksia vaan tuotteen pääpaino on terissä.

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  En ihmettele, että miehet innostuvat, oishan se nyt hölmöä jos esim. muuten kovin karvainen mies olisi vaikka kainaloista tai alakerrasta täysin karvaton. Ja tuo voisi toimia itsellänikin niissä tilanteissa, kun karvat on venähtäneet tosi pitkiksi, niin tuolla ensin vähän harventaa, että on helpompi ajaa toisella höylällä kokonaan pois. Varmaan sakset ajaa saman asian, mutta hitaammin.

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Milläs sitten paras kaikki pois? Oon miettiny kauan tätä, ite käytän venuksen 5 teräistä höylää mikä tuo tuloksen vain kolmeksi päiväksi. Olis kiva jos kestäis pidepään 🙂

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Taidankin huomenna painella kauppaan ja kotiuttaa tuommoisen. En itselleni vaan miehelleni 😉 Mies onkin välillä "valitellut karvojensa siistimisen" hankaluutta x) kiitos esittelystä!

 5. 6

  kiira sanoo

  "Varmaan sakset ajaa saman asian, mutta hitaammin."

  Joo, ja vaarallisemmin!

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Tää on varmaan niin mun juttu! Kiitos kaunis vinkistä! Ja taas Virven blogin lukemisen jälkeen kauppaan… miten tää aina näin menee ;D

 7. 8

  sanoo

  Itselläni tuo höylä on ollut käytössä heinäkuusta lähtien (sain kaupantekijäisiksi kun ostin toisen venus höylän) ja kyllä on kätevä vempain 🙂

 8. 9

  sanoo

  Tuo ei vaan toiminut mulla! Siitä sängestä tuli omalla kohdalla juuri sellainen pistelevä.:/ Pitäydyn jatkossakin kemikaaleissa!<3

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Virve, vastaatko enää kommentteihin? Olen jäänyt odottamaan vastausta muutamaan omaan ja muiden kysymyksiin… Esimerkiksi kuntosali-innostuksestasi kysyi joku, ja siitä aiheesta olisi tosi kiva lukea vastaus tai vaikka kokonainen postauskin.

  Ymmärrän, jos linja on, että kommenttiboksi on nykyään pääasiassa vain lukijoiden kommenteille, mutta onko tällainen linjanmuutos siis tullut?

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  Anonyymi klo 21:03

  Tuskinpa saat millään muulla höylällä sen pidempään kestävää tlosta, kun ei se taida juuri karvan kasvunopeuteen vaikuttaa millä höylää 😛

  Vahalla/sokerilla kaikki veks, pysyy pidempään, on kivuliaampaa.

 11. 12

  Jenni sanoo

  ""Varmaan sakset ajaa saman asian, mutta hitaammin."

  Joo, ja vaarallisemmin! "

  Juu nimenomaan, nimimerkillä kerran leikannut iholle ja voin kertoa että sattu aika helvetisti. :S Ihan sai vertakin tulemaan, joten jospa tämä olisi turvallisempi vempele! 😛 Kiitos taas esittelystä!

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Itsellä ei tuolle vempaimelle olisi käyttöä, koska tykkään pitää alapääni täysin karvattomana (käytössä ennen vaha ja höylä, nykyään epilaattori ja höylä). Mutta ehkä parisuhteen komeammalle osapuolelle… Tosin epilaattorissakin on osa karvojen lyhentämistä varten.

 13. 14

  sanoo

  Anna Gramm: Uskaltaisivatkin hipsiä sinne ja hakea höylän, jossa mainitaan sana "bikini". 😉

  Anonyymi: Juu, tutkin juuri tällä viikolla liikkeessä. 🙂

  Anonyymi: Juuri tuossa tilanteessa kätevä. 🙂

  Anonyymi: Pidempään ei tosiaan saa kun vahalla, sokeroinnilla tai epilaattorilla. :/

  Anonyymi: Tule kertomaan miehesi mielipide sitten! 🙂

  kiira: 🙂

  Anonyymi: Pahoittelen… nooot! 😉

  Nanna: 🙂

  MouMou: Riippuu varmaan karvoistakin? 🙂

  Anonyymi: Vastaan toki, eli ei ole tullut muutosta linjaan. Tuli vain loma. 🙂

  Jenni: Auts! 😀

  Anonyymi: Miesten tuote tosiaan minusta enemmän. 🙂

 14. 15

  Elisa sanoo

  Moikka Virve, tuli tässä mieleen että mistä niitä Diorin miniviisikkoja voi ostaa? Olen ostamassa ekaa viisikkoani, mutta niiden kalliin hinnan vuoksi haluaisin ensin ostaa mieluummin pienen kokeiluversioksi…

 15. 16

  Anonyymi sanoo

  Anonyymi klo 21:03

  Tuskinpa saat millään muulla höylällä sen pidempään kestävää tlosta, kun ei se taida juuri karvan kasvunopeuteen vaikuttaa millä höylää 😛

  Puhuinkö muka höylästä? Tarkoitin, että millä keinolla saa pitkäks aikaa pois :PPP

 16. 17

  sanoo

  Näppärältä tuotteelta vaikuttaa! Minulla olisi myös toinen, psotauksen aiheeseen täysin liittymätön kysymys. Olen aikeissa pudottaa paljon painoa melko lyhyessä ajassa erittäin niukkaenergisella dieetillä. Pohdin tuossa päivänä eräänä ihon reagointia painonpudotukseen. Useinhan nopean laihtumisen myötä iho ei ehdi mukaan ja jää joskus roikkumaan: tätä haluaisin ehkäistä. Pohdinkin, voisiko mahdollisesti ihoa kuorimalla ja reilusti kosteuttamalla ehkäistä tuota mainittua roikkumista? Myös tällaista Madaran pakkausta katselin tarkoitukseen: https://www.hyvinvoinnin.fi/tuote/7512/Madara-Ecobody-Flower-Attact—Tuotepaketti Nykyisin en kuori enkä kosteuta ihoani ollenkaan, ihossa on venymäarpia, joita luonnollisesti haluaisin hieman häivyttää.

  Olenko ideani kanssa aivan hakoteillä? :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *