Siinä oli potkua

Seuraavaksi tarina omasta elämästäni ja yleisestä hölmöydestäni.

Kuten osa varmasti muistaa, olin kaksi viikkoa sitten perehtymässä laivatyöskentelyyn ja tekemässä vaikka mitä hurjia juttuja meripelastautumista koskien. Kaikenlaista, missä kätensä olisi hyvinkin helposti voinut teloa. Noista kaikista selvisin kuitenkin kunnialla ja ehjänä.

Se, mistä en sitten enää selvinnyt kunnialla ehjästä puhutammakaan, oli niinkin naurettavan yksinkertainen asia kuin hätäraketin ampuminen.

Rakettipatukkaa pideltiin kiinni ”huonommalla” kädellä ja sen pohja lepäsi ”paremman” käden kämmenellä. Meitä varoitettiin, että raketti potkaisee hieman, kun sen laukaisee, mutta kukaan ei ollut rakettia ampuessa asiasta moksiskaan. Kun sitten itse ammuin raketin, tunsin potkaisun jälkeen ranteessani todella ikävää kipua ja rannetta oli melko mahdoton kääntää. En sitten viitsinyt ruikuttaa tärähdyksestä kellekään, sillä näin yksinkertaisessa jutussa tätyisi olla juttuakin yksinkertaisempi voidakseen loukata siinä kätensä.

Rannetta kuitenkin särki hieman ja sen kääntely oli melko mahdotonta. Oli todella tuskaa yrittää myöhemmin samana päivänä sammuttaa ranteen kanssa tulipaloja letkujen, peiton ja palosammuttimien kanssa. Välillä teki mieli huutaa. En kuitenkaan viitsinyt mainita asiasta, sillä tiesin, että hommat pitäisi kuitenkin tehdä, jotta kurssin pääsisi läpi.

Parina päivänä rannetta oli mahdoton kääntää niin, että voisin meikata itseäni kunnolla. Menin kuitenkin sitten töihin ja työskentelin käden kanssa normaalisti, sillä ajattelin sen vain tärähtäneen ja lähtevän kyllä itsestään paranemaan. Minun oli tarkoitus ottaa todella rennosti, mutta kun kerran jo olin töissä, niin kai minä sillä voisin ihan normaalisti asiakkaita meikkaillakin jos on pakko ja ihan vapaasti puuhailla.

Ranne parani itsestään hieman, kunnes taas nyt alkuviikosta kipeytyi hieman enemmän. Varasin ajan lääkäriin ja mietin kyllä jo odotushuoneessa, olisiko ihan typerää mennä ranteen vuoksi lääkäriin, sillä nyt saatoin jo käyttää sitä melko normaalisti. Eihän siinä mitään vakavaa voisi olla, jos se kuitenkin näin hyvin toimi ja tapahtumasta oli jo kaksi viikkoa.

Lääkäri sitten väänteli kättä ja totesi, että siinä voi olla murtuma, mutta se on varmaan vaan tärähtänyt ja paranee sitten itsestään. Hän kuitenkin kehotti, että voisin varmuuden vuoksi käydä sairaalalla kuvauttamassa käteni ja että hän soittelisi seuraavana päivänä tuloksista. Voisin kyllä olla töissä, mutta ottaa vaan vähän rennommin.

Meinasin sitten jättää röntgenissäkäynnin väliin, sillä sinne tuntui ylivoimaisen hankalalta päästä julkisilla ja halusin vain kotiin viettämään vapaapäivää. Päätin lopulta kuitenkin käydä röntgenissä, ja ehkä oli ihan hyvä niin…

Ranteesta oli otettu yksi kuva, kun röntgenhoitaja tuli jo kysymään, mitä jatko-ohjeita sain. Kerroin lääkärin soittelevan minulle huomenna, jos jotain viikaa olisikin. ”No kun tosta kyllä näkee jo heti, että sun rannehan on murtunut, niin sillä vaan kysyin…” totesi hoitaja.

Mitä ihmettä? Olinko ollut kaksi viikkoa oikeasti murtuneella ranteella tietämättä sitä edes? Piru vieköön tämän wannabe-insinööriltä tarttuneen mentaliteetin, jonka mukaan lääkäriin ei voi mennä, ellei sydämeen ole ammuttu (ja silloinkin vain, jos vuotoa ei saa itse sormellä tukittua). Normaalisti menen aina lääkäriin rukuttamaan heti, kun joku on vikana, mutta kun kerrankin ajattelin olla menemättä osoittautuukin sitten, että käden olisi kuulunut olla paketissa jo pari viikkoa.

Käsi pistettiin sitten kipsiin ja röntgenkuvassa tosiaan näkyi ihan murtuma (ei edes hiusmurtuma), kun sain sitä katsoa. Mitään ei onneksi ollut sijoiltaan, mutta murtuma oli kuulemma niin harvinaisessa paikassa, että kipsin laittaneen lääkärin kollegakin kävi kuvaa kurkkaamassa. Tuo kohta kun harvoin kuulemma murtuu. (Ehkä ihmiset eivät vaan ammu kovin usein hätäraketteja..?)

Opetus: Ole raasu ja ruikuta, jos siltä oikeasti tuntuu. Ja opeta miehesi meikkaamaan sinut hätäpäivän varalle.

Onni onnettomuudessa: Vaikka kyseessä onkin parempi käteni (vasen), ei se onneksi ole hiirikäteni!

Asian negatiivinen puoli: En saa kastella kättäni, joten mm. ihanat suihkuhetkeni Lushin saippuoiden kanssa on sabotoitu, enkä voi nauttia niistä täysillä.

Nyt olen sitten (sairas)lomalainen kolme viikkoa. Ensiviikolla aion kuitenkin käväistä töissä, sillä sutinaa on luvassa, mutta muuten ehdin hyvin kirjoitella blogia, lueskella kirjoja ja puuhailla kaikkea mukavaa. Itseasiassa tulee ihan huono omatunto, kun on poissa töistä ja voi silti tehdä lähes mitä huvittaa ja käydä missä huvittaa! Lähden itseasiassa varmaankin viikonlopuksi äitini ja isäni hellään huomaan lellittäväksi käteni kanssa.

Ja niin, oli tässä tekstissä joku pointtikin.

Ensinnäkin: Kynsilakkana on itse sekoitettu keltainen lakka, eli tätä ei löydy mistään kaupasta.

Toisekseen: Jos joutuu olemaan sairaslomalla murrettuaan kätensä, on mielestäni todellakin oikeutettu parane pian -lahjaan. Ja jos sellaista ei kukaan muu sairaalle hanki, on sairas mielestäni oikeutettu hankkimaan sen itse itselleen.

Tätä loistavaa veruketta käyttäen kipitin lähes suoraan sairaalasta kaupoille. Jos kerran olisin pipinä, saisin kyllä lelliä itseäni jollakin kivalla jutulla ja unohtaa hetkeksi kuukausirahani.

Haaviini meinasi tarttua vaikka kuinka ja paljon, mutta onnistuin karsimaan itselleni lopulta vain kuvassa näkyvät tuotteet parane pian -lahjaksi. Uusi söpö yöpaita sitä varten, että voisin liihotella kaiket päivät kotona yöpaitasillani ja olla kipsistä huolimatta nättinä, mutta ah niin laiskana.

Lisäksi ostin neljä ihanaa kynsilakkaa. Models Ownin vaaleankeltainen Lemon Merinique (4,90 €) on kummitellut päässäni jo useamman päivän nähtyäni siitä kuvan netissä. Kun löysin sitä yhden pullon vasta neljännestä Seppälästä, jossa kävin, oli tuo ainokainen pakko saada. (Tämän lakan inspiroimana sekoittelin muuten tuon oman keltaisen lakkani.) Kun sitten huomasin myös ihanaisen Lilac Dreamin, oli sekin pakko saada.
Hennesiltä nappasin sitten yöpaidan kanssa mukaan Hello Kitty lakat sävyissä Garden Green ja Garden Pink (2,95 € kpl).

Olen kuitenkin ylpeä siitä, että paljon käsiin (tai no, käteen…) monessa kaupassa kerättyä tavaraa palasi takaisin hyllyyn ennen kassalle menoa, vaikka ne kyllä kovasti himottovatkin minua (mm. L’orealin Total Repair 5 hiusnaamio, Herbinan jätettävä hoitosuihke, pari vartalovoidetta, pari huulirasvaa, pari huulikiiltoa…)

Mutta siis: Jos teillä on kokemuksia Models Ownin kynsilakoista, kuulisin niitä mielelläni. Niin monessa blogissa näitä on kuitekin viimeaikoina vilahdellut, että uskoisin kokemuksia löytyvän.

(Ja niin, joku kysyi minulta juuri, juonko paljon maitoa, minkä vuoksi kyntenikin kenties olisivat vahvemmat. Se, että raketin potkaisu saa luuni murtumaan antanee vastauksen tähän…)

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  voi sun kanssa, toivottavasti käsi paranee nopeesti (ite oon ihan samanlainen että lääkäriin ei mennä, päitsi jos käsi roikkuu irti )

 2. 2

  sanoo

  Voih, jaksamista kipsipaketin kanssa. Mullakin on ollut aikoinaan käsi kipsin peitossa, yhteensä n. kolmisen kuukautta. Kummasti sitä oppi arvostamaan omaa terveyttään paremmin, kun yllättävän moneen päivittäistapahtumaan tarvittiin myös se toinen käsi.

  Mulle taas on iskostettu päähän jo pienestä mukulasta tätä sanontaa; "Murtuma ei ees satu, venähtäminen kyllä". Sen sain sitten itsekin aikoinaan kokea,kun nivelsiteet menivät pois paikoiltaan. Sattui huomattavasti enemmän kun toi käsimurtumani.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Mulla on juuri tuo Models Ownin ihana keltainen lakka! Koostumus on ainakin minusta hyvä, ja peittää jo yhdellä kerroksella. 🙂 Ja tuosta Lilac Dreamistä huomasin yhden hassun jutun. Seppälöissähän myydään myös sellaisia halvempia La Femme Beauty -lakkoja. Huomasin niitä siinä Models Own -lakkojen vieressä, ja äkkäsin että niiden joukossa näytti olevan aika samanlaisia värejä kuin Models Owneissa. Pienen vertailun jälkeen huomasin, että osassa oli jopa sama nimi! La Femme Beauty -lakoista löysin sellaiset lakat kuin Grey Cream ja Lilac Dream! Sävykin näytti minusta samalta, joten ostin ne ja Lemon Meriniquen vertailuun kotiin. Ja koostumus oli myös näissä LFB:n lakoissa mielestäni sama kuin MO:n! Hämmentävää. Onko mahdollista, että samaa lakkaa myytäisiin eri pulloissa?

  Ja hei, parantele sitä rannetta ja nauti sairaslomasta! 😉

  – Maria

 4. 4

  sanoo

  Oh noh!! Parane pian!! Nyt nautit lomastasi, olet sen todellakin moisen haipakan jälkeen ansainnut! Itelläni on polvet reistaillu, olis sekin näky jos menisin kouluun polvet paketissa.. XD Mielikuva saa jo kuolemaan nauruun XD

 5. 5

  sanoo

  Oi ei! Aikamoinen tarina kyllä :-O

  Ihan kivoja Models Own-lakat ovat olleet, muutaman omistan ja varmaan ostan lisääkin. Green Tea ei pysynyt Orlyn Nail Armorin päällä mutta muilla sävyillä ei ole ollut ongelmia.

 6. 6

  sanoo

  Ihana blogi! Yksi harvoja ei-kynsilakka-blogeja mitä luen säännöllisesti 🙂

  Juuri kokeilin ensimmäistä models ownia, Lime Light. Ihana pullossa, hieman ärsyttävä kynnellä (vaikka loppujen lopuksi ihana väri myös kynnellä)! Löytyy täältä:

  http://nailchapter.blogspot.com/

 7. 7

  Carma sanoo

  Auts! Parane pian!! 🙂
  Osaisitko neuvoa, miltä merkiltä (lentokentillä myytävistä) löytyisi kevyt, suokertoimellinen (väh.20) päivävoide epämääräiselle sekaiholle, joka on ainakin tällä hetkellä varsin näppyinen mutta toisaalta myös kuiva, ainakin pesun jälkeen kiristää jollen heti laita voidetta. Normaalisti suosin luonnonkosmetiikkaa, mutta sitä ei taida oikein taxfree-myymälöistä löytyä, vai…?

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Mitä! Ootko sä vasenkätinen?! Ole ihan rauhassa vaan, mutta onneksi vasenkätiset ovat yleensä melko kaksikätisiä siinä missä oikeakätinen halvaantuu täysin kun oikea käsi on paketissa. 🙂

  Parane pian ja mukavia lomailuhetkiä!!! Kolmen viikon päästä sitten saadaankin opastus käden tehohoitoon? 🙂

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  Ohhoh, olipas tapaturma! Ei ihan heti varmaan lääkäreilläkään tule vastaan hätäraketin ampumisesta johtuvia murtumia. 😀

  Pakko vielä hehkuttaa uusinta tulokastani. Käytän mineraalimeikkejä (BareMinerals ja Everyday Minerals) ja ensin käytin niitä BM:n Starter Kitin mukana tulleella kabukilla, mutta se oli todella karhea iholleni ja "nukkaantui". Sitten tilasin EM:ltä Flat Top Brushin. Kuinka voi olla niin pehmeä sivellin???? Aivan upean tuntuinen ihollani ja tuntuu, että peittääkin paremmin, kuin BM:n kabuki. Eikä todellakaan ole hinnalla pilattu! 10 dollaria noin upeasta siveltimestä ei ole kyllä paljon! olen rakastunut!
  Kannattaa kyllä kokeilla Everyday Mineralsin pohjia. Rakastuin niihinkin ja halvempia kuin BM:t. 🙂 Seuraavaksi voisi kokeilla Lily Lolon.

 10. 10

  sanoo

  Huh, miten kenelläkään voi olla noin huono onni! =D
  No, onni onnettomuudessa. Saat rauhassa parannella kättäsi ja sait vielä ihania lahjojakin ostettua. 😉

 11. 13

  sanoo

  huhhuh, yritähän nyt levätä ja parantua ja liihotella somana 🙂
  Mun tytär loukkasi kerran jalkassa koulun välkällä keinutouhuissa, mutta terkkarin mielestä jalka oli ok. Niin sitä lähdettiin sitten voimistelukilpailuihin ja pärjättiinkin ihan hyvin, mutta jalka tuli entistä kipeemmäksi. Röntgen osoitti että siellä oli _kolme_varvasta_ murtunut! Tsuidaduida, ei ihme jos hiukan teki kipeää hypähdellä kevyen näköisesti permannolla…

 12. 14

  sanoo

  Voi herraisä 😀 Aika hyvin hoidettu rakettitapaturma. Meillä isäntä kärsi kaksi viikkoa puutumisesta ja kivuista vasemmassa käsivarressa ja rinnassa ennen kuin kertoi minulle. Älähdin heti, että nehän voivat olla vaikka sydänoireita, HETI lääkäriin siitä! No oli vain romahtanut välilevy, mutta tässäkin taast tätä lääkäriin-vasta-pää-kainalossa -mentaliteettia. Paranemisiin 🙂

 13. 15

  sanoo

  Onpahan sattunu hassusti! Aika taidokasta mutta just tuolleen kävis varmaan minulle kans ku ihan ihme juttuja sattuu muutenki 🙂
  Parane pian!

 14. 16

  Anonyymi sanoo

  Tilasin Coastal Scentsiltä Diva Defence Primerin kasvoille ihon rasvaisuuteen, jonka INCI on: Mica, Boron Nitride, Methicone, Silica Spheres, Titanium Dioxide. Onko ihan puhdas mineraalimeikki? Vaikuttaa todella upealta, pitää kiillon poissa ja meikin paikallaan koko päivän, varsinkin mineraalimeikkipohjan alla! 🙂 Mietin, että tukkiiko se ihohuokosia tms. 🙂

  Ostin myös NYXin Mosaic Highlight Powderin, joka on todella upea! Luonnollisen näköistä kuultoa iholle, oletko koskaan kokeillut? 🙂

  ^pistin tuon joskus aikaisemmin, mutta et varmana huomannut, niin pistän sen nyt uudestaan! 🙂

 15. 17

  sanoo

  voi eei =( tosiaan antaa hyvän kuvan toi sun kalsiumtuotteiden käytöstä ! Ota ilo irti (sairas)lomasa, ja älä pode huonoa omatuntoa !

 16. 18

  sanoo

  Paranemisia!

  Itselläni on Models Ownin kynsilakka sävyssä Lime Light, sitä saa kyllä kasata aikamoisen läjän että näkyy ollenkaan. Tuppaa olemaan aika yleinen ongelma vaaleanvihreiden shimmerkynsilakkojen kanssa..

 17. 19

  Anonyymi sanoo

  Heippa ! Kamala mitä sulle on käynyt, parane pian!

  Olisi mulla pari kysymystäkin, jos jaksaisit vastata.. Haluaisin kasvattaa pitemmät hiukset, mutta latvat tuntuu kuivuvan kamalan näköisiksi ennenkun hiukset ehtii edes olkapäiden yli ja taas on pakko leikata 10cm 🙁

  Varmaan täytyisi jotain kosteuttavia tuotteita alkaa käyttämään tukkaan, leikkasin 15cm viikonloppuna veke ja nyt latvat on kunnossa joten nyt olisi kai hyvä hetki aloittaa tosissaan hoitoaineiden käyttö (olen aina ollut tosi laiska niiden kanssa..)

  Eli osaisitko suositella jotain superkosteuttavaa hoitoainetta/naamiota? Sain juuri lahjaksi Tigin Fashionista (?) shampoo&hoitoaine paketin (siis ne isot liilat pullot), olisiko ne hyvät tuotteet päivittäiseen käyttöön vai kannattaako ottaa samantien kosteuttavampaa hoitsikkaa? Ja sitten vielä leave in- tuotteet, jos voisit jotain kosteuttavaa taas suositella, kun mökillä tulee vietettyä aika paljon aikaa ja kauhalla kaadellen hoitoaineen huuhtelu runsaasta tukastani on aika homma.. 🙂

  Kiitos jo etukäteen!!

 18. 20

  sanoo

  Voi ei ! Paranehan pian..

  Mutta kun surkuttelit noiden Lush-suihkuhetkien vähenemistä, niin kerron neuvon sinulle. Ota tavallisen kokoinen muovipussi, laita murtunut kätesi pussiin ja solmi pussi hyvin tiukasti kiinni. Näin voit käydä suihkussa ainakin varovaisesti ja Lushia ei tarvitse kokonaan unohtaa !

  Toinen vinkki. Kannattaa ostaa (anteeksi, tämä ei ehkä edistä projektiasi) jokin Lushin kylpypallo taas kokeiluun itsellesi lahjaksi. Kun saat kipsin pois, ihosi on aivan kuiva ja kuolleen ihosolukon peitossa. Siinä vaiheessa kunnon kylpy tekee kyllä terää, voit vaikkapa lähteä kylpemään sen kylvyn vanhempiesi luokse, koska omaa ammettahan teillä ei tainnut olla ? 🙂

  ps. Ihana kynsilakka !

 19. 21

  ruusu sanoo

  Pikaisia paranemisia! 🙂 Itse en ihmettelisi omalla kohdallani yhtään, vaikka raketin ampuminen murtaisi ranteeni. Toinen ranteeni on ollut kerran poikki ja toinen monta kertaa sijoiltaa ja siinä ollut pienempiä murtumia, että nyt saan ranteeni hajalle ihan mistä vain, jopa vähän tiukemmassa olevan oven avaamisesta.
  Ihanan pirteä muuten tuo kynsilakkasävy! =)

 20. 22

  Anonyymi sanoo

  Oletko muuten kokeillut rainbowin kosteuttavaa päivävoidetta? Oma naamani tarvitsee melko kevyttä rasvaa joten käytin tämän käsivoiteena sillä käteni ovat todella kuivat. Voide oli mielestäni paksua mutta imeytyi ihmeen nopeasti ja kahden käyttökerran jälkeen käteni olivat ihanan pehmeät :3. Eikä hintakaan ollut paha! Mutten oikein tiedä tuota INC istä, sillä en tajua siitä mitään. Se menee kuitenkin näin: aqua, cetyl alcohol, glyseryl stearate, peg-75 stearate, ceteth-20 ja plaap plaap plaap. Minusta tuo ei kyllä vaikuta kovin hyvältä cx Että ihme tuotteen olen käsiini saanut, tai sitten ihoni on tottunut erittäin kehnoihin tuotteisiin.. Olisi kiva saada suurempi inc esittely että me maallikotkin voisimme hoitava ihoamme suuremmalla sydämmellä ♥

 21. 23

  sanoo

  Paranemisia! Sitten myöhemmin "Näin saat kipsatun raajan ihon nopeasti kuntoon" -postaus. 😉 Ja mukaan kaikki ällöt kuvat juuri kipsin poistamisen jälkeen..

 22. 24

  Anonyymi sanoo

  Voi eeeeei, no, parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan huomata tuokin murtuma! Kätöselle oikein hurjasti paranemisia ja sinulle leppoista lomailua ! 🙂

  Itsekin omaan tuon hassun ei-tää-lääkäriä-tarvii -mentaliteetin. Joskus ei kyllä ehkä kannattais.

  Teit juuri, kuten minäkin olisin tehnyt: kipitit kaupoille ! 😀 Hihi!

  Ja tosi ihana tuo keltainen kynsilakka, pitääpä käydä vilaseen, oisko meitin Seppälässä tuota. 🙂 Vaikka vannoin kyllä aamulla, että en tarvitse yhtään mitään tässä kuussa. 😀 No, yksi kynsilakka vain!

  -jennifer

 23. 25

  sanoo

  Ohhoh, pikaista paranemista ja muista varoa jatkossa hätäraketteja! 😉 En halua aiheuttaa ostokuumetta, mutta tuo mainitsemasi Elvitalin naamio on ainakin omasta mielestäni ihanaa tavaraa. Vähän vain hämmästyttää kun incissä on vain yksi silikoni loppupäässä mutta silti sillä tulee melkoisen silikoninsileä tukka… olenkohan saanut purkin jossa inciä on fiksailtu? 😀

 24. 26

  sanoo

  Tosi kurja juttu tuo ranteen murtuminen.. 🙁
  Oletko tarkistanut vakuutukset? Koko teidän ryhmä on varmasti vakuutettu onnettomuuksien varalta ja saat tiedon kurssin järjestäjältä, mikä vakuutusyhtiö on kyseessä. Vakuutus korvaa ainakin lääkärikulut, pkl-maksut ja mahdolliset muut tutkimukset, jos niistä tulee kuluja.

  Ota ihmeessä selvää asiasta!

 25. 27

  Anonyymi sanoo

  Huh huh, tuohan oli sitten reissu kerrassaan :)Ehkä raketti päätti antaa sinulle onnenpotkun ja tekikin sen hieman liian vauhdikkaasti.

 26. 28

  sanoo

  Ruu: Minä kyllä normaalisti menen ja aion kyllä jatkossakin tämän opettamana mennä. 🙂

  Fantome: Onneksi itselläni on kipsi riesana vain kolme viikkoa. Huomaa kyllä, kuinka kätevä apua se toinen käsi on… 🙂

  Maria: Mielenkiintoinen havainto, ehdottomasti tutkimisen arvoinen juttu! 🙂

  Hannukkaz: Nimenomaan vain ne polvet paketissa. 😉

  Nea: Mielenkiintoista! :/

  Hozuli: Ui, upea! 🙂

  Carma: Cliniquen Superdefencestä (SPF 25) löytyy myös hyvin kevyt versio. Tuon korkeammalla suojakertoimella ei enää oikein kasvovoidetta löydykään noista vaan menee sitten jo aurinkovoiteeksi. :/

  Anonyymi: Niin, ei tämä kyllä ole kauheasti ongelmia aiheuttanut. 🙂

  RagDoll: Näinpä. 😉

  Anonyymi: Minäkin olen tykännyt tuosta kovasti, vaikken ihan suurta eroa olekaan tasapaisen ja pyöristetyn EDM:n siveltimen välillä itse havainnut. Moni kyllä sanoo tasapäisen peittävän enemmän. 🙂

  Serafia: 🙂

  Anna: Kyllä! 😉

  Nunt: Hah, niin miehistä. 🙂

  Skirty: No kummakos kun sattui…hui. :S

  Plaz^: 🙂

  Anonyymi: Ei ole ihan puhdas (methicone on silikoni), mutta varmasti hyvä primeri!
  Aina välillä kysymyksiä pitää tosiaan vähän uusia, kun joskus jotain missaan. 😉 En ole itse kokeillut tuota, mutta moni on kyllä kehunut. 🙂

  meri: Kyllä minä siis oikeasti ihan perusverran syön kalsiumtuotteita (käytän päivittäin), vitsi oli enemmän. 😉

  Foxie: Totta kyllä. :/

  Anonyymi: Tuo on enemmän sellainen siloittaja, eli ei mikään tehohoitaja. Naamioiden muhittelu suihkumyssyn alla on hyvä apu. Esim. Lorealin uuden Total Repair 5-naamion muhittelu vähintään kerran pari viikossa 20-30 min auttaa. Jätettävän voidemaisen hoitoaineen lisäksi (esim. Nivean Repair Rescue) lisäksi kannattaa käyttää suihkutettavaa jätettävää hoitoainetta (esim. Kickseistä Oliv-sarjn tai sitten Herbinan suihke) sekä silikonista latvasuojaa suojaamaan latsova (Bonacure). 🙂

  ssuperkata: Tuo oli suunnitelmissa. Olen tosin nyt käynyt Lushieni kanssa ilman pussiakin suihkussa onnistuneesti, mutta puoli nautintoa on kyllä pilattu. :/
  Eeih, ei saa antaa tuon toisen vinkin kaltaisia vinkkejä. 😉

  ruusu: No se on saanut kokea kovia!:/

  Anonyymi: Täytyisikin kokeilla käsivoiteena, nassuun en ole halunnut laittaa.
  Lisää incipostauksia tulossa, siis. 🙂

  kiukkupussi: Hah, juu. 😉

  jennifer: Yksi pieni vain… 😉

  Lucy s.: Olen nyt itsekin perehtynyt siihen enemmän ja pakko se on kyllä ian saada kokeilla. 🙂

  Tiina: Hoidin käden kuntoon kunnallisella, eli ei kuluja. Enkä tosin olisi kehdannut kahden viikon jälkeen ilmoittaakaan, että mursin muuten käteni, mutten sanonut mitään… 😉

  Anonyymi: Heh, juurikin noin. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *