Shiny Jezebel

Pidemmän aikaa sitten blogissani oli puhetta, kuinka kenkäjumala Louboutin aikoo tuoda markkinoille oman kosmetiikkalinjansa. 
Toinen muotipuolelta tuttu, jalkansa jo hajuvesimaailmassa oven väliin jättänyt design-leikittelijä Marc Jacobs on hänkin lähdössä samalle linjalle.
Herra Jacobsin meikit tulevat syksyllä myyntiin Sephoroihin, mutta niistä on saatu jo pienen pieni esimaku, kun Marc Jacobsin ystävänpäivänä toteutetussa syksyn 2013 runway showssa esiteltiin kaksi tyylikkäisiin pulloihin pakattua Marc Jacobs -kynsilakkaa, Jezebel ja Shiny.  
Tuttuun Marc Jacobs tyyliin lakkojen pakkauksissa on pientä massasta erottuvuutta, joten jäänkin itse ainakin innolla odottamaan, miltä loput tuotteet tulevat näyttämään.
Ja niin, tämä kuva EI OLE Marc Jacobsin meikkien promokuva, vaikka se toki sellaisena loistava ja erilainen olisikin (terkut vaan Brad Pittille sinne Chanelille!). Todellisuudessa kuva on peräisin NARS-merkin 15. juhlavuoden kuvakokoelmasta muutaman vuoden takaa.
Kiinnostaako teitä, mitä on tulossa?
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Näinkin jo tumblrissa tuosta Shinystä. Mielenkiintoista. Tuskinpa heti rantautuu Suomeen, jos ikinä 😀

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Miksi ensimmäinen kuva on hotlinkattu suoraan styleiten sivuilta? Sun blogilla on niin paljon lukijoita, että tosta tulee heille todella paljon ylimääräistä sivuliikennettä, josta he joutuu sitten maksamaan.

 3. 5

  sanoo

  No huhhuh!!! Mun mielestä toi ei ollut yhtään ilkeä kommentti :O:O:O kyllä tipahti nyt lukija pois, sanoin vain että toi mies on mielestäni sen näköinen, että se pitää saman sukupuolen edustajista ja smaili-hymiö.

  • 5.1

   Anonyymi sanoo

   Kannattaakohan aina päästää ilmoille kaikkia aivopierujaan.. Haluatko kuulla omani? Ajattelin (kuvasi perusteella), että miten ihmeessä aikuinen, nelikymppinen nainen laukoo kosnmetiikkablogissa kommentteja, jotka blogin hallinnoitsija joutuu poistamaan?! Uteliaisuuttani katsoin kyllä blogiasi ja ikäsi selvisi minullekin…
   -Tiia

  • 5.2

   Anonyymi sanoo

   Niin ja btw. Olet kyllä oikeassa. Marc Jakobs on homo, avoimesti myös mediassa. Ei sitä tarvitse kynsilakka tai huulipuna kuvista päätellä.
   -Tiia

 4. 6

  sanoo

  Jos täällä vaaditaan että jokaisesta kuvasta pitää väkisin pitää niin kyllä tipahti mun silmissä tämä blogi.. Enkä sanonut mitään pahalla vaan vitsillä, että jo on niuhaa porukkaa, jos naurahdin miestä jolla on kynsilakkaa ja huulipunaa ja siitä suututaan ja kommentti poistetaan?!

  • 6.1

   sanoo

   Kyseessä taisi lähinnä olla sanamuoto, jolla asian ilmaisit… 🙂 Kuvalle saa nauraa ja niin minä itsekin nauran. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *